View Full Version : Αθανάσιος Διάκος reloaded - 28/10/18
Χάρη, να σαι καλά ρε μακακα....το χρειαζόμασταν πολύ τελικά. Είμαι τόσο γεμάτος που δεν μπορώ να γράψω κάτι...αύριο τα πολλά.
Υ.γ.μλκ κολγκεητ εγώ λέω θα χεις στηθεί πουθενά και θα μας περιμένεις...
Μερικά άλογα που απηύδησαν από τον αργό ρυθμό και το έσκασαν από το μοτοσακό μου, όταν κάναμε τη στάση στο καταφύγιο της Οίτης.
400617
Τα έχω βγάλει πλάτη, για να μη βγαίνουν προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο (το άσπρο που είναι φάτσα χλιμίντρησε ότι δεν έχει πρόβλημα).
harris_x
28/10/2018, 19:59
Μερικά άλογα που απηύδησαν από τον αργό ρυθμό και το έσκασαν από το μοτοσακό μου, όταν κάναμε τη στάση στο καταφύγιο της Οίτης.
400617
Τα έχω βγάλει πλάτη, για να μη βγαίνουν προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο (το άσπρο που είναι φάτσα χλιμίντρησε ότι δεν έχει πρόβλημα).
:lol::lol::lol:
Οι γιαμάχες. Τρία αδερφάκια MT-07 και μία ξαδέρφη Fazer 1000.
400620
Ωραία ήταν και σήμερα απ'όλες τις απόψεις...
Χάρηκα που σας γνώρισα!!!
Άντε και στις επόμενες.
Πανος-tuono
400622
:) πιο όμορφο μέρος για πικ νικ δεν υπάρχει τέτοια εποχή. :p:whistle:
harris_x
28/10/2018, 21:06
400622
:) πιο όμορφο μέρος για πικ νικ δεν υπάρχει τέτοια εποχή. :p:whistle:
:D αυτα ειναι :beer:
Μία βολτα ποικίλες εμπειρίες :)
Οι βαρεμενοι: "Αργήσαμε στον καφε, παμε πισω να προλάβουμε τη μερα και να στριψουμε λιγο"
Οι καπως πιο νορμαλ :p : "Δεν σας πειραζει να παμε για το πικ νικ που λέγαμε;"
Αυτο που μετραει ειναι οτι περάσαμε τελεια και χωρις απρόοπτα
:a2::a25::a30::a46:
Πολυ ωραία βόλτα....χάρηκα που σας είδα...γούσταρα την διαδρομαρα... 500 χλμ παρα κατι....έτοιμος για δουλειά αύριο....
Που είναι κι εκείνος ο Μικες όταν τον χρειάζεσαι???
3 (ολογράφως τρία) σάντουιτς περίσσεψαν.....
ελα ναι τι...
σου στελνω πμ με τη διευθυνση αποστολης... :lol:
Μπράβο ωρε λεβέντες!
Ωραία μέρα, ωραία παρέα, ωραία βόλτα!!
:beer::beer::beer:
harris_x
28/10/2018, 21:25
Πολυ ωραία βόλτα....χάρηκα που σας είδα...γούσταρα την διαδρομαρα... 500 χλμ παρα κατι....έτοιμος για δουλειά αύριο....
Τάσος ειπαμε ε;;;
:p
Και τώρα που ξεκουράστηκα, μπορώ να γράψω 2 πράγματα. :lol: Γύρισα πτώμα, έλιωσα στον ύπνο. Τελικά η μοτοσικλέτα γυμνάζει και κουράζει. Αρκετά. Είχα σχεδόν ξεχάσει πώς είναι.
Κατ'αρχάς ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στον Σώτο, που μου δάνεισε το Hornet 900 του για να μπορώ να παίζω με τα άλλα παιδάκια. Παρ'όλο που ήταν δανεικό, άρα ήμουν σφιγμένος, και με είχε προειδοποιήσει ότι το πίσω ελαστικό δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, μπορώ να πω ότι το διασκέδασα σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Πολύ ευκολοδήγητο μηχανάκι το Hornet, ένιωσα σχετικά άνετα γρήγορα και οδηγήθηκε - σχεδόν - όπως του έπρεπε. Ωστόσο δε μου αρέσει το δούλεμα των 4κύλινδρων και αυτό δεν αλλάζει. :p Γυρνώντας, άφησα γύρω στα 3 εκατομμύρια νεκρά μυγάκια πάνω στο μηχανάκι, δωράκι, για να του δείξω την εκτίμησή μου.
Ακόμα ένα "ευχαριστώ" στον Χάρη που "διοργάνωσε" ( :lol: ) την όλη φάση και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ελπίζω να πέρασαν εξίσου καλά, έστω κι αν ήμασταν χωρισμένοι (λογικό, σε μια ομάδα 15+ ατόμων). Γνώρισα νέες φάτσες, είδα παλιές και επιτέλους συστηθήκαμε επισήμως με τον McGyver και ανταλλάξαμε ακριβώς 2,5 κουβέντες.
Η διαδρομή, υπέροχη, αλλά αυτό το γνωρίζαμε ήδη. Τα κομμάτια πριν και μετά την Ιτέα είναι βγαλμένα κατευθείαν από το καλεντάρι. Θα ετοιμάσω βίντεο κάποια στιγμή. Υπάρχουν ακόμα 2 υπέροχα κομμάτια στη χτεσινή διαδρομή, αλλά, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τα απολαύσουμε λόγω υγρασίας. Στην επιστροφή, στις μεγάλες ευθείες Αλιάρτου-Θήβας, έπεσαν οι ταχύτητες, βγήκε όλη η κούραση και σκεφτόμουν μόνο το μαξιλάρι μου. Ωστόσο, κανένα απρόοπτο, όλοι είχαν το παρεάκι τους και έκαναν αυτό που γούσταραν (κάποιοι συνέχισαν για πικνίκ απ'ό,τι βλέπω :a013: ), οπότε ακόμα μια επιτυχημένη βολτούλα.
Εντάξει, αρκετά έγραψα, είναι και πρωί. :lol:
harris_x
29/10/2018, 06:22
Εεε Χάρης έτσι;;;
:beer:
Και τώρα που ξεκουράστηκα, μπορώ να γράψω 2 πράγματα. :lol: Γύρισα πτώμα, έλιωσα στον ύπνο. Τελικά η μοτοσικλέτα γυμνάζει και κουράζει. Αρκετά. Είχα σχεδόν ξεχάσει πώς είναι.
Κατ'αρχάς ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στον Σώτο, που μου δάνεισε το Hornet 900 του για να μπορώ να παίζω με τα άλλα παιδάκια. Παρ'όλο που ήταν δανεικό, άρα ήμουν σφιγμένος, και με είχε προειδοποιήσει ότι το πίσω ελαστικό δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, μπορώ να πω ότι το διασκέδασα σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Πολύ ευκολοδήγητο μηχανάκι το Hornet, ένιωσα σχετικά άνετα γρήγορα και οδηγήθηκε - σχεδόν - όπως του έπρεπε. Ωστόσο δε μου αρέσει το δούλεμα των 4κύλινδρων και αυτό δεν αλλάζει. :p Γυρνώντας, άφησα γύρω στα 3 εκατομμύρια νεκρά μυγάκια πάνω στο μηχανάκι, δωράκι, για να του δείξω την εκτίμησή μου.
Σωτο μην τον πιστεύεις, ψέματα λέει. Μπουρδελο το ανέβαζε Μπουρδελο το κατέβαζε το μηχανάκι σου.
Έτσι για να ξέρεις που δίνεις το εργαλείο σου
Γυρνώντας, άφησα γύρω στα 3 εκατομμύρια νεκρά μυγάκια πάνω στο μηχανάκι, δωράκι, για να του δείξω την εκτίμησή μου.
Τόσα πρέπει να έβγαλα κι εγώ από το κράνος, είχαν μπει μέχρι και στους αεραγωγούς τα γαμήδια!
συστηθήκαμε επισήμως με τον McGyver και ανταλλάξαμε ακριβώς 2,5 κουβέντες
Έχει κάνει δουλειά η ψυχοθεραπεία τελικά, πριν ενάμιση χρόνο θα ανταλλάζαμε 0,5 :lol:...
Ακόμα ένα "ευχαριστώ" στον Χάρη που "διοργάνωσε" ( :lol: ) την όλη φάση και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ελπίζω να πέρασαν εξίσου καλά, έστω κι αν ήμασταν χωρισμένοι (λογικό, σε μια ομάδα 15+ ατόμων). Γνώρισα νέες φάτσες, είδα παλιές και επιτέλους συστηθήκαμε επισήμως με τον McGyver και ανταλλάξαμε ακριβώς 2,5 κουβέντες.
Η διαδρομή, υπέροχη, αλλά αυτό το γνωρίζαμε ήδη. Τα κομμάτια πριν και μετά την Ιτέα είναι βγαλμένα κατευθείαν από το καλεντάρι. Θα ετοιμάσω βίντεο κάποια στιγμή. Υπάρχουν ακόμα 2 υπέροχα κομμάτια στη χτεσινή διαδρομή, αλλά, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τα απολαύσουμε λόγω υγρασίας. Στην επιστροφή, στις μεγάλες ευθείες Αλιάρτου-Θήβας, έπεσαν οι ταχύτητες, βγήκε όλη η κούραση και σκεφτόμουν μόνο το μαξιλάρι μου. Ωστόσο, κανένα απρόοπτο, όλοι είχαν το παρεάκι τους και έκαναν αυτό που γούσταραν (κάποιοι συνέχισαν για πικνίκ απ'ό,τι βλέπω :a013: ), οπότε ακόμα μια επιτυχημένη βολτούλα.
Εντάξει, αρκετά έγραψα, είναι και πρωί. :lol:
Σουήπη ,εγώ θα σε φτιάξω ρε. :tooth:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152513&p=2961000&viewfull=1#post2961000
Ωραία βόλτα, καταπληκτική μέρα, εκδρομή όπως παλιά με πολύ κόσμο, χάρηκα που τα είπα με παλιούς και γνώρισα νέους.
Μπράβο ρε μάγκες...
Σουήπη ,εγώ θα σε φτιάξω ρε. :tooth:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152513&p=2961000&viewfull=1#post2961000
Κομμένα τα μηχανάκια ρε. Είμαι πιασμένος σε γλουτούς, ώμους, πλάτη...
Πάντως, έχει μπει για τα καλά η Δευτέρα, αλλά ακόμα δεν έχει ανοίξει νέο νήμα για την επόμενη βόλτα. Σημειωτέον, το παρόν νήμα ξεκίνησε μία εβδομάδα πριν τη βόλτα.
Μια Voltaren ,κι από δω παρακαλώ
Πάντως, έχει μπει για τα καλά η Δευτέρα, αλλά ακόμα δεν έχει ανοίξει νέο νήμα για την επόμενη βόλτα. Σημειωτέον, το παρόν νήμα ξεκίνησε μία εβδομάδα πριν τη βόλτα.
Ορίστε ο νεοσσός ξετσουτσουνισε θέλει και βόλτες....
Που πάει το φόρουμ κύριοι admins???
Φλωροι ρε γαμωτ...:p
Αμα πιάνεστε με τα γυμνά, ήρθε η ώρα του GS. :smokin:
Για την αισθητική μην ανησυχείτε, σιγά σιγά θα αρχίσει και η πρεσβυωπία, οπότε δε τρέχει τίποτα, απλα μη φιάξετε γυαλιά.
Ορίστε ο νεοσσός ξετσουτσουνισε θέλει και βόλτες....
Που πάει το φόρουμ κύριοι admins???
Θα οργανώσω μία βόλτα καθημερινη στις λεωφόρους Κηφισίας και Κατεχάκη που τις ξέρω. Αν θέλετε ποταμιά, πάμε Κηφισό.
Σε τρολάρει, μια Volta εννοούσε.
Εγώ μια φορά μετά από τόσα χρόνια απουσίας και λιγότερα από 1.500 χιλιόμετρα στη νέα, είμαι "ατσαλάκωτος"...
Πουτάνα Honda.
Ρε ss και πονος λεμεεεε...αυτη την τραγική ευθεία να μην ειχε που σε παίρνει ο υπνος χαλαρώνεις πέφτεις και μετα αντε να συνελθεις..:lol:
harris_x
29/10/2018, 09:20
+675
ΦΛΩΡΟΙΙΙΙΙ
Αμα πιάνεστε με τα γυμνά, ήρθε η ώρα του GS. :smokin:
Για την αισθητική μην ανησυχείτε, σιγά σιγά θα αρχίσει και η πρεσβυωπία, οπότε δε τρέχει τίποτα, απλα μη φιάξετε γυαλιά.
Για μένα ήρθε σίγουρα....
sapila racing
29/10/2018, 09:29
Μπράβο μάγκες!! :beer:
Το καταλαβαίνετε ότι κάνω πλάκα ε; Ναι, είμαι ελαφρώς πιασμένος, μετά από 6 μήνες αποχής, αλλά πότε με ενόχλησε αυτό; Μιλάτε στο άτομο που είχε ΜΟΝΟ άβολα γυμνά πάντα στην κατοχή του (και ένα SS) και έκανε εκδρομούλες των 600 χλμ αυθημερόν με μονοκύλινδρα motard. Bitch please.
Ακούς εκεί GS. :p
Για μένα ήρθε σίγουρα....
εδώ βγαίνουν νέα...:D
+675
ΦΛΩΡΟΙΙΙΙΙ
+919
RaGe_Raptor
29/10/2018, 09:44
Ρε ss και πονος λεμεεεε...αυτη την τραγική ευθεία να μην ειχε που σε παίρνει ο υπνος χαλαρώνεις πέφτεις και μετα αντε να συνελθεις..:lol:
+legendary :bawl:
harris_x
29/10/2018, 10:56
Λοιπόν, αν και με τα περί οργάνωσης της βόλτας δεν τα πήγα και πολύ καλά -βαριόμουν λιγάκι να σας πω την αλήθεια-, νομίζω ότι όλοι γυρίσαμε στα σπίτια μας ευχαριστημένοι.
Χάρηκα πάρα πολύ που είδα κόσμο που είχα να δω πολύ καιρό, κάποιους είχα να τους δω χρόνια!
Χάρηκα που μιλήσαμε, καλά όχι με όλους, άλλα με αρκετούς.
Χάρηκα που δεν υπήρξε τίποτα να μας χαλάσει τη διάθεση.
Χάρηκα που ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε:
- Ο Κώστας με τον Τάσο και τον Γιώργο αν δεν κάνω λάθος, πήγαν για το πικ νικ τους.
- Ο Βασίλης με την παρέα του παρέμειναν στο καταφύγιο να μαζέψουν βιταμίνη D και αργότερα να πάνε προς Πάτρα και να συμπληρώσουν και τις υπόλοιπες βιταμίνες :lol:
- και εμείς γυρίσαμε από Καλοσκοπή προς Ιτέα και μετά προς Δύστομο αφού πρώτα χαιρετήσαμε τον Θωμά με τον νεοσσο που πήγαν από Μπράλο προς εθνική και αφήσαμε τον Σπύρο στην Ιτέα να απολαύσει την ημέρα.
Γενικώς νομίζω ότι ήταν ό,τι έπρεπε!
Αντε και στην επόμενη!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
harris_x
29/10/2018, 10:57
Στο περίπτερο:
400631
400632
400633
harris_x
29/10/2018, 11:00
Στο σημείο που συναντήσαμε τα παιδιά απ΄την Πάτρα :D
400634
400635
400636
400637
400638
harris_x
29/10/2018, 11:01
Στο ίδιο σημείο:
400639
400640
harris_x
29/10/2018, 11:03
Καταφύγιο Οίτης:
400641
400642
400643
400644
harris_x
29/10/2018, 11:04
Στο καταφύγιο αμέσως πριν φύγουμε:
400645
400646
harris_x
29/10/2018, 11:06
Ιτέα:
400647
400651
Ο Ζεύκας κατά την ανάπαυσή του:
400648
harris_x
29/10/2018, 11:07
Περιμένοντας...
400649
400650
RaGe_Raptor
29/10/2018, 11:19
Μπράβο ρε Χάρη, πάντα με φωτορεπορτάζ :beer:
13 χρόνια μετά (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=14021), ο ίδιος μαλάκας...
400652
Vstrommer71
29/10/2018, 11:24
13 χρόνια μετά (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=14021), ο ίδιος μαλάκας...
400652
Να δούμε βέβαια και πότε θα πάρεις κανά μηχανάκι της προκοπής,μπορεί μετά από άλλα 13 χρόνια:lol:
φωτοροματζο και απο μενα..λιγα πραγματα αλλααα..
400653
400654
400655
Ο Μπαμπης ειχε την τιμητική του και παντα καπου αραζε...
400656
ΜοτοGP στο γρασιδι.....δεν ειμαστε για αλλου..:lol:
400657
Και καναμε και αθλοπαιδιές
400658
Ολα πιουτιφουλ...Δε το χορταίνω το μερος και τη διαδρομη,η παρεα σουπερ...Χαριλαε :beer::beer:
Ο Μπαμπης ειχε την τιμητική του και παντα καπου αραζε...
Ο Μπάμπης ο φλου :lol:...
harris_x
29/10/2018, 11:39
Και μερικές action pics :D
400659
400660
400661
400662
harris_x
29/10/2018, 11:52
χμμμ....
400666
400667
400668
400669
400670
400671
harris_x
29/10/2018, 11:52
...
400672
χμμμ....
400666
400667
400668
400669
400670
400671
εκεινες τις πατατουλες να τις φερω τωρα η με τη μπυριτσα μετα??:cry::lol:
harris_x
29/10/2018, 11:54
εκεινες τις πατατουλες να τις φερω τωρα η με τη μπυριτσα μετα??:cry::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gior-gos
29/10/2018, 12:43
Λοιπόν, αν και με τα περί οργάνωσης της βόλτας δεν τα πήγα και πολύ καλά -βαριόμουν λιγάκι να σας πω την αλήθεια-, νομίζω ότι όλοι γυρίσαμε στα σπίτια μας ευχαριστημένοι.
:lol: αν δεν ησουνα εσυ, θα χαμε ολοι χαθει
Ευγε που μας ξεκουνησες :beer:
400652
Έπρεπε να βγάλετε και μια τον νεοσσό, πριν και μετά την βόλτα, να βλέπαμε πόσο μεγάλωσαν τα γένια του.
400652
Ρε τον ούστη ,γραμμάριο δεν έχει πάρει :)
Έπρεπε να βγάλετε και μια τον νεοσσό, πριν και μετά την βόλτα, να βλέπαμε πόσο μεγάλωσαν τα γένια του.
:lol::lol:
Δε με γνώρισε ούτε ο σκύλος όταν επέστρεψα.
Ρε τον ούστη ,γραμμάριο δεν έχει πάρει :)
Είναι αυτή η αναλογία κιλών/ίππο....
Είναι αυτή η αναλογία κιλών/ίππο....
Ε μα... Αντί να πάρεις ισχυρότερη μοτοσυκλέτα, φάε λιγότερα σουβλάκια.
Ε μα... Αντί να πάρεις ισχυρότερη μοτοσυκλέτα, φάε λιγότερα σουβλάκια.
..έχεις ξεστομίσει μεγάλη ύβρη ...
Θα κάνουμε διατροφή. Πικ-νικ μόνο με μήλα και μαρούλια. Άντε και κανένα αλανιάρικο ψάρι από τη μποταμιά.
Θα κάνουμε διατροφή. Πικ-νικ μόνο με μήλα και μαρούλια. Άντε και κανένα αλανιάρικο ψάρι από τη μποταμιά.
ναι...ναι...
400690
o_gavros
29/10/2018, 14:49
Νεοσσε;...
400707
Μην παρεξηγείτε το νεοσσό, έτσι είναι η νέα γενιά...
o_gavros
29/10/2018, 14:54
Θα τηνε φάει το μαύρο σκοτάδι τη νεα γενιά αμα λέει τέτοια
Μην παρεξηγείτε το νεοσσό, έτσι είναι η νέα γενιά...
Ενταξει , δεν τον παρεξηγούμε τον άνθρωπο… δεν ξέρει.. πρώτη βόλτα πήγε με το moto.gr και κατά ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ σύμπτωση , έπεσε σε όλους τους fit… (δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό):lol:
Σου λέει , έτσι είναι εδώ … Ekali fitness club…
Απλως , άμα στην βόλτα συμμετέχουν άλλα επιφανή μέλη , η αναφορά και μόνο σε σαλάτες – φρούτα – κοτζι μπερι, μουσλι κλπ την ώρα του φαγητού , μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα..:bawl:
Ενταξει , δεν τον παρεξηγούμε τον άνθρωπο… δεν ξέρει.. πρώτη βόλτα πήγε με το moto.gr και κατά ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ σύμπτωση , έπεσε σε όλους τους fit… (δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό):lol:
Σου λέει , έτσι είναι εδώ … Ekali fitness club…
Απλως , άμα στην βόλτα συμμετέχουν άλλα επιφανή μέλη , η αναφορά και μόνο σε σαλάτες – φρούτα – κοτζι μπερι, μουσλι κλπ την ώρα του φαγητού , μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα..:bawl:
:bawl::bawl:....εχει μια δόση αληθείας αυτο...το νου σου:D
Μπράβο μάγκες. Αντε και στην επόμενη να σκάσουμε με τα scooter. :beer:
YΓ. Μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος, έτσι να μου φύγει η περιέργεια, τι παλτό πήγε και αγόρασε πάλι ο McGvr?
YΓ. Μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος, έτσι να μου φύγει η περιέργεια, τι παλτό πήγε και αγόρασε πάλι ο McGvr?
Κάτι για NC λένε, μάλλον Χόντα, αυτό με τον μισό κινητήρα του jazz....
Το SR δεν δουλευει;
road spirit
29/10/2018, 15:16
.... φάε λιγότερα σουβλάκια.
400710
filipp0s
29/10/2018, 15:21
+660 :beer::beer::beer:
Κάτι για NC λένε, μάλλον Χόντα, αυτό με τον μισό κινητήρα του jazz....
Το SR δεν δουλευει;
Το NC έχει τον μισό και κάτι κινητήρα του RCV ρε γιδοβοσκέ.
Ναι δουλεύει το SRX αλλά το κρατάω για το Mugello. :tooth:
telegonos
29/10/2018, 15:49
Το NC έχει τον μισό και κάτι κινητήρα του RCV ρε γιδοβοσκέ.
Και πάνω που νόμιζα ότι το wtf ρητό της ημέρας θα ήταν το ''δεν μπαίνουμε πίστα να κάνουμε κόντρες''.
:facepalm:
Τουλάχιστον εσύ το λες για αστείο, θα μου πεις...
400652
να βαλεις αυτη την βόλτα ξανα. τώρα που πηρες μπρος!
..έχεις ξεστομίσει μεγάλη ύβρη ...
ναι...ναι...
400690
Αυτό σηκώνει κλωτσιά αλά Ρόσι........
Και πάνω που νόμιζα ότι το wtf ρητό της ημέρας θα ήταν το ''δεν μπαίνουμε πίστα να κάνουμε κόντρες''.
:facepalm:
Τουλάχιστον εσύ το λες για αστείο, θα μου πεις...
Παλιά στις πίστες έτρωγαν και καμιά μπριζόλα...
Έχω πολύ υλικό, αλλά μέχρι το τελικό μοντάζ, μια γεύση... να, κάπως έτσι τα περάσαμε:
400717
Έχω πολύ υλικό, αλλά μέχρι το τελικό μοντάζ, μια γεύση... να, κάπως έτσι τα περάσαμε:
400717
Κατάλαβα... Με τετρακύλινδρα στις 5.000 rpm. Βαρετό φαίνεται. :p
Μπροστα ειναι 2 τρικυλινδρα και ενα 2κύλινδρο.....:smokin:
ψιτ, μορτες, εγω σε βολτα που θα ειναι κι αυτος δεν ερχομαι να το ξερετε.....
:bawl:
Μπροστα ειναι 2 τρικυλινδρα και ενα 2κύλινδρο.....:smokin:
Αυτοί πέρασαν καλά. Ο φωτογράφος όμως με τις 5.000 rpm στους 4 κυλίνδρους, ανία.
Διόρθωση: Τώρα που το ξαναείδα, το Hornet 900, τουλάχιστον στα χαρτιά, βγάζει τη μέγιστη ροπή και την ισχύ στις ίδιες στροφές (6.500 και 9.000 rpm, αντίστοιχα) με το MT07 που είχες, άρα σωστά το δούλευες. Μεγαλύτερη ισχύς φυσικά και με διαφορετική καμπύλη φαντάζομαι, αλλά στις ίδιες στροφές η μέγιστη τιμή. Αν και τετρακύλινδρο, διαφέρει πολύ στη ρύθμιση του κινητήρα με το Hornet 600 που βγάζει τη ροπή στις 10.500 rpm και την ισχύ στις 12.000 rpm.
Κατάλαβα... Με τετρακύλινδρα στις 5.000 rpm. Βαρετό φαίνεται. :p
Τι να κάνω που δεν είχα την ΜΤάρα μου!!11
400718
400719
400720
400721
Οι φωτογραφίες είναι απλά ενδεικτικά screenshots από τα βίντεο, σχεδόν τυχαία. Δεν έχω καθίσει να ξεχωρίσω τίποτα γιατί βαριέμαι. Κάποτε.
Και ο φωτογραφος καλα πέρασε...τραστ μι αι νοου:D..σωτηρη μη διαβαζεις ρε κανε οτι δεν ειδες τιποτα:lol:
ψιτ, μορτες, εγω σε βολτα που θα ειναι κι αυτος δεν ερχομαι να το ξερετε.....
:bawl:
Μην ανησυχείς, θα έχεις άπλετο χρόνο. Θα ξεκινήσεις με τα παϊδάκια και, όταν τελικά καταφθάσω, θα κάνεις ότι τρως σαλάτα.
sotostzav
29/10/2018, 21:39
Και ο φωτογραφος καλα πέρασε...τραστ μι αι νοου:D..σωτηρη μη διαβαζεις ρε κανε οτι δεν ειδες τιποτα:lol:
Τι να δω ρε,μαλακωΣα το παει το αργαλειο...
Δε ζορίζουμε ποτέ δανεικό μηχανάκι!
(η αλήθεια είναι ότι όντως έχω ξεχάσει πώς οδηγούνται τα 4κύλινδρα και το κρεμούσα συχνά :lol: )
sotostzav
29/10/2018, 21:46
Δε ζορίζουμε ποτέ δανεικό μηχανάκι!
(η αλήθεια είναι ότι όντως έχω ξεχάσει πώς οδηγούνται τα 4κύλινδρα και το κρεμούσα συχνά :lol: )
Ρε μαλακα αφου ξεμπαζωνει την ασφθλαστρο το μεκανακ,τι ειν'αυτα που λες;Ακου λεει το κρεμουσε....Θα μας βγανεις το γκαζι,ταφο τρισκαταρατε...
ΣΚΟΤΩΝΕΙ το μηχανάκι ρε, εγώ είμαι κουλός.
* κρεμούσε = έκανε +ένα δευτερόλεπτο να "αρπάξει" ναούμ, όχι ότι ήθελε και σπρώξιμο. :p Για 4κύλινδρο δουλεύει πολύ ωραία, απλά είναι αισθητή η διαφορά χαμηλά από τα 2κύλινδρα. Κι εγώ έχω μάθει να δουλεύω χαμηλές/μεσαίες.
sotostzav
29/10/2018, 21:53
ΣΚΟΤΩΝΕΙ το μηχανάκι ρε, εγώ είμαι κουλός.
* κρεμούσε = έκανε +ένα δευτερόλεπτο να "αρπάξει" ναούμ, όχι ότι ήθελε και σπρώξιμο :p
Δηλαδης δε θα το αγορασεις τελικα;
Κλείσαμε στα 2,5 χιλιάρικα. Και η μεταβίβαση δική σου. :lol:
sotostzav
29/10/2018, 21:58
Κλείσαμε στα 2,5 χιλιάρικα. Και η μεταβίβαση δική σου. :lol:
Ναι αλλα θα κρατησω τις χρυσες ζαντες γιατι ειναι συλλεΧτικες :bawl:
Τις έχεις δει τελευταία; Είναι ακόμα χρυσές; Μήπως είναι κουνουπί; Νομίζω είχα έντομα μέχρι και κάτω από τη σέλα.
sotostzav
29/10/2018, 22:01
Τις έχεις δει τελευταία; Είναι ακόμα χρυσές; Μήπως είναι κουνουπί; Νομίζω είχα έντομα μέχρι και κάτω από τη σέλα.
Δε πειραζει,καλυτερα να κανει φιλμ να προστατευει το χρωμα...
sotostzav
29/10/2018, 22:04
Αφου δεν καταφερα να ερθω εγω,χαρηκα που τουλαχιστον ηρθε το χορνετακι μου μαζι σας!!!Ηταν λογικο και επομενο να ειναι βολταρα αφου ο καιρος ηταν τελειος,η παρεα δυνατη και τα γκαζια πολλα:bawl: Αντε και στις επομενες,μαζι:beer:
Να μου το προσέχεις. Μου λείπει, πες του. :pink: