View Full Version : ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!!
Pokermon
01/12/2005, 09:47
ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΙΣ ΟΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!!!!
BELZEBOYLIS
01/12/2005, 09:53
Δεν τσεκάρεις για καμιά καταθλιψούλα …κάνει θραύση στην εποχή μας …
elpizw na mhn kaneis kamia trela ;)
29649
Cpt. Haddock
01/12/2005, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΙΣ ΟΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!!!!
Σκέψου να έχεις και λόγο...
:( :( :(
Τότε είναι που οι "γιορτές" είναι αβάσταχτες...
:wave2:
:bigcry: και εγώ κάτι για το γήρας έλεγα αλλά σίγουρα είναι σκέψεις που έρχονται και παρέρχονται . Απλά σκέψου πιο αισιόδοξα και πιο πολύ ασχολήσου με στόχους . :D
'Ελα κουμπάρε να σου λύσω εγώ τις απορίες σαν ομοιοπαθούσα...
Ειναι απλό.... εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι την χρονιά που πέρασε κάθε φορά.... τις άσχημες στιγμές που με έκαναν πολλές φορές να χαρακτηρίσω την κάθε χρονιά "άσχημη" και εύχομαι να μην ξανάρθουν.... τις καλές στιγμές που δεν ξέρω αν θα μου έρθουν τον επόμενο χρόνο.....
Είναι και το σήμα το αυτοκινήτου..... τι το ήθελα το 1600 μου λές; :yuck:
Είναι που δεν ξέρεις τι να βάλεις την πρωτοχρονιά... είναι που παίρνουμε διπλό μισθό αλλα εξαφανίζονται με διπλή ταχύτητα....
Άσε που είναι και το double dot στα μπουζούκια... παλιοκατάσταση... είναι να μην σε πιάνει μελαγχολία δηλαδή;;;
Πέρα απο την πλάκα... τα χρόνια περνάνε ... και εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι κάθε τέλος του χρόνου.... ήταν μια χρονιά έτσι όπως ήθελα να την ζήσω ή την ανάλωσα στην απλή καθημερινότητα χωρίς ουσία;;; Θα μου δωθεί άλλη ευκαιρία να επανορθώσω....;
......
Pokermon
01/12/2005, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anarane
'Ελα κουμπάρε να σου λύσω εγώ τις απορίες σαν ομοιοπαθούσα...
Ειναι απλό.... εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι την χρονιά που πέρασε κάθε φορά.... τις άσχημες στιγμές που με έκαναν πολλές φορές να χαρακτηρίσω την κάθε χρονιά "άσχημη" και εύχομαι να μην ξανάρθουν.... τις καλές στιγμές που δεν ξέρω αν θα μου έρθουν τον επόμενο χρόνο.....
Είναι και το σήμα το αυτοκινήτου..... τι το ήθελα το 1600 μου λές; :yuck: ( 1800 EINAI TO DIKO MOY MARH )
Είναι που δεν ξέρεις τι να βάλεις την πρωτοχρονιά... είναι που παίρνουμε διπλό μισθό αλλα εξαφανίζονται με διπλή ταχύτητα.... ( DEN PERNO TETOIO EGO )
Άσε που είναι και το double dot στα μπουζούκια... παλιοκατάσταση... είναι να μην σε πιάνει μελαγχολία δηλαδή;;; ( O NOTIS POTE DEN EXEI DOUBLE DOT )
Πέρα απο την πλάκα... τα χρόνια περνάνε ... και εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι κάθε τέλος του χρόνου.... ήταν μια χρονιά έτσι όπως ήθελα να την ζήσω ή την ανάλωσα στην απλή καθημερινότητα χωρίς ουσία;;; Θα μου δωθεί άλλη ευκαιρία να επανορθώσω....;
( :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: )
......
tsoukas77
01/12/2005, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anarane
ήταν μια χρονιά έτσι όπως ήθελα να την ζήσω ή την ανάλωσα στην απλή καθημερινότητα χωρίς ουσία;;; Θα μου δωθεί άλλη ευκαιρία να επανορθώσω....;
...... [/B]
Αυτη ειναι τεραστια κουβεντα.Ισως το σημαντικοτερο ερωτημα που πρεπει να μας απασχολει,ακομη και καθε μερα...
Παιδιά κάθε χρονία φέρνω τις καλές και κακές αναμνησεις ,
τους επιτυχημένους και μη στόχους,
τα καινούρια άτομα και αυτα που φύγαν απο κοντά μου....
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ γιατι καταλαβαίνω ότι ζω και προσπαθώ να μην ρουτινιάζω και να κάνω διαφορετικά πράγματα!!!
Πάντως ιδέα,
Να κάνουμε μια εκδρομή σαν μοτο, είσαστε για τότε?
...... [/B][/QUOTE]
Η μεγαλυτερη κουβεντα ειναι αυτη,μην μελαγχολειτε καντε ενα απολογισμο σαν λογιστες του ευτου σας και προσπαθειστε για το καλυτερο
vangelis 64
03/12/2005, 19:09
lΛοιπόν φίλε μου ανήκουμε στην ίδια κατηγορία!Πάντα με έπιανε κι εμένα αυτή η μελαγχολία(ή καταθλιψούλα αν θές!!!)
Απ' όσο το' χω ψάξει με τον εαυτό μου,μού τη σπάει που οι άνθρωποι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να γλεντήσουν αυτές ακριβώς τις μέρες,να ανταλλάξουν δώρα,να ευχηθούν συνηθισμένα πράγματα που σπάνια τα αισθάνονται,να φάνε και να πιούνε τον άμπακο και τόσα άλλα ίσα-ίσα να ξορκίσουν τη μοναξιά τους.
Εύχομαι να μην στενοχώρησα κανέναν και βούρρρρ για τον ψυχολόγο μου!!!:a24:
ps
Το χιούμορ τού 620...ΑΨΟΓΟ:lol: :lol:
me ton kindino na vgw ektos thematos...
tixainei kapies fores kai apostasiopoioumatse apo ta pragmata pou simvenoun giro mas...
twte vlepoume poso pseftiki kai mixaniki einai i simberifora twn allwn...
idika stis giortes oi ipoxrewtikes koinonikes ipoxrewseis einai para polles kai stis perisoteres apo autes anagazomaste na foresoume ena pseftiko prosopio wste na ginoume arestoi stous sigeneis kai tous gnostous...
to geniko plaisio to jerete..
sfigmena xamogela, amixania, nevrikotita ateleiotes sizitiseis peri anemwn kai idatwn... varemara kai ipokrisia...
anagazomaste na kanoume parea me atoma pou den poli goustaroume... oxi oti einai adipathitikoi apla den mas lene kati...
katalavenoume iposinidita oti ola auta einai ena psema... oti kai oi alloi ipokrinonde kai kai prospiounde oti diaskedazoun...
tautoxrona mesa se oli autin tin katastrofi erxete kai o analogismos twn perasmenwn... kai akrivos epidei den diasedazoume kai ipokrinomaste den boroume para na skeutomaste ta arnitika pou perasan...
me liga logia oli auti i ejanagasmeni eutixia kai euthimia fernei ola ta krimena provlimata stin epifaneia...
alla gia stathite miso lepto...
einai logiko na vriskete kapoios stin treli xara enw den iparxei logos?
min benete se kaloupia... to thema den einai posa dora tha kataferete na agorasete kai poso ejipna kai psagmena tha einai auta...
asxolithite ligo parapanw me ton eauto sas kai me tous pragmatikous kodinous sas anthrwpous twra pou tha exete ligo parapanw xrono...
:wave2: :wave2: :wave2:
Και όχι μόνο εσένα. Είναι όντως ανεξήγητο (φιού!!! και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που μελαγχολώ)... Γενικά με πιάνει ένα κατιτίς στις γιορτές:(
Το μόνο καλό είναι ότι θα φάμε δίπλες και θα πάρουμε φράγκα!!!:lol: :wave2:
free rider
07/12/2005, 15:16
τα χριστούγεννα θα ειναι μια ευχάριστη περίοδος που θα μπορώ να είμαι με τους ανθρώπους που αγαπάω .
Οχι δουλειά ουτε άλλα πράγματα ...
μόνο ευχάριστες στιγμές και ησυχία...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!!!! Γιατί το υποσεινηδητο σου ξέρει πολύ καλά, ότι όλο αυτό το
<< concept>> είναι μια μεγάλη απάτη (και δεν μιλάω μόνο για την θρησκευτική πλευρά)
Οι μόνοι που είναι ευτυχισμένοι σε τέτοιες γιορτές, είναι αυτοί που τα κονομανε
crazykiller
07/12/2005, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Και όχι μόνο εσένα. Είναι όντως ανεξήγητο (φιού!!! και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που μελαγχολώ)... Γενικά με πιάνει ένα κατιτίς στις γιορτές:(
Το μόνο καλό είναι ότι θα φάμε δίπλες και θα πάρουμε φράγκα!!!:lol: :wave2:
Kαι εγώ μελαγχολώ λιγάκι. Ίσως είναι επειδή βλέπω όλη αυτή ψεύτικη ευθυμία γύρω μου. Εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς όταν δεν νιώθω κάτι δεν μπορώ να προσποιηθώ (ούτε που με νοιάζει να πω την αλήθεια). Πως μπορόυν και το κάνουν τόσοι ανθρώποι γύρω μου δεν μπορώ να καταλάβω.:confused:
Θα φάμε δίπλες;;;;;;;;;;
Με προσοχή γιατί...... θα κάνουμε και δίπλες!!!!!!!!:lol: :lol:
el_hymador
08/12/2005, 00:30
εμενα τα Χριστουγεννα , απλα δεν μου αρεσουν....ισως επειδη σηματοδοτουν την εναρξη της πιο μιζερης και βαρετης περιοδου του χρονου , δηλαδη του Χειμωνα ...... απο τελη Μαρτιου και μετα ολα οκ!!! Μακραν καλυτερη γιορτη το Πασχα , τοσο σε συμβολισμο οσο και σε χρονικη τοποθετηση....(αρνι και λοιπα εδεσματα δεν τρωω)
Ασε που το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι οτι τα Χριστουγεννα σε οτι αφορα τον εορτασμο τους ειναι πολυ ''ευρωπαϊκα'' σε αντιθεση με το Πασχα που ειναι καραμπαμ αυθεντικο!
latris mixanis
08/12/2005, 21:34
γίνεται ο απολογισμός της χρονιάς τέτοια εποχή.........
αλλά απο την άλλη βάζεις νέους στόχους!!
:smilea: :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
αλλά απο την άλλη βάζεις νέους στόχους!!
:smilea: :smilea:
ΩΩΩΩΩΩ... Ναί!!!!!!!
startengine
09/12/2005, 09:44
Γιατί δεν γράφουμε και ΤΗΝ μεγάλη αλήθεια περί του θέματος?
Τα Χριστούγεννα μας θυμίζουν την ξεγνοιασιά των παιδικών-νεανικών μας χρόνων. Η σύγκριση με το σήμερα προκαλεί αυτόματα μια μελαγχολία...
Στιγμές αληθινής ζεστασιάς, αγκαλιές που αγαπήσαμε, πρόσωπα αγαπημένα που δεν είναι πιά κοντά μας...
Ουφ! Τι λέμε βρε παιδιά!!!
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή για όσους είναι ή κατάφεραν να παραμείνουν "παιδιά"!
:sick:
afrotwin
09/12/2005, 10:01
itan xristougena otan stin proigoumeni zoi sou diatax8ike o apanxonismos sou stin platia tou xoriou epidi tolmises na eroteftis tin kori tou mprouxonta.....
Xmas
Sigoura ta paidia xairontai pio poly. Alla kai gia mas yparxoun logoi.
Dwro Xmas (apo douleia)
Adeia...synepos kaneis pragmata pou kaneis mono proi kai sou leipoun...volta me mixani, volta sta magazia (y not dld??), episkepsi se filous pou exeis kairo na deis, kai genikos xronos gia enasxolisi me agapimena prosopa kai pragmata.
Ok, kai na melagxoleis, einai an8ropino alla ta Xmas, i xara einai kai metadotiki, ektos an eisai kata8liptikos se proxorimeno va8mo.
Ego, de provlimatizomai pote, efoson i zoi einai kai 8a einai skata os epi to pleiston, afou de genni8ika plousios i trelos, kai de fainetai kati kalytero ston orizonta, ta Xmas ta exo san eyxaristo dialeima.
Me ti na provlimatisto dld? An mporousa na kano kati gia na lyso ta provlimata tou planiti, kai tis kakourgas kenonoias, na provlimatizomoun. Twra an ekana kapoia mlkia tin xronia pou perase to ksero, den einai anagi na ksanaxaso xrono gia na to ksanaskefto kai na po poso malakas eimai, kai na kleisto spiti kai na vromisei i pantofla mou ki allo...
qe sera sera, deja vu kai alla polla emprime...!
Kante kai ligo sex...:)
Also fart in trams...:a13:
Οι γιορτες ειναι οτι χειροτερο για τους ανθρωπους που αρνουνται να διασκεδασουν, βλκεποντας μια κοινωνια που κατρραειε και που προσπαθει μεσω του δανεισμου και του καταναλωτισμου να ξορκισει τα προβληματα της....
ουφφφ :(
tsoukas77
15/12/2005, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
[B]Γιατί δεν γράφουμε και ΤΗΝ μεγάλη αλήθεια περί του θέματος?
Τα Χριστούγεννα μας θυμίζουν την ξεγνοιασιά των παιδικών-νεανικών μας χρόνων. Η σύγκριση με το σήμερα προκαλεί αυτόματα μια μελαγχολία...
Πολυ κοντα στην πραγματικοτητα,αυτη η αποψη...
ktm640lc4
16/12/2005, 08:57
ημουν που ημουν, με χαλανε και οι γιορτες, δουλευω το σουκου απο 14-15 ωρες την μερα, διαβασα και αυτο το ποστ και ειμαι για φουντο.....
:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
ημουν που ημουν, με χαλανε και οι γιορτες, δουλευω το σουκου απο 14-15 ωρες την μερα, διαβασα και αυτο το ποστ και ειμαι για φουντο.....
:(
με ή χωρις το ktm???
:a22: :a22: :a22: :a22:
:rotflmao:
χωρις παρεξηγηση, ε? :beer: :beer: :beer:
αν είναι να μας πεις που το παρκάρεις , εεεε Bart? ψευτοαφρικάνε.... :D :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αν είναι να μας πεις που το παρκάρεις , εεεε Bart? ψευτοαφρικάνε.... :D :p
γιατι, θα ερθεις να βαλεις κανενα χερακι στο ανεβασμα καθε φορα που παω στη δουλεια??? :p :a22: :p :a22: :p :a22: :p
ktm640lc4
16/12/2005, 16:47
Το ΚΤΜ σας το αφηνω παλουκαρια.
ΝΑ το προσεχετε μονο γιατι ειναι καλο παιδι.
Το ΚΤΜ σας το αφηνω παλουκαρια.
ΝΑ το προσεχετε μονο γιατι ειναι καλο παιδι.
εγω βασικα ηθελα να βοηθησω την κοινωνια και να την καθαρισω με ενα ΚΤΜ λιγοτερο. στο φουντο που θα κανεις, μπορεις να το παρεις μαζι? εκτος αν το θελει ο τροπεας!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εγω βασικα ηθελα να βοηθησω την κοινωνια και να την καθαρισω με ενα ΚΤΜ λιγοτερο. στο φουντο που θα κανεις, μπορεις να το παρεις μαζι? εκτος αν το θελει ο τροπεας!!!
εγω πάλι νόμιζα ότι πουλήθηκε για ενα ΚΤΜ η παλιοαφρικάνα..... χαχαχα και έτρεξα να τον γιουχάρω!!!
Τες πα , μην ανησυχείς φίλε τα Χριστούγεννα που θα βάλω τζάκι σπίτι μου δωροδοκία απο κάπτεν θα σε φωνάξω να παίξουμε κανα χαρτάκι...
ktm640lc4
17/12/2005, 11:14
Eνταξει αν ειναι ετσι να παρω το ΚΤΜ και να ερθω.
Σαββατο/Κυριακη δουλεια οι μαυροι.
Κοινωνια πουτ....α αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους πετας στην ακρη, στα βραχια, στο πεζοδρομιο.
Eνταξει αν ειναι ετσι να παρω το ΚΤΜ και να ερθω.
Σαββατο/Κυριακη δουλεια οι μαυροι.
Κοινωνια πουτ....α αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους πετας στην ακρη, στα βραχια, στο πεζοδρομιο.
...θα ρθουν καλύτερες μέρες...;)
ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ
αγαπητέ μου το πρόβλημα είναι πως έχεις δίκιο.......
το νόημα των γιορτών δεν υπάρχει ποια.
μια τεράστια υποκρισία και καθείς κάνει πραγματα που του μάθανε η είδε και αντιγράφει και αυτός χωρίς να σκεφτεί γιατί το κάνει.
θυμάτε τα χριστου. να κάνει δώρα και να βοηθήσει άτομα που έχουν ανάγκη.
λες και τον υπόλοιπο χρόνο δεν έχουν ανάγκη:confused: :confused:
στισ γιορτές πλέον διακινούνται συγκεκριμένα υλικά και αγαθά προς συμφέρον κάποιον κλάδων εμπορικόν
και ρωτάω εγώ γιατι πρέπει να φάω γαλοπούλα ?
ετσι λοιπόν βλέποντας αυτό το θέατρο του παραλόγου να κινείται γύρω σου νιωθεις μια απογοητευση.
με αποτέλεσμα να έχεις την ανάγκη (φυσιολογικά) για να απομακρυνθείς απο όλα αυτά.
μια χαρα είσαι:wave2: :wave2:
το σηκώνουν οι μέρες αυτές το μελαγχολικό.....
αντε και καλές γιορτές:wave2: :beer: :beer:
νυχτερινος
18/12/2005, 01:07
Αυτα τα χριστουγεννα ερχοται μαζι με την απουσια του μικρου μου αδελφου.Ειναι λοιπον μαυρα καταμαυρα,χωρις ελπιδα......
Η ελπίδα πηγάζει απο τα όνειρα του αδερφού σου και κατ'επέκταση τα δικά σου όνειρα ...
Σε βλέπει και θέλει το καλύτερο για σένα και αυτό είναι να τον θυμάσαι όπως σαν να ήταν δίπλα σου, όπως πάντα , όπως χθες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από νυχτερινος
Αυτα τα χριστουγεννα ερχοται μαζι με την απουσια του μικρου μου αδελφου.Ειναι λοιπον μαυρα καταμαυρα,χωρις ελπιδα......
νομίζω πως εστιάζεις σε λαθος σημείο.
κανονικά θα πρέπει να νιώθεις περήφανος (τουλάχιστον) που είχες την τιμή να τον γνωρίσεις.......
και βέβαια υπάρχει ελπίδα και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης σου βρε.
χαμογέλα και κράτα τα καλύτερα γιατί αυτά σου αξίζουν..........
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Η ελπίδα πηγάζει απο τα όνειρα του αδερφού σου και κατ'επέκταση τα δικά σου όνειρα ...
Σε βλέπει και θέλει το καλύτερο για σένα και αυτό είναι να τον θυμάσαι όπως σαν να ήταν δίπλα σου, όπως πάντα , όπως χθες...
:beer: :beer: :beer:
:a013: :a013: :a013:
:a18: :a19: :a20: