View Full Version : Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες, μέρος IX
Grafton 505
06/03/2021, 16:15
Αφού είμαστε στο merica ....
426113
Αφού είμαστε στο merica ....
426113
Ε, ναι είναι αηδία αυτό το τζελ που έχουνε μέσα. Θέλει καλό αραίωμα πρίν το πιείς..................
426109
Τι στο πΕοντα έβαλε τη πετσετα πάνω στο καπο? Μη γρατζουνισει το κελεπούρι? :bawl:
426168Συγνώμη για το σόκιν αλλά δεν κρατήθηκα.
το φανάρι ήταν αριστερό και είχε και λάμπα πορείας ....
Κλάμα.
426199
Πες μου ότι κάνεις πλάκα και είναι τρολιά.
Ανέβηκε αυτό επίσημα;
Ανέβηκε αυτό επίσημα;
Φυσικά. Περίμενες κάτι διαφορετικό;
Πες μου ότι κάνεις πλάκα και είναι τρολιά.
Ανέβηκε αυτό επίσημα;
Ν Α Ι Α Ν Ε Β Η Κ Ε !!!!!!!!
Φυσικά. Περίμενες κάτι διαφορετικό;
Τι να πω. Είχα μια ελπίδα ότι η ξεφτίλα έχει και όρια.
Κάνε υπομονή. Επόμενο βήμα είναι να πληρώσουν κάποιον τυχαίο να παριστάνει τον ιδιοκτήτη του οχήματος και να δηλώσει δημοσίως ότι το είχε τρακάρει η γυναίκα του 3 μέρες πριν. :lol:
Anyway, ας μην ξεφεύγουμε, δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης. Το έβαλα απλά για να γελάμε. Ή να κλαίμε, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς.
ΥΓ. Η ξεφτίλα είναι αντικείμενο πτυχιακής στις σχολές της αστυνομίας και της πολιτικής στην Ελλάδα. ;)
basilis_k6
09/03/2021, 17:24
απο πού γεννήθηκε αυτή η ελπίδα? :lol:
Δυστυχώς δεν κανουν τους μαλακες.
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
426201
Κάνε υπομονή. Επόμενο βήμα είναι να πληρώσουν κάποιον τυχαίο να παριστάνει τον ιδιοκτήτη του οχήματος και να δηλώσει δημοσίως ότι το είχε τρακάρει η γυναίκα του 3 μέρες πριν. :lol:
Μην το γελας.Θυμαμαι περιοδος 2009-2012 που δουλευα ντελιβερι στην Θεσνικη,ειχε απεργιες τοτε με τα βενζιναδικα νομιζω,η με τους οδηγους των βυτιοφορων κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα.Σκανε οι δημοσιογραφοι στο μαγαζι,με λενε να βγω λιγο εξω.Βγαινω και μου λενε ''Να,θελουμε να κανουμε ρεπορταζ σχετικα με τις απεργιες στα βενζιναδικα κτλ'',λεω ναι,και?''Να λεει θα βγεις στην καμερα και θα πεις οτι λογω των απεργιων δεν μπορεις να κανεις και συ την δουλεια σου επειδη δεν βρισκεις να βαλεις βενζινη και χανεις το μεροκαματο''.Τους λεω ρε παιδια καθε μερα βαζω βενζινη δεν εχω προβλημα(οντως κανενα θεμα,εβαζα βενζινη απο παντου κανονικα).Ναι λεει δεν πειραζει εσυ θα πεις αυτα.Πρωτον τους λεω δεν βγαινω με τπτ στην ΤΙΒΙ και δευτερον δεν λεω ψεμματα.Οκ λενε,ξαναμπαινουνε στο μαγαζι και λενε ποιος θελει να βγει λιγο στην καμερα να πει 2-3 πραγματακια?Με την μια σηκωθηκε ενας και λεει εγω,τι θελετε να πω?(ευκαιρια θα σκεφτεικε να βγω στην τηλεοραση να με δουν και οι φιλοι μου)..Βγηκαν εξω,εμφανιστηκε αυτος και καλα στο γυαλι σαν διανομεας,ειπε οτι θελανε και ολα καλα...Αυτα βλεπουν σε ολες τις πολεις της επαρχιας μετα που ζουνε μαυρα μεσανυχτα και λενε ''ε τους αλητες με τις απεργιες τους,δεν μπορουν τα παιδια να κανουν την δουλεια τους''
Lioulios
09/03/2021, 20:21
426207
426207
Εμφυτευμα κάνει. Γενικά. Δεν λέει συγκεκριμένα τι και που
o_gavros
09/03/2021, 20:41
Εμφυτευμα κάνει. Γενικά. Δεν λέει συγκεκριμένα τι και που
κλαίω
tzimidis
09/03/2021, 20:52
Μην το γελας.Θυμαμαι περιοδος 2009-2012 που δουλευα ντελιβερι στην Θεσνικη,ειχε απεργιες τοτε με τα βενζιναδικα νομιζω,η με τους οδηγους των βυτιοφορων κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα.Σκανε οι δημοσιογραφοι στο μαγαζι,με λενε να βγω λιγο εξω.Βγαινω και μου λενε ''Να,θελουμε να κανουμε ρεπορταζ σχετικα με τις απεργιες στα βενζιναδικα κτλ'',λεω ναι,και?''Να λεει θα βγεις στην καμερα και θα πεις οτι λογω των απεργιων δεν μπορεις να κανεις και συ την δουλεια σου επειδη δεν βρισκεις να βαλεις βενζινη και χανεις το μεροκαματο''.Τους λεω ρε παιδια καθε μερα βαζω βενζινη δεν εχω προβλημα(οντως κανενα θεμα,εβαζα βενζινη απο παντου κανονικα).Ναι λεει δεν πειραζει εσυ θα πεις αυτα.Πρωτον τους λεω δεν βγαινω με τπτ στην ΤΙΒΙ και δευτερον δεν λεω ψεμματα.Οκ λενε,ξαναμπαινουνε στο μαγαζι και λενε ποιος θελει να βγει λιγο στην καμερα να πει 2-3 πραγματακια?Με την μια σηκωθηκε ενας και λεει εγω,τι θελετε να πω?(ευκαιρια θα σκεφτεικε να βγω στην τηλεοραση να με δουν και οι φιλοι μου)..Βγηκαν εξω,εμφανιστηκε αυτος και καλα στο γυαλι σαν διανομεας,ειπε οτι θελανε και ολα καλα...Αυτα βλεπουν σε ολες τις πολεις της επαρχιας μετα που ζουνε μαυρα μεσανυχτα και λενε ''ε τους αλητες με τις απεργιες τους,δεν μπορουν τα παιδια να κανουν την δουλεια τους''
Πάντα έτσι γινόταν η δουλεια.
Σε ένα ξενοδοχείο που δούλευα κάποτε, είχα γνωρίσει έναν Αλβανό που δούλευε κι αυτός εκεί, και μου είχε πει ότι τότε που αδειασανε τα όπλα από τις αποθήκες στην Αλβανία, είχε πάει ρεπόρτερ του σκαι και του ζητήσανε να ρίξει μια δυο ριπες στον αέρα, για να βγει το ρεπορτάζ ότι γίνεται εμφύλιος και ο κόσμος φοβάται να περπατήσει, σναιπερ κλπ.
Όπως λέμε και στο χωριό μου, ssdd - same shit different day
o_gavros
09/03/2021, 20:59
σικέ ρεπορταζ;;;;
Που ηκούσθη;;;
AUFGEBRACHT
09/03/2021, 21:21
Σε ένα ξενοδοχείο που δούλευα κάποτε, είχα γνωρίσει έναν Αλβανό που δούλευε κι αυτός εκεί, και μου είχε πει ότι τότε που αδειασανε τα όπλα από τις αποθήκες στην Αλβανία, είχε πάει ρεπόρτερ του σκαι και του ζητήσανε να ρίξει μια δυο ριπες στον αέρα, για να βγει το ρεπορτάζ ότι γίνεται εμφύλιος και ο κόσμος φοβάται να περπατήσει, σναιπερ κλπ.
Αυτό είναι πασίγνωστο και ισχύει, μάλιστα οι Αλβανοί από ένα σημείο και μετά είχαν ορίσει και ταρίφα: Τόσα δολάρια για 1-2 ριπές, τόσα δολάρια για παραπάνω, το κασέ ανέβαινε εάν άδειαζαν ολόκληρη γεμιστήρα από Καλάσνικοφ και έφτανε ταβάνι εάν άδειαζαν οι γεμιστήρες από 4-5 νοματαίους μαζί. Για την ιστορία, τα αλβανικά Καλάσνικοφ της οργής, ταξίδεψαν με καράβια και τώρα κοσμούν τις πολεμικές αποθήκες της λεβεντογέννας Κρήτης...
