Σύνδεση

View Full Version : και μια διαμάχη για τη μουσική????

Σελίδες : 1 2 [3] 4

johnpagr
11/12/2005, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
φίλε Rezeguet το μόνο metal συγκρότημα που έγραψες είναι οι Metallica (και αυτοί κάποτε!!!). Αν θες να μάθεις κάποια "ήπια" καλά μπορώ να σου γράψω ολόκληρη λίστα.
Προσωπικά είμαι fun του metal εδώ και 12 χρόνια και έχω μια μεγάλη λίστα συγκροτημάτων όλων των ειδών,
Μπορείς βέβαια πάντα να δεις τα κλασσικά (Maiden) και όπως λέει και πιο κάτω "only the good die young"

Malon (kai pros to sigouro) stis 21 tou mhna 8a pame Texas gia :beer: :beer:
8a mpei kai sxetiko post

:wave2:

BILLY FILTH
11/12/2005, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Malon (kai pros to sigouro) stis 21 tou mhna 8a pame Texas gia :beer: :beer:
8a mpei kai sxetiko post

μέσα αλλά επειδή μπορεί να μη δω το post στείλε κανά πμ

BILLY FILTH
11/12/2005, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
thx man :)

dream theater tous akouw poly kairo tora... octavarium rules ;) ... pull me under, disorder, panic attack and the rest ;)

to believe in nothing omos den einai cd? Ennoeis olo to cd i mono ton titlo? :confused:

ότι σου έχω γράψει έχει να κάνει με cd.
όσων αφορά τους Nirvana γουστάρω και εγώ αλλά η μ@λ@κι@ είναι ότι ο ντόρος με αυτή την μπάντα έγινε αφού πέθανε ο Κurt. Νωρίτερα δυστυχώς δεν τους ήξερε κανείς. Όλοι οι δίσκοι πουλήθηκαν μετά θάνατο.

nikos force
12/12/2005, 00:35
ενα ενα θα στα στελνω γιατι κολλαω...padise lost''drakonian times.olo to album.theater of tragedy ''aegis'' velvet darkness'' ολοκληρα,θα παθουν τα συναισθηματικα σου. λιγο πιο βαρυ αλλα προσωπικα το καλυτερο blck αλμπουμ ολων των εποχων...rotting christ''non serviam''παμε για αλλα...sinead o conor''troy'' kai tears from the moon to original...kosheen to ''kokopeli'' olo ,tori amos''siren'' κατεβασε αυτα ,πες μου γνωμη και συνεχιζω τις προτασεις...

BILLY FILTH
12/12/2005, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ενα ενα θα στα στελνω γιατι κολλαω...padise lost''drakonian times.olo to album.theater of tragedy ''aegis'' velvet darkness'' ολοκληρα,θα παθουν τα συναισθηματικα σου. λιγο πιο βαρυ αλλα προσωπικα το καλυτερο blck αλμπουμ ολων των εποχων...rotting christ''non serviam''παμε για αλλα...sinead o conor''troy'' kai tears from the moon to original...kosheen to ''kokopeli'' olo ,tori amos''siren'' κατεβασε αυτα ,πες μου γνωμη και συνεχιζω τις προτασεις...

respect.

μην ξεχνάμε όμως το "Triarchy Of The Lost Lovers"

Τον Ιανουάριο παίζει συναυλία Rotting Christ με Ravencult στο ΑΝ CLUB

dez
12/12/2005, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
Για μένα μουσική με νόημα, στίχο και μελωδία

Συγχαρητηρια!! Καταφερες να μηδενισεις πολλες δεκαετιες (αιωνες συμφωνα με τα λεγομενα σου) μουσικης κουλτουρας κι εξελιξης μεσα σε μερικες γραμμες, εχοντας (προφανως) απειροελαχιστες γνωσεις για την ΜΟΥΣΙΚΗ. Μπραβο και παλι.

bartlal
12/12/2005, 13:53
προς Bartal

αν δε κάνω λάθος κάποια στιγμή στο ΔΕΛΕΑΡ είχες αναφερθεί στους Fields Of The Nephilim. Για ρίξε μια ματιά στο Metal Hammer Δεκεμβρίου. Επίσης θα σου πρότεινα κάτι λίγο πιο δυνατό αλλά άπαιχτο με όλη τη σημασία της λέξεως
PRIMORDIAL "The Gathering Wilderness"

οκ, αν και δεν εχω αγορασει ποτε περιοδικο για μουσικη, θα... προσπαθησω εν τουτοις να το ξεφυλλησω! :winka: :lol:

thx!!! :wave2:

Rezeguet
12/12/2005, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force

gamot exo to limewire kai de mou vgazei kanena apo ayta giati einai pio spania... :( kanenas kana programmataki gia music downloading apo spania kommatia? :)

Rezeguet
12/12/2005, 14:13
pantos theater of tragedy katevikan 2-3 tragoudakia... fovera re :wacko: poly maresoune :)

:beer: :beer:

30764

tools
12/12/2005, 14:16
αν κ βλεπω ωραια θεματα(theater!) θα συνεχισω αλλιως.

μιας κ βλεπω οτι πολλοι εδω μεσα εχετε αποψη,ρωταω:

για τα supergroups τι γνωμη εχετε?

projects παντα υπηρχαν αλλα τωρα παραεγινε.εννοω,συμφωνειτε ή οχι με την υπαρξη τους,νομιζεται πως πανε για την μπαζα,αξιζουν ή οχι κ τελος,τους αναμασα το ιδιο το κοινο επειδη τους χρειαζεται?(ε τωρα γινανε ονοματα οι strokes κ οι kaizer chiefs...)

bartlal
12/12/2005, 14:43
gamot exo to limewire kai de mou vgazei kanena apo ayta giati einai pio spania... :( kanenas kana programmataki gia music downloading apo spania kommatia? :)

κατασταση RIP.... (rest in peace) :sad:

Σφήγκας600
12/12/2005, 14:46
Alice in Chains... τι μου θύμισες τώρα...Το Jar of flies/sap διπλό βινύλλιο-έγχρωμο ότι καλύτερο έχουν γράψει τα παλικάρια.Και mad season το "above".Μουσική με ψυχή παίδες! Και πάααααρα πολύ Soundgarden. To "badmotorfinger" μαμεί!!!.Αρχές του 90 βγήκαν πολύ καλά πράγματα απο όλα αυτά τα συγκροτήματα.Για τους nirvana δεν έχω να πώ τίποτα ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά μαζί τους (είτε πρίν είτε μετά-θάνατον).

BILLY FILTH
12/12/2005, 17:27

δες www.emule-project.net

nemethon
12/12/2005, 17:46
.

30775

Rezeguet
12/12/2005, 20:02
δες www.emule.com

nai sw8hka tora
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vasika to idio prgma einai ayto me to limewire... kai to limewire einai kai taxytero...
Pantos kati akousa gia morpheus kapou... kalo einai? :confused:

BILLY FILTH
13/12/2005, 08:42
nai sw8hka tora

vasika to idio prgma einai ayto me to limewire... kai to limewire einai kai taxytero...

κοίτα εγώ αυτό χρησιμοποιώ με adsl σύνδεση και επειδή τα κλασσικά albums τα έχω όλα, καθετί σπάνιο που ψάχνω το βρίσκω.the choice is yours.

kostasfazer
13/12/2005, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
έντάξει τότε να ακούμε άρπες επειδή είναι προγενέστερο από το βιολί και το κλαρίνο...άσε μας ρε φίλε...
τι σχέση έχει η ποιτητα ενός είδους μουσικής από την παλαιότητά του.....
όσο για το αν θα ξεχαστούν τα κομμάτια μεταλ....σε πληρωφορώ ότι συγκροτήματα που ξεκίνησαν να παίζουν πριν 35 χρόνια μαζεύουν 30.000 κόσμο στην Ελλάδα χωρίς καμία διαφήμιση σε ΜΜΕ (όπως τηλεόραση, μικρή σχετικά διαφήμιση σε εφηερίδες)...
παραλληλα έχουν πουλήσει εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο...
αυτό πάει να πει ότι η μουσική αυτή έχει κάτι να δώσει....κινεί κάποια συναισθήματα κάποιν εκατομμυρίων ανθρώπων...όταν θα αρχίσουν να ακούνε πεντοζάλη στην Ιαπωνία έλα να μας ξαναπείς για μουσική.....εκτός αν πιστευεις ότι οι Έλληνες έχουν (λόγω dna και καταγωγής) το αλάθητο κριτήριο όσον αφορά τη μουσική...
λες "κοιτάξτε μια συναυλία και κλείστε την μουσική"!!!!
:eek: :eek: είσαι σοβαρός????κρίνεις μια συναυλία αποκόπτωντάς τη από τη μουσική που παίζεται...
κλείσε τη μουσική από μια πίστα όπου παίζονται παραδοσιακά τραγούδια όπως αυτά που προανέφερες (πεντοζάλη κτλ) και οι χορογραφίες θα σου θυμήσουν πολύ περισότερο πίθηκους από τις συναυλίες χιπ χοπ ή μέταλ....δεν έχω δει πίθηκο να κανει head banging αντίθετα οι πιρουέτες των κριτίκών και των ποντιακών θυμίζουν έντονα κινήσεις πιθήκων σε κατάσταση έξαρσης των ορμονών τους......

Να και μια διαμάχη!
. Δεν έχω κάτι απέναντι στα άτομα που ακούνε μεταλ-ρειβ κτλ είναι προσωπική επιλογή του καθενός, αυτό που σχολίασα στο πρώτο μήνυμα είναι το είδος αυτής της μουσικής και ο τρόπος που “διασκεδάζει” ο κόσμος που την ακούει, παραθέτοντας τα δικά μου επιχειρήματα σε αντίθεση με όσες απαντήσεις έλαβα που η “επίθεση” ήταν σε ατομικό επίπεδο.Αν είναι να λέμε αυτά που θέλετε να ακούσετε να μην το βάζατε στις διαμάχες αλά στις γενικές με διαφορετικό θέμα έτσι ώστε να συμμετέχουν μόνο όσοι ακούν το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Για παράδειγμα.

…(προφανως) απειροελαχιστες γνωσεις για την ΜΟΥΣΙΚΗ….(Το γεγονός ότι έχω υπάρξει κατά τα φοιτητικά μου χρόνια επαγγελματίας μουσικός ίσως να σημαίνει ότι ξέρω κάτι λίγα από μουσική (παραδοσιακή-λαϊκή φυσικά)

….άσε μας ρε φίλε...

…..είσαι σοβαρός????

---- αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την έλλειψη επιχειρημάτων και την επαλήθευση όσων έλεγα περί κονσερβοποιημένης βάρβαρης μουσικής της μάζας. Και μην μου πείτε ότι αυτά είναι επιχειρήματα…

..μαζεύουν 30.000 κόσμο στην Ελλάδα…..( και ο Ρουβας μάζεψε παραπάνω γιατί δεν ακούς Ρουβα?)

…έχουν πουλήσει εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο... ( ποσότητα= ποιότητα?)

δεν έχω δει πίθηκο να κάνει head banging…… (βαλε νόβα και θα δεις )

..συγκροτήματα που ξεκίνησαν να παίζουν πριν 35 χρόνια (να ναι καλά ο ηλεκτρισμός…)

..όταν θα αρχίσουν να ακούνε πεντοζάλη στην Ιαπωνία έλα να μας ξαναπείς για μουσική….

Pentozali (Pentozales) - Krete and Greece
The Lee pen To (ƒyƒ“ƒhƒUƒŠƒX) - ƒNƒŠƒeƒB, Greece
Rhythm ] 4/4 (ct 1,2,3,4)
[ Formation ] Single * circle of T position 4 of boys.

1999 University of Tokyo
http://www.ii-park.net/~to-fdc/nakaofiles/greece5.htm

είπες κάτι για Ιαπωνία?:nono:

:a19:

dez
13/12/2005, 11:19
nai sw8hka tora

τι λες ρε? :D
το limewire και το e-mule (e-donkey) ειναι 2 πολυ διαφορετικες ιστοριες. Διαφορετικα πρωτοκολλα, διαφορετικα δικτυα. Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι το limewire (gnutella based) ειναι σχεδον obsolete. To e-mule κατεχει περιπου το 40% της παγκοσμιας p2p κινησης. Το limewire αντιστοιχα, κατεχει μετα κοπου το 5%. Αν το μεταφρασεις σε files shared, θα καταλαβεις γιατι ΔΕΝ βρισκεις και πολλα πραγματα στο limewire ..

To morpheus, απ οτι θυμαμαι, συνδεεται σε πολλα p2p δικτυα (e-mule, gnutella i-mesh κλπ)

dez
13/12/2005, 11:25
σε αντίθεση με όσες απαντήσεις έλαβα που η “επίθεση” ήταν σε ατομικό επίπεδο.
ποιες απαντησεις? μιαμιση απαντηση πηρες... και τη μιση κακως την εγραψα. Αντε ν αποδειξεις (για ακομα μια φορα) οτι δεν εισαι ελεφαντας.

PASS απο μενα.

DarKeGo
13/12/2005, 13:00
Classic rock, kai Metal 80s-90s, I. Maiden kyrios kai ta solo tou Dickinson. :a23: :a39: :a45: :a012: :a29: :a30:

Sta irema mou akouo Acid Jazz.

Kai polles fores oti mou ka8etai kala...akoma kai ellinika, de 8elo na vazo tampeles, oso mporo...:wacko:

zzr2005
13/12/2005, 19:55
Να και μια διαμάχη!
…(προφανως) απειροελαχιστες γνωσεις για την ΜΟΥΣΙΚΗ….(Το γεγονός ότι έχω υπάρξει κατά τα φοιτητικά μου χρόνια επαγγελματίας μουσικός ίσως να σημαίνει ότι ξέρω κάτι λίγα από μουσική (παραδοσιακή-λαϊκή φυσικά)

….άσε μας ρε φίλε...

…..είσαι σοβαρός????

---- αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την έλλειψη επιχειρημάτων και την επαλήθευση όσων έλεγα περί κονσερβοποιημένης βάρβαρης μουσικής της μάζας. Και μην μου πείτε ότι αυτά είναι επιχειρήματα…

..μαζεύουν 30.000 κόσμο στην Ελλάδα…..( και ο Ρουβας μάζεψε παραπάνω γιατί δεν ακούς Ρουβα?)

..συγκροτήματα που ξεκίνησαν να παίζουν πριν 35 χρόνια (να ναι καλά ο ηλεκτρισμός…)

..όταν θα αρχίσουν να ακούνε πεντοζάλη στην Ιαπωνία έλα να μας ξαναπείς για μουσική….

1999 University of Tokyo

:a19: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έχεις πετσοκόψει τα μηνύματα για να ενδυναμώσεις τα επιχειρήματά σου και το θεωρείς απάντηση αυτό?????
ο Ρουβάς είναι έλληνας και είναι λογικό να έχει κοσμο στην Ελλάδα...και φυσικά το περισότερο κοινό κάτω των 18...!!!!
ας πάει να κάνει συναυλία στην Ιαπωνάι να δούμε πόσο κόσμο θα έχει...
δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι στην Ιαπωνία η πεντοζάη είναι κυρίαρχο μουσικό είδος????
άμα δεν σου αρέσει ο ηλεκτρισμός κλείσε τον υπολογιστή....τι θες να μας πεις ότι ο ηλεκτρονικός ήχος δεν είναι μουσική?????
όσον αφορά τη heavy μεταλ και το rock ποτέ δεν ήταν μουσική της μάζας φίλε μου γιατί ποτέ δεν είναι την προβολή που της άρμοζε...πουθενά στην τηλεόραση και το ραδιώφωνο δεν θα ακούσεις heavy metal....επομένως δεν μπορούμε να πούμε πως συντελείται πλήση εγκεφάλου αντίθετα με άλλα είδη μουσικής....
ο καθένας ψάχνεται μόνος του και καταλείγει σε αυτή τη μουσική....άρα κάτι του προσφέρει ....

bartlal
13/12/2005, 20:26
:a014: :a014: :a014:
ελα να ζεσταινονται τα αιματα!...

Alx 84
13/12/2005, 23:31

όσον αφορά τη heavy μεταλ και το rock ποτέ δεν ήταν μουσική της μάζας φίλε μου γιατί ποτέ δεν είναι την προβολή που της άρμοζε...πουθενά στην τηλεόραση και το ραδιώφωνο δεν θα ακούσεις heavy metal....επομένως δεν μπορούμε να πούμε πως συντελείται πλήση εγκεφάλου αντίθετα με άλλα είδη μουσικής....
ο καθένας ψάχνεται μόνος του και καταλείγει σε αυτή τη μουσική....άρα κάτι του προσφέρει ....

:a19: :a19: :a18: :a20: :a20:

BILLY FILTH
13/12/2005, 23:33
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
Να και μια διαμάχη!
. Δεν έχω κάτι απέναντι στα άτομα που ακούνε μεταλ-ρειβ κτλ είναι προσωπική επιλογή του καθενός, αυτό που σχολίασα στο πρώτο μήνυμα είναι το είδος αυτής της μουσικής και ο τρόπος που “διασκεδάζει” ο κόσμος που την ακούει, παραθέτοντας τα δικά μου επιχειρήματα σε αντίθεση με όσες απαντήσεις έλαβα που η “επίθεση” ήταν σε ατομικό επίπεδο.Αν είναι να λέμε αυτά που θέλετε να ακούσετε να μην το βάζατε στις διαμάχες αλά στις γενικές με διαφορετικό θέμα έτσι ώστε να συμμετέχουν μόνο όσοι ακούν το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Για παράδειγμα.

….άσε μας ρε φίλε...

…..είσαι σοβαρός????

1999 University of Tokyo

όταν είχα αρχίσει να ακούω metal κάτι άτομα σαν και σένα με κοιτάγαν σαν εξωγήινο. Στην Ιαπωνία φίλε δεν ξέρω αν ακούνε πεντοζάλη πάντως rock και metal συγκροτήματα κάνουνε θραύση όπως και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου και όπως κάποιος προείπε χωρίς διαφήμιση. Τώρα αν όλοι αυτοί είναι μλκες και εσύ έξυπνος τι να πω, μάλλον είμαι εξωγήινος.

Alx 84
13/12/2005, 23:54
Εγώ αυτό που έχω να πώ είναι ότι η ρόκ, η μέταλ και η κλασική μουσική είναι διαχρονικές. Ακούμε κομμάτια του 70-80 και γουστάρουμε.
Αν κάνει το λάθος ένας DJ σε ένα club(με ελληνική μουσική ή με ξένα εμπορικά) να βάλει ένα περσινό κομμάτι τον γιουχάρουνε. Μήπως σημαίνει κάτι αυτό;;;;;

nikos force
14/12/2005, 02:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool

projects παντα υπηρχαν αλλα τωρα παραεγινε.εννοω,συμφωνειτε ή οχι με την υπαρξη τους,νομιζεται πως πανε για την μπαζα,αξιζουν ή οχι κ τελος,τους αναμασα το ιδιο το κοινο επειδη τους χρειαζεται?(ε τωρα γινανε ονοματα οι strokes κ οι kaizer chiefs...) κοιτα...κατα κυριο λογο τους εχει αναγκη το κοινο,οχι οτι ειναι για τα μπαζα αλλα οχι οτι τους αξιζει και τοση αναγνωρισει.καλως η κακως και η μουσικη ακολουθει το ρευμα της εποχης.ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ.πανε και ερχονται στο μπαμ...ειναι πλεον με ολη τη σημασια της λεξης,βιομηχανια...και η πιο λαμπρη αποδειξη ειναι οτι δυσκολα καποιος μπορει να θυμιθει πανω απο πεντε χιτ που παιζανε το καλοκαιρι...και μην ακουσω οτι ειναι mainstream,γιατι υπαρχουν mainstreamπαραδειγματα τησ προηγουμενης δεκαετιας αξεχαστα οπως,vanilla ice,coolio,ace of base,puff duddy,2unlimited,whitney houston κπλ...το ιδιο ισχυει και για αλλα ειδη μυσικης οπως ποκ και μεταλ...αναφερεται πανω απο δεκα κυκλοφοριες απο το 2000 και μετα που θα τις θυμαται ο κοσμος σε μια δεκαετια οπως θυμομαστε εμεις μεταλ επμορικες επιτυχιες οπως black album,fear of the dark,painkiller,roots(ασχετα αν δεν ηταν ο καλυτερος εχει χαρακτει καλα στην μνημη)south of heaven κλπ.οποτε φταει και η ποιοτητα των κυκλοφοριων αλλα εχει ασθενησει και η μνημη της μουσικης κοινοτητας που πλεον επειδη τα παντα ξεθωριαζουν γρηγορα ,φροντιζουν τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που τους αντιστοιχουν να ειναι οσο το δυνατο πιο λαμπρα

sonic22
14/12/2005, 09:25
pijame sta metala... :sick:

30 tonous kai vale exei paei auto to thema... :yuck:

min jexniomaste diamaxes eimaste koritsia...

dez
14/12/2005, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
pijame sta metala... :sick:

30 tonous kai vale exei paei auto to thema... :yuck:

οντως... πολυ ατσαλι και μαυριλα :lol:

Rezeguet
14/12/2005, 14:35
kala entaksei poly metal, as valoume kai kana pop/rock album

coldplay- a rush of blood to the head

:D

30953

Rezeguet
14/12/2005, 14:39
ok mporeite na me peite kseneroto amouso klp alla opos kai na to kanoume ta xristougena ego akouo (metaksy allwn) ayto to cd (kai to akouei kai h mana mou xoris na ths shkonetai i trixa :lol: )

30954

Rezeguet
14/12/2005, 14:41
kai na aloume kai ligo poiotiko rap giati aythn thn katigoria den thn exei ypsthriksei kaneis mexri twra :D

Wu-Tang Clan

30955

dez
14/12/2005, 15:27
kai na aloume kai ligo poiotiko rap giati aythn thn katigoria den thn exei ypsthriksei kaneis mexri twra :D

Wu-Tang Clan
δεν εχεις διαβασει καλα το thread μαλλον ;)

οσο για ποιοτικο (εως και λιγο πειραγμενο) hip hop, ας τους Wu-Tang (μετα το "forever" γιναν πολυ βαρετοι και προβλεψιμοι) κι ακου mos-def, madlib, roots manuva, dr octagon, dead prez, dj food, herbaliser, hieroglyphics, jurassic 5, rjd2, quannum, talib qweli, the streets και τοσα πολλα ακομα...

Rezeguet
14/12/2005, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
δεν εχεις διαβασει καλα το thread μαλλον ;)

οσο για ποιοτικο (εως και λιγο πειραγμενο) hip hop, ας τους Wu-Tang (μετα το "forever" γιναν πολυ βαρετοι και προβλεψιμοι) κι ακου mos-def, madlib, roots manuva, dr octagon, dead prez, dj food, herbaliser, hieroglyphics, jurassic 5, rjd2, quannum, talib qweli, the streets και τοσα πολλα ακομα...

εκτος mos-def,dr octagon και the streets κανενα δεν ξερω :sick:

the streets ητανε σε μια φαση πολυ αγαπητος και ειχε γινει πολυ mainstream γιαυτο δεν του εδωσα πολυ βαση αλλα εχει ωραια φωνη και αυτη η εγγλεζικη προφορα ειναι το κατι αλλο :D

παντως δε σαρεσε πχ το reunited απο τους wu-tang? Tο καινουργιο αλμπουμ τους ομως ειναι αρκετα καλο πιστευω..

tools
14/12/2005, 17:04
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

projects παντα υπηρχαν αλλα τωρα παραεγινε.εννοω,συμφωνειτε ή οχι με την υπαρξη τους,νομιζεται πως πανε για την μπαζα,αξιζουν ή οχι κ τελος,τους αναμασα το ιδιο το κοινο επειδη τους χρειαζεται?(ε τωρα γινανε ονοματα οι strokes κ οι kaizer chiefs...)
--------------------------------------------------------------------------------

ισως δεν το εθεσα καλα,αλλο εννοω

κοιταξτε/ακουστε γυρω σας.οτι καλο(?) υπαρχει στην εναλλακτικη(???)rock σκηνη εχει να κανει με τον trent reznor τον billy corgan τον mark lanegan κοκ.μερικα απο τα μεγαλυτερα ονοματα αυτη τη στιγμη ειναι οι perfect circle,οι audioslave,οι qeens of the stone age κ αλλα πολλα, που ειναι σχηματα με μουσικους αναγνωρισμενους με πολλα χρονια κ πραγματα στην πλατη τους.τα νεα προσωπα που επρεπε να ξεπεταχτουν (οπως εκαναν αυτοι τα τελη του 80) δεν υπαρχουν ή δεν τους επετραπηκε να βγουν στην επιφανεια,με ελαχιστες εξαιρεσεις.εχουμε 2005-6,που ειναι τα γκρουπ με τους 25-27-30αρηδες?το 1995 οι προηγουμενοι ηδη γεμιζαν σταδια.ο cobain δεν εφτασε ουτε μεχρι το 95...κ μην πει κανεις ''τον εσπρωξαν'',κ αλλους εσπρωξαν κ που ειναι τωρα?

ετσι βλεπω περιπου τα πραγματα κ αναρωτιεμαι,ειναι καλο αυτο?με αυτους τους τυπους μεγαλωσα-εστω κ καπως εταιροχρονισμενα-και ευτυχως κανενας τους δεν με εχει απογοητευσει ακομα.αλλα δεν θα επρεπε να ερθουν κ νεοι στο προσκυνιο?

Boxer
14/12/2005, 18:15
Highway to Hell

Κατα τα αλλα ακουω πολυ ροκ , μεταλ 80's , και καργα φανκιες και μαυρη μουσικη των 70's.

Επισης οταν δουλευα dj ανακαλυψα διαμαντια στην house .

Επισης ακουω υμνους οπως το Σ'εχω κανει Θεο.

Την Κυριακη παω Πετρελη:beer:

Χτυπα κι αλλο :rotflmao:

30975

Alx 84
14/12/2005, 18:28
ok mporeite na me peite kseneroto amouso klp alla opos kai na to kanoume ta xristougena ego akouo (metaksy allwn) ayto to cd (kai to akouei kai h mana mou xoris na ths shkonetai i trixa :lol: )

Αν θές χριστουγεννιάτικα (και όχι μόνο) άκου τα :

Trans-Siberian Orchestra - Christmas Eve And Other Stories
Trans-Siberian Orchestra - The Christmas Attic

Οι fan των Savatage ξέρουν...

Rezeguet
14/12/2005, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Αν θές χριστουγεννιάτικα (και όχι μόνο) άκου τα :

Trans-Siberian Orchestra - Christmas Eve And Other Stories
Trans-Siberian Orchestra - The Christmas Attic

Οι fan των Savatage ξέρουν...

:a013:

foveroi kai oi dyo (trans-siberian k savatage)

:a013:

sonic22
14/12/2005, 20:29
ena einai to pragmatiko xristougeniatiko tragoudi olws twn epoxwn...
south park - merry fucking christmas

osoi to jeroun tha katalavoun oi ipolipoi vrite to einai must!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

nimbus
17/12/2005, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
mia paratirisi tha ithela na kanw...

kamia fora otan to fernei i kouveda kai rwtisw kapoion/kapoia ti mousikes akouei penw tin apadisi
[ta panta... den exw provlima]
an tixei kai eimai se meros pou exw merika mp3 mazi fritoun kai arxizoun ta parapona...

meta apo autin mou tin energeia arxizoun kai exoun mia pio sigedromeni apopsi sto ti adexoun na akousoun ta autakia tous...

9/10 to [ta panta... den exw provlima] simenei akouw skiladika, ta skile house-akia, tin edelos main stream rock/pop kai genika oti tragoudia vazei to mad or to mtv prin tis 11 to vradi...

me liga logia otan kapoios leei oti akouei ta pada xwris provlima apla den exei akousei kai polles mousikes...

p.s. kai gia na min parejigithw den lew na perilamvanei sta panta death metal,acid funk, gabba kai alla ejeretika diskola akousmata...

πραγματι..
κι εγώ κάπως έτσι το λαμβάνω...ότι ακούν σκυλοτράγουδα κι ότι άλλο τους "πουλάει" ...επίσης ενίοτε, όταν λέει κάποιος ότι ακούει τα πάντα, σκέφτομαι οτι ενδέχεται να μην ακούει μουσική...υπάρχουν ανθρωποι που θέλουν ησυχία, που δεν ασχολούνται, παρα μόνο όταν βγαίνουν έξω...και τύχει και πάρει το αυτί τους καμια Βανδή:yuck:
Αλλά αυτό το ότι δεν έχουν πρόβλημα, μου προκαλεί γέλιο...Τους ρωτάς μετά αν ακούν π.χ. Χαϊνιδες και απορούν με δέος...ποιοι είναι αυτοί???:lol:

nimbus
17/12/2005, 10:15
cecaria evora
enya
lorreena mackenitt ktl.
dead can dance
scot walker
cure
sisters of mercy
david bowie
nick cave
black sabbath (μερικά κομμάτια τους)
led zeppelin
Animals
babe ruth
deep purple
cat stevens
jefferson airplane
city
the doors
janis joplin
marianne faithfull
pavlos dog
rolling stones
Santana
STYX
Ten Years After
Uriah Heep
gandalf
Eloy
marillion

κουβανέζικη μουσική
:wacko:

new wave φρομ 80's :winka:

και φυσικά ρεμπετοκατάσταση:wacko: :sun:

tifoefs
17/12/2005, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
cecaria evora
enya
lorreena mackenitt ktl.
dead can dance
scot walker
cure
sisters of mercy
david bowie
nick cave
black sabbath (μερικά κομμάτια τους)
led zeppelin
Animals
babe ruth
deep purple
cat stevens
jefferson airplane
city
the doors
janis joplin
marianne faithfull
pavlos dog
rolling stones
Santana
STYX
Ten Years After
Uriah Heep
gandalf
Eloy
marillion

κουβανέζικη μουσική
:wacko:

new wave φρομ 80's :winka:

και φυσικά ρεμπετοκατάσταση:wacko: :sun:

Μπραβο νιμμπουσακι !! Μπραβο !!

:a46: :a46: :a46: :a46: :a18:

kalesin
17/12/2005, 15:00
kai mhn ksexname to koryfaio cd tis deka(penta)etias... (etsi, gia na ksekinsei kai kamia diamaxi tis prokopis :D )

πειραζει που θα συμφωνησω κ δεν θα ξεκινησω διαμαχη για το ok computer;

η συναυλια στο λυκαβητο [κ οι 2 μερες] ηταν μια απο τις πιο μυστικιστικες εμπειριες της ζωης μου

nimbus
17/12/2005, 15:14
A day Without Rain-Enya

A Day Without Rain - Enya
Who can say where the road goes,

Where the day flows?

Only time...

And who can say if your love grows,

As your heart chose?

Only time...

(chants)

Who can say why your heart sighs,

As your love flies?

Only time...

And who can say why your heart cries,

When your love dies?

Only time...

(chants)

Who can say when the roads meet,

That love might be,

In your heart.

And who can say when the day sleeps,

If the night keeps all your heart?

Night keeps all your heart...

(extended chants)

Who can say if your love grows,

As your heart chose?

Only time...

And who can say where the road goes,

Where the day flows?

Only time...

Who knows?

Only time...

Who knows?

Only time...

nimbus
17/12/2005, 15:16
Once, as my heart remember,
all the stars were fallen embers.
Once, when night seemed forever
I was with you.
Once, in the care of morning
in the air was all belonging.
Once, when that day was dawning.
I was with you.

How far we are from morning.
how far we are
and the stars shining through the darkness,
falling in the air.

Once, as the night was leaving
into us our dreams were weaving.
Once, all dreams were worth keeping.
I was with you.

Once, when our hearts were singing,
I was with you.

kalesin
17/12/2005, 15:24
Δεν ακουσα τιποτα για Rage Against The Machine.

Κανεις;

Απο μικρος ακουγα αρκετο rok/μεταλ αλλα πιο πολυ εμεινα κολλημενος στους maiden.

Το boogie/rock των ac/dc ακομα με κανει κ χτυπαω τα ποδια μου στο πατωμα, ενω slayer, metalica, kreator, sepultura κ καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα ειχαν απασχολησει αρκετα τοσο εμενα οσο κ τα αυτια των γειτονων μου.

Καποια στιγμη καταλαβα οτι οι Floyd δεν ηταν απλα το soundtrack των μαθητικων μας καταληψεων, αλλα ενας μαγικος δρομος που με οδηγησε σε ενα αλλο μερος, κ καταφερα κ εσπασα τον τοιχο που με κραταγε μακρυα απο αλλα ειδη μουσικης.

Ετσι ανακαλυψα οτι μου αρεσαν κ αλλα πραγμτα, οπως η ηλεκτρονικη μουσικη, η κλασικη μουσικη [στην οποια υποσχομαι να δωσω στο μελλον ακομα μεγαλυτερη προσοχη], αλλα εγινα κ φιλος της jazz.

Φυσικα η αγαπη για τη rock ποτε δεν επαψε, με μεγαλο αρωγο τον μικροτερο αδερφο μου ο οποιος οντας μουσικος, εφερε στα αυτια μου καινουργια ακουσματα.
Ετσι μπηκαν στη ζωη μου οι Pearl Jam, τους οποιους θεωρω ενα απο τα μεγαλυτερα συγκροτηματα που βγηκαν τα τελευταια χρονια, κ οι οποιοι μολις κ αν ξεφυγουν απο την ματαιοδοξια τους θα ξαναγραψουν φοβερη μουσικη. [παντως ακομα οταν ακουω το dissident απο το live ep, ανατριχιαζω]. Εμαθα τους radiohead :a19:, κ διαφορους αλλους, ανακαλυψα τη bjork, τους archive κτλ

Παραλληλα λογω "οικογενειακης" ενασχολησης, αλλα κ ψωνιου να μαθαινω τι παιζεται γυρω μου, ασχοληθηκα αρκετα με την ελληνικη σκηνη. Deus ex machina, Last Drive, Ziggy was κ τοσοι αλλοι που δεν θυμαμαι τωρα. Εχοντας την "τυχη" να ζψ σε μια κωλοπεριοχη, που ομως εβγαζε κ βγαζει καλα παιδια, η κλασικη ελληνικη ροκ σκηνη ηταν παντα απο τις αγαπημενες μου. Ειχα κ την τυχη να εχω γνωρισει προσωπικα τον πριγκηπα [μια συναντηση που ενω δεν εκανε καμια διαφορα στη ζωη του, αντιθετα ξυπνησε πολλα στην δικη μου] κ παντα υπαρχει θεση στη δισκοθηκη μου για τον zorba the freak, τον θειο, τον νικολα....

Με τον καιρο {ξερω οτι μαζευεται μπολικος αλλα παω για τα 2α -αντα} εμαθα να γουσταρω κ να ακουω κ ελληνικα -οχι ρεμπετικα κ κλασικα λαικα που παντα μου αρεσαν- κ συνειδητοποιησα οτι τελικα ακουω σχεδον τα παντα. Απλα δεν κανουν ολα για ολες τις ωρες κ τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει η παρεα κ η διαθεση

nimbus
17/12/2005, 15:29
παρέα και διάθεση φίλε μου:winka:

τα είπες όλα με αυτές τις δύο λέξεις:beer: :wave2:

sonic22
17/12/2005, 15:48
Για μένα μουσική με νόημα, στίχο και μελωδία είναι μόνο αυτή που δημιουργήθηκε στους δρόμους, στις φάμπρικες ,στα χωράφια ,στα χωριά της ηπείρου ,της Μακεδονίας, του Πόντου ,της Σμύρνης τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη κτλ όπου δηλαδή οι άνθρωποι τον πόνο τους η την χαρά τους τον κάνανε στίχο

Κοιτάξτε μια συναυλία και κλείστε την μουσική θα καταλάβετε πως τα άθλια ουρλιαχτά από την μια(μεταλ) και η επαναλαμβανόμενη λούπα μπάσου (ρειβ,χουζ,χιπ χπο) από την άλλη μεταμορφώνουν τον κόσμο σε κοπάδι πιθήκων που χτυπιούνται συνέχεια πάνω κάτω στον ίδιο ρυθμό με καρφιά, αλυσίδες, πρασινοκόκκινα μαλλιά κάτω από την επήρεια χαπιών και φούντας..:yuck: :yuck:

os pros to prwto... berdeveis tin mousiki me to tragoudi...
alla pera apo auta an pareis to opoiodipote paradosiako elliniko komati kai metafraseis ta logia sta galika p.x. den nomizw na kathisei kanena ellinas pou prin tou arese to tragoudi auto na to akousei.. akoma kai an to tragoudi auto exei poli anagnorisimi melodia... ara den einai to tragoudi pou goustareis einai ta logia...

alwste kai oi gitonikoi laoi mas exoun mousikes me kapoia koina stoixia alla den ta akoume sinithos (ta ipirotika kai makedonitika xalkina p.x.)

sto deutero komati...
auto gia tin palaiotita tis elliniksi or vizadinis mousikis pou les den exei noima... den psaxnoume mousiki na tin valoume se mousio oste na kanoume tetoia ajiologisi... allwste an itan na mename sta palia dokimasmena kai timimena tha kikloforousame me gaidourakia kai oxi me mixanes

eutixos pou iparxoun kai mousikes pou tis dexete o kosmos olopsixa... ginete ena me ton rithmo kai den endiaferete gia xwrografies ktlp...
skepsou apla oti p.x. kalamatiano, tsamiko ktlp boreis na xwrepseis kai xwris mousiki apla akoloutheis ta vimata...

telos na sou pw pws iparxoun polles paradosiakes mousikes ston kosmo pou edasode sto modelo tou ergati-agroti-anthrwpou tis ipethrou me kaimous kai vasana...

apo tis paradosiakes mousikes tis afrikis mexri tin country kai tin genikoteri ethnick skini.. ekei na desi noimata ktlp... akous tetia ?
profanos kai oxi giati afenos den exeis sinithisei kai afeterou den katalaveneis ti leei o piitis...

aditheta ena rock/hevy metal komati apo tin galia p.x. bori na akoustei aneta apo olo to rock koino..

oso gia tin rave skini ekei den se endiafei oute i ethnikotita autou pou to egrapse oute kai se ti glosa einai ta (ligosta) logia tou tragoudiou...

pagosmia mousiki sto pagosmio xwrio!!

:beer: :beer: :beer:

el_hymador
17/12/2005, 20:35
O Μεγιστος Μανος Χατζιδακις ειχε πει :

''η μουσικη χωριζεται μονο σε καλη και σε κακη''

αυτο ομως χωραει πολυ συζητηση , διοτι η μουσικη ειναι η πιο υποκειμενικη μορφη τεχνης σε οτι αφορα τα προσλαμβανομενα απο τον ακροατη ερεθισματα.
Η μουσικη δεν κατευθηνει τον ακροατη να αισθανθει κατι πολυ συγκεκριμενο αλλα του δινει το εναυσμα να συγκινηθει , να χορεψει , να προβληματιστει , παντα ομως με το δικο του προσωπικο τροπο...
Οποτε το ζητουμενο ειναι πρωτιστως η μουσικη να ''ερεθιζει'' το μυαλο και την ψυχη του ανθρωπου.

Αρα οποιοδηποτε ακουσμα εχει κατι να μας πει θεωρειτε καλο

Προσωπικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα ολη η σκυλοποπ μουσικη(?) που επικρατει στην Ελλαδα.
Τραγουδια (ο θεος να τα κανει!!) τα οποια εχουν προκυψει απο τα σκουπιδια της μουσικης βιομηχανιας της ανατολης και της δυσης.
Electro beat με μπουζουκι , ορχηστρικους ηχους και @ρχιδι@ καπαμα........στιχοι :lol: που απευθυνονται σε λοβοτομημενους.........δομηση κομματιων που αρχιζει σαν ορατοριο , συνεχιζει σαν reggae , μετα περναει σε ζεϊμπεκικο και εχει και μια υποβοσκουσα εσανς απο hip-hop και bossanova........ασε που τα κομματια αυτα βασικα ειναι μονο ρεφρεν!!!! δηλαδη εχουμε ενα κουπλεδακι με δυο στιχους για να βγαλουμε την υποχρεωση και μετα αρχιζει ο καταιγισμος του ρεφρεν...ακουστε σε οποιοδηποτε τετοιο ασμα ποσες φορες επναλαμβανεται το ρεφρεν........ οι δε τραγουδιστες , τι να πεις !! αταλαντοι οχι μονο απο φωνη (που τελικα δεν ειναι και το ζητουμενο....) αλλα και απο καθε εννοια καλλιτεχνικης εκφρασης και μετρου.

Αυτο ομως που δεν μπορω να καταλλαβω με τιποτα ειναι το ''κοινο'' αυτης της μουσικης....ειναι τοσο ζωα που δεχονται να πληρωσουνε ενα σκασμο χρηματα προκειμενου να τους στιβαξουν (δεκα ατομα σε τραπεζι για τεσσερις) σε μαγαζια -κεντρα πολιτισμου ειχε πει ο συγχωρεμενος ο Γιαννοπουλος?-με απαισιο σερβις , μπαγιατικους ξηρους καρπους και μπομπες ποτα για να διασκεδασουν λεει.......εκει εχουν την ευκαιρια να απολαυσουν ενα υπερθεαμα -αποθεωση του κιτς και της υπερβολης , μια μιξη ατμοσφαιρας καμπαρε , club , γαλακτοπωλειου ζαχαροπλαστειου και αθανατης Ελληνικης λεβεντιας.Συρρεουν εκει κατα χιλιαδες , κλεινουν τραπεζια λεει ενα μηνα πριν .... κουστουμαρισμενοι νεοπλουτοι και ξεκολα (αυτο δεν ειναι κακο....) προθυμα να ταλαντωσουν την κυτταριτιδα τους πανω σε τραπεζια υπο τους ηχους τραβεστι-τσιφτετελιων.

Αν αναλογιστει κανεις οτι ο τροπος διασκεδασης ενος ανθρωπου ειναι απολυτα συνυφασμενος με το επιπεδο και τον χαρακτηρα του ειμαι πολυ απογοητευμενος....αλλα πολυ μιλαμε!!!

Τελικα δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα .... οπου και να κοιταξεις γυρω σου φαινεται....ειμαστε ενας λαος ο οποιος ακροπατει μεταξυ παραδοσης και εκμοντερνισμου , Ευρωπαίκης νοοτροπιας και Ελληνικης τρελας , προχωρημενου design και τσαρουχιου , εκλεπτυσμενης γαστρονομιας και πιτας με γυρο απ΄ολα....οποτε γιατι να μην συμβαινει το ιδιο και με την μουσικη του τοπου?

(...εε το θεμα ηταν για την μουσικη και μπορει να πλατιασα λιγο , οποτε συγχωρεστε με)

Rezeguet
18/12/2005, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Δεν ακουσα τιποτα για Rage Against The Machine.

Κανεις;

File, tous Rage Against the Machine tous akouo xroonia tora, epsaxna gia to kwloalbum tous kai den to evriska epi xronia, kai to vrika katala8os se ena diskadiko sti germania :D ...wake up, freedom, bullet in the head, know your enemy :winka:

btw se zilevo poly pou piges sti synavlia Radiohead :bawl: :bawl: po repousti gantemia naxa paei kai go :bawl:

kalesin
18/12/2005, 12:35
το ωραιο ειναι οτι μεχρι να παω ειχα μια λιγο διαφορετικη αποψη για τους τυπους. Τους θεωρουσα καλο εως πολυ γκρουπακι, μα δικη τους αποψη που "μαλλον" εχουνε να δωσουνε κ αλλα πραγματα.

Μετα απο εκεινες τις βραδυες τους θεωρησα ενα απο τα πιο μεγαλα γκρουπ, με αποψη κ τολμη που κανουνε ΜΟΥΣΙΚΗ.

Οσο εχει να κανει με rage, ψαξε να βρεις καποιο live σε dvd. Προτιμησε απο rock am ring, θα παθεις. Αν κ το καλυτερο θα ηταν να τους εχεις δει ζωντανα στην Πετρουπολη
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

Σαν Audioslave σου αρεσουν;

Rezeguet
18/12/2005, 14:51

Αν κ το καλυτερο θα ηταν να τους εχεις δει ζωντανα στην Πετρουπολη

poo re gamoto ola ta kala xanw?? :bawl:

oi audioslave einai kaloi alla oi soundgarden an kai pogonoi einai kalyteroi ;) apo soundgarden outshined, burden in my hand kai black hole sun, kai apo audioslave den maresane pola, kati liga to show me how to live, like a stone, gasoline klp

zzr2005
18/12/2005, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

αυτο ομως χωραει πολυ συζητηση , διοτι η μουσικη ειναι η πιο υποκειμενικη μορφη τεχνης σε οτι αφορα τα προσλαμβανομενα απο τον ακροατη ερεθισματα.
Η μουσικη δεν κατευθηνει τον ακροατη να αισθανθει κατι πολυ συγκεκριμενο αλλα του δινει το εναυσμα να συγκινηθει , να χορεψει , να προβληματιστει , παντα ομως με το δικο του προσωπικο τροπο...
Οποτε το ζητουμενο ειναι πρωτιστως η μουσικη να ''ερεθιζει'' το μυαλο και την ψυχη του ανθρωπου.

Προσωπικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα ολη η σκυλοποπ μουσικη(?) που επικρατει στην Ελλαδα.
Τραγουδια (ο θεος να τα κανει!!) τα οποια εχουν προκυψει απο τα σκουπιδια της μουσικης βιομηχανιας της ανατολης και της δυσης.
Electro beat με μπουζουκι , ορχηστρικους ηχους και @ρχιδι@ καπαμα........στιχοι :lol: που απευθυνονται σε λοβοτομημενους.........δομηση κομματιων που αρχιζει σαν ορατοριο , συνεχιζει σαν reggae , μετα περναει σε ζεϊμπεκικο και εχει και μια υποβοσκουσα εσανς απο hip-hop και bossanova........ασε που τα κομματια αυτα βασικα ειναι μονο ρεφρεν!!!! δηλαδη εχουμε ενα κουπλεδακι με δυο στιχους για να βγαλουμε την υποχρεωση και μετα αρχιζει ο καταιγισμος του ρεφρεν...ακουστε σε οποιοδηποτε τετοιο ασμα ποσες φορες επναλαμβανεται το ρεφρεν........ οι δε τραγουδιστες , τι να πεις !! αταλαντοι οχι μονο απο φωνη (που τελικα δεν ειναι και το ζητουμενο....) αλλα και απο καθε εννοια καλλιτεχνικης εκφρασης και μετρου.

Αυτο ομως που δεν μπορω να καταλλαβω με τιποτα ειναι το ''κοινο'' αυτης της μουσικης....ειναι τοσο ζωα που δεχονται να πληρωσουνε ενα σκασμο χρηματα προκειμενου να τους στιβαξουν (δεκα ατομα σε τραπεζι για τεσσερις) σε μαγαζια -κεντρα πολιτισμου ειχε πει ο συγχωρεμενος ο Γιαννοπουλος?-με απαισιο σερβις , μπαγιατικους ξηρους καρπους και μπομπες ποτα για να διασκεδασουν λεει.......εκει εχουν την ευκαιρια να απολαυσουν ενα υπερθεαμα -αποθεωση του κιτς και της υπερβολης , μια μιξη ατμοσφαιρας καμπαρε , club , γαλακτοπωλειου ζαχαροπλαστειου και αθανατης Ελληνικης λεβεντιας.Συρρεουν εκει κατα χιλιαδες , κλεινουν τραπεζια λεει ενα μηνα πριν .... κουστουμαρισμενοι νεοπλουτοι και ξεκολα (αυτο δεν ειναι κακο....) προθυμα να ταλαντωσουν την κυτταριτιδα τους πανω σε τραπεζια υπο τους ηχους τραβεστι-τσιφτετελιων.

Αν αναλογιστει κανεις οτι ο τροπος διασκεδασης ενος ανθρωπου ειναι απολυτα συνυφασμενος με το επιπεδο και τον χαρακτηρα του ειμαι πολυ απογοητευμενος....αλλα πολυ μιλαμε!!!

Τελικα δεν θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα .... οπου και να κοιταξεις γυρω σου φαινεται....ειμαστε ενας λαος ο οποιος ακροπατει μεταξυ παραδοσης και εκμοντερνισμου , Ευρωπαίκης νοοτροπιας και Ελληνικης τρελας , προχωρημενου design και τσαρουχιου , εκλεπτυσμενης γαστρονομιας και πιτας με γυρο απ΄ολα....οποτε γιατι να μην συμβαινει το ιδιο και με την μουσικη του τοπου?

(...εε το θεμα ηταν για την μουσικη και μπορει να πλατιασα λιγο , οποτε συγχωρεστε με)
ΣΥΜΦΩΝΩ 100%
ΧΩΣΕ!!!!!!!!!!!

Rezeguet
18/12/2005, 18:56
re paidia gia peite kana kalo sygrotima i kommati orchistriko-xalarotiko... oxi original klasikh mousikh bach strauss klp alla sygxrones parapoihmenes diaskeves tetoiwn kommatiwn de me xalane... oxi pos den akouo tetoia mousikh, apla exo hdh apomnhmoneysei ola ta kommatia klasikhs mousikhs :p :p
Epishs kai kana orchistriko kommati apo kamia (epikh malon) tainia ama kserete na katevaso kalo 8atane :D (oxi Enya :sick: )

sonic22
18/12/2005, 20:07
karga kolimenos me to e-bonkey, lime leme!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

para poli kalo (an fisika sou aresei i en logo mousiki) to o.s.t. tou fight club... apisteuta komatia (edelos orxisrtrika)...

ta palikaria pou to eftiajan prepei na ta eixan kleidwsei se ena stoudio gia kana xrono dinodas tous mono fai kai nero (san to old boy ena pragma alla me mousiki) gia na vgoun teties mousikes...

to stil einai auto pou akougete stin tainia... pws na to perigrapsw...
as poume dark electronic...:dizzy: :dizzy:

p.s. jexase ta ola... azureus (torrent download) is the best!!

bonepeeler
18/12/2005, 20:17
Era,Vangelis,Enigma,Yann Tiersen,Gheorge Zamfir,Lisa Gerrard,Art Of Noise,Shiva In Exile,Madredeus,Aral,Shiva In Exile,Loreena Mc Kennitt,Mike Oldfield.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν

nimbus
18/12/2005, 20:42

+++100000000:a18: :a20:

dez
19/12/2005, 10:50

Οσο εχει να κανει με rage, ψαξε να βρεις καποιο live σε dvd. Προτιμησε απο rock am ring, θα παθεις. Αν κ το καλυτερο θα ηταν να τους εχεις δει ζωντανα στην Πετρουπολη

Λιγο πριν βγει το album των RATM, υπηρχε ενα τρελλο hype και αναμονη (στο undergound). Απο μια μερια ηταν δικαιολογημενο γιατι το album αυτο χτυπησε ενα νευρο της εποχης. Δεν μπορω καν να φανταστω τι μπορει να "λεει" αυτο το album σε σημερινα "παιδια" ...

Οι audioslave δεν ειναι συνεχεια, ουτε των RATM , ουτε και των soundgarden... Τους soundgarden τους παρακολουθουσα μεχρι και το badmotorfinger. H μουσικη τους μ αρεσε αρκετα, με χαλαγε λιγο η φωνη του chris cornell, τη θεωρουσα παραταιρη.

Οσο για τους RATM, παρακολουθουσε κανεις τον Zac de la rocha εκτος RATM? Εκανε αρκετες hip hop συνεργασιες, ελαβε μερος και σε καποιο Lyricist Lounge (οποιος ασχολειται με hip hop, καλο ειναι, για την ιστορια, να εχει καποια απο τα Lyricist Lounge)

kalesin
19/12/2005, 10:52
μιας κ πλατιαζουμε, να ρωτησω τι ακουτε αυτη την περιοδο;

τι αγορασατε, τι κατεβασατε τι προτεινετε;

εμενα μου εστειλαν πριν λιγες μερες το The music tha died alone απο τους The Tanged κ προσπαθω να καταλαβω αν μου αρεσει πολυ ή παρα πολυ :confused:

kalesin
19/12/2005, 11:05
Οσο για τους RATM, παρακολουθουσε κανεις τον Zac de la rocha εκτος RATM? Εκανε αρκετες hip hop συνεργασιες, ελαβε μερος και σε καποιο Lyricist Lounge

Σχετικα με τον De La Rocha εχω μια αισθηση "καπνογονου σε δεξιωση πρεσβη". Ο τυπος ειχε πολλα μεσα του κ τα εβγαλε αποτομα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα ο πρωτος δισκος να ειναι μια απιστευτη εκρηξη παραληρηματικης οργης [εφ ου κ το rage]. Δεν ξερω αν θα ηθελα να ακουσω αλλα του [κ δεν εψαξα να το κανω], προτιμησα να κρατησω στο μυαλο μου την εικονα που μου δημιουργησε το ξαφνιασμα

Κ οι επομενοι δισκοι ηταν αρκετα καλοι, αλλα για μενα οι Rage εφυγαν απο την μουσικη τους υποσταση κ περασαν στην μελοποιηση της αντιστασης στην καταπιεση.

Κ οπως ενα καπνογονο σε μια δεξιωση προκαλει ξαφνιασμα, φοβο, εντονη λαμψη κ αναστατωση ετσι κ αυτος αλλα κ ολοι οι rage εσκασαν, αναψαν, εκαψαν τα παντα κ τελειωσαν.

dez
19/12/2005, 11:18

με μια δοση humour, συμφωνω κι εγω με το παραπανω

Προσωπικα δεν μου λεει απολυτως τιποτα ολη η σκυλοποπ μουσικη(?) που επικρατει στην Ελλαδα...
...αταλαντοι οχι μονο απο φωνη (που τελικα δεν ειναι και το ζητουμενο....) αλλα και απο καθε εννοια καλλιτεχνικης εκφρασης και μετρου.
Ρε συ, ειναι (ή θα πρεπε να ειναι) προφανες οτι οσοι ασχολουνται μ αυτο το thread εχουν την ιδια αποψη... αλλωστε συζηταμε για μουσικη, οποτε δεν καταλαβαινω προς τι η παραθεση του αυτονοητου :D

Ομως, τωρα που το σκεφτομαι, πολυ γουσταρα την αποψη του boxer: funk, soul, ACDC, house και ... πετρελης :lol: και δεν το γραφω καθολου κοροιδευτικα! Μπορει να ειμαι εκτος αυτης της κουλτουρας (αυτης που περιγραφεις στο post σου) αλλα δε βρισκω και λογο να κανω και πολεμο κατα της... βασικα δε βρισκω λογο ν ασχοληθω :wave2:

Αληθεια, μιας και δε βλεπω φως... ποιος απο δω εχει παει σε καποιο sonar festival? (εγω εχω αποτυχει να παω 3 φορες :D). Ποιος ακουει BBC Radio 1? (Gilles Peterson, Rob Da Bank, One World, Blue Room).

Τελος, για οσους γουσταρουν 80ς (new wave, electropop κλπ) ας τσεκαρουν και την ταινια "URGH! a music war". Kαταγραφη μιας ευρυτερης μουσικης σκηνης, μιας εποχης ολοκληρης (για καποιους...)

Rezeguet
19/12/2005, 16:59

Οι audioslave δεν ειναι συνεχεια, ουτε των RATM , ουτε και των soundgarden... Τους soundgarden τους παρακολουθουσα μεχρι και το badmotorfinger. H μουσικη τους μ αρεσε αρκετα, με χαλαγε λιγο η φωνη του chris cornell, τη θεωρουσα παραταιρη.

oi audioslave den exoun gia tragoudisth ton idio me tous soundgarden i mou fainetai? :confused: Pantos exw thn enytposh oti ta dyo group ayta exoun kapoia sxesh, twra ama den einai synexeia to ena tou allou den ksero... gia enhmeroste mas kai mas :D

kalesin
19/12/2005, 17:27
δεν σου φαινεται, ο chris cornell ειναι απο τους soundgarden, μαζι με τον morello κ τους υπολοιπους απο τους rage νομιζω εκτος του τυμπανιστη

Rezeguet
19/12/2005, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Era,Vangelis,Enigma,Yann Tiersen,Gheorge Zamfir,Lisa Gerrard,Art Of Noise,Shiva In Exile,Madredeus,Aral,Shiva In Exile,Loreena Mc Kennitt,Mike Oldfield.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν

vangelis---> oh please...
Enigma---> mou 8ymizoun ligo mousikh apo soft porn kai den mou aresane pote idiaitera :D
Art Of Noise---> xalara tragoudeia eipame... ayto pou kanoun dne einai mouskih :D
Loreena Mc Kennitt- Dante's Prayer aaax :)

gia tous ypoloipous 8a katevaso merika tragoudakia na sou pw meta entyposeis

:wave2: :wave2:

Rezeguet
19/12/2005, 17:56
δεν σου φαινεται, ο chris cornell ειναι απο τους soundgarden, μαζι με τον morello κ τους υπολοιπους απο τους rage νομιζω εκτος του τυμπανιστη

e kati iksera... :D

alh8eia giati (kai pote) dialy8hkan oi soundgarden?

tools
19/12/2005, 18:49

20 σελιδες ε? οχι κ ασχημα:beer:

οι audioslave ειναι οι υπολοιποι ratm (εξω ο de la rocha) με τον cornell στη φωνη ΟΜΩΣ δεν ειναι συνεχεια-μουσικα-των ratm (ποσο μαλλον των soundgarden)

παιζουν αυτα που ανεκαθεν αρεσαν στον morello (γνωμη μου,ο μονος διαδοχος του hendrix) δηλαδη μπλουζιες καθε ειδους.βρηκε κ τον cornell που εψαχνε κατι πιο μελωδικο κ η φωνη του ειναι απο τις λιγες για south καταστασεις,κ δεσανε.οσο για τους ''αλλους δυο'' ειναι κοινως αποδεκτο οτι απλα ειναι μεσα στην 5αδα με τους καλυτερους στο οργανο τους(γ@ματα ακουγεται αυτο ε?)
καπνογονο,χειροβομβιδα ή πειροτεχνημα, οι ratm εμειναν στην ιστορια ΚΑΙ για την μουσικη τους αρτιοτητα

<<Λιγο πριν βγει το album των RATM, υπηρχε ενα τρελλο hype και αναμονη (στο undergound). Απο μια μερια ηταν δικαιολογημενο γιατι το album αυτο χτυπησε ενα νευρο της εποχης. Δεν μπορω καν να φανταστω τι μπορει να "λεει" αυτο το album σε σημερινα "παιδια" ...

Οσο για τους RATM, παρακολουθουσε κανεις τον Zac de la rocha εκτος RATM? Εκανε αρκετες hip hop συνεργασιες, ελαβε μερος και σε καποιο Lyricist Lounge (οποιος ασχολειται με hip hop, καλο ειναι, για την ιστορια, να εχει καποια απο τα Lyricist Lounge)>>

δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει τιποτα απο αυτα που φωναζαν τοτε

η μουσικη των soundgarden ΗΤΑΝ η φωνη του cornell

ο zdl rocha ηταν/ειναι (παλι γνωμη μου) απο τους μεγαλυτερους συγχρονους performers.απλα θεωρησε οτι μεσω μιας μεγαλης μπαντας-οπως ειχαν γινει-δεν μπορουσε εκ των πραγματων να εκφραστει πια.για τις hip hop συνεργασιες +1.

<<Κ οι επομενοι δισκοι ηταν αρκετα καλοι, αλλα για μενα οι Rage εφυγαν απο την μουσικη τους υποσταση κ περασαν στην μελοποιηση της αντιστασης στην καταπιεση. >>

δηλαδη?:confused:

akaposto
19/12/2005, 19:23
ρεεεεεεε τι διαμάχη για την μουσική είναι αυτή????:mad: :mad: :mad:
ποιός έφυγε απο τους ηχόδουλους
και πήγε στον ηχόκηπο (!!!)
και ποια απο τα πιθήκια των RATM
συνεχίζουν να υπάρχουν...
δεν βλέπω ζωντάνια :yuck: :yuck:

βάλτε λίγο Ρακιτζή στο τηλεάστυ
να γουστάρετε :lol: :lol: :lol:
την ποιο hi μουσική εκπομπή
στην ελληνική τηλεόραση σήμερις.
(πάει και με την μπύρα )

kalesin
20/12/2005, 09:22
παιζουν αυτα που ανεκαθεν αρεσαν στον morello (γνωμη μου,ο μονος διαδοχος του hendrix)

θα συμφωνησω αρκετα εως απολυτα. Ο τυπος προχωρησε την τεχνη του ενα βημα πιο περα, προτεινοντας πραγματα που μεχρι τοτε δεν ειχε τολμησει κανεις, κ μαλιστα με αψογο τροπο. Αλλωστε νομιζω οτι "δημιουργησε" σχολη. Εχει παρατηρησει οτι στον πρωτο δισκο [αλλα νομιζω κ στους υπολοιπους] ενω η κιθαρα του εχει πολυ δυνατη παρουσια, δεν υπαρχει ουτε υποψια σολο κ ολες οι "υπογραμμισεις" του ειναι off beat;

+1000 αλλα και το δεσιμο που τους εδινε ο τρομερος τους τυμπανιστης, ο οποιος πηγε μετα στους pearl jam [κανω καθυστερησεις γιατι δεν μπορω να θυμηθω τωρα το ονομα του]

<<Κ οι επομενοι δισκοι ηταν αρκετα καλοι, αλλα για μενα οι Rage εφυγαν απο την μουσικη τους υποσταση κ περασαν στην μελοποιηση της αντιστασης στην καταπιεση. >>

οπως ειπες κ εσυ, χτυπησαν ενα νευρο κ μαλιστα απο τα βασικα νευρα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα, για μενα, να μην προσεχω τοσο τη μουσικη τους προταση οσο το μηνυμα που ελεγαν. Κατι σαν τον Τσε -αν επιτρεπεται ο παραλληλισμος. Δεν πιστευω να ενοιαζε κανεναν αν ηταν ντυμενος καλα, ή αν ειχε ωραια φωνη, οσο τους αγγιζαν αυτα που ελεγε.

Κ μιας κ ειμαστε στις διαμαχες... λεω να δυναμιτισω λιγο το κλιμα...

Ηταν οι RATM οι Doors της εποχης μας;

dez
20/12/2005, 11:28
οι audioslave ειναι οι υπολοιποι ratm (εξω ο de la rocha) με τον cornell στη φωνη ΟΜΩΣ δεν ειναι συνεχεια-μουσικα-των ratm (ποσο μαλλον των soundgarden)
προφανως αυτο εννοουσα κι εγω :D και συμφωνω οτι ειναι περισσοτερο οχημα του morello παρα του cornell...

λεγοντας κατι τετοιο υποτιμας πολυ τον kim thayil, οπως και τον matt cameron (απο τους πιο δραστηριους μουισκους της τοτε σκηνης του seattle). Τεσπα, δε νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο το θεμα των soundgarden :)

Ηταν οι RATM οι Doors της εποχης μας;
Ενταξει, μην τρελλαθουμε κιολας με τους RATM... Κατα τη γνωμη μου υπηρξαν πολυ σημαντικοτερα groups (απο καθε αποψη), την τελευταια 15ετια. Μια λεξη μονο: Fugazi.

οσο για τους doors: :yuck: fuck 'em! (διαμαχες ειπαμε ε?)

kalesin
20/12/2005, 12:03
ναι ρε %%^%$@!@& mat cammeron :a018: :a018:

οσο για τους doors: fuck 'em!

ελα να αρχισουν οι καλες οι διαμαχες...

ρε ποιος τους πηδει [sic] τους fugazi

Boxer
20/12/2005, 13:24

Χμμμμμμμμ........

Λοιπον την κυριακη πηγα στον Πετρελη.
Και - ενω θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες με την ποιοτητα των φοιβοκαρβελοτραγουδων - περασα μια χαρα.
Το ποτο ηταν ΟΚ (σηκωθηκα το πρωι και πηγα για δουλεια) και οι ξηροι καρποι μια χαρα μου φανηκαν.
Νταξει λιγο στριμωγμενα ημασταν δεν μπορω να πω , (12 σε τραπεζι για 10) αλλα εγινε σουπερ χαβαλες.
Ειδικα οταν βγηκε η ΘΕΑ Στανιση εγινε της πουτανας.

Εν πασει περιπτωσει ουτε εγω ειμαι των σκυλαδικων.
Αλλα οποτε εχω παει εχω περασει σουπερ (με αρκετο ξυδι βεβαια) και εχω γελασει για τρεις ζωες. Α και οφθαλμολουτρο για μηνες. :lol: Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Δεν παμε να μορφωθουμε στις πιστες.

Ανακεφαλαιωνω.
Μπομπες υπαρχουν παντου πιστεψτε με
Πολυκοσμια επισης. Πηγαινετε στο Revenge of rock σαββατο βραδυ.
Ειναι ακριβα;Ναι ειναι αλλα αλλο το κοστος της πιστας (τραγουδιστες , ορχηστρα , ενοικια κλπ) και αλλο του μπαρ.Και τελος παντων ποσοι ειναι αυτοι που πανε καθε μερα;
Ποιοτητα της μουσικης;Καλα εδω γελανε.Το 90% των μπαρ , κλαμπ κλπ παιζουν τα ιδια και τα ιδια house , R n B κλπ. Λιγα μαγαζια παιζουν σωστη μουσικη και ξερετε γιατι; Ειμαστε λιγοι.

Α και κατι αλλο. Γκομενα πανω στον χορο δεν βγαζεις ουτε με ACDC ουτε με χατζιδακη αλλα μονο με Θανο Πετρελλλλληηηη.:lol: :lol: :lol:

tools
20/12/2005, 16:52
προφανως αυτο εννοουσα κι εγω :D και συμφωνω οτι ειναι περισσοτερο οχημα του morello παρα του cornell...

λεγοντας κατι τετοιο υποτιμας πολυ τον kim thayil, οπως και τον matt cameron (απο τους πιο δραστηριους μουισκους της τοτε σκηνης του seattle). Τεσπα, δε νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο το θεμα των soundgarden :)

Ενταξει, μην τρελλαθουμε κιολας με τους RATM... Κατα τη γνωμη μου υπηρξαν πολυ σημαντικοτερα groups (απο καθε αποψη), την τελευταια 15ετια. Μια λεξη μονο: Fugazi.

οσο για τους doors: :yuck: fuck 'em! (διαμαχες ειπαμε ε?)

απλα το ειπα γιατι καποιος ρωτησε για τον wilk,τον νταμερ,αν συμμετεχει κ αυτος τωρα

ενταξει,καλοι μουσικοι ηταν αλλα ολη η ιστορια ηταν η φωνη

η συγκριση με τους doors ειναι αστοχη.παντως ειναι μεσα στα 10 καλυτερα σχηματα του 90 ανετα.

δεν ξερω ποιοι ηταν οι πιο συμαντικοι της 15ετιας,ξερω ομως οτι ολοκληρη η μουσικη βιομηχανια της απο 'κει πλευρας βασιζεται απο τις αρχες του 90 κ μετα στον ηχο των smashing pumpkins :smokin:

kalesin
20/12/2005, 16:59
η συγκριση με τους doors ειναι αστοχη.παντως ειναι μεσα στα 10 καλυτερα σχηματα του 90 ανετα.

εννοειται οτι ειναι αστοχη, ειπα να ξεκινησω μια διαμαχη αλλα κανεις δεν ψαρωσε.

Ειστε να το σοβαρεψουμε;

ποια ειναι τα καλυτερα συγκροτηματα καθε 10ετιας;

el_hymador
20/12/2005, 22:01
;

ποια ειναι τα καλυτερα συγκροτηματα καθε 10ετιας;

Θα γραψω καμια δεκαρια σελιδες.....για καθε ειδος μουσικης!!!!

Οποτε προτιμω να γραψω για το συγκροτημα που με εκανε να αγαπησω και να ασχοληθω με την μουσικη.....για μενα το σημαντικοτερο rock group ολων των εποχων (και οποιος εχει αντιρρηση το συζηταμε)

---LED ZEPPELIN---

31561

el_hymador
20/12/2005, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Χμμμμμμμμ........

Λοιπον την κυριακη πηγα στον Πετρελη.
Και - ενω θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες με την ποιοτητα των φοιβοκαρβελοτραγουδων - περασα μια χαρα.
Το ποτο ηταν ΟΚ (σηκωθηκα το πρωι και πηγα για δουλεια) και οι ξηροι καρποι μια χαρα μου φανηκαν.
Νταξει λιγο στριμωγμενα ημασταν δεν μπορω να πω , (12 σε τραπεζι για 10) αλλα εγινε σουπερ χαβαλες.
Ειδικα οταν βγηκε η ΘΕΑ Στανιση εγινε της πουτανας.

Εν πασει περιπτωσει ουτε εγω ειμαι των σκυλαδικων.
Αλλα οποτε εχω παει εχω περασει σουπερ (με αρκετο ξυδι βεβαια) και εχω γελασει για τρεις ζωες. Α και οφθαλμολουτρο για μηνες. :lol: Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Δεν παμε να μορφωθουμε στις πιστες.

Ανακεφαλαιωνω.
Μπομπες υπαρχουν παντου πιστεψτε με
Πολυκοσμια επισης. Πηγαινετε στο Revenge of rock σαββατο βραδυ.
Ειναι ακριβα;Ναι ειναι αλλα αλλο το κοστος της πιστας (τραγουδιστες , ορχηστρα , ενοικια κλπ) και αλλο του μπαρ.Και τελος παντων ποσοι ειναι αυτοι που πανε καθε μερα;
Ποιοτητα της μουσικης;Καλα εδω γελανε.Το 90% των μπαρ , κλαμπ κλπ παιζουν τα ιδια και τα ιδια house , R n B κλπ. Λιγα μαγαζια παιζουν σωστη μουσικη και ξερετε γιατι; Ειμαστε λιγοι.

Α και κατι αλλο. Γκομενα πανω στον χορο δεν βγαζεις ουτε με ACDC ουτε με χατζιδακη αλλα μονο με Θανο Πετρελλλλληηηη.:lol: :lol: :lol:

....κοιτα και εγω αμα πειναω σαβουριαζω κατι απο τα goodys η χτυπαω κανα βρωμικο....το θεμα ειναι οτι αμα οι διατροφικες μου συνηθειες περιοριζονταν μονο εκει , το λιγοτερο που θα παθαινα θα ηταν ελκος....

Δυο φορες εχω παει στην ζωη μου και αυτο επειδη με ειχαν καλεσει και ηταν ολα πληρωμενα .... για το γελιο και το γελοιο της υποθεσης συμφωνω... και εγω δακρυσα απο το χαχανο ειδικα με τις εισοδους των τραγουδιαρηδων.....παντως αν σε διασκεδαζει η παρακμη σου προτινω κανα ''μαγαζι'' σε οποιο χιλιομετρο της Εθνικης οδου...αν μη τι αλλο ειναι ποιο original και ποιο hard-core καταστασεις.

Στο revenge of rock? Eλεος ......

Και εν πασει περιπτωση , δεν ειναι πολλοι αυτοι που πανε καθε μερα (ποιος βγαινει αλλωστε καθε μερα?) , αλλα ειναι πολλοι αυτοι που πανε αποκλειστικα και μονον εκει οταν εχουν την δυνατοτητα να βγουν....

Με Χατζιδακι δεν ''βγαζεις'' γκομενα ... ερωτευεσαι....

Με AC/DC ακομα και να θελεις να βγαλεις γκομενα δεν θα υπαρχουν διαθεσιμες γυρω σου.....(βλεπε revenge of rock που ειπες παραπανω)

Τωρα που το σκεφτομαι , μονο με τα latin βγαζεις γκομενες....παμε κανα enzo?

Boxer
22/12/2005, 08:02
....κοιτα και εγω αμα πειναω σαβουριαζω κατι απο τα goodys η χτυπαω κανα βρωμικο....το θεμα ειναι οτι αμα οι διατροφικες μου συνηθειες περιοριζονταν μονο εκει , το λιγοτερο που θα παθαινα θα ηταν ελκος....

Σιγουρα απλα λεω οτι που και που αξιζει τον κοπο.

Δυο φορες εχω παει στην ζωη μου και αυτο επειδη με ειχαν καλεσει και ηταν ολα πληρωμενα .... για το γελιο και το γελοιο της υποθεσης συμφωνω... και εγω δακρυσα απο το χαχανο ειδικα με τις εισοδους των τραγουδιαρηδων.....παντως αν σε διασκεδαζει η παρακμη σου προτινω κανα ''μαγαζι'' σε οποιο χιλιομετρο της Εθνικης οδου...αν μη τι αλλο ειναι ποιο original και ποιο hard-core καταστασεις.

Αυτα φιλε μου τα τελειωμενα τα εχω σπουδασει αρκετα μαζι με τον φιλο μου τον Jimmy Walker:lol:

Στο revenge of rock? Eλεος ......

Και εν πασει περιπτωση , δεν ειναι πολλοι αυτοι που πανε καθε μερα (ποιος βγαινει αλλωστε καθε μερα?) , αλλα ειναι πολλοι αυτοι που πανε αποκλειστικα και μονον εκει οταν εχουν την δυνατοτητα να βγουν....

Με Χατζιδακι δεν ''βγαζεις'' γκομενα ... ερωτευεσαι....

Με AC/DC ακομα και να θελεις να βγαλεις γκομενα δεν θα υπαρχουν διαθεσιμες γυρω σου.....(βλεπε revenge of rock που ειπες παραπανω)

Τωρα που το σκεφτομαι , μονο με τα latin βγαζεις γκομενες....παμε κανα enzo?

Και δεν παμε; :wave2:

billgeo
23/12/2005, 15:50
παρακαλώ παραθέστε τα μουσικά σας γούστα....
ελπίζω ότι θα υπάρξει μια ζωηρή αντιπαράθεση τόσο για τα μουσικά ακούσματα όσο και για την μουσική υποκουλτούρα που τα συνοδεύει....
προσωπικά ακούω rock και Heavy και συχαίνομαι τα σκυλάδικα....
πολύ περισότερο συχαίνομαι τις κινητές πίστες (βλ. χαμηλωμένο αυτοκίνητο (23 ίπποι στον τροχό), μπουρί για εξάτμιση, φημέ τζάμια και 45 ηχεία μέσα) που κινούνται στην ΑΘήνα με ανοικτά παράθυρα και εκπέμπουν 2000578 ντεσιμπέλ.....

+100000

83LW MIA FORA NA BALW 1000WATT SE ANA AMA3I KAI NA PERASW APO TO MPOURNAZI ME SYSTEM OF A DOWN TERMA!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zzr2005
23/12/2005, 18:16
άμα πρέπει να κουνίσεις τον κώλο σου φίλε σαν πουστάρα για να βγάλεις γκόμενες άστα να πάνε...
γκόμενες μπορείς να βγάλεις παντού....ακόμα και στο λεωφορείο άμα είσαι μάγκας και μπορείς να αρθρώσεις δύο κουβέντες χωρίς να κωλώσεις...
να πάς κάπου για να χορέψεις επειδή γουστάρεις να χορεύεις το καταλαβαίνω αλλά να χορεύεις για να βγάλεις γκόμενα...ω τι κατάντια θεέ μου...
και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι...να βλέπεις σε μια παρέα να χορεύουν όλοι οι άνδρες γύρω από τη μοναδική γκόμενα της παρέας που αξίζει....και όταν αυτή θα κολήσει σε έναν από αυτούς οι υπόλοιποι καταλήγουν να χορεύουν μεταξύ τους...
:lol: :lol:
όσο για το enzo είναι όντως το μοναδικό αποδεκτό μαγαζί στο Μπουρνάζι....αλλά είναι στο Μπουρνάζι...απαγορεύεται η πρόσβαση σε όποιον δεν είναι γυφτοκυριλές....:lol: :lol:

el_hymador
26/12/2005, 12:38
άμα πρέπει να κουνίσεις τον κώλο σου φίλε σαν πουστάρα για να βγάλεις γκόμενες άστα να πάνε...
γκόμενες μπορείς να βγάλεις παντού....ακόμα και στο λεωφορείο άμα είσαι μάγκας και μπορείς να αρθρώσεις δύο κουβέντες χωρίς να κωλώσεις...
να πάς κάπου για να χορέψεις επειδή γουστάρεις να χορεύεις το καταλαβαίνω αλλά να χορεύεις για να βγάλεις γκόμενα...ω τι κατάντια θεέ μου...
και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι...να βλέπεις σε μια παρέα να χορεύουν όλοι οι άνδρες γύρω από τη μοναδική γκόμενα της παρέας που αξίζει....και όταν αυτή θα κολήσει σε έναν από αυτούς οι υπόλοιποι καταλήγουν να χορεύουν μεταξύ τους...
:lol: :lol:
όσο για το enzo είναι όντως το μοναδικό αποδεκτό μαγαζί στο Μπουρνάζι....αλλά είναι στο Μπουρνάζι...απαγορεύεται η πρόσβαση σε όποιον δεν είναι γυφτοκυριλές....:lol: :lol:

...ωραιος εισαι μεγαλε!!! οποιος χορευει latin ειναι πουσταρα , oποιος παει Μπουρναζι ειναι γυφτοκυριλες.....κατα τα αλλα πρεπει να χορευεις επειδη γουσταρεις...:lol: οπως και να εχει τα latin (αλλα και οι περισσοτεροι χοροι ) ειναι ερωτικοι , ο σκοπος τους ειναι να ''βγαλεις'' γκομενα!!! Να υποθεσω οτι χορευεις αρκουδοζεμπεκιες , που ειναι και πολυ mucho χορος?Η κανεις headbanging σε τεστοστερονουχα μαγαζια μονο?:lol:
Με την ιδια αφοριστικη ταση που εχεις , οσες χορευουν τσιφτετελια ειναι πουτανες , οσοι χορευουν τσαμικα κολωβλαχοι , οσοι βγαινουν Κηφισσια ειναι κυριλοκυριλεδες κ.τ.λ.-κ.τ.λ......

Γενικα βγαινεις η βλεπεις dvd στο σπιτι?:wave2:

vassilis88
26/12/2005, 17:17
:confused:
ego den pao sto club gia allo logo..kako einai dld na xoreveis me mia kopela?!me poion tha xorepseis dld?monos sou?k ama thelo poiotiki mousiki klp tin akouo spiti mou.
k ti pio omorfo apo to na xorevoun dyo anthropoi,na gnorizontai tote..oti xoros kai na nai idiaitera afta ta latin...kai ama leme xoreveis re file xoreveis den stekesai pagokolona:sick:
tora gia to leoforeio,ego dn to xo prospathisei,exo na mpo kai kati xronia,ti ta xoume ta mixanakia?

zzr2005
26/12/2005, 23:57
...ωραιος εισαι μεγαλε!!! οποιος χορευει latin ειναι πουσταρα , oποιος παει Μπουρναζι ειναι γυφτοκυριλες.....κατα τα αλλα πρεπει να χορευεις επειδη γουσταρεις...:lol: οπως και να εχει τα latin (αλλα και οι περισσοτεροι χοροι ) ειναι ερωτικοι , ο σκοπος τους ειναι να ''βγαλεις'' γκομενα!!! Να υποθεσω οτι χορευεις αρκουδοζεμπεκιες , που ειναι και πολυ mucho χορος?Η κανεις headbanging σε τεστοστερονουχα μαγαζια μονο?:lol:
Με την ιδια αφοριστικη ταση που εχεις , οσες χορευουν τσιφτετελια ειναι πουτανες , οσοι χορευουν τσαμικα κολωβλαχοι , οσοι βγαινουν Κηφισσια ειναι κυριλοκυριλεδες κ.τ.λ.-κ.τ.λ......

γενικώς ναι δεν χορεύω τίποτα....ούτε αρκουδοζεμπεκιές ούτε τίποτα....πάντως ομολογώ ότι είναι πιο ωραίο θέαμα να βλέπω έναν άνδρα να χορεύει τσάμικο ή το ζεμπέκικο από το να χορεύει τσιφτετέλι...πως να το κάνουμ ρε παιδιά το τσιφτετέλι είναι γυναικείος χωρός....όποιος θέλει το καταλαβαίνει....
το σχόλιο για το κούνημα των γοφών αφορούσε αποκλειστικά τους άνδρες που χορεύουν τσιφτετέλι και δεν επεκτεινόταν σε άλλα είδη χορού όπως latin πχ....
όσο για το Μπουρνάζι ....΄΄οποιος έχει μάτια βλέπει και αυτιά ακούει...και στο λέει κάποιος που το έχει ζήσει το Μπουρνάζι από τη γέννηση του σχεδόν ως μέρος διασκέδασης λόγω του ότι ήμουν κατοικος της περιοχής για πολλά χρόνια....το ήξερα και πριν 15 χρόνια και το βλέπω και τώρα.....
τώρα αν εσένα σου φαίνεται η ψευτοπόζα του μπουρναζίου ωραία τι να πω....βάψε και τη μηχανή ροζ, βάλτη της και ένα στερεοφωνικό πάνω και πηγαινε...θα είσαι η πρώτη μούρη.....θα βγάλεις πολλές γκόμενες...
καποτε ένας φίλος είπε: ότι είναι η Σικελία για τους μαφιόζους (άνδρο), είναι το Μπουρνάζι για τους γύφτους....(όχι τους original αυτους τους πάω με χίλια, τους άλλους τους imitation του Μπουρναζίου).

el_hymador
27/12/2005, 18:34
γενικώς ναι δεν χορεύω τίποτα....ούτε αρκουδοζεμπεκιές ούτε τίποτα....πάντως ομολογώ ότι είναι πιο ωραίο θέαμα να βλέπω έναν άνδρα να χορεύει τσάμικο ή το ζεμπέκικο από το να χορεύει τσιφτετέλι...πως να το κάνουμ ρε παιδιά το τσιφτετέλι είναι γυναικείος χωρός....όποιος θέλει το καταλαβαίνει....
το σχόλιο για το κούνημα των γοφών αφορούσε αποκλειστικά τους άνδρες που χορεύουν τσιφτετέλι και δεν επεκτεινόταν σε άλλα είδη χορού όπως latin πχ....
όσο για το Μπουρνάζι ....΄΄οποιος έχει μάτια βλέπει και αυτιά ακούει...και στο λέει κάποιος που το έχει ζήσει το Μπουρνάζι από τη γέννηση του σχεδόν ως μέρος διασκέδασης λόγω του ότι ήμουν κατοικος της περιοχής για πολλά χρόνια....το ήξερα και πριν 15 χρόνια και το βλέπω και τώρα.....
τώρα αν εσένα σου φαίνεται η ψευτοπόζα του μπουρναζίου ωραία τι να πω....βάψε και τη μηχανή ροζ, βάλτη της και ένα στερεοφωνικό πάνω και πηγαινε...θα είσαι η πρώτη μούρη.....θα βγάλεις πολλές γκόμενες...
καποτε ένας φίλος είπε: ότι είναι η Σικελία για τους μαφιόζους (άνδρο), είναι το Μπουρνάζι για τους γύφτους....(όχι τους original αυτους τους πάω με χίλια, τους άλλους τους imitation του Μπουρναζίου).

πολυ γενικευση παιζει....το Μπουρναζι συμφωνω οτι αποτελει πολο ελξης για πιο ''λαϊκο-φαση'' , αλλα και τι εγινε? Μενω εδω και εικοσι χρονια στα Βορεια Προαστεια ....εδω να δεις γυφτια φιλε μου....τα 20χρονα με τις boxter ,τα Μ5 και τα Εlan (με τα λεφτα του μπαμπα φυσικα!)και το υφος ''σας γαμαω ολους'' , η ''μολις-βγηκα -απο-το-κομμωτηριο'' κυρατσες συζυγοι βιομηχανων και οι νεοπλουτιδιδες χαϊχλιδογλου μεσηλικες με τα Χ5, Cherokee κ.τ.λ.-
κ.τ.λ. αυτο και αν ειναι γυφτια!!!! ...απλα ειναι σε ποιο ιλουστρασιον περιτυλιγμα , δημιουργηματα των μεγαλυτερων μοδιστρων εκ΄Παρισιων....
Οπως και να εχει οπου και να πας θα συναντησεις ολες τις φυλες του Ισραηλ ....καλη διαθεση να εχεις και ολα ειναι ο.κ

Λοιπον εβαλα ηχοσυστημα 1000Watt , αγορασα ολη την δισκογραφια Γονιδη και Χριστοδουλοπουλου και εβαψα ροζ ιριδιζουσα περλα το μηχανακι...μετα εφερα τρεις -τεσσερις γυρους την πλατεια , αλλα τιποτα...γκομενες μηδεν....οποτε ρωταω μια οξυζεναρισμενη ξανθια (δευτερο πιστολακι στο κομμωτηριο της Λιτσας) ''Γιατι δεν με τηρατε κοπελιες? δεν ειναι μπανικο το μηχανακι μου?'' ....και αυτη μου λεει ....''Δεν ειναι ZZR 400''.. :lol: :lol: :lol:

zzr2005
27/12/2005, 19:21
πολυ γενικευση παιζει....το Μπουρναζι συμφωνω οτι αποτελει πολο ελξης για πιο ''λαϊκο-φαση'' , αλλα και τι εγινε? Μενω εδω και εικοσι χρονια στα Βορεια Προαστεια ....εδω να δεις γυφτια φιλε μου....τα 20χρονα με τις boxter ,τα Μ5 και τα Εlan (με τα λεφτα του μπαμπα φυσικα!)και το υφος ''σας γαμαω ολους'' , η ''μολις-βγηκα -απο-το-κομμωτηριο'' κυρατσες συζυγοι βιομηχανων και οι νεοπλουτιδιδες χαϊχλιδογλου μεσηλικες με τα Χ5, Cherokee κ.τ.λ.-
κ.τ.λ. αυτο και αν ειναι γυφτια!!!! ...απλα ειναι σε ποιο ιλουστρασιον περιτυλιγμα , δημιουργηματα των μεγαλυτερων μοδιστρων εκ΄Παρισιων....
Οπως και να εχει οπου και να πας θα συναντησεις ολες τις φυλες του Ισραηλ ....καλη διαθεση να εχεις και ολα ειναι ο.κ

Λοιπον εβαλα ηχοσυστημα 1000Watt , αγορασα ολη την δισκογραφια Γονιδη και Χριστοδουλοπουλου και εβαψα ροζ ιριδιζουσα περλα το μηχανακι...μετα εφερα τρεις -τεσσερις γυρους την πλατεια , αλλα τιποτα...γκομενες μηδεν....οποτε ρωταω μια οξυζεναρισμενη ξανθια (δευτερο πιστολακι στο κομμωτηριο της Λιτσας) ''Γιατι δεν με τηρατε κοπελιες? δεν ειναι μπανικο το μηχανακι μου?'' ....και αυτη μου λεει ....''Δεν ειναι ZZR 400''.. :lol: :lol: :lol:
δεν με ενοχλεί η λαϊκοφάση ....
δυστυχώς το Μπουρνάζι έπαψε να είναι original λαϊκοφάση εδώ και πολλά χρόνια φίλε.....
δυστυχώς προσπαθούν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι.....θέλουν να πληρώνουν το ποτό 10 ευρώ παρότι δεν έχουν να περάσουν...θέλουν να φοράνε παντελόνι 100 ευρώ παρότι με το ζόρι τα βγάζουν πέρα....δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα για να βάλουν καινούργια εξάτμιση....
τουλάχιστον τα παιδιά των Βορείων προαστίων που περιέγραψες τα έχουν και τα χέρονται...μάλλον κάνουν μεγαλύτερο κόπο να τα χαλάσουν παρά να τα βγάλουν....(το ό,τι είναι φλωράκια δεν τίθεται συζήτησης ....:lol: :lol: :lol: :lol: )
όσο για το σχόλιο για το μηχανάκι μου το αντιπαρέρχομαι....κάτω τα χέρια από το εργαλείο μου...εξάλλου έχει χαρακτήρα και δεν έχει κάτσει πάνω γκόμενα με οξυζενέ μαλί...τι να κάνουμε προτειμώ τις μελαχρινές!!!!

zzr2005
27/12/2005, 19:31
Υ.Γ. τη μηχανή μου την πήρα κατόπιν πολών κόπων και οικονομιών για να κάνω τη δουλειά μου και να την ευχαριστιέμαι μόνος μου ως επί το πλείστον....σε καμία περίπτωση δεν την πήρα για να πουλάω μούρη και να βγάζω γκόμενες...
εσύ φαντάζομαι ότι τη μηχανή σου την πήρες για να την βγάζεις Σάββατο πρωϊ να την πλένεις και να κάνεις γύρους στο μπουρνάζι με την καινούργια εξάτμιση μάρκας (κοιτάξτε με - ακούστε με)????????

Boxer
28/12/2005, 10:48

Με καλυψες

Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι μπορεις να διασκεδασεις παντου εαν το θες.Χωρις ταμπελες.

Οσον αφορα το Μπουρναζι εγω το θυμαμαι τοτε που υπηρχε το Domus πριν μεγαλωσει και επαιζε και γαμω τις ροκιες.:wave2:

Rezeguet
28/12/2005, 12:58
kai gamw ths diamaxes...

btw exw kollhsei me tous Paradise Lost twra, eidika me to Host pou einai teleio

cheers :beer:

lefz750
28/12/2005, 14:19
T H I N L I Z Z Y

kxIII
28/12/2005, 14:48
Dream Theater
Fates Warning
Audioslave
Gallagher
Ledz
Thin Lizzy κλπ................

el_hymador
28/12/2005, 18:01
Υ.Γ. τη μηχανή μου την πήρα κατόπιν πολών κόπων και οικονομιών για να κάνω τη δουλειά μου και να την ευχαριστιέμαι μόνος μου ως επί το πλείστον....σε καμία περίπτωση δεν την πήρα για να πουλάω μούρη και να βγάζω γκόμενες...
εσύ φαντάζομαι ότι τη μηχανή σου την πήρες για να την βγάζεις Σάββατο πρωϊ να την πλένεις και να κάνεις γύρους στο μπουρνάζι με την καινούργια εξάτμιση μάρκας (κοιτάξτε με - ακούστε με)????????

Mα φυσικα!!!! Μιλαμε το cbf ακι ειναι πρωτη μουρη . ολοι το χαζευουν στον δρομο.....εχει αυτο το extreme στο design του που καθηλωνει το βλεμμα.....τι Agustes και μαλακιες ..... αν θες να σε τηρανε παρε cbf!!!

Και φυσικα εχω βαλει εξατμιση κοιταξτε με - ακουστε με , αλλα το πολιτικο μοντελο , γιατι η κοιταξτε με - ακουστε με racing ξεσηκωνει γειτονιες.....

Rezeguet
29/12/2005, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από kxIII

Audioslave

tom morello's solo - like a stone

de mou vgainei apo to kefali re paidia ti na kanw??? :eek: :eek:

ayto to solo einai apaixto kai to paizei me ena xeri mono o morello :eek:

32267

Rezeguet
29/12/2005, 16:17
edw, o tragoudisths apo to prohgoumeno group tou morello, zack de la rocha

32268

Rezeguet
29/12/2005, 16:21
edw paradise lost sto prosfato tous album to ''host''

ginane vevaia san tous depeche mode ena pragma alla emena den me xalane ka8olou oi depeche :P :P

32269

Rezeguet
29/12/2005, 16:24
kamia sxesh me to drakonian times vevaia (1995) pou einai kai to koryfaio tous, alla einai arketa kalo... apla ama to akouseis prwth fora 8a stoixhmatizes oti einai akykloforhta depeche mode :sick: :sick:

32270

sotpag
29/12/2005, 17:29
με τα χιλια τα κλαρινα ... οχι τα πανηγυριωτικα που τους βαζουν ενα τονο echo , αλλα κανα καλο αυθεντικο Ηπειρωτικο το ακουω με μεγαλη ευχαριστηση!!!!

ο master , o απολυτος , ο ενας και μοναδικος...........

Πετρολουκας Χαλκιας!!:a23: :a23: :a23: :a19: ...ο τυπος επαιζε στην Αμερικη 20 χρονια και πολλοι jazzιστες οταν τον ακουγαν , βαζαν τα σαξοφωνα για υδροροες στα σπιτια τους......

:a20: :a20: :a20: :a20:

ετσι ειναι και δεν ειναι μονο αυτος

Πλεσσας, Ζαμπετας (ο Ελληνας μπλουζμαν) Βαμβακαρης .....

vassilis88
30/12/2005, 13:51
delerium akouei kaneis?

billgeo
30/12/2005, 14:13

ginane vevaia san tous depeche mode ena pragma alla emena den me xalane ka8olou oi depeche :P :P

+1
(O MA8HTHS 3EPERNA TON DASKALO? MPOREI...):rolleyes:

bonepeeler
30/12/2005, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
delerium akouei kaneis?

Έχω μερικά

Chimera
Faces,Forms And Illusions
Spheres I
Spheres II
Syrophenikan

billgeo
30/12/2005, 14:34
MAGES MIA APLH PROTASH GIA OPOION 8ELEI NA PSAXTEI...
...PSA3TE KAI BRHTE, OZRIC TENTACLES...
OI TYPOI TA KANOUN OLA!!!!
EMENA MOU EXEI FHGEI TO KEFALI APO TOTE POU TOUS AKOUSA!
DEN EINAI GIA OLES TIS WRES BEBAIA...

A! KAI "TOOL"! (PERSONAL BEST "LATERALUS")

A! KAI "AYREON" (PERSONAL BEST "STAR ONE", "THE UNIVERSAL MIGRATOR"

vassilis88
30/12/2005, 14:40
xm.kala einai gnostoi sxetika.to odyssey einai to kalytero pou exei mono remix mesa.

tools
30/12/2005, 14:58

ρε συ νταβιντ,τι προσφατο?εχουν βγαλει 3 δισκους απο τοτε!:evil:

εγω το βρισκω πολυ μετριο αλλα γουσταρα που το εβγαλαν-για την κ@βλα τους.με depeche mode παντως δεν συγκρινεται:nono:περισσοτερο u2 μου φερνει εμενα

οσο για το draconian times,απλα επιβεβαιωσε οτι οι lost ηταν το καλυτερο metal(?) συγκροτημα των 90.-
οι επομενοι metallica.αυτο κι αν δεν εχει σχεση με depeche
υγ. απιστευτο artwork ετσι?πολυ θλιψη:bigcry:

Rezeguet
30/12/2005, 16:43
ρε συ νταβιντ,τι προσφατο?εχουν βγαλει 3 δισκους απο τοτε!:evil:

εγω το βρισκω πολυ μετριο αλλα γουσταρα που το εβγαλαν-για την κ@βλα τους.με depeche mode παντως δεν συγκρινεται:nono:περισσοτερο u2 μου φερνει εμενα

οσο για το draconian times,απλα επιβεβαιωσε οτι οι lost ηταν το καλυτερο metal(?) συγκροτημα των 90.-
οι επομενοι metallica.αυτο κι αν δεν εχει σχεση με depeche
υγ. απιστευτο artwork ετσι?πολυ θλιψη:bigcry:

e entaksei to 1999 vghke to host kai meta ta Believe In Nothing, Mouth, Fader, Symbol of Life, Erased ki ta Forever After kai to Paradise Lost to 2005... gia 6 album kaneis etsi?? :lol: :lol:

gia to draconian times symfwnw apolyta.. \m/

pantos akoma mou 8ymizoun ligo depeche mode sto host :lol: :lol: entaksei estw mia diastavrwsh me(gay)tallica me u2 kai depeche mode :lol:

to artwork gamei... opos kai sto prosfato ''paradise lost'' allowste (to vala stis genikes) (btw krakste tous ligo reeeeeeee http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=16497 ) :lol: :lol: :lol: