PDA

View Full Version : africa twin

greek-navy
08/11/2018, 14:14
ευχαριστω για την αποδοχη,εχω προβλημα με την παροχη βενζινης στην μηχανη μου,ενα africa μου δουλευει στο ρελαντι πηγαινει κανονικα και στις πολλες στροφες μου κοβει την βενζινα δεν σβηνει αλλα δεν παει,μετα απο λιγο και αν ριξω τις στροφες δουλευει κανονικα,μπορει να το ξανακανει και μπορει οχι,τις γνωμες σας για το προβλημα,αν φταιει η αντλια η ειναι κατι αλλο.παλια που αλλαξα αντλια ειχε αλλα συμπτωματα .ευχαριστω

taisteal
08/11/2018, 14:20
Αν όπως λες δεν είναι αντλία βενζίνης,δες τις μεμβράνες καρμπυρατέρ

greek-navy
08/11/2018, 14:45
Αν όπως λες δεν είναι αντλία βενζίνης,δες τις μεμβράνες καρμπυρατέρ

δηλ λυσιμο ολα παλι, οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι δεκαπεντε μερες απο την ανακατασκευη.η αντλια μπορει να το κανει οπως το ειχα περιγραψει?

taisteal
08/11/2018, 14:48
δηλ λυσιμο ολα παλι, οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι δεκαπεντε μερες απο την ανακατασκευη.

Θυμάμαι στο άφρικα όταν είχαν θέμα οι μεμβράνες ανέβαζε μέχρι 4000 στροφές το μοτέρ
αλλά μετά δεν.
Δεν τις τσεκάρατε αφού ανακατασκευάστηκε;

greek-navy
08/11/2018, 14:54
οχι δεν το πειραξα καθολου ,δεν μου ανεβαζει στροφες απο μονο του η λειτουργια της ειναι κανονικη ,απλα μετα απο καμποσα χλμ θα κανει ενα ρεταρισμα ,θα κοψω λιγο και στρωνει μπορει να το ξανακανει και μπορει και οχι

pano kato
08/11/2018, 15:27
Αν κανει σα να μενει απο βενζινη, ισως θελουν καθαρισμα τα φιλτρακια που εχουν τα καρμπιρατερ!Τα βγαζεις και λυνεις τα μπολ. Αφερεις τα φλοτερ και ξεβιδωνεις τις θηκες που φωλιαζουν οι βαλβιδες ρυθμισης τις σταθμης. Ψεκασε τα φιλτρακια με καθαριστικο καρμπ, αντιστροφα απο την φορα της βενζινης.

greek-navy
08/11/2018, 15:32
ακριβώς ετσι κανει ,οταν ζητάει βενζινα δεν την εχει,θα κοιταξω τα καρμπιρατερ

pano kato
08/11/2018, 15:39
Το επαθα σε bros 650! Ελπιζω να ειναι αυτο.:)

greek-navy
08/11/2018, 15:43
οκ pano kato θα το κοιταξω,υπαρχει περίπτωση να ειναι τα σωληνάκια τα εχω αλλαξει ολα εκτος απο ενα αυτο που φευγει απο την αντλια και παει στα καρμπιρατερ να περνει αερα ας πουμε