Ενώ αν πήγαιναν στην Κρήτη και αλβανούς θα έβρισκαν και καλασνικοφ με δωρεάν ριπες.
426297
Το αδερφάκι του δηλαδή τι ζώδιο είναι;
:bawl:
Σταθμός Λαρίσης;
Με πασόκ :bawl:
panavour
12/03/2021, 12:19
426299
panavour
12/03/2021, 13:18
426301
KAWAMANRIDER
12/03/2021, 19:22
α χαχαχαχαχαχα κλαίω :bawl::roflmao:
426310
doctor_john
13/03/2021, 11:16
Μπλέ οχιά (viper αν δεν κάνω λάθος), απο την ασιατική τροπική ζώνη.
Λένε πως είναι δηλητηριώδη αλλά γενικά τα προσέχουν, τα ταϊζουν κ.λπ.
Είχε φίλος στο πατρικό του εκεί και μου έλεγε να ορίσουμε τα πέντε βασικά χρώμματα του
(σε διαγωνισμό για βλαμμένους που ορίζουν ομάδες με πέντε χρώμματα :D )
Lioulios
13/03/2021, 12:54
Ο καταραμενος οφης
426317
Γνωριζω για ενα κτιριο στην πειραιως που ειναι γεματο με τετοια......τι σου κανει εντυπωση.
tzimidis
13/03/2021, 16:22
Μπλέ οχιά (viper αν δεν κάνω λάθος), απο την ασιατική τροπική ζώνη.
Λένε πως είναι δηλητηριώδη αλλά γενικά τα προσέχουν, τα ταϊζουν κ.λπ.
Είχε φίλος στο πατρικό του εκεί και μου έλεγε να ορίσουμε τα πέντε βασικά χρώμματα του
(σε διαγωνισμό για βλαμμένους που ορίζουν ομάδες με πέντε χρώμματα :D )
ΧρώΜΜατα???????
doctor_john
13/03/2021, 16:41
ε ειναι πολλά :lol:
AUFGEBRACHT
13/03/2021, 18:45
"The Rayban Story" και φωτογραφία άρθρου ο JFK να φοράει American Optical Saratoga :lol:
426322
426328
Εδώ που είναι το αστείο?
Εδώ που είναι το αστείο?
Υποθέτω ότι συγκαταλέγεται στις περίεργες (παράξενες).
"Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες, μέρος IX"
Πάντως "μέρος ΙΧ" σε forum με μοτοσακά είναι λιγάκι παράδοξο. :p
doctor_john
14/03/2021, 08:53
Εδώ που είναι το αστείο?
στο ότι πολλοί αγχωνόμαστε μη τυχόν και αποκτήσουμε τρίχες στην πλάτη;
Υποθέτω ότι συγκαταλέγεται στις περίεργες (παράξενες).
"Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες, μέρος IX"
Περίεργο ίσως να είναι. Σωστά
karellen
14/03/2021, 09:45
:lol:
Πλουραλισμός και πολυφωνία στο μοτο.γρ.
Τι δεν καταλαβαίνς? :D
bros 650
15/03/2021, 11:17
426343
motojojo
15/03/2021, 12:17
Λίγο αργοπορημένα, αλλά η χθεσινή μέρα (14.3) είχε (έχει δηλ) μια ιδιαιτερότητα:
(ή μάλλον δύο)
426346
https://dayfinders.com/pi-day/
για τους geeks, ενώ για τους πιο μερακλήδες:
426347
karellen
15/03/2021, 12:54
Επίσης σαν χθες πέθανε το 19 ο Στηβεν Χώκινγκ ενώ πριν ακριβώς 100 χρόνια πήρε το Νόμπελ φυσικής ο Αινστάιν.
panavour
15/03/2021, 14:04
426349
Grafton 505
15/03/2021, 16:52
Επίσης σαν χθες πέθανε το 19 ο Στηβεν Χώκινγκ ενώ πριν ακριβώς 100 χρόνια πήρε το Νόμπελ φυσικής ο Αινστάιν.
Ώπα λίγο....
Ο Στίβεν Χώκινγκ πέθανε την ίδια ημέρα που γεννήθηκε ο Αϊνστάιν.
Ο Αϊνστάιν, μια τέτοια μέρα, πήρε το νόμπελ.
Άρα ο Αϊνστάιν πήρε, στα γεννέθλια του, το Νόμπελ ;;;
Κάτι δεν πάει καλά με το Ματριξ εδώ ......
Ώπα λίγο....
Τα νόμπελ δίνονται (κατά κανόνα) στις 10/12 οπότε το μάτριξ πρέπει να αλλάξει ημερολόγιο :D
Ο Αϊνστάιν πάντως γεννήθηκε 14/3/1879
AUFGEBRACHT
15/03/2021, 18:14
Δαιν μπωρό, δαιν μπωρό...
426352
426352
Πάνε τα ματάκια μου.... Ο blitz λογικά θα κόβει φλέβες τώρα:lol:
karellen
16/03/2021, 11:31
426352
426372
426372
Παταο μου αρεσι και δε μου μυλαη; Τι του εκανα; Τιν οιδια γοσα δε λυλαμε;
karellen
16/03/2021, 21:38
Ώπα λίγο....
Για να σε αποτελειώσω,αυτή την ημέρα γιορτάζεται και το π.
SeniorCanardo
17/03/2021, 13:50
Κάνα άλλο γράμμα της αλφαβήτου γιορτάζει;
Τουλάχιστον το "φ";
Τουλάχιστον το "φ";
Ναι . Την ημέρα του στο π και φ
karellen
17/03/2021, 15:10
Τουλάχιστον το "φ";
Ο φ είναι μια κατηγορία από μόνος του! (https://www.youtube.com/watch?v=DI70QFU6jnU)
Grafton 505
17/03/2021, 16:08
Α αυτό το 'ξερα !!!! :lol:
Αλλά δεν το είχα συνδέσει με τον Αινστάιν .... ωωωωω :eek:
Αυτός ο Σμιθ, τα έχει κάνει ..τάνα όλα !!!!:a38:
426383
(το τραγικό είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για τρολλιά)
doctor_john
18/03/2021, 07:12
μήπως το γράφουν κυριολεκτικά;
δηλαδη αμφισβητειτε το αρχεγονο αλανθαστο γυναικειο ενστικτο επιλογης συντροφου;
426383
(το τραγικό είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για τρολλιά)
Τετοιο αντρα,
τετοιο αντρααα,
Θα πουλησω και τα γιδια και τη μαντρααααα....
yannis24
18/03/2021, 12:57
426455
426372
Τα αλλα τα εβγαλα (με κοπο και παθος..)
Αυτο το μαμηδι το "ενειστεικι" τι στον φουτσο ειναι..??
Τα αλλα τα εβγαλα (με κοπο και παθος..)
Αυτο το μαμηδι το "ενειστεικι" τι στον φουτσο ειναι..??
Ενισχυτής :roflmao:
Διαβαζεις Σανσκριτικα, Μανωλακη..???:D
δηλαδη αμφισβητειτε το αρχεγονο αλανθαστο γυναικειο ενστικτο επιλογης συντροφου;
Από εξελικτικής απόψεως βγάζει νόημα. Σου λέει η άλλη "αυτός τρώει, οπότε μαζί του δεν πρόκειται να πεινάσω". Σε πρωτόγονο επίπεδο είναι ακαταμάχητος.
Διαβαζεις Σανσκριτικα, Μανωλακη..???:D
Μετά από αυτό και γραμμική Α :D
lleonidas
18/03/2021, 19:10
426457
karellen
18/03/2021, 19:44
Μετά από αυτό και γραμμική Α :D
Κάτι ακουγόταν ότι προχώρησαν αρκετά στην αποκρυπτογράφησή της.
Κάτι ακουγόταν ότι προχώρησαν αρκετά στην αποκρυπτογράφησή της.
Με κάτι τέτοιες αγγελίες προπονήθηκαν κι αυτοί. :bawl:
Πέρα από την πλάκα τώρα, δεν το γνώριζα και με αφορμή το σχόλιο σου είπα να το ψάξω (λίγο). Φαίνεται ότι βρήκαν κάποια καινούργια πράγματα κυρίως ως προς το πώς έγραφαν τα κλάσματα
https://www.lifo.gr/culture/apokryptografithikan-symbola-tis-grammikis-ton-minoiton
426457
Ξεχάσανε την Ζωζώ :bawl:
giorgosb
18/03/2021, 20:52
426458
426459
426470
Αυτο το εχω δει με τα ματια μου, και ο επαγγελματιας που του συνδεσε τον ηχο, του ειπε οτι το εκανε για να μη χαλασουν τις ρυθμισεις του :uplate: