PDA

View Full Version : Απώλεια Πινακίδας-Απόσυρση

xrhstaras13
22/10/2018, 08:13
Εχω χασει την πινακιδα της μηχανης και θελω να την αποσυρω. Χρειαζεται να κανω αντικατασταση της πινακιδας ή απλα την βεβαιωση της αστυνομιας;

sapila racing
22/10/2018, 09:45
Εχω χασει την πινακιδα της μηχανης και θελω να την αποσυρω. Χρειαζεται να κανω αντικατασταση της πινακιδας ή απλα την βεβαιωση της αστυνομιας;

Για να καταθέσεις πινακίδα χρειάζεται να εχεις πινακίδα.

buckley
22/10/2018, 10:10
Για να καταθέσεις πινακίδα χρειάζεται να εχεις πινακίδα υπουργείου.

Ναταλεμεολα φίλος :D

typhoon
22/10/2018, 11:40
Την πινακίδα δεν την έχεις. Άδεια κυκλοφορίας κ τέλη πληρωμένα έχεις?

Επίσης όταν λες απόσυρση τι εννοείς? Απόσυρση από την κυκλοφορία για μερικά χρόνια πχ αλλά θα κρατήσεις την μηχανή για πιθανή μελλοντική χρήση ή θέλεις απλά να την κάνεις διαγραφή ( καταστροφή πλαισίου) κ να φύγει τελείως από το όνομα σου?

telegonos
22/10/2018, 13:00

Διευκρίνισε τι εννοείς με το ''απόσυρση''.

Προσωρινή ακινησία θέλεις να κάνεις; (θέλει πινακίδα)

ή

Οριστική διαγραφή; (δεν θέλει πινακίδα, δίνεις το χαρτί της απώλειας από την αστυνομία)

lykourgi
22/10/2018, 19:00
Την βεβαίωση της αστυνομίας για την απώλεια της πινακίδας (και την άδεια, φυσικά).
Το έκανα πρόσφατα (οριστική διαγραφή).

xrhstaras13
22/10/2018, 23:17
θελω να την δωσω για παλιοσιδερα.

telegonos
23/10/2018, 07:49
Τι μηχανή είναι;

buckley
23/10/2018, 07:59
Τι μηχανή είναι;

Κανά χόνδα vf ,παλιοσίδερα δεν είπε :p

buckley
23/10/2018, 08:00
θελω να την δωσω για παλιοσιδερα.

Χρηστάκη πρόσεξε τι θα απαντήσεις ε...
Αν είναι σουζούκι ,κάνε ότι δεν είδες :D

telegonos
23/10/2018, 09:38
Κανά χόνδα vf ,παλιοσίδερα δεν είπε :p

Τα VF σκουπίδια είναι, εγώ πρώτος το λέω. Ξεπερασμένα, βαρειά, αδικαιολόγητα πολύπλοκα, ακόμα και τότε που βγήκανε. Τα βλέπω και μούρχεται ότι είναι βρώμικα τα χέρια μου και θέλουν πλύσιμο

Pew
24/10/2018, 00:47
Εξαφανισε ο,τι εχει να κανει με αριθμο κινητηρα και πλαισιου, απο προσωπου γης... (Ο,τι καταλαβαινεις).
Αφου πλεον το πτωμα, δεν αναγνωριζεται, σπρωχτο για σκραπ οπως ειναι.
Ξαναλεω, αρκει να μην υπαρχει αναγνωριστικο, κριμα να παρεις στο λαιμο σου ανθρωπους.

Δωσε λιγο χρονο στη φαση να κυλησει, δηλωσε κλοπη και τελος.

JohnFourl
26/10/2018, 18:16
Εξαφανισε ο,τι εχει να κανει με αριθμο κινητηρα και πλαισιου, απο προσωπου γης... (Ο,τι καταλαβαινεις).
Αφου πλεον το πτωμα, δεν αναγνωριζεται, σπρωχτο για σκραπ οπως ειναι.
Ξαναλεω, αρκει να μην υπαρχει αναγνωριστικο, κριμα να παρεις στο λαιμο σου ανθρωπους.

Δωσε λιγο χρονο στη φαση να κυλησει, δηλωσε κλοπη και τελος.

και θα εχει ρε φιλε για παντα ενα μηχανακι στο ονομα του που μετα απο χρονια μπορει να βγει ενας καινουργιος νομος για ανασφαλιστα η μη πληρωμενα τελη κυκλοφοριας με προστιμο;;μετα τι θα κανει;θα πει την εκανα παλιοσιδερα;

Pew
26/10/2018, 22:05
και θα εχει ρε φιλε για παντα ενα μηχανακι στο ονομα του που μετα απο χρονια μπορει να βγει ενας καινουργιος νομος για ανασφαλιστα η μη πληρωμενα τελη κυκλοφοριας με προστιμο;;μετα τι θα κανει;θα πει την εκανα παλιοσιδερα;

Διαβασε καλυτερα ΡΕ φιλε.