View Full Version : ela gia na min pedeveste giaponezofiloi
afrotwin
30/11/2005, 13:36
lipon i honda ke meta i kawasaki ksekinisan na vgazoun motosikletes antigrafa evropaikon montelon tis triumph BSA ke BMW ke afto giati opos exoume pi ke se alo post i germani tous edosan sxedia gia viomixania san apozimiosi gia to kako pou tous ixan kani mesa se afta ta sxedia itan ke sxedia gia motosikletes
na ksana po edo oti i triumph ine germaniki eteria oxi agkliki opos nomizoun i perisoteri ke afto giati ksekinise stin germania ala epidi den ipirxan oute metalevmata oute xrimata ta dio aderfia germani pou tin ksekinisan pigan stin agklia na ksekinisoun tin doulia ke poulisan meridio anagkastika
i giaponezi lipon ksekinisan na ftiaxnoun mixanes me vasi ta evropaika protipa ke fisika oles i kataskeves ixan provlimata proti i honda ksekinise na ftiaxni kapia aksiopista montela mexri pou i kawasaki i tote meguro katafere na ftiaksi kapia poli kala mixanakia antigrafontas tin honda ke xrisimopiontas kapies kenotomies stin kataskevi
ala den katafernan ke pola ipirxan ke ales eteries pou eftiaxnan kaliteres motosikletes ala den vrikan xrimatodoti ke pigan adiavastes
ospou mia eteria pou kataskevaze elastika kskinise na paragi ke afti motosikletes me diki tis filosofia ke sxedia
pou itan anoteres ke aksiopistes enanti tis honda
tote lipon i honda pou esto ke me provlimatikes moto ixe kataferi na epikratisi sto emporio ekane mia simfonia ke agorase tin texnologia ke eklise to tmima aftis tis eterias po afora tis motosikletes
ke antegrapse aftes tin mixanes ke anevikan i polisis tis katakorifa ke eftiakse afto to onoma pou exi mexri simera
aftes i motosikletes itan i bridgestone
dite tis
29599
afrotwin
30/11/2005, 13:39
:winka:
29600
afrotwin
30/11/2005, 13:41
:winka: :winka:
29601
afrotwin
30/11/2005, 13:51
afto simeni oti an den ipirxe i bridgestone i honda simera mpori na min ipirxe ke kat epektasi oles i gnostes giaponezikes eteries pou tin antigrafoun apo to ksekinima tis ke mexri simera ine i moni eteria me tmima Research (an to grafo sosta)
diladi an den ipirxe i bridgestone 8a kavalagate oloi evropaika
i kamia marka sumaco :rotflmao:
ke kamia eliniki papadopoulos 1000 cc ksirafi..:rotflmao:
ola ta mpourdela mas ine to ena piso apo to alo ke min zorizeste
ke kanis stin viomixani motosikletas den exi provlima na ftiaksi mia motosikleta pou na trexi me 500 xiliometra tin ora ala afto ine to zitima?
episis min perifaneveste ola ta giaponezika mia soupa ine
giaponezosoupa ke oti vgali i koutala...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i simfonia me tin bridgeston itan i eksis
katargi na kataskevazi mixanes ke i honda vazi isovia elastika bridgestone stin mixanes paragogis tis
gia afto oti pernete apo honda exi afta ta elastika
ala an sinexize na vgazi toso telies ke aksiopistes mixanes mexri simera ke toso grigores oso itan
ta kawasakia ta yamaha ke ta suzukia den 8a ipirxan ke i honda 8a evgaze scouterakia me venzinolado....
:lol: :lol: :lol: :lol:
nikos force
30/11/2005, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
afto simeni oti an den ipirxe i bridgestone i honda simera mpori na min ipirxe ke kat epektasi oles i gnostes giaponezikes eteries pou tin antigrafoun apo to ksekinima tis ke mexri simera ine i moni eteria me tmima Research (an to grafo sosta)
i kamia marka sumaco :rotflmao:
ke kamia eliniki papadopoulos 1000 cc ksirafi..:rotflmao:
ke kanis stin viomixani motosikletas den exi provlima na ftiaksi mia motosikleta pou na trexi me 500 xiliometra tin ora ala afto ine to zitima?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:πραγματικα ωραιο το μαθημα αλλα ενα κωμα η μια τελεια δεν θα ηταν ασχημη.ετσι για να γινει λιγο πιο ευκολη η αναγνωση
katargi na kataskevazi mixanes ke i honda vazi isovia elastika bridgestone stin mixanes paragogis tis
ala an sinexize na vgazi toso telies ke aksiopistes mixanes mexri simera ke toso grigores oso itan
ta kawasakia ta yamaha ke ta suzukia den 8a ipirxan ke i honda 8a evgaze scouterakia me venzinolado....
:lol: :lol: :lol: :lol:
nikos force
30/11/2005, 14:10
ωραιο το μαθημα αλλα και κανα σημειο στιξης για λιγο πιο ευκολη αναγνωση δεν θα ηταν ασχημα
afrotwin
30/11/2005, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ωραιο το μαθημα αλλα και κανα σημειο στιξης για λιγο πιο ευκολη αναγνωση δεν θα ηταν ασχημα
mipos 8elis na sto tragoudisoume kiolas?
afrotwin
30/11/2005, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
i kamia marka sumaco
ke kamia eliniki papadopoulos 1000 cc ksirafi..
πραγματικα ωραιο το μαθημα αλλα ενα κωμα η μια τελεια δεν θα ηταν ασχημη.ετσι για να γινει λιγο πιο ευκολη η αναγνωση
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
i kamia marka sumaco
ke kamia eliniki papadopoulos 1000 cc ksirafi..
πραγματικα ωραιο το μαθημα αλλα ενα κωμα η μια τελεια δεν θα ηταν ασχημη.ετσι για να γινει λιγο πιο ευκολη η αναγνωση
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos force
30/11/2005, 14:23
δυσκολα καταφερνεις να γραψεις ,που να σε βαλουμε να τραγουδησεις κιολας...:nono: :nono: :nono: :lol: :lol: :lol:
stavrogin
30/11/2005, 14:27
Μηπως τα ευρωπαικα δεν ειναι σουπα;
Ολες οι εταιριες εχουν καποιες εκλαμψεις
απλα οι ευρωπαικες εταιριες εχουν περισσοτερο χαρακτηρα.
Η Ιαπωνια εχει σα στοχο την επικρατηση στην βιομηχανια.Ειναι η εθνικη τους ψυχωση,μετα τις φαπες του 19ου αιωνα
Το βιομηχανικο προιον δεν εχει χαρακτηρα γιατι απευθηνεται στον μεσο ορο ,δηλαδη σουπα.
Οσο μικροτερη εταιρια,οσο πιο ερασιτεχνικη προσπαθεια ,τοσο πιο πολυς χαρακτηρας.
afrotwin
30/11/2005, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Μηπως τα ευρωπαικα δεν ειναι σουπα;
Ολες οι εταιριες εχουν καποιες εκλαμψεις
απλα οι ευρωπαικες εταιριες εχουν περισσοτερο χαρακτηρα.
Η Ιαπωνια εχει σα στοχο την επικρατηση στην βιομηχανια.Ειναι η εθνικη τους ψυχωση,μετα τις φαπες του 19ου αιωνα
Το βιομηχανικο προιον δεν εχει χαρακτηρα γιατι απευθηνεται στον μεσο ορο ,δηλαδη σουπα.
Οσο μικροτερη εταιρια,οσο πιο ερασιτεχνικη προσπαθεια ,τοσο πιο πολυς χαρακτηρας.
ESI PREPI NA ISE TAVROS STO ZODIO KE TA MIONEKTIMATA TA KANIS PROTERIMATA... AKOMA KE GIA TON EAFTO SOU FANTAZOME...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
prepi na katalavoume oti i motosikleta ine evropaiko kataskevasma ke i evropi protopori se afto to idos i giaponia erxete meta na antigrapsi mia zoi
den ine diskolo na to katalavoume
ke afta pou petixe ta teleftea xronia i iaponia sto 8ema asfalias stin evropi itan dedomeno apo arxeotaton xronon
mpori na eftiaxnan ke ftiaxnoun grigora moter xoris na ksernane ladia opos palia ala den ine mono i taxitita se mia motosikleta
ine ena sino8ilevma texnologias ke ena meros apo aftin ine ke ta frena ta kratimata ke ala dedomena pou stin evropi itan dedomena pola xronia prin
sta giaponezika elaxisti asfalia arxisame na apolamvanoume apo tin dekaetia tou 90 ke meta
diladi mixanes opos ducati agusta laverda pou itan ke xiropioites ixan tromeri asfalia ke odigiki simperifora
otan ta giaponezika mono etrexan:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Den nomizw na xreiazetai na symplirwsoume kati o afro mas kalypse plhrws.
Ainte me ta partalia sas :a13: :lol:
afrotwin
30/11/2005, 15:28
ducati tou 70 sxedon
otan aftes i mixanes empenan ke eksinan ta giaponezika pigenan mono ef8ia ke den stamatagan kiolas...
29605
afrotwin
30/11/2005, 15:28
laverda 750cc
29606
afrotwin
30/11/2005, 15:30
agusta 350 cc
29607
Αλλα μη ξεχνας οτι απο τοτε που οι γιαπωνεζοι αρχισαν παραγωγη με χιλιαδες μηχανες φθηνοτερες απο τις ευρωπαικες τοτε ξεκινησε και η τεχνολογικη τους ανοδος επειδη κανανε τζιρο και χωσανε κεφαλαια στην ερευνα, πραμα που οι ευρωπαιοι δεν τα καταφεραν μια και δε μπορεσαν να καλυψουν την γιαπωνεζικη φτηνη παραγωγη και η ερευνα τους εμεινε πισω και καταντησανε τεχνολογικα παρταλια .............
afrotwin
30/11/2005, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αλλα μη ξεχνας οτι απο τοτε που οι γιαπωνεζοι αρχισαν παραγωγη με χιλιαδες μηχανες φθηνοτερες απο τις ευρωπαικες τοτε ξεκινησε και η τεχνολογικη τους ανοδος επειδη κανανε τζιρο και χωσανε κεφαλαια στην ερευνα, πραμα που οι ευρωπαιοι δεν τα καταφεραν μια και δε μπορεσαν να καλυψουν την γιαπωνεζικη φτηνη παραγωγη και η ερευνα τους εμεινε πισω και καταντησανε τεχνολογικα παρταλια .............
ti emine piso?:rotflmao: :rotflmao:
re si tifo ola ta kaloudia se mia mixani opos to anapodo mprostino pou proti forese i suzuki ine galiko kataskevasma apo galiki eteria ksekinise
ke simera ta pio gamata mprostina ston kosmo ine danezika an den kano la8os
i evropeoi ixan na ekseliksoun tin finetsa ke ta kramata sta metala tous den xriazete na kanoun poli erevna gia kati
i motosikletes tous exoun ekseliksi se fisiko epipedo
odigika ine apsoges apla ine akrivoteres logo akrivon periferiakon
eno i giaponezi ine ftiniarides gia afto poulane
o ftoxos mixanovios 8a pari giaponeziko super spor apo to paneri
eno ta evropaika ine gia fragkatous...
an ke exoun ksekinisi eteries opos i triumph na vazoun giaponezika periferiaka gia na riksoun tin timi ke an plironis pernis tin akrivi gamati version
ala skepsou ti agorazis gia na anava8misis tin mixani sou ohnlins mprostina evropaika diladi accrapes eksatmisis brebo frena ke pai legontas
ke gia na kanis mia giaponeziki motosikleta tis prokopis 8es pio pola lefta apo mia akrivi evropaiki..
ala aksizi ton kopo gia to moter tis pou exi treles epidosis...
Δε το λεω για τα περιφερειακα ....που εκει ριχνουν το βαρος πια οι ευρωπαϊκες εταιρειες !!
Σαν συνολο ειναι οι γιαπωνεζοι πιο φτηνοι στις παραγωγες τους σε οτιδηποτε .... σε αντιθεση με τους ευρωπαιους.
Και εχουν και αριθμητικα μεγαλυτερη παραγωγη που κανει τις μηχανες τους πιο φτηνες για τους πελατες αλλα συγχρονως τους δημιουργει τζιρο μεγαλο !!
π.χ. Θυμασαι που οι ελληνες εφοπλιστες φτιαχνανε το 70-80 τα καραβια τους στην Ιαπωνια ;
Τωρα τα φτιαχνουν στην Κορεα...
Να δεις που σε μερικα χρονια θα χουν ολοι κινεζικες μηχανες (ηδη εχουν αρχισει να πουλανε 50αρια).
Αυτο συμβαινει επειδη δουλευουν για ενα πιατο ρυζι ........ ενω οι ευρωπαιοι εργατες εχουν διαφορετικα συμβολαια (οχι καλυτερα βεβαια, αλλα διαφορετικα) που ειναι πιο ακριβα απο 1 πιατο ρυζι.
Γι' αυτο οι ευρωπαϊκες μηχανες δε θα παψουν ποτε να ειναι ακριβες και μονο για περιορισμενο αριθμο οδηγων δυστυχως...
stavrogin
30/11/2005, 16:23
Δεν ειναι θεμα χρηματων αγορας
Αν τα ευρωπαικα ηταν αξιοπιστα οσο τα ιαπωνικα τωρα θα ειχα ducati.Αλλα δεν τολμαω οταν ακουω τρελα του τυπου ξεφλουδισε η χρωμιωση των κεφαλων και κολησε σε μοντελο 2003, ή ανατιναχτηκε το μοτερ μολις ελιξε η εγγυηση.
Δεν ισχυει για ολες τις μαρκες, η aprilia,bmw, triumph εχουn καλο ονομα, αλλα ducati , ΚΤΜ , husky και αλλες οχι τοσο.
Υπηρχε μια γενικη ελειψη εμπιστοσυνης απεναντι στα ευρωπαικα προιοντα θεωρουνταν ιδιοτροπα προιοντα που χρειαζονται να βαζεις συχνα χερι.Τα τελευταια χρονια αυτο παει να αλλαξει, αλλα ακομα χρειαζεται καιρος για να κερδισουν την δικη μου εμπιστοσυνη.
προς αξιοτιμο Κο afro (αυτον με τη γιαπωνεζικη βαρκα:lol: )
Δεν ειμαστε Ταυροι...
Να μαντεψω κι εγω το δικο σου;
...
Εισαι Καρκινος ε;
...
πες ρε
...
εισαι;
...
ελα πες το
...
το βρηκα ετσι;
...
το βρηκα;
:a09: :a01: :a46: :a08: :a30: :a22:
Απο ποτε ρε παιδες η Ιαπωνια εγινε 'φτηνη' και δεν το πηρα πρεφα ? Για πατε μια βολτα απο'κει και θα δειτε ποσο φθηνη ειναι οταν σας ερθει εγκεφαλικο απο τις τιμες που θα δειτε.
Οι Ιαπωνες επιασαν το νοημα γιαυτο εχουν τρελες πωλησεις. Τι θελει ο μεσος αναβατης ? Ενα καλο εργαλειο, αξιοπιστο, ασφαλες να κανει την δουλεια του. Αυτα προσφερουν. Και μη ακουω τωρα περι ανασφαλειας των Ιαπωνεζικων κτλ. Δηλαδη ενα GSXR, ZXR, CBR, R1 ειναι ανασφαλες ενω ενα Ducati, Agusta κτλ ειναι ασφαλες ? Ασφαλεια δεν ειναι μονο το κρατημα στις στροφες και το φρενα. Ειναι να μην κινδυνευεις να σου φυτευθει καμια μπιελα στο κρανος :D
:wave2:
el_hymador
30/11/2005, 19:39
Παντως αν δεχθουμε το αξιωμα ''Η ιστορια κυκλους κανει'' σε λιγα χρονια θα εχουμε kymco rr , linfan sp και jong sheng touring.....
Krokodilos001
01/12/2005, 09:44
Diladi bre Afro,
na afisoume ta gaiponezike ke na paroume ebropaika???
Zundapp sou ksanarxome!
Kalitera i xeirotera ???:confused: Afto malon den exei apantisi.
Pantos den tha me xalafe oute ena mulltistrada i ena k1200S
Apo oikonomopoliti apopsi tha itan isos ke kali idea. Na tonosoume tin europaiki agora, tis agora mas diladi. To Xrima na girizei mesa stin ebropi ke isos pou kseris na ksanarthei stis tsepes mas.
Ante bre oloi metoxes stin European Moto Industry
afrotwin
01/12/2005, 10:03
to provlima me ta italika kataskevasmata ksekinai apo tin megali forologia stis epixirisis
diladi an pate se eteries megales as poume mia tixea tin novelini ine mia eteria pou exi tis egkatastasis tis se ena xoro oso to agrinio gia paradigma milame gia terastia eteria me eksagoges se olo ton kosmo ke to kratos ine metoxos me to zori giati eki i forologia perni ta misa kerdi
me afto to dedomeno enas kirios boniardi ksekinise stin italia mia kenouria patenta gia na glitoni forous tin ikotexnia
arxise na nikiazi akoma ke viles ke palia spitia ke ta metetrepe se ergostasia gia na ta diloni ikotexnia ke na exi xamili forologia
ke fisika poli ton mimi8ikan
i afla romeo exi xoristi se pola spitia ta opia exoun xitiria ke kataskevazoun diafora komatia alou karter alou strofalous ke pai legontas ke mazevonte se kapio xoro opou sinarmologounte
gia afto an 8elete gia paradigma na apef8in8ite stin alfa romeo tis italias den prokite na vrite pou ine i eteria i esto kapion ipef8ino....:lol:
to idio simveni ke me tis ducati
profanos eki pou ftiaxnonte ta periferiaka i ta eksartimata tou moter xitiria ke tetia iparxi periptosi na vgoun pola i kamposa me elatomata
vlepete den ine tipopioimena ergostasia me rompotiki ke apostiromena opos ton giaponezon
mpori na ixe mia erotiki apogoitefsi i ipalilos pou kani xitirio ke na ta kani ola mantara i na ta petai deksia aristera...:rotflmao: :rotflmao:
ala den ine mono afto pote i to ergostasio tis ducati den katafere na ftasi tin piotita metalon ke ilektrikon ton giaponezon
i iapones mpori na ine sxedon apsogi kataskevastika ta teleftea xronia ala panta ixan kala ilektrika ke kala kramata sto moter ke megaliteri antoxi
ala den ixan pote afto pou leme diaxroniki aksia mia agusta tou 70 simera ine kati pou to kitas me deos ke an exis kati tetio ine 8isavros
opos mia laverda 750
ala an exis ena antistixo giaponeziko ine apla savoura...
afti i maziki paragogi skotoni tin egli.....
akoma ke ena anapodo mprostino an sou mini apo ducati to kremas ston tixo san diakosmitiko...
ena giaponeziko to petas sta skoupidia na min sou piani xoro
ke to vlepoume ke simera
an araksis ola ta teleftea giaponezika xiliaria stin sira me to pou 8a skasi ena agusta dipla akirononte ola ke den ine to 8ema oti ine pio grigori ala exi ali es8isi ali avra ine pio sexy sou perni ta miala ti na leme
afrotwin
01/12/2005, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
Diladi bre Afro,
na afisoume ta gaiponezike ke na paroume ebropaika???
Zundapp sou ksanarxome!
Kalitera i xeirotera ???:confused: Afto malon den exei apantisi.
Pantos den tha me xalafe oute ena mulltistrada i ena k1200S
Apo oikonomopoliti apopsi tha itan isos ke kali idea. Na tonosoume tin europaiki agora, tis agora mas diladi. To Xrima na girizei mesa stin ebropi ke isos pou kseris na ksanarthei stis tsepes mas.
Ante bre oloi metoxes stin European Moto Industry
file mou edo den ine to 8ema na kanoume akrivos singrisi
apla anaferomaste se afto pou ine i giaponezi se orismenous tomis ke afto ine me ma8imatiki akrivia 20 xronia piso
simera safos exoun ftasi se ena poli fovero epipedo epidoseon ke asfalias se sxesi me paliotera ala skepsou oti afta ta kratimata ke tin asfalia pou exoun ta giaponezika simera tin ixe to moto guzzi le mans prin apo 30 xronia peripou...:lol: :lol:
ke simera se kapious tomis sta on-off as poume pio simerino on-off mpori na simperifer8i ston dromo opos to multi strada tis ducati
ase ta opia provlimata mpori na exi
milame gia ton sxediasmo ke tin 8esi odigisis
mporis na mpis me transalp se strofi?:rotflmao:
me africa me varadero?
gia to v-strom den ksero as mas pi kapios
opos vlepis ine edo meriki ke ek8iazoun mixanes antigrafa motosikleton pragmatikon motosikleton pou exoun ftasi se arista epipeda ksanaleo ala se pious ta xrostane ke apo pou ksekinisan ola afta?
ke vlepoume oti oxi mono i motosikleta ine evropaiko kataskevasma exi eki tis rizes tis
ala ke to podilato to aftokinito to treno to aeroplano ola afta ine evropaika kataskevasmata
meta piran tin texnologia i giaponezi ke me tin epimoni tin i8iki ke ales as to poume aretes pou exoun kataferan na ftiaksoun antigrafa pos leme tsoliadakia made taiwan....
ke otan mpikan ston agonistiko tomea asxoli8ikan me tin taxitita itan to mono pou tous endiefere argotera otan exanan agones apo argoteres mixanes pou estrivan kalitera arxisan na provlimatizonte
opos provlimatistikan ke i evropeoi me tin taxitita
ke ta kataferan ixame prin 20 xronia ena ducati 350 pistas palio ke gia tote pou pernage ta 200 xiliometra
vevea metrimeno me 900 kawasaki z tote giati ixe mono strofometro to ducati
ala to 8ema se mia motosikleta agonon den ine i megali teliki ala to grigoro girologio ta 300 xiliometra sou ine axrista an 8elis dio meres gia na ta piasis ke mono stin ef8ia tis pistas
.....................
Krokodilos001
01/12/2005, 11:31
Den ksero gia tin Brigestone, alla kapote eixa diabasei oti itan enas anatolikogrmanos moto mixanikos (pia moto eftiaxna sthn anatoliki germania??? DKW mipos) pou tin kopanise apo tin anatoliki germanis mazi me ta basika komatia enos kinitira moto ke pige Japan. Ekei ton mazepse i Honda ke me afta pou emathe ksekinise na ftiaxnei aksiopistous kinitires (dixronous nomizo).
I europi exei sigoura technologiki istoria ke technologiki koultoura.
Oi iapones sigoura ksekinisan antigrafontas mias ke mpikan poli argotera sto pexnidi.
Stin sinexeia omos edosan mathimata paragogikis akribeias ke aksiopistias prointos.
To deftero kou kanane itan i paragogi klimakas. Riksane to kostos paragogis ke prosferan technologika prointa (motosikletes) sto lao.
Oi Europaioi exoun episis megali technognosia alla ixan paragogi mikris klimakas, poli -hand made- doulia- me apotelesma akrobotera proionta.
Xreiastike na tous tarakoinisei o Iaponas gia na ksipnisoun ke na deiksoun ta prosonta tous.
Edo boithaei ke to gegonos oti o Europaios se sxesi me ton iapona einai poli poli pio dimiourgikos - protoporiakos -rizospastikos - ke afto exei na kenei me tin megali diafora koultouras.
O Iaponas doulebei gia to sinolo, exei anagi na einai meros tou sinolou, na exei tin sigouria tou koinou.
O europaios einai egoistis, thelei na diaferei, sxediazei dikou tou dromous.
Giafto logo silogikotiras oi iapones dinoun grigoretera apotelesmata. Epeimenoun sta gnosta koina aksiopista sxedia ke ta beltionoun, sinexos. To apotelesma aksiopista, efkolodigita, ke ne me eksererikes epidosis motoria.
Oi europaipo atomistes, dialegoun diaforetikous tropous sxediasis, neous, srizospastikous, xreiazonte poli perisotero xrono na ta pragmaropoiisoun. To apotelsma einai korifees epidoseis, alla poli ligoteri aksiopistia ke ligoteri efkolia xrisis.
Eipame omos, ke oi europaioe ksipnsisan, ke apofasisan na ekselikousn ta kala sxedia tous ke na min ta alazoun rizika kathe fora pou exoun problima.
Exoun korifees epidosis se ena tomea pou stoxepsan arxika ke tora beltionoun ta ipoloipa.
Alla mias ke eimaste stis diamxes eprepe na brizomaste kiolas
:lol:
Ego eimai genika iper ton europaion ke o monos logos pou eixa iaponika itan to ipsilotero kostos pou eixan. Afto omos exei arxisei na alazei.
Efxaristo ston europaio pou emathe ston iapona pon na ftiaxnei motosikletes
Efxaristo ston iapona pou mathenei ston europai pos na tis kanei prosites
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Re gamoto, mipos prepei na metakomisoume to thema stous problimatismous???
free rider
02/12/2005, 05:15
Ρε afro τι έπαθες?
τι διαμάχη είναι αυτή?
μπας και αρώστησες ξανά??
δεν σε αναγνωρίζω
μιλάμε πρέπει να έχεις ιδρώσει απο την προσπάθεια...
επειδή δεν το παρακολουθώ μπας και σου την πέσανε με πειστικό τρόπο ?
εχεις χάσει το σφρίγος σου ρε...
μπας γέρασες?