Σύνδεση

View Full Version : Σας έχει φανεί χρήσιμος ο συναγερμός σας;

ptc
17/10/2018, 19:45
Εχοντας μηχανες στο παρελθον με συναγερμο μπορω να πω πως περισσοτερο δημιουργουσαν προβλημα παρα βοηθησαν σε κατι. Ηλεκτρολογικα θεματα, μικροτερη ζωη της μπαταριας, εξτρα κοστος, αδικο αγχος επειδη ανεβηκε μια γατα στη μηχανη ή φυσηξε λιγο δυνατα. Στις μηχανες που εχω τωρα δεν εχω συναγερμο και δε μου λειπει καθολου.

Τα αρνητικα ειναι αρκετα και τα ξερουμε ολοι, ενω οι περισσοτεροι θα συμφωνησουν οτι αν καποιος εχει βαλει στο ματι μια μηχανη δεν τον σταματανε ουτε συναγερμοι, ουτε αλυσιδες, ουτε ναρκοπεδια. Ισως ομως υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος που μου διαφευγει.

Υπαρχει λοιπον καποιος εδω μεσα που ειχε καποια εμπειρια οπου ο συναγερμος οντως τον εσωσε;

νεοσσός
17/10/2018, 19:49
Επί της ερώτησής σου, ευτυχώς δεν έχω απάντηση. Μερικές φορές είναι καλό να μην έχουν χρειαστεί τα μέτρα ασφαλείας.

Πάντως αφήνει το μυαλό κάπως λιγότερο ανήσυχο, σκεπτόμενος ότι ο κλέφτης ενδέχεται να βαρεθεί να ασχοληθεί με τη δική μου μοτοσυκλέτα και να επιλέξει μία κοντινή χωρίς συναγερμό. Σαν ένα σκαλοπάτι παραπάνω στη σκάλα που θα πρέπει να ανέβει, όχι σαν κανένα φοβερό αντίμετρο κλοπής.

anavatis19
17/10/2018, 20:01
εχω ασφαλεια κλοπης και εχω απολυτα ησυχο το κεφαλι μου. ο συναγερμος σαφως ειναι ενα μετρο αποθαρρυνσης σε περιπτωση που πεσω θυμα ερασιτεχνων και γλυτωσω απλα απο τις διαδικασιες κλοπης, αλλα πιο πολυ τωρα τελευταια σκεφτομαι οτι διωχνει περιεργους που μπορει να περιεργαζονται το μηχανακι, η να θελουν να ανεβουν πανω πχ κτλ. τους κλασικους βλακες δηλαδη.

Pew
17/10/2018, 21:27
Καταρχην δεν θεωρω το συναγερμο ως "αμεσα" αντικλεπτικο συστημα.
Δευτερον, χωρις τηλεειδοποιηση, ειναι λειψος.
Ακομα και εκτος οπτικοακουστικου πεδιου, τα πραγματα ειναι περιεργα. Παραδειγματος χαρη:

Εισαι σε ενα γυραδικο, τραπεζακι εξω και γυμναζεις σαγονια με την παρεα.
Το μηχανακι 10 μετρα πιο περα, παρκαρισμενο ομορφα.
Ξαφνικα ακους συναγερμο, γυρνας, κοιτας, ειναι ορθιο και καποιος το σκουντηξε ή το χτυπησε.
Ααααααντε ψαξε βρες ποιος. Εφυγε. Λες δε γαμεις ... συνεχιζεις το 2ο πιτογυρο.
1-2 μερες μετα καθως το πλενεις, προσεχεις κατω δεξια στο φερινγκ, μια γρατζουνια.
Περασε η θεια με την τσαντα που εχει 25 μεταλλικες προεξοχες για μπλιμπλικια και αφησε το σημαδι της.
Σε τι βοηθησε ο συναγερμος; Μονο εσυ αγχωθηκες που τον καταλαβες και το ειδες να σου αναβοσβηνει τα φλας.
Οι περαστικοι ή οι γυρω απο αυτο, στα παπακια τους. Θα κατσει καποιος που ειδε τη γρια με την τσαντα να τη χτυπαει "καταλαθος" (τα εισαγωγικα, γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν προσεχει την ξενη περιουσια) ... να της ζητησει εξηγησεις;;
Ακομα και με τηλεειδοποιηση, απλα θα σου πει οτι ΚΑΠΟΙΟΣ... τωρα μολις, σου εκανε κατι. Μυρισε τα νυχια σου ή scannαρε την απο πανω μεχρι κατω και θα δεις τη λυπητερη. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ρε συναγερμε!

Στο θεμα φυλαξης:
1) Η προσβαση σε συναγερμο, ειναι πανευκολη... με ενα Workshop manual στο χερι για συγκεκριμενο μηχανακι, ο επιδοξος κλεφτης, κοβει καλωδιο τροφοδοσιας.
Εαν ο συναγερμος δεν ειναι αυτονομος, γεια σας! Σε πολλα σκουτερ, η μπαταρια ειναι προσβασιμη με μολις 2 βιδες... μπροστα στα ποδια του οδηγου!!! Απλα ξεβιδωνουν τις βιδουλες και βγαζουν τον θετικο πολο.
Σε αρκετες μοτοσυκλετες, η σελα ανοιγει για πλακα και η μπαταρια εκτιθεται... εαν δεν ειναι αυτοτροφοδοτουμενος, ειναι σαν να μην ειχες ποτε συναγερμο!

2) Πολλοι συναγερμοι, με ενα απλο βραχυκυκλωμα καινε ασφαλεια... πριν καει η ασφαλεια, καιγονται και οι ιδιοι. Η ασφαλεια ειναι εκει οχι τοσο για να προστατεψει τον ιδιο το συναγερμο, αλλα περισσοτερο τη μηχανη απο πιθανο μπουρλοτο σε περιπτωση που κατι παει στραβα. Αρκετοι συναγερμοι, απ'οσο εχω ψαξει, αρκει να ενεργοποιηθουν και να καουν την ιδια στιγμη που θα αναψουν τα φλας.
Μια παροχη 24v, 220v ή οτι κατεβει στο κεφαλι του επιδοξου... με αναποδη πολικοτητα. Μπππζζζττ... παπαλα! Ισα που προλαβε να σκουξει και αιωνια του η μνημη!
Τα φλας, ειναι προσβασιμα για πλακα...

3) Ακομα και με τηλεειδοποιηση, τα jammer ειναι προσιτα και αποδοτικα. Υπαρχουν πολλαπλων συχνοτητων... υπαρχουν και αυτα που βρισκουν ολες τις κοντινες συχνοτητες εκπομπης. Γενικα υπαρχουν εξελιγμενα αντιμετρα προς οφελος των κλεφτων.

4) Το κλειστο γκαραζ, ειναι ΟΦΕΛΟΣ για τον κλεφτη, εφοσον βεβαιωθει οτι λειπεις, οτι ειναι "νεκρη" ωρα ή οτι γενικα δεν προκειται να μπει καποιος για πολλη ωρα. Εχει ολο το χρονο και την ησυχια του μακρια απο αδιακριτα βλεμματα, να κανει τη βρωμοδουλεια του. Τα κοινοχρηστα γκαραζ, ειναι δικοπο μαχαιρι. Ποτε δεν ξερεις τι ρολο βαραει αυτος οποιος μπαινει και βγαινει. Επιπλεον, δεν ξερεις αν το ρολο ασφαλειας, ειναι πραγματικα ασφαλειας τη στιγμη που εχει καταχωρημενα επανω του μεχρι και καμια 200αρια χειριστηρια! Το ιδιο ισχυει και για τα ατομικα, εαν καταφερουν και μπουν, αλλα εκει ειναι δυσκολοτερο, μπορεις να φυλαχτεις παραπανω.

Ο συναγερμος καλο ειναι να υπαρχει, αλλα δεν σε σωζει εαν σε βαλουν στο ματι.
Το μονο που σε σωζει 100% ειναι το κλειστο γκαραζ με παγιδα συναγερμου στην πορτα.
Αρκει να εισαι σπιτι, αρκει απο την εξω μερια να μην υπαρχει προσβαση σε ΤΙΠΟΤΑ.
Οι γειτονες σχεδον παντα, δε θα δουν τιποτα, δε θα ακουσουν τιποτα, εκτος και αν φερνεις γκομενακια σπιτι.

Τελος, οπως το ειπα και σε αλλο ποστ που ειχα κανει... πρεπει να κραταμε χαμηλο προφιλ.
Βλεπω πολλους με 800 φιλους στο facebook να εχουν σαν "αρχη λειτουργιας" το ποσταρισμα φωτογραφιων ΚΑΘΕ φορα που λειπουν απο το σπιτι τους. Σε διακοπες ειναι; Σε εκδρομη ειναι; Σε μπαρακι που ΜΟΛΙΣ εκατσαν ειναι;

Πετρο σορρυ αν σου σκιζω την ψυχολογια, αλλα εθιξες ενδιαφερον ζητημα!
Συμπασχω μιας και αγχωνομουν παντα και θα αγχωνομαι εξισου!

antonis_fr4-4
17/10/2018, 21:36
Εχοντας μηχανες στο παρελθον με συναγερμο μπορω να πω πως περισσοτερο δημιουργουσαν προβλημα παρα βοηθησαν σε κατι. Ηλεκτρολογικα θεματα, μικροτερη ζωη της μπαταριας, εξτρα κοστος, αδικο αγχος επειδη ανεβηκε μια γατα στη μηχανη ή φυσηξε λιγο δυνατα. Στις μηχανες που εχω τωρα δεν εχω συναγερμο και δε μου λειπει καθολου.

Τα αρνητικα ειναι αρκετα και τα ξερουμε ολοι, ενω οι περισσοτεροι θα συμφωνησουν οτι αν καποιος εχει βαλει στο ματι μια μηχανη δεν τον σταματανε ουτε συναγερμοι, ουτε αλυσιδες, ουτε ναρκοπεδια. Ισως ομως υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος που μου διαφευγει.

Υπαρχει λοιπον καποιος εδω μεσα που ειχε καποια εμπειρια οπου ο συναγερμος οντως τον εσωσε;

Δεν μπορείς να ξέρεις.Ισως να μην ήταν γάτα ή ο αέρας που τον ενεργοποίησε, ίσως ήταν επίδοξος κλέφτης που εξαφανίστηκε μόλις χτύπησε ο συναγερμός. Αλλά δεν θα μάθεις ποτέ, εκτός εάν έχεις σύστημα παρακολούθησης.

ptc
17/10/2018, 21:48
Δεν μπορείς να ξέρεις.Ισως να μην ήταν γάτα ή ο αέρας που τον ενεργοποίησε, ίσως ήταν επίδοξος κλέφτης που εξαφανίστηκε μόλις χτύπησε ο συναγερμός. Αλλά δεν θα μάθεις ποτέ, εκτός εάν έχεις σύστημα παρακολούθησης.

Προφανως και το καταλαβαινω αυτο, φανταζομαι με αυτη τη λογικη τον βαζουν οι περισσοτεροι. Εγω ρωταω αν εχει τυχει σε καποιον περιστατικο που οντως να τους εσωσε τη μηχανη.

Προσωπικα δεν το πιστευω οτι λειτουργει παντως, σε βαθμο που και στο αμαξι που ειχε συναγερμο οταν το αγορασα πλεον κλειδωνω με το κλειδι και δεν βαζω καν το συναγερμο.

Και μια ακομα σκεψη. Την ιδια ακριβως αποτρεπτικη ικανοτητα δεν εχει και ενα λουκετο τροχου με αισθητηρα κινησης;

Σχετικα με την ασφαλεια κλοπης, απολυτα ησυχο το κεφαλι σου δεν μπορεις να το εχεις ποτε. Γιατι σου κλεβουν τη μηχανη, τη βρισκουν μετα απο δυο μηνες κομματιασμενη σε καμια πισω αυλη στην Αγια Βαρβαρα και σου λεει η ασφαλιστικη "η μηχανη σας βρεθηκε, παρτε τα @@ μας τωρα".

psomaras
17/10/2018, 22:17
Εγώ πιστέυω πως όσα παραπάνω αντικλεπτικά μέτρα παίρνουμε τόσο το καλύτερο!
Με το σκεπτικό "αν τη βάλουν στο μάτι" έπρεπε να αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.

lleonidas
17/10/2018, 22:20
Ως εναλλακτική, υπάρχουν και οι κλειδαριές δισκόφρενου με συναγερμό όπως αυτή (https://www.youtube.com/watch?v=on03Bo2iUeQ) της Abus.
Η τιμή της συγκεκριμένης είναι στα 150€ στην Ελλάδα και έχει security level 19/20.

toyar
18/10/2018, 05:45
τι εκανα εγω.........
για να μην κοψουν τροφοδοσια απο την μπαταρια εβαλα παγιδα στο αριστερο καπακι και καλυμα εσωτερικα για να μη χωσουν κανεναν κοφτη καλωδιου απεξω
για να μη σηκωσουν σελα παγιδα στη σελα
για να μην τον καψουν απο τα φλας τα απενεργοποιησα
το καλυτερο αντικλεπτικο παντως ειναι να εχεις ενα μηχανακι που δεν το κυνηγανε:)

Vice
18/10/2018, 08:20
Εμένα προσωπικά όσες φορές είχα συναγερμό ΜΟΝΟ προβλήματα μου δημιουργούσε. Χτυπούσε μόνος του όποτε ήθελε, χτυπούσε εν κινήσει, έτρωγε την μπαταρία. Δεν χρειάστηκε ευτυχώς ποτέ.

devil's animal
18/10/2018, 08:42
Ο συναγερμός είναι χρήσιμος μόνο σε πολύ λίγες περιστάσεις...
π.χ. είσαι τράπεζα ή δημ.υπηρεσια και δεν έχεις eye contact με το μηχανάκι...και αυτό όχι για να μην στο κλέψουν...αλλά να μην στο ρίξουν, μετακινήσουν, κλπ...
αντιθέτως τα θέματα που έχει είναι κάμποσα..τελειώνει την μπαταρία γρηγορότερα, βραχυκυκλωνει και χτυπάει άκυρες ώρες ή χτυπάει με γάτες κλπ, προβλήματα με ηλεκτρικά αν δεν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση, κλπ...κλπ...
Όποτε περισσότερα πρόβληματα δημιουργεί παρά λύνει...

Nostradamus
18/10/2018, 09:11
Να γιατι επαρχια κυριοι.

Νταξει δουλεια δεν εχει αρκετη αλλα μεγαλα μηχανακια δεν κλεβουν με τετοιους ρυθμους.. :beer::beer:

DeusEx
18/10/2018, 10:20
εξαρτάται απ τον συναγερμό .. έβαλα εναν στο δικό μου με κάρτα sim. αν καποιος την πειράξει μου στέλνει μήνυμα στο κινητο και την τοποθεσία που βρίσκεται με gps.
Αν κοπεί το καλώδιο τροφοδοσίας πάλι στέλνει sms.
Αμα σε πιάσουν ανησυχίες το βράδυ κ τα ψυχολογικά, της κάνεις αναπάντητη κ σου λεει που βρίσκεται. (οχι, δεν κάνω πλάκα)

Coyote.V
18/10/2018, 10:28
Τους συναγερμούς τους απενεργοποιούν όταν ξέρουν από που περνάνε τα καλώδια τους, ή έχουν αντίγραφο του τηλεκοντρόλ ή και κλειδιών, δεν είναι μάγοι για να μπορέσουν να απενεργοποιήσουν ένα καλό συναγερμό.

Το ερώτημα που θα σας θέσω είναι το εξής: Πως μπορούν να γνωρίζουν από που περνάνε τα καλώδια ή να έχουν αντίγραφο;

ptc
18/10/2018, 10:51
εξαρτάται απ τον συναγερμό .. έβαλα εναν στο δικό μου με κάρτα sim. αν καποιος την πειράξει μου στέλνει μήνυμα στο κινητο και την τοποθεσία που βρίσκεται με gps.
Αν κοπεί το καλώδιο τροφοδοσίας πάλι στέλνει sms.
Αμα σε πιάσουν ανησυχίες το βράδυ κ τα ψυχολογικά, της κάνεις αναπάντητη κ σου λεει που βρίσκεται. (οχι, δεν κάνω πλάκα)

Σέλφι στέλνει; :D

Για τι κόστος μιλάμε; Πληρώνεις και κάποια συνδρομή;

DeusEx
18/10/2018, 11:33
Σέλφι στέλνει; :D

Για τι κόστος μιλάμε; Πληρώνεις και κάποια συνδρομή;

Σέλφι θα ήταν καλή φάση, να έπιανε στα πράσα τον κλέφτη .. χαχαχαχ.. δυστυχώς δεν τραβάει φωτογραφίες, αλλά αν θες συνδέεις μικρόφωνο στο συναγερμό και ακούς τι λένε οι κλέφτες. (και πάλι δεν κάνω πλάκα)

Αν πιάνουν τα χέρια σου και τον βάλεις μόνος σου, μιλάμε γύρω στα 300ε κόστος αγοράς. Εγώ μόνος μου τον έβαλα κ δουλεύει κανονικά. Προϋπόθεση να έχεις χώρο, στο cbr 650 F, έπρεπε να αφαιρέσω την εργαλειοθήκη για χωρέσει κάτω απ την σέλα. Γιατί έχεις την σειρήνα, τον συναγερμό με την κάρτα σιμ, το gps, την gsm κεραία, και τον αισθητήρα δόνησης.

Δεν πληρώνεις συνδρομή, απλά θές μια prepaid καρτα Sim, κινητής τηλεφωνίας, με μονάδες μέσα για να μπορεί να σου απαντάει με sms. Το κόστος ουσιαστικά είναι να βάζεις μονάδες στην κάρτα sim αραιά και που.

DoctoR_k6
18/10/2018, 11:37
Με μια σωστη εγκατασταση δεν δημιουργει κανενα προβλημα. Τωρα αν πας στον καθε χασαπη κ φτιαχνει κοκορετσι με την πλεξουδα σου δεν φταιει ο συναγερμος.
Τον εχω 12 χρονια απανω στο μοτο κ δουλευει οπως την πρωτη ημερα... Στην 3η μπαταρια ειμαι πλεον!

spiraleon
31/10/2018, 15:05
αν και εχει το κακο να σου τρωει λιγο την μπαταρια ειναι χρησιμος και αποτελεσματικος

DRAKONET
31/10/2018, 16:44
Απο παλαιοτερα μοντελα συναγερμων...σιγουρα πλεον υπαρχουν πιο εξιδεικευμενα!
Πολλη καλη λυση ειναι αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω με την καρτα σιμ...εχει αρκετα μοντελα και καλυπτουν ολα τα γουστα.
Εγω εχω και τον χρησιμοποιω...οταν την αφηνω εκτος του οπτικου μου πεδιου (παντα κοντα ομως) σιγουρα πολυ κοντα στο ακουστικο!!
Εχω και συναγερμο στο δισκοφρενο για πιο απομακρυσμενες αποστασεις ωστε να καλυψω αυτη την παραπανω αποσταση.
Τελος εαν χρειαστει να την αφησω και δεν την βλεπω ουτε την ακουω...τοτε τα βαζω ολα μαζι συναγερμους--κουλουρες σε σταθερο σημειο καθως και κλειδαρια στην μπροστινη μανετα φρενου που το κραταει πατημενο.
Καλιο γαιδουροδενε-Παρα γαιδουρογυρευε
Ειμαι παθως...και αναγκαστικα μαθως !!

raccoon
01/11/2018, 16:23
Ένας καλός συναγερμός σωστά τοποθετημένα δεν δημιουργεί προβλήματα ( Προσωπική εμπειρία)

Για τον ίδιο λόγο που δεν αφήνεις κλειδιά πάνω, κλειδώνεις τιμόνι, βάζεις κουκούλα, βάζεις κουλούρα σε σταθερό σημείο, πληρώνεις πάρκιν, για τον ίδιο λόγο βάζεις και συναγερμό. Είναι ένα μέτρο παραπάνω στην ασφάλεια. Όχι ότι δεν μπορεί να το κλέψουν, αλλά θα αποτρέψεις τους μικρούς, θα δυσκολεψεις τους πιο έμπειρους και ενδεχομένως να στοχεύσουν αλλού που δεν έχει.

Κάθε στιγμή, ώρα, τόπος, χρόνος αναμονής, στην στάθμευση τις μοτοσυκλέτας είναι διαφορετικός.
Πχ.1) Παρκάρεις έξω από καφέ και πίνεις την καφεδάκι σου στα έξω τραπεζάκια. Κλειδώνεις μόνο τιμόνι.
2) φεύγεις διακοπές με αυτοκίνητο. Κλειδώνεις με ότι έχεις και δεν έχεις κουκουλώνεις, βάζεις συναγερμό, πληρώνεις κλειστο πάρκιν για 1μηνα κτλ
3) πηγαίνεις σε "περίεργη" περιοχή για μια δουλειά. Δεν την αφήνεις από τα μάτια σου.

Συμπέρασμα: ο συναγερμός ( και όλα τα μέτρα ασφαλείας) προσφέρουν την απαραίτητη ψυχική ηρεμία στον ιδιοκτήτη, μέχρι να του την πάρουν. Μέχρι τότε, πόσες φορές σου έσωσαν την μηχανη, δεν θα το μάθει ποτέ.

borgiriadis1
02/11/2018, 13:15
Καλά το κλισέ του τύπου αν θέλουν στη σηκώνουν οκ. Το παρκάρεις λίγο μακριά, περνάει ο μλκς και το ρίχνει. Τον άκουσες, τον έπιασες, το πλήρωσε. Και μόνο γι αυτό αξίζει τα λεφτά του. Σε φίλο μέχρι να βάλει του την είχανε ρημάξει. Δεν είχε και παρκινγκ ο καημένος. Μετά το συναγερμό όλα κομπλέ. Προφανώς το πουστράκι που του το γάμαγε τον άκουσε να βάζει συναγερμό και σταμάτησε να την πειράζει.

Viper4
02/11/2018, 16:13
Με την τωρινή μηχανή, όχι ακόμα, και ελπίζω να μην χρειαστεί κιόλας. Με την προηγούμενη όμως, μια μέρα που είχα πάει για καφεδάκι και την είχα καμιά 50αριά μέτρα πιο κει, στην άκρη του πεζόδρομου, ξεπαρκάρωντας ένα αυτοκίνητο την χτύπησε και την έριξε.
Ο συναγιαρμός με ειδοποίησε και πήγα και αλλάξαμε στοιχεία κλπ κλπ.

SoR
06/11/2018, 12:12
Απλα διαβασε ή ξαναδιαβασε το "για να μην στο κλεψουν"...
Δεν υπαρχει εξηγηση για το αν ειναι χρησιμος ο συναγερμος. Παντα ειναι.

Στο χωριο μου αφηνω τα κλειδια πανω στο οχημα ολο το βραδυ οτι οχημα κ ναναι αυτο... σε πυκνοκατοικημενη πολη... για πολλους λογους χρειαζεται..

pektis
06/11/2018, 12:36
Με την τωρινή μηχανή, όχι ακόμα, και ελπίζω να μην χρειαστεί κιόλας. Με την προηγούμενη όμως, μια μέρα που είχα πάει για καφεδάκι και την είχα καμιά 50αριά μέτρα πιο κει, στην άκρη του πεζόδρομου, ξεπαρκάρωντας ένα αυτοκίνητο την χτύπησε και την έριξε.
Ο συναγιαρμός με ειδοποίησε και πήγα και αλλάξαμε στοιχεία κλπ κλπ.

Το ιδιο εχω παθει και εγω, με την προηγουμενη μηχανη...
Χρειαζεται...:)

MG-KTiNoS
06/11/2018, 14:14
Στο κάθε μέρα όχι.
Σε κάτι βενζινάδικα όμως που πάω για κ....
και δεν μπορώ να δω το μηχανάκι τον βάζω πάντα

raccoon
06/11/2018, 15:42
Περιπου αυτο και σε μένα.
Παρκάρισμα έξω από το σπίτι για 15 λεπτά, να ανέβω να πάρω κάτι και να ξαναφύγω. Μου την ρίχνει το αυτοκίνητο που ξεπαρκαρε, κατεβαίνω αμέσως ανταλλάξαμε ασφάλειες, τέλος καλό.

Christos_Dsl
24/01/2019, 09:29
Καλημέρα σας !
Ένας συναγερμός είναι πάντα χρήσιμος !
Είναι πάντα το επόμενο βήμα στην ασφάλεια της μοτοσικλέτας,
Εγώ προσωπικά έχω βάλει εδώ και 6 μήνες στην Vespa μου
το συναγερμό VIPER ο οποίος έχει το πιο δυνατό όνομα στην αγορά!

Είναι μικρός και αδιάβροχος, ο συναγερμός
Ο συναγερμός διαθέτει σύστημα κλειστού βρόχου ενεργοποίησης, το οποίο είναι ιδανικό για να προστατεύει τα κράνη.
Οικονομικό δι,'ότι είχα την δυνατότητα να τον αγοράσω με ένα χειριστήριο. Νορμάλ Κατανάλωση!

katsar
24/01/2019, 09:56
To τηλέφωνο για τις παραγγελίες ξέχασες να βάλεις :lol:

WRC
05/02/2019, 18:47
ποτε δεν ειχα θεμα με καταναλωση ή ψευτικο συναγερμο. με ενα μεσο κοστος 150 ευρω βαζεις ενα καλο συναγερμο πλέον.Μεγαλο ρολο παιζει ο εγκαταστατης..ειμαι υπερ και παντα ειχα συναγερμο.οπως εγραψαν πιο πανω αλλοι φιλοι και εμενα με χτυπησαν και επεσε η μοτοσυκλετα και κατεβηκα απο τον συναγερμο για τα περαιτερω.

Snowteo
09/02/2019, 10:01
Για όσους έχουν τη δυνατότητα (μονοκατοικίες, μεγάλες κολώνες ΔΕΗ κοντά τους κτλ), μπορείτε να κάνετε το εξής...

Υπάρχει στο YouTube ένας τύπος, που τεστάρει αντοχή αλυσίδων.
Υπάρχει λοιπόν μια αμερικανική αλυσίδα με μαύρους κρίκους, που δεν κόβεται με τίποτα, παρά μόνο με μεγάλο βαρέου τύπου βιομηχανικό κόφτη.
Σκάβεις λοιπόν κάνα μέτρο κάτω από τη γη, φτιάχνεις ένα κομμάτι μεγάλο τσιμέντο, όπου θα ρίξεις μέσα προτού στεγνώσει και ποσοστό της αλυσίδας αυτής να "δέσει" με το τσιμέντο, αγοράζεις μετά και ένα heavy duty λουκέτο και για να κλειδώσεις τη μηχανή, περνάς κάθε φορά την αλυσίδα γύρω από το πλαίσιο.
Αν έχεις κολώνα ΔΕΗ, περνάς την αλυσίδα από εκεί πρώτα.
Βέβαια η αλυσίδα αυτή εικάζω σίγουρα θα είναι πολλή ακριβή γιατί δεν χρειάστηκε να το ψάξω, μιας και ακόμα δεν είχα δική μου μηχανή.
Αλλά την θεωρώ επένδυση, η οποία θα κρατήσει και εφ'όρου ζωής.

toyar
09/02/2019, 10:58
η επομενη πιστα ειναι μεσα στην τρυπα πριν το τσιμεντο να ριξεις τη μηχανη:smokin:

viper1
12/02/2019, 11:27
Για όσους έχουν τη δυνατότητα (μονοκατοικίες, μεγάλες κολώνες ΔΕΗ κοντά τους κτλ), μπορείτε να κάνετε το εξής...

Υπάρχει στο YouTube ένας τύπος, που τεστάρει αντοχή αλυσίδων.
Υπάρχει λοιπόν μια αμερικανική αλυσίδα με μαύρους κρίκους, που δεν κόβεται με τίποτα, παρά μόνο με μεγάλο βαρέου τύπου βιομηχανικό κόφτη.
Σκάβεις λοιπόν κάνα μέτρο κάτω από τη γη, φτιάχνεις ένα κομμάτι μεγάλο τσιμέντο, όπου θα ρίξεις μέσα προτού στεγνώσει και ποσοστό της αλυσίδας αυτής να "δέσει" με το τσιμέντο, αγοράζεις μετά και ένα heavy duty λουκέτο και για να κλειδώσεις τη μηχανή, περνάς κάθε φορά την αλυσίδα γύρω από το πλαίσιο.
Αν έχεις κολώνα ΔΕΗ, περνάς την αλυσίδα από εκεί πρώτα.
Βέβαια η αλυσίδα αυτή εικάζω σίγουρα θα είναι πολλή ακριβή γιατί δεν χρειάστηκε να το ψάξω, μιας και ακόμα δεν είχα δική μου μηχανή.
Αλλά την θεωρώ επένδυση, η οποία θα κρατήσει και εφ'όρου ζωής.

Μια που είναι και η κολόνα της ΔΕΗ εκεί τραβάς και 2 καλώδια και τα ενώνεις κάπου στον σκελετό και όποιος πάει να την πάρει θα τον βρεις εκεί. Κόκαλο βέβαια αλλά θα τον βρεις :D