Σύνδεση

View Full Version : Παρακαλω, ελευθερα..!!

OldMan
22/11/2018, 14:17
ο σπινθήρας ενώ φαίνεται δυνατός και λαμπερός είναι ο μισός, αν όχι λιγότερος, σε ποσότητα σε σχέση με το χρόνο
Αστο οπως ειναι γιατι θα εχεις το μοναδικο DRZ 8T...!!

(αρχιζω να καταλαβαινω την προελευση του nick-name σου..)

xtasi
25/11/2018, 20:49
Άν έχεις κάτι να πεις και να βοηθήσεις πες το. Εγώ είμαι άσχετος, αλλά εσύ είσαι πλέον και μαλάκας. Νόμιζα στο φόρουμ ρωτάμε για πράγματα που δε ξέρουμε για να τα μάθουμε, δεν ήξερα πως λειτουργεί σαν μέσο προβολής των μεγάλων σου αρχιδιών.

Άν έχει κάποιος με λίγο μικρότερα αρχίδια από του oldman κάτι να μου πει και να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Εξηγώντας περαιτέρω τη φράση που έγραψα και είπε την ειρωνική εξυπνάδα του ο εξυπνάκιας αρχηγός εδώ μέσα, το μπουζί δε δίνει σπίθα σε κάθε χρόνο που θα έπρεπε, αλλά παρόλαυτά δίνει περιοδικά

OldMan
28/11/2018, 13:39
Άν έχεις κάτι να πεις και να βοηθήσεις πες το. Εγώ είμαι άσχετος, αλλά εσύ είσαι πλέον και μαλάκας. Νόμιζα στο φόρουμ ρωτάμε για πράγματα που δε ξέρουμε για να τα μάθουμε, δεν ήξερα πως λειτουργεί σαν μέσο προβολής των μεγάλων σου αρχιδιών.

Άν έχει κάποιος με λίγο μικρότερα αρχίδια από του oldman κάτι να μου πει και να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Εξηγώντας περαιτέρω τη φράση που έγραψα και είπε την ειρωνική εξυπνάδα του ο εξυπνάκιας αρχηγός εδώ μέσα, το μπουζί δε δίνει σπίθα σε κάθε χρόνο που θα έπρεπε, αλλά παρόλαυτά δίνει περιοδικά
Επειδη εγω παλι θα σ' αγαπαω, αν θελεις να παίρνεις απαντησεις να θετεις τις σωστες ερωτήσεις χωρις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που νομιζεις οτι παρατηρησες..
Η επεξηγηση σου ηταν το ιδιο ή και χειροτερη απο την αρχικη..

Και να σου πω και κατι..
(και σε σενα και στα υπόλοιπα παπαρια της συνομοταξιας σου..)

Αν νομιζετε οτι με το που θα γραψετε καποιο θεμα, πρεπει αυτοματως ολοι οι υπόλοιποι να ασχοληθουν σοβαρα και αποκλειστικα με την περίπτωση σας, ασχετως ανακριβειων/τερατολογιων που περιγραφετε (οπως π.χ. οτι διπλασιαστηκε η συχνοτητα του σπινθηρα) και μάλιστα να δωσουν σωστη λυση αυθωρεί και παραχρημα, ισως θα επρεπε να σκεφτητε σοβαρα να αυξησετε την συνδρομη σας στο forum γιατι, επι του παροντος, δεν "βγαινει" στην μισθωση εξιδεικευμενων ψυχιατρων με διδακτορικο στην Μηχανολογια..

Και που 'σαι..
Αυτα τα σαρδωνεια χαμογελακια πισω απο την οθονη, τυπου: Ρε δε πα να λες οτι θες, παλιομαλακα - εγω θα σας πιασω κοροϊδα και θα κανω τη δουλεια μου στο τζαμπε" τα ξερω πολυ καλα και πολυ περισσοτερο απο σενα..

Υ.Γ.
Το οτι, αν το παραπανω post σου απευθυνοταν σε οποιονδηποτε αλλον θα ισοδυναμουσε με αυτοδικαιο ban, πιστευω να θεωρείται αυτονοητο..;)

Pew
28/11/2018, 18:20
Oldman εχεις αδικο στο τελευταιο ποστ σου.

Η συμπεριφορα σου στην πλειοψηφια των περιπτωσεων, ειναι χωρις κανενα λογο εριστικη.

OldMan
29/11/2018, 11:51
Η συμπεριφορα σου στην πλειοψηφια των περιπτωσεων, ειναι χωρις κανενα λογο εριστικη.
Συμφωνω και επαυξανω..

Με μονη ενσταση το "χωρις κανενα λογο"..

Και για να το λιανοποιήσουμε λιγακι, εγω μπορει να θεωρω αιτια εριστικης απαντησης το οποιοδηποτε post "ασχετου"..
θα ηθελα να προσεξεις την διαφορα μεταξύ "post ασχετου" και "ασχετο post", γιατι το πρωτο ειναι οντως "επιβλαβες" για την συζητηση ενω το δευτερο ειναι απλα spam..
(και μη μου ζητησεις διευκρινιστικο παραδειγμα γιατι καταλαβαινεις πολυ καλα για ποιο πραγμα μιλαμΕ..)

rainmike
29/11/2018, 12:07

χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ κανέναν αλλά θελοντας να είμαι δικαιος,σε προσωπικό μύνημα που έστειλα στον oldman για ένα θέμα
που είχε το μηχανάκι μου η μαλλον για ένα θέμα που νόμιζα πως είχε,ο ανθρωπος μου απάντησε κανονικά και με βοήθησε.
Μην τρελαίνεστε με τον τρόπο του καθενός ,το θεμα είναι να γίνεται η δουλειά:beer:

Vstrommer71
29/11/2018, 12:29
Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως.
Μπάρμπα,έχω στο ψυγείο ένα μπουκάλι με ρακή αραγμένο και ,τώρα που έκανα επανεπίσκεψη στον μαγικό κόσμο του ψυγείου, το ανακάλυψα ξανά.
Λες να πίνεται ή θα βαράει πιράκια από την αυτανάφλεξη?
Νέος με τις ρακές,δεν γνωρίζω τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.Να ρωτήσω είπα τους ειδικούς:a014:

teogtp
29/11/2018, 12:33
Μπάρμπα,έχω στο ψυγείο ένα μπουκάλι με ρακή αραγμένο και ,τώρα που έκανα επανεπίσκεψη στον μαγικό κόσμο του ψυγείου, το ανακάλυψα ξανά.
Νέος με τις ρακές,δεν γνωρίζω τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.Να ρωτήσω είπα τους ειδικούς:a014:

Εξαρτάται από το υλικό φύλαξης.
Αν μιλάμε για γυάλινο μπουκάλι δεν έχεις πρόβλημα.(εκτός και αν το "καθαρίσεις" στο μισάωρο.... :D )

sniper
29/11/2018, 12:48

Δεν ξέρω γιατί πετάχτηκε ο καφετζής αλλά έχει δίκιο.

Αλλά μπήκες στον κόπο για ένα μπουκάλι; :tooth:

sniper
29/11/2018, 12:49
....

Σε τί χρόνο δλδ;

Vstrommer71
29/11/2018, 12:49
Εξαρτάται από το υλικό φύλαξης.
Αν μιλάμε για γυάλινο μπουκάλι δεν έχεις πρόβλημα.(εκτός και αν το "καθαρίσεις" στο μισάωρο.... :D )

Εξαιρετικής πΧιότητας πλαστικό από νερό Σεληνάρι,38 καράτια
(Ρε την ρακή σε γυάλινο?Έτσι την πατάνε κάτι μειράκια και πάνε να φτιάξουνε φραπέ και δεν τους βγαίνει και πολύ καλός μάλλον)

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
29/11/2018, 12:54

Η ρακι δε παθενει τπτ.Νερακι ειναι που καιει μια ολια...Αντιθετως με το τσιπουρο που ειναι για τπκ...:tooth:

OldMan
29/11/2018, 12:56
ΡΕ μη μαμιεστε..

Εδω ειναι για να με μαλωσετε, οχι για τις ρακες του Γιαννακη..

sniper
29/11/2018, 13:00
Εξαιρετικής πΧιότητας πλαστικό από νερό Σεληνάρι,38 καράτια
(Ρε την ρακή σε γυάλινο?Έτσι την πατάνε κάτι μειράκια και πάνε να φτιάξουνε φραπέ και δεν τους βγαίνει και πολύ καλός μάλλον)

Σε γυαλί ναι. Αν δεν θες να κάνεις φραπέ μ' αυτή, είτε έχεις ξεχωριστό ψυγειο, είτε τα βάζεις σε πράσσινο/καφε γυαλί.

sniper
29/11/2018, 13:02
ΡΕ μη μαμιεστε..

Εδω ειναι για να με μαλωσετε, οχι για τις ρακες του Γιαννακη..

Να ήταν και δικές του.... Εμείς τις δικές μας τις φυλάμε καλά πάντως.

Και σάλτα και γ@μήσου μ@Uνόπανο και πες στο παιδί τι να κάνει με τη μισή σπίθα. (Όχι που να τη βάλει, τι να κάνει).

OldMan
29/11/2018, 13:12
Να παει να του το πει αυτος που διατεινεται οτι χρειαζεται προσοχη στην πολικοτητα των πηνιων, ρε χαμενο παρταλι..!!:D

sniper
29/11/2018, 13:14
Να παει να του το πει αυτος που διατεινεται οτι χρειαζεται προσοχη στην πολικοτητα των πηνιων, ρε χαμενο παρταλι..!!:D

Να του στείλουμε τον Βάντα που είναι κι ευγενικό παιδί;

OldMan
29/11/2018, 13:19

ΜΗ γινεσαι τοσο σκληρος ρε Ταβαριτς..!!
(σιχτιρ και μουρθε ο θανατος με την εικονα του Βαντα με καμινετο στο ενα χερι και γκαζοταναλια στο αλλο..)

sniper
29/11/2018, 13:21
ΜΗ γινεσαι τοσο σκληρος ρε Ταβαριτς..!!
(σιχτιρ και μουρθε ο θανατος με την εικονα του Βαντα με καμινετο στο ενα χερι και γκαζοταναλια στο αλλο..)

Στις περιπτώσεις μικρής σπίθας, μάλλον προτιμά σωλήνα αντί για την τανάλια, αλλά τον αδικείς. Είναι ευγενικός.

rainmike
29/11/2018, 14:42

σόρρυ κιόλας αλλα πάντα είχα την εντύπωση ότι ο vanda ήταν γυναίκα.:lipssealed:

sniper
29/11/2018, 14:43

Τέτοια λάθη κάνουμε...

teogtp
29/11/2018, 14:55

ΤοΤες αυτός ποιός είναι;

401635

telegonos
29/11/2018, 14:56

Τι; Δεν ήταν;

401636

Φτου γαμώτο μόλις αποδομήθηκε μια από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις.

rainmike
29/11/2018, 14:58
ΤοΤες αυτός ποιός είναι;

401635

401637
Αυτή?

karellen
29/11/2018, 15:57

Και να τα προσέχει επίσης (τα πηνία) μην παραζεσταίνονται με το περισσευούμενο ρέγμα.

vaska
29/11/2018, 17:53
ρε ο μλκς τι χάνω με τα μπουρδέλ@ τα πισια που έχω μπλέξει σήμερα.
Σφυράτε ωρέ. Τέτοια διαμάντια θένε παρακολούθηση εξαρχής

Ρε παλιάνθρωπα πες του παιδιού και μην ειρωνεύεσαι τι διαολο να κάνει για να βρει την άλλη μισή σπίθα που λείπει

TROOPER
29/11/2018, 17:57
Σε τί χρόνο δλδ;

Προφανως οχι σαν τον δικο σου στην πιστα :bawl:

TROOPER
29/11/2018, 17:59
Εν τω μεταξυ...υπαρχει κοσμος που δεν ξερει τον Vanda...!!!

:lol:

bulmont
29/11/2018, 17:59
Σε τί χρόνο δλδ;

Yπερσυντέλικο....................

Vstrommer71
29/11/2018, 18:01

Kαλά καλά,μάθαν ότι γ@μιόμαστε και πλακώσανε και οι εμίρηδες ναούμ κιετς:bawl:

TROOPER
29/11/2018, 18:16
Kαλά καλά,μάθαν ότι γ@μιόμαστε και πλακώσανε και οι εμίρηδες ναούμ κιετς:bawl:

Εμ...!:cool:

Shinigami Ryuk
30/11/2018, 12:11
Γιατί ανοίχτηκε αυτό το νήμα ακριβώς?
Ρωτάω σαν άσχετος που είμαι γιατί δεν είδα κάτι το μεμπτό από μεριάς xtasi. Ούτε βρίζει,ούτε ειρωνεύεται ούτε σπαμάρει από ότι βλέπω.

telegonos
30/11/2018, 12:18
Ρωτάω σαν άσχετος που είμαι γιατί δεν είδα κάτι το μεμπτό από μεριάς xtasi. Ούτε βρίζει,ούτε ειρωνεύεται ούτε σπαμάρει από ότι βλέπω.

Ούτε αυτό που ρώτησε και η περιγραφή που έδωσε για το φαινόμενο που παρατήρησε, ήταν τέτοια που να δικαιολογεί στο παραμικρό τέτοια απάντηση με τόση αγανάκτηση.

sniper
30/11/2018, 12:44

Περιμένω την ACS με τα λάστιχα με τo ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΠΕΝΤΕ.

Ήσουν γίδι, τώρα έγινες γΚαμήλα.

TROOPER
30/11/2018, 12:46
Περιμένω την ACS με τα λάστιχα με τo ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΠΕΝΤΕ.

Ήσουν γίδι, τώρα έγινες γΚαμήλα.

μην περιμενεις. δεν θα ρθει. φαε.

ησουν ζωο, παραμενεις. το λες και σταθεροτητα! :bawl:

sniper
30/11/2018, 12:48
μην περιμενεις. δεν θα ρθει. φαε.

ησουν ζωο, παραμενεις. το λες και σταθεροτητα! :bawl:

Δεν υπάρχει κανενα μ@υνόπανο να τον κάνει μπαν;

TROOPER
30/11/2018, 12:49
Δεν υπάρχει κανενα μ@υνόπανο να τον κάνει μπαν;

:bawl::bawl::bawl:

OldMan
30/11/2018, 14:02
Ούτε αυτό που ρώτησε και η περιγραφή που έδωσε για το φαινόμενο που παρατήρησε, ήταν τέτοια που να δικαιολογεί στο παραμικρό τέτοια απάντηση με τόση αγανάκτηση.

Θα ειχες την ευγενη καλοσύνη να μου υποδειξεις που ακριβως βρισκεις (εσυ προσωπικα, τεως Πολυμηχανε..) την όποια "αγανακτηση"..
(σε αντιθεση, πιθανον, με την αμεσως προκυψασα απαντηση του xtasi..)

Για να καταλαβω δηλαδη αν καποιοι εδω μεσα την πλακα την εκλαμβανουν σαν αγανακτηση και το strictly μπινελικι σαν πλακα.. :D

OldMan
30/11/2018, 14:06

Το νημα ανοιχτηκε για να μαλωσeτε εμενα και οχι τον xtasi..!! ;)

Τωρα, σχετικα με την ορατοτητα σου, απευθυνσου σε καποιον πιο ειδικο.. :beer:

sniper
30/11/2018, 14:09

...

Ξεκάθαρο. Πες συγγνώμη, αλλιώς θα πατήσω το πλήκτρο που κάνει ντα.

STOYBI
30/11/2018, 14:18
Θα ειχες την ευγενη καλοσύνη να μου υποδειξεις που ακριβως βρισκεις (εσυ προσωπικα, τεως Πολυμηχανε..) την όποια "αγανακτηση"..
(σε αντιθεση, πιθανον, με την αμεσως προκυψασα απαντηση του xtasi..)

Για να καταλαβω δηλαδη αν καποιοι εδω μεσα την πλακα την εκλαμβανουν σαν αγανακτηση και το strictly μπινελικι σαν πλακα.. :D

Τωρα τον ρωτας για να ρωτησει τον εκταση......??? ( Τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε...)

sniper
30/11/2018, 14:23
Τωρα τον ρωτας για να ρωτησει τον εκταση......??? ( Τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε...)
Τα 'χει χάσει ρε ο γέρος.

Είναι και Παρασκευή, πίνει κιόλας, ζάντα είναι και γράφει.

Δεν τον βγάζουν και στη σύνταξη τα μ@υνόπανα εδώ να πάρουν σειρά τα νιάτα (πχ ο Μπάκλης)

OldMan
30/11/2018, 14:25
Οχι ρε Κωστα..

Απλα προσπαθω να καταλαβω ποιων τα γραφομενα πρεπει να τα εκλαμβανω ως εχουν και για ποιων απλα να ψαχνω χωρο στα @@ μου..

Ελεος, δηλ..!!

OldMan
30/11/2018, 14:27
ζάντα είναι

Μαρκεσινι ή Καμπανιόλο..??
(ιδου η απορία...)

STOYBI
30/11/2018, 14:32
Τα 'χει χάσει ρε ο γέρος.

Είναι και Παρασκευή, πίνει κιόλας, ζάντα είναι και γράφει.

Δεν τον βγάζουν και στη σύνταξη τα μ@υνόπανα εδώ να πάρουν σειρά τα νιάτα (πχ ο Μπάκλης)

Οχιιιι...... Ειναι επιτιμος .......!!!

Χωρια που δεν νομιζω οτι θα υπαρχει αλλος που να ανοιξει θρεντ με θεμα να τον.........Μαλωνουνε...!! ;)

(Σε αλλα φορα πληρωνουν για αυτο.....)

sniper
30/11/2018, 14:39
(ιδου η απορία...)

Στα @@ μας. Ερδεν καβουρμάς εκ Διδ/χου και η φετινή μου ρακή (σε κιλά που απλά δεν πίνονται), οπότε καταλαβαίνεις....

Shinigami Ryuk
30/11/2018, 17:07

Τωρα, σχετικα με την ορατοτητα σου, απευθυνσου σε καποιον πιο ειδικο.. :beer:

Oldman,φορω γυαλια,μηπως εσυ ξεχασες λογω ηλικιας να φορεσεις τα δικα σου? ;)

Ξαναλεω λοιπον,
Για ποιον λογο ανοιχτηκε αυτο το νημα?
Γιατι ο xtasi στην αναρτηση απο την οποια πιαστηκες για να ανοιξεις το νημα ουτε βριζει,ουτε ειρωνευεται,ουτε σπαμαρει.
Ποιος ο λογος για να ανοιχτει αυτο το νημα για να τον χλευασεις?:beer:

rainmike
30/11/2018, 17:15

Ξαναλεω λοιπον,
Γιατι ο xtasi στην αναρτηση απο την οποια πιαστηκες για να ανοιξεις το νημα ουτε βριζει,ουτε ειρωνευεται,ουτε σπαμαρει.

Το thread ανοίχτηκε από τον moderator με σκοπό να γράψουν οι χρήστες του forum τη γνώμη τους για τη γενικότερη συμπεριφορά του.
Καλύφθηκες?

bulmont
30/11/2018, 17:28
(ιδου η απορία...)

Ακροντ................................

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
30/11/2018, 22:53
Το thread ανοίχτηκε από τον moderator με σκοπό να γράψουν οι χρήστες του forum τη γνώμη τους για τη γενικότερη συμπεριφορά του.
Καλύφθηκες?

Ερειστικος
Ειρωνικος
Σπαστικος
Πολυξερος
Σπασοκλαμπανιας
Διωρθοτικος ανορθογραφων
Παρεξηγισημος στα τερματα
Εκφοβιστηκος
Πνευμα αντιλογιας
Βοηθιτικος(αν δε στα σπασει πρωτα)
Μαζοχιστηκος
Αντιδραστικος
Παρασκευιατικος
Παραξενος
Ξενερωτος
Απογοητευτικος
Προβλεψιμος

Αργησα να των μαθω πολυ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ...
Αλλα τον εμαθα:beer:

Υ.Γ.Το καθε επιθετο παραπανω το αναλυω με στοιχεια για οπιον γουστα ναουμε:smokin:

Panos76
30/11/2018, 23:39
Τον σνάϊπερ περιγράφεις? :bawl:

Χρειάζεται πάντα πολύ χιούμορ, υπομονή, καλή διάθεση και χρόνο για να καταλάβεις κάποιον. Είτε περνάς την πίστα ,αν έχεις διάθεση, είτε όχι. Στο τέλος της ημέρας μια μεγάλη οικογένεια είμαστε όλοι που σιγοβραζουμε στο ίδιο καζάνι
:beer:

o_gavros
01/12/2018, 07:33
Α ρε παλιογερα έχεις μαζέψει όλο το χαρτί...

panavour
01/12/2018, 08:11
Αστο οπως ειναι γιατι θα εχεις το μοναδικο DRZ 8T...!!

(αρχιζω να καταλαβαινω την προελευση του nick-name σου..)

αυτο νομιζω οτι περισευε και απο κει ξεκινησαν ολα,χαρακτηρισμοι επι προσωπικου καλον ειναι να αποφευγονται ειδικως απο τους υποτιθεμενους τηρητες των νομων του φορουμ.μια συγνωμη εστω και εκ των υστερων θα εκτιματο.

vaska
01/12/2018, 20:04
Ρε πάτε καλά??? Καβαλήστε να ξεθυμάνετε και αφήστε το πληκτρολόγιο και την φαγωμάρα.

Δηλ τι και πως να απαντήσεις σε κάποιον που ζητάει βοήθεια και γράφει αυτό:

"ο σπινθήρας ενώ φαίνεται δυνατός και λαμπερός είναι ο μισός, αν όχι λιγότερος, σε ποσότητα σε σχέση με το χρόνο" ??

Όση και καλή διάθεση να έχεις να βοηθήσεις όταν ο άλλος "βλέπει" μισό σπινθήρα σε σχέση με κάποιο χρόνο, μάλλον στον χαβαλέ θα το ρίξεις.
Μετά αν έγραφε για ψιψιψίνια και κοκοκόψα θα τον λέγατε και πάλι είρωνα.

jiannys
01/12/2018, 21:04
malon polaplasiasths

STOYBI
01/12/2018, 22:42

Ξαναλεω λοιπον,

Εγω στην μοναδικη απαντηση του εκταση σε αυτο το θρεντ...

Και μπινελικια ειδα και χλευασμο.....

Κατα τα αλλα ....

Εσενα ποιο το ζορι σου στην μεταξυ τους διενεξη...???

Και για ποιο λογο πρεπει να σου απαντησει εσενα ειδικα...??

Μιας και ξαναρωτας για δευτερη φορα....!

TROOPER
02/12/2018, 11:27
malon polaplasiasths

Εγω λεω καμπανα.

So it begins...! :bawl:

teogtp
02/12/2018, 11:36
Eiste asxetoi.
Einai phneia

Bowleno
02/12/2018, 11:39
malon polaplasiasths

Εγω λεω καμπανα.

So it begins...! :bawl:

Eiste asxetoi.
Einai phneia

eiste axristoi, mpouzokalwdio kai mpouzopipa einai:bawl:

(το κάψαμε τελείως :cry: )

viper1
02/12/2018, 11:59
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

aris xj
02/12/2018, 12:22
Φλώροι....
Άκου ανοίχτηκε νημα...
Άμα δε πέσει ραντεβού του στυλ γαρδελης..."Με θυμάσαι ρε πουθτη?"....Δε λέει...
Πέρα από την πλάκα φόρουμ είναι...πιο χαλαροί να είμαστε όλοι....

teogtp
02/12/2018, 14:20
401716

aris xj
02/12/2018, 21:12
401762

teogtp
02/12/2018, 21:14
401763

OldMan
03/12/2018, 13:14
Τελικα οι ελαχιστοι που συνεχιζουν να απαντανε σοβαρα ειναι αυτοι που ΔΕΝ καταλαβαν τον λογο υπαρξης του νήματος (της σταθμης..)..

ΦΕΥΥΥΥΥ...

OldMan
03/12/2018, 13:16
μια συγνωμη εστω και εκ των υστερων θα εκτιματο.
Για ποιο ακριβως πραγμα..??

Για την αμεση, ευγενικη και πολιτικως ορθη απαντηση του xtasi..???

viper1
03/12/2018, 15:28
Εδώ όλη η αλήθεια :D
https://www.psychology.gr/forum/threads/22737-ΝΕΥΡΑ!?styleid=2

karellen
03/12/2018, 15:34
τον λογο υπαρξης του νήματος (της σταθμης..)..

ΦΕΥΥΥΥΥ...
401805

rainmike
03/12/2018, 15:43
Εδώ όλη η αλήθεια :D
https://www.psychology.gr/forum/threads/22737-ΝΕΥΡΑ!?styleid=2

Γυναίκα τα γράφει:rolleyes:

MG-KTiNoS
03/12/2018, 16:30
Τελικα οι ελαχιστοι που συνεχιζουν να απαντανε σοβαρα ειναι αυτοι που ΔΕΝ καταλαβαν τον λογο υπαρξης του νήματος (της σταθμης..)..

ΦΕΥΥΥΥΥ...

Κάτσε τώρα για να καταλάβω
Μπαίνει κάποιος που δηλώνει άσχετος και λέει κάτι το οποίο είναι εμφανώς λάθος (στους σχετικούς)
Εσύ του απαντάς με κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει και σε λέει μλκ
Δεν βρίσκω κάτι παράξενο και δεν βλέπω ούτε το νόημα της κουβέντας.
Ο έξτασης την έκανε μ ελαφρά και πάμε για άλλα.
Η εποχές έχουν αλλάξει και η σχέση προσφοράς και ζήτησης έχει μετακινηθεί...Αριστερά.
Τώρα δεν σου μένει παρά να πεις στα @@ μου
για ν ακούσεις την απάντηση του έξταση... και στα δικά μου.
Κλασσικά πράματα.
Αν περίμενες κάτι διαφορετικό πέστο μου να το καταλάβω.
:D

panavour
03/12/2018, 17:19

Για την αμεση, ευγενικη και πολιτικως ορθη απαντηση του xtasi..???

Ζητα την πρωτα εσυ σαν μεγαλυτερος,σαν μοδερατορας,σαν ανωτερος ανθρωπος,σαν τηρητης των κανονων του φορουμ που τον ειρωνευτικες πρωτος χωρις κατα την γνωμη μου αιτια,και ασε τον νεο να ζητησει δευτερος.Δεν αντιλαμβανονται ολοι το ιδιο, την διαφορετικη αισθηση του χιουμορ του καθενος-και γιατι να το κανουν αλλωστε-και αντιδρουν με ενιοτε κακο τροπο.ομως καλο ειναι ολοι να αυτοσυγκρατωνται και να μην κρινουν προσωπικα.Επισης δεν εχουν ολοι σπουδες,πτυχια,μαστερ,ντοκτορα,ουτε μπορουν ολοι να διαχειριστουν η να εκφρασουν σωστα τον γραπτο λογο,γι αυτο εμεις οι μεγαλυτεροι και -οχι παντα -σοφοτεροι καλον ειναι να αφηνουμε το τουπέ μας στην ακρη.

telegonos
03/12/2018, 17:56

Για την αμεση, δίκαιη απαντηση του xtasi..???

Και από τον τρόπο που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ, βλέπε fixed

andgeo
03/12/2018, 18:14
ρε τον παπππού... τι κάνει ο αλήτης !

sniper
04/12/2018, 09:56
ρε τον παπππού... τι κάνει ο αλήτης !

Ό,τι μπορεί και τώρα τελευταίως όχι πολλά.... :tooth:

OldMan
04/12/2018, 11:02
Μπαίνει κάποιος που δηλώνει άσχετος και λέει κάτι το οποίο είναι εμφανώς λάθος (στους σχετικούς):D
Φαρμακοτριφτη, μιλας σοβαρα τωρα..?? :eek:

Αν ναι, αβεκ πλεζιρ να το δουμε λιγο το πραμα..
Ποιος δηλωσε (τουλαχιστον ρητα και κατηγορηματικα..) οτι ειναι ασχετος και ποιος οτι ειναι σχετικος..??
Κατα την ταπεινη μου αποψη, κανενας "ασχετος" δεν ξεκοιλιαζει το μηχανακι του με την προθεση να κανει επεμβαση ανοιχτης γεννητριας με μονη αδιορατα πιθανη επιπλοκη την λαθος θεση του μοσχευματος..
Τουτου δοθεντος και της "βεβαιοτητας" του λαθος χρονισμου συνεπικουρουμενης, μαλλον μιλαμε για αρκετα "σχετικο" ατομο..
Συνεπως, η αρκετα εξευγενισμενη και μετριοπαθης απαντηση μου - αντι της αρμοζουσας: "Κοψε τις μαλακιες ρε φιλαρακι αμα θες να συνεχισουμε να μιλαμε σοβαρα" - δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει προσβλητικη..
(μπορει φυσικα να πλαναμαι πλανην οικτραν, αλλα τι να κανουμε..)

Υ.Γ.
Επειδη ο καθενας μας μπορει - και εχει το αναφαιρετο δημοκρατικο δικαιωμα - να "προσβαλεται" απο οτιδηποτε ΘΕΛΕΙ να προσβληθει (αλλιως απλα θα το αγνοουσε..) θα μπορουσαμε να εξετασουμε και την περιπτωση της δικης μου βαναυσης προσωπικης προσβολης απο τα διαφορα "απιθανα" που διαβαζω κατα καιρους..

Οπως σου γυρνανε τα μυαλα οταν προσπαθεις να δεις γιατι δεν πετυχε η αλοιφη για την γυροειδη αλωπεκιαση και σου πετιεται ενας τσογλανακος (γιατι θεωρησε οτι βρηκε πεδιο να παιξει το πουλακι του..) να σου πει οτι μαλλον φταιει η aloe γιατι δεν ειναι και πολυ vera αλλο τοσο γυρνανε και τα δικα μου οταν πεταγεται καποιος να πει οτι πρεπει να προσεξουμε την πολικοτητα των πηνιων για να εχουμε σωστο χρονισμο ..

OldMan
04/12/2018, 11:07
Ζητα την πρωτα εσυ σαν μεγαλυτερος,σαν μοδερατορας,σαν ανωτερος ανθρωπος,σαν τηρητης των κανονων του φορουμ που τον ειρωνευτικες πρωτος χωρις κατα την γνωμη μου αιτια,και ασε τον νεο να ζητησει δευτερος.Δεν αντιλαμβανονται ολοι το ιδιο, την διαφορετικη αισθηση του χιουμορ του καθενος-και γιατι να το κανουν αλλωστε-και αντιδρουν με ενιοτε κακο τροπο.ομως καλο ειναι ολοι να αυτοσυγκρατωνται και να μην κρινουν προσωπικα.Επισης δεν εχουν ολοι σπουδες,πτυχια,μαστερ,ντοκτορα,ουτε μπορουν ολοι να διαχειριστουν η να εκφρασουν σωστα τον γραπτο λογο,γι αυτο εμεις οι μεγαλυτεροι και -οχι παντα -σοφοτεροι καλον ειναι να αφηνουμε το τουπέ μας στην ακρη.
Θα συμφωνουσα 100% αν δεν ανεφερες αυτο περι "τουπε".. !! :beer:

Anyway, I'm too old for these shit..
(και για αρκετα αλλα βεβαιως, οπως σοφα προανεφερε ο ταβαριτς Νικολαϊ..)

sniper
04/12/2018, 11:16
... ..

Ρε φίλος, το διέλυσα στο μοτοσακό για να κάνω κάτι, και δεν ξέρω τι κάνω, και δεν ξέρω και ποιο είναι το πρόβλημα.

Μπορείς να μου πεις τι θέλω και τι να κάνω πριν σε αρχίσω στα μαγ@στ@υρίδα, παλιοτσουτσέκι;

@υπόλοιποι: Καλά τα βλέπετε απο την πολυθρόνα σας με το πούρο στο χέρι και το κονιάκ στο άλλο, αλλά δεν είναι άσπρα-μαυρα όλα.

OldMan
04/12/2018, 11:27
Ναι ρε φιλος αλλα ουτε οι 50 αποχρωσεις του γκρι ειναι για την ηλικια μας..

sniper
04/12/2018, 12:05
Ναι ρε φιλος αλλα ουτε οι 50 αποχρωσεις του γκρι ειναι για την ηλικια μας..

Μην πας στο γκρι, υπάρχει και το φούξια, το σομόν ή το βεραμάν πλέον (πλέον = μετά τα 55, αν δεν τα ξέρεις μίλα με τον Μπάκλη).

viper1
04/12/2018, 12:13
Μην πας στο γκρι, υπάρχει και το φούξια, το σομόν ή το βεραμάν πλέον (πλέον = μετά τα 55, αν δεν τα ξέρεις μίλα με τον Μπάκλη).

Μα από κάποια ηλικία και μετά χάνονται τα χρώματα. Και μένουν τα βασικά. Άσπρο μαύρο :)

sniper
04/12/2018, 12:16
Μα από κάποια ηλικία και μετά χάνονται τα χρώματα. Και μένουν τα βασικά. Άσπρο μαύρο :)

Τα βασικά χρώματα δεν είναι το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε. :tooth:

rainmike
04/12/2018, 12:32

ποιο πράσινο βρε?:rolleyes:

viper1
04/12/2018, 12:43

Δεν το έπιασες. Έχει δίκιο. Στην Ελλάδα αυτά είναι τα βασικά χρώματα :bawl:

buckley
04/12/2018, 12:44

Καραβάκια στο Αιγαίο...:moutza:

buckley
04/12/2018, 12:45

Κοντά είσαι στο 5 και συ μικρέ :smokin:

sniper
04/12/2018, 12:50

401817

RaGe_Raptor
04/12/2018, 12:52
401817

Το χρωματάκι το πέτυχες ,πάντως . The new green is ____

rainmike
04/12/2018, 13:04
401817

Η κοπελιά σου ?Να τη χαίρεσαι φίλος :beer:

MG-KTiNoS
04/12/2018, 17:00
Οπως σου γυρνανε τα μυαλα οταν προσπαθεις να δεις γιατι δεν πετυχε η αλοιφη για την γυροειδη αλωπεκιαση και σου πετιεται ενας τσογλανακος (γιατι θεωρησε οτι βρηκε πεδιο να παιξει το πουλακι του..) να σου πει οτι μαλλον φταιει η aloe γιατι δεν ειναι και πολυ vera αλλο τοσο γυρνανε και τα δικα μου οταν πεταγεται καποιος να πει οτι πρεπει να προσεξουμε την πολικοτητα των πηνιων για να εχουμε σωστο χρονισμο ..

Κοίτα τι με ρώτησαν εμένα: μάζεψα φρέσκο τζελ από αλόη βέρα, το ομογενοποίησα σε μιξεράκι, ανακάτεψα με βούτυρο καριτέ και τα έβαλα μαζί 10 δεύτερα στα μικροκύματα για να λιώσει το βούτυρο. Ύστερα από λίγο, το μείγμα άρχισε κα κρυώει, αλλά έγινε... ροζ!!! Να το χρησιμοποιήσω ή μήπως έκανα κάτι επικίνδυνο;

Κατά τη γνώμη σου τι έπρεπε να της πω?
Όχι σοβαρά τώρα. :D
(οι χειρότεροι άσχετοι είναι αυτοί που ξέρουν λίγο απ όλα)

sniper
04/12/2018, 17:06
Η κοπελιά σου ?Να τη χαίρεσαι φίλος :beer:

Πρώην... :pink:

Sapadak
04/12/2018, 17:36
Κοίτα τι με ρώτησαν εμένα: μάζεψα φρέσκο τζελ από αλόη βέρα, το ομογενοποίησα σε μιξεράκι, ανακάτεψα με βούτυρο καριτέ και τα έβαλα μαζί 10 δεύτερα στα μικροκύματα για να λιώσει το βούτυρο. Ύστερα από λίγο, το μείγμα άρχισε κα κρυώει, αλλά έγινε... ροζ!!! Να το χρησιμοποιήσω ή μήπως έκανα κάτι επικίνδυνο;

Κατά τη γνώμη σου τι έπρεπε να της πω?

Να το δοκιμάσει άλλες 2 φορές χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραμέτρους και αν το αποτέλεσμα είναι ίδιο, βουαλά, την επικύρωσε την διαδικασία

Bowleno
04/12/2018, 19:44
Να το δοκιμάσει άλλες 2 φορές χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραμέτρους και αν το αποτέλεσμα είναι ίδιο, βουαλά, την επικύρωσε την διαδικασία

Ο Αϊνστάιν είπε κάποτε: "είναι άκρα ηλιθιότητα να κάνεις κάθε φορά το ίδιο ακριβώς πράγμα και να περιμένεις διαφορετικό κάθε φορά, αποτέλεσμα"

(βλέπε επίσης: πολιτική....)

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/12/2018, 21:57
Ο Αϊνστάιν είπε κάποτε: "είναι άκρα ηλιθιότητα να κάνεις κάθε φορά το ίδιο ακριβώς πράγμα και να περιμένεις διαφορετικό κάθε φορά, αποτέλεσμα"

(βλέπε επίσης: πολιτική....)

Εσεις να τα βλεπετε:lol: