View Full Version : Αδυναμια εκκινησης
harris_x
08/12/2018, 11:56
Να διαλεξω διαδρομη μιας και ειμαι το νιατο και ο κουλος της υποθεσης??:a05:
Μία ειναι η διαδρομη, Οίτη - καΥλοσκοπη - Ιτεα - κλπ... :D
thunder ace
08/12/2018, 11:58
Οχι διαδρομη με στροφες...ζαλιζομαι
Μία ειναι η διαδρομη, Οίτη - καΥλοσκοπη - Ιτεα - κλπ... :D
:a10::a20:
Πότε πότε, να ερθω κι εγω με τα ποπκορν μου :)
Και το 600ρακι μου :evil:
Μόνο ποπκόρν. Το δικό σου είναι υπερκυβισμενο 675
harris_x
08/12/2018, 12:00
Οχι διαδρομη με στροφες...ζαλιζομαι
Ευθιακιας κι εσυ;;
Κριμα... :(
harris_x
08/12/2018, 12:01
Μόνο ποπκόρν. Το δικό σου είναι υπερκυβισμενο 675
Ναι αλλα υπολείπεται ενός κυλίνδρου αρα ειναι ok :)
thunder ace
08/12/2018, 12:18
Ευθιακιας κι εσυ;;
Κριμα... :(
Ναι.. για ευθεια μιλαω.
Εκει το 600ρακι δεν εχει καμια τυχη.
Σε στροφες ,αφου ειναι πιο συγχρονα σαν κατασκευες,φυσικα και ριχνουν στο βαρυ Thunder.
Ναι.. για ευθεια μιλαω.
Σε στροφες ,αφου ειναι πιο συγχρονα σαν κατασκευες,φυσικα και ριχνουν στο βαρυ Thunder.
Δωστου το θαντερ και παρε το ντειτονα....ιδια αποτελέσματα θα εχετε στις στροφες..τραστ μι...:p
thunder ace
08/12/2018, 12:25
Δεν διαφωνω..ποτε δεν τοπαιξα χερας.
Σε εκκινησεις ομως.........δεν μασαω.
harris_x
08/12/2018, 13:15
Ναι.. για ευθεια μιλαω.
:sad:
Ναι.. για ευθεια μιλαω.
Στην ευθεία σε πάω εγώ, ρολαριστοί, με 3ες, από 1500 σ.α.λ. Και είμαι πολύ πιο βαρύς. :smokin:
thunder ace
08/12/2018, 13:43
Στην ευθεία σε πάω εγώ, ρολαριστοί, με 3ες, από 1500 σ.α.λ. Και είμαι πολύ πιο βαρύς. :smokin:
Σε σχολικες εκδρομες δεν παω.
Σε σχολικες εκδρομες δεν παω.
Ε άλλαξέ το, ρε φίλε, τότε. Γράψε "ζητείται μηχανάκι, τουλάχιστον 300cc μικρότερο, για να ανοίξουμε με το 1000άρι μου, από φανάρι σε φανάρι, και να τον περάσω, γιατί μόνο εκεί δουλεύει το μηχανάκι μου". Μη μας παιδεύεις άδικα.
harris_x
08/12/2018, 13:58
Ε άλλαξέ το, ρε φίλε, τότε. Γράψε "ζητείται μηχανάκι τουλάχιστον 300cc μικρότερο για να ανοίξουμε με το 1000άρι μου, από φανάρι σε φανάρι, και να τον περάσω, γιατί μόνο εκεί δουλεύει το μηχανάκι μου". Μη μας παιδεύεις άδικα.
Τρου... θα επρεπε.
Γιατι και εμεις παραπανω στον dalt0n για στροφουλες μιλούσαμε ;)
Στην ευθεια ολοι καλοι ειστε και ισως εκμεταλευεστε το 1000αρι σας, στις στροφες ομως;;;
devil's animal
08/12/2018, 14:32
μηπως θες να του πεις και με ποσα κουταλακια ζαχαρη θα πιει τον καφε του μετα στην καφετερια?:lol:
ακου ορους που βαζουν οι κουτακηδες για να κανουν μια κοντρα...:bawl:
ακου 1500...1500 δεν ειναι το ρελαντι...:touched:
Δεν παρακολουθείς.
Άσε που έχω σταματήσει να βάζω κόντρες με μηχανάκια. Έχω κλείσει τα μισά μηχανάκια της Αττικής στο γκαράζ με κουκούλα, περιμένοντας το μπλε χρώμα. :smokin:
thunder ace
08/12/2018, 16:16
Ε άλλαξέ το, ρε φίλε, τότε. Γράψε "ζητείται μηχανάκι, τουλάχιστον 300cc μικρότερο, για να ανοίξουμε με το 1000άρι μου, από φανάρι σε φανάρι, και να τον περάσω, γιατί μόνο εκεί δουλεύει το μηχανάκι μου". Μη μας παιδεύεις άδικα.
Εγω δεν αλλαζω τιποτα ,γιατι ξερω τι γραφω.
Ο dalton σας προκαλεσε εσας με τα 600ρακια στο θεμα δυναμη: (*power wheelie=ανοιγουμε το γκαζι δν συμπλεκταρουμε ) και εκει εγραψα οτι ειμαι μαζι του.
Οπως και να το κανουμε,ακομα και μηχανακι 20ετιας οπως το Thunder σας κερναει τσαγακια στην ευθεια.
Τωρα,αν καποια παιδια εδω μεσα ,ειναι πιο τιμονια απο εμενα.........ειναι.
Ναι, αλλά οι ευθείες είναι για να παίρνεις έναν υπνάκο, για να είσαι ξεκούραστος στις στροφές. Δε λέει και πολλά για την ικανότητα του οδηγού, όλοι είναι γρήγοροι στις ευθείες. Και, φυσικά, ένα 1000άρι θα καταπιεί ένα 600άρι.
Τι λέγαμε; :lol:
thunder ace
08/12/2018, 16:45
Δλδ καταληξαμε και συμφωνουμε οτι ενα χιλιαρι (εστω 20ετιας) ειναι πιο γρηγορο (στην ευθεια) απο ενα 600αρακι;
Αυτο καταλαβα απο αυτα που εγραψες.
Δλδ ο daltOn εχει δικιο.
Ε ναι, το πιο δυνατό μοτέρ είναι πιο γρήγορο στην ευθεία από το πιο αδύναμο μοτέρ. :p Σε βάρος, 600άρια και 1000άρια δεν έχουν πάνω από 15-20 κιλά διαφοράς, οπότε μικρό ρόλο παίζει.
Ο Dalton έχει πάντα δίκιο, δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Οπότε αν δεν τα έχετε μεγάλα (τα κυβικά ντε) τραβάτε σε κανέναν Αι Γιάννη Ρώσο....:lol:
Τώρα, πως από τα προβλήματα του Φρανκενστάιν καταλήξαμε στο ποιος τα έχει πιο μεγάλα, μόνο στο moto.gr.... :cry:
:bawl:
Αφού τα λύσαμε τα προβλήματα, τώρα διασκεδάζουμε.
thunder ace
08/12/2018, 17:29
Εγω δεν μπορω να διασκεδασω....οσο το exup του daltOn δεν περνει μπρος.
Συμπασχω
Νομίζεις....κάτσε να βάλει και τα λοιπά προβλήματα που είπε ότι έχει και διστάζει.... θα κάνει την μοδίστρα του section να τρέχει και να μην φτάνει :lol:
προς thunder ace και Dalt0n
παμε σε μια ευθεια, στη μια ακρη στηνουμε τα προϊστορικα σας χιλιαρια, και το ταπεινο 250αρι μου.
στην αλλη ακρη φροντιζουμε να υπαρχει χασαποταβερνα...
θα τερματισω πριν προλαβετε να αλλαξετε απο 1η σε 2α.. :smokin:
προς Harris_x και teos
παμε σε ενα γαματο στροφιλικι, στην αρχη στηνουμε τα "600ρια" σας και το ταπεινο μου 250αρι.
στο τελος φροντιζουμε να υπαρχει χασαποταβερνα..
θα τερματισω πριν προλαβετε να βγαλετε γονατο για τη 2η στροφη... :smokin:
κοινως, μαζι μου δεν εχει κανεις καμια τυχη οτι κι αν καβαλαω αν στο τελος της διαδρομης υπαρχει χασαποταβερνα..
βασικα ακομα και σε πιστα να με βαλετε παλι θα σας ρεζιλεψω γιατι εκει θα κανουμε "γυρους" :lol: :lol:
thunder ace
08/12/2018, 18:46
παμε σε μια ευθεια, στη μια ακρη στηνουμε τα προϊστορικα σας χιλιαρια, και το ταπεινο 250αρι μου.
προς Harris_x και teos
παμε σε ενα γαματο στροφιλικι, στην αρχη στηνουμε τα "600ρια" σας και το ταπεινο μου 250αρι.
κοινως, μαζι μου δεν εχει κανεις καμια τυχη οτι κι αν καβαλαω αν στο τελος της διαδρομης υπαρχει χασαποταβερνα..
βασικα ακομα και σε πιστα να με βαλετε παλι θα σας ρεζιλεψω γιατι εκει θα κανουμε "γυρους" :lol: :lol:
Κοιτα τωρα...αν εχεις παραγγειλει τα κοψιδια και για παρτη μας...γιατι οχι;(ερχομαι και με νεκρα)
προς Harris_x και teos
:a016::whiteflag::whiteflag:
rainmike
08/12/2018, 22:26
προς Harris_x και teos
Ειδικά τα daytona τά χεις για πλάκα μετά απο 15 λεπτά θα μείνουν από μπαταρία.Ανορθωτής πάπαλα:lol:
harris_x
08/12/2018, 22:30
προς Harris_x και teos
:a20:
:a56:
Μια διόρθωση μονο: με πεζά το nick μου please :D
Κοιτα τωρα...αν εχεις παραγγειλει τα κοψιδια και για παρτη μας...γιατι οχι;(ερχομαι και με νεκρα)
:a016::whiteflag::whiteflag:
Ειδικά τα daytona τά χεις για πλάκα μετά απο 15 λεπτά θα μείνουν από μπαταρία.Ανορθωτής πάπαλα:lol:
:a20:
:a56:
εν το μεταξυ παρατηρησατε οτι μιλαω για το 250 ετσι?? γιατι αμα βαλω το 500 δε θα προλαβετε ουτε καν να ξεκινησετε, ποσο μαλλον να φατε κιολας.. :smokin: :D
Αντε να σας γραψω :D
Λοιπον την τελευταια φορα που κλεισαμε το μοτερ το καρτερ ετυχε να το κλεισει ο βοηθος του μαστορα (το κλεισαμε χωρις φλαντζα,μονο φλαντζοκολα..Γενικα το μοτερ 3 φορες που το εχουμε κανει βιδες για να αλλαξουμε στροφαλο και κομπλερ μιζας κτλπ.ποτε δν χρησιμοποιησαμε φλαντζες πλην κεφαλης που ξαναβαζαμε την ιδια και δν ειχαμε και καποιο θεμα μεχρι τωρα)Ας επιστρεψουμε στο καρτερ το οποιο ειχε παρουσιασει μια μικρη διαρροη μονο οταν το εσβηνα και το εβαζα στο σταντ και πλαγιαζε αριστερα εχανε λιγες σταγονες..Δν εδωσα πολυ σημασια.Μετα απο δυο μερες σταματησε..Τωρα που ειχε μεινει ακινητοποιημενο για καμια εβδομαδα ξεκινησε παλι να χανει..Λοιπον ελυσα καρτερ κτλπ.Βρηλα φλαντζα απο yamaha βεροιας 16ευρω την εχω παραγγειλει και ο προβληματισμος μ ειναι να βαλω μονο την φλαντζα ή να βαλω και φλαντζοκολα?
George_Sp
12/12/2018, 13:45
χριστούγεννα έρχονται...με το μαλακό να μας κρατήσεις και καμιά ιστοριούλα για τις μέρες που θα αράζουμε στους καναπέδες τρώγοντας μελομακάρονα. :a014:
.Βρηλα φλαντζα απο yamaha βεροιας 16ευρω την εχω παραγγειλει και ο προβληματισμος μ ειναι να βαλω μονο την φλαντζα ή να βαλω και φλαντζοκολα?
Εγω θαλεγα τπτ απο τα 2...
Με λιγοτερα φραγκα παιρνεις ενισχυμενα ρεβανι απο τον Χοχλιουρο και το σερμπετι το βαζεις για φλαντζοκολλα
devil's animal
12/12/2018, 14:00
Με λιγοτερα φραγκα παιρνεις ενισχυμενα ρεβανι απο τον Χοχλιουρο και το σερμπετι το βαζεις για φλαντζοκολλα
+1000
να προσθεσω, για καλυτερο αποτελεσμα, να αναμιξεις το σερμπετι με την αχνη απο τον κουραμπιε...αποκαλυψη!
Αντε να σας γραψω :D
Λοιπον την τελευταια φορα που κλεισαμε το μοτερ το καρτερ ετυχε να το κλεισει ο βοηθος του μαστορα (το κλεισαμε χωρις φλαντζα,μονο φλαντζοκολα..Γενικα το μοτερ 3 φορες που το εχουμε κανει βιδες για να αλλαξουμε στροφαλο και κομπλερ μιζας κτλπ.ποτε δν χρησιμοποιησαμε φλαντζες πλην κεφαλης που ξαναβαζαμε την ιδια και δν ειχαμε και καποιο θεμα μεχρι τωρα)Ας επιστρεψουμε στο καρτερ το οποιο ειχε παρουσιασει μια μικρη διαρροη μονο οταν το εσβηνα και το εβαζα στο σταντ και πλαγιαζε αριστερα εχανε λιγες σταγονες..Δν εδωσα πολυ σημασια.Μετα απο δυο μερες σταματησε..Τωρα που ειχε μεινει ακινητοποιημενο για καμια εβδομαδα ξεκινησε παλι να χανει..Λοιπον ελυσα καρτερ κτλπ.Βρηλα φλαντζα απο yamaha βεροιας 16ευρω την εχω παραγγειλει και ο προβληματισμος μ ειναι να βαλω μονο την φλαντζα ή να βαλω και φλαντζοκολα?
Δε φταις εσύ μάνα μου, εμείς φταίμε... :bawl::moutza:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=156097&p=2968042&viewfull=1#post2968042
Υπερτιμημενος ο χοχλιουρος, εχει ρεβανι γεμιστο με σσντιγυ στην κατερινη που τα σπάει, τεσταρισμένη κατάσταση:smokin:
Πάνε στη Βαντσα και ζητά τον animals. Αυτός θα ξέρει τι θέλει το μηχανάκι.
Πάνε στη Βαντσα και ζητά τον animals. Αυτός θα ξέρει τι θέλει το μηχανάκι.
Όταν λιώσουν τα χιόνια όμως. Γιατί θα τον βάλεις σε πειρασμό να βάλει ερπύστριες και θα ρωτάει από που να πάρει κίνηση για τους άξονες
Υπερτιμημενος ο χοχλιουρος, εχει ρεβανι γεμιστο με σσντιγυ στην κατερινη που τα σπάει, τεσταρισμένη κατάσταση:smokin:
Πιθανον, αλλα η σαντιγυ μαζευει μικρες φυσαλλιδες οπότε δεν ειμαστε σιγουροι για το καλο σφραγισμα των καπακιων..
rainmike
13/12/2018, 18:31
Πιθανον, αλλα η σαντιγυ μαζευει μικρες φυσαλλιδες οπότε δεν ειμαστε σιγουροι για το καλο σφραγισμα των καπακιων..
Μετά τη λέμε του παπασουζα , σαντιγί είναι :tooth:
Μετά τη λέμε του παπασουζα , σαντιγί είναι :tooth:
Oldman = παλιάς σχολής.... Έτσι την έμαθα κι εγώ κι έτσι την γράφω ακόμα δεν πα να λέτε ότι θέτε.... :lol:
Oldman = παλιάς σχολής.... Έτσι την έμαθα κι εγώ κι έτσι την γράφω ακόμα δεν πα να λέτε ότι θέτε.... :lol:
Γελάω με τα γερόντια :p
Με υ πάντως γράφεται :smokin:
rainmike
13/12/2018, 20:29
Γελάω με τα γερόντια :p
Με υ πάντως γράφεται :smokin:
https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%AF Εντάξει?
https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%AF Εντάξει?
Νέος επειδή απευθύνεσαι στη γενιά του βιβλίου και όχι της οθόνης και του wiki ,δες λιγάκι με ποιο φωνήεν τελειώνει στην Γαλλική και μετά αποφάσισε μόνος σου :smokin:
Είναι ξενική λέξη, άρα στα ελληνικά γράφεται με "ι".
Επόμενος. :tooth:
Ο Τσελεμεντές πως την γράφει; :D
rainmike
13/12/2018, 21:18
Νέος επειδή απευθύνεσαι στη γενιά του βιβλίου και όχι της οθόνης και του wiki ,δες λιγάκι με ποιο φωνήεν τελειώνει στην Γαλλική και μετά αποφάσισε μόνος σου :smokin:
σοβαρά τώρα δηλαδή αν πάρουμε μια ρωσική λέξη θα τη γράψεις στα ελληνικά με γράμμα που δεν υπάρχει?Να πεις την κόρη να σε μάθει ορθογραφία :beer:
σοβαρά τώρα δηλαδή αν πάρουμε μια ρωσική λέξη θα τη γράψεις στα ελληνικά με γράμμα που δεν υπάρχει?Να πεις την κόρη να σε μάθει ορθογραφία :beer:
Ε όχι και δεν υπάρχει το y στα γαλλικα λέγεται «ελληνικό ι» ή στα ελληνικά το «υ»
Η σαντιγύ όπως και άλλες ουδέτερες λέξεις αρχικά γράφονταν με «υ». Αργότερα στη δημοτική για λόγους απλοποίησης το έκαναν «ι». Οποιοδήποτε όμως σοβαρό λεξικό γράφει ότι και οι δύο γραφές είναι αποδεκτές.
rainmike
13/12/2018, 23:23
Ε όχι και δεν υπάρχει το y στα γαλλικα λέγεται «ελληνικό ι» ή στα ελληνικά το «υ»
Η σαντιγύ όπως και άλλες ουδέτερες λέξεις αρχικά γράφονταν με «υ». Αργότερα στη δημοτική για λόγους απλοποίησης το έκαναν «ι». Οποιοδήποτε όμως σοβαρό λεξικό γράφει ότι και οι δύο γραφές είναι αποδεκτές.
Αλλο άκλιτη άλλο ουδέτερη
Είπαμε να κάψουμε το θρεντ αλλά τώρα το κάναμε παρανάλωμα.... :lol:
Αντε τώρα να σφουγγαρίζει ο γέρος.....
Αλλο άκλιτη άλλο ουδέτερη
Σωστά, λάθος μου. Είχα στο μυαλό μου άλλες λέξεις - συμπτωματικά ουδέτερες - που έχουν αλλάξει γραφή όπως, ταξείδι / ταξίδι αυγό / αβγό και μπερδεύτηκα.
Το υπόλοιπο κείμενο όμως ισχύει.
rainmike
14/12/2018, 00:03
Σωστά, λάθος μου. Είχα στο μυαλό μου άλλες λέξεις - συμπτωματικά ουδέτερες - που έχουν αλλάξει γραφή όπως, ταξείδι / ταξίδι αυγό / αβγό και μπερδεύτηκα.
Μη μασάς o buckley φταίει για όλα:a05:
Το θέμα είναι ότι κάποιες λέξεις από αυτές δεν "έχουν αλλάξει γραφή". Απλά κάποιοι τις γράφουν/έγραφαν λάθος, οδηγούμενοι από κάποια δική τους, φανταστική ετυμολογία, που φυσικά δεν ίσχυε ποτέ. Μια από αυτές είναι το "ταξείδι". Το "αυγό/αβγό" έγινε λόγω "απλοποίησης" της γλώσσας, αλλά το ταξίδι γράφεται ΜΟΝΟ "ταξίδι", καθώς προκύπτει ετυμολογικά από το αρχαιοελληνικό "τάξις".
Επίσης το ότι κάποιο ή κάποια λεξικά αναφέρουν τη γραφή μιας λέξης ως σωστή, δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Ο καθένας έχει τους δικούς του κανόνες, οι οποίοι δεν έχουν πάντα σωστή βάση. Και επειδή μια λέξη γραφόταν κάπως πριν 3453456 χρόνια, δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να γράφεται και σήμερα. Η ελληνική γλώσσα έχει περάσει διάφορες περιόδους με παντελώς ηλίθιες και άκυρες γραφές λέξεων. Η γλώσσα δε μένει στάσιμη. Roll with it.
Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το "σαντιγύ", που, όπως ανέφερα ήδη, είναι ξενική λέξη και πρέπει - πλέον - να γράφεται "σαντιγί". Όπως "πάρτι" και "στιλ".
Όπως προείπα, εγώ παλιουρας είμαι, σαντιγύ, πάρτυ, στυλ και δεν μπα να λέτε ότι θέτε:cool:
Το θέμα είναι ότι κάποιες λέξεις από αυτές δεν "έχουν αλλάξει γραφή". Απλά κάποιοι τις γράφουν/έγραφαν λάθος, οδηγούμενοι από κάποια δική τους, φανταστική ετυμολογία, που φυσικά δεν ίσχυε ποτέ. Μια από αυτές είναι το "ταξείδι". Το "αυγό/αβγό" έγινε λόγω "απλοποίησης" της γλώσσας, αλλά το ταξίδι γράφεται ΜΟΝΟ "ταξίδι", καθώς προκύπτει ετυμολογικά από το αρχαιοελληνικό "τάξις".
Επίσης το ότι κάποιο ή κάποια λεξικά αναφέρουν τη γραφή μιας λέξης ως σωστή, δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Ο καθένας έχει τους δικούς του κανόνες, οι οποίοι δεν έχουν πάντα σωστή βάση. Και επειδή μια λέξη γραφόταν κάπως πριν 3453456 χρόνια, δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να γράφεται και σήμερα. Η ελληνική γλώσσα έχει περάσει διάφορες περιόδους με παντελώς ηλίθιες και άκυρες γραφές λέξεων. Η γλώσσα δε μένει στάσιμη. Roll with it.
Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το "σαντιγύ", που, όπως ανέφερα ήδη, είναι ξενική λέξη και πρέπει - πλέον - να γράφεται "σαντιγί". Όπως "πάρτι" και "στιλ".
Αυτές τις ηχητικές ισοπεδωτικές απλοποιήσεις των "ι" εγώ φίλε δεν τις γουστάρω πρέπει να μ' αρέσει και οπτικά. :smokin:
Το στιλ με "ι" δεν έχει καθόλου στυλ... :p
Δεν κόβετε το σπαμαρισμα να βοηθήσετε το παιδί;
Σας βαρέθηκα.
:p
Δεν κόβετε το σπαμαρισμα να βοηθήσετε το παιδί;
Σας βαρέθηκα.
:p
Δεν μπορούμε να του βάλουμε φλάντζα στο μυα...εεεεε μΕχανάκι, ε, ας μάθει τουλάχιστον κάτι άλλο :D
(πάει, είναι και Παρασκευή, θα μας σφάξει στο γόνα ο γέρος.....)
thunder ace
14/12/2018, 12:47
Μετα απο καιρο γραφω και παλι γτ εξαντλησα καθε ελπιδα να το φτιαξω μονος..το μοτο ηταν πομπα καραντι το οδηγουσα καθημερινα χωρς κνν προβλημα.Πριν μερικες εβδομαδες ξεκινησε να σφιγγει το κρυο και το αφησα ακινητοποιημενο για 5 μερες.Οταν πηγα να το βαλω μπροστα δεν επερνε με μιζα αλλα ουτε και σκαστω σε κατηφορα..με τα πολλα τελικα καταφερα το εβαλα σκαστω με πολυ κωπο αλλα ειχε μειωμενη αποδοση στο γκαζι..(δεν μπερδευε να πεταει ακαυτη με ανοιχτο γκαζι κτλπ..ουτε δλδ τρικυλιδρο απλα καταλαβαινα οτι δν παει οπως πηγαινει κανονικα) το εκανα βολτα μολις το εσβηνα πατουσα μιζα να παρει κατι πηγαινα να κανει θα παρει δν θα παρει τελικα τπτ ξανα κατηφορα...Λεω καρπυρατερ καθαρισμα..Απο τοτε τα εβγαλα δυο φορες και τα καθαρισα ειναι τζαμι,μπουζι καινουργια, μπαταρια καινουργια,βενζινη καινουργια
.Σπινθηρα εχω σε ολες τις πιπες(δοκιμασα και μ αλλους δυο πολλλπασιαστες που εχω παλι δν πηρε) βενζινη κατεβαζει ..μπαταρια ζοηροτατη αλλα δν λεει να παρει με τπτ.δοκιμασα και με αιθερα τπτ.Ακουω γνωμες
Αντλια κοιταξες ρε συντροφε daltOn;
Σωληνακι υποπιεσης;
Σωληνακι υποπιεσης;
Μικρέ ,φεύγεις απ το θέμα ...:bawl::bawl:
rainmike
14/12/2018, 13:42
Μικρέ ,φεύγεις απ το θέμα ...:bawl::bawl:
Κορναί να φας με μπόλικη σαντοιγει :tooth:
Κορναί να φας με μπόλικη σαντοιγει :tooth:
Άντε ρε κρύε...
rainmike
14/12/2018, 14:03
Άντε ρε κρύε...
Aγορίνα μου εσύ :beer:
Σωληνακι υποπιεσης;
Τι; κι εσύ φρανκενσταιν μΕχανάκι έχεις;;;:cry:
:lol:
Αν δεν δουλεύουν τα γαλλόφερτα ας βάλει γαλακτομπούρεκο. Αλλά προσοχή μην είναι πολύ καμμένο το φύλλο δεν θα σφραγίζει καλά
thunder ace
15/12/2018, 08:37
Τι; κι εσύ φρανκενσταιν μΕχανάκι έχεις;;;:cry:
:lol:
Αν μετραει οτι ΔΕΝ εχω μαμισια φλας,τοτε ναι.402076
stefanos
15/12/2018, 08:50
Μετα απο καιρο γραφω και παλι γτ εξαντλησα καθε ελπιδα να το φτιαξω μονος..το μοτο ηταν πομπα καραντι το οδηγουσα καθημερινα χωρς κνν προβλημα.Πριν μερικες εβδομαδες ξεκινησε να σφιγγει το κρυο και το αφησα ακινητοποιημενο για 5 μερες.Οταν πηγα να το βαλω μπροστα δεν επερνε με μιζα αλλα ουτε και σκαστω σε κατηφορα..με τα πολλα τελικα καταφερα το εβαλα σκαστω με πολυ κωπο αλλα ειχε μειωμενη αποδοση στο γκαζι..(δεν μπερδευε να πεταει ακαυτη με ανοιχτο γκαζι κτλπ..ουτε δλδ τρικυλιδρο απλα καταλαβαινα οτι δν παει οπως πηγαινει κανονικα) το εκανα βολτα μολις το εσβηνα πατουσα μιζα να παρει κατι πηγαινα να κανει θα παρει δν θα παρει τελικα τπτ ξανα κατηφορα...Λεω καρπυρατερ καθαρισμα..Απο τοτε τα εβγαλα δυο φορες και τα καθαρισα ειναι τζαμι,μπουζι καινουργια, μπαταρια καινουργια,βενζινη καινουργια
.Σπινθηρα εχω σε ολες τις πιπες(δοκιμασα και μ αλλους δυο πολλλπασιαστες που εχω παλι δν πηρε) βενζινη κατεβαζει ..μπαταρια ζοηροτατη αλλα δν λεει να παρει με τπτ.δοκιμασα και με αιθερα τπτ.Ακουω γνωμες
Καρβουνάκια μίζας (σορυ για το spam) :D
Αν δεν δουλεύουν τα γαλλόφερτα ας βάλει γαλακτομπούρεκο. Αλλά προσοχή μην είναι πολύ καμμένο το φύλλο δεν θα σφραγίζει καλά
Παιδια σας εγραψα παραπανω δουλευει κανονικα.σας ειπα τι εφταιγε
Αν μετραει οτι ΔΕΝ εχω μαμισια φλας,τοτε ναι.402076
Προσεχώς slick ...:bawl:
Παιδια σας εγραψα παραπανω δουλευει κανονικα.σας ειπα τι εφταιγε
Έχουμε αλλάξει θέμα τώρα
402129
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Le_Meilleur_Pâtissier
thunder ace
17/12/2018, 14:30
Με τέτοια αφραγκια, μέχρι καί "σαμπρέλα" βλέπω
στο μέλλον.
Με τέτοια αφραγκια, μέχρι καί "σαμπρέλα" βλέπω
στο μέλλον.
Και που να δειτε τα δικά μου....ειδικά το πίσω :(
taisteal
18/12/2018, 12:20
Λίγο ακόμη θέλω να το πατήσω όλο το λάστιχο..
402164
Εγω παλι το παταω ολο και μου τη δινει.....:D
402166
taisteal
18/12/2018, 12:33
:lol::lol:
https://youtu.be/xPgReCbXpNM