View Full Version : Νέο παπί Honda 150?
Γιατί?
Δεν έχει να κάνει μαζί σου.Με την ελληνική αγορά μεταχειρισμένων έχω ένα γενικότερο beef.Να "χάνεις" 400 ευρώ σε αγοραπωλησία παπιού σε 11 χρόνια....... :facepalm:
Δεν έχει να κάνει μαζί σου.Με την ελληνική αγορά μεταχειρισμένων έχω ένα γενικότερο beef.Να "χάνεις" 400 ευρώ σε αγοραπωλησία παπιού σε 11 χρόνια....... :facepalm:
Εξαίρεση ήταν το κρύπτον, μόνο τα χόνδα έχει αυτή την ικανότητα να το αγοράζεις 1000 και να το πουλάς Χ3 σε 30 χρόνια :D
Εξαίρεση ήταν το κρύπτον, μόνο τα χόνδα έχει αυτή την ικανότητα να το αγοράζεις 1000 και να το πουλάς Χ3 σε 30 χρόνια :D
Κοιτάω για παπί εδώ και λίγο καιρό και βλέπω αγγελίες με grand με 100κ χλμ που "κάτι κοπανάει" 500 ευρώ ρε συ.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Το ίδιο ισχύει για όλα τα crypton,για όλα τα honda...Μόνο το kaze r σώζει λίγο την κατάσταση που υπάρχουν φαινομενικά τίμια γύρω στο 700άρι...
o_gavros
01/03/2019, 15:17
προσφορά και ζήτηση.
πιο αρχαία συνθήκη και απο τον ΜαμΡα τον παντοτινό.
Red Rider
01/03/2019, 15:32
Βασικά ήμουν τυχερός, όπως και πολλοί άλλοι, επειδή ανέβηκε η τιμή όλων των μοντέλων καποια στιγμή λόγω της αλλαγής της ισοτιμίας νομισματος.
Αφ ετέρου η τιμή σκαρφάλωσε στα 3.100 το 2018,παρασύροντας και τα παλιότερα μοντέλα.
Red Rider
16/04/2019, 19:39
Από χθες το έχω στα χέρια μου!
Μετα από πολύ αναμονή λόγω γραφειοκρατίας έφτασε.
Πρώτες εντυπώσεις ελάχιστες, θα επανέλθω λεπτομερώς!
Καλορίζικο μαν, να το χαρείς όσο δεν πάει
:beer::beer::beer:
Καλά χιλιόμετρα να έχεις.
Νομίζω είδα ένα στην νέα Σμύρνη.
Εσύ ήσουν?
Red Rider
16/04/2019, 20:51
Ευχαριστώ παιδιά! :p
Όχι μόνο Πειραιά και πέριξ προς το παρόν!
Μόλις βρω χρόνο θα γράψω εντυπώσεις!
Τουμπανέϊρος Κ πολύ όμορφο!
Θα το ήθελα στο γκαράζ μου.
Καλορίζικο! :beer:
Με γεια! Πολύ ωραίο. Μη μας αφήσεις πολύ σε αγωνία. :)
Αυτά τα υπερπαπιά θα έπρεπε να τα λέμε κύκνους.
doctoras
16/04/2019, 22:58
Καλορίζικο!!
Λαβε μετρα ασφαλείας τα καινουργια παπια μπαίνουν στο ματι ευκολα μη πέσεις θύμα κλοπής
TsoliasGR
17/04/2019, 01:07
Kαλοριζικο καλοταξιδος και παντα ορθιος.!!!
DRAKONET
17/04/2019, 14:37
καλοριζικο φιλε...καλα χιλιομετρα !
DRAKONET
17/04/2019, 14:39
@gavre αφου σου λεει ο ανθρωπος δεν θελει να φυγει απο την κατηγορια. Ποια κατηγορια; Tην κατηγορια φτερου... δηλαδη κατω απο τα 150 κιλα με την ευκολη καβαλα και ξεκαβαλα λογω ελλειψεις ρεζερβουαρ. Κομιουτερας ειναι ο ανθρωπος και εχει καποιες απαιτησεις. Εγω τον καταλαβαινω. Σημερα το βραδυ ειχα παει Σφακιανακη και κανονισα τεστ ραιντ με v strom 250. Αν με ρωτησεις τι ειναι ποιο λογικη αγορα για εναν κομιουτερα ενα v strom 250 me 185 κιλα και τιμη στα 5.200 ή ενα super παπι με κατω απο 150 κιλα (δεν θυμαμαι ποσο ειναι) και τιμη απο 2.600 εως 3.500 εγω ειλικρινα δεν ξερω τι να σου απαντησω....
=================================================
Αληθεια...το εκανες το τεστ....εγραψες κατι....για πες??...για πες ??
Να δω αν συμφωνουμε στην αποψη !
Red Rider
18/04/2019, 18:41
Γράφοντας μερικά χιλιόμετρα κατάλαβα τα εξής.
Μοτέρ σαζμαν... Δεν ξέρω αν είναι τόσο δυνατό, η αν η κλιμάκωση είναι τόσο καλή. Το δουλεύω μέχρι περίπου 6 χιλιάδες στροφές.
Δεν κομπιαζει πουθενά. Μπορείς απλά να μην χρησιμοποιείς την 1η.
6η με 80 χιλιόμετρα 6 χιλιάδες στροφές, ανάβαση Συγγρού δεν κρεμάει, και νοιώθω ότι αν ανοίξω θα απλώσει.
Πάρα πολύ ελαφρύτερο σε αίσθηση από το crypton, μεγαλύτερο κόψιμο τιμονιού και μακράν καλύτερο πάτημα.
Φρένα πολύ προοδευτικά και φιλικά, για δύναμη και όρια δεν μπορώ να πω γιατί στρωνονται. Σωληνάκια υψηλής παντού.
Ποιοτικά, θα ήθελα κάτι καλύτερο στα αβαφα πλαστικα.. Νομίζω πως χαράζονται για πλάκα.
Τα βαμμένα είναι ματ και η βαφή φαίνεται ΟΚ όπως και τα αυτοκόλλητα. Ο χρόνος θα δείξει.
Μοτέρ πιρούνι ψαλίδι, άριστη βαφή, ποιοτικότατα.
Φώτα απλά σε άλλη κατηγορία, Led με πολύ καλή δεσμη.
Κατανάλωση αν και δεν έχω μάθει το όργανο, νομίζω πως δεν καίει τίποτα. Ίσως στο στρώσιμο να παίζει γύρω στα 2/100χλμ.
Θα επανέλθω με λεπτομέρειες.
Γενικά νομίζω πως είναι σαφώς καλύτερο από το crypton x και δικαιολογεί απόλυτα τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει.
o_gavros
18/04/2019, 18:54
Μοτέρ σαζμαν... Δεν ξέρω αν είναι τόσο δυνατό, η αν η κλιμάκωση είναι τόσο καλή. Το δουλεύω μέχρι περίπου 6 χιλιάδες στροφές.
6η με 80 χιλιόμετρα 6 χιλιάδες στροφές, ανάβαση Συγγρού δεν κρεμάει, και νοιώθω ότι αν ανοίξω θα απλώσει.
Πάρα πολύ ελαφρύτερο σε αίσθηση από το crypton, μεγαλύτερο κόψιμο τιμονιού και μακράν καλύτερο πάτημα.
Φρένα πολύ προοδευτικά και φιλικά, για δύναμη και όρια δεν μπορώ να πω γιατί στρωνονται. Σωληνάκια υψηλής παντού.
Ποιοτικά, θα ήθελα κάτι καλύτερο στα αβαφα πλαστικα.. Νομίζω πως χαράζονται για πλάκα.
Τα βαμμένα είναι ματ και η βαφή φαίνεται ΟΚ όπως και τα αυτοκόλλητα. Ο χρόνος θα δείξει.
Κατανάλωση αν και δεν έχω μάθει το όργανο, νομίζω πως δεν καίει τίποτα. Ίσως στο στρώσιμο να παίζει γύρω στα 2/100χλμ.
Γενικά νομίζω πως είναι σαφώς καλύτερο από το crypton x και δικαιολογεί απόλυτα τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει.
το μπολντ μου κάνει φοβερή εντύπωση!
γιατι με το Χ κι εγω κι όσοι το εχουν καβαλήσει, έχουμε να λέμε για το πόσο ανάλαφρη αίσθηση ηλεκτρικού έχει.
τι νούμερο λάστιχο φοράει πίσω; γιατι στη φωτό δείχνει πιο φαρδύ (?)
Red Rider
18/04/2019, 19:10
το μπολντ μου κάνει φοβερή εντύπωση!
γιατι με το Χ κι εγω κι όσοι το εχουν καβαλήσει, έχουμε να λέμε για το πόσο ανάλαφρη αίσθηση ηλεκτρικού έχει.
τι νούμερο λάστιχο φοράει πίσω; γιατι στη φωτό δείχνει πιο φαρδύ (?)
120/70 φοράει! Δεν μπορώ να το εξηγήσω, εχει τόσο καλό ζύγισμα που νομίζεις ότι καβαλας φτερο. Βέβαια κάθεσαι και ψηλότερα.
Καλοτάξιδο κόκκινε! Όταν κάνεις περισσότερα χιλιόμετρα γράψε κι άλλες εντυπώσεις για μοτέρ, φρένα - ΑΒΣ, οδική συμπεριφορά. Καλά χιλιόμετρα!
Red Rider
18/04/2019, 19:19
Καλοτάξιδο κόκκινε! Όταν κάνεις περισσότερα χιλιόμετρα γράψε κι άλλες εντυπώσεις για μοτέρ, φρένα - ΑΒΣ, οδική συμπεριφορά. Καλά χιλιόμετρα!
Ευχαριστώ πολύ Γιώργη. Θα γράφω εντυπώσεις όσο το δουλεύω!
Κοίτα να δεις φυτιλιές που μπαίνουν στα καλά καθούμενα. Ρε δεν υπάρχουν γκαφρά λέμε
:hmm::hmm::hmm:
Πες λίγο και για τις αναρτήσεις, από τα λίγα χλμ που έχεις κάνει τι βλέπεις?
Red Rider
19/04/2019, 23:48
Βασιλη μην τσιμπάς! :p Πραγματικά ο συμπλέκτης δεν βοηθάει αν το έχεις για εργάτη. Καμία φορά αναπολώ την ανεμελιά του ημιαυτόματου!
Λοιπόν, οι αναρτήσεις είναι κάπως σφιχτες... Στις λακκούβες την ακούς λίγο.
Η σέλα είναι σκληρή. Δεν έχω καβαλήσει πάνω από 40 λεπτά, αλλά νομίζω πως μετά από κάποια ώρα, μάλλον θα κουραζει.
Το πρωί το είχα δίπλα σε ένα crypton x. Εμφανώς το πιρούνι έχει μεγαλύτερη διάμετρο, και ο σταυρός είναι πιο πλατύς.
Υποψιαζομαι πως έχει και μικρότερη γωνία καστερ, αλλά δεν βρήκα πουθενά τα χαρακτηριστικά για να συγκρινω.
Εχω μια υπόνοια ότι το abs στον πίσω τροχό έχει μια ευαισθησία. Θα επανέλθω και σε αυτό.
Είναι που με τρώει ο απαυτος μου να ξεπαραδιαστω. Στο κρυπτονακι η πίσω ανάρτηση η μαμά ήταν βούτυρο και έχω βάλει ωχλινς, και στο μπροστινό έχω αλλάξει ελατήρια πάλι ωχλινς αλλά όπως κι εσύ το έχω κοντά 10 χρόνια (πότε πέρασαν κιόλας δεν το κατάλαβα) με 50Κ χλμ οπότε είμαι κοντά στην αλλαγή. Το ψιλοβαρεθηκα είναι η αλήθεια. Αν το χοντακι δεν είχε συμπλέκτη θα το είχα χτυπήσει κιόλας αλλά ειδικά στο σταμάτα ξεκίνα της πόλης με το αριστερό χέρι να είναι δεσμευμένο δεν θα με βολέψει. Από την άλλη υπάρχει κι ένα kaze r που κάθεται και θα μπορούσα να χώσω αυτό στην καθημερινή μετακίνηση αλλά είναι μάλλον χαζό να αλλάζεις παπί με παπί και να βολεύεσαι με άλλο παπί. Χάνει το νόημά της η αγορά, γίνεσαι θύμα του μάρκετινγκ χαχαχα. Αν και πολύ θα το ήθελα στο γκαράζ μου, δεν το βλέπω.
Red Rider
20/04/2019, 11:01
Αυτά έβλεπα να έρχονται κι εγώ στο δικό μου crypton... Αναρτήσεις μπρος πίσω κλπ κλπ...
Θα εδινα κάνα 500αρικο+ χαλαρά,οπότε έκανα την αλλαγή.
Περα από αυτο είμαστε και θύματα του marketing, αλλιώς θα κυκλοφορουσαμε ακόμα με τα GLX!
Άσχημα ήταν?..
Υγ. Έχεις kaze R και κάθεται, ιεροσυλία! :D
Αυτά έβλεπα να έρχονται κι εγώ στο δικό μου crypton... Αναρτήσεις μπρος πίσω κλπ κλπ...
Θα εδινα κάνα 500αρικο+ χαλαρά,οπότε έκανα την αλλαγή.
Περα από αυτο είμαστε και θύματα του marketing, αλλιώς θα κυκλοφορουσαμε ακόμα με τα GLX!
Άσχημα ήταν?..
Υγ. Έχεις kaze R και κάθεται, ιεροσυλία! :D
Σχεδόν καινούριο με 8κ χλμ. Είχαμε πάρει 2 ίδια με την MILF, το δικό μου το έδωσα και πήρα τον κρύπτονα και η Χρύσα το δικό της το άφησε στην άκρη μετά από μια χαζή τούμπα (φοβήθηκε και τσαρούχωσε το μπροστινό και αγόρασε όμορφο οικοπεδάκι). Μόνο κάτι γδαρμένα πλαστικά έχει. Πήρα καινούριο όλο το κουστούμι του αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα να το περάσω. Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια κάθεται
Red Rider
20/04/2019, 11:49
Σχεδόν καινούριο με 8κ χλμ. Είχαμε πάρει 2 ίδια με την MILF, το δικό μου το έδωσα και πήρα τον κρύπτονα και η Χρύσα το δικό της το άφησε στην άκρη μετά από μια χαζή τούμπα (φοβήθηκε και τσαρούχωσε το μπροστινό και αγόρασε όμορφο οικοπεδάκι). Μόνο κάτι γδαρμένα πλαστικά έχει. Πήρα καινούριο όλο το κουστούμι του αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα να το περάσω. Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια κάθεται
Ετοιμάσου για πολλά πμ..!
Και όπως μου είχε πει ένας μάστορας για αυτό όταν άλλαζα την μπαταρία του, "η λιμουζίνα των παπιών".
Ετοιμάσου για πολλά πμ..!
Και όπως μου είχε πει ένας μάστορας για αυτό όταν άλλαζα την μπαταρία του, "η λιμουζίνα των παπιών".
Δεν πωλείται, κρατείται για την μικρή που τώρα είναι 15. Του χρόνου δίπλωμα για 50άρι και βλέπουμε.
Οι τιμες για τα ΥΠΕΡ-ΠΑΠΙΑ στην μαλαισια.
και η μετατροπες τους σε ευρω απο το μαλαισιανο νομισμα.
Χοντα 150 7999 myr 1720 euro
Σιμ 185 7989 myr 1718 euro
Γιαμαχα 150ζρ 8168 myr 1757 euro
μπενελι 150 6989 myr 1503 euro
Κρυπτον - Χ 6762 myr 1454 euro
Το ΠΕΡΙΕΡΓΟ δεν ειναι στο οτι ειναι φθηνοτερα στην μαλαισια αλλα
η ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ των ιαπωνεζικων σε σχεση με το σιμ-185 και το μπενελι-150 που δεν εισαγετε εδω βεβαια.Το σιμ μας ενδιαφερει που ξερουμε την τιμη του στα 2700 ευρω και το χοντα 3500.
Γιατι δεν κανει και το σιμ 3500 ευρω? Η και το χοντα 2700?
Τελικα ειναι το σιμ -185 φθηνο η το χοντα-150 ακριβο για τα ελληνικα δεδομενα?
Εφοσον το γιαμαχα ελ-σι 135 (κρυπτον Χ) κοστιζει αρκετα λιγοτερο απο το σιμ στην μαλαισια αρα το σιμ ειναι νορμαλ εδω και το χοντα ακριβο?
Για το χοντα 150 βρηκα οτι το φτιαχνει η αστρα-χοντα-ινδονησιας και γινετε η εισαγωγη απο εκει στην μαλαισια και εχουν και τα ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και στην ελληνικη αγορα.
Φερνουν και σουπρα-Χ-χελμιν απο την αστρα-χοντα που ενω δεν ειναι τζαπαν αλλα ινδονησια το κοπανανε 2.780 εδω.Το κιγουει ταργκετ 125 που ειναι ιδιο μηχανακι κοστιζει 1540 ευρω.Ποσο διαφορα εχουν τα εργατικα κινας και ινδονησιας?Μας δουλευουν ?
Λινκ αστρα χοντα.
https://www.astra-honda.com/product-list/all
Λινκ τιμων απο καινουρια μηχανακια ζιγκγουιλς μαλαισια.
https://www.zigwheels.my/new-motorcycles/yamaha/135lc-super-sport
https://www.zigwheels.my/new-motorcycles/sym/vf3i-185
https://www.zigwheels.my/new-motorcycles/yamaha/y15zr
https://www.zigwheels.my/new-motorcycles/honda/rs150r
https://www.zigwheels.my/new-motorcycles/benelli/rfs-150i
doctoras
25/04/2019, 08:52
δεν γνώριζα για το benelli, όμορφο το μπου@@λο!!
https://www.youtube.com/watch?v=vAFEfYyKq7M
Alexinhogr
25/04/2019, 12:38
Τα benelli είναι Κινέζος πλέον, δεν έχει σχέση με την μαμά εταιρεία, πούλησαν το όνομα. Οπότε βγαίνουν zontes daytona daelim deyang κτλ αχαχαχ
Red Rider
07/05/2019, 10:58
Update...
Κατανάλωση 2,5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα,μέχρι στιγμής σε φάση στρωσίματος.
Η απόκριση του γκαζιού-ψεκασμού μου φαίνεται απότομη..
Τα αβαφα πλαστικά γρατζουνιούνται μόνο που τα κοιτάς. Άθλια ποιότητα, θα δοκιμάσω να τα περάσω λάδι σιλικόνης μήπως αποφύγω τα χοντρά.
Red Rider
24/05/2019, 08:45
Λοιπόν τα αβαφα πλαστικά πλαστικά περαστηκαν λάδι σιλικόνης και απόκτησαν μια ανοχή στις γρατζουνιές. Ο χρόνος θα δείξει την αντοχή τους..
Έβγαλα τα πίσω φλας και ενεργοποίησα τις θέσεις που έχει ενσωματωμένες στο φανάρι.
BabisStinson
24/05/2019, 16:50
Κουκλί είναι και δεν ήμουν ποτέ φαν των παπιών..!
Red Rider
28/05/2019, 16:38
Και ένα μικρό πλαστικό καπάκι που έφτιαξα γιατί δεν μου άρεσε το κενό πάνω από το φανάρι.
Red Rider
28/05/2019, 16:45
Και τα φλασακια
Μας κ@υλώνεις άσχημα και είπαμε δεν βολεύει το γ@μήδι, έχει συμπλέκτη.
Κούκλα είναι πάντως.
Red Rider
30/05/2019, 18:36
Ευχαριστώ βασιλη:)
Σειρά έχει ένα μικρότερο φτερο πίσω που έχω δει, και κάτι άλλα ψιλό πράγματα.
Σιγά σιγά ψάχνω και για εξάτμιση, αλλά ακόμα δεν υπάρχει εύρος επιλογών.
Για βελτίωση το κάνεις όπως το σι μπι αρ 150 που βγάζει κανα 2 ίππους παραπάνω.Μακρια από βελτιωσεις συνεργειαδων.Μονο σε τελική θα κερδίσεις όχι επιτάχυνση από αυτούς ή και ζημια
Red Rider
31/05/2019, 08:23
Για βελτίωση το κάνεις όπως το σι μπι αρ 150 που βγάζει κανα 2 ίππους παραπάνω.Μακρια από βελτιωσεις συνεργειαδων.Μονο σε τελική θα κερδίσεις όχι επιτάχυνση από αυτούς ή και ζημια
Ουσιαστικά οι μόνες διαφορές με το cbr είναι η εξάτμιση και το μικρότερο φιλτοκουτι-πνιχτης, λόγω χώρου.
Εννοείται πως ότι μπαίνει πάνω στο μηχανάκι είναι ψαγμένο, και τίποτα extreme..
πολυ ομορφο!
εχουν εξεληχθει αρκετα παπια αλλα εχουν χασει τη φιλοσοφια τους η οποια ειναι ευκολη και οικονομικη μετακινηση στην πολη.
συμπλεκτης, μεγαλυτερα λαστιχα, δυνατοτερο μοτερ για επιδωσεις=ακριβοτερα σερβις...
@Red Rider ποσο κοστιζει καινουριο, με ολα τα εξοδα πληρωμενα (πινακιδα, αδεια κτλ)?
Coyote.V
31/05/2019, 23:42
Αυτό δεν είναι παπί, μηχανή σε σχήμα παπιού είναι. Καλορίζικο να τη χαίρεσαι!
Red Rider
01/06/2019, 08:40
πολυ ομορφο!
εχουν εξεληχθει αρκετα παπια αλλα εχουν χασει τη φιλοσοφια τους η οποια ειναι ευκολη και οικονομικη μετακινηση στην πολη.
συμπλεκτης, μεγαλυτερα λαστιχα, δυνατοτερο μοτερ για επιδωσεις=ακριβοτερα σερβις...
@Red Rider ποσο κοστιζει καινουριο, με ολα τα εξοδα πληρωμενα (πινακιδα, αδεια κτλ)?
Θα προσπαθήσω να γράφω τα έξοδα του.
Σε σχέση με το crypton x πάντως έχει περίπου την ίδια κατανάλωση.
Η τιμή του είναι 3,5 χιλιάδες τα "απλα" χρώματα και 3,6 το κοκκινο ματ.
Οταν το έψαχνα εγώ με όλα τα δώρα που έδιναν, μπορείς να πετύχεις ανάλογα τον έμπορο, μια καλή έκπτωση και πινακίδα δώρο.
Red Rider
15/10/2019, 10:25
Καλημερες
DRAKONET
16/10/2019, 21:14
QUOTE=Red Rider;3015565]Καλημερες[/QUOTE/*--++6256
4 μηνες μετα μονο μια φωτο?
Red Rider
16/10/2019, 23:23
QUOTE=Red Rider;3015565]Καλημερες[/QUOTE/*--++6256
4 μηνες μετα μονο μια φωτο?
Μεχρι στιγμής εχω κανει 3.500 χιλιάδες χιλιόμετρα...
Δεν εχω να πω κατι κακο, περαν της έλλειψης ρολογιου και χωρου κατω απο τη σελα, ουτε για ενα disc lock..
Επισης τα αλυσιδογράναζα ακούγονται πολυ.
Καταναλωση απο 2 λιτρα με χαλαρες μετακινησεις χαμηλων ταχυτήτων, εως 2,5-2,7 τερμα γκαζι παντού.
Κόστος service, μηδαμινο..
Ποιότητα τρομερη, κανενας τριγμος.
Σελα κατηγοριας ss...
Φρεναρες! Μονο το abs πίσω, ισως επεμβαινει λιγο νωρίτερα απο οσο θα ήθελα.
Οποιαδήποτε αλλη πληροφορια χρειάζεσαι για το μηχανακι ευχαριστως να σε κατατοπίσω!
Μεχρι στιγμής εχω κανει 3.500 χιλιάδες χιλιόμετρα...
Δεν εχω να πω κατι κακο, περαν της έλλειψης ρολογιου και χωρου κατω απο τη σελα, ουτε για ενα disc lock..
Επισης τα αλυσιδογράναζα ακούγονται πολυ.
Καταναλωση απο 2 λιτρα με χαλαρες μετακινησεις χαμηλων ταχυτήτων, εως 2,5-2,7 τερμα γκαζι παντού.
Κόστος service, μηδαμινο..
Ποιότητα τρομερη, κανενας τριγμος.
Σελα κατηγοριας ss...
Φρεναρες! Μονο το abs πίσω, ισως επεμβαινει λιγο νωρίτερα απο οσο θα ήθελα.
Οποιαδήποτε αλλη πληροφορια χρειάζεσαι για το μηχανακι ευχαριστως να σε κατατοπίσω!
Απο τα crypton x, suzuki fx 125 και yamaha z 125 (σε μαμά κατάσταση και τα τρία) είναι ποιο γρήγορο?
Red Rider
22/12/2019, 12:54
Για crypton και fx μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πιο γρήγορο.
Με το Z δεν ξέρω,φαντάζομαι πως οι διαφορές είναι μικρες.
Για crypton και fx μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πιο γρήγορο.
Με το Z δεν ξέρω,φαντάζομαι πως οι διαφορές είναι μικρες.
Οκ να το χαίρεσαι και καλά χιλιόμετρα!!
Red Rider
22/12/2019, 19:41
Οκ να το χαίρεσαι και καλά χιλιόμετρα!!
Να είσαι καλά κι εσύ καλές γιορτές.
doctoras
22/12/2019, 19:53
Ωραιο και το Ζ1000!!
Το πιο ωραιο Ζ απο ολα τα επομενα
Red Rider
22/12/2019, 20:06
Ωραιο και το Ζ1000!!
Το πιο ωραιο Ζ απο ολα τα επομενα
Έτσι νομίζω κι εγώ, ωμή ομορφιά.
Δες όμως πόσο κοντά ήρθαν τα παπιά με τις μεγάλες μοτοσυκλέτες σε μια εικόνα!
doctoras
22/12/2019, 20:19
Έτσι νομίζω κι εγώ, ωμή ομορφιά.
Δες όμως πόσο κοντά ήρθαν τα παπιά με τις μεγάλες μοτοσυκλέτες σε μια εικόνα!
Βεβαίως! Η χονταρα εκανε καλη δουλειά!
Red Rider
22/12/2019, 21:31
Βεβαίως! Η χονταρα εκανε καλη δουλειά!
Εκεί είναι η ουσία. Το crypton X ήταν παπι. Όπως και οτιδήποτε άλλο υπήρχε.
Ειχα την ευκαιρία να οδηγήσω και το VF.Παρα, παρά πολύ καλό, αλλά μου έδωσε πάλι την αίσθηση παπιού με εξαίρεση τον συμπλέκτη.
Η Honda ξέφυγε σε design, αίσθηση, στήσιμο και φρενα.
Αναμένω μήπως και επιβεβαιωθουν οι φήμες για νέο Yamaha, οπότε και θα μπει πωλητήριο στο honda..
Αυτά τα crypton π.χ : https://www.car.gr/26284834-yamaha-crypton-110 αξίζουν ?
cryptospyros
14/03/2020, 10:29
Παιδιά ξέρετε κόστος ανταλλακτικών για αυτό το παπί; Ως κάτοχος crypton έχω μάθει όταν πηγαίνω στο κατάστημα, για ένα ανταλλακτικό, να μου εμφανίζουν πέντε έξι επιλογές και με τιμές που αρχίζουν από 2 ευρώ μέχρι 8 ευρώ. Σίγουρα επιλογή ανταλλακτικών δεν θα έχει ακόμα μεγάλη αλλά τουλάχιστον οι τιμές των υπάρχουσων επιλογών να είναι σε καλές τιμές. Αλήθεια ξέρουμε πόσα από δαύτα έχουν πουληθεί στην Ελλάδα; Γιατί αν τα ανταλλακτικά έχουν τιμές μηχανής ε τότε καλύτερα να πάρω μηχανή.