PDA

View Full Version : Συνεργείο αγόρασε τη μότο που "ζαχάρωνα"!!

Σελίδες : 1 2 [3]

kachius
12/10/2018, 20:36
Βασικά, στην αγγελία είχε γράψει ο πωλητής το όνομα του συνεργείου :D.

To σωστό το χρώμα είναι το σκούρο πράσινο (Brit. Racing Green :D ) και τα κιλά γεμάτη είναι γύρω στα 230

teogtp
12/10/2018, 20:38
400169

Η φωτογραφία είναι από εξάτμιση του μπακλει;

buckley
12/10/2018, 20:40
Βασικά, στην αγγελία είχε γράψει ο πωλητής το όνομα του συνεργείου :D.

To σωστό το χρώμα είναι το σκούρο πράσινο (Brit. Racing Green :D ) και τα κιλά γεμάτη είναι γύρω στα 230

Βόλτα θέμε λέμε.
400170

kachius
12/10/2018, 20:43
Αυτό ακριβώς! αν και το 4τροχο της φώτο παίζει να είναι ευκολότερο στο παρκάρισμα (να κατέβεις και να σπρώχνεις, ε!) :D

sek
12/10/2018, 20:46

Κάποιος το είπε πιο πάνω... Tiger 955. Καλοτάξιδο!!

:beer:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2018, 20:47
buell?

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2018, 20:47
Ευρωπη η Ασια?

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2018, 20:48
Κάποιος το είπε πιο πάνω... Tiger 955. Καλοτάξιδο!!

Και δεν εχει αλλα το καρ?

kachius
12/10/2018, 20:49
Δεν είναι τίγρης αλλά κάποιος όντως το έχει βρει από αρκετά νωρίς :)

400172

sek
12/10/2018, 20:53
Και δεν εχει αλλα το καρ?

Μαντεψιά έκανα, χωρίς έρευνα αγοράς. :p

kachius
12/10/2018, 20:56
Ευρώπη (https://www.youtube.com/watch?v=n893b9xls6g) :beer:

mikes
12/10/2018, 21:08
στρογγυλοφαναρη γρια με τα κιλακια της..
ευρωπαϊκο μηχανημα...
πασιγνωστο εξειδικευμενο συνεργειο..
σπανιο στην ελλαδα...
μια και μοναδικη αγγελεια σε καλη τιμη..

λοιπον παιδες το μηχανακι κατα πασα πιθανοτητα ειναι triumph...
τωρα η κανα speed triple 900 θα λεει, η κανα trident ξερω γω..

Δεν είναι τίγρης αλλά κάποιος όντως το έχει βρει από αρκετά νωρίς :)

400172

:smokin: :smokin:

ετσι.. γιατι οταν η triumph ειναι η αγαπημενη σου μαρκα, ξερεις και τα μοντελα, και το πασιγνωστο εξειδικευμενο συνεργειο που ολοι πινουν νερο στ'ονομα του!
μου κανει εντυπωση παντως, καθως οταν ειχα τριουμφ κατι φεγγαρια και πηγα στο συνεργειο εκεινο ο τυπος ειχε ξηγηθει σπαθι και στη τιμη και στην εργασια!

καλοβολτο και να το χαρεις φιλε! φοβερο μηχανακι!!! απο αυτα που δινουν ιδιεταιρο χρωμα και ουσια στη διαδρομη.. :beer: :beer:

slzr
12/10/2018, 21:16
Τέλος καλό όλα καλά... Καλορίζικο και καλές βόλτες! :beer:

kachius
12/10/2018, 21:20
:smokin: :smokin:

ετσι.. γιατι οταν η triumph ειναι η αγαπημενη σου μαρκα, ξερεις και τα μοντελα, και το πασιγνωστο εξειδικευμενο συνεργειο που ολοι πινουν νερο στ'ονομα του!
μου κανει εντυπωση παντως, καθως οταν ειχα τριουμφ κατι φεγγαρια και πηγα στο συνεργειο εκεινο ο τυπος ειχε ξηγηθει σπαθι και στη τιμη και στην εργασια!

καλοβολτο και να το χαρεις φιλε! φοβερο μηχανακι!!! απο αυτα που δινουν ιδιεταιρο χρωμα και ουσια στη διαδρομη.. :beer: :beer:

Thank you!!
Πάντως εκτός από εμένα (που πάει στα κομμάτια πες, δε με ήξερε & ας του αναγνωρίσουμε και την πισινή του ότι ίσως πίστευε ότι δε θα με μάθει κιόλας), την έκανε και στον πελάτη του αφού τελικά τον κρέμασε (και αν δεν ήταν τέτοια κούκλα η άτιμη (https://www.youtube.com/watch?v=nNthQJGYPD0&t=4s) θα είχα ξενερώσει με τη φάση και το κρέμασμα μπορεί να ήταν ακόμα χειρότερο).

Πήγα τον πρωην στο μετρό και στην επιστροφή έκανα γύρους γύρω απ'το σπίτι για να μη φτάσω :D
Περιμένω πως και πως το αύριο να βγω στη γύρα για μπουφάν/μποτες/και κανά παντελόνι ίσως (γάντια ήταν τα μόνα που είχα και κρανάκι τσίμπισα σήμερα)

ΥΓ.: Αυτός ο ήχος του με τρελαίνει!!!
Σαν το σαραντατρίο κάνει :D αλλά αρρωσταίνω

ggs
12/10/2018, 21:22
Ωραία τα συναισθήματα της νέας μηχανής!
Καλοβολτη! Να την χαρείς!

mikes
12/10/2018, 21:29
ΥΓ.: Αυτός ο ήχος του με τρελαίνει!!!
Σαν το σαραντατρίο κάνει :D αλλά αρρωσταίνω
ναι οντως... ειναι γαματος ο ηχος των παλιων τρικυλινδρων.. (εγω βεβαια 4κ ειχα.. :lol: )

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/10/2018, 21:31
Ωραιος ρε φυλε.Τελος καλο ολα καλλα.Βαλε και καμια προφιλ της γριας να τη θαυμασομε...

Καλοταξιδη.Παντα ορθιος.

kachius
12/10/2018, 21:45
κακως δεν βαζεις το συνεργειο γιατι πιθανότατα να γλιτωνες αλλους φιλους εδώ μεσα ..γιατι αν φερθηκε τοσο ατιμα σε σενα ποιος θα τον εμπιστευτεί για σερβις για την δικια του μηχανή; εγω δεν θα πηγαινα σε ένα τετοιο ευκαιριατζη..ουτε ποινικες ευθύνες θα εχεις ανακοινώνοντας το για να ξερουν και οι υπολοιποι...η πληροφορια είναι δυναμη και συναμα διαφημιση η τιμωρια και θα επαιρνε το συγκεκριμενο συνεργειο αυτό που του αξιζει αλλα όταν εμεις δεν κανουμε κατι θα την πληρωσουν και επομενοι και είναι κριμα..γνωμη μου παντα..

Δίκαιο έχεις και εν γένει συμφωνώ!
Το θέμα είναι ότι ναι μεν μου έκανε τη στραβή (και στράβωσα πολύ!) αλλά απ'την άλλη δεν τον ξέρω καθόλου.
Μπορεί κάπως να την είδε με "έναν άγνωστο στο τηλέφωνο" ή απλά να ήταν μια κακή του μέρα, ξέρω'γω.

Θέλω να πω ότι το συμβάν είναι μεμονωμένο και δε θεωρώ ότι μου δίνει το δικαίωμα (όσο και αν τρελάθηκα) να τον ξεφωνήσω σε ένα δημόσιο, "γραπτό" μέρος (γιατί σε πριβέ και οffline συζητήσεις τ'ακούει κανονικά), όπου μπορεί να δημιουργηθεί μια εικόνα ότι είναι ο χειρότερος της αγοράς κτλ κτλ

Αν ήμουν γνώστος ή/και πελάτης και ήξερα ότι γενικά η συμπεριφορά του είναι λίγο περίεργη και από πάνω μου έκανε και τη στραβή, ε τότε ίσως τ'άκουγε & δημόσια (ίσως!).
Αλλά με την παρούσα κατάσταση δε νομίζω ότι είναι σωστό.
:wave2: :)

mikes
12/10/2018, 21:46
.Βαλε και καμια προφιλ της γριας να τη θαυμασομε...

πρασινη βρετανιδα γρια με στυλ...

οριστε!!

400173

:lol: :lol:

ptc
12/10/2018, 22:11
Καλοτάξιδη! :beer:

taisteal
12/10/2018, 22:32
Καλοτάξιδη λοιπόν!!

:beer::beer::beer:

doctoras
12/10/2018, 22:34
Triumph thunderbird 900
https://goo.gl/images/sXUVps

Καλορίζικο! Αλήθεια εαν ειναι αυτο άξιζε η ταλαιπωρία και η αγωνία
Καλοτάξιδο

mike_4
12/10/2018, 22:34
Καλοβολτη η κουκλα! Φωτογραφιες και βιντεο με ηχο να γουσταρουμε!

νεοσσός
12/10/2018, 22:40
Trident 900 δεν είπαμε τελικά; Καλοτάξιδη και με προσοχή. Μπουφάν, παντελόνι, μπότες, εκ των ουκ άνευ.

Τα ωραία αντικείμενα πρέπει να πηγαίνουν σε εκείνους που τα εκτιμούν περισσότερο. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. :)

RaGe_Raptor
12/10/2018, 22:41
γουέλκαμ μπακ του δε του γουίλζ φαμίλια! :beer:
καλορίζικο το σουτιενάκι. :D

νεοσσός
12/10/2018, 22:53
Εν τω μεταξύ νόμιζα ότι έχει περάσει μία εβδομάδα αγωνίας και τώρα είδα ότι το νήμα άνοιξε πριν από 3 μέρες. Έζησα κι εγώ την αγωνία του αγοραστή και μου φάνηκαν αιώνας οι 3,5 μέρες.

kachius
12/10/2018, 23:07
Πράγματι, αιώνας μου φάνηκε!
Περιμένω από εσένα το νέο τίτλο του νήματος :tooth:

BLiTzER
12/10/2018, 23:09
Οπότε όλοι καταλάβαμε ποιο συνεργείο είναι.

Well done, άξιζε τον κόπο που δεν ανέφερες κάτι από την αρχή. :lol:

νεοσσός
12/10/2018, 23:12
Περιμένω από εσένα το νέο τίτλο του νήματος :tooth:
Ξέρω γω;

"Συνεργείο αγόρασε το μπουφάν που ζαχάρωνα" ;

Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά να συνεχίσει να έχει αγωνία το νήμα. Ποιος ενδιαφέρεται έντονα για έναν χαρούμενο μοτοσυκλετιστή που τα έχει πλέον όλα;

doctoras
13/10/2018, 08:00
μου είχε διαφύγει αυτό το μοντέλο πολύ όμορφο μηχανάκι μπράβο!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/10/2018, 08:03

Παρα πολυ ομορφο.

sapila racing
13/10/2018, 08:43
Χαίρομαι που την πήρες τελικά!
Καλές βόλτες. :beer:

Live2ride
13/10/2018, 09:04
Καλορίζικο το μοτό, εγώ παρακολουθώντας την πορεία του νήματος ειλικρινά ξενέρωσα με την αποκάλυψη.
Δεν ξέρω τι μπορεί να σας αρέσει σε αυτή τη μηχανή, εκτός και αν είστε 3η ηλικία όλοι σας ρετρολαγνοι.:D
Οπως και να χει καλά χιλιόμετρα.

panavour
13/10/2018, 09:27
Καλορίζικο το μοτό, εγώ παρακολουθώντας την πορεία του νήματος ειλικρινά ξενέρωσα με την αποκάλυψη.
Δεν ξέρω τι μπορεί να σας αρέσει σε αυτή τη μηχανή, εκτός και αν είστε 3η ηλικία όλοι σας ρετρολαγνοι.:D
Οπως και να χει καλά χιλιόμετρα.

εκει που εισαι ημουνα,και κει που ειμαι θαρθεις (ελληνικη παροιμια)

νεοσσός
13/10/2018, 09:31
Ούτε εγώ το ήξερα, αλλά δεν εκπλήσσομαι, διότι δε γνωρίζω τις περισσότερες μοτοσυκλέτες, ειδικά εκείνες που του περασμένου αιώνα.

Το παν είναι η εποχή στην οποία διαμορφώθηκε η αισθητική σου και οι επιρροές από το περιβάλλον. Σε εμένα π.χ. διαμορφώθηκε όταν κυριαρχούσαν τα streetfighter κι εκεί έχω ακόμα κολλήσει. Πάντως, αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα είναι πιο ωραία από αυτή την αγγελία (https://www.car.gr/6965846-triumph-trident), που φαίνεται όμορφη, ακόμα και στα δικά μου μάτια, που βλέπω στρογγυλοφάναρο και στρίβω. Αν κοιτάξεις τις τεχνικές προδιαγραφές (https://www.motorcyclespecs.co.za/model/triu/triumph_trident_900%2093.htm), την εκτιμάς αμέσως. Καλή ροπή χαμηλά, άφθονη ισχύς. 93 ίππους στον τροχό στα 235 κιλά είναι καλή αναλογία. Αν η χαμηλή τιμή, συνοδεύεται από αξιοπιστία και όχι πολύ υψηλό κόστος συντήρησης, τότε είναι καλό πακέτο.

Το σημαντικότερο είναι ότι πήγε σε χέρια που θα την εκτιμήσουν πολύ. Τέτοια σχέση αξίζει και ο νέος κάτοχος και η μοτοσυκλέτα.

zoslen
13/10/2018, 11:52
Συγκινούμαι από τα love stories που έχουν ευτυχή κατάληξη...

Το αστείο θα είναι να την βαρεθείς γρήγορα, οπότε να πας στο συνεργείο και να την πουλήσεις εκεί!!!

BLiTzER
13/10/2018, 13:00

Ε υπάρχουν και τέτοιοι, τι να τους κάνουμε...

Μεγειές και καλοτάξιδο. Πήρες αυτό που γούσταρες κι αυτό μετράει.

kachius
13/10/2018, 13:35
:)

400176

400177

400178

400179

teogtp
13/10/2018, 13:39
Να το χαίρεσαι!

devil's animal
13/10/2018, 13:42
καλοριζικο, καλοταξιδο και καλοσυντηρητο...

νεοσσός
13/10/2018, 13:44
Trident 750 λοιπόν του '95, με 63.000 km, με πίσω ανάρτηση από Daytona.

Ο πωλητής σίγουρα πέτυχε το στόχο του να δοθεί σε άνθρωπο που θα την εκτιμά και θα τη φροντίζει.

Καλοτάξιδη!

Tycho Moon
13/10/2018, 13:47
Ωραία μοτόρα φίλε μου, να τη χαρείς!!! :beer:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/10/2018, 14:22
Πραγματικα ωραιο μηχανακι.Τα μπουρια παλαιας κοπης που φενονται απο πισω οπως και τα λυτα αναλογικα οργανα.Τι ωραιο...

Cpt_Slow
13/10/2018, 14:31
Καλορίζικο πολύ ωραίο κλασσικό γυμνό!

Τώρα μια ερώτηση, αφού είναι τόσο γνωστό και καλό συνεργείο θα την πηγαίνεις εκεί για σέρβις; :lol:

kyo
13/10/2018, 14:59
Καλορίζικη πολύ ωραία είναι

Christos ktm R
13/10/2018, 16:15
Καλορίζικη η κούκλα!Να την χαρείς στο μέγιστο!

gior-gos
13/10/2018, 16:47
Ξεχωριστη μοτοσικλετα! Καλοριζικη, να την χαρεις!

doctoras
13/10/2018, 17:02
:)

400176

400177

400178

400179

μου άλλαξες την κοσμοθεωρία περί naked sport 90ties ευχαριστώ!

p.s. και 55ευρώ τέλη αντί 120 του 900
πα-νέ-μο-ρφο!

θα θελα και εγώ ένα...

Nostradamus
13/10/2018, 19:13
μου άλλαξες την κοσμοθεωρία περί naked sport 90ties ευχαριστώ!

p.s. και 55ευρώ τέλη αντί 120 του 900
πα-νέ-μο-ρφο!

θα θελα και εγώ ένα...

Να περάσεις μια βόλτα από συνεργείο που συντηρεί τέτοιες να τους πεις να έχουν το νου τους αν βγει καμία για πώληση.. :lol: :lol:

Καλοταξιδη να είναι!! Αυτό το πράσινο μόνο Άγγλοι θα το είχαν σε μηχανάκι τους...

foogr01
13/10/2018, 19:17
Τέλος καλό, όλα καλά!
Πολύ όμορφη, να τη χαρείς :beer: :beer: :beer:

o teos
13/10/2018, 20:32
Καλό ταξιδο και καλά χλμ;):wave2:

telegonos
13/10/2018, 22:45
Το Trident 750 το είχα στην κατοχή μου για μια περίπου εβδομάδα, και το έκανα ταξίδι παράδοσης. Φίλος από Γιάννενα (και πρώην εξουσιοδοτημένος Triumph) είχε βρει ένα Αθήνα, οπότε εγώ σαν εκπρόσωπός του, το είδα, το πήρα και τελικά του το πήγα οδηγώντας το, στα Γιάννενα.

Για τον φίλο που ρωτάει πως είναι η οδήγησή του: Ο τρικύλινδρος κινητήρας είναι απόλαυση και σαν ροπή και σαν ήχος. Γεμίζει από οτιδήποτε στροφές, έχει ωραία δύναμη παντού, και βγάζει αυτήν την χαρακτηριστική αγριάδα των τρικύλινδρων στον ήχο του. Με μια πιο ανοικτή εξάτμιση, εύκολα ακούγεται σαν θηρίο που βρυχάται ειδικά στα κατεβάσματα. Για μέσα σε τούνελ, δεν το συζητάμε, από τα καλύτερα ακούσματα.

Οδηγικά, είναι δεκαετία του '80 κι ας έβγαινε αργότερα. Το ντεπόζιτο μακρύ, η σελα πίσω, το τιμόνι είναι εκεί μπροστά και τεντώνεις-μακραίνεις να το κρατάς, έχει την ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ αίσθηση του βάρους ΨΗΛΑ των μηχανών της δεκαετίας του '80, αλλά τελικά είναι καλοτάξιδο όπως αποδείχθηκε και μάλιστα σε συνθήκες πολύ αντίξοες με γερή βροχή από Αντίρριο μέχρι Γιάννενα, όταν το πήγα τότε να το παραδώσω. Προβλέψιμο, χωρίς απότομες αντιδράσεις, σταθερό, αλλά όπως είπα με αυτήν την βαρειά αίσθηση των μηχανών των '80s.

Νεαρός αναβάτης που δεν έχει οδηγήσει παλιά, αν κατέβει από Street Triple 675 και ανέβει σε αυτό, θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη να σταματήσει να κλαίει.

Οι σχεδιαστικές γραμμές του, μου θυμίζουν πάρα πολύ το VFR400K του 1987.

Καλοτάξιδο στον φίλο που το πήρε, από τα γραφόμενα καταλαβαίνω ότι ξέρει τι πήρε, και όταν ξέρεις τι παίρνεις συνήθως το ευχαριστιέσαι. Υπόψιν ο κινητήρας μπορεί να μετατραπεί σχετικά εύκολα σε 900, νομίζω διαφέρει μόνο ο στροφαλοφόρος (διαδρομή) και αλλάζοντας τον αυτόν και κάποια πραγματάκια, γίνεται 900.

Ένα τελευταίο, μου έχουν πει, το trident είχε την τελευταία γεννιά των καρμπυρατέρ, που είχαν λύσει προβλήματα νεότητας νωρίτερων μοντέλων και ως εκ τούτου είναι από τα πιο αξιόπιστα από τα παλιά Triumph.

kachius
14/10/2018, 07:56
Το Trident 750 το είχα στην κατοχή μου για μια περίπου εβδομάδα, και το έκανα ταξίδι παράδοσης. Φίλος από Γιάννενα (και πρώην εξουσιοδοτημένος Triumph) είχε βρει ένα Αθήνα, οπότε εγώ σαν εκπρόσωπός του, το είδα, το πήρα και τελικά του το πήγα οδηγώντας το, στα Γιάννενα.

Για τον φίλο που ρωτάει πως είναι η οδήγησή του: Ο τρικύλινδρος κινητήρας είναι απόλαυση και σαν ροπή και σαν ήχος. Γεμίζει από οτιδήποτε στροφές, έχει ωραία δύναμη παντού, και βγάζει αυτήν την χαρακτηριστική αγριάδα των τρικύλινδρων στον ήχο του. Με μια πιο ανοικτή εξάτμιση, εύκολα ακούγεται σαν θηρίο που βρυχάται ειδικά στα κατεβάσματα. Για μέσα σε τούνελ, δεν το συζητάμε, από τα καλύτερα ακούσματα.

Οδηγικά, είναι δεκαετία του '80 κι ας έβγαινε αργότερα. Το ντεπόζιτο μακρύ, η σελα πίσω, το τιμόνι είναι εκεί μπροστά και τεντώνεις-μακραίνεις να το κρατάς, έχει την ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ αίσθηση του βάρους ΨΗΛΑ των μηχανών της δεκαετίας του '80, αλλά τελικά είναι καλοτάξιδο όπως αποδείχθηκε και μάλιστα σε συνθήκες πολύ αντίξοες με γερή βροχή από Αντίρριο μέχρι Γιάννενα, όταν το πήγα τότε να το παραδώσω. Προβλέψιμο, χωρίς απότομες αντιδράσεις, σταθερό, αλλά όπως είπα με αυτήν την βαρειά αίσθηση των μηχανών των '80s.

Νεαρός αναβάτης που δεν έχει οδηγήσει παλιά, αν κατέβει από Street Triple 675 και ανέβει σε αυτό, θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη να σταματήσει να κλαίει.

Οι σχεδιαστικές γραμμές του, μου θυμίζουν πάρα πολύ το VFR400K του 1987.

Καλοτάξιδο στον φίλο που το πήρε, από τα γραφόμενα καταλαβαίνω ότι ξέρει τι πήρε, και όταν ξέρεις τι παίρνεις συνήθως το ευχαριστιέσαι. Υπόψιν ο κινητήρας μπορεί να μετατραπεί σχετικά εύκολα σε 900, νομίζω διαφέρει μόνο ο στροφαλοφόρος (διαδρομή) και αλλάζοντας τον αυτόν και κάποια πραγματάκια, γίνεται 900.

Ένα τελευταίο, μου έχουν πει, το trident είχε την τελευταία γεννιά των καρμπυρατέρ, που είχαν λύσει προβλήματα νεότητας νωρίτερων μοντέλων και ως εκ τούτου είναι από τα πιο αξιόπιστα από τα παλιά Triumph.

Νομίζω ότι τα έχεις πετύχει όλα διάνα!
(για τη μετατροπή δε ξέρω μόνο, αλλά δε θα με απασχολήσει κιόλας)

Και μια σημείωση παραπάνω : αν ο αναβάτης του 675 το αγόρασε κιόλας ανταλλασοντας το νεότερο, η υποστήριξη δε θα τον βοηθησει. Θα χρειαστεί ψυχοθεραπεία με αγωγή :D

maniatiakos
14/10/2018, 08:58
Kαλοτάξιδο το κορίτσι και να απολαύσεις κάθε χλμ μαζί του!

Υ.Γ.: Τώρα που είδα τι μάρκα μηχανάκι πήρες επειδή έχω καταλάβει ποίος είναι ο ιδιοκτήτης συνεργείου, μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η συμπεριφορά του.

zephyr1
14/10/2018, 09:44

Μοιαζει με ζεφυρο.

PaNick67
14/10/2018, 10:05
Καλοτάξιδο με πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρα!

Cpt. Haddock
14/10/2018, 12:26

Αυτο το χρωμα... :beer:

(κι εμενα με παραξενευει η φαση με το συνεργειο, αν ειναι αυτο που νομιζω)

GogosLux
15/10/2018, 09:43
Καλοτάξιδο !!!

Καλά χιλιόμετρα και να το χαρείς !

Α μην το ξεχάσω, είσαι μεγάλη σουπιά :D

buckley
18/10/2018, 08:42
Κατάλαβες, βρήκε γκόμενα ο Κάσιους και χάθηκε από την πιάτσα.
Να μου πεις, αυτό δε γινότανε πάντα :D

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/10/2018, 14:37
Κατάλαβες, βρήκε γκόμενα ο Κάσιους και χάθηκε από την πιάτσα.
Να μου πεις, αυτό δε γινότανε πάντα :D

Μπα.Δε γινοτανε παντα.Αν ηταν για καμια ξεπετα ουτε που καταλαβενες την απουσια του φιλου.

Αλλα στη περιπτωση του κασιους μαλον μιλαμε για μεγαλο ερωτα:D

νεοσσός
18/10/2018, 15:16
Έχουμε happy end σε ένα ακόμα νήμα. :)

kachius
19/10/2018, 15:13
Όντως παιδιά έχω κάψει φλάτζα!! (όχι!!! φτου κακά :yuck: )

Έχω δαγκάσει τη λαμαρίνα :D
:a2: :a8: :a03: :a54:

Ακόμα δεν είχα την ευκαιρία για καμμιά βολτούλα, ίσα που έκανα ένα πέρασμα από Ηλιούπολη προς Χαλάνδρι μέσο περιφερειακών και μου άνοιξε η όρεξη!
Πάντως κάθε μέρα που περνά ο έρωτας φουντώνει!!!
:kiss: :a49: :hug:

taisteal
19/10/2018, 16:51
......κάθε μέρα που περνά ο έρωτας φουντώνει!!!

ΜΓΔ :lol:

:beer::beer:

leo1964
20/10/2018, 15:07
Δεν έκανε κάτι παράνομο ο συνεργειάς,απλά ξηγήθηκε σκουληκιάρικα

Φέρθηκε ανήθικα μεν,νόμιμα δε

νεοσσός
24/12/2018, 21:36
Έχουμε κανένα νέο εδώ; Τι απόγινε ο kachius με την Triumph;

buckley
25/12/2018, 08:12
Έχουμε κανένα νέο εδώ; Τι απόγινε ο kachius με την Triumph;

Από πάνω από το δικό σου το λέει :bawl::bawl::bawl:

WRC
03/01/2019, 19:38
Οχι. Δεν πας ΠΟΤΕ στο συνεργειο που πηγαινει ο κατοχος. ΠΟΤΕ! Οχι μονο για να μην συμβει αυτο που συνεβει ( αφου το καλο μηνανακι θα το θελει σαν τρελος αυτος που το ξερει ) αλλα και γιατι δεν υπαρχει μαστορας που θα σου πει οτι εχει θεματα μηχανη που σερβαρει αυτος

σωστος. βεβαια αν σου δωσει εγγραφο οτι απο μοτερ πχ δεν εχει επισκευαστει μοτερ και τα service εχουν γινει σε αυτον (διοτι η σφραγιδα μπορει να ειναι μουφα ) τοτε τον κρατας καπως...