PDA

View Full Version : για οποιον ψαχνει το συγκεκριμενο καινουργιο

Σελίδες : 1 [2]

BLiTzER
08/10/2018, 12:19
Εχω ενα cbf250 και δε με νοιαζει να το αλλαξω γιατι μου λυνει 1000 προβληματα χωρις να μου δημιουργει κανενα
3800 το πηρα πριν 11,5 χρονια
Ποσο μαλακας ειμαι;

Καθόλου. Αν το ίδιο μηχανάκι το αγόραζες 3800 σήμερα, όμως, πόσο έξυπνος θα ήσουν;

το kle500 είναι καλό στο χώμα και σχετικά ελαφρύ (192kg γεμάτο καύσιμα)

Κλάμα. Σχεδόν όσο ένα 1000άρι SS δηλαδή. Μετά απορούμε γιατί οι "μοτοσικλέτες" έχουν φτάσει 350 κιλά.

sniper
08/10/2018, 12:22
Καθόλου. Αν το ίδιο μηχανάκι το αγόραζες 3800 σήμερα, όμως, πόσο έξυπνος θα ήσουν;

Το κάνουν όσοι παιρνουν καινουρια GS. Το λέμε χρόνια τώρα, καμιά 65ρια χρόνια...

buckley
08/10/2018, 12:25
buckley όπως ακούγεται επειδη έχεις πολλά μηχανάκια θα ξέρεις οτι υπάρχουν και τέτοιοι που δεν τους ενδιαφέρει να αλλάξουν ανα χρόνο όχημα
Να σου δώσω μια πτυχή του kle500 μηπως αρχίσει και ενδιαφέρει και εσένα
π.χ. το kle500 είναι καλό στο χώμα και σχετικά ελαφρύ (192kg γεμάτο καύσιμα) το αγοράζεις φθηνά έχει άφθονα και φτηνά ανταλλακτικά κάνεις παρεάκι με παιδιά στο αντβέ φορουμ και κάνεις χωμάτινα οδοιπορικά ανα την ελλαδα όπως αυτά που γράφουν και διαβάζεις για τα mega onoff test του motomag. Δεν θα το κάνεις εσύ θα το κάνει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος που αντί για 2 μηχανάκια θα έχει ένα για όλες τις χρήσεις βάζοντας και το χώμα μέσα
υπάρχουν χιλιάδες συνδυασμοί απόψεων σου είπα μια

Ρε αδερφούλη άσε με μένα εγώ έχω τη μαλακία στο τσεπάκι δεν πιάνομαι.ΕΣΥ θα το παιρνες, το κάνεις κέφι ???

doctoras
08/10/2018, 12:40
Ρε αδερφούλη άσε με μένα εγώ έχω τη μαλακία στο τσεπάκι δεν πιάνομαι.ΕΣΥ θα το παιρνες, το κάνεις κέφι ???

φυσικά και το κάνω κεφι και θα το έπαιρνα αλλα επειδή πάει σε υποθετικό επίπεδο η απάντηση μου δεν νομίζω οτι σε βοηθά αυτό

KotsosDR
08/10/2018, 12:42
π.χ. το kle500 είναι καλό στο χώμα και σχετικά ελαφρύ (192kg γεμάτο καύσιμα)

Δεν είναι καλό στο χώμα , και δεν είναι ελαφρύ (και η αίσθηση του είναι ακόμα πιο βαριά).
Μπορείς να κάνεις αυτα που παρουσίασες αλλά για να τα κάνεις θέλει ζόρι .

Καλό και ωραίο το KLE όταν όμως θα δώσεις το πολύ 1500 ευρώ και όντως για αυτά τα χρήματα είναι μιά χαρά αφού σου δίνει τη δυνατότητα με λίγα χρήματα και αρκετούς συμβιβασμούς να κάνεις αρκετά πράγματα.

Οσο ομως το χρηματικό ποσό ανεβαίνει , ποιος ο λόγος να συμβιβάζεσαι ?

doctoras
08/10/2018, 12:52
Δεν είναι καλό στο χώμα , και δεν είναι ελαφρύ (και η αίσθηση του είναι ακόμα πιο βαριά).
Μπορείς να κάνεις αυτα που παρουσίασες αλλά για να τα κάνεις θέλει ζόρι .

Καλό και ωραίο το KLE όταν όμως θα δώσεις το πολύ 1500 ευρώ και όντως για αυτά τα χρήματα είναι μιά χαρά αφού σου δίνει τη δυνατότητα με λίγα χρήματα και αρκετούς συμβιβασμούς να κάνεις αρκετά πράγματα.

Οσο ομως το χρηματικό ποσό ανεβαίνει , ποιος ο λόγος να συμβιβάζεσαι ?

σχετικό φίλε είναι αυτό που λες, όσο υπάρχουν vstrom 650 που κανουν χωμάτινα οδοιπορικά με ένα σετ λάστιχα μονη μετατροπή, το Kle παει άνετα
Ναι δεν πάει για τον απαιτητικό για αυτόν αυτόν που έχει γράψει χιλιόμετρα και ξέρει τι ζητά όπως ο Λευκάδιος ας πουμε, γία ολους τους newbie του είδους είναι τέλειο

το είχα γράψει και στην αρχή το versys 300 διαφημίζεται οτι παέι και χώμα, μεν με 20kg λιγότερα όμως και με διαδρομές 130/145 έναντι 220/220 του 500ριου, τα μηχανάκια και τα δύο για όσους έχουν εμπειρία της kawa για τα Onoff της είναι αρκετά κοντά σε αίσθηση μοτέρ / πάτημα / άνεση

KotsosDR
08/10/2018, 13:07
σχετικό φίλε είναι αυτό που λες, όσο υπάρχουν vstrom 650 που κανουν χωμάτινα οδοιπορικά με ένα σετ λάστιχα μονη μετατροπή, το Kle παει άνετα
Ναι δεν πάει για τον απαιτητικό για αυτόν αυτόν που έχει γράψει χιλιόμετρα και ξέρει τι ζητά όπως ο Λευκάδιος ας πουμε, γία ολους τους newbie του είδους είναι τέλειο

το είχα γράψει και στην αρχή το versys 300 διαφημίζεται οτι παέι και χώμα, μεν με 20kg λιγότερα όμως και με διαδρομές 130/145 έναντι 220/220 του 500ριου, τα μηχανάκια και τα δύο για όσους έχουν εμπειρία της kawa για τα Onoff της είναι αρκετά κοντά σε αίσθηση μοτέρ / πάτημα / άνεση

Ξέχασα να αναφέρω οτι με KLE έκανα αρκετά χωμάτινα χλμ , αρκετες φορές (αν όχι πάντα :lol:) στα όρια της μοτοσυκλέτας .

Kepler Fun
08/10/2018, 13:13
Το ότι τοσο καιρό τα μηχανάκια αυτά παραμένουν στα αζητητα κάτι σημαίνει.

Εγώ νομίζω ο χαρακτηρισμός "καινούργιο" σε τέτοια τιμή δεν γίνονται αποδεκτά από την ελληνική αγορά, χωρίς να αποκλείεται βέβαια η εμφάνιση δεινόσαυρου αγοραστή κολλημένου με το συγκεκριμένο προιόν, κάτι στο οποίο μαλλον ποντάρουν και οι έμποροι που ξέρουν τους νόμους της ζήτησης καλύτερα.

harris_x
08/10/2018, 13:51
Το βασικο προβλημα ειναι οτι θεωρουμε μαλακες οποιους εχουν αλλη αποψη αναγκες η κριτηρια....
Με τα μηχανακια τα βρισκουμε.....
Θεωρω πιο υγιες να γερασει καποιος με ενα κλε η ενα τρανσαλπ απο το να αλλαζει ss καθε χρονο
Αυτον με το ss παντως μαλακα δεν τον λεω
Το πιο υγιές είναι να γεράσει με αυτοκίνητο... αν και αυτό ακόμα υπο εξέταση είναι...

Υγιές για την τσέπη αδελφέ τίποτα άλλο, γνώμη μου πάντα.
+675

sniper
08/10/2018, 13:52
Το πιο υγιές είναι να γεράσει με αυτοκίνητο... αν και αυτό ακόμα υπο εξέταση είναι...

+675

To πιο υγιές είναι να γεράσει με γκομενάκια. :tooth:

harris_x
08/10/2018, 13:53
Το ότι τοσο καιρό τα μηχανάκια αυτά παραμένουν στα αζητητα κάτι σημαίνει.

Εγώ νομίζω ο χαρακτηρισμός "καινούργιο" σε τέτοια τιμή δεν γίνονται αποδεκτά από την ελληνική αγορά, χωρίς να αποκλείεται βέβαια η εμφάνιση δεινόσαυρου αγοραστή κολλημένου με το συγκεκριμένο προιόν, κάτι στο οποίο μαλλον ποντάρουν και οι έμποροι που ξέρουν τους νόμους της ζήτησης καλύτερα.

Συμφωνώ με όσα γράφεις, εκτός του bold.
Αν αυτό ίσχυε φίλε μου, δεν θα υπήρχαν αυτά τα μηχανάκια, θα είχαν πουληθεί στην ώρα τους :winka:

harris_x
08/10/2018, 13:54
To πιο υγιές είναι να γεράσει με γκομενάκια. :tooth:
ε ναι ρε φίλε!

:beer:

SONone
08/10/2018, 15:41
ε ναι ρε φίλε!

:beer:

όσοι θέλουν να πάρουν kle 11ετων καινούργιο με 4500€ να ξέρετε εχω και ενα iphone 3 ολοκαινουργιο στο κουτι του με την ζελατινα του αχρησιμοποιητο στα 550€
και μην γλυκοκοιτατε τα 7/7ς γιατι το 3 ειναι ιαπωνικής κατασκευής με οθονη που την ειχε κοιτάξει ο ιδιος ο συγχωρεμενος και φυσικα δεν ειναι σαν τα καινούργια που χαλανε αμεσως.!!!

αα και οποιος πάρει το kle και του βγάλει πηνία και τα αντικαταστήσουν τσαμπα γιατί εχει εγγύηση εγω κερνάω μπυρες!!

DRAKONET
08/10/2018, 15:57
Αντε και το πηρες...και στα 3 χρονια θες να το δωσεις αυτος που θελει να το παρει φαντασου δυσπιστια οταν δει αδεια 2018..και το μοντελο αλλα-γι'αλλα...και του σκασεις το ποιημα οτι ''ηταν καινουριο...απουλητο..και στοκ...και δεν το επερνε κανεις''.....να'σαι απο μια μερια να βλεπεις στιχομυθια που θα ακολουθησει..:lol::lol::lol:

doctoras
08/10/2018, 16:13
Αντε και το πηρες...και στα 3 χρονια θες να το δωσεις αυτος που θελει να το παρει φαντασου δυσπιστια οταν δει αδεια 2018..και το μοντελο αλλα-γι'αλλα...και του σκασεις το ποιημα οτι ''ηταν καινουριο...απουλητο..και στοκ...και δεν το επερνε κανεις''.....να'σαι απο μια μερια να βλεπεις στιχομυθια που θα ακολουθησει..:lol::lol::lol:

το γράφει η άδεια φίλε, αν υπήρχε μεταβίβαση θα το έγραφε επίσης

sniper
08/10/2018, 16:18

Και το εξ Ιαπωνίας Super Four μου, μοντέλο 1995, η πρώτη του άδεια έγραφε 2001, λογω εισαγωγής του από Ιαπωνία.

doctoras
08/10/2018, 16:29
Και το εξ Ιαπωνίας Super Four μου, μοντέλο 1995, η πρώτη του άδεια έγραφε 2001, λογω εισαγωγής του από Ιαπωνία.

ναι αλλα εάν πήγαινε ο αδαής αγοραστής στον τοπικό εισαγωγέα με τον αριθμό πλαισίου θα τον ενημερωνόταν οτι το μηχανάκι δεν εισηχθεί επισήμως στην ελλάδα αλλά παραεισαγωγη εξ ιαπώνίας και ενδεχομένως μεταχειρισμένο εάν δε υπήρχαν τα συνοδευτικά χαρτιά COC (Certificate of Conformity) ευκολα.
τα γνωρίζεις φαντάζομαι

Vstrommer71
08/10/2018, 17:50
Πάντως αν κάποιος μερακλής έχει εντοπίσει κάπου κανά ΜΖ251 καινούργιο(κάποτε είχανε εμφανιστεί μερικά κομμάτια,το κλασσικο IFA με το καρφί που όταν το άφηνες στο ρελαντί στο κεντρικό στάντ πήγαινε βόλτα) το αγοράζω χτες ε!

bulmont
08/10/2018, 19:41
Πάντως αν κάποιος μερακλής έχει εντοπίσει κάπου κανά ΜΖ251 καινούργιο(κάποτε είχανε εμφανιστεί μερικά κομμάτια,το κλασσικο IFA με το καρφί που όταν το άφηνες στο ρελαντί στο κεντρικό στάντ πήγαινε βόλτα) το αγοράζω χτες ε!

Με 300 χιλιομετράκια συμβιβάζεσαι;;;;;;;

399948

buckley
08/10/2018, 19:55
Μωρή μουστόγρια έχω σειρά δεν είπαμε ...οκ όχι για το μεζέ :D

bulmont
08/10/2018, 19:59
Μωρή μουστόγρια έχω σειρά δεν είπαμε ...οκ όχι για το μεζέ :D

Τράβα απο 'δώ μωρή σκραπατζού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

devil's animal
08/10/2018, 20:17

399948

ενταξει τα υπολοιπα τα καταλαβαινω...αλλα τον matt damon τι τον ψαχνεις? θα γυρισετε μαζι jason bourne?:lol:

εχουμε κανενα κονε Γερμανια ρε? :look:

bulmont
08/10/2018, 20:30
ενταξει τα υπολοιπα τα καταλαβαινω...αλλα τον matt damon τι τον ψαχνεις?

https://www.youtube.com/watch?v=aTnKSFUmQKA

Vstrommer71
08/10/2018, 20:52

399948

Καλό,αλλά είναι το 250 το πλατινάτο.Καλύτερα κάνα πιο καινούργιο 251,κυκλοφορούν στο mobile,αλλά που να τρέχουμε Γερμανίες.Έβγαινε και σε ένα ωραίο γκρι χρώμα.Λέμε μην κυκλοφορεί κάνα καινούργιο σε καμμία αποθηκη.

https://youtu.be/gSsKPa1s9so

STOYBI
09/10/2018, 08:31
Δεν ειναι ολα τα οργανα.... Μπατσοι...

Ουτε οι μοτοσυκλετες ολες ιδιες....

Στα της παλαιοτητας... Συμφωνω με τους παραπανω σε οτι αφορα μεγαλα ss και μεγαλα ΟΝ οφφ...

Στην μεσαια κατηγορια ομως μηχανακια των 500 και 250 cc οπως kle 500 & tdr 250 με τις επιδοσεις τους και την αξιοπιστια τους δεν αντικατασταθηκαν ποτε.... Και σας προκαλω σε αυτο...

Τα παραδειγματα συγκρισης με 390, και παπια..... Μονο επιεικως αστοχα μπορουν να χαρακτηριστουν καθως οι συγκεκριμενες μοτοσυκλετες ουδεμια σχεση εχουν...!

H γνωμη μου..

Σαν πρωην κατοχος δυο tdr 250 και φιλοξενουμενος αρκετες φορες σε kle...!!

buckley
09/10/2018, 08:54
Δεν ειναι ολα τα οργανα.... Μπατσοι...

Ουτε οι μοτοσυκλετες ολες ιδιες....

Στα της παλαιοτητας... Συμφωνω με τους παραπανω σε οτι αφορα μεγαλα ss και μεγαλα ΟΝ οφφ...

Στην μεσαια κατηγορια ομως μηχανακια των 500 και 250 cc οπως kle 500 & tdr 250 με τις επιδοσεις τους και την αξιοπιστια τους δεν αντικατασταθηκαν ποτε.... Και σας προκαλω σε αυτο...

Τα παραδειγματα συγκρισης με 390, και παπια..... Μονο επιεικως αστοχα μπορουν να χαρακτηριστουν καθως οι συγκεκριμενες μοτοσυκλετες ουδεμια σχεση εχουν...!

H γνωμη μου..

Σαν πρωην κατοχος δυο tdr 250 και φιλοξενουμενος αρκετες φορες σε kle...!!

Σαν αξίες πάντως αν υπήρχε tdr με 0 χλμ θα χε φύγει εξωτερικό όχι χτες ,προχτές.Τι να κλάσει το kle ...
Πήγα και το πούλησα ο μλκς.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146668&p=2641896&viewfull=1#post2641896

devil's animal
09/10/2018, 09:15

H γνωμη μου..

ναι, το θεμα ειναι οτι αυτα που εσυ λες "μεσαια κατηγορια" πλεον εχουν γινει μικρη...
δλδ το kle 500 αντικατασταθηκε απο το versys 650 το οποιο παιζει μπαλα πολυ δυνατα στην μεσαια (πλεον) κατηγορια μαζι με το τερατωδες (σε πωλησεις και αξιοπιστια) v-strom 650...
γιατι το kle 500 τι ηταν? on-off δεν θεωρειται-ουταν?

το tdr 250 τι ηταν? ισως το πρωτο motardοειδες...αλλα διχρονα δεν βγαινουν πλεον οποτε με ενα duke 390 ή ενα crf 450 εχεις τις ιδιες ή και καλυτερες επιδοσεις χωρις την λαδιλα, χωρις το στροφομετρο να βαραει υπερωριες, με φοβερες, αναρτησεις, φρενα, πολλες πληροφοριες απο πινακα οργανων κλπ, κλπ...

και ας μην πιασουμε τις τιμες...
παλιοτερα ηταν ολα φτηνοτερα οχι μονο τα μηχανακια, αλλα αυτο εχει να κανει με την οικονομια γενικοτερα...

DRAKONET
09/10/2018, 10:11

Δεν ειπα κατι αλλο αυτο ανεφερα....το θεμα ειναι τι θα πιστεψει ο αλλος....υπαρχουν πολλες μαιμουδοκαταστασεις......γινεται ενα χαμος με τα πλαστα χαρτια...κατι--καπου θα εχεις δει και εσυ φιλε μου...αυτο λεω

STOYBI
09/10/2018, 10:31
ναι, το θεμα ειναι οτι αυτα που εσυ λες "μεσαια κατηγορια" πλεον εχουν γινει μικρη...
δλδ το kle 500 αντικατασταθηκε απο το versys 650 το οποιο παιζει μπαλα πολυ δυνατα στην μεσαια (πλεον) κατηγορια μαζι με το τερατωδες (σε πωλησεις και αξιοπιστια) v-strom 650...
γιατι το kle 500 τι ηταν? on-off δεν θεωρειται-ουταν?

το tdr 250 τι ηταν? ισως το πρωτο motardοειδες...αλλα διχρονα δεν βγαινουν πλεον οποτε με ενα duke 390 ή ενα crf 450 εχεις τις ιδιες ή και καλυτερες επιδοσεις χωρις την λαδιλα, χωρις το στροφομετρο να βαραει υπερωριες, με φοβερες, αναρτησεις, φρενα, πολλες πληροφοριες απο πινακα οργανων κλπ, κλπ...

και ας μην πιασουμε τις τιμες...
παλιοτερα ηταν ολα φτηνοτερα οχι μονο τα μηχανακια, αλλα αυτο εχει να κανει με την οικονομια γενικοτερα...

Για αυτο σου λεω.... Οταν για το kle μπορουμε να μιλαμε - συγκρινουμε με τα παραπανω μηχανακια που προαναφερεις χωρις καν αξιες λογου διαφορες ... Μονο για υπερεκτιμηση μπορουμε να μιλησουμε....

Σημερα εαν πουλιοταν κανονικα το κλε πανω απο 5000 δεν....!!

Για τα τδρ ουτε λογος με τα μηχανακια που αναφερεις ....

Και σε επιδοσεις και σε γενικη χρηση...

Ειχα γυρισει ολη την ελλαδα μεση ταχυτητα 140-150 στις 6-6μιση χιλιαδες στροφες ( αρα μιλαμε για γενικη χρηση και οχι μεμονομενη σαν τα μηχανακια που μου αναφερεις ...)

Και απο επιδοσεις... Εβλεπες ατομο που μπορουσε να το κρατησει στην μια ροδα πανω απο το σκαλοπατι των 6000 στροφων και του επαιρνες αυτογραφο...

Τελικες και τα δυο που ειχα πανω απο 200 στο κοντερ...!

Υγ..( Η καταργηση διχρονου κινητηρα σημερα ηταν θεμα επιβιωσης των εταιρειων και μονο..!
γνωμη μου και αλλο θεμα ομως...)

devil's animal
09/10/2018, 10:38
Για αυτο σου λεω.... Οταν για το kle μπορουμε να μιλαμε - συγκρινουμε με τα παραπανω μηχανακια που προαναφερεις χωρις καν αξιες λογου διαφορες ... Μονο για υπερεκτιμηση μπορουμε να μιλησουμε....

Σημερα εαν πουλιοταν κανονικα το κλε πανω απο 5000 δεν....!!

Για τα τδρ ουτε λογος με τα μηχανακια που αναφερεις ....

Και σε επιδοσεις και σε γενικη χρηση...

Ειχα γυρισει ολη την ελλαδα μεση ταχυτητα 140-150 στις 6-6μιση χιλιαδες στροφες ( αρα μιλαμε για γενικη χρηση και οχι μεμονομενη σαν τα μηχανακια που μου αναφερεις ...)

Και απο επιδοσεις... Εβλεπες ατομο που μπορουσε να το κρατησει στην μια ροδα πανω απο το σκαλοπατι των 6000 στροφων και του επαιρνες αυτογραφο...

Τελικες και τα δυο που ειχα πανω απο 200 στο κοντερ...!

Υγ..( Η καταργηση διχρονου κινητηρα σημερα ηταν θεμα επιβιωσης των εταιρειων και μονο..!
γνωμη μου και αλλο θεμα ομως...)

θες να μου πεις οτι δεν εχει διαφορες αξιες λογου το kle με τα versys/v-strom? :a014:
επισης το οτι εσυ γυρισες ολη την Ελλαδα με το tdr με 150 μεση ωριαια τι σημαινει? οτι δεν μπορει να το κανει το 390 ή το crf 450L?
δεν νομιζω οτι ειναι για μεμονομενη χρηση τα μηχανακια που αναφερω...καινε σαφως λιγοτερο απο το tdr και γενικα ειναι πολυ καλυτερα...
πραγματικα απορω που θελεις να συγκρινουμε διχρονο καρμπυρατερατο 250αρι με συγχρονα injection τετραχρονα 400αρια-450αρια...

STOYBI
09/10/2018, 11:28
θες να μου πεις οτι δεν εχει διαφορες αξιες λογου το kle με τα versys/v-strom? :a014:
επισης το οτι εσυ γυρισες ολη την Ελλαδα με το tdr με 150 μεση ωριαια τι σημαινει? οτι δεν μπορει να το κανει το 390 ή το crf 450L?
δεν νομιζω οτι ειναι για μεμονομενη χρηση τα μηχανακια που αναφερω...καινε σαφως λιγοτερο απο το tdr και γενικα ειναι πολυ καλυτερα...
πραγματικα απορω που θελεις να συγκρινουμε διχρονο καρμπυρατερατο 250αρι με συγχρονα injection τετραχρονα 400αρια-450αρια...

Ναι αυτο θελω να σου πω....

Δεν τα συγκρινω εγω... Εσυ θες να συγκρινης μια μοτοσυκλετα προερχομενη απο το μοτο κροςς και μεταποιημενη με τον νομο για αγωνες εντουρο...χωρις καμμια στοιχιωδη ανεση....

Ενα μοτοσυκλετακι πιστας με αγωνιστηκο μοτερ απο τα χωματερα της εταιρειας ...

Με μια μοτο γενικης χρησης .....

Οτι ναναι δηλαδη....

Να ρωτησω κι ολας ποιο απο τα τρια εχεις δοκιμασει..??

BLiTzER
09/10/2018, 11:32
Δηλαδή ουσιαστικά το θέμα δεν είναι αν τα μηχανάκια αυτά αξίζουν αυτά τα λεφτά σήμερα (που δεν τα αξίζουν, ούτε καν κοντά), αλλά ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχης κατηγορίας σήμερα (μόνο πολύ καλύτερα), άρα δικαιολογημένα τα προτιμούν οι αγοραστές (που δεν τα προτιμούν).

Οκ. :a014:

buckley
09/10/2018, 11:41
Δηλαδή ουσιαστικά το θέμα δεν είναι αν τα μηχανάκια αυτά αξίζουν αυτά τα λεφτά σήμερα (που δεν τα αξίζουν, ούτε καν κοντά), αλλά ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχης κατηγορίας σήμερα (μόνο πολύ καλύτερα), άρα δικαιολογημένα τα προτιμούν οι αγοραστές (που δεν τα προτιμούν).

Οκ. :a014:

Αφήστε τώρα τις μαλακίες ,MZ βρήκαμε τελικά ?

Vstrommer71
09/10/2018, 11:47

Για να μην σπαμμάρουμε το καημένο το KLE,όταν βρω θα εμφανιστώ σε άλλη παραλία εντός του παρόντος forum.

BLiTzER
09/10/2018, 11:50

Τιναυτό;

Panos76
09/10/2018, 11:52
Τι τα θέλετε τα κομπρεσέρια;; Υπάρχει μία παρατημένη στη Καισαριανή χρόνια.

devil's animal
09/10/2018, 12:01
Ναι αυτο θελω να σου πω....

Δεν τα συγκρινω εγω... Εσυ θες να συγκρινης μια μοτοσυκλετα προερχομενη απο το μοτο κροςς και μεταποιημενη με τον νομο για αγωνες εντουρο...χωρις καμμια στοιχιωδη ανεση....

Ενα μοτοσυκλετακι πιστας με αγωνιστηκο μοτερ απο τα χωματερα της εταιρειας ...

Με μια μοτο γενικης χρησης .....

Οτι ναναι δηλαδη....

Να ρωτησω κι ολας ποιο απο τα τρια εχεις δοκιμασει..??

γιατι? με το crf 450 L ή με το 390 duke δεν μπορεις να γυρισεις την Ελλαδα?
και τι εννοεις λεγοντας "γενικης χρησης" για το tdr? τα αλλα ειναι ειδικης χρησης?

δεν σε καταλαβαινω...
αλλα φαινεται οτι δεν θα βγαλουμε ακρη...

συνεχιστε να θεωρειτε οτι το kle 500 ειναι ευκαιρια στα 4500€...και οτι πλεον δεν φτιαχνονται μηχανακια οπως παλια...

STOYBI
09/10/2018, 12:42
γιατι? με το crf 450 L ή με το 390 duke δεν μπορεις να γυρισεις την Ελλαδα?
και τι εννοεις λεγοντας "γενικης χρησης" για το tdr? τα αλλα ειναι ειδικης χρησης?

δεν σε καταλαβαινω...
αλλα φαινεται οτι δεν θα βγαλουμε ακρη...

συνεχιστε να θεωρειτε οτι το kle 500 ειναι ευκαιρια στα 4500€...και οτι πλεον δεν φτιαχνονται μηχανακια οπως παλια...

Βρε ...και με τα ποδια και με πατινι την γυρνας.....

Ουτε θεωρω οτι τα παλια μηχανακια ειναι καλλυτερα ....

Μιλησα για την συγκεκριμενη κατηγορια.....Και για το συγκεκριμενο μηχανακι....

Τωρα εαν με ρωτησεις με τι παλιοτερο να συγκρινω πχ το 1290... Και εαν θα εδινα τα 25...

Σου απανταω οτι δεν υπαρχει κατι να το συγκρινω και θα τα εδινα τα 25...!

Και ναι... Τα μηχανακια που αναφερες ειναι για ειδικη χρηση.....

Το ελαχιστο που μπορω να σου πω...

Ελα συνοδηγος για κανα μισαωρο σε καποιο απο τα δυο και τα ξαναλεμε...!

buckley
09/10/2018, 12:48
Βρε ...και με τα ποδια και με πατινι την γυρνας.....

Ουτε θεωρω οτι τα παλια μηχανακια ειναι καλλυτερα ....

Μιλησα για την συγκεκριμενη κατηγορια.....Και για το συγκεκριμενο μηχανακι....

Τωρα εαν με ρωτησεις με τι παλιοτερο να συγκρινω πχ το 1290... Και εαν θα εδινα τα 25...

Και ναι... Τα μηχανακια που αναφερες ειναι για ειδικη χρηση.....

Το ελαχιστο που μπορω να σου πω...

Ελα συνοδηγος για κανα μισαωρο σε καποιο απο τα δυο και τα ξαναλεμε...!

Το Σταυράκο αν τον έχεις χορτάτο δεν έχει απολύτως κανένα θέμα...

devil's animal
09/10/2018, 12:55

!

ενταξει, τα βρηκαμε...
:beer::beer:

Vstrommer71
09/10/2018, 14:07
Τιναυτό;

Μηχανάκια για αρχόντους.Πέρασε έξω εσύ και αύριο να έρθεις με τον κηδεμόνα σου:lol:

BLiTzER
09/10/2018, 14:10
Αν ήταν σοβαρά μηχανάκια θα τα ήξερα. Μάλλον για κάδο ανακύκλωσης θα είναι κι αυτά. Δίπλα στον κάδο, όχι μέσα. Μέσα είναι υλικά που χρειάζονται.

o_gavros
09/10/2018, 14:14
Μηχανάκια για αρχόντους...
ξέρεις τι θα γίνει αμα δεν κόψεις καναδυο μέτρα απο το ψάρι σου ε; :lol:

buckley
09/10/2018, 14:16
Αν ήταν σοβαρά μηχανάκια θα τα ήξερα. Μάλλον για κάδο ανακύκλωσης θα είναι κι αυτά. Δίπλα στον κάδο, όχι μέσα. Μέσα είναι υλικά που χρειάζονται.

Τον έθαψες τον άνθρωπο απλά επειδή ξέχασε να βάλει εισαγωγικά στο αρχόντους ...

Vstrommer71
09/10/2018, 17:01
ξέρεις τι θα γίνει αμα δεν κόψεις καναδυο μέτρα απο το ψάρι σου ε; :lol:

Θα σκάσω μύτη εκεί που μένεις με κανά τέτοιο,θα του ρίξω καναδυό γκαζιές και θα πάθεις ασφυξία από το διχρονόλαδο που έβαζαν οι μπαρμπάδες στο βενζινάδικο από την αντλία στους μεζέδες:bawl: