PDA

View Full Version : Ψαχνω ΚΑΛΟ εξατμισα Αθηνα

p@nos
22/09/2018, 13:00
Αλο σε ολουζ

λοιπον, ψαχνω εναν καλο εξατμισα αθηνα για να φτιαξω λαιμους...οι λαιμοι θα γινουν ακριβως οπως θελω εγω απο σχεδιασμο/διαμετρους/διατομες κλπ οποτε ψαχνω καποιον εξατμισα να υλοποιησει αυτο που θελω μιας και ολα ειναι υπολογισμενα με αρκετη ακριβεια

οποτε πρεπει απαραιτητως:

-να συννενοειται για να μπορεσω να του πω ακριβως τι θελω και να το κανει
-να μην εχει τουπε λορδου (φτιαχνω 200 χρονια εξατμισεις εγω θα σου πω κλπ, απλα δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο)
-να ξερει να κολλαει και να μην ειναι τσαπατσουλης (νομιζω οι περισσοτεροι το εχουν βεβαια αυτο)
-και μπονους χαρακτηριστικο, να χρεωνει φυσιολογικα την δουλεια που κανει (δεν θελω να μου το κανει τσαμπα, αλλα δε θελω να με χρεωσει λες και μου φτιαχνει καστομ κομματι η yoshimura)

οποιος γνωριζει καποιον που να πληρει τα παραπανω, ας πει εδω ειτε αν υπαρχει θεμα με τη διαφημιση ας στειλει πμ

danke schön

:beer:

Billymuse
22/09/2018, 14:21
http://www.raceguns.gr/

O Διονύσης ειναι εξαιρετικό παιδί και οτι κάνει το κάνει με μεράκι :beer:

teo_g7
22/09/2018, 19:10
https://www.dragonexhaust.gr/

Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός μάστορας και φίλος.Οτι χρειαστεί pm

17inchwheeler
25/09/2018, 09:57
να θυμασαι οτι δεν υπαρχουν ολες οι διατομες διαθεσιμες

επισης καλο θα ειναι να βρεις εξατμισα κοντα σου 'η σχετικα κοντα

την εξατμιση μου(ολοσωμη σε μονοκυλινδρο με ετοιμα τελικα) την εφτιαξα στο μηχανουργειο που εφτιαχνα και αλλα πραγματα παραλληλα για το ιδιο μηχανακι

μου την εφτιαξε οπως του την περιεγραψα(ειχε το μηχανακι εκει,ειχε ορεξη,εκανε κεφι να ασχοληθει και την εκανε οικονομικοτερα)

δε προτιμησα "γνωστο"εξατμισα γιατι ειχαν τουπε,μεγαλο χρονο παραδωσης και ζηταγανε ενα νεφρο

p@nos
25/09/2018, 10:52
το θεμα με τις διατομες ειναι γνωστο, οποτε αναγκαστικα θα αγορασω εγω σωληνες απο εξωτερικο (ευτυχως ειναι πολυ φτηνοι)

το θεμα ειναι ποιος θα αναλαβει να κανει τη δουλεια? θα μπορουσα να τα κολλησω και εγω αλλα το αποτελεσμα (αν υποθεσουμε οτι δε θα τα γεμιζα τρυπες ολα) θα ηταν αισχρο στην καλυτερη...

οποτε μιλαμε ουσιαστικα για καποιον που θα ξερει να κολλαει, θα νιωθει λιγο, για να φτιαχτει και χωροταξικα η διαδρομη και να μη μου το παιζει ιστορια

sniper
25/09/2018, 10:53
....

οποτε μιλαμε ουσιαστικα για καποιον που θα ξερει να κολλαει, θα νιωθει λιγο, για να φτιαχτει και χωροταξικα η διαδρομη και να μη μου το παιζει ιστορια

Δεν γεννήθηκε ακόμα αυτός ο μάστορας στην Ελλάδα.

Ξεκίνα την εξάσκηση στις κολλήσεις.

p@nos
25/09/2018, 10:57
Το νερο που πινουνε να φταιει αραγε? :eek:

sniper
25/09/2018, 11:04
Το νερο που πινουνε να φταιει αραγε? :eek:

Ρε φίλε, είναι παγκόσμιο το φαινόμενο και μέχρι ένα σημείο δικαιολογημένο.

Πας σε επαγγελματία και θες να του πεις τι να κάνει. Ή θα σε χρεώσει τα μαλλιά της γιαγιάς του ή θα σου πει να πας στο καλό ή θα κάνει ό,τι καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να πιστέψει ότι εσύ ο ερασιτέχνης ξέρεις καλύτερα από αυτόν.

Και ξαναλέω, δεν είναι δύσκολο (αν εξασκηθείς) να κάνεις πολύ καλές κολλήσεις.

p@nos
25/09/2018, 11:07
ειδωμεν, αν και αλλο θεμα πλην των κολλησεων ειναι ο κουρμπαδορος (η αλλιως η μη υπαρξη του)