View Full Version : Ψεκασμός ή καλμπιλατέλ;
Καλησπέρα, παιδιά, και καλή - μαύρη - Παρασκευή. Θα ήθελα να συζητήσουμε αν προτιμάτε μηχανάκια με ιτζέξιο ή καλμπιλατέλ και γιατί. Υπερέχει ξεκάθαρα κάποιο από τα 2 συστήματα; Τι πιστεύετε;
rainmike
23/11/2018, 14:01
Καλησπέρα, παιδιά, και καλή - μαύρη - Παρασκευή. Θα ήθελα να συζητήσουμε αν προτιμάτε μηχανάκια με ιτζέξιο ή καλμπιλατέλ και γιατί. Υπερέχει ξεκάθαρα κάποιο από τα 2 συστήματα; Τι πιστεύετε;
Ωχ, black friday και επισήμως:lol:
Τι πιστεύετε;
H πίστη είναι προσωπικό θέμα του καθενός.
borgiriadis1
23/11/2018, 14:17
Ωραία τοπικ γίνονται.
ψεκασμός
taisteal
23/11/2018, 14:58
Βόλτα επειγόντως....
telegonos
23/11/2018, 15:00
Τι θα απαντήσουν οι ΜΠΖεκασμένοι, για να δούμε...
Βόλτα επειγόντως....
Έχει Ford.
Έχει Ford.
Με καρμπ η ψεκασμό;:D
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/11/2018, 15:24
Καρμπ.Εχεις μια ιδεα οταν θα σου παθει κατι.Ενο με ψεκασμο???
Μα τι εχεις παθει????
Στο τελος ολλα αυτα θα τα βαλεις κατω και θα βγαλεις το μηχανακι που θες να παρεις?
Αρχιζω να πιστευω οτι πραγματικα ισως να χρειαζεσαι μια βολτα με το κατανα του μπακλυ με τον μπακλυ οδηγο:lol:
Αν έχεις Evo, ας είναι και με ψεκασμό!
Εσύ αγόρι μου δεν αρκείσαι πλέον στην γκλιτσα, βοιδοπ@τσ@ καλά ξεραμενη θέλεις:lol:
Μα τι εχεις παθει????
Στο τελος ολλα αυτα θα τα βαλεις κατω και θα βγαλεις το μηχανακι που θες να παρεις?
Αρχιζω να πιστευω οτι πραγματικα ισως να χρειαζεσαι μια βολτα με το κατανα του μπακλυ με τον μπακλυ οδηγο:lol:
401526
taisteal
23/11/2018, 15:35
:lol::lol:
401526
Τι μλκ είσαι :bawl::moutza:
Κοίτα τι απαράμιλλο στυλ έχω όμως ο &ούστης :tooth:
καλμπιλατερ εννοειτε!! εχεις προσπαθήσει ποτε να καθαρίσεις με κατσαβιδακι τα μπεκ?? :nono: 99% δεν θα καθαρίσουν και 1% δεν θα δουλεύουν.. απαπα μακρια απο τα μαραφετια του διαβολου.. καλμπιρατελ και παλι καρμπιλατελ!!!
rainmike
23/11/2018, 15:48
axaxaxaxaxa ρε τρολλα μοντεχρήστο
Τι μλκ είσαι :bawl::moutza:
Κοίτα τι απαράμιλλο στυλ έχω όμως ο &ούστης :tooth:
Νομίζω ότι ένα αμπιγιε καπελάκι θα σου πηγαίνει καλύτερα.
MG-KTiNoS
23/11/2018, 16:14
https://youtu.be/e7n9MfDXWZ8
telegonos
23/11/2018, 16:17
Απορία, αφού ο τίτλος παραφράζει το καρμπυρατέρ, γιατί δεν παραφράζει και τον ΜΠΖεκασμό; Έτσι για ομοιομορφία...
Τι; Δεν είναι σωστό; Γιατί 7 στους 10 μοτοσικλετιστές με "λ" το λένε/γράφουν.
Είδες τι έχεις πάθει από την έλλειψη δικύκλου ,μπερδεύεις και τους χρήστες :smokin:
Απορία, αφού ο τίτλος παραφράζει το καρμπυρατέρ, γιατί δεν παραφράζει και τον ΜΠΖεκασμό; Έτσι για ομοιομορφία...
Αφού ο μικρός είναι της γενιάς του ψεκασμού ρε ,δύσκολο είναι να το καταλάβεις ...:p
RaGe_Raptor
23/11/2018, 16:36
GSX-R:a9:
MG-KTiNoS
23/11/2018, 16:39
Τζιεσεξέλ; :lol:
μλκ μου κινέζικα μιλάς???
PaNick67
23/11/2018, 16:40
Τζιεσεξέλ; :lol:
Αλλο μοντελο αυτο :rolleyes:
ο ψεκασμος ειναι καλυτερος παντου......μεχρι να χρειαστει αντλια;)
GSX-R:a9:
Ρε μην τον αποπαίρνεις το μικρό, εγώ τον συμπονώ λέμε.Ήθελε τώρα ο κακομοίρης να τονίσει την λανθασμένη χρήση του λ αντί του ρ και βρήκε και καλά το καρμπυρατέρ :p
Ας του θυμήσω το ντεραπάρω-ντελαπάρω ,απορώ πως δεν το σκέφτηκε τώρα με το φορντ :bawl:
Εγώ άνοιξα το θέμα για να συζητήσουμε και να μορφωθούμε, όχι για τη γραφή.
Εγώ άνοιξα το θέμα για να συζητήσουμε και να μορφωθούμε, όχι για τη γραφή.
Τι πράμα ? :bawl:
Καρμπ.Εχεις μια ιδεα οταν θα σου παθει κατι.
Αν με τις ιδες φτιαχνεις καρμπυρατερ, τοτε σιγουρα και με τις πορδες βαφεις αυγα..!!
(Να σε δω ρε μπαγασα να επισκευαζεις σκισμενη μεμβρανη υποπιεσης με σακουλα απο τη λαϊκη..)
Ενο με ψεκασμο???
Ανεκαθεν τα Evo βγαιναν ψεκαστα..!!
telegonos
23/11/2018, 17:53
Αφού ο μικρός είναι της γενιάς του ψεκασμού ρε ,δύσκολο είναι να το καταλάβεις ...:p
Μεροληψία και ''αποψη'' μέχρι και στον αστεισμό των τίτλων, άιντε να συννενοηθείς... Για τίποτα δεν κάνουν ρπμ αυτοί οι νέοι.
telegonos
23/11/2018, 17:54
Παρόμοιο ποσοστό λέει και ΜΠΖεκαΖμός, αλλά δεν το βλέπω να αποτυπώνεται εξίσου
Μεροληψία και ''αποψη'' μέχρι και στον αστεισμό των τίτλων, άιντε να συννενοηθείς...
Καλά, μην τα παίρνεις και συ τόσο βαριά ,δες εμένα ας πούμε με το κατάνα :bawl:
telegonos
23/11/2018, 18:01
Ναι, δεν θα κοιμηθώ το πρωί. :P
Παρόμοιο ποσοστό λέει και ΜΠΖεκαΖμός[...]
Σόρι, φίλος, δεν έτυχε!
Εγώ ένα τέτοιο ψάχνω πάντως :smokin:
401529
ΟΧΙ το τραπεζάκι ρε τρολάκια...
Εγώ ένα τέτοιο ψάχνω πάντως :smokin:
401529
ΟΧΙ το τραπεζάκι ρε τρολάκια...
Pan's flute?
telegonos
23/11/2018, 18:41
Pan's Labyrinth :lol:
Εύστοχος ο καφεκόπτης ,αλλά μάλλον πιο εύστοχος ο Πολύφημος...:p
spiraleon
25/11/2018, 21:43
αρα??? καταληγουμε στο συμπερασμα οτι καλυτερα ειναι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,???????????????????????
rainmike
25/11/2018, 21:50
αρα??? καταληγουμε στο συμπερασμα οτι καλυτερα ειναι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,???????????????????????
Καλύτερο είναι το μηχανάκι μου γιατί είναι δικο μου.
Επειδή έχω και 'γω χιούμορ, μεταφερθήκαμε σε άλλη ενότητα! :cool:
thunder ace
26/11/2018, 18:37
Εγω που εχω Σαντελεις με καρβουλειτορς επανω ,το κραταω;
Επειδή έχω και 'γω χιούμορ, μεταφερθήκαμε σε άλλη ενότητα! :cool:
Τεμπέλη κοπτοράπτη....:smokin:
:lol:
Πιστεύουμε πως αν αγοράσουμε φιέστα μιά μέρα σαν και σένα θα καταντήσουμε.........
telegonos
26/11/2018, 20:03
Εγω που εχω Σαντελεις με καρβουλειτορς επανω ,το κραταω;
Κράτα το να γελάς με τα λεφτά που δίνουν οι ψεκαστάκηδες όταν χαλάει η τρόμπα, ο ρυθμιστής πίεσης, τα μπεκ, η ανόρθωση, τα πηνία κ.ο.κ.
Καλμπιλατελ νταγκωτό, γκίνεται γκε κάνα καλαμπαλίκι που γκε που
Ένα ωραίο θέμα για συζήτηση κ απορίες πήγε χαμένο.
Ευτυχώς που δουλεύουν σωστά οι διαχειριστές κ το μετέφεραν.
Έχουμε πολλά παππούδια με γνώσεις εδώ μέσα και τα μαθαίνουμε από αυτούς :lol:
Για τους γκέηδες ψεκαστό, για τους γνώστες - μερακλήδες που χουν γράψει στο δρόμο, καλμπυρατέρ :tooth:
Δεν κατάλαβα καλά αν κάνεις χιούμορ ή τι ακριβώς θέλεις να πεις, αλλά το θέμα δεν έχει ούτε μια σοβαρή τοποθέτηση.
Ακόμα και το αρχικό ποστ (του τίτλου συμπεριλαμβανομένου) δεν δίνει καμία βάση για συζήτηση.
Αν πραγματικά θέλεις συζήτηση περι αυτού του θέματος, άνοιξε θρεντ στην κατηγορία που έχει σχέση και οι διαχειριστές θα το προστατέψουν. Το συγκεκριμένο ανοίχτηκε για χαβαλέ και κατέληξε εκεί που πρέπει.
Το συγκεκριμένο ανοίχτηκε για χαβαλέ και κατέληξε εκεί που πρέπει.
:eek: Μη τυχόν και το στείλετε εις τόπον χλοερόν! Το παρόν θρεντ αποτελεί (μια από τις πολλές....) επιτομή του χιούμορ και ξερολισμού που διακατέχει τα μέλη του :lol:
o_gavros
28/11/2018, 18:23
4 σελίδες και δεν έχει πει κανείς στον ασχετικλή τον πλίτσερ ότι η σωστη εκφραση ειναι καρμπιλατερ;
4 σελίδες και δεν έχει πει κανείς στον ασχετικλή τον πλίτσερ ότι η σωστη εκφραση ειναι καρμπιλατερ;
Και συ άσχετος είσαι, το σωστό είναι καρμπυρατέλ :cry:
:bawl:
RaGe_Raptor
28/11/2018, 21:37
Και συ άσχετος είσαι, το σωστό είναι καρμπυρατέλ :cry:
:bawl:
lager ή weiss :D
Φίλε, μην τους ακούς. Εγώ ήμουν απολύτως σοβαρός από την αρχή, όπως είμαι πάντα άλλωστε. Αν ψάξεις στα πρόσφατα θέματα, θα δεις ότι έχω ανοίξει πολλά ενημερωτικού χαρακτήρα για να μαθαίνουμε όλοι! Και έχω σκοπό να ανοίξω πολλά ακόμα! Αλλά εδώ μέσα δεν τολμάς να κάνεις μια καλή συζήτηση, αμέσως επεμβαίνουν τα @@όπανα. Δεν έχει βγει τυχαία το όνομα, να ξέρεις!
lager ή weiss :D
:moutza::moutza: αηδίες πίνεις ρε; :cry::lol:
Ale!
:beer:
Εγώ ήμουν απολύτως σοβαρός από την αρχή, όπως είμαι πάντα άλλωστε.
:facepalm:
RaGe_Raptor
28/11/2018, 23:02
:moutza::moutza: αηδίες πίνεις ρε; :cry::lol:
:beer:
ότι έχει προσφορά στο μπακάλικο :D
thunder ace
29/11/2018, 07:45
Έχουμε πολλά παππούδια με γνώσεις εδώ μέσα και τα μαθαίνουμε από αυτούς :lol:
Για τους γκέηδες ψεκαστό, για τους γνώστες - μερακλήδες που χουν γράψει στο δρόμο, καλμπυρατέρ :tooth:
Εχουμε πει πολλες φορες στο Μοτογρ οταν λεμε καποιον μερακλη....:a01:
Φίλε, μην τους ακούς. Εγώ ήμουν απολύτως σοβαρός από την αρχή, όπως είμαι πάντα άλλωστε. Αν ψάξεις στα πρόσφατα θέματα, θα δεις ότι έχω ανοίξει πολλά ενημερωτικού χαρακτήρα για να μαθαίνουμε όλοι! Και έχω σκοπό να ανοίξω πολλά ακόμα! Αλλά εδώ μέσα δεν τολμάς να κάνεις μια καλή συζήτηση, αμέσως επεμβαίνουν τα @@όπανα. Δεν έχει βγει τυχαία το όνομα, να ξέρεις!
Κλαίω ρε σουήπη :a022:
PaNick67
29/11/2018, 13:25
Τ o Fiesta Vignale ειναι? :lol::lol: