PDA

View Full Version : Όλοι οι γνώστες εδω!

Σελίδες : [1] 2

MariosRios
15/12/2018, 19:51
Καλησπερα,

βάζω ψαρωτικο τίτλο γιατι πρώτον χρειάζομαι συμμετοχή και δεύτερον όσοι γράψουν θελω να ειναι πραγματικοί γνώστες (κατι που δεν ειμαι εγω).

Λοιπον εχουμε και λεμε...

Ειμαι 25 χρονων και εχω τρακάρει πιτσιρίκος 17 χρονων με πάπια. Κροταφικο σπάσιμο κάτω γνάθου (χωρίς κράνος ήμουν και πετάχτηκε απο στοπ), ραματα γλώσσα, πιγούνι κλπ με απολογισμό 12 μέρες νοσοκομείο.

Απο το τρακάρισμα και έπειτα εχω οδηγήσει με επιτυχία (και πολυ περισσότερη προσοχή πλέον) διαφορες μηχανές απο 250 μέχρι 850 το μεγαλύτερο που ήταν ενα bmw gs850 που μου ήταν βαρύ όσο ναναι στα πόδια λογο ύψους (ειμαι 1.70).

Αντικειμενικά θα σας πω οτι εχω ταλέντο με τις μηχανές (αν και εχω μικρή εμπειρία διότι μετα το τρακάρισμα δεν εχω αγοράσει κατι δικό μου) και οποίος με ξέρει εχει να το λεει!!!! Ομως γνωρίζω πως όσο ταλέντο και να εχω πρέπει να ειμαι συνειδητοποιημένος με το τι θα αγορασω...

Μικρή εμπειρία λοιπον σε μηχανές μεγάλου κυβισμού αλλα ειμαι απο τους ανθρώπους που γεννήθηκαν για να καβαλάνε μηχανή και καταλαβαίνετε σίγουρα τι εννοώ όσοι διαβζετε :) κρατήστε αυτα που έγραψα μέχρι τωρα και παμε στο τι ζηταω τωρα....

Καταρχάς να σας πω οτι αν μου λέγατε τωρα ποια μηχανή θες να σου φέρουνε κάτω απο το σπιτι σου θα σας ελεγα την s1000xr χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς καθολου ψάξιμο και συγκρίσεις!!!!!!!!! Επειδη ομως αξίζει 20αρικο αμα βάλεις και τα έξτρα δε νομίζω πως θα ήταν καλή επιλογή για χρηματοδότηση για εναν ανθρωπο που δεν είχε ποτε τέτοιο γκάζι... σωστά; Ειναι απόλυτο αυτο που λεω η κάπως καταπινεται;

Το κακο βέβαια με αυτη τη μηχανή ειναι οτι δεν ειναι για πολλα στενα και γκάζι φρένο.... και εγω μένω κέντρο Αθήνας! Ακομα και το σκατο μου παξιμάδι να έκανα δηλαδη για κάποια χρονια να τη παρω με χρηματοδότηση (δεν ειμαι λεφτάς απλα θελω πλέον να αγορασω μηχανή ο κόσμος να χαλάσει και να παρω κατι αξιόλογο απο κάθε άποψη) πιστεύω πως μάλλον θα έκανα λαθος για πολλούς λόγους!

Λοιποοοοον τι ζηταω; Τις γνώσεις σας και τη βοήθεια σας... με βάση αυτο που ονειρεύομαι τι μπορω να εχω; Θελω όσα κανει (κατα προσέγγιση) η s1000xr... παιχνιδιάρικη δηλαδη, ενα με το σώμα μου, για ταξίδια απροβλημάτιστα κλπ κλπ κλπ που ομως να συνδυάζεται με την κίνηση στη πόλη Ανετα χωρίς προβλήματα.

Αν δεν εχω γινει κατανοητός ρωτήστε με οτι θέλετε και οτιδήποτε πιστεύετε οτι θ με βοηθούσε να ξεμπερδευω πείτε το και αυτο :)

Προτάσεις λοιπον για μεταχειρισμένη ειτε καινούργια μηχανή λαμβάνοντας παντα υπόψη οτι δεν εχω καλή οδηγική εμπειρία με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Ζηταω ταξίδια, παιχνίδια, άνεση, να υπακούει, να εχει φοβερά φρένα, να μπαίνει στα στενα απροβλημάτιστα και για ωρα κλπ κλπ κλπ.... δε ξερω τι αλλο να γράψω βοήθησε και εσείς λιγο

teogtp
15/12/2018, 19:56
Ποιο είναι ακριβώς το ταλέντο;

MariosRios
15/12/2018, 19:59
Δε μπορω να στο εξηγήσω.. απο όταν οδήγησα μπομπο πρώτη φορα στα 11 το ειχα με τα μηχανάκια! Ανέβηκα ξαφνικά στο gs850 και το πήγα λες και το οδηγούσα χρονια. Στις σφήνες, στις αλλαγές ταχυτήτων, στα φρεναρίσματα κλπ ενας άνθρωπος που εχει «ταλέντο» με τη μηχανή φαίνεται.Ποσους μηχανόβιους βλέπεις στο δρόμο που δεν έπρεπε να οδηγάνε ουτε ποδηλατο; Θελω να πω οτι κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν για να οδηγάνε μηχανή και θεωρω απο όσα ακούω οτι ειμαι απο αυτούς.

o teos
15/12/2018, 20:01
Δε μπορω να στο εξηγήσω.. απο όταν οδήγησα μπομπο πρώτη φορα στα 11 το ειχα με τα μηχανάκια! Ανέβηκα ξαφνικά στο gs850 και το πήγα λες και το οδηγούσα χρονια. Στις σφήνες, στις αλλαγές ταχυτήτων, στα φρεναρίσματα κλπ ενας άνθρωπος που εχει «ταλέντο» με τη μηχανή φαίνεται.

Ο επόμενος Μarc Marquez ειναι στην Ελλάδα και τον λένε Μάριο...γατακι Marc ηρθε η ωρα σου....τέρμα τα δίφραγκα...:smokin:

taisteal
15/12/2018, 20:02
Δε μπορω να στο εξηγήσω.. απο όταν οδήγησα μπομπο πρώτη φορα στα 11 το ειχα με τα μηχανάκια! Ανέβηκα ξαφνικά στο gs850 και το πήγα λες και το οδηγούσα χρονια. Στις σφήνες, στις αλλαγές ταχυτήτων, στα φρεναρίσματα κλπ ενας άνθρωπος που εχει «ταλέντο» με τη μηχανή φαίνεται.Ποσους μηχανόβιους βλέπεις στο δρόμο που δεν έπρεπε να οδηγάνε ουτε ποδηλατο;

Βέβαια συνήθως το κρίνουν οι άλλοι,γιατί το να το πιστεύεις εσύ ασούμε
δεν αρκεί.
Αλλά είσαι στο σωστό φόρουμ...
:lol:

MariosRios
15/12/2018, 20:03
Πως έβγαλες εσυ συμπέρασμα τωρα οτι την είδα μαρκεζ δε μπορω να καταλάβω. Παρόλα αυτα εχεις να πεις κατι σε αυτο που ρώτησα;

MariosRios
15/12/2018, 20:04
Βέβαια συνήθως το κρίνουν οι άλλοι,γιατί το να το πιστεύεις εσύ ασούμε
δεν αρκεί.
Αλλά είσαι στο σωστό φόρουμ...

Μα δε το λεω εγω μόνο... οι φίλοι μου έχουν να το λένε για μενα. Το έγραψα πιο πανω :)

taisteal
15/12/2018, 20:05
Μα δε το λεω εγω μόνο... οι φίλοι μου έχουν να το λένε για μενα. Το έγραψα πιο πανω :)

Α,δεν το είδα
My bad

o teos
Διάβασε το ποστ σου ταλέντο και θα καταλάβεις...ότι σου είπε ο ο κύριος steal πιο πάνω....καλως ηρθες...:D...άλλη φορά κράνος...Πόσο χρονών είσαι ειπαμε??Δεν είπαμε εε?

Τάκης ο σουζας??Μπάμπης ο ορθοπεταλιας?Γιάννης ο εντος?

ptc
Το βλεπω το νημα να καταληγει σε φωτογραφιες με πατημενα λαστιχα. Ειναι κι ο teos εδω, το΄χουμε... :D :a014:

Lioulios
15/12/2018, 20:06
εγω καταλαβαινω τι ενοεις γιατι το ιδιο ταλεντο εχω και εγω . Απλα εγω το εχω παντου ,οχι μονο στις μηχανες .

ποσα δινεις και τι διπλωμα εχεις ;

MariosRios
15/12/2018, 20:07
Διάβασε το ποστ σου ταλέντο και θα καταλάβεις...ότι σου είπε ο ο κύριος steal πιο πάνω....καλως ηρθες...:D...άλλη φορά κράνος...Πόσο χρονών είσαι ειπαμε??Δεν είπαμε εε?

Στο ποστ μου γράφω και την ηλικία μου και αλλα πολλα που δε παρατησες νομίζω. Καλως σα βρήκα :D αμφιβαλεις εάν ειμαι ταλέντο; Γιατι επειδη το έγραψα απο μόνος μου;

o teos
15/12/2018, 20:07
Το βλεπω το νημα να καταληγει σε φωτογραφιες με πατημενα λαστιχα. Ειναι κι ο teos εδω, το΄χουμε... :D :a014:

:a08::vroum:...μα πως με πιάνεις....Πώς με πιάνεις...:D

o teos
15/12/2018, 20:08
Στο ποστ μου γράφω και την ηλικία μου και αλλα πολλα που δε παρατησες νομίζω. Καλως σα βρήκα :D αμφιβαλεις εάν ειμαι ταλέντο; Γιατι επειδη το έγραψα απο μόνος μου;

Αααα μαι μπαντ...Η ηλικία βλέπεις....δε βλέπεις όπως παλιά....Δεν πας όπως παλιά....άστα...:p

MariosRios
15/12/2018, 20:12
εγω καταλαβαινω τι ενοεις γιατι το ιδιο ταλεντο εχω και εγω . Απλα εγω το εχω παντου ,οχι μονο στις μηχανες .

ποσα δινεις και τι διπλωμα εχεις ;

Της ίδιας φύσης ταλέντο εχω και με το enduro mtb και τις καταβάσεις γενικότερα. Έγραψα «ταλέντο» οχι για να τη δω πιλότος αλλα για να καταλάβουν όσοι διαβάζουν οτι εχω μια άνεση με τις μηχανές απο μικρός. Χαίρομαι που κατάλαβες τι εννοώ

Στα χρήματα θα πίνω αναλογα... μεταχειρισμένο η καινούργιο εχεις να προτεινεις;

Δίπλωμα Α απεριόριστα

o teos
15/12/2018, 20:12
Πάντως όπως είπε ο tai είσαι στο σωστό φόρουμ Αλλά...αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να πας στο παρακάτω...φέτος δεν προλαβαίνεις είναι στο τέλος βλέπεις Αλλά απ του χρόνου....δεν ξέρεις ποτέ...άμα το είπαν και οι φίλοι σου μη μασάς βουρ..

402092

:D

SONone
15/12/2018, 20:13

ο τεο παταει το λαστιχο γιατι γερνει τερμα την μηχανη και ο ιδιος δεν κρεμιετε καθολου!! :P

o teos
15/12/2018, 20:14
ο τεο παταει το λαστιχο γιατι γερνει τερμα την μηχανη και ο ιδιος δεν κρεμιετε καθολου!! :P

Είπαμε...Ο τεος είναι κούλος...εδώ είναι μόνο για γνωστές...Εγώ και εσύ δρομοοο:p

Lioulios
15/12/2018, 20:15
Στα χρήματα θα πίνω αναλογα... μεταχειρισμένο η καινούργιο εχεις να προτεινεις;
Δίπλωμα Α απεριόριστα

σε λεφτα πες μου να καταλαβω και ασε τα ποτα.

ποσα δινεις για μηχανη δηλ.

SONone
15/12/2018, 20:16
γιατι ρε εγω δεν παταω το λαστιχο στο πλαι??? βασικα απο αριστερά ποιο πολυ απο εκει ανεβαίνω στο πεζοδρόμιο για να παρκάρω!!! δεξια ειναι καινουργιο :cool:

MariosRios
15/12/2018, 20:17
[QUOTE=o teos;2970050]Πάντως όπως είπε ο tai είσαι στο σωστό φόρουμ Αλλά...αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να πας στο παρακάτω...φέτος δεν προλαβαίνεις είναι στο τέλος βλέπεις Αλλά απ του χρόνου....δεν ξέρεις ποτέ...άμα το είπαν και οι φίλοι σου μη μασάς βουρ..

402092

Φιλαράκο μη τρελαίνεσαι 32 χρονων με την ηλικία ολα καλα θα πάνε. Ο θείος μου σου ριχνει 25 χρονια και οδηγεί gsxr1000 εχεις ακομα χρονια. Το προβλημα ειναι απλα οτι βιαστηκες να τρολλαρεις και δε διάβαζες καλα όσα γράφω.. ολα οκ ομως! Χαχαχα

MariosRios
15/12/2018, 20:19
Ρε κομπλεξικά παιδάκια Χαχαχαχα... εδω βρήκατε να κουβεντιάσετε; Πηγαινετε σε κανένα αλλο θεμα εδω ζήτησα συγκεκριμένα πραγματα οχι να πεταχτείτε να το παίξετε αλάνια με τα Daytona και τα συναφη

MariosRios
15/12/2018, 20:21
σε λεφτα πες μου να καταλαβω και ασε τα ποτα.

ποσα δινεις για μηχανη δηλ.

Φίλε μου αν ήξερα σίγουρα πως αξίζει να παω στο s1000xr με βάση τις ανάγκες και την εμπειρία μου θα πήγαινα και ας το πλήρωνα 7 χρονια! Μιλαμε για 20000 σχεδόν!

Αν ομως δεν αξίζει να ρισκάρω ετσι και θα ήταν καλύτερα να παω σε κατι μεταχειρισμένο τότε ξερω γω; 5; 6; 8; Αναλογα σου ξαναλέω τι αρμόζει να αγορασω

o teos
15/12/2018, 20:23
Ρε κομπλεξικά παιδάκια Χαχαχαχα... εδω βρήκατε να κουβεντιάσετε; Πηγαινετε σε κανένα αλλο θεμα εδω ζήτησα συγκεκριμένα πραγματα οχι να πεταχτείτε να το παίξετε αλάνια με τα Daytona και τα συναφη

Είσαι ωραίος ρε...Γιατι μόλις πήρε γραμμή το τρολινγκ το γύρισες στην πλάκα....σταματάω....:beer:

harris_x
15/12/2018, 20:25
αυτό που αρμόζει να αγοράσεις είναι μια μηχανή μεσαίου για να μη πω χαμηλού κυβισμού, εξοπλισμό και μαθήματα τύπου Riding School/CSS

MariosRios
15/12/2018, 20:29
αυτό που αρμόζει να αγοράσεις είναι μια μηχανή μεσαίου για να μη πω χαμηλού κυβισμού, εξοπλισμό και μαθήματα τύπου Riding School/CSS

Θα συμφωνήσω στον εξοπλισμό και στα μαθήματα... γιατι χαμηλού κυβισμού; Αν
Είναι να δώσω λεφτα για μηχανή που δε θα μου φτάνει το γκάζι στο εξάμηνο άστο καλύτερα

RaGe_Raptor
15/12/2018, 20:32
Hayabusa.Ιαπωνικό όμως.

harris_x
15/12/2018, 20:34
Θα συμφωνήσω στον εξοπλισμό και στα μαθήματα... γιατι χαμηλού κυβισμού; Αν
Είναι να δώσω λεφτα για μηχανή που δε θα μου φτάνει το γκάζι στο εξάμηνο άστο καλύτερα
καταλαβαίνεις ότι το s1000xr δεν κάνει για πρώτη μηχανή, γενικά κανένα 1000αρι δεν κάνει για πρώτη μηχανή.

Επιπλέον αυτό το "έχω ταλέντο" πρέπει να το προσέξεις γιατι τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία με αυτούς που είχαν ταλέντο έχουν γεμίσει.

κάτι ακόμα, αν ψάχνεις να πάρεις φορτηγό σκέφτεσαι αν μπορεί να μπει σε στενά...
οι μηχανές μπαίνουν όλες.

Nostradamus
15/12/2018, 20:35
....Στα χρήματα θα πίνω αναλογα... ....

Δίπλωμα Α απεριόριστα

Αυτό με το πιωμα ίσως εξηγεί πολλά...:lol:

Smt να πάρεις... Στο ύψος δεν ξέρω πως θα σου κάτσει, αλλά κατά τα άλλα είναι φτιαγμένο για ταλέντα...

MariosRios
15/12/2018, 20:41
Όταν διαβάσει κάποιος που δεν ειναι καηλας το θεμα ας απαντησει με σοβαρότητα....

Έως τότε ας μου πει κάποιος απο τους καηλες... ελέγχει κανεις το φόρουμ ή σας έχουν αφήσει ανεξέλεγκτους να λαλατε σε ποστ άλλων;

harris_x
15/12/2018, 20:48
Όταν διαβάσει κάποιος που δεν ειναι καηλας το θεμα ας απαντησει με σοβαρότητα....

Έως τότε ας μου πει κάποιος απο τους καηλες... ελέγχει κανεις το φόρουμ ή σας έχουν αφήσει ανεξέλεγκτους να λαλατε σε ποστ άλλων;

τι ακριβώς δεν σου άρεσε από όσους απάντησαν σοβαρά;

MariosRios
15/12/2018, 21:01
τι ακριβώς δεν σου άρεσε από όσους απάντησαν σοβαρά;

Δεν ειχα δει το τελευταιο σου μήνυμα φίλε μου, εγραψες μαζί με τους μη σοβαρούς ταυτοχρόνως. Καταρχάς να σου πω πως οταν λεω «ταλέντο» δεν εννοώ να παρω το 1000ρικο και να του πιω το αίμα! Δε μπορω να το κανω για πολλούς λόγους αυτό, εχω αυτογνωσία!

Θεωρω ταλέντο ομως που στα 11 καβάλησα τον Μπόμπο και τον γύρισα σε κυψελη, πολυγωνο, Γκύζη κλπ μέχρι πανορμου... όπως ταλέντο θεωρω επιςης οτι με το crypton r 54μισο που ειχα έλιωνα τα crypto x ειτε σε ευθείες ειτε σε στροφές ειτε οπουδήποτε, ταλέντο επιςης θεωρω να μου δώσει φιλαράκι μου kdx διχρονιλα (πρώτη επαφή με δίχρονο) και να φύγω με τη πρώτη χωρίς να σβήσει, ταλέντο επιςης ειναι να καβαλάω ξαφνικά στα 19 gs850 και να το γυρνάω σε όλο το Άμστερνταμ ενώ μέχρι τότε ειχα οδηγήσει μέχρι klx 450 injection. Ελπίζω να ξηγηθηκα λιγο καλύτερα τωρα

Όσο για τα στενα.. διαβάζω άρθρα που λένε οτι δε κάνουν αυτές οι μηχανές για πόλη και στενάκια κλπ για αυτο το ειπα

Lioulios
15/12/2018, 21:02
παρε ενα καινουριο ή ελαφρως μτχσμνο ktm duke 390 και θα το αλλαξεις σε 2 χρονια

Nostradamus
15/12/2018, 21:04
Αυτά που περιγράφεις δεν δείχνουν ταλέντο.. κατέβα από το καλάμι.. εντελώς φιλικά.. εκτός και αν τρολαρεις οπότε συνέχισε... :)

Και εγώ σοβαρά μιλάω για το SMT...

harris_x
15/12/2018, 21:05
Δεν ειχα δει το τελευταιο σου μήνυμα φίλε μου, εγραψες μαζί με τους μη σοβαρούς ταυτοχρόνως. Καταρχάς να σου πω πως οταν λεω «ταλέντο» δεν εννοώ να παρω το 1000ρικο και να του πιω το αίμα! Δε μπορω να το κανω για πολλούς λόγους αυτό, εχω αυτογνωσία!

Θεωρω ταλέντο ομως που στα 11 καβάλησα τον Μπόμπο και τον γύρισα σε κυψελη, πολυγωνο, Γκύζη κλπ μέχρι πανορμου... όπως ταλέντο θεωρω επιςης οτι με το crypton r 54μισο που ειχα έλιωνα τα crypto x ειτε σε ευθείες ειτε σε στροφές ειτε οπουδήποτε, ταλέντο επιςης θεωρω να μου δώσει φιλαράκι μου kdx διχρονιλα (πρώτη επαφή με δίχρονο) και να φύγω με τη πρώτη χωρίς να σβήσει, ταλέντο επιςης ειναι να καβαλάω ξαφνικά στα 19 gs850 και να το γυρνάω σε όλο το Άμστερνταμ ενώ μέχρι τότε ειχα οδηγήσει μέχρι klx 450 injection. Ελπίζω να ξηγηθηκα λιγο καλύτερα τωρα

Όσο για τα στενα.. διαβάζω άρθρα που λένε οτι δε κάνουν αυτές οι μηχανές για πόλη και στενάκια κλπ για αυτο το ειπα
πολύ καλύτερα ;)

Η παρακάτω πρόταση είναι πολύ καλή

παρε ενα καινουριο ή ελαφρως μτχσμνο ktm duke 390 και θα το αλλαξεις σε 2 χρονια

MariosRios
15/12/2018, 21:06

Να σου πω την αλήθεια το ειχα σαν επιλογή γιατι και για πόλη ειναι οτι καλυτερο... αλλα απο με τα ktm πολλα ακούγονται. Ειναι σκύλος; Δε θελω να τρέχω σε μάστορες συνέχεια

Θελω το μηχανάκι που θα παρω να ειναι σκύλος να μη θελει φροντίδα και προδερμ παρα μόνο σε λογικα πλαίσια

SONone
15/12/2018, 21:08
αν και εισαι τρολακι που με μονο 5 ποστ ξερεις ηλικία και το μοτο του τεος, μας χειρίζεσε λες και εισαι 100 χρονια σε φορουμς , και εχεις τον αερα του παλιου που μπηκε να κοροιδεψει θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά.

busa και survival of the fittest αμα εισαι και ταλέντο.

MariosRios
15/12/2018, 21:10
Αυτά που περιγράφεις δεν δείχνουν ταλέντο.. κατέβα από το καλάμι.. εντελώς φιλικά.. εκτός και αν τρολαρεις οπότε συνέχισε... :)

Και εγώ σοβαρά μιλάω για το SMT...

Φίλε δε περιμενω να μου πεις εσυ μεσα απο αυτα που γράφω εάν εχω ταλέντο με τις μηχανές η οχι! Το ακούω απο μικρό παιδι άραξε :) δίνω παραδείγματα παραπάνω (και μόνο παραδείγματα), οδηγάς εσυ απο τα 11; Πρώτη φορα που επιασες δίχρονο πόσες φορες σου εσβησε; Η πιθανότητα να παρω τη μηχανή σου και να τη παω καλύτερα απο εσένα δεν υπάρχει; Μήπως αλλος πρέπει να ξεκαβαλησει;

Σε ευχαριστώ για την πρόταση

harris_x
15/12/2018, 21:12
Αν πάρεις μηχανή μεγάλου κυβισμού θα μάθεις δύσκολα γιατί είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, θα τρομάξεις.

Το σωστό για κάποιον που δεν φοβάται το "άθλημα" όπως εσύ, θα ήταν να πάρει ένα μηχανάκι σαν τα δύο ΚΤΜ που αναφέρθηκαν, να κάνει κάποιο σχολείο να μπει και καμιά πίστα αν θέλει, να εξασκήσει ότι έμαθε στο μάθημα, να κάνει κάποια χλμ, να αποκτήσει εμπειρία και μετά να πάρει κάτι μεγαλύτερο.

Με αυτό τον τρόπο, θα μάθει πιο εύκολα, πιο γρήγορα και με ασφάλεια.

Το τελευταίο προϋποθέτει ότι θα έχει κράνος, μπουφάν, γάντια και μποτάκια κατ' ελάχιστο.

MariosRios
15/12/2018, 21:15
αν και εισαι τρολακι που με μονο 5 ποστ ξερεις ηλικία και το μοτο του τεος, μας χειρίζεσε λες και εισαι 100 χρονια σε φορουμς , και εχεις τον αερα του παλιου που μπηκε να κοροιδεψει θα σου απαντήσω απολύτως σοβαρά.

busa και survival of the fittest αμα εισαι και ταλέντο.

Δεν ειμαι τρολλακι επειδη δε δέχομαι τις χαζομάρες σας φιλαράκο! Ουτε χρειάζομαι να ειμαι στο φόρουμ καμια δεκαετία για να σας απαντησω αναλόγως στις ειρωνίες σας.. ξεκολα το μυαλό σου! Την ηλικία του τεος όπως και τη καβαλάει τα γράφει στο προφίλ του επιςης :) Και οταν εχω θείο που οδηγάει 1000ρικα απο πριν γεννηθείτε γελάω και λιγο με το στυλακι σας

Και γενικά να ξερεις σας μιλαω όπως θα σας μίλαγα και στη κανονική ζωη... πράγμα που δε θα καντε εσείς!!!!!! Και ναι ειμαι χρονια σε φόρουμς τι ειναι αυτο κατόρθωμα; Ελα φίλε άραξε ολα Ενταξει... δε πειράζει που δεν ειμαι λαγουδάκι και ήξερα να απαντησω.

Πες μου τωρα αφού απαντάς σοβαρα γιαυι να παρωbusa busa; Οταν η επιλογή μου θα ήταν το Xr η busa που κολλάει;

teogtp
15/12/2018, 21:16
Φίλε δε περιμενω να μου πεις εσυ μεσα απο αυτα που γράφω εάν εχω ταλέντο με τις μηχανές η οχι! Το ακούω απο μικρό παιδι άραξε :) δίνω παραδείγματα παραπάνω (και μόνο παραδείγματα), οδηγάς εσυ απο τα 11; Πρώτη φορα που επιασες δίχρονο πόσες φορες σου εσβησε; Η πιθανότητα να παρω τη μηχανή σου και να τη παω καλύτερα απο εσένα δεν υπάρχει; Μήπως αλλος πρέπει να ξεκαβαλησει;

Σε ευχαριστώ για την πρόταση

Έτσι πιπιλανε τα μυαλά και από κάτι μπαλοτσες που μας το παίζουν γκόμενες.
:)
Σύνεση και προσγειωμενα μυαλά χρειάζονται τα μηχανάκια,στα έγραψε και ο harris πιο πίσω.

MariosRios
15/12/2018, 21:18
Αν πάρεις μηχανή μεγάλου κυβισμού θα μάθεις δύσκολα γιατί είτε το παραδέχεσαι είτε όχι, θα τρομάξεις.

Το σωστό για κάποιον που δεν φοβάται το "άθλημα" όπως εσύ, θα ήταν να πάρει ένα μηχανάκι σαν τα δύο ΚΤΜ που αναφέρθηκαν, να κάνει κάποιο σχολείο να μπει και καμιά πίστα αν θέλει, να εξασκήσει ότι έμαθε στο μάθημα, να κάνει κάποια χλμ, να αποκτήσει εμπειρία και μετά να πάρει κάτι μεγαλύτερο.

Με αυτό τον τρόπο, θα μάθει πιο εύκολα, πιο γρήγορα και με ασφάλεια.

Το τελευταίο προϋποθέτει ότι θα έχει κράνος, μπουφάν, γάντια και μποτάκια κατ' ελάχιστο.

Έχεις πιάσει ακριβως το σκεπτικό μου και τη φάση μου ωραίος! Προφανώς και θα τρομάξω πανω στο Xr δε το συζητώ καν! Το 390 απο άποψη αντοχών αξίζει; Δε θελω να τρέχω σε συνεργεία συνέχεια θελω ενα σκυλί μηχάνημα να ειμαι ήσυχος

Nostradamus
15/12/2018, 21:18
Να πεις του θείου σου με τα 100αρικα να γράψει εδώ, έχουμε ένα σωρό θείους να κάνουν παρέες.. :lol:

RaGe_Raptor
15/12/2018, 21:19
ο θείος στο δίνει βόλτα το GSX-R1000?

rainmike
15/12/2018, 21:22
Έχεις πιάσει ακριβως το σκεπτικό μου και τη φάση μου ωραίος! Προφανώς και θα τρομάξω πανω στο Xr δε το συζητώ καν

Να το πάρεις ρε αγορίνα μαζί σου,πάρτο αφου το θέλεις,κανεις δε σε ξέρει και κανεις δεν θελει να στο παιξει εξυπνος.Γιατι να το κανει?
Ολοι κρινουν με βάση απο αυτά που γράφεις,πιστευεις οτι θα νοιάξει κανέναν εδώ μέσα αν χτυπήσεις?

MariosRios
15/12/2018, 21:23
Έτσι πιπιλανε τα μυαλά και από κάτι μπαλοτσες που μας το παίζουν γκόμενες.
:)
Σύνεση και προσγειωμενα μυαλά χρειάζονται τα μηχανάκια,στα έγραψε και ο harris πιο πίσω.

Φίλε βγαζεις κομπλεξ... με παρομοιάζεις με γυναίκα σάπια ππυ τη βλέπει γκομενα χωρίς να ειναι λογο σχολίων χωρίς να ξερεις καν πως οδηγάω και τι μπορω να κανω! Εισαι μηχανόβιος σωστά; Ξερεις πολλούς μηχανόβιους να εκθιαζουν την οδήγηση κάποιου αλλου χωρίς να ισχύει οτι το χει;

giorgos.boun
15/12/2018, 21:25
Φιλε καινουργιος εδω...
Να ξερεις και εγω ταλεντο ειμαι αλλα οι φιλοι μου δεν μου το λενε.
Δεν ξερω γιατι.
Μαλλον ζηλευουν...
Σε καταλαβαινω ομως.

Παρε το xr1000r. Μια ζωη την εχουμε.
Μην ακους τπτ. Κανε το σκατο παξιμαδι οπως ειπες και παρτο το Μπιστολι!!! ;)

RaGe_Raptor
15/12/2018, 21:27
Φίλε βγαζεις κομπλεξ... με παρομοιάζεις με γυναίκα σάπια ππυ τη βλέπει γκομενα χωρίς να ειναι λογο σχολίων χωρίς να ξερεις καν πως οδηγάω και τι μπορω να κανω! Εισαι μηχανόβιος σωστά; Ξερεις πολλούς μηχανόβιους να εκθιαζουν την οδήγηση κάποιου αλλου χωρίς να ισχύει οτι το χει;

ας τον αυτόν,του σβήνει το b-king στο φανάρι 7 στις 10 φορές γι'αυτό και παραληρεί.

teogtp
Όχι δεν είμαι μηχανοβιος.
Αμπαλο γκαβακα με λες.

MariosRios
ο θείος στο δίνει βόλτα το GSX-R1000?

Χαχαχαχαχαχα! Ο θείος μου μέχρι πρόσφατα που τον χτύπησαν και του έστειλαν ολική το 750 (το παλιό με το τετράγωνο φανάρι) ειχε στο γκαράζ το 1000αρι με 2000χιλιομετρα σε μενα θα το έδινε; Συγκεκριμενα τον θείο δε μπορω καν να τον ρωτήσω γνωμη διότι θα φάω φάπες και θα μου πει να κάτσω καλα (που θελω και 1000ρι)

SONone
15/12/2018, 21:30
Δεν ειμαι τρολλακι επειδη δε δέχομαι τις χαζομάρες σας φιλαράκο! Ουτε χρειάζομαι να ειμαι στο φόρουμ καμια δεκαετία για να σας απαντησω αναλόγως στις ειρωνίες σας.. ξεκολα το μυαλό σου! Την ηλικία του τεος όπως και τη καβαλάει τα γράφει στο προφίλ του επιςης :) Και οταν εχω θείο που οδηγάει 1000ρικα απο πριν γεννηθείτε γελάω και λιγο με το στυλακι σας

Και γενικά να ξερεις σας μιλαω όπως θα σας μίλαγα και στη κανονική ζωη... πράγμα που δε θα καντε εσείς!!!!!! Και ναι ειμαι χρονια σε φόρουμς τι ειναι αυτο κατόρθωμα; Ελα φίλε άραξε ολα Ενταξει... δε πειράζει που δεν ειμαι λαγουδάκι και ήξερα να απαντησω.

Πες μου τωρα αφού απαντάς σοβαρα γιαυι να παρωbusa busa; Οταν η επιλογή μου θα ήταν το Xr η busa που κολλάει;

εγω παντος ετσι θα σου μιλουσα και απο κοντα, εδω γελαμε εμεις με το στυλακι μας και την οδηγηση μας εσενα νομιζεις οτι περιμεναμε? αλλα εισαι και ψαχουλιαρης ee!!!
ειπες οτι μενεις κεντρο? ποσο θα ζησει το XR? 2-3 24ωρα? εκτος αν εχεις κλειστο δικο σου παρκινγκ,και να πληρωνεις ασφαλεια κλοπης. οσο γιατο ποιο μηχανακι εχεις απαντησει μονος σου για το XR οποτε καλοριζικο και καλοβολτο

KotsosDR
15/12/2018, 21:32
Χαχαχαχαχαχα! Ο θείος μου μέχρι πρόσφατα που τον χτύπησαν και του έστειλαν ολική το 750 (το παλιό με το τετράγωνο φανάρι) ειχε στο γκαράζ το 1000αρι με 2000χιλιομετρα σε μενα θα το έδινε; Συγκεκριμενα τον θείο δε μπορω καν να τον ρωτήσω γνωμη διότι θα φάω φάπες και θα μου πει να κάτσω καλα (που θελω και 1000ρι)

Γιατί; Δεν ξέρει οτι είσαι ταλέντο;

telegonos
15/12/2018, 21:33
Εγώ πάλι, άλλη απορία έχω.

Τι σόι ταλέντο είσαι εσύ, και σου αρέσει αυτή η μαλακία βατράχου με πρόωρη γήρανση, το S1000XR; Ότι είναι τα SUV για τα αυτοκίνητα (=εμετός), είναι οι μηχανές του είδους S1000RY για την μοτοσυκλέτα (διπλός εμετός και λίγη ευκοίλια μαζί).

Σε τι είσαι ταλέντο, στην κακογουστιά; Σταλήθεια τώρα, σαρέσει αυτή η γερμανική βλακεία;

tzimidis
15/12/2018, 21:38
.......εχω θείο που οδηγάει 1000ρικα απο πριν γεννηθείτε.....

Mou xa xa xa.......
merikoi edo mesa paizei na ton paizane sta gonata ton mparmpa sou......
relax maï man, tzast relax

harris_x
15/12/2018, 21:39
Έχεις πιάσει ακριβως το σκεπτικό μου και τη φάση μου ωραίος! Προφανώς και θα τρομάξω πανω στο Xr δε το συζητώ καν! Το 390 απο άποψη αντοχών αξίζει; Δε θελω να τρέχω σε συνεργεία συνέχεια θελω ενα σκυλί μηχάνημα να ειμαι ήσυχος

Δεν ξερω αν αξίζει ή αν αντέχει, το σίγουρο ειναι οτι ενα τετοιο μηχανάκι θα σε κανει να ευχαριστηθείς, να μαθεις και σίγουρα να κανεις πλακα σε πολλούς με μεγαλύτερα που νομίζουν οτι το έχουν ;)

MariosRios
15/12/2018, 21:41
Γιατί; Δεν ξέρει οτι είσαι ταλέντο;

Έχετε πρόβλημα αντίληψης εδω μεσα ρε μάγκες; Αχαχαχαχαχα

Γράφω οτι καλα καλα ουτε για αυτον δεν το εβγαζε έξω σε μενα θα το έδινε; Και απαντάς αυτο! Οκ :)

MariosRios
15/12/2018, 21:42
Mou xa xa xa.......
merikoi edo mesa paizei na ton paizane sta gonata ton mparmpa sou......
relax maï man, tzast relax

Αυτοι Που έγραψαν και απαντησα σίγουρα οχι πάντως... ο θείος μου ειναι 57 μπάι δε γουει! Και μια χαρα χαλαρός ειμαι αλλα μου ξεφτυλισαν το θεμα για να κάνουν πλάκα μεταξύ τους

panavour
15/12/2018, 21:43
Και γω σου λεω οτι εχεις πραγματικο ταλεντο,και οντως εισαι γεννημενος γι αυτο,το πιστευω πραγματικα,γιατι οντως το εχω δει σε καποιους ανθρωπους ,και εχω δει και την ελλειψη του στους περΙσσοτερους.Εκεινο που θα σε συμβουλεψω επειδη εχουμε σχεδον 35 χρονια διαφορα ειναι
1)μηχανη με 165 αλογα και πολη δεν ειναι οτι καλυτερο
2)μηχανη με 165 αλογα σπορτ τουρινγ και ταξιδι ειναι αρκετα εως πολυ καλο
3)μηχανη BMW με 165 αλογα σπορτ και αξιοπιστια χμ.........θα δειξει
4)μηχανη με 165 αλογα οσο ταλεντο και ναχεις θελει και συνεση και σκεψη με το ΠΑΝΩ κεφαλι.
Απο κει και περα βρες τα με την τσεπη σου και καλοφαγωτη.Και οπως λενε και οι Εγγλεζοι ο καλυτερος τροπος για να δεις οτι η πουτιγκα ειναι καλη ειναι να την φας.:a013:

MariosRios
15/12/2018, 21:43
Δεν ξερω αν αξίζει ή αν αντέχει, το σίγουρο ειναι οτι ενα τετοιο μηχανάκι θα σε κανει να ευχαριστηθείς, να μαθεις και σίγουρα να κανεις πλακα σε πολλούς με μεγαλύτερα που νομίζουν οτι το έχουν ;)

Εχεις μπει στο μυαλό μου σου λεω! Με εψησες μπορω να πω

KotsosDR
15/12/2018, 21:44
Cb 500x η versys , μελετα τα και διάλεξε

rainmike
15/12/2018, 21:48
Cb 500x η versys , μελετα τα και διάλεξε

Νομίζω ότι τώρα σου ξεφτύλισαν το θέμα:p

TROOPER
15/12/2018, 21:48
.......Συγκεκριμενα τον θείο δε μπορω καν να τον ρωτήσω γνωμη διότι θα φάω φάπες και θα μου πει να κάτσω καλα (που θελω και 1000ρι)

Και γιατι ο υπεργαματος θειος σου (που δεν αποκλειω καθολου να ειναι πραγματικα υπεργαματος συμφωνα με τη συνεχεια του ιδιου σου του ποστ) θα σου ριχνε φαπες κι εμεις δεν εχουμε το δικαιωμα να σε ταραξουμε στη καζουρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με τις μπουρδες που διαβαζουμε;

MariosRios
15/12/2018, 21:50

Το ερώτημα ειναι ομως (εδω ειμαι πραγματικα άσχετος).... αντέχει να ταξιδέψει; Αμα φορτώσω το καλοκαίρι τη γυναίκα και παω να γυρίσω τα Βαλκάνια παράδειγμα το αντέχει;

GogosLux
15/12/2018, 21:51
Το ερώτημα ειναι ομως (εδω ειμαι πραγματικα άσχετος).... αντέχει να ταξιδέψει; Αμα φορτώσω το καλοκαίρι τη γυναίκα και παω να γυρίσω τα Βαλκάνια παράδειγμα το αντέχει;

Η γυναίκα ή το μηχανακι να αντέξει ?

MariosRios
15/12/2018, 21:52
Και γιατι ο υπεργαματος θειος σου (που δεν αποκλειω καθολου να ειναι πραγματικα υπεργαματος συμφωνα με τη συνεχεια του ιδιου σου του ποστ) θα σου ριχνε φαπες κι εμεις δεν εχουμε το δικαιωμα να σε ταραξουμε στη καζουρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με τις μπουρδες που διαβαζουμε;

ΟΧΙ! Γιατι δεν είστε θείοι μου! Και γιατι το θεμα που άνοιξα ζητάει συγκεκριμένα πραγματα και οχι να με κράξετε. Αμα γούσταρα να με κράξετε και το ζήταγα οκ αλλα ΔΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ οποτε περιορισου σε αυτα ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ!

ΕνΤαΞεΙ?

harris_x
15/12/2018, 21:53

Πρεπει να επιλέξεις τι θες να κανεις.

Αν θελεις ταξιδάκια κλπ, δεν κανει το ΚΤΜ.
Θε πρεπει να δεις αλλα μηχανάκια όπως αυτα που σου έγραψε ο kotsosDR

TROOPER
15/12/2018, 21:53
ΟΧΙ! Γιατι δεν είστε θείοι μου! Και γιατι το θεμα που άνοιξα ζητάει συγκεκριμένα πραγματα και οχι να με κράξετε. Αμα γούσταρα να με κράξετε και το ζήταγα οκ αλλα ΔΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ οποτε περιορισου σε αυτα ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ!

ΕνΤαΞεΙ?

Οχι ενταξει.

Και χαλαρωσε λιγακι ΑΝ θες να φας λιγη ακομα καζουρα ;)

Εσυ ενταξει;

MariosRios
15/12/2018, 21:54
Και γω σου λεω οτι εχεις πραγματικο ταλεντο,και οντως εισαι γεννημενος γι αυτο,το πιστευω πραγματικα,γιατι οντως το εχω δει σε καποιους ανθρωπους ,και εχω δει και την ελλειψη του στους περΙσσοτερους.Εκεινο που θα σε συμβουλεψω επειδη εχουμε σχεδον 35 χρονια διαφορα ειναι
1)μηχανη με 165 αλογα και πολη δεν ειναι οτι καλυτερο
2)μηχανη με 165 αλογα σπορτ τουρινγ και ταξιδι ειναι αρκετα εως πολυ καλο
3)μηχανη BMW με 165 αλογα σπορτ και αξιοπιστια χμ.........θα δειξει
4)μηχανη με 165 αλογα οσο ταλεντο και ναχεις θελει και συνεση και σκεψη με το ΠΑΝΩ κεφαλι.
Απο κει και περα βρες τα με την τσεπη σου και καλοφαγωτη.Και οπως λενε και οι Εγγλεζοι ο καλυτερος τροπος για να δεις οτι η πουτιγκα ειναι καλη ειναι να την φας.:a013:

Σε ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο... για το ktm το 390 εσυ τι εχεις να πεις;

mikes
15/12/2018, 21:56
ρε σεις, ρε σεις... μη κολλατε σε μια λεξη με την ακριβη εννοια της.. το παιδι λεγοντας ταλεντο απλα ηθελε να πει οτι εχει ανεση με τις μηχανες και δε τις φοβαται..
αφου το γραφει και ο ιδιος αμεσως μετα οτι δε θεωρει πως εχει μεγαλη εμπειρια...

λοιπον φιλε, το s1000xr ειναι υπερβολη.. με αυτα που γραφεις δες κανα f800r αμα σου αρεσουν τα bmw η κανα yamaha mt07 ξερω γω που ειναι μηχανακια που μπορεις να κανεις τα παντα..

και οσο για αυτους που δε σου απαντησαν σοβαρα μη χαλιεσαι.. ετσι ειμαστε εδω χαβαλεδιαρηδες, χαλρωσε και απολαυσε το.. αμα το παρεις στη πλακα και τις απαντησεις που θες θα παρεις και θα σου χαρισουμε στιγμες απλετου γελιου..

καλως μας ηρθες :beer:

harris_x
15/12/2018, 22:01
ρε σεις, ρε σεις... μη κολλατε σε μια λεξη με την ακριβη εννοια της.. το παιδι λεγοντας ταλεντο απλα ηθελε να πει οτι εχει ανεση με τις μηχανες και δε τις φοβαται..
αφου το γραφει και ο ιδιος αμεσως μετα οτι δε θεωρει πως εχει μεγαλη εμπειρια...

λοιπον φιλε, το s1000xr ειναι υπερβολη.. με αυτα που γραφεις δες κανα f800r αμα σου αρεσουν τα bmw η κανα yamaha mt07 ξερω γω που ειναι μηχανακια που μπορεις να κανεις τα παντα..

και οσο για αυτους που δε σου απαντησαν σοβαρα μη χαλιεσαι.. ετσι ειμαστε εδω χαβαλεδιαρηδες, χαλρωσε και απολαυσε το.. αμα το παρεις στη πλακα και τις απαντησεις που θες θα παρεις και θα σου χαρισουμε στιγμες απλετου γελιου..

+675

και ειδικά για το ΜΤ07 το οποίο δεν θα χρειαστεί να το αλλάξεις πολύ σύντομα όπως ίσως το 390 :winka:

panavour
15/12/2018, 22:01
Σε ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο... για το ktm το 390 εσυ τι εχεις να πεις;

Ομορφο μηχανακι στα ορια του εξωτικου,αλλα δεν θα στο συμβουλευα για ταξιδι,ειδικα με συνεπιβατη,το θεωρω ακριβο,για ινδικης κατασκευης που ειναι,και αμφιβαλω οπως και για ολα τα ΚΤΜ για την αξιοπιστια του

MariosRios
15/12/2018, 22:05

Ακριβώς αυτο εννοώ ρε φίλε μπράβο! Με πήραν απο τα μουτρα και ειμαι οξύθυμος άνθρωπος δε μπορω να θελω να κανω μια δουλειά και να μου το ξεφτυλιζουν!

Σε ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις! Κουκλα το mt.. ειναι και ταξιδιάρικο; Κανεις τα παντα ολα ολα;

Καλως σας βρήκα btw.. και δέχομαι το χιούμορ φυσικά απλα σε ολα τα αλλα φόρουμ δε γίνεται αυτο και εκνευρίστηκα :p

MariosRios
15/12/2018, 22:08
Οποτε εχουμε και λεμε:

Yamaha mt07
BMW F800r
Honda cb500x
Kawasaki versys

Θα κανω μελέτη πανω σε αυτα και θα ξανα επιστρέψω! Είμαστε σύμφωνοι με ολα ρα παραπάνω μοντέλα; Κάποια ένσταση;

rainmike
15/12/2018, 22:12
Benelli trk 502?

harris_x
15/12/2018, 22:13
Οποτε εχουμε και λεμε:

Yamaha mt07
BMW F800r
Honda cb500x
Kawasaki versys

Θα κανω μελέτη πανω σε αυτα και θα ξανα επιστρέψω! Είμαστε σύμφωνοι με ολα ρα παραπάνω μοντέλα; Κάποια ένσταση;

βουρ στη μελέτη και μην ξεχάσεις να ασχοληθείς με τον εξοπλισμό

MariosRios
15/12/2018, 22:19

Πω αδερφέ τσεκάρω τωρα τη f800r και μαρεσει παρα πολυ εμφανισιακά... αν απο όλες τις επιλογές τελικά καταλήξω σε αυτο αξίζει; Πρέπει να ξερω κατι για τα bmw? Γιατι η αλήθεια ειναι οτι μου αρέσουν πολυ

νεοσσός
15/12/2018, 22:51
Ποσους μηχανόβιους βλέπεις στο δρόμο που δεν έπρεπε να οδηγάνε ουτε ποδηλατο;
Έτερον εκάτερον. Μια χαρά οδηγώ ποδήλατο, παρόλο που με τη μοτοσυκλέτα ταλαντεύομαι σαν ...ατάλαντος. :p

Καλώς ήρθες στο forum!

katsar
15/12/2018, 23:05
Από την στιγμή που σκέφτεσαι να ξοδέψεις χρήμα ,(μίλησες για γραμμάτια κτλ) και δεν νοιώθεις φοβισμένος ,MT ή Tracer ,700 ή 900,αφού μίλησες και για ταξιδάκια είναι ''safe'' επιλογές όπως είπαν και οι προηγούμενοι.Με καλή μεταπώληση σε 2-3-4 χρόνια αν το βαρεθείς.

Επίσης να προσέξεις τα νεύρα σου,ειδικά στο τιμόνι :beer:.Όχι ,η πιθανότητα να πάρεις την μηχανή μου και να την ''πας καλύτερα'' από εμένα από την στιγμή που δεν έχεις εμπειρία δεν υπάρχει.Χαμηλά η μπάλα,νιώθεις ότι το έχεις και σε πιστεύω αλλά δεν έχεις ακόμα εμπειρία.Θα το καταλάβεις σε μερικά χρόνια μετά από αρκετές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.Εντελώς φιλικά πάντα.Όπως σου είπανε αρκετοί επένδυσε σε σωστό εξοπλισμό και για την κυρά σου αφού την θέλεις μαζί σου.
Να θυμάσαι και την άποψη που λέει πως οδηγάρα είναι αυτός που δεν θα κάνει ράμματα και όχι απαραίτητα ο ''χεράς''.

Εγώ στα 15 οδηγούσα κρυφά τα βράδια και έσπαγα το χιλιάρι kawasaki του γέρου μου,τώρα σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε γίνει και ανατριχιάζω.Ότι και να πάρεις καλές βόλτες!

MariosRios
15/12/2018, 23:20
Έτερον εκάτερον. Μια χαρά οδηγώ ποδήλατο, παρόλο που με τη μοτοσυκλέτα ταλαντεύομαι σαν ...ατάλαντος. :p

Καλώς ήρθες στο forum!

Υπάρχουν και χειρότερα

MariosRios
15/12/2018, 23:22

Καλώς ήρθες στο forum!

Υπάρχουν και χειρότερα

MariosRios
15/12/2018, 23:24
Λοιπον δε ξερω τι γίνεται γράφω γράφω και Εν τέλη στέλνει τρεις λέξεις πφφφφφ

MariosRios
15/12/2018, 23:28
Από την στιγμή που σκέφτεσαι να ξοδέψεις χρήμα ,(μίλησες για γραμμάτια κτλ) και δεν νοιώθεις φοβισμένος ,MT ή Tracer ,700 ή 900,αφού μίλησες και για ταξιδάκια είναι ''safe'' επιλογές όπως είπαν και οι προηγούμενοι.Με καλή μεταπώληση σε 2-3-4 χρόνια αν το βαρεθείς.

Με βάση αυτα που λες ακριβως... το f800r ειναι καλύτερη ή χειροτερη επιλογή απο mt και tracer;

Σε ολα τα αλλα μαζί σου.. συμφωνω!

katsar
15/12/2018, 23:46
Σε αυτό δεν έχω άποψη,και οι δυο καινούργιες μοτοσυκλέτες είναι,σύγχρονες με παρόμοιο στυλ.Όποια θα σε κάνει πιο χαρούμενο.Κυκλοφορούν χιλιάδες yamaha και χιλιάδες bmw.Με λίγότερα λόγια όποια σε γκαυλώνει ρε φίλος,δηλαδή θα διάλεγες μια μότο με κριτήριο τι λένε 5-10 τύποι;Αν ήταν έτσι κανείς δεν θα κυκλοφορούσε Ιταλίδες :lol:

ΤάκηςΜπ
16/12/2018, 04:52
Αρχικά, δεν έχεις ταλέντο. Δεν το λέω ούτε κακοπροαίρετα, ούτε για να βγω από πάνω. Ότι μπορεί να κόβει λίγο παραπάνω το μάτι σου στον δρόμο και στο πως δουλεύει η μηχανή λίγα λέει. Εγώ στο μυαλό μου σε κατατάσσω μαζί με κάποιον που οδηγεί δική του μηχανή 1 μήνα.

Στο θέμα σου τώρα, εφόσον το gs850 σου φαίνεται βαρύ και ψηλό (και ως επακόλουθο δεν θα το ήθελες για καθημερινό) ακυρώνονται μοντέλα όπως τα προαναφερθεντα Tracer και εννοείται και το xr1000. Πιστεύω κι εγώ πως ένα μικρομεσαιο naked όπως το 390 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η φάση σου αλλά αν όντως όπως λες σκοπεύεις να βγεις παραέξω εννοείται πως απορρίπτεται και πρέπει να κοιτάξεις για κάτι πιο δυνατό. Συμφωνώ και για το mt07 το οποίο θα σε πάει παντού και κάνει τα πάντα που θες. Αν το γυμνό σε χαλάει τελείως τότε ίσως πρέπει να κοιτάξεις για versys650 που προσφέρει ένα πολύ ολοκληρωμένο πακέτο και λόγω 17αρηδων και λόγω ανεμοκαλυψης.

ΥΓ:Επειδή όπως λες λεφτά δεν έχεις, καλό θα ήταν να μην ανοιχτείς πάρα πολύ στην αγορά σου. Αν όντως γουστάρεις κάτι σαν το xr, εγώ θα πρότεινα ένα tdm900a.

thunder ace
16/12/2018, 09:30
Αδελφε...για βε στρομ σε κοβω.
Ξεκινα με το στρομ και σε λιγα χρονια παρε 1000αρι να πηγαινουμε κοντρα παρεα κατι τυπους με τα 600αρακια τους.(σε ευθεια,ετσι; )

doctoras
16/12/2018, 10:01
διαβάζοντας την πρώτη σελίδα μόνο εγώ κατάλαβα οτι ο ρομαριος Εγγραφή 15/12/2018 είναι:
402097
μάλλον στη παρασκευή προστέθηκε και το σάββατο ανοιχτή η αγορά κλπ:D

teogtp
16/12/2018, 10:34
διαβάζοντας την πρώτη σελίδα μόνο εγώ κατάλαβα οτι ο ρομαριος Εγγραφή 15/12/2018 είναι:
402097
μάλλον στη παρασκευή προστέθηκε και το σάββατο ανοιχτή η αγορά κλπ:D

Εορταστικό ωράριο γάρ.

TsoliasGR
16/12/2018, 11:46
Ρε μην τους ακούς.Εγώ έκανα με το wolf 250 δικάβαλο και φορτωμένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Αλλά ξεκινάς με λάθος ερώτηση για τις εξορμήσεις εκτός.
Πρέπει πρώτα να ρωτήσεις τον εαυτό σου...σιδερένιο κώλο έχεις?Αν έχεις πας σε ss-street-naked.Αν όχι πας σε κάτι πιο touring.
BTW για μένα προσωπικά δεν υπάρχει έχω ταλέντο.Υπάρχει το "μπορώ να προβλέψω την μαλακία που θα κάνει ο άλλος πριν ακόμα σκεφτεί να την κάνει";

o_gavros
16/12/2018, 11:57
Η ικανότητα πρόβλεψης της μαλακίας είναι κάτι που χτίζεται, εκτός κι αν κάποιος είναι μέντιουμ οπότε και να του δωσουμε του Χορταρέα το τηλέφωνο.

Ριομάριε επειδή δεν εχω πειστεί ότι δεν είσαι τρολάκι, το παρόν θρεντ πατάει (για την ωρα) σε πολύ σαθρά θεμέλια. τζαστ σέηνγκ.

karateo
16/12/2018, 12:11
Η ικανότητα πρόβλεψης της μαλακίας είναι κάτι που χτίζεται, εκτός κι αν κάποιος είναι μέντιουμ οπότε και να του δωσουμε του Χορταρέα το τηλέφωνο.

Για το οποίο και ένα 50άρι σκούτερ αρκεί.
Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος στις 2 ρόδες και ένα ελάχιστο IQ.

o_gavros
16/12/2018, 12:13
ναι σαφως και αρκεί.
Την τυχη ξέχασες.
Θες κι απο δαύτην μπόλικη.

rainmike
16/12/2018, 12:16
Τι σημασία έχει αν τρολάρει η όχι,καποιος ασχετος διαβαζοντά το μπορεί να αποκομίσει
απο στιγμές γέλιου μέχρι μια καλή συμβουλή για το επόμενο μηχανάκι του.

νεοσσός
16/12/2018, 12:19
Για το οποίο και ένα 50άρι σκούτερ αρκεί.
Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος στις 2 ρόδες και ένα ελάχιστο IQ.
Διαβάζω το post σου, συμφωνώ και αμέσως σκέφτομαι: "Πού είναι ο karateo να δικαιωθεί επιτέλους, μετά από τόσα άλλα που έχει διαβάσει εδώ μέσα;". Μετά είδα ότι εσύ το έγραψες. :p

o_gavros
16/12/2018, 12:22
Τι σημασία έχει αν τρολάρει η όχι,καποιος ασχετος διαβαζοντά το μπορεί να αποκομίσει
απο στιγμές γέλιου μέχρι μια καλή συμβουλή για το επόμενο μηχανάκι του.

Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι το μαγαζί όμως.
Καλο θα είναι να μη μπερδεύεται η άνεση και η χαλαρότητα με τύπου μπάτε σκύλοι αλέσατε συμπεριφορές.

Καλές συμβουλές πάντα θα βρούν το δρόμο τους σε όποιον τις ψάχνει,σε αυτό το φόρουμ.

harris_x
16/12/2018, 13:33
Ρε μην τους ακούς.Εγώ έκανα με το wolf 250 δικάβαλο και φορτωμένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Αλλά ξεκινάς με λάθος ερώτηση για τις εξορμήσεις εκτός.
Πρέπει πρώτα να ρωτήσεις τον εαυτό σου...σιδερένιο κώλο έχεις?Αν έχεις πας σε ss-street-naked.Αν όχι πας σε κάτι πιο touring.
BTW για μένα προσωπικά δεν υπάρχει έχω ταλέντο.Υπάρχει το "μπορώ να προβλέψω την μαλακία που θα κάνει ο άλλος πριν ακόμα σκεφτεί να την κάνει";
Εκτος απο καύσιμο και διόδια, σε xanax τι σου έκαψε;;;

TsoliasGR
16/12/2018, 19:43
Χαρηηηηηη υπερβολές!!! XD

cityfly
16/12/2018, 20:02
Αφού είσαι ταλέντο και στο λένε κι όλοι πάρε ένα street 600άρι και προϋπολόγισε κόστος μαθημάτων.
Το ταλέντο σου θα φανεί/σε βοηθήσει εκεί και θα βελτιωθείς σημαντικά.

Δεν τα διάβασα όλα και δεν ξέρω αν στο έχει πει κι άλλος, πολύ πιθανό. Πάντως να ξέρεις όταν μπαίνει κάποιος άγνωστος σε ένα φόρουμ και λέει έχω ταλέντο και όλοι το λένε, ε πώς να το κάνουμε αυτό δεν αποτελει απόδειξη για τίποτα, οπότε μην αναρωτιέσαι για το ύφος και το περιεχόμενο κάποιων απαντήσεων.

lospsi
31/03/2020, 13:30
Απόλαυση...

