Σύνδεση

View Full Version : οδηγηση στην πολη για 1η φορα

zaosde
05/12/2018, 18:15
καλησπερα παιδια
μενω αθηνα εδω και 4 χρονια μεγαλωσα επαρχεια παρνασσο οπου εκει οδηγουσα κανονικα απο πολυ μικρη ηλικια και αμαξι και μηχανακι
μεσα στους επομενους μηνες θα παρω το πρωτο μου οχημα εδω αθηνα ενα YAMAHAXT600 και αγχωνομαι λιγο δεδομενου του οτι δεν εχω ξαναοδηγησει στην πολη και με αγχωνει η ολη φαση λιγο
ειδικα οταν πρεπει να αλλαξω λωριδα σε μεγαλους δρομους με κινηση που ολοι πηγαινουν γαμ@@ντας
διπλωμα δεν εχω, ταυτοχρονα με την αγορα θα παω να το βγαλω παντως
σκεφτομαι για αρχη να την κινω ισα - ισα για βολτουλες τυπου μεχρι καισαριανη στο βουνο που μου αρεσει και να αποφευγω μεγαλους δρομους
εχετε να μου δωσετε καποια συμβουλη?

o teos
05/12/2018, 18:16
:a014:

7Tolis
05/12/2018, 18:26
Πρώτα άδεια οδήγησης, μετά πάρε ότι θες. Οδηγα αμυντικά.

Billymuse
05/12/2018, 18:37
Χωρις δίπλωμα και να οδηγησεις πρωτη φορα Αθήνα; Τόλη ποτε έχεις βάρδια;

rainmike
05/12/2018, 19:35
καλησπερα παιδια
μενω αθηνα εδω και 4 χρονια μεγαλωσα επαρχεια παρνασσο οπου εκει οδηγουσα κανονικα απο πολυ μικρη ηλικια και αμαξι και μηχανακι
μεσα στους επομενους μηνες θα παρω το πρωτο μου οχημα εδω αθηνα ενα YAMAHAXT600 και αγχωνομαι λιγο δεδομενου του οτι δεν εχω ξαναοδηγησει στην πολη και με αγχωνει η ολη φαση λιγο
ειδικα οταν πρεπει να αλλαξω λωριδα σε μεγαλους δρομους με κινηση που ολοι πηγαινουν γαμ@@ντας
διπλωμα δεν εχω, ταυτοχρονα με την αγορα θα παω να το βγαλω παντως
σκεφτομαι για αρχη να την κινω ισα - ισα για βολτουλες τυπου μεχρι καισαριανη στο βουνο που μου αρεσει και να αποφευγω μεγαλους δρομους
εχετε να μου δωσετε καποια συμβουλη?

Βγάλε πρώτα δίπλωμα μόγλη,με τα μαθήματα θα κάνεις και πορεία σε μεγάλους δρόμους και θα μάθεις τα βασικά.Πάρε μετά τη μηχανή κάνε και κάνα σχολείο
ασφαλούς οδήγησης και είσαι jet,άντε και καλά χιλιόμετρα:beer:

SONone
05/12/2018, 20:10
ξανα ανεβασε το ποστ την παρασκευη!

Μανολης67
05/12/2018, 20:12
Ξεκινα απο επαρχιακους δρομους προαστεια κτλ και σιγα σιγα προς το κέντρο....οσο αφορα την αλλαγη λωριδας...με ποσα σκέφτεσαι να πηγαίνεις αρχάριος οντας? για αρχη θα πηγαινεις δεξια μεχρι 80 και σιγα σιγα σε ωρες χωρις κινηση θα πιανεις και την μεσαια (λωριδα για να μην παρεξηγηθω.....) παντα με φλας και ελεγχο καθρεφτη οχι απότομες αλλαγες πορειας,
Θα πρεπει να ξερεις οτι η κινηση στην Αθηνα ειναι δοκιμασια ακόμα και για εμπειρους αναβατες.

ggs
05/12/2018, 20:26
Το θέμα θα κλειδώσει γιατί δεν έχει κανένα νόημα.

Παλληκάρι , βγάλε πρώτα δίπλωμα ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ και κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα αρχίσεις σιγά σιγά να νιώθεις πιο άνετα στην κίνηση.
Όταν το βγάλεις, πάρε το μηχανάκι πού θες , συνέχισε να εκπαιδεύεσαι και οδηγά αμυντικά στην κίνηση.
Εδώ θα είμαστε για ότι άλλο θες να ρωτήσεις.