PDA

View Full Version : Εσβησε και δεν περνει μπρος.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
28/08/2018, 21:50
Παιδια καλησπερα.Του πεθερου το μηχανακη (σκουτερ 50 δυχρονο)εκει που πηγενε εσβησε και δεν ξαναπηρε μπροστα.Του αλαξαμε μπουζι,φιλτρο βενζινας,ποτησαμε με συριγγα βενζινα μεσα στο κυλινδρο,ειδαμε φιλτρο αερα και αλα πολλα που δε θυμαμε τωρα.Τελος βγαλαμε τα πηνια και τα πηγαμε σε εναν που κανει περιελξεις και μας ειπε οτι ειναι οκ.

Ο λογος που ζηταω τη βοηθεια σας ειναι οτι μου ηρθε στο μυαλο ανορθωτης,ηλεκτρονικια,πολαπλασιαστης.Τις προαλες με βοηθησατε με ενα πολυμετρο να βαλω φοτα διπλης στο φριγουιντ.Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι καμενο απο αυτα τα 3 και να μη περνει μπροστα?
Υπαρχει περιπτωση να μπορω να δω με το πολυμετρο αν ειναι καμενα?

Ευχαρηστω εκ των προτερων!!!

virus
29/08/2018, 05:02
Το μπουζί φέρνει σπινθήρα;

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/08/2018, 05:32
Οσες φορες το ελενξαμε μαζι σπινθηρα εφερνε.Εχθες μου ειπε οτι συνδεσε κριμπατσα με το αυτοκινητο του και προσπαθουσε να το βαλη μπρος και ειδε οτι το μπουζι δεν εφερνε σπινθηρα.

πυξιδας990
29/08/2018, 08:32
μανιβελα δεν εχει,μηπως τα εκλασε η μπαταρια?

teogtp
29/08/2018, 10:56
Ο πεθερός έχει όπλο;

AUFGEBRACHT
29/08/2018, 11:38
Αν είναι Piaggio Zip, μάλλον πολλαπλασιαστής...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/08/2018, 11:46
μανιβελα δεν εχει,μηπως τα εκλασε η μπαταρια?

Μανιβελα εχει.Μπαταρια δεν ειχε ποτε.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/08/2018, 11:47
Ο πεθερός έχει όπλο;

Ενοειτε:D

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/08/2018, 11:48
Αν είναι Piaggio Zip, μάλλον πολλαπλασιαστής...

Ειναι κινεζικο.Αλλα πολαπλασιαστης μου βρομαει κ μενα.Πος μπορω να δω αν ειναι οντος?

virus
29/08/2018, 22:24
Μανιβελα εχει.Μπαταρια δεν ειχε ποτε.

Άμα δεν έχει μπαταρία γιατί βάλατε καλωδια;

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/08/2018, 22:47
Για να δινει η μιζα.

STOYBI
30/08/2018, 14:42
Καποτε μου ειχαν πει οτι δεν κανει απο αυτοκινητο να δινεις ρευμα σε μηχανακια αλλα δεν θυμαμαι γιατι......:wave2:

OldMan
30/08/2018, 14:59
Και πολυ καλα κανεις και δεν θυμασαι, γιατι δεν ισχύει..!! ;)

STOYBI
30/08/2018, 15:27
Και πολυ καλα κανεις και δεν θυμασαι, γιατι δεν ισχύει..!! ;)

Δηλαδη μια μπαταρια 10Α μπορει να αντεξει το φορτιο μιας 60Α χωρις προβλημα..??

Και καλα να παρει με την πρωτη...

Εαν η τοσοδουλα 10Α μπαταριουλα μας δεχτει καμμια 10αρια μιζιες δεν υπαρχει προβλημα ουτε με αυτη...

Ουτε με τον ανορθοτουλη μας..??

Ουτε με τον πολαπλασιαστουλη μας...??

( Μιλαμε παντα για το μηχαναΚΙ μας....Φυσικα και οχι για την honda pan european...)

toyar
30/08/2018, 18:15
Το κυκλωμα παιρνει οσα αμπερ θελει κι οχι οσα διατιθενται
Τα βολτ πρεπει να ειναι ιδια

vaska
30/08/2018, 23:57
Δηλαδη μια μπαταρια 10Α μπορει να αντεξει το φορτιο μιας 60Α χωρις προβλημα..??

Και καλα να παρει με την πρωτη...

Εαν η τοσοδουλα 10Α μπαταριουλα μας δεχτει καμμια 10αρια μιζιες δεν υπαρχει προβλημα ουτε με αυτη...

Ουτε με τον ανορθοτουλη μας..??

Ουτε με τον πολαπλασιαστουλη μας...??

( Μιλαμε παντα για το μηχαναΚΙ μας....Φυσικα και οχι για την honda pan european...)
Αν και απαντήθηκε η απορία σου από τον τογιαρ απλά για να είμαστε και ακριβείς σε αυτά που λέμε τα 10 και τα 60 που λες δεν είναι Αμπέρ αλλά Αμπερωρια και είναι μονάδα χωρητικοτητας

πυξιδας990
31/08/2018, 08:04
Για να δινει η μιζα.

αφου ειπες οτι δεν εχει μπαταρια,γιατι δεν βαζεις μια

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/08/2018, 09:58
αφου ειπες οτι δεν εχει μπαταρια,γιατι δεν βαζεις μια

Δεν ειναι δικο μου το μηχανακι.Ειναι του πεθερου και ειναι λιγο ξεροκεφαλος:D.
Του το χω πει...Σημερα εβγαλε τον πολαπλασιαστη και θα παει στο χωριο καποια στιγμη. Εχει καποιο αλλο 50 δυχρονο να φερει απο αυτο να δει αν θα δουλεψει.

OldMan
31/08/2018, 14:09
ΡΕ Κωστακη, γιατι συγχίζεσαι..??
(πουτανα κλιμακτήριος..):p

Και ο Τογιαριος και ο Καλλιγραμμος σΕ απαντήσαν ομορφα και περιεκτικά (ισως υπερ το δεον περιεκτικά..);)

Μια μπαταρία χαρακτηρίζεται απο 2 (βασικα) πραγματα..

Την ονομαστικη της ταση (π.χ. 12V) και την χωρητικότητα της (π.χ. 45Αh - Amperes X hours)

Αυτο που μας ενδιαφερει πρωτιστως είναι να υπαρχει ίδια ταση...!!

Δευτερευοντως, μας ενδιαφερει η ίδια χωρητικότητα αλλα ΜΟΝΟ για λογους μονιμης αντικαταστασης..!!
(για το συστημα φορτισης καθως και για την προβλεπόμενη καταναλωση..)

Τριτευοντως (καλα το ειπα, ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ..??) μας ενδιαφερει η μπαταρία που καλειται να αντικαταστησει ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ την "ψοφια" να ειναι ιδιας ή μεγαλύτερης χωρητικότητας..!!
(και μικροτερης μας κανει εφόσον το φορτίο (καταναλωση) που καλειται να τροφοδοτησει δεν υπερβαινει τη δικη της χωρητικότητα..)

Υ.Γ.1
Το "τριτευοντως" εχει και ενα αλλο περιορισμό που ειναι το CCA της καθε μιας..
(χοντρικα, κατι λιγοτερο απο το μεγιστο ρευμα που μπορεί να αποδωσει χωρις να υποστεί ζημια βραχυκυκλωματος..)

Υ.Γ.2
Το ποσο αδυναμια σΕ εχω, ρε βρωμοεντουρά, το καταλαβαινεις απο το ποσο γλυκα σΕ μιλαω Παρασκευή απόγευμα..!! :pink:

STOYBI
31/08/2018, 14:33
ΡΕ Κωστακη, γιατι συγχίζεσαι..??
(πουτανα κλιμακτήριος..):p

Και ο Τογιαριος και ο Καλλιγραμμος σΕ απαντήσαν ομορφα και περιεκτικά (ισως υπερ το δεον περιεκτικά..);)

Μια μπαταρία χαρακτηρίζεται απο 2 (βασικα) πραγματα..

Την ονομαστικη της ταση (π.χ. 12V) και την χωρητικότητα της (π.χ. 45Αh - Amperes X hours)

Αυτο που μας ενδιαφερει πρωτιστως είναι να υπαρχει ίδια ταση...!!

Δευτερευοντως, μας ενδιαφερει η ίδια χωρητικότητα αλλα ΜΟΝΟ για λογους μονιμης αντικαταστασης..!!
(για το συστημα φορτισης καθως και για την προβλεπόμενη καταναλωση..)

Τριτευοντως (καλα το ειπα, ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ..??) μας ενδιαφερει η μπαταρία που καλειται να αντικαταστησει ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ την "ψοφια" να ειναι ιδιας ή μεγαλύτερης χωρητικότητας..!!
(και μικροτερης μας κανει εφόσον το φορτίο (καταναλωση) που καλειται να τροφοδοτησει δεν υπερβαινει τη δικη της χωρητικότητα..)

Υ.Γ.1
Το "τριτευοντως" εχει και ενα αλλο περιορισμό που ειναι το CCA της καθε μιας..
(χοντρικα, κατι λιγοτερο απο το μεγιστο ρευμα που μπορεί να αποδωσει χωρις να υποστεί ζημια βραχυκυκλωματος..)

Υ.Γ.2
Το ποσο αδυναμια σΕ εχω, ρε βρωμοεντουρά, το καταλαβαινεις απο το ποσο γλυκα σΕ μιλαω Παρασκευή απόγευμα..!! :pink:

Απολυτα κατανοητος...!!:a013:

Δεν συγχιζομαι--εκνευριζομαι ποτε με εσενα Αντωνακη μου....!!!

:kiss:

:blush:

OldMan
31/08/2018, 14:55
Οσες φορες το ελενξαμε μαζι σπινθηρα εφερνε.
Να υποθεσω οτι ο "έλεγχος" ηταν καθαρά οπτικος..??

Εφοσον βαλατε καινουριο μπουζί, αποκλειουμε την πιθανοτητα διαρροής απο την πορσελανη και υποθετοντας οτι δεν εχει πειραχτεί τπτ στο αβανς, περιοριζομαστε στο ποσο "δυνατός" ειναι ο σπινθηρας..
Εφόσον τα πηνια ειναι ΟΚ (κατα τον περιελικτή), μας μένει ο πολλαπλασιαστής ..

Υ.Γ.
Μήπως αυτό το "εκει που πηγενε εσβησε και δεν ξαναπηρε μπροστα" μεταφραζεται σε ασχημα κολλημενο μοτερ..??

GogosLux
31/08/2018, 15:27
Υ.Γ.
Μήπως αυτό το "εκει που πηγενε εσβησε και δεν ξαναπηρε μπροστα" μεταφραζεται σε ασχημα κολλημενο μοτερ..??

Και ειπα να το γραψω στην αρχη 2 ημερες πριν αλλα λεω ασε, καποιος θα το πει:lol::lol::lol::lol::lol:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/08/2018, 15:42
Το μηχανακι εχει συμπιεση.Δεν ειναι κολιμενο.Καποια στιγμη θα βαλει τον αλλο πολαπλασιαστη πανω και θα δουμε.Κανεις ομος ωρε κεραταδες δε μου απαντηξε στην ερωτηση μου.

Γινετε να δεις αν ο πολαπλασιαστης ειναι καμενος με ενα πολυμετρο?

Υ.Γ.:lol:

toyar
31/08/2018, 18:25
γινεται

vaska
31/08/2018, 18:48
ωρέ μάστορη μπετζίνα έχει??

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/08/2018, 20:33
ωρέ μάστορη μπετζίνα έχει??

Χαχαχαχα.
Τωρα.Οσο για τροφοδοσια δεν ειναι.Ριξαμε μπενζινα στον κυλινδρο και τιποτις.

virus
31/08/2018, 22:59
Αμα ρίξατε βενζινα ξεπλυνατε τον κύλινδρο και χαλάει λίγο η συμπίεση. Πολύ λίγο λάδι θα βοηθήσει.

OldMan
03/09/2018, 12:41
Ωωωω γμτ το φελεκι μου, δεν θα ξεμπερεψουμε ομορφα.. :facepalm:

Το ριξιμο μπεντζινας στον κυλινδρο ισοδυναμει με αποπειρα (πολλες φορες επιτυχή) πνιξιματος του μπουζιού (ναι ρε, το μπουζί κλίνεται..)

@Τογιαριε, μη πετας μονο ενα γίνετα, αλλα να πεις και τον τρόπο.. :p

@ ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ, αμα το πολυμετρο που εχεις κανει κατω απο 100€, δεν γινεται..!!
(για την ακριβεια, μισο-γινεται.. - μπορείς να δεις αν καποιο απο τα τυλιγματα ειναι "ανοιχτό" (κομμένο) αλλα δεν μπορείς να δεις αν ειναι βραχυκυκλωμενο το πρωτευον τυλιγμα λογω μικρης ομικής τιμής του..- ουσιαστικά 3/4-γινεται..):p

Το δευτερευον πρέπει να σου δωσει τιμη μερικά κΩ - το πρωτευον μερικες εκατονταδες mΩ...

toyar
03/09/2018, 12:46
Ρωτησε αν οχι πως.....

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/09/2018, 16:32
Λοιπον.Ηρθε ο πεθερος σπιτη πριν 3 μερες.Κρατουσε τον πολαπλασιαστη που φορουσε πανω το μηχανακι του και το πολυμετρο.Στο πολυμετρο γυρισε την ακιδα καπου προς τα αριστερα στα μαυρα ψηφεια.Οχι στα κοκκινα.Εβαζε τη μια ακρι στη μια ακιδα του πολαπλασιαστη και την αλη στην υποδοχη που μπαινει το καλοδιο της μπουζοπιπας και το πολυμετρο εκανε ενα μπιιιιπ.Μου λεει αυτο σημενει οτι ειναι βραχυκηκλομενο.

Το ξερω οτι οπος τα γραφω δυσκολευω πολους να καταλαβουν.Ευχαρηστω για την υπομονη σας.

JasonEV
03/09/2018, 23:59
Προφανως ειναι η λειτουργια στην οποια το πολυμετρο, σου βγαζει ηχητικη ειδοποιηση αν τα δυο σημεια που εχεις ακουμπησει τους ακροδεκτες συνδεονται μεταξυ τους.

vaska
04/09/2018, 06:56
Continuity λέγεται και μετράει την συνέχεια ενός κυκλώματος. Αν τα 2 άκρα του πολυμετρου (και ότι υπάρχει ανάμεσα τους) συνδέονται ηλεκτρικά φωνάζει το μπαζερακι αν όχι τότε υπάρχει άκρα του τάφου σιωπή. Παπασουζα πες το αυτό στον πεθερό να τον αφήσεις μακακα.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/09/2018, 13:11
Τον εχω αφησει ηδη.Του πηρα τη κορη:moutza:

teogtp
04/09/2018, 13:21
Τον εχω αφησει ηδη.Του πηρα τη κορη:moutza:

Είσαι σίγουρος ότι δεν στην φόρτωσε;
:tooth:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/09/2018, 14:42
Είσαι σίγουρος ότι δεν στην φόρτωσε;

:hmm::hmm:

Ειμαι μπερδεμενος....

ΔΕ ΞΕΡΩ...

sniper
04/09/2018, 14:59

Ειμαι μπερδεμενος....

ΔΕ ΞΕΡΩ...

Μην τσιμπάς με τον καφετζή, αυτός ταχτοποιήθηκε μικρός... :tooth:

virus
04/09/2018, 15:03

Ειμαι μπερδεμενος....

ΔΕ ΞΕΡΩ...

για να βγαλεις καλυτερο συμπερασμα κανονισε πρωτα την πεθερα;)

teogtp
04/09/2018, 15:34
για να βγαλεις καλυτερο συμπερασμα κανονισε πρωτα την πεθερα;)

Εδώ να σημειώσουμε ότι η πεθερά δεν μετριέται με πολύμετρο......

OldMan
04/09/2018, 16:30
Τελικα ρε τσογλανια, δεν μπορείτε να γέρνετε χωρίς να τον παίρνετε.. :D
(να χέσω τα CSS και τα Level σας μέσα..)

και το πολυμετρο εκανε ενα μπιιιιπ.Μου λεει αυτο σημενει οτι ειναι βραχυκηκλομενο.
Να πεις στον πεθερούλη σου ότι τα όλα πολύμετρα (ακόμη και τα πανακριβα) κανουν "μπιιιιπ" όταν τα έχεις γυρίσει στο μπαζεράκι και ανιχνευσουν ωμικη αντίσταση κατω απο μερικες δεκαδες Ohm..
Τουτου δοθέντος, το "μπιπ" δεν σημαίνει απαραιτητα βραχυκύκλωμα..

Αν όντως μέτρησε το δευτερευον τύλιγμα και έκανε "μπιπ", τοτε σωστα αποφάνθηκε γιατί πρέπει να δίνει κανονικα μερικά kΩ..
(απο την περιγραφή για ακίδες κ.λ.π. δεν βγαζω ακρη..)

sniper
04/09/2018, 16:36
....

Δεν είχατε γραμμόφωνο στο χωριό σας;

OldMan
04/09/2018, 16:42
Δεν είχατε γραμμόφωνο στο χωριό σας;
Πλακα μΕ καΜνεις, για..??
(εμείς δεν ειχαμε γραμμόφωνο..??)

Βάζαμε την πλακα με την 5η του Μπετοβεν, το αφήναμε στην αγκαλιά του Ευλάλιου του Σημαδεμένου, που μόλις κατεβαζε το 5ο τσίπουρο (γύρω στις 10 το πρωί) το έπιανε γαμωλόξυγκας και ακουγαμε χιπ-χοπ στο καφενείο...!!

vaska
04/09/2018, 16:49
Τελικα ρε τσογλανια, δεν μπορείτε να γέρνετε χωρίς να τον παίρνετε.. :D
(να χέσω τα CSS και τα Level σας μέσα..)

Να πεις στον πεθερούλη σου ότι τα όλα πολύμετρα (ακόμη και τα πανακριβα) κανουν "μπιιιιπ" όταν τα έχεις γυρίσει στο μπαζεράκι και ανιχνευσουν ωμικη αντίσταση κατω απο μερικες δεκαδες Ohm..
Τουτου δοθέντος, το "μπιπ" δεν σημαίνει απαραιτητα βραχυκύκλωμα..

Αν όντως μέτρησε το δευτερευον τύλιγμα και έκανε "μπιπ", τοτε σωστα αποφάνθηκε γιατί πρέπει να δίνει κανονικα μερικά kΩ..

Δηλ θα μετράει αντίσταση 40 - 50 (4 -5 δεκάδες σύμφωνα με τα λεγόμενά σου)Ohms και θα βαράει το μπάζερ???

Κάτι δεν λες καλά με τις μονάδες αφεντικό

OldMan
04/09/2018, 16:57
Για δοκιμασε το με μια αντισταση 47-56 Ω ρε καρντασακο..

vaska
04/09/2018, 17:27
Για δοκιμασε το με μια αντισταση 47-56 Ω ρε καρντασακο..

Βρε ομορφόπαιδο δοκίμασα σε λέω (μία τριαντάρα έχω) και δεν σουράει λέμε. Αλλά εσύ είσαι πολύ πιο έμπειρος από μένα οπότε θεωρώ τυχαίο το γεγονός ή τα σκατοπολύμετρα της wurth τελικά είναι αρκετά καλά.

OldMan
04/09/2018, 17:41
μία τριαντάρα έχω..
Η γυναικα σου το ξερει, ρε μαχαλόμαγκα..?? :p

(τριανταρες ειναι συνηθως οι γκόμενες, οι αντιστασεις ειναι 33αρες - εκτός αν εισαι τοσο μαγκίτης που εχεις Ε24 σειρα..);)

vaska
04/09/2018, 19:39
Η γυναικα σου το ξερει, ρε μαχαλόμαγκα..?? :p

(τριανταρες ειναι συνηθως οι γκόμενες, οι αντιστασεις ειναι 33αρες - εκτός αν εισαι τοσο μαγκίτης που εχεις Ε24 σειρα..);)

33 ρε φίλος, εκεί θα κολλήσουμε?

viper1
11/09/2018, 08:12
[QUOTE=teogtp;2952765]Εδώ να σημειώσουμε ότι η πεθερά δεν μετριέται με πολύμετρο......

Γιατί δεν μετριέται? Την συνδέεις με βιομηχανικό ρεύμα και της βάζεις το πολύμετρο. Μια χαρά την μετράς

teogtp
11/09/2018, 08:22
[QUOTE=teogtp;2952765]Εδώ να σημειώσουμε ότι η πεθερά δεν μετριέται με πολύμετρο......

Γιατί δεν μετριέται? Την συνδέεις με βιομηχανικό ρεύμα και της βάζεις το πολύμετρο. Μια χαρά την μετράς

Ξέχασες και το αστέρα-τριγωνο για να της έρθει μαλακοσιά.......

viper1
11/09/2018, 08:25
[QUOTE=viper1;2953653]

Ξέχασες και το αστέρα-τριγωνο για να της έρθει μαλακοσιά.......

Αν είναι τοπικό σας έθιμο και δουλεύει να το υιοθετήσωμεν

OldMan
12/09/2018, 11:57
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ, τελειωνε με το μηχανακι του πεθερου σου γιατι του παιρνει ο διαολος τον πατερα του thread...!! :smokin:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/09/2018, 12:31
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑ, τελειωνε με το μηχανακι του πεθερου σου γιατι του παιρνει ο διαολος τον πατερα του thread...!! :smokin:

Ναι.Ο πεθερος δεν ειναι διατεθυμενος να το παει στο συνεργειο και εγω δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω το μαλακα.Τελειωνει το θεμα εδω και αν υπαρχει τιποτα νεοτερο σας ενημερωνω εντελως πληροφοριακα.Ας το εχει κατω απ τη σκαλα να σκονιζεται....

Panos76
12/09/2018, 14:20

Ναι, ο καφετζής το σκίζει, ο παπασούζας σε πείραξε :lol:

Ποντάρω σε κυλινδροπίστονο πάντως από τη δική μου εμπειρία και ας ακούγεται άσχετο.

Βάλε καινούρια φλάτζα, καινούριο κυλινδροπίστονο, σχολαστικός καθαρισμός στην εξάτμιση, τσεκ σε τροφοδοσία και θα δουλέψει.

Βέβαια θα πάει πάνω από 150-200€.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/09/2018, 16:05
Ναι, ο καφετζής το σκίζει, ο παπασούζας σε πείραξε :lol:

Ποντάρω σε κυλινδροπίστονο πάντως από τη δική μου εμπειρία και ας ακούγεται άσχετο.

Βάλε καινούρια φλάτζα, καινούριο κυλινδροπίστονο, σχολαστικός καθαρισμός στην εξάτμιση, τσεκ σε τροφοδοσία και θα δουλέψει.

Βέβαια θα πάει πάνω από 150-200€.

Αντε να του το πει καποιος.Ειναι της παλιας σχολης:smokin:

OldMan
12/09/2018, 16:13
ο καφετζής το σκίζει,
Στην ηλικια του, μονο thread και καλτσον μπορει να σκίσει..;)
(οπότε, αστον λιγο να χαρει γιατί, προϊόντος του χρόνου, ουτε τα σφραγισμενα σακουλακια του καφε δεν τον κοβω να σκίζει..)

menelaos46
23/07/2020, 16:45
Τι είχε τελικά το μηχανάκι του πεθερού σου???

Bowleno
23/07/2020, 17:09
Τι είχε τελικά το μηχανάκι του πεθερού σου???

Λογικά, ούτε που θα έχουν μάθει...
:lol:
Ακόμα κάτω από την σκάλα θα είναι

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/07/2020, 19:45
Λογικά, ούτε που θα έχουν μάθει...
:lol:
Ακόμα κάτω από την σκάλα θα είναι

Ακόμα εκεί. Δε δέχτηκε ποτέ να πάει μάστορα.

viper1
24/07/2020, 00:09
Ακόμα εκεί. Δε δέχτηκε ποτέ να πάει μάστορα.

Αφού το αφήνετε και κάνει ότι θέλει τι να πω . Μετά απορείτε όταν μεγαλώσουν γιατί σας καβαλάνε

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/07/2020, 08:01
Αφού το αφήνετε και κάνει ότι θέλει τι να πω . Μετά απορείτε όταν μεγαλώσουν γιατί σας καβαλάνε

Πιστεύει ότι το δώρο τού Θεού στον άνθρωπο είναι η ρακί. Κάποια στιγμή τού πρότεινα να ρίξουμε λίγο στο κύλινδρο αλλά δε πείστηκε :lol:

Πάντως τον αγαπώ το πεθερουλη μου :beer: