View Full Version : Τι μηχανάκι να πάρω
Γεια σας, είμαι 18 χρονών και ψάχνω για το πρώτο μου μηχανάκι. Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στα μηχανάκια γι αυτό και απευθύνομαι σε σας. Είμαι ανάμεσα σε μηχανάκια τύπου (Yamaha r125,honda cbf 125cc, honda cbr 125cc. Ένα από αυτά τα 3), στα μηχανάκια τύπου Τσόππερ (Συγκεκριμένα Daelim daystar 125cc). Επίσης σκέφτομαι και κάποιο παπάκι, όπως το innova από άποψη κατανάλωσης. Μεταχειρισμένα φυσικά μέχρι 1.500 ευρώ. Είμαι 1.70 και 60 κιλά και θα το χρησιμοποιώ αρκετά. Ποιο είναι πιο βολικό και πιο οικονομικό; Τι μηχανάκι προτείνετε (και εκτός από αυτά που ανέφερα πιο πάνω)
Ότι από τα παραπάνω σου κάθεταθ καλύτερα στην τσέπη (συντήρηση...) στην άνεση κίνησης. Απέφυγε τα τσοπεροειδή, μπορεί να μοιάζουν άνετα αλλά δεν είναι καθόλου! επιβαρύνουν υπέρμετρα την βάση στης σπονδυλικής στήλης και στην κίνηση κιόλας, απλά θα βλαστημάς την ώρα που το πήρες.....
Γεια σου φιλε. Ο,τι γιαπωνεζικο κι αν παρεις στα 125 καλο ειναι. Ο,τι σου αρεσει εσενα περισσοτερο ή ο,τι βρεθει σαν καλυτερη περιπτωση.
Παρε και μια εναλλακτικη προταση, ετσι για την αλητεια. :smokin:
https://www.car.gr/14809292-suzuki-gn-125
lleonidas
29/11/2018, 00:06
Καλωσόρισες, πιτσιρίκο :)
Το πιο βολικό είναι σχετικό, εσύ θα το αποφασίσεις.Προσωπικά θα επέλεγα μοτοσυκλετάκι και όχι παπί ή scooter αλλά εσύ ξέρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.
Σκέψου επίσης ότι ως άπειρος, καλό είναι να επιλέξεις ένα σχετικά εμπορικό μοντέλο ώστε να μη δυσκολευτείς να το δώσεις αν τυχόν δε σου αρέσει μετά από λίγο καιρό.
Μπορείς ας πούμε να ψάξεις για ένα cbfάκι, ybr 125 ή wolf 125.
Καινούριο αλλά κοντά στα δύο χιλιάρικα το Bajaj Pulsar NS 125 (https://www.car.gr/18068926-bajaj-pulsar-ns-125) .
Και η Bajaj Pulsar NS 125 Μάρεσε πολύ και η wolf 125. Κύριο κριτήριο για να διαλέξω μία από όλα αυτά τα μοτοσυκλετάκια είναι η κατανάλωση καυσίμου. Όσο και να ψάχνω όμως δεν μπορώ να βρω πόση κατανάλωση έχει η κάθε μια.
lleonidas
29/11/2018, 01:18
Ρίξε μια ματιά εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144710) και εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154903)
Πρώην κάτοχος cbf 125. Η κατανάλωση και τα χλμ που μπορείς να κάνεις με αυτό το μηχανάκι είναι αστεία
Έχω ακούσει και για κατανάλωση κάτω από 2. Προσωπικά έκανα 500-550χλμ με τον δείκτη να φτάνει στα κόκκινα (3 λίτρα βενζίνης ακόμα). Το wolf το έχω πει πολλές φορές ότι και από άποψη αξιοπιστίας και από πολλές άλλες απόψεις δεν είναι καλό. Αν βρεις dr125sm ή xt125(ιδανικό θεωρώ για τον σωματοτυπο σου) καν'τα ένα test drive. Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει όχημα με λιγότερη κατανάλωση από το cbf. Βέβαια, πρέπει να σκεφτείς ότι αυτά που θα γλιτώνεις από τις βενζίνες στο cbf θα τα δίνεις στα λάστιχα και στα αλυσιδογραναζα σε βάθος χρόνου, σε αντίθεση με ένα παπί που μπορεί να πίνει ελάχιστα παραπάνω και να έχει 150χλμ αυτονομία αλλά η συντήρηση είναι πολύ φθηνή.
Edit:μόλις ξαναδιάβασα τα threads που παρέθεσε ο Λεωνίδας. Το "τα 125 είναι μόνο για ένα άτομο" δεν ισχύει γενικά. Το "το wolf έχει καλύτερη στάση σώματος" δεν ισχύει καθόλου για εμένα που είμαι 1.85,τα πόδια διπλωναν πολύ και η θέση των μαρσπιεδων ήταν σε πολύ αμήχανο σημείο, τουλάχιστον για μένα.
lleonidas
29/11/2018, 02:18
Βγάζει πάνω από μισή χιλιάδα χλμ με ένα ντεπόζιτο το σκυλί του πολέμου;! Ωραίος!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/11/2018, 05:32
Καλος ηρθες φυλε.Γενικα ισχυει οτι ειπαν οι παραπανω.Αποφυγε το ινοβα.Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.Ως πρωην κατοχος daystar 125 θα σου πω οτι με ενα ντεποζιτο εβγαλα 550 χλμ.Καλο μηχανακι αλλα δεν ειχε αξεια μεταπωλησης και ζωριστηκα πολυ να το διωξω.Κοντεψα να το παντρευτω:lol:.Αν θα πηγενα για τσοπερ στη θεση σου θα εβλεπα το gn 125 που παρεθεσε ο ptc απο πανω.Γενικα ομως θα κοιτουσα και εγω για cbr,cbf,ybr...
Άποψη μου,μακρυά από κινέζους,ινδούς κτλ,δεν εννοώ χώρα κατασκευής μιας και πλέον τα περισσότερα δεν είναι ''made in japan'' αλλά τον σχεδιασμό και τα στανταρ της εταιρίας.Χίλιες φορές το τσοπεράκι του '98 ή ένα από αυτά που αναφέρεις.
Tίμιο μοτοσυκλετάκι είναι και αυτό https://www.car.gr/17869237-yamaha-ybr-125 (τυχαίο παράδειγμα)
Θα κοιτούσα και για XT125 ,endurακι αυτό.https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/16501406/ (τυχαίο παράδειγμα)
Αν θέλεις κάτι πιο δυνατό σε αυτά τα κυβικά πας για δίχρονο εντουράκι π.χ Dt 125Χ ,βέβαια μπλέκεις με λάδια,ξύδια λαδόξυδα αλλά το μηχανάκι ''τσουλάει''.Δεν γνωρίζω βέβαια αν το δίπλωμα σου υποστηρίζει τα αλογάκια του, επίσης καλώς ήρθες και πάρε κ ένα μουράτο κράνος να το φοράς κ να γουστέρνεις! :beer:
cbf 125. Η κατανάλωση και τα χλμ που μπορείς να κάνεις με αυτό το μηχανάκι είναι αστεία
Οπως επισης και οτιδήποτε (υποθεσεις πως) μπορεις να κανεις με αυτο το μηχανακι..
Οπως επισης και οτιδήποτε (υποθεσεις πως) μπορεις να κανεις με αυτο το μηχανακι..
Ανάλυσέ το μου αυτό αν δεν βαριέσαι.Τι δεν μπορείς να κάνεις με το cbf και με τα της κατηγορίας του;
rainmike
29/11/2018, 11:36
Ανάλυσέ το μου αυτό αν δεν βαριέσαι.Τι δεν μπορείς να κάνεις με το cbf και με τα της κατηγορίας του;
:tooth:
Απολυτως τιποτε δεν μπορεις να κανεις..
(και δεν ειναι οτι βαριεμαι να στο αναλυσω, απλα δεν υπαρχει λογος απαριθμησης των παντων..)
Απολυτως τιποτε δεν μπορεις να κανεις..
(και δεν ειναι οτι βαριεμαι να στο αναλυσω, απλα δεν υπαρχει λογος απαριθμησης των παντων..)
Διαφωνώ.Κάνεις σχεδόν τα πάντα αν ξέρεις τι καβαλάς και πως να το καβαλήσεις.Και μιλάς σε άνθρωπο που έχει κάνει σχεδόν τα πάντα,εντός λογικών πλαισίων φυσικά,με αυτό το μηχανάκι.
Μου θυμιζεις τους κατόχους των - παλαι ποτε ενδοξων - Yugo...
(επρεπε να πεισουν τους αλλους, για να πεισουν τελικα και τον εαυτο τους, οτι τα συγκεκριμενα τερατουργηματα ηταν πολυ καλα αμαξια..)
Μου θυμιζεις τους κατόχους των - παλαι ποτε ενδοξων - Yugo...
(επρεπε να πεισουν τους αλλους, για να πεισουν τελικα και τον εαυτο τους, οτι τα συγκεκριμενα τερατουργηματα ηταν πολυ καλα αμαξια..)
Μα δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν.Αντιθέτως,είπα ότι το κατάλληλο μηχανάκι για τον σωματότυπο του op θα ήταν ένα xt125 και το φθηνότερο ένα παπί.Δεν θέλω να ξεκινήσω αντιδικία,αντιθέτως,απλά θεωρώ πως σχόλια σαν τα δικά σου σε τέτοια threads πουθενά δεν βοηθούν.
Θα το καταλαβαινα απολυτα το οτι "δεν βοηθουν" αν μου ελεγες το τι "βοηθαει"..
Θα το καταλαβαινα απολυτα το οτι "δεν βοηθουν" αν μου ελεγες το τι "βοηθαει"..
Όλα τα σχόλια μέχρι να σχολιάσεις εσύ.Όλοι είπαν κάτι,ακόμα και μικρό ή/και γενικό που ίσως βοηθήσει λίγο τον op.Εσύ,αντιθέτως,είπες μια γενικότητα πατώντας στο δικό μου 100% αληθές σχόλιο για την κατανάλωση του cbf.Πόσο μάλλον όταν δεν υποστηρίζεις το ανυπόστατό σου σχόλιο.Έχω χρόνο αν θέλεις να συζητήσουμε τι νομίζεις ότι κάνει και τι νομίζεις ότι δεν κάνει το cbf.
Κατ' αρχην, παρερμηνευεις..
Δεν πατησα, ουτε καν ασχοληθηκα με την καταναλωση του CBF125..
(δεν την ξερω, ουτε θελω να την μαθω..)
Πιθανον να φταιει ο τροπος εκφρασης μου, αλλα εχε υποψη οτι απευθυνομαστε σε εναν πιτσιρικα ο οποιος, προφανως, δεν εχει ακομη διαμορφωσει κριτηρια αξιολογησης..
Οσο ασαφες ειναι το "δεν κανει απολυτως τπτ" τοσοα ασαφες ειναι και το "κανει τα παντα και συμφερει" (ισως το δευτερο να ειναι και επικινδυνο)
Αν τωρα, επιμενεις να αρχισουμε να αξιολογουμε, ενα προς ενα, τα υπερ και τα κατα του συγκεκριμενου μοντελου, ευχαριστως να το κανουμε αλλα οχι εδω.!!
DoctoR_k6
29/11/2018, 12:30
Eνα διχρονο 125 κ να γουσταρεις. :D
Με λιγη προσοχη δεν παθαινει τιποτα κ εχει κ γκαζακι.
Παει κ παντου.
Αν θυμαμαι καλα καινε γυρω στα 5-6λ/100?
Κατ' αρχην, παρερμηνευεις..
Δεν πατησα, ουτε καν ασχοληθηκα με την καταναλωση του CBF125..
(δεν την ξερω, ουτε θελω να την μαθω..)
Πιθανον να φταιει ο τροπος εκφρασης μου, αλλα εχε υποψη οτι απευθυνομαστε σε εναν πιτσιρικα ο οποιος, προφανως, δεν εχει ακομη διαμορφωσει κριτηρια αξιολογησης..
Οσο ασαφες ειναι το "δεν κανει απολυτως τπτ" τοσοα ασαφες ειναι και το "κανει τα παντα και συμφερει" (ισως το δευτερο να ειναι και επικινδυνο)
Αν τωρα, επιμενεις να αρχισουμε να αξιολογουμε, ενα προς ενα, τα υπερ και τα κατα του συγκεκριμενου μοντελου, ευχαριστως να το κανουμε αλλα οχι εδω.!!
Με την μόνη διαφορά ότι εγώ έβαλα 3 όρους στο "κάνει τα πάντα".Αν ξέρεις ότι καβαλάς 125.Αν ξέρεις ότι δεν μπορείς να πηγαίνεις αριστερή λωρίδα με 80 ή να μπεις σε πέτρες και μεγάλες ανηφόρες στο χώμα("εντός λογικών πλαισίων")."Κάνει σχεδόν τα πάντα".
Εσύ είπες "Απολυτως τιποτε δεν μπορεις να κανεις.."
Εεε αυτό είναι ό,τι πιο σαφές,γενικό και λάθος έχω ακούσει σε μοτοφορουμ.Και αυτό λέει πολλά.
ΥΓ:Αν όντως θες να το αναλύσουμε στείλε pm.
Εσύ είπες "Απολυτως τιποτε δεν μπορεις να κανεις.."
Εεε αυτό είναι ό,τι πιο σαφές,γενικό και λάθος έχω ακούσει σε μοτοφορουμ.Και αυτό λέει πολλά.
ΔΕν αντιλαμβανομαι επακριβως τι σημαινει αυτο το "Και αυτο λεει πολλα" αλλα υποθετω οτι θα σημαινει κατι αντιστοιχα αρμοζον στην δικη σου αναλυτικη και εμπεριστατωμενη απαντηση σε παρομοια συζητηση:https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155990&page=21 post #307
ΔΕν αντιλαμβανομαι επακριβως τι σημαινει αυτο το "Και αυτο λεει πολλα" αλλα υποθετω οτι θα σημαινει κατι αντιστοιχα αρμοζον στην δικη σου αναλυτικη και εμπεριστατωμενη απαντηση σε παρομοια συζητηση:https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155990&page=21 post #307
Αμ μπράβο,όσο βοήθησε το συγκεκριμένο σχόλιο μου στο thread του blitzer τόσο βοήθησε και το δικό σου στο συγκεκριμένο thread.Δεν καταλαβαίνω γιατί υπεκφεύγεις έτσι όμως.Δεν ξέρω αν είδες και την άποψή μου στο ίδιο thread στην 1η σελίδα.Μετά από 21 σελίδες και αφού έπεσαν δεκάδες προτάσεις στο τραπέζι το ρίξαμε όλοι λίγο στην πλάκα.Συγκρίνεις 2 posts σε 2 τελείως ανόμοια threads με 2 τελείως ανόμοιους αναβάτες/op's.Ξαναμπές στο προφίλ μου,λογικά θα'χω κάνει κι άλλα τέτοια posts.
Ξαναμπές στο προφίλ μου,λογικά θα'χω κάνει κι άλλα τέτοια posts.
Δεν ειμαι τοσο κουτσομπολης καλε μου ανθρωπε..
Να το ληξουμε καπου εδω, να μη βγαζουμε και δουλεια στις Προϊσταμενες..??
Δεν ειμαι τοσο κουτσομπολης καλε μου ανθρωπε..
...
Aσε ρε λαμόγιο.
zizou...!!!
(εν αναγκη, γκαβακα leonida..)
Που 'στε γμτ το φελεκι μου..??
Πλακωσε ΠΕΛΑΤΕΙΑ..!!!
telegonos
29/11/2018, 13:38
Άδικος για μια μικρή μοτοσυκλέτα που είναι αυτό, μια μικρή μοτοσυκλέτα. Μικρός ρωτάει, άπειρος ρωτάει, αντίστοιχα του προτείνει, και ειδικά κάποιος που το έχει εμπειρία το μοντέλο.
Πολλαπλά άδικος είσαι.
Δε βαριέσαι, θα μπορούσες να προτείνεις Hayabusa, που σε αυτόν που ρωτάει, είναι ΟΝΤΩΣ άχρηστο μοτό.
zizou...!!!
Πλακωσε ΠΕΛΑΤΕΙΑ..!!!
Έλα εντάξει, ηρέμησες ? Λοιπόν χθες κοντά στην πλατεία Κέννεντυ Yugo χαρτί χαμηλωμένο και με κλειστά τα πίσω τζάμια για επαγγελματικό κιετς ...
Του λέω τι είναι αυτό ρε μάγκα ??? άσε μου λέει πρώην δίλιτρο τώρα 1100 μόνο, για μεροκάματο ... :bawl:
Άδικος για μια μικρή μοτοσυκλέτα που είναι αυτό, μια μικρή μοτοσυκλέτα. Μικρός ρωτάει, άπειρος ρωτάει, αντίστοιχα του προτείνει, και ειδικά κάποιος που το έχει εμπειρία το μοντέλο.
Πολλαπλά άδικος είσαι.
Δε βαριέσαι, θα μπορούσες να προτείνεις Hayabusa, που σε αυτόν που ρωτάει, είναι ΟΝΤΩΣ άχρηστο μοτό.
Οι 18ρηδες μπορούν 250 κατευθείαν ? γιατί ενώ γενικά καλά τα λες μην ξεχνάς ότι το μικρή μοτοσυκλέτα είναι επικίνδυνο στα χέρια ενός άσχετου που θα νομίσει ακριβώς αυτό ότι καβαλάει μοτοσυκλέτα...Αυτό το πράμα που μοιάζει με μοτό πρέπει να έχει άθλια ενεργητική ασφάλεια...γνώμη μου πάντα :wave2:
Πολλαπλά άδικος είσαι.
https://www.youtube.com/watch?v=9vJ9TnF8KDU&t=12s
0:21
rainmike
29/11/2018, 14:35
https://www.youtube.com/watch?v=9vJ9TnF8KDU&t=12s
0:21
καλά αυτός ο yammie noob μεγάλος τρολάς
Πρώην κάτοχος cbf 125. Η κατανάλωση και τα χλμ που μπορείς να κάνεις με αυτό το μηχανάκι είναι αστεία
Έχω ακούσει και για κατανάλωση κάτω από 2. Προσωπικά έκανα 500-550χλμ με τον δείκτη να φτάνει στα κόκκινα (3 λίτρα βενζίνης ακόμα). Το wolf το έχω πει πολλές φορές ότι και από άποψη αξιοπιστίας και από πολλές άλλες απόψεις δεν είναι καλό. Αν βρεις dr125sm ή xt125(ιδανικό θεωρώ για τον σωματοτυπο σου) καν'τα ένα test drive. Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχει όχημα με λιγότερη κατανάλωση από το cbf. Βέβαια, πρέπει να σκεφτείς ότι αυτά που θα γλιτώνεις από τις βενζίνες στο cbf θα τα δίνεις στα λάστιχα και στα αλυσιδογραναζα σε βάθος χρόνου, σε αντίθεση με ένα παπί που μπορεί να πίνει ελάχιστα παραπάνω και να έχει 150χλμ αυτονομία αλλά η συντήρηση είναι πολύ φθηνή.
Edit:μόλις ξαναδιάβασα τα threads που παρέθεσε ο Λεωνίδας. Το "τα 125 είναι μόνο για ένα άτομο" δεν ισχύει γενικά. Το "το wolf έχει καλύτερη στάση σώματος" δεν ισχύει καθόλου για εμένα που είμαι 1.85,τα πόδια διπλωναν πολύ και η θέση των μαρσπιεδων ήταν σε πολύ αμήχανο σημείο, τουλάχιστον για μένα.
Ευχαριστώ πολυ φίλε.
Άποψη μου,μακρυά από κινέζους,ινδούς κτλ,δεν εννοώ χώρα κατασκευής μιας και πλέον τα περισσότερα δεν είναι ''made in japan'' αλλά τον σχεδιασμό και τα στανταρ της εταιρίας.Χίλιες φορές το τσοπεράκι του '98 ή ένα από αυτά που αναφέρεις.
Tίμιο μοτοσυκλετάκι είναι και αυτό https://www.car.gr/17869237-yamaha-ybr-125 (τυχαίο παράδειγμα)
Θα κοιτούσα και για XT125 ,endurακι αυτό.https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/16501406/ (τυχαίο παράδειγμα)
Αν θέλεις κάτι πιο δυνατό σε αυτά τα κυβικά πας για δίχρονο εντουράκι π.χ Dt 125Χ ,βέβαια μπλέκεις με λάδια,ξύδια λαδόξυδα αλλά το μηχανάκι ''τσουλάει''.Δεν γνωρίζω βέβαια αν το δίπλωμα σου υποστηρίζει τα αλογάκια του, επίσης καλώς ήρθες και πάρε κ ένα μουράτο κράνος να το φοράς κ να γουστέρνεις! :beer:
Ευχαριστώ, αλλα δεν κοιτάω καν για δίχρονα. Δεν θελω να μπλεκω με λαδια και τετοια και επίσης καίνε και πολυ.
Καλος ηρθες φυλε.Γενικα ισχυει οτι ειπαν οι παραπανω.Αποφυγε το ινοβα.Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα.Ως πρωην κατοχος daystar 125 θα σου πω οτι με ενα ντεποζιτο εβγαλα 550 χλμ.Καλο μηχανακι αλλα δεν ειχε αξεια μεταπωλησης και ζωριστηκα πολυ να το διωξω.Κοντεψα να το παντρευτω:lol:.Αν θα πηγενα για τσοπερ στη θεση σου θα εβλεπα το gn 125 που παρεθεσε ο ptc απο πανω.Γενικα ομως θα κοιτουσα και εγω για cbr,cbf,ybr...
Αυτά που λένε πως δεν είναι καθόλου βολικες, πιάνεσαι πανέυκολα, δεν στρίβουν εύκολα ισχύουν;
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/11/2018, 15:43
Αυτά που λένε πως δεν είναι καθόλου βολικες, πιάνεσαι πανέυκολα, δεν στρίβουν εύκολα ισχύουν;
Κοιτα.Δε ξερω για τις αλλες τσοπερ και γενικα εχω μικρη εμπειρια απο την κατηγορια μιας και ειχα το μηχανακι κανα χρονο.Γιαυτο δε θα μιλησω γενικα αλλα συγκεκριμενα για το δικο μου.Θεωρω οτι αν με ενα cbr 125 και ενα daystar 125 ξεκινουσε ο ιδιος αναβατης μια αποσταση 500 χιλιομετρα απλα ο οδηγος του daystar θα εκανε μια σταση λιγοτερο.Ειναι ανετο μηχανακι και βολικο.Αυτα απο θεμα ανεσης.
Το οτι δε στριβει μπορεις να το καταλαβεις και μονος σου.Δε κοβει το τιμονη του.ΔΕ στριβει.Δε ξερω αν ολα τα τσοπερ εχουν το ιδιο θεμα αλλα το δικο μου χρειαζομουν να κανω μανουβρα για να κανω στο στενο μου στροφη 180 μοιρων ενω με το φριγουιντ δε κανω καθολου μανουβρα.
Ξαναλεω.Αναμεσα σε αυτα που ειπες θα κοιταγα το cbr ybr cbf.
Κοιτα.Δε ξερω για τις αλλες τσοπερ και γενικα εχω μικρη εμπειρια απο την κατηγορια μιας και ειχα το μηχανακι κανα χρονο.Γιαυτο δε θα μιλησω γενικα αλλα συγκεκριμενα για το δικο μου.Θεωρω οτι αν με ενα cbr 125 και ενα daystar 125 ξεκινουσε ο ιδιος αναβατης μια αποσταση 500 χιλιομετρα απλα ο οδηγος του daystar θα εκανε μια σταση λιγοτερο.Ειναι ανετο μηχανακι και βολικο.Αυτα απο θεμα ανεσης.
Το οτι δε στριβει μπορεις να το καταλαβεις και μονος σου.Δε κοβει το τιμονη του.ΔΕ στριβει.Δε ξερω αν ολα τα τσοπερ εχουν το ιδιο θεμα αλλα το δικο μου χρειαζομουν να κανω μανουβρα για να κανω στο στενο μου στροφη 180 μοιρων ενω με το φριγουιντ δε κανω καθολου μανουβρα.
Ξαναλεω.Αναμεσα σε αυτα που ειπες θα κοιταγα το cbr ybr cbf.
Και γω ανάμεσα σε αυτά είμαι. Ευχαριστώ .
Τι άποψη έχετε για την Yamaha r125?
zizou...!!!
Πλακωσε ΠΕΛΑΤΕΙΑ..!!!
Εκεί που βρίσκεσαι κι εσύ όταν πλακώνει δική σου πελατεία....:lol:
Τσέκαρε και το mtάκι, κουκλί, διασκεδαστικό και ξεσηκωτικό.
401660
telegonos
30/11/2018, 11:03
Δεν το έχω οδηγήσει να ξέρω, αλλά το δεύτερης γεννιάς με το αντεστραμένο πηρούνι, το χάζευα ώρα σε μια βιτρίνα στην Ξάνθη, και σκεφτόμουν τι τυχεροί που είναι οι πιτσιρικάδες σήμερα, και δεν έχουν ιδέα για αυτό.
401661
Δεν το έχω οδηγήσει να ξέρω, αλλά το δεύτερης γεννιάς με το αντεστραμένο πηρούνι, το χάζευα ώρα σε μια βιτρίνα στην Ξάνθη, και σκεφτόμουν τι τυχεροί που είναι οι πιτσιρικάδες σήμερα, και δεν έχουν ιδέα για αυτό.
401661
Φοβάμαι μήπως είναι άβολο
Τσέκαρε και το mtάκι, κουκλί, διασκεδαστικό και ξεσηκωτικό.
401660
Συμφωνω, αλλα είναι και πανάκριβο