View Full Version : Ελαστικά
Καλησπέρα,
Έχω ένα sym cruisym 300 και θέλω να αλλάξω ελαστικά...Έχετε κάτι να προτείνετε;
yannis24
12/12/2018, 12:04
michelen CityCom...
Μονοδρομος νομιζω στα σκουτερ
Για δες αυτό, πέραν του κλασσικού μοντέλου (feel free από το οποίο ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος μετά από συνεχή χρήση και αρκετά km/μέρα επί 2 χρόνια) http://www.e-elastika.gr/product/13180-elastika-metzeler-120-70-14-metzeler-wintec-m+s-tl-f-55h-elastika-scooter-radial-hr-gia-moto
Γενικά πάντα σε μέτζελερ καταλήγω είτε σε σκούτερ είτε σε παπί.
pirelli angel τα εχω σε gts 250...ειχα πριν τα city grip..πολυ καλυτερα τα pirelli και σε στεγνο και σε βρεγμενο και υπο κλίση:D
Αυτα (https://scooternet.gr/news/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1/pirelli-angel-scooter-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81/)
DoctoR_k6
12/12/2018, 12:25
+350
Αν κ δεν ειμαι pirelli fan τα συγκεκριμενα ειναι κλασεις ανωτερα απο Michelin & dunlop.
Οτι λεει ο teos ακριβως.
Ειδικα στο βρεγμενο ειναι αποκαλυψη.
+350
Αν κ δεν ειμαι pirelli fan τα συγκεκριμενα ειναι κλασεις ανωτερα απο Michelin & dunlop.
Οτι λεει ο teos ακριβως.
Ειδικα στο βρεγμενο ειναι αποκαλυψη.
Για τα bridgestone τι αποψη εχεις;
DoctoR_k6
12/12/2018, 13:05
Στις διαστασεις που ειχα/εχω δεν ειχα επιλογη σε bridgestone οποτε δεν μπορω να σου πω.
Απο γνωστο που δοκιμασε σε SH150 μου ειπε πολυ καλα λογια.
Τα είχα και αυτά ένα φεγγάρι σε 150άρι σκούτερ, σε 16άρι τροχό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν τα Battlax ή τα hoop. Αρκετά καλά, δεν είχα παράπονο, κάποια απώλεια πρόσφυσης ενίοτε υπήρχε εντός πόλης, αλλά γενικά ήταν οκ.
Lioulios
12/12/2018, 14:25
εγω απο citygrip πηγα σε dunlop και δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος ...
citygrip θα ξαναεβαζα ,αλλα δεν ειχε και επρεπε να αλλαξω άμεσα.