View Full Version : Συνεργείο για σκούτερ
Καλημέρα,
μιας και αρκετοί από εμάς χρησιμοποιούμε και σκούτερ για τις καθημερινές μετακινήσεις μας, ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί κάποιος να προτείνει συνεργείο, κατά προτίμηση στα Νότια Προάστια, για να πάω το beverly για σέρβις.
Θα ήθελα να αποφύγω "αντιπροσωπίες" (το πήγαινα στον Λυμπερόπουλο Βουλιαγμένης όσο ήταν σε εγγύηση, χωρίς κάποιο παράπονο) μιας και πέρα των συνηθισμένων (λάδια, ιμάντες) θέλω να κάνω και αλλαγή λαδίων στο πηρούνι, πιθανών να θέλω μπροστά ρουλεμάν λαιμού, ίσως να βάλω κάνα αμορτισέρ πίσω...Γενικά, να ασχοληθεί κάποιος με την ησυχία του με ένα μηχανάκι που κινείται για 60Κ χλμ στην Αθήνα χωρίς τις ξέπετες λόγω φόρτου εργασίας ή τσαπατσουλιάς.
Merciless
27/11/2018, 08:10
Καλημέρα είχα για χρόνια ένα μπεβερλι (εκτος εγγυησης )με κοντά 65κ χιλ πάντα το πήγαινα στον αρμακολα παρολου που ο Λυμπεροπούλος στην βουλιαγμενης είναι 500μ μακρια από το σπιτι μ. Από το αρμακολα ευχαριστημένος οσο δεν πάει από την προσοχή που έδινε στο μηχανάκι μ...
DoctoR_k6
27/11/2018, 09:42
Καλημέρα είχα για χρόνια ένα μπεβερλι (εκτος εγγυησης )με κοντά 65κ χιλ πάντα το πήγαινα στον αρμακολα παρολου που ο Λυμπεροπούλος στην βουλιαγμενης είναι 500μ μακρια από το σπιτι μ. Από το αρμακολα ευχαριστημένος οσο δεν πάει από την προσοχή που έδινε στο μηχανάκι μ...
Το 350 εκει το παω.
Καλες τιμες κ δειχνουν οτι το προσεχουν (για την ωρα).
Δεν εχω πατατηρησει κατι περιεργο (ακομα).
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μένω και σχετικά κοντά, θα τον δοκιμάσω...
o_gavros
30/08/2019, 10:42
έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο συνεργείο στα Βόρεια προάστεια (Κηφισά και πέριξ) να πάω να τσεκάρω ένα μπέβερλυ για λογαριασμό φίλου;
έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο συνεργείο στα Βόρεια προάστεια (Κηφισά και πέριξ) να πάω να τσεκάρω ένα μπέβερλυ για λογαριασμό φίλου;
Στη Δροσά σου κάνει ρε ?
Πουλάκι μου κατά τα άλλα ,γαύρος λαικό παιδί κλπ κλπ
Τι φίλος ρε ,ξεκίνησε ο σουήπης και γίνεται μόδα σιγά σιγά :bawl:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155990&p=3007215&viewfull=1#post3007215
o_gavros
30/08/2019, 14:03
τυγχάνει κι έχω Κρητικό άλτερ έγκο ο οποίος με πήρε τηλέφωνο σήμερα και μου λέει έχω βρει ενα μπεβερλι και μουμπλε μουμπλε,εισαι μαλακας του λέω, τραβα γαμήσου μ'απαντάει, θα πας να το δεις το μηχανάκι; θα πάω.
Δεν πειράζει, ευκαιρία για σουβλάκι μπέικο στο καπαντρίτι :cool:
για πέσε. έχω ήδη μια πρόταση για Σεν Ετιέν αλλά εχθρός του κοντά είναι το κοντύτερα.
τυγχάνει κι έχω Κρητικό άλτερ έγκο ο οποίος με πήρε τηλέφωνο σήμερα και μου λέει έχω βρει ενα μπεβερλι και μουμπλε μουμπλε,εισαι μαλακας του λέω, τραβα γαμήσου μ'απαντάει, θα πας να το δεις το μηχανάκι; θα πάω.
Δεν πειράζει, ευκαιρία για σουβλάκι μπέικο στο καπαντρίτι :cool:
για πέσε. έχω ήδη μια πρόταση για Σεν Ετιέν αλλά εχθρός του κοντά είναι το κοντύτερα.
Άντε και στα δικά σου :bawl:
o_gavros
30/08/2019, 18:28
ρε ασε το χαβαλέ και πείτε κανένα συνεργείο να κάνουμε δουλίτσα
costas106
30/08/2019, 21:48
Προφκας Πέτρος, Άγιος Στέφανος.
https://www.vrisko.gr/details/572gcd5_3e0h__5k6i51d46h_f47bfab