View Full Version : και μια διαμάχη για τη μουσική????
akaposto
05/12/2005, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
ta "sovara" tragoudia en elladi dld einai tou stil...
eimai apo to perama, den exw lefta kai i tsoula gomena mou exei megala vizia...
petame kai merikes vrisies kai etoimo to gliko
fisika opoia adirisi dexti
:beer: :beer: :beer: [/B]
μάλλον δεν μιλάς για τους active member
απ'ότι κατάλαβα (μιας και λες Πέραμα) ,
γιατί δεν θυμάμαι
κάποιο στοίχο τους να μιλάει για γκόμενες που έχουν πάρει ,
θα πάρουν ,θα ήθελαν να πάρουν ή ότι άλλο τέλος πάντων.
stavrogin
06/12/2005, 10:36
Να πουμε και καμια αρνητικη ψηφο
Καζαντζιδης:a06: :a015: :a015: :a016:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
den lew oti den mou aresoun auta ta dio idi mousikis (hip-hop/rap, skiladika) (den mou aresoun apla den to lew...:rotflmao: :rotflmao: )
lew oti otan pianw kouveda me atoma pou akoune poli rap den borw na epikoinonisw... na sinenoithw...
idika gia to hip-hop (tin elafria plevra tou rap as poume) stin ellada mou thimizei diaskevasmeno kazatzidi...
ta "sovara" tragoudia en elladi dld einai tou stil...
eimai apo to perama, den exw lefta kai i tsoula gomenamou exei megala vizia...
petame kai merikes vrisies kai etoimo to gliko
(evgala kai omoiokatalijia:wacko: :wacko: )
eleines apomimiseis twn amerikanikwn getto tragoudiwn...
gangstar made in ellas..
milame gia eminem kai katw katastaseis...
alla i vasiki mou enastsi einai oti apo mousikis apopsis (mousikis lew oxi os tragoudia) den exoun kai polla na dwsoun (sinithos etsi...)
olo to varos rixnete ston stixo kai stin opoia rima kai apo mousiki mono scratsakia kai perierga samples...aa nai kai polli alla ARGO BASO
pragma to opoio odigei sto na rithmizoun ta stereofwnika tous poli dinata men alla edelos lathos de...
fisika opoia adirisi dexti
:beer: :beer: :beer:
εδω μου τα χαλας!
οκ,ας πιασουμε το ελληνικο hip hop που δεν(θα επρεπε να) εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχεση με going trough-εδω κ πολυ καιρο-κ λοιπες π@π@ριες!!!(κατι ελεγες για mad πριν...:winka: )
εκει εχεις δικιο,καρικατουρες χειροτερες-ισως-κ απ'τον μαζω( :confused: )
ομως εχουν υπαρξει κ αυθεντικοτατα σχηματα.μερικα τοσο που ειχαν τα @@,οταν αλλαξαν κατα 85% αποψεις,να βγουν κ να το πουν ξεροντας οτι αυτο θα τους στοιχιζε οτι ειχαν χτισει εως τοτε.(κ ειχαν χτισει πολλα).θα μου πεις,κατσε ρε φιλε,τους λες μαγκες μονο επειδη ειπαν τι πιστευουν?κ ετσι ερχομαστε στις καρικατουρες παλι...
οσο για την μουσικη,εξ ορισμου εχεις δικιο.δεν εχει το βαρος που εχει σε αλλα ειδη.ο ρυθμος ομως...
:wave2:
Εγω ειμαι παλιο μεταλας και τωρα ακουω τα παντα ακομα και ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ (Original οχι μεγαλα ονοματα) σας καλύπτω?
Και να πω και κατι αλλο
Σπαω πλακα με τους τυπους που εχουν θεοποιήσει τους DJ, ραδιοφωνικούς παραγωγούς κτλ επειδή εχουν τις ιδιες μουσικες προτιμήσεις με αυτους.
Μιλαμε το θεωρω απόλυτη ξεφτίλα
Ξεκολλάτε!
Καποτε ηξερα μια κοπελα που ειχε κανει θεο ενα ραδιοφωνικό παραγωγό. Το θεωρούσε τιμη της που τον ηξερε και πηγενε στο κωλομαγαζο που δουλευε και τον κοιταγε σα τον Elvis
Χαχαχαχα
Αμα τις ελεγε "κανε μου καμια πιπα" θα του εκανε στα καπακια
Ελεεινή κατάσταση! Σιγα ρε φιλε ... σταρ εισαι ? οχι σταρχιδια μου εισαι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω παλι κινουμαι στη Rock, δεκαετιες απο 70 εως τελη 80-αντε αρχες του 90...
Με 3 αγαπες κυριως...
1. :a012:
30143
γενικα, στη μουσικη, δε πρεπει να υπαρχουν αφορισμοι και κατηγοριοποιησεις (οσο αυτο ειναι δυνατο). Η μουσικη ειναι ενα (sic). Κι αν σωνει και καλα πρεπει να χωρισουμε τη μουσικη σε κατηγοριες, ας τη χωρισουμε σε καλη και κακη :D
Εγω παντως, μεγαλωσα με punk/hardcore punk (και λιγο metal). Ποτε ομως δεν κολλησα σε καποιο "ειδος" (εφαγα πολλα κολληματα με συγκροτηματα ομως). Το hip-hop (το rap ειναι απλα ενα συνωνυμο), ηταν παντα σημαντικο για μενα, ειτε ηταν 86 κι ακουγα grandmaster flash, run dmc kai public enemy, ειτε ηταν 1998 κι ακουγα mos def, talib kweli kai gangstarr.
Tι να πρωτο αναφερω? soul? funk? jazz? Ηλεκτρονικη μουσικη απο Kraftwerk και brian eno, μεχρι orb, boards of canada, goldie kai kid606 (και χιλιαδες αλλα ενδιαμεσα)?
Reggae, roots, ska?
Ολα καλα ειναι, απο Black Flag και Cinematic Orchestra, μεχρι DJ Food και Sick of it all
Τωρα τι μου λετε για ρυθμισεις στερεοφωνικων και αρχιδια καπαμα :rotflmao:
Its all good :beer:
(ενταξει, οχι κι ολα... :D )
μεχρι κι οι sisters καλοι ειναι :lol:
(alice & anaconda ;) )
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Εγω ειμαι παλιο μεταλας και τωρα ακουω τα παντα ακομα και ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ (Original οχι μεγαλα ονοματα) σας καλύπτω?
Και να πω και κατι αλλο
Σπαω πλακα με τους τυπους που εχουν θεοποιήσει τους DJ, ραδιοφωνικούς παραγωγούς κτλ επειδή εχουν τις ιδιες μουσικες προτιμήσεις με αυτους.
Μιλαμε το θεωρω απόλυτη ξεφτίλα
Ξεκολλάτε!
Καποτε ηξερα μια κοπελα που ειχε κανει θεο ενα ραδιοφωνικό παραγωγό. Το θεωρούσε τιμη της που τον ηξερε και πηγενε στο κωλομαγαζο που δουλευε και τον κοιταγε σα τον Elvis
Χαχαχαχα
Αμα τις ελεγε "κανε μου καμια πιπα" θα του εκανε στα καπακια
Ελεεινή κατάσταση! Σιγα ρε φιλε ... σταρ εισαι ? οχι σταρχιδια μου εισαι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αφου σου αρεσουν μας καλυπτεις:beer:
οσο για τους παραγωγους,
οταν πηρα το τουτου ειχε ενα αρχαιο ραδιακι 25(+?) ετων που μασαγε οτι εμοιαζε με κασσετα(παραλιγο να μου φαει το πορτοφολι ρε...:smokin: ) κ επιανε 5,ισως 6 σταθμους.πηγα λοιπον στο καρφουρ κ πηρα το πιο απλο bluesky με cd,με 100Ε.την παλεψα με τα καλωδιακια κ καταφερα να το κανω να παιζει απο το αριστερο μονο ηχειο.το ραδιο ''ξεχασα'' να το συνδεσω...
mias kai eimaste sto thema...
exw ena megalo trofodotiko ( 220 se 12V me max output 70A ) pou to exw ftiajei monos mou...
to provlima einai oti enw se enalasomeno mou dinei 12V otan anorthosw pliros (me gefira) mou vgazei 16.7V...
jerei kaneis an auto einai logiko kai ti borw na kanw gia na to diwrthwsw?
(na thimisw oti milame gia 70Amperia oxi astoia...)
p.s afou den evgene diamaxei as to rijoume stin treli..
to minima tha to allajw argotera me kati edos themastos.. pados i erwtisi einai pragmatiki...
bonepeeler
06/12/2005, 17:42
Ακούει κανείς σας gothic,ebm,industrial?
30252
Είμαι FAN των Moonspell, που θεωρούνται gothic, επίσης έχω κάτι ψιλά από paradise lost!!:beer:
Θα τολμουσα να πω οτι οι Sisters of Mercy γεννησαν αυτο που σημερα ονομαζουμε Gothic!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Θα τολμουσα να πω οτι οι Sisters of Mercy γεννησαν αυτο που σημερα ονομαζουμε Gothic!
σιγουρα δε το γεννησαν οι sisters... συγκροτηματα οπως οι cure, οι bauhaus, οι damned (κι αλλοι που δε μου ρχονται τωρα :D ) εβαλαν τα "θεμελια" για το gothic κινημα. οι sisters, ομως, του δωσαν "μορφη" και το "επισημοποιησαν".
Σφήγκας600
07/12/2005, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Είμαι FAN των Moonspell, που θεωρούνται gothic, επίσης έχω κάτι ψιλά από paradise lost!!:beer: Paradise Lost φανατικά (για όσους γουστάρουν πιο electronic το {host} τους καλύπτει - δεν είναι ebm μάλλον πιο depech mode το κόβω... αλλά δισκάρα never the less). Πολύ Apoptygma Berzerk+covenant λίγο vmv de/vision wolfsheim απο ebm. Die Krupps και Nine inch Nails απο industrial.Οχι πολύ gothic εκτός απο sisters - nosferatu και dreadfull shadows κάτι ψιλά.Και μεγάλες αγάπες (εκτός απο Lost) Sepultura-faith no more-therapy? tool.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ / MΠΙΤΑΚΙΑ / HOUSE /ΚΛΠ ΟΕΟ???? ρε παιδιά αυτό που λένε ότι ακούω τα πάντα δεν ισχύει. Εμένα με ενοχλεί π.χ η αμερικάνικη house.Δέν αντέχω.Αν ακούσω παίρνω δρόμο.Ούτε 5 λεπτά δεν μπορώ.Δεν μπορεί δηλαδή να δέχονται όλους τους ήχους και τις μουσικές σαν ένα και το αυτό.Άρα σημαίνει ότι {η} δεν τις προσέχουν καθόλου (βάλε κάτι να παίζει) {η} ότι όντως υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που μπορούν να ακούσουν phantomas και μετά tinderstics και στα καπάκια ελληνικά και να γουστάρουν! Μιλάμε για γκάμα!!! Αν είναι έτσι respect - στείλτε μου cd με επιλογές σας να φρίξω.
«σιγουρα δε το γεννησαν οι sisters... συγκροτηματα οπως οι cure, οι bauhaus, οι damned (κι αλλοι που δε μου ρχονται τωρα ) εβαλαν τα "θεμελια" για το gothic κινημα. οι sisters, ομως, του δωσαν "μορφη" και το "επισημοποιησαν".»
dez συμφωνω απολυτα... γι' αυτο στη φραση εβαλα την προταση «θα τολμουσα να πω»...
Φοβεροι και οι BAUHAUS by the way...
Merciful Fate/King Diamond:D
Σφήγκας600: η μουσικη που ακους, εξαρταται απο τη διαθεση σου σε πολυ μεγαλο βαθμο. Μπορεις να σαι ανοιχτος σ αυτα που ακους και να "εξελισσεσαι". Επειδη μ αρεσει (ή εστω μ αρεσε) το punk, δε σημαινει οτι δε μπορω ν ακουω detroit house ή techno. Ολα εχουν τον τοπο και το χρονο τους ;) . αλοιμονο αν εμενα κολλημενος σ αυτα που ακουγα πριν 20 χρονια. Αλλα κι αυτο ακομα δε σημαινει οτι θα σνομπαρω αυτα που ακουγα καποτε...
Παρεπιπτοντως, sepultura/therapy?/faith no more ειναι ενα πολυ καλο τριπτυχο :D . Sepultura με Μax οπωσδηποτε! Faith no more μεχρι και το angel dust... και Therapy? για το ΦΟΒΕΡΟ troublegum!
Και που σαι... κανεις δεν ακουει τα ΠΑΝΤΑ ;)
Ιdi: Merciful Fate??? Tι πες τωρα? :lol: Θυμαμαι ενα γαματο τραγουδι τους "corpse without soul" το οποιο κααααποτεεε το ψαχνα σα τρελλος σε βινυλλιο(οχι, δε το βρηκα)
PeterMurphy
07/12/2005, 12:17
bonepeeler mas eftiaxes me to exofyllo tis Sopor..Dark wave/Goth magkes k ta myala sto mixer...Ola xekinisan apo Joy Division magkes...apo kei k pera Killing joke,Siouxsie,Bauhaus k de simazeyetai...den iparxei pio undeground eidos k pio true..Osoi Rebound-ikoi proselthete.....
Goth Fucken Rulezz magkes...
Σφήγκας600
07/12/2005, 12:33
σωστά dez.Εξέλιξη των ακουσμάτων μας βασικό. Η διάθεση επίσεις αλλά όχι απόλυτο.Κυνηγάω να βρεθώ σε μαγαζιά που θα παίζουν μουσική που ξέρω και αναγνωρίζω έτσι ώστε να μου φτιάξει την διάθεση.Δέν μπορώ να πώ ότι θα με δείς σε clubs να χορεύω γιατί απλά αυτή η μουσική δεν με εμπνέει όσο η ροκ(και τα παρακλάδια της) μουσική που έχω συνδέσει διαφορετικά στο μυαλό μου και στην καρδιά μου (με τα διάφορα βιώματα και αναμνήσεις που κουβαλάνε).Δέν κατακρίνω την σύχρονη χορευτική μουσική.Όσο μένει στον υπολογιστή μου και την ακούω μία στο τόσο επειδή κάνω διάλειμα απο αυτά που ακούω συνήθως είναι οκ.Απλά όμως για μία μικρή αλλαγή.Για αυτό έχω αρχίσει να ασχολούμαι και με το ebm αρκετά τελευταία. Το θεωρώ μια καλή τομή μεταξύ του σύχρονου ηλεκτρονικού ήχου και των ακουσμάτων μου.Αν σε ενδιαφέρει να ακούσεις και τίποτε άλλο απο την "αγία τριάδα" μου (αν δέν έχεις τα λοιπά τους cd ήδη) let me know.Α! το corpse without a soul δεν to έκαναν διασκευή οι metallica?
Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Osoi Rebound-ikoi proselthete.....
αθηνα, τελη 80ς: rebound, αγκαθι, maze kai ... ombre :D ωραιες εποχες :beer:
PeterMurphy
07/12/2005, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
DEZ filaraki...aytes itan epoxes..epiteloys ena "palios"...Kapou kapou man akoma katebaino Rebound..ENNOEITAI oti den itan opos tote..xereis esy..oi kales faseis ;) k ta trelamena punkia..den emeine tipota simera re kollite...alla an den exeis epiloges poy allou na pas..TIGKARAME STA SKYLOMAGAZA...
Gia ligoys k kalous..k propanton giaytoys poy den konserbopoiithikan...
να προσθεσω και τους πολυ αγαπημενους μου fields of nephilim ως βαση του gothic??? και δεν θα μπορουσα να πω τους joy ή τους killing (ex punks) ως αρχη του gothic... :winka: :evil: :smokin:
Σφήγκας600: το corpse... μπορει και να ναι σ ενα medley απο merciful fate, στο garage inc... δεν ειμαι και σιγουρος. παντως, το original το χω σε ... κασετα :lol:
http://mercyful-fate.coven.vmh.net/discogr/nuns.html
στο ομώνυμο αλμπουμ ειναι
αμα θελετε περισσοτερo info ρωτηστε τον devil_wings
30292
marine521
07/12/2005, 13:17
...
30293
PeterMurphy:Εχω να παω στο rebound γυρω στα 15 χρονια!
Ο λογος που σταματησα να πηγαινω ηταν οτι ηταν πολυ goth για τα γουστα μου. Τις καλες φασεις τις θυμαμαι ... πολυ καλα! :D
PeterMurphy
07/12/2005, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
να προσθεσω και τους πολυ αγαπημενους μου fields of nephilim ως βαση του gothic??? και δεν θα μπορουσα να πω τους joy ή τους killing (ex punks) ως αρχη του gothic... :winka: :evil: :smokin:
Ofcourse man...o oros Goth einai parexigimenos..Goth paizoyn oi Arcana,ta prota ton dead can dance klp,milame gia atmosfaira k oxi aparaitita gia "BASSA" fonitika..Apla to styl opos to orisan kapoioi ta teleutaia xronia exei pio polu na kanei me to look para me tin Goth atmosfaira..Pio goth moy akougontai oi Nosferatu para oi Fields poy to teleytaio i proteleytaio album tous exei gyrisei pros to death sta fonitika..An to paroyme etsi opos to les sigoyra oi "protoi" itan oi Danse Society parea me Sisters..k apo kei k pera blepe house of usher klp..megalo fasma ..otan eipa gia Joy ennousa oti to olo MOOD tis fasis apo kei xekinise k arxisan oi oroi Goth/necropunk klp...blepe kapakia 81-82 Faith -pronography apo Cure..k meta plakosane oi loipoi..
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
http://mercyful-fate.coven.vmh.net/discogr/nuns.html
στο ομώνυμο αλμπουμ ειναι
αμα θελετε περισσοτερo info ρωτηστε τον devil_wings
βασικα, το 1ο τους EP ειναι, αλλα τοτε (φανταζομαι και τωρα) ηταν πολυ δυσκολο να το βρεις σε βινυλλιο...
PeterMurphy
07/12/2005, 13:23
PeterMurphy:Εχω να παω στο rebound γυρω στα 15 χρονια!
Ο λογος που σταματησα να πηγαινω ηταν οτι ηταν πολυ goth για τα γουστα μου. Τις καλες φασεις τις θυμαμαι ... πολυ καλα! :D
De xaneis k polla re Dez...apla einai ena ap ta kolimata toy parelthontos..duskola xekolas teleios..Araxtos k coolareis(kamia sxesi me tote) ;) ...Be good re man....me anebases pragmatika pano sti mizeria tis kolodoyleias..Georgoylea thymasai? ;)
Ofcourse man...o oros Goth einai parexigimenos..Goth paizoyn oi Arcana,ta prota ton dead can dance klp,milame gia atmosfaira k oxi aparaitita gia "BASSA" fonitika..Apla to styl opos to orisan kapoioi ta teleutaia xronia exei pio polu na kanei me to look para me tin Goth atmosfaira..Pio goth moy akougontai oi Nosferatu para oi Fields poy to teleytaio i proteleytaio album tous exei gyrisei pros to death sta fonitika..An to paroyme etsi opos to les sigoyra oi "protoi" itan oi Danse Society parea me Sisters..k apo kei k pera blepe house of usher klp..megalo fasma ..otan eipa gia Joy ennousa oti to olo MOOD tis fasis apo kei xekinise k arxisan oi oroi Goth/necropunk klp...blepe kapakia 81-82 Faith -pronography apo Cure..k meta plakosane oi loipoi..
ομιλουσα ως πρωην reboundιστας (και εγω!!!...) ... :evil:
θα συμφωνησω στα περισσοτερα, με εξαιρεση:
1) πρωτα δημιουργηθηκαν και εβγαλαν αλμπουμ οι fields of nePHilim (1984: Burning The Fields) και μετα οι sisters (1985: First And Last And Always)
2) oι fields διαλυθηκαν το 1991-1992. τα περισσοτερα μελη δημιουργησαν τους Rubicon, ενω ο τραγουσιστης McCoy τους neFilim. το τελευταιο οντως και για εμενα δεν ακουγεται οπως πριν το 1991. μηπως αναφεροσουν στη δουλεια του McCoy?
:beer: :beer: :beer: :wave2:
PeterMurphy
07/12/2005, 13:45
1) πρωτα δημιουργηθηκαν και εβγαλαν αλμπουμ οι fields of nePHilim (1984: Burning The Fields) και μετα οι sisters (1985: First And Last And Always)
2) oι fields διαλυθηκαν το 1991-1992. τα περισσοτερα μελη δημιουργησαν τους Rubicon, ενω ο τραγουσιστης McCoy τους neFilim. το τελευταιο οντως και για εμενα δεν ακουγεται οπως πριν το 1991. μηπως αναφεροσουν στη δουλεια του McCoy?
Pithanotata file..goystaro Fileds alla pote den asxolithika pera apo Dawnrazor klp...TO nighmare thymamai san komati to opoio pragmatika metallofernei asxima ,prin liga xronia to akousa..kata t alla tous pao alla kapou ginontan epanalambanomenoi..Panta prosopikoi apopsi..Bandara goh underground?90'S bebaia..PARALYSED AGE re man...apisteytoi..toys xereis fantazomai..
ρε συ, οι sisters ειχαν βγαλει διαφορα singles και EPs μεχρι το 84 που εβγαλαν δισκο οι nephilim,
π.χ. : body electric, anaconda, alice, πιθανως κι αλλα..
ρε συ, οι sisters ειχαν βγαλει διαφορα singles και EPs μεχρι το 84 που εβγαλαν δισκο οι nephilim,
π.χ. : body electric, anaconda, alice, πιθανως κι αλλα..
1000% σωστος, ειμαι λαθος και το περνω πισω. οντως body electric & adrenochrome βγηκαν σαν ΕΡ το '82.
για το λαθος σε κερναω ολο το βαρελι!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :rotflmao:
και μιας και μιλησα ηδη σε αυτο το thread (χωρις να το βλεπω σαν ανεκδοτο!!! :D ) συνεχιζω να ακουω αυτα που ακουγα (dark wave, new wave, punk, ομως σε καμμια classic rock) αλλα τωρα πια ακουω τα πρωτοεφηβικα μου: EIGHTIES RULEZZZ!!!
ελαφρια, ευκολοχωνεφτα, ανεβαστικά!
PeterMurphy
07/12/2005, 14:14
Bartlal k Dez : A big RESPECT!!!:beer: :a19:
Και καποια απο αυτα τα ΕP's κοσμουν και την δισκοθηκη μου και προσεχονται με θρησκευτικη ευλαβεια... σπανια κομματια σημερα....!!!!!!
Παντως γεγονος ειναι οτι το Gothic του τοτε ουδεμια σχεση εχει με του τωρα...
Πριν λιγους μηνες γνωρισα εναν 22αρη (δεν ειμαι πολυ μεγαλυτερος κι' εγω ομως) και μου ειπε οτι ακουει το εν λογω ειδος... τον ρωτησα ποιους ακουει και ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ??????
HIM!!!!!!!!! :eyepop: :hypnotize :a5: :a4: :a14: :a26:
PeterMurphy
07/12/2005, 14:25
Και καποια απο αυτα τα ΕP's κοσμουν και την δισκοθηκη μου και προσεχονται με θρησκευτικη ευλαβεια... σπανια κομματια σημερα....!!!!!!
Πριν λιγους μηνες γνωρισα εναν 22αρη (δεν ειμαι πολυ μεγαλυτερος κι' εγω ομως) και μου ειπε οτι ακουει το εν λογω ειδος... τον ρωτησα ποιους ακουει και ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ??????
:bigcry: HIM?Kolopsagmenos o typas.....paei proti seira k perimenei ton tragoydisti na toy petaxei to kylotaki toy?E re klotsies...Exoyn blexei ta ayga k ta pasxalia me toys oroys..Magkes apo tote poy eisxorise to electro,bit klp stin fasi ta xoyn gam**ei ola pragmatika..i geiosi tis geiosis...Giayto ekei...KOLLIMMENOI STIN 80' ila re p...i mou....
:a12: :a015:
bonepeeler
07/12/2005, 15:09
Καλά ρε πως και δεν ανέφερε κανείς Christian Death?
Και να σας πω πως εγώ δεν είμαι τόσο των Bauhaus κλπ
Οκ οι Sisters γαμάνε.(δεν το συζητάω)
Πρότιμώ Lacrimosa:evil: Devil Doll:evil: Clan Of Xymox:evil: The Cruxshadows:evil: London After Midnight :evil: κ.α.
Αξίζει να ακούσετε Deine Lakaien,Nox Arcana,Sopor Aeternus και Diary Of Dreams αν θέλετε πιό σκοτεινά ακούσματα.
Όσον αφορά τους Him,είναι όσο gothic είναι και οι Evanescence.
:a31:
30310
bonepeeler
07/12/2005, 15:21
Από Industrial προτιμώ βεβαίως-βεβαίως :Wumpscut: και τα μυαλά στα κάγκελα.
Velvet Acid Christ,Funker Vogt,Painbastard,Terrorfakt,X-Fusion,Dulce Liquido ή παρεμφερή ακούτε;
30311
PeterMurphy
07/12/2005, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Καλά ρε πως και δεν ανέφερε κανείς Christian Death?
Και να σας πω πως εγώ δεν είμαι τόσο των Bauhaus κλπ
Οκ οι Sisters γαμάνε.(δεν το συζητάω)
Πρότιμώ Lacrimosa:evil: Devil Doll:evil: Clan Of Xymox:evil: The Cruxshadows:evil: London After Midnight :evil: κ.α.
Αξίζει να ακούσετε Deine Lakaien,Nox Arcana,Sopor Aeternus και Diary Of Dreams αν θέλετε πιό σκοτεινά ακούσματα.
Όσον αφορά τους Him,είναι όσο gothic είναι και οι Evanescence.
:a31:
XAXA....kala ta les...Clan of xymox,medusa k omonymos GAMANE karga.Deine Lakaien episis respect opos k Diary..Sopora file...pliris skotadismos k afaneia..Oso gia Lacrimosa...Tillo wolf ..apla megalos o typas...Bauhaus prosopiki arosteia...k de sumazeyetai..
..Geia mas..
:beer:
Εγω παντως θα ηθελα να ξαναπω για την μεγαλη μου αγαπη... PINK FLOYD!
1.
30312
bonepeeler
08/12/2005, 00:43
Για πάρτε και μερικά δείγματα από αυτά που ακούω:winka:
Πατήστε τα και κατεβάστε τα.
Clan Of Xymox - Consolation (http://rapidshare.de/files/8787590/05_-_Consolation.mp3.html)
Sopor Aeternus - Dead Souls (http://rapidshare.de/files/8788088/02_-_Dead_Souls.mp3.html)
Nox Arcana - Phantom Procession (http://rapidshare.de/files/8788389/09_-_Phantom_Procession.mp3.html)
Deine Lakaien - Wunderbar ( http://rapidshare.de/files/8788866/01_-_Wunderbar.mp3.html)
Diary Of Dreams - Willow ( http://rapidshare.de/files/8789262/08_-_Willow.mp3.html)
Blutengel - Seelenschmerz ( http://rapidshare.de/files/8789659/02.Seelenschmerz.mp3.html)
Project Pitchfork - Alpha Omega (http://rapidshare.de/files/8790079/01_-_Alpha_Omega.mp3.html)
Dulce Liquido - Pissed Off (http://rapidshare.de/files/8790334/02_-_Pissed_Off.mp3.html)
Terrorfakt - Arsenal (http://rapidshare.de/files/8790544/02-_Arsenal_.mp3.html)
Τα 2 τελευταία είναι αρκετά πιό σκληρά από τα άλλα.
Ελπίζω να σας αρέσουν.:beer:
nikos force
08/12/2005, 01:20
DIVA
30378
nikos force
08/12/2005, 01:21
ΙΣΤΟΡΙΑ
30379
nikos force
08/12/2005, 01:21
ΣΚΙΕΣ
30380
nikos force
08/12/2005, 01:22
THE GHOST
30381
nikos force
08/12/2005, 01:23
FADE TO GREY...
30382
nikos force
08/12/2005, 01:24
ΔΥΝΑΜΗ
30383
nikos force
08/12/2005, 01:25
ΚΑΙ Η ΑΙΡΕΣΗ
30384
nikos force
08/12/2005, 01:25
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΩ
bonepeeler
08/12/2005, 01:27
Το Closer τι είναι;
Diva ; Destruction;
:wumpscut: rulezzzzzz
nikos force
08/12/2005, 01:31
To closer einai joy division kai h diva h DIAMANDA GALAS
nikos force
08/12/2005, 01:32
ΠAΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΤΑΛ
30385
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ΠAΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΤΑΛ
1) bartlal :a023: OXI παρταλ.... :a26:
2) προτιμω το the nephilim, μιας και περιεχει τον υμνο-ασμα-θεικο κομματι: "last exit for the lost"
30415
nikos force
08/12/2005, 13:18
το παρταλ ακουγεται καλυτερα χοχοχιχοχοχο
bamboozler
08/12/2005, 15:14
Επειδή ακούω διάφορα συγκροτήματα θα εστιάσω σε δύο αγαπημένα από την Ελληνική και δύο από την ξένη . Σε παρένθεση τα αγαπημένα τραγούδια
:a012: PEARL JAM (Black)
:a23: ALICE IN CHAINS (Down in a hole)
:a44: ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ (Βάλτε να πιούμε)
:a19: ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Η βροχή πέφτει δυνατά)
Αρχικά δημιουργήθηκε από bamboozler
PEARL JAM (Black)
Για καποιο λογο τους pearl jam ανεκαθεν τους θεωρουσα πολυ δηθεν group. Αυτος ο eddie vedder, πολυ γιαλατζι καταθλιπτικος ρε παιδι μου.. Με το που αυτοκτονησε ο cobain, πεταξε ολη την καταθλιψη απο πανω του, ως δια μαγειας. :rolleyes: Η μουσικη τους, υποκειμενικα, πολυ βαρετη. Εβγαλαν ομως ενα καλο τραγουδι, το "state of love and trust" :D
ALICE IN CHAINS (Down in a hole)
γαμω τoυς δισκους το dirt!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
DIVA
diamanda galas live: κατι πολυ κοντα σ αυτο που φανταζεται κανεις ως θρησκευτικη εμπειρια. Ο φτωχος μου λογος ειναι πολυ περιοριστικος για να το περιγραψω. Με μια λεξη: ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ
vassilis88
08/12/2005, 20:49
wumpscut - wreath of barbs :smokin:
afto to tragoudi to xo syndesei me to moto.gr
den ksero giati alla dn mporo min to akouo
para polla tragoudia mou thymizoun diafora pragmata asxeta...
nikos force
08/12/2005, 21:03
diamanda galas live: κατι πολυ κοντα σ αυτο που φανταζεται κανεις ως θρησκευτικη εμπειρια. Ο φτωχος μου λογος ειναι πολυ περιοριστικος για να το περιγραψω. Με μια λεξη: ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ AKRIBΩΣ.ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΤΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΝΟ
johnpagr
08/12/2005, 23:05
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
30510
bonepeeler
08/12/2005, 23:30
Για πάρτε και μερικά δείγματα από αυτά που ακούω:winka:
Πατήστε τα και κατεβάστε τα.
Clan Of Xymox - Consolation (http://rapidshare.de/files/8787590/05_-_Consolation.mp3.html)
Sopor Aeternus - Dead Souls (http://rapidshare.de/files/8788088/02_-_Dead_Souls.mp3.html)
Nox Arcana - Phantom Procession (http://rapidshare.de/files/8788389/09_-_Phantom_Procession.mp3.html)
Deine Lakaien - Wunderbar ( http://rapidshare.de/files/8788866/01_-_Wunderbar.mp3.html)
Diary Of Dreams - Willow ( http://rapidshare.de/files/8789262/08_-_Willow.mp3.html)
Blutengel - Seelenschmerz ( http://rapidshare.de/files/8789659/02.Seelenschmerz.mp3.html)
Project Pitchfork - Alpha Omega (http://rapidshare.de/files/8790079/01_-_Alpha_Omega.mp3.html)
Dulce Liquido - Pissed Off (http://rapidshare.de/files/8790334/02_-_Pissed_Off.mp3.html)
Terrorfakt - Arsenal (http://rapidshare.de/files/8790544/02-_Arsenal_.mp3.html)
Τα 2 τελευταία είναι αρκετά πιό σκληρά από τα άλλα.
Ελπίζω να σας αρέσουν.:beer:
Καλά ρε,ούτε ένας δεν έκατσε να τα κατεβάσει;
Τσάμπα έκατσα και τα ανέβασα;:a02: :a018:
johnpagr
09/12/2005, 01:47
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
PeterMurphy
09/12/2005, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Oxi re arxige...APLA upenthymises komatares!!!!Yparxoyn ayta..:beer: :wave2:
εγω παντως προσπαθησα να κατεβασω project pitchfork αλλα crash-αρε το firefox μου :lol:
PeterMurphy
09/12/2005, 10:26
DEZ palioseiri poy sai reeeeeeeee :beer:
προσπαθουσα να θυμηθω ονοματα απο ...τοτε.. Κενο! Μονο τον Βαιο απο το maze θυμαμαι :D
johnpagr
09/12/2005, 10:51
Swsto kai afto !!!
PeterMurphy
09/12/2005, 10:58
προσπαθουσα να θυμηθω ονοματα απο ...τοτε.. Κενο! Μονο τον Βαιο απο το maze θυμαμαι :D
Kala nai...pou na thymitheis..tosa xronia re sy pane.Na piasoume k ellinikes bandares tis fasis pou xathikan?(klasika..)
Xekinao me tous apisteytous gia tin epoxi SOUTH OF NO NORTH...Anabel Lee epos!!Gia pame...
:a53: :a51:
τωρα να πω και τη μαυρη αληθεια, δεν πολυ-ασχολουμουν με ελληνικες μπαντες...
αμυδρα θυμαμαι τους villa21 και περισσοτερο μπαντες οπως πισσα και πουπουλα, panx romana, αντιδραση, γενια του χαους...
bonepeeler
09/12/2005, 11:39
Αν υπάρχει και αυτό θα με πιάσει φρίκη λέμε.:a11: :a018:
Sopor Aeternus - The Goat (http://rapidshare.de/files/8860764/14._The_Goat__Previously_Unreleased_Outtake_2000_.mp3.html)
PeterMurphy
09/12/2005, 12:04
Αν υπάρχει και αυτό θα με πιάσει φρίκη λέμε.:a11: :a018:
Sopor Aeternus - The Goat (http://rapidshare.de/files/8860764/14._The_Goat__Previously_Unreleased_Outtake_2000_.mp3.html)
:p Oxi bonepeeler....Den uparxei filaraki dystixos alla idi katebainei. Singlaki 2005 Vinyl..giati kati moy leei oti tha nai akoma pio "mayro"?...:alien: :hypnotize :evil: ...
:beer: :dizzy:
bonepeeler
09/12/2005, 12:25
Τότε πάρε και το άλλο κομμάτι που έχει.:winka:
Sopor Aeternus - The Bells Have Stopped Ringing (http://rapidshare.de/files/8862195/15._The_Bells_Have_Stopped_Ringing__Previously_Unreleased_Outtake_2000_.mp3.html)
PeterMurphy
09/12/2005, 12:54
Τότε πάρε και το άλλο κομμάτι που έχει.:winka:
Sopor Aeternus - The Bells Have Stopped Ringing (http://rapidshare.de/files/8862195/15._The_Bells_Have_Stopped_Ringing__Previously_Unreleased_Outtake_2000_.mp3.html)
:a19: to Bonepeeler! :beer:
Σφήγκας600
09/12/2005, 14:38
Μιά που είπατε για ελληνική σκηνή: Τους θυμάστε τους Flowers of romance? Ακόμα κάπου έχω ένα 12" το love means death με flip side διασκευή στο paint it black! Απίστευτο group (οι Flowers όχι οι stones!) Και να μην ξεχάσω τους closer που τους είχα δει και live στις πρώτες τους συναυλίες τους σε ένα clubακι στο Κορωπί εν'ονόματι jam (πρίν γίνει prive-club για για harleάδες οπού δεν ξαναπάτησα).Αλήθεια πήγαινε κανείς σε ένα λαϊβάδικο στον δρόμο Καλυβίων-Λαγονήσι (κοντά στα ΚΤΕΟ) όπου έχει παίξει άπειρος κόσμος απο ελληνική σκηνή; (Τρύπες-Σπαθιά-Λευκή Συμφωνία-Nightstalker-Deus-x-machina-Πιλάλας-Πούλικας κ.α) Ρε πώς το λέγανε το μαγαζί....
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!
Έλεοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!
Κάτι άσχετο. έχει κανείς cd των speedfire??
Ακούει κανείς σας gothic,ebm,industrial?
Συνήθως συνδιασμούς
Doom-gothic
black- gothic
Epic- gothic κτλ.
Να βάλω κι εγώ με τη σειρά μου τις προτιμήσεις μου (θα τα πω σε είδη γιατί με συγκροτήματα δεν τελειώνουμε ούτε αύριο.)
Heavy, black, doom, thrass, death, gothic, epic, sweedish death metal και τα ρέστα (καθώς και οι συνδιασμοί τους. Μην ξεχνάμε το απλό και καλό Metal),
Rock 80's, και παλιότερα λίγο jazz.
Αυτά!!!!!
Για καποιο λογο τους pearl jam ανεκαθεν τους θεωρουσα πολυ δηθεν group. Αυτος ο eddie vedder, πολυ γιαλατζι καταθλιπτικος ρε παιδι μου.. Με το που αυτοκτονησε ο cobain, πεταξε ολη την καταθλιψη απο πανω του, ως δια μαγειας. :rolleyes: Η μουσικη τους, υποκειμενικα, πολυ βαρετη. Εβγαλαν ομως ενα καλο τραγουδι, το "state of love and trust" :D
γαμω τoυς δισκους το dirt!
μεσα για το dirt
οχι κ για veder-jam.καθε αλλο παρα δηθεν.βαρετοι,ισως,γουστα ειναι αυτα.δηθεν ομως οχι,κ το αποδεικνυουν συνεχως εδω κ 20 χρονια.μπορει να τους πηρες λαθος απ την αρχη...:wave2: μην τους συγκρινεις με τους υπολοιπους grungers ομως,ειναι ισως οι πιο αδικημενοι απο αυτη την περιγραφη(περισσοτερο κ απ τους-καθαρα metal-soundgarden).μονο λογω βραχναδας vedder.(''χρησιμοποιει κ το τελευταιο φλεμα'' ειχε γραψει καποιος:smokin: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
μεσα για το dirt
οχι κ για veder-jam.καθε αλλο παρα δηθεν.βαρετοι,ισως,γουστα ειναι αυτα.δηθεν ομως οχι,κ το αποδεικνυουν συνεχως εδω κ 20 χρονια.μπορει να τους πηρες λαθος απ την αρχη...:wave2: μην τους συγκρινεις με τους υπολοιπους grungers ομως,ειναι ισως οι πιο αδικημενοι απο αυτη την περιγραφη(περισσοτερο κ απ τους-καθαρα metal-soundgarden).μονο λογω βραχναδας vedder.(''χρησιμοποιει κ το τελευταιο φλεμα'' ειχε γραψει καποιος:smokin: )
Βασικα, αυτο που λεω, ειναι οτι αν "εισουν εκει" απο την αρχη, θα διαπιστωνες οτι καποια στιγμη οι pearl jam αλλαξαν νοοτροπια και αρχισαν να παιζουν την πραγματικη μουσικη τους. Πριν απ αυτο προσπαθουσαν πολυ να "ανεβουν" στο grunge bandwagon ;) , ενω στην πραγματικοτητα ηταν ενα rock band.
Οσο για το grunge γενικοτερα, παρολο που θεωρω ακυρη την κατηγοριοποιηση, το μονο "fitting group" ηταν οι mudhoney (Superfuzz Bigmuff :beer: ) οι οποιοι ηταν εντελως στ αρχιδια τους :D
kostasfazer
09/12/2005, 16:21
Για μένα μουσική με νόημα, στίχο και μελωδία είναι μόνο αυτή που δημιουργήθηκε στους δρόμους, στις φάμπρικες ,στα χωράφια ,στα χωριά της ηπείρου ,της Μακεδονίας, του Πόντου ,της Σμύρνης τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη κτλ όπου δηλαδή οι άνθρωποι τον πόνο τους η την χαρά τους τον κάνανε στίχο . Με μουσικά όργανα χειροποίητα που σαν πρώτη ύλη είχανε το ξύλο, το δέρμα και το μέταλλο αυτοί οι άνθρωποι μας άφησαν τραγούδια και ρυθμούς που διασώζονται εκατοντάδες χρόνια και κάνουν περήφανους εμάς που τα ακούμε και τα χορεύουμε.
Ζωναραδικος μπάλος μαλεβιζιωτης
Μπα’ι’ντουσκα σούστα καρσιλαμάς
Τσέστος καλαματιανός απταλικος
Σέρα ζεϊμπέκικος Διπάτ
Κότσαρι συρτός τσάμικος
Συνκαθιστός ηπειρώτικος πεντοζάλη
Αυτοί είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα από τους χιλιάδες ρυθμούς της ελληνικής μουσικής ιστορίας όπου πολλοί από αυτούς χρονολογούνται την εποχή που τα χιπ χοπ, μεταλ, ρειβ ακούσματα και οι εκπρόσωποι αυτών ήταν ακόμα πίθηκοι πάνω στα δέντρα. Κοιτάξτε μια συναυλία και κλείστε την μουσική θα καταλάβετε πως τα άθλια ουρλιαχτά από την μια(μεταλ) και η επαναλαμβανόμενη λούπα μπάσου (ρειβ,χουζ,χιπ χπο) από την άλλη μεταμορφώνουν τον κόσμο σε κοπάδι πιθήκων που χτυπιούνται συνέχεια πάνω κάτω στον ίδιο ρυθμό με καρφιά, αλυσίδες, πρασινοκόκκινα μαλλιά κάτω από την επήρεια χαπιών και φούντας..:yuck: :yuck:
Μουσικές και συγκροτήματα με ημερομηνία παραγωγής και ημερομηνία λήξης
Αξιολύπητοι και όλοι τους.
Sorry δεν έχω internet σπίτι και μπορεί να αργήσω να απαντήσω
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
Για μένα μουσική με νόημα, στίχο και μελωδία είναι μόνο αυτή που δημιουργήθηκε στους δρόμους, στις φάμπρικες ,στα χωράφια ,στα χωριά της ηπείρου ,της Μακεδονίας, του Πόντου ,της Σμύρνης τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη κτλ όπου δηλαδή οι άνθρωποι τον πόνο τους η την χαρά τους τον κάνανε στίχο . Με μουσικά όργανα χειροποίητα που σαν πρώτη ύλη είχανε το ξύλο, το δέρμα και το μέταλλο αυτοί οι άνθρωποι μας άφησαν τραγούδια και ρυθμούς που διασώζονται εκατοντάδες χρόνια και κάνουν περήφανους εμάς που τα ακούμε και τα χορεύουμε.
Ζωναραδικος μπάλος μαλεβιζιωτης
Μπα’ι’ντουσκα σούστα καρσιλαμάς
Τσέστος καλαματιανός απταλικος
Σέρα ζεϊμπέκικος Διπάτ
Κότσαρι συρτός τσάμικος
Συνκαθιστός ηπειρώτικος πεντοζάλη
Αυτοί είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα από τους χιλιάδες ρυθμούς της ελληνικής μουσικής ιστορίας όπου πολλοί από αυτούς χρονολογούνται την εποχή που τα χιπ χοπ, μεταλ, ρειβ ακούσματα και οι εκπρόσωποι αυτών ήταν ακόμα πίθηκοι πάνω στα δέντρα. Κοιτάξτε μια συναυλία και κλείστε την μουσική θα καταλάβετε πως τα άθλια ουρλιαχτά από την μια(μεταλ) και η επαναλαμβανόμενη λούπα μπάσου (ρειβ,χουζ,χιπ χπο) από την άλλη μεταμορφώνουν τον κόσμο σε κοπάδι πιθήκων που χτυπιούνται συνέχεια πάνω κάτω στον ίδιο ρυθμό με καρφιά, αλυσίδες, πρασινοκόκκινα μαλλιά κάτω από την επήρεια χαπιών και φούντας..:yuck: :yuck:
Μουσικές και συγκροτήματα με ημερομηνία παραγωγής και ημερομηνία λήξης
Αξιολύπητοι και όλοι τους.
Sorry δεν έχω internet σπίτι και μπορεί να αργήσω να απαντήσω
έντάξει τότε να ακούμε άρπες επειδή είναι προγενέστερο από το βιολί και το κλαρίνο...άσε μας ρε φίλε...
τι σχέση έχει η ποιτητα ενός είδους μουσικής από την παλαιότητά του.....
όσο για το αν θα ξεχαστούν τα κομμάτια μεταλ....σε πληρωφορώ ότι συγκροτήματα που ξεκίνησαν να παίζουν πριν 35 χρόνια μαζεύουν 30.000 κόσμο στην Ελλάδα χωρίς καμία διαφήμιση σε ΜΜΕ (όπως τηλεόραση, μικρή σχετικά διαφήμιση σε εφηερίδες)...
παραλληλα έχουν πουλήσει εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο...
αυτό πάει να πει ότι η μουσική αυτή έχει κάτι να δώσει....κινεί κάποια συναισθήματα κάποιν εκατομμυρίων ανθρώπων...όταν θα αρχίσουν να ακούνε πεντοζάλη στην Ιαπωνία έλα να μας ξαναπείς για μουσική.....εκτός αν πιστευεις ότι οι Έλληνες έχουν (λόγω dna και καταγωγής) το αλάθητο κριτήριο όσον αφορά τη μουσική...
λες "κοιτάξτε μια συναυλία και κλείστε την μουσική"!!!!
:eek: :eek: είσαι σοβαρός????κρίνεις μια συναυλία αποκόπτωντάς τη από τη μουσική που παίζεται...
κλείσε τη μουσική από μια πίστα όπου παίζονται παραδοσιακά τραγούδια όπως αυτά που προανέφερες (πεντοζάλη κτλ) και οι χορογραφίες θα σου θυμήσουν πολύ περισότερο πίθηκους από τις συναυλίες χιπ χοπ ή μέταλ....δεν έχω δει πίθηκο να κανει head banging αντίθετα οι πιρουέτες των κριτίκών και των ποντιακών θυμίζουν έντονα κινήσεις πιθήκων σε κατάσταση έξαρσης των ορμονών τους......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Σφήγκας600
Μιά που είπατε για ελληνική σκηνή: Τους θυμάστε τους Flowers of romance? Ακόμα κάπου έχω ένα 12" το love means death με flip side διασκευή στο paint it black! Απίστευτο group (οι Flowers όχι οι stones!) Και να μην ξεχάσω τους closer που τους είχα δει και live στις πρώτες τους συναυλίες τους σε ένα clubακι στο Κορωπί εν'ονόματι jam (πρίν γίνει prive-club για για harleάδες οπού δεν ξαναπάτησα).Αλήθεια πήγαινε κανείς σε ένα λαϊβάδικο στον δρόμο Καλυβίων-Λαγονήσι (κοντά στα ΚΤΕΟ) όπου έχει παίξει άπειρος κόσμος απο ελληνική σκηνή; (Τρύπες-Σπαθιά-Λευκή Συμφωνία-Nightstalker-Deus-x-machina-Πιλάλας-Πούλικας κ.α) Ρε πώς το λέγανε το μαγαζί....
να θυμησω και εγω με τη σειρα μου τους south of no north????
αχχχχχχ..... :smokin:
Rezeguet
10/12/2005, 11:51
ante paidia peite ta agapimena tragoudia sas na kano kana downloading :D prosopika maresoun sxedon ola ta eidh (ksenou) rock kai arketa metall, me protimisi stis balades kai sta pio irema kommatia (den maresoun ta extreme oute ta black death doom klp ektos ligon eksairesewn)
apo bandes den eimai poly psagmenos, me protimiseis se alice in chains, metallica, nirvana, pink floyd, depeche mode (den kolane, e?) soundgarden, kansas, moody blues, lynyrd skynyrd (...) googoo dolls, pearl jam, aerosmith, scorpions, radiohead, kai apo pio prosfatous kaloi einai oi white stripes, kaiser chiefs, coldplay (oute aytoi kolane, e?) rammstein, audioslave, cranberries (...) , the verve, red hot chilli peppers, oasis, lenny kravitz (aytos ienai pou den kolaei pou8ena alla tespa)
tora ama exete kana tragoudaki oraio ypopsin tote peite to na akousoume tipota kai meis oi neoi :)
BILLY FILTH
11/12/2005, 00:46
φίλε Rezeguet το μόνο metal συγκρότημα που έγραψες είναι οι Metallica (και αυτοί κάποτε!!!). Αν θες να μάθεις κάποια "ήπια" καλά μπορώ να σου γράψω ολόκληρη λίστα.
Προσωπικά είμαι fun του metal εδώ και 12 χρόνια και έχω μια μεγάλη λίστα συγκροτημάτων όλων των ειδών,
Μπορείς βέβαια πάντα να δεις τα κλασσικά (Maiden) και όπως λέει και πιο κάτω "only the good die young"
BILLY FILTH
11/12/2005, 00:54
προς Bartal
αν δε κάνω λάθος κάποια στιγμή στο ΔΕΛΕΑΡ είχες αναφερθεί στους Fields Of The Nephilim. Για ρίξε μια ματιά στο Metal Hammer Δεκεμβρίου. Επίσης θα σου πρότεινα κάτι λίγο πιο δυνατό αλλά άπαιχτο με όλη τη σημασία της λέξεως
PRIMORDIAL "The Gathering Wilderness"
Rezeguet
11/12/2005, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
φίλε Rezeguet το μόνο metal συγκρότημα που έγραψες είναι οι Metallica (και αυτοί κάποτε!!!). Αν θες να μάθεις κάποια "ήπια" καλά μπορώ να σου γράψω ολόκληρη λίστα.
Προσωπικά είμαι fun του metal εδώ και 12 χρόνια και έχω μια μεγάλη λίστα συγκροτημάτων όλων των ειδών,
Μπορείς βέβαια πάντα να δεις τα κλασσικά (Maiden) και όπως λέει και πιο κάτω "only the good die young"
e nai re c giayto egrapsa akouo ligo metal alla den exo kapoia idiaiteri protimisi se bandes... mono ligo oi metallica sta prota 3 album kai ligo o marilyn kai rammstein (pou entaksei den einai akrivos metall)... Pantos ama exeis dia8esi grapse th lista me ta xalara metall sou :) :wave2:
BILLY FILTH
11/12/2005, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
e nai re c giayto egrapsa akouo ligo metal alla den exo kapoia idiaiteri protimisi se bandes... mono ligo oi metallica sta prota 3 album kai ligo o marilyn kai rammstein (pou entaksei den einai akrivos metall)... Pantos ama exeis dia8esi grapse th lista me ta xalara metall sou :) :wave2:
ενδεικτικά θα σου γράψω κάποια γιατί μπορώ να γράφω όλη μέρα.
ANATHEMA : "Alternative 4"
MOONSPELL : "Irreligious"
PARADISE LOST : "Believe In Nothing"
SKYCLAD : "Irrational Anthems"
Και ότι και αν βρεις από :BLACK SABBATH, DIO, DREAM THEATER, JUDAS PRIEST, IRON MAIDEN, MANOWAR, SAVATAGE, THE GATHERING είναι καλά για να μπεις λίγο στον τεράστιο αυτό χώρο που λέγεται metal.
ενδεικτικά θα σου γράψω κάποια γιατί μπορώ να γράφω όλη μέρα.
ANATHEMA : "Alternative 4"
MOONSPELL : "Irreligious"
PARADISE LOST : "Believe In Nothing"
SKYCLAD : "Irrational Anthems"
Και ότι και αν βρεις από :BLACK SABBATH, DIO, DREAM THEATER, JUDAS PRIEST, IRON MAIDEN, MANOWAR, SAVATAGE, THE GATHERING είναι καλά για να μπεις λίγο στον τεράστιο αυτό χώρο που λέγεται metal.
Respect!!!!!!
Rezeguet
11/12/2005, 19:55
..., DREAM THEATER, ....
thx man :)
dream theater tous akouw poly kairo tora... octavarium rules ;) ... pull me under, disorder, panic attack and the rest ;)
to believe in nothing omos den einai cd? Ennoeis olo to cd i mono ton titlo? :confused:
30666
Rezeguet
11/12/2005, 19:57
octavarium... my favourite :)
30663
Rezeguet
11/12/2005, 19:59
allo favori :D
30664
Rezeguet
11/12/2005, 20:01
alla gia mena o king einai o kyrios edo..kai oxi mono logo tis mousikhs tou
30665
Rezeguet
11/12/2005, 20:09
kai mhn ksexname to koryfaio cd tis deka(penta)etias... (etsi, gia na ksekinsei kai kamia diamaxi tis prokopis :D )
30667
Rezeguet
11/12/2005, 20:19
kai to kalytero cd ton teleytaion 2 etwn (entaksei toulaxiston tou 2003 omos) :cool:
ante kamia diamaxi tis prokopis :D
30669