View Full Version : Κλοπή V-strom DL 650 μαύρο μοντ. 08 από Νέα Σμύρνη
spirovou
13/09/2018, 07:44
Κλοπή V-strom DL 650 μαύρο μοντ. 08 , ΧΧΚ 958
από Νέα Σμύρνη στις 21-08-2018.
Παρακαλώ όποιος δει κάτι ας αφήσει post. Δίνεται αμοιβή.
Ευχαριστώ
nopattern
13/09/2018, 08:42
Καλημέρα.
:(:(:(:(
Να σε ρωτήσω από που? Δρόμο, πυλωτή, κλειστό γκαράζ???
spirovou
13/09/2018, 11:23
Καλημέρα. Μέσα από την πυλωτή με μικρή πόρτα εξόδου (πολύ δύσκολη η έξοδός της από εκεί) χρησιμοποιούσα την ηλεκτρικά συρόμενη γκαραζόπορτα, δεμένη με δύο ABUS αλυσίδες 25άρες (safety) 254€ έκαστη & ένα Abus crypton δισκόφρενου 230€. Δεμένο σε σταθερό στήριγμα επίγειο και μαζί με άλλα δύο σκούερ δεμένα μπρός -πίσω και κουκούλα. Έκοβαν με τροχό στις 04:15 το πρωί. Άκουγαν οι γείτονες το θόρυβο και δεν υποψιάστηκε κάπιος κάτι.Βρήκα υπόλειμμα κρίκου αλφαδιά κομένο και Σηκωτή έγυγε λόγω του κρυπτονιού στο δισκόφρενο. Δεν την είχα τσιπάρει. ΧΧΚ 958 αν δείτε κάτι Pls
sapila racing
13/09/2018, 12:07
Καλημέρα. Μέσα από την πυλωτή με μικρή πόρτα εξόδου (πολύ δύσκολη η έξοδός της από εκεί) χρησιμοποιούσα την ηλεκτρικά συρόμενη γκαραζόπορτα, δεμένη με δύο ABUS αλυσίδες 25άρες (safety) 254€ έκαστη & ένα Abus crypton δισκόφρενου 230€. Δεμένο σε σταθερό στήριγμα επίγειο και μαζί με άλλα δύο σκούερ δεμένα μπρός -πίσω και κουκούλα. Έκοβαν με τροχό στις 04:15 το πρωί. Άκουγαν οι γείτονες το θόρυβο και δεν υποψιάστηκε κάπιος κάτι.Βρήκα υπόλειμμα κρίκου αλφαδιά κομένο και Σηκωτή έγυγε λόγω του κρυπτονιού στο δισκόφρενο. Δεν την είχα τσιπάρει. ΧΧΚ 958 αν δείτε κάτι Pls
Τόσες κλειδαριές και αυτοί το σήκωσαν!! :mad:
.... Έκοβαν με τροχό στις 04:15 το πρωί. Άκουγαν οι γείτονες το θόρυβο και δεν υποψιάστηκε κάπιος κάτι......
OK...
OK...
Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας έσπαζαν/χτυπούσαν την πόρτα με βαριοπούλα πρωινή ώρα και ενώ άκουγαν, δεν βγήκε κανένας από το διαμέρισμά του! (Στη Νίκαια)
Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας έσπαζαν/χτυπούσαν την πόρτα με βαριοπούλα πρωινή ώρα και ενώ άκουγαν, δεν βγήκε κανένας από το διαμέρισμά του! (Στη Νίκαια)
Δηλαδη ρε συ Πανο εσυ θα εβγαινες; Να κανεις τι; Να δεις αν το κεφαλι σου ειναι πιο δυνατο απο την πορτα και αντεχει καλυτερα τη βαριοπουλα; Στην καλυτερη περιπτωση να παρεις την αστυνομια, σιγα μη ρισκαρεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα για περιουσια (ειτε δικια σου ειτε ξενη).
Καλη τυχη στο φιλο με τη μηχανη, μακαρι να βρεθει.
Δηλαδη ρε συ Πανο εσυ θα εβγαινες; Να κανεις τι; Να δεις αν το κεφαλι σου ειναι πιο δυνατο απο την πορτα και αντεχει καλυτερα τη βαριοπουλα; Στην καλυτερη περιπτωση να παρεις την αστυνομια, σιγα μη ρισκαρεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα για περιουσια (ειτε δικια σου ειτε ξενη).
Δεν σου έχουν κλέψει ποτέ καινούρια μηχανή, έτσι;
Δεν σου έχουν κλέψει ποτέ καινούρια μηχανή, έτσι;
Εχω ηδη απαντησει ποια ειναι η προσωπικη μου γνωμη για το θεμα. Τα σιδερα ξαναγινονται.
σιγα μη ρισκαρεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα για περιουσια (ειτε δικια σου ειτε ξενη)
DoctoR_k6
13/09/2018, 12:44
Καλα δεν ειπε κανεις να παει να τους αφοπλισει...με ασφαλεια προσπαθεις να καταλαβεις τι γινεται κ καλεις την αστυνομια.
Εγω αν ακουσω κατι κ ξυπνησω πρωτα θα βεβαιωθω οτι δεν γινεται τπτ περιεργο (ειδικα τα ξημερωματα) κ υστερα θα ξανακοιμηθω.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149483&page=125&p=2932949&viewfull=1#post2932949
Πριν καμια δεκαρια χρονια που ακουσα το συναγερμο στο gixxer στις 3 το πρωι κατεβηκα σκαλες με το μποξερακι κ ξυπολητος μη σκεπτομενος τι θα συναντησω.
Εν τελει το πρωι καταλαβα οτι πηγανε να μου φανε την εξατμιση αλλα δεν καταφερανε να βγαλουν το τελικο.
lleonidas
13/09/2018, 12:50
Μας γ@@σες τη μέρα, άθελά σου...μεγάλο θράσος τα π@υστρ@παιδα...τελικά μόνο μέσα στο σαλόνι είναι απόλυτα ασφαλής μια μοτοσυκλέτα,πόσο μάλλον αν είναι τόσο εμπορική.
Εχω ηδη απαντησει ποια ειναι η προσωπικη μου γνωμη για το θεμα. Τα σιδερα ξαναγινονται.
Δικαίωμά σου. Υπάρχουν οι λύκοι, υπάρχουν και τα πρόβατα. Επιλογές.
basilis_k6
13/09/2018, 13:02
Παραγγελια. Υποθετω το ειχες σε λευκο χρωμα. Τι να πω.... Τοση προσπαθεια έκανες να το εχεις ασφαλες και παλι το πηραν. Μακαρι να βρεθει φιλε.
Φυσικά και δεν θα ρισκάρεις. Αναφέρομαι όμως στην απόλυτη αδιαφορία του κόσμου, στο ότι, πχ στην περίπτωση που αναφέρομαι, να περπατήσει έστω λίγα μέτρα, να σκύψει το κεφάλι κάτω από τη σκάλα, κάτι, να δει τι παίζει, και να καλέσει αστυνομία.
στις 3 το πρωι κατεβηκα σκαλες με το μποξερακι κ ξυπολητος μη σκεπτομενος τι θα συναντησω.
Δυστυχώς το ίδιο έκαναν στη γειτονιά μου και τα δύο αδέρφια με το αμάξι τους με άσχημη κατάληξη (https://www.newsbeast.gr/society/arthro/361361/aderfia-ta-duo-thumata-stin-kaisariani) :(
Τα έχουμε αναλύσει 1000άδες φορές, ωστόσο πιστεύω πως αν ο κόσμος δεν αδιαφορούσε, θα ήταν και οι δράστες λίγο λιγότεροι.
DoctoR_k6
13/09/2018, 13:17
Δυστυχώς το ίδιο έκαναν στη γειτονιά μου και τα δύο αδέρφια με το αμάξι τους με άσχημη κατάληξη (https://www.newsbeast.gr/society/arthro/361361/aderfia-ta-duo-thumata-stin-kaisariani) :(
Τα έχουμε αναλύσει 1000άδες φορές, ωστόσο πιστεύω πως αν ο κόσμος δεν αδιαφορούσε, θα ήταν και οι δράστες λίγο λιγότεροι.
Γι αυτο εγραψα με ασφαλεια κ καλεις αστυνομια.
Πριν 10 χρονια ουτε παιδι ειχα...ουτε κ τοσο μυαλο/εμπειρια.
Τασάκι γυάλινο μαμαδίστικο και χτσαααακ. Όχι σαν εμένα που ήμουν άστοχος.
Ν. Σμύρνη και γύρω περιοχές δεν κρατάς μηχανάκι. Ούτε στο σαλόνι.
Δικαίωμά σου. Υπάρχουν οι λύκοι, υπάρχουν και τα πρόβατα. Επιλογές.
Ευχαριστω για την αδεια. :lol: Τωρα για το badass τσιτατο, προσωπικα δεν ανατριχιασα αλλα οκ, καλοδεχουμενο κι αυτο.
Αν εβλεπα καποιον να παει να βλαψει πχ τη γυναικα μου θα ορμουσα κι ας γινοταν ο,τι ηταν να γινει. Η μηχανη μου στοιχιζει 6500-7000€. Στη σωματικη μου ακεραιοτητα δεν θα βαλω τιμη, αλλα και αν εβαζα σιγουρα δε θα ηταν τοσο μικρη.
Βασιλη και Πανο, το ιδιο πραγμα λεμε. Δεν ειπα να ειμαστε ωχαδερφιστες, προφανως και θα νοιαστεις να δεις τι γινεται, αλλα ως εκει. Μετα τηλεφωνο την αστυνομια.
Ευχαριστω για την αδεια. :lol: Τωρα για το badass τσιτατο, προσωπικα δεν ανατριχιασα αλλα οκ, καλοδεχουμενο κι αυτο.
Αν εβλεπα καποιον να παει να βλαψει πχ τη γυναικα μου θα ορμουσα κι ας γινοταν ο,τι ηταν να γινει. Η μηχανη μου στοιχιζει 6500-7000€. Στη σωματικη μου ακεραιοτητα δεν θα βαλω τιμη, αλλα και αν εβαζα σιγουρα δε θα ηταν τοσο μικρη.
Βασιλη και Πανο, το ιδιο πραγμα λεμε. Δεν ειπα να ειμαστε ωχαδερφιστες, προφανως και θα νοιαστεις να δεις τι γινεται, αλλα ως εκει. Μετα τηλεφωνο την αστυνομια.
Προφανώς. Αλλά εφόσον δεν μπορείς να υπερασπιστείς τη σωματική σου ακεραιότητα, καλά κάνεις και κάθεσε στα αυγά σου. Τα περί badass, κράτα τα για σένα. Δεν ξέρεις τι είμαι, έχω και γνωρίζω.
spirovou
13/09/2018, 14:55
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Μακάρι.
spirovou
13/09/2018, 15:05
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον σας. Το νου σας για ΧΧΚ 958 αν τυχόν.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα στο τέλος. Η Α Π Ω Λ Ε Ι Α και το Κ Ε Ν Ο όμως είναι πολύ μεγάλο όταν περνάς κάθε μέρα κάθε ώρα από το σημείο που σκουντουφλούσες πάνω της και πλέον δεν είναι προσωρινά σε κάποιο π.χ συνεργείο.
10 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί, μαζί με τα παιδιά μου οπότε την είχα και αυτή σαν κόρη. Ολο χάδι. Καταστάλαξα αυτές τις μέρες ότι αν σε κάποιον από εμάς είναι γραφτό και μη αναστρέψιμο να έχουμε μια απώλεια ....ας είναι αυτής της μορφής.
Ξαναλέω...ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.....Αν είναι να ξεχρεώσω κάτι τέτοιο....ας είναι κι έτσι. Για σκεφθείτε το πιο βαθιά!!!
ΠΡΟΣΟΧΉ το λοιπόν όσο είναι εφικτό στον καθένα μας (Νέα Σμύρνη μας έχουν πετσοκόψει τα τελευταία χρόνια...κάθε μέρα σε όλα τα σπίτια και σε όλες τις πυλωτές).
anavatis19
13/09/2018, 15:28
ασφαλεια κλοπης και τελος. ουτε αγχη ουτε 1000 δεσιματα.
spirovou
13/09/2018, 15:55
Ναι όντως λέει έστω το 70% της εμπορικής αξίας του αλλά και GPS 130€ συνδρομή ετήσια και μήπως μαζευτεί το πράμα.
Κλοπή V-strom DL 650 μαύρο μοντ. 08 , ΧΧΚ 958
από Νέα Σμύρνη στις 21-08-2018.
Παρακαλώ όποιος δει κάτι ας αφήσει post. Δίνεται αμοιβή.
Ευχαριστώ
Φιλε , μακαρι να την βρεις γρηγορα.
εσβησα το τηλ σου απο το ποστ για να μην το χρησιμοποιησουν τίποτα λαμογια και σε τρελάνουν.
όποιος δει κάτι , ας στείλει ένα pm
alexis72
13/09/2018, 19:51
4 και 15 ξημέρωμα ακουγαν τροχό ?????? και δεν ασχολήθηκε - ενδιαφέρθηκε κανείς γείτονας ????? ΚΑΤΑΝΤΙΑ σαν κοινωνία ,
μακάρι αδελφέ να την βρείς την κούκλα σου πολύ σύντομα
http://www.zougla.gr/automoto/moto/article/pigan-na-klepsoun-ala-vrikan-to-daskalo-tous
anavatis19
13/09/2018, 20:16
Ναι όντως λέει έστω το 70% της εμπορικής αξίας του αλλά και GPS 130€ συνδρομή ετήσια και μήπως μαζευτεί το πράμα.
απλα ασφαλεια κλοπης. επισης η ιντεραμερικαν δινει το 100% της αξιας οχι το 75%. αυτο το κανει η AIG. ειναι οι μοναδικες που ασφαλιζουν πληρως μοτοσυκλετες
απλα ασφαλεια κλοπης. επισης η ιντεραμερικαν δινει το 100% της αξιας οχι το 75%. αυτο το κανει η AIG. ειναι οι μοναδικες που ασφαλιζουν πληρως μοτοσυκλετες
γκουχ γκουχ
bike thief shot dead (https://www.liveleak.com/view?t=161_1495087885)
και ενα απο τα αγαπημένα μου (https://www.youtube.com/watch?v=Et_WJv9mur0)
nopattern
13/09/2018, 21:12
Το δικό μου είναι ασφαλισμένο στην Allianz... (για κλοπή)
Red Rider
13/09/2018, 21:45
γκουχ γκουχ
bike thief shot dead (https://www.liveleak.com/view?t=161_1495087885)
και ενα απο τα αγαπημένα μου (https://www.youtube.com/watch?v=Et_WJv9mur0)
Θα μπορούσε να αποφευχθεί... Δεν μου άρεσε που τον χτύπησε πισώπλατα και ενω είχε ήδη τραπεί σε φυγή...
Και αυτός πισώπλατα πήγε να τον κλέψει φίλε μου.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/09/2018, 06:27
Θα μπορούσε να αποφευχθεί... Δεν μου άρεσε που τον χτύπησε πισώπλατα και ενω είχε ήδη τραπεί σε φυγή...
Ουτε το ενα μου αρεσε ουτε το αλλο.Και στα 2 βιντεο ο κλεφτης καλιστα θα μπορουσε να εχει σκωτωθει.Ποσο ευκολα μπορει καποιος να αφερεσει μια ζωη για ενα ματσο σιδερα δικα σου ή ξενα???
thunder ace
14/09/2018, 07:04
Σε κανεναν δεν αρεσει να βλεπει τετοιες σκηνες.
Ομως αυτος δυσκολα θα ξανακλεψει.
Και εδω που τα λεμε,οταν κανεις αυτη την πραξη (κλοπη) εισαι πολυ κοντα σε αυτη την πιθανοτητα.
Οι δε συνεργατες του ακομα τρεχουν.
Ειμαι υπερ σε αυτο που εκανε ο ιδιοκτητης,αλλα για να πουμε την αληθεια,δεν ξερω αν θα ειχα τα κοτσια να πυροβολησω ανθρωπο.
Μονο αν κινδυνευε η οικογενεια μου.
Εκει ειμαι αλλος ανθρωπος.
Juohmar1
14/09/2018, 07:34
Καλημέρα φίλε μου.
Εύχομαι να βρείς την καλή σου το συντομότερο...
Ουτε το ενα μου αρεσε ουτε το αλλο.Και στα 2 βιντεο ο κλεφτης καλιστα θα μπορουσε να εχει σκωτωθει.Ποσο ευκολα μπορει καποιος να αφερεσει μια ζωη για ενα ματσο σιδερα δικα σου ή ξενα???
Εύκολα...ΠΟΛΥ εύκολα.... Να μην πήγαινε να την κλέψει! Τόσο απλά...
DRAKONET
14/09/2018, 17:57
Οταν εχει παρει την αποφαση να αφαιρεσεις κατι που δεν ειναι δικο σου...εχεις παρει και την αποφαση..να υποστεις οτι σου συμβει!
Red Rider
15/09/2018, 17:38
Αν είναι δυνατόν να εξισωνουμε την κλοπή με τον φόνο...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
15/09/2018, 17:45
Αυτο λεω...
Δηλαδή βρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε όταν αντιληφθούμε ότι μας κλέβουν την μηχανή, η αστυνομία ίσως έρθει κάποια στιγμή αν έρθει αφού στης 4 το πρωί δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω. Να τους δώσω τα κλειδιά? να τους ανάψω τα φώτα να βλέπουν καλύτερα? να τους κεράσω και κανένα λουκουμάκι?
Η μηχανή θα φορτωθεί εντός λεπτών, τα περιθώρια της όποιας απόφασης μας είναι ακόμα μικρότερα, οι γείτονες όσοι ξυπνήσουν θα κρυφοκοιτάνε να δούνε το όλο σκηνικό για να με συλλυπηθούν την επόμενη μέρα απλά.
Εδώ έρχονται οι παρακάτω ερωτήσεις
1. Εάν έχετε βρεθεί σε αυτή τη θέση και τι κάνατε ?
2. Τι θα κάνατε εάν βρισκόσασταν σε αυτή τη θέση.
Αυτές οι ερωτήσεις θα μπορούσαν να έχουν και στατιστικό χαρακτήρα μέσα στο φόρουμ, εάν έχουν και την κατάλληλη διαμόρφωση σε επιλογή απαντήσεων, ίσως μπορούν να βγουν αρκετά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Red Rider
15/09/2018, 20:03
Δηλαδή βρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε όταν αντιληφθούμε ότι μας κλέβουν την μηχανή, η αστυνομία ίσως έρθει κάποια στιγμή αν έρθει αφού στης 4 το πρωί δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω. Να τους δώσω τα κλειδιά? να τους ανάψω τα φώτα να βλέπουν καλύτερα? να τους κεράσω και κανένα λουκουμάκι?
Η μηχανή θα φορτωθεί εντός λεπτών, τα περιθώρια της όποιας απόφασης μας είναι ακόμα μικρότερα, οι γείτονες όσοι ξυπνήσουν θα κρυφοκοιτάνε να δούνε το όλο σκηνικό για να με συλλυπηθούν την επόμενη μέρα απλά.
Εδώ έρχονται οι παρακάτω ερωτήσεις
1. Έχει βρεθεί κανείς σε αυτή τη θέση και τι κάνατε ?
2. Τι θα κάνατε εάν βρισκόσασταν σε αυτή τη θέση.
Αυτές οι ερωτήσεις θα μπορούσαν να έχουν και στατιστικό χαρακτήρα μέσα στο φόρουμ, εάν έχουν και την κατάλληλη διαμόρφωση σε επιλογή απαντήσεων, ίσως μπορούν να βγουν αρκετά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Δεν υπάρχει καμία απάντηση, ούτε πρόκειται να βγει κανένα συμπέρασμα.
Σοβαρά μπορεί να σου απαντήσει μόνο ένας πολύ καλά εκπαιδευμένος επαγγελματίας με εμπειρία στην διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, και αυτό παίζεται...
Κατα την γνώμη μου η βια πρέπει να είναι κλιμακουμενη, και πρέπει να ξέρεις τι ρισκάρεις.Παιζει το να χάσεις την ζωή σου σε μια συμπλοκή, μέχρι να πας φυλακή για φόνο.
Εδώ σκεφτόμαστε να έρθουμε στα χέρια με κανένα βλακα, μήπως τον αφήσουμε στον τόπο και πάμε φυλακή...
Δεν υπάρχει καμία απάντηση, ούτε πρόκειται να βγει κανένα συμπέρασμα.
Σοβαρά μπορεί να σου απαντήσει μόνο ένας πολύ καλά εκπαιδευμένος επαγγελματίας με εμπειρία στην διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, και αυτό παίζεται...
Κατα την γνώμη μου η βια πρέπει να είναι κλιμακουμενη, και πρέπει να ξέρεις τι ρισκάρεις.Παιζει το να χάσεις την ζωή σου σε μια συμπλοκή, μέχρι να πας φυλακή για φόνο.
Εδώ σκεφτόμαστε να έρθουμε στα χέρια με κανένα βλακα, μήπως τον αφήσουμε στον τόπο και πάμε φυλακή...
Κατανοητή και σεβαστή η επιλογή σου αλλά άσε να απαντήσουν και άλλοι δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις άποψη "ως σαν μαθηματικό αξίωμα" και να μην υπάρχει και άλλη επιλογή.
Πάντως να συμπεράνω απο την απάντηση σου ότι στις απαντήσεις
1. ΟΧΙ
2. Θα κάνω πως κοιμάμαι......
Χωρίς να με παρεξηγήσεις έχω μια ερώτηση σχετικά με το αβαταρ - μικροφωτογραφία που χρησιμοποιείς.
Σε αντιπροσωπεύει αυτή η φωτογραφία?
Κυκλοφορείς που και πού με μπαλακλάβα και χρησιμοποιείς HK MP5A2 ? ή είναι από παιγνίδι paintball?
Αν είναι δυνατόν να εξισωνουμε την κλοπή με τον φόνο...
Γενικά, όχι. Ειδικά, ναι. Όταν κάνεις τέτοια "δουλειά", 1ον γνωρίζεις πολύ καλά τα ρίσκα, 2ον δε θα λείψεις σε κανέναν.
Έβαλε ο άνθρωπος μια ανακοίνωση κλοπής και το έχουμε κάνει ειρηνιστές vs killers
Tycho Moon
15/09/2018, 21:21
Στο 2ο βίντεο, ο τύπος δεν πυροβόλησε για να υπερασπιστεί ούτε τη ζωή του, ούτε την περιουσία του - που και στις 2 αυτές περιπτώσεις μια τέτοια ενέργεια κατά τη γνώμη μου είναι θεμιτή.
Από τη στιγμή που ο κλέφτης είχε γυρίσει την πλάτη και έτρεχε να φύγει, η περιουσία του δεν διέτρεχα κίνδυνο και είναι ξεκάθαρο ότι τον πυροβόλησε για να τον τιμωρήσει / εκδικηθεί, πράγμα που με βρίσκει αντίθετο.
Τα όπλα τα χρησιμοποιούμε για την υπεράσπιση ζωής ή περιουσίας. Όχι για απόδοση «δικαιοσύνης».
Την επόμενη φορά μπορεί να μην ήταν εκεί να υπερασπιστεί την περιουσία του. Γι'αυτό το έβαλαν στα πόδια, όχι επειδή μετάνιωσαν. Ενώ τώρα είναι σίγουρο ότι δε θα ξαναδοκιμάσουν. Δεν είναι τιμωρία ή εκδίκηση, είναι πρόληψη.
:smokin:
Γελάω, γιατί είμαι κατά των όπλων γενικά. Επίσης είμαι κατά των παράσιτων.
o_gavros
15/09/2018, 21:53
μλκ πλιτς εσύ γελάς και σε πιάνω, αλλά δες λίγο προς τα που βαδίζει το θρεντ...
για να μην πιάσω τα περί οφφ τοπικ κλπ γλαφυρά.
Παρακαλώ όλους να μην συνεχίσουν με τα ασχετα.
ο άνθρωπος κλαίει το μηχανάκι του.
Ας μείνει το θρεντ καθαρό,μήπως και μπορέσει και βοηθηθεί.
μλκ πλιτς εσύ γελάς και σε πιάνω, αλλά δες λίγο προς τα που βαδίζει το θρεντ...
Welcome to the internets!
Ναι, έτσι είναι. Ας μείνουμε στο αρχικό μου ποστ, ότι δεν αφήνεις μηχανάκι στη Ν. Σμύρνη. :p
o_gavros
15/09/2018, 21:58
στα λόγια σου ερχόμαστε :p
Welcome to the internets!
Ναι, έτσι είναι. Ας μείνουμε στο αρχικό μου ποστ, ότι δεν αφήνεις μηχανάκι στη Ν. Σμύρνη. :p
Ας σπαμαρω κι εγώ λίγο. Εσύ μανμ τι δουλειά έχεις σε μοτοφορουμ?
Ας σπαμαρω κι εγώ λίγο. Εσύ μανμ τι δουλειά έχεις σε μοτοφορουμ?
"Μοτοφόρουμ" εννοείς αυτό με τα εργαλεία, τα αεροπλάνα, τα ποδήλατα και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα;
Α ναι, ξέχασα... και τα ΑΝΤΡΙΚΑ ρολόγια. :lol:
Coyote.V
16/09/2018, 20:12
Μια φορά πήγαν να κλέψουν την μηχανή του κολλητού μου έξω από ένα κλαμπ.. την είχε πάρει και την έσπρωχνε... τον κυνήγησε ο φίλος και τον τσάκωσε και εγώ κρατούσα τον φίλο μου τόσο ώστε να μην σκοτώσει το κλεφτρόνι... όταν πήγαινε να ξεφύγει τον άφηνα και όταν κόντευε να τον πνίξει τον τράβαγα.
Τελικά η αστυνομία τον πήρε με ασθενοφόρο και εμάς με κλούβα.
Δείτε και αυτό https://www.parapolitikakritis.gr/irakleio-kare-kare-i-klopi-michanis-video/
Πως το βάζει μπρος;;
Θα συνεχίσω και εγώ το οφτοπικ με κάθε σεβασμό στον κ. spirovou,μακάρι να βρεθεί,η δικιά μου βρέθηκε 7 μήνες μετά σε άθλια κατάσταση αλλά συμβαίνει καμιά φορά...
Επειδή ένιωσα μια φορά το σοκ του να βγαίνεις από το σπίτι και να λείπει η μότο σου,καψούρα,γκαύλα σου όπως θέλεις το λες,καταλαβαίνω αυτούς που υποστηρίζουν την θανατηφόρα πολλές φορές βία.
Αν πάρω χαμπάρι παρόμοια απόπειρα στην γειτονιά δεν ξέρω αν θα πιάσω την Benelli -όχι την μότο,την άλλη- ή αν θα πάρω τλ την αστυνομία.
PortisHead
17/09/2018, 12:36
Οτι λογια παρηγοριας και να σου πω φιλε μου ειναι λιγα.
Εσυ εκανες οτι μπορουσες και με το παραπανω μαλιστα.
Με τετοια δεσιματα...κι ο θεος ο ιδιος να την φυλαγε....παλι θα την παιρναν.
Εντυπωση μονο μου κανει....γιατι ασχολήθηκαν με κατι τοσο δυσκολο....και δεν πηγαν σε κατι πιο ευκολο.
Γεματος ο τοπος αφυλακτα V-Strom
Tycho Moon
17/09/2018, 12:44
Εντυπωση μονο μου κανει....γιατι ασχολήθηκαν με κατι τοσο δυσκολο....και δεν πηγαν σε κατι πιο ευκολο.
Και εγώ αυτό αναρωτήθηκα.
Καταρχήν να πω καλή δύναμη στο φίλο spirovou. Υγεία να υπάρχει και όλα τα υπόλοιπα ξαναφτιάχνουν.
Είμαι και εγώ παθόν και τον καταλαβαίνω απολύτως.
Επειδή το thread πήγε σε άλλα επίπεδα, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Εάν μπει τροχός δεν σώζεται με τίποτα η κατάσταση. Ανέφερε όμως οτι την πήραν σηκωτή λόγω του Abus crypton δισκόφρενου!
Θα μου πείτε δεν κόβεται? Βεβαίως και κόβεται αλλά πολύ πιο δύσκολα και χρονοβόρα από την όποια αλυσίδα (ας είναι και 25αρα)
Επειδή το έχω ψάξει αρκετά απο τότε που μου έκλεψαν το R1, και στο διαδίκτυο και σε συζητήσεις ακόμη και με μαστόρους
κατέληξα στο εξής. Επιβάλλεται να μπαίνει disk lock και στον πίσω τροχό.
Χαρακτηριστικά παλιά καραβάνα μηχανικός μου είπε, ότι βάζουν λοστό στην μπροστινή ρόδα (με κλειδωμένο μπροστινό)
και την τραβάνε (αφού με τον λοστό είναι στον αέρα ο μπροστινός τροχός) για να την φορτώσουν σε φορτηγάκι.
Εάν όμως έχεις κλειδώσει και τον πίσω τροχό με ένα καλό disk lock, τότε χρειάζονται περισσότερα από 4 άτομα
για να σηκωθεί όλη η μοτό στον αέρα, γιατί αλλιώς δεν τσουλάει.
Είναι σημαντικό λοιπόν να φροντίζουμε να παρκάρουμε την μοτό σε σημείο που να μην μπορεί να παρκάρει κοντά
ένα φορτηγάκι. Σκεφτείτε μια μοτό με 250 κιλά βάρος, πόση ώρα χρειάζεται να την πάνε σηκωτή με μπλοκαρισμένους
τροχούς σε απόσταση 50 μέτρων..
Επιλέξτε επίσης συναγερμό με τηλεειδοποίηση όχι απαραίτητα ακριβό.
Ένα παράδειγμα χωρίς να κάνω διαφήμιση Steelmate 986XO (https://www.skroutz.gr/s/14194027/Steelmate-986XO.html)
Εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, αρχίζει και βγάζει ήχο το κοντρόλ, και κατεβαίνουμε με το σώβρακο και την κοντόκανη τρέχοντας.
Εγώ τον έχω μέσα σε ...κατσαρόλα για να κάνει περισσότερο θόρυβο.
Δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=QWHXWQ9h6jg
Προσοχή χρειάζεται και που κινούμαστε. Όσο λιγότεροι βλέπουν την μοτό μας τόσο το καλύτερο.
Ας μην αλλάζουμε πολλά συνεργεία, καλύτερα ένα και σταθερό. Πριν φτάσετε στο σπίτι ρίξτε και μια ματιά
στον καθρέφτη μην σας ακολουθεί κάποιος.. Εάν δείτε κάτι περίεργο συνεχίστε έως να είστε σίγουροι οτι
δεν σας ακολουθούν.
Τα ΚΤΕΟ είναι υποχρεωτικά, αλλά παίζουν ιστορίες, που κλεφτρόνια έχουν άκρες και σταμπάρουν μηχανές που τους ενδιαφέρουν.
Καταλαβαίνετε οτι έχουν εύκολα την διεύθυνση κατοικίας μας γιατί δίνουμε την άδεια κυκλοφορίας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οταν πήγα το Hayabusa για έλεγχο ΚΤΕΟ το καλοκαίρι, έβλεπα απο τον χώρο αναμονής, να την
περιεργάζεται ο μικρός που την έλεγξε. Όταν πήγα να την πάρω με ρώταγε για τις δαγκάνες Brembo που του έχω βάλει
και την ακτινική τρόμπα. Και στην συνέχεια μου ανέφερε ότι τρέχει σε αγώνες dragster με Hayabusa!
Δεν λέω οτι είναι κλεφτρόνι αλλά εαν ήθελε κοιτούσε στο σύστημα την διεύθυνση μου. Ευτυχώς μένω αλλού
και δεν θα βρουν τίποτα εαν πάνε στην παλιά διεύθυνση που γράφει η άδεια μου.
Εγώ γενικότερα εαν και η μηχανή μου είναι σε κλειστό γκαράζ (έχει και το γκαράζ συναγερμό)
την έχω κλειδωμένη σαν είναι σε ανοιχτό χώρο. Ας τους κάνουμε την ζωή δύσκολη οσο πιο πολύ γίνεται
και να τους κοπούν τα χέρια από την ρίζα!
Και κατι αλλο, οι φωτογραφιες των διακοπων στα σοσιαλ μυδια καλο ειναι να ανεβαινουν ΑΦΟΥ επιστρεψουμε. ;)
alexis72
17/09/2018, 23:12
Οτι λογια παρηγοριας και να σου πω φιλε μου ειναι λιγα.
Εσυ εκανες οτι μπορουσες και με το παραπανω μαλιστα.
Με τετοια δεσιματα...κι ο θεος ο ιδιος να την φυλαγε....παλι θα την παιρναν.
μόνο αν φόραγε πανάκριβες εξατμίσεις η ειχε επάνω πολλά κ ακριβά extra ,δικαιολογείται ο τροχός ....πού μόνο ενας τρελός-ψυχοπαθής κλέφτης
θα αψηφούσε τόν θόρυβο τού τροχού για v-strom του 2008 μάλιστα ...4 ωρα ξημέρωμα ...
Και κατι αλλο, οι φωτογραφιες των διακοπων στα σοσιαλ μυδια καλο ειναι να ανεβαινουν ΑΦΟΥ επιστρεψουμε. ;)
Απόλυτα σωστό. Μεγάλο λάθος να φαίνεται οτι είμαστε σε διακοπές, μέσω του ρουφιάνου του facebook.
399368
Σε αναζήτηση μου πριν από λίγο,εγώ αποθήκη για την μότο ''γκουγκλαρα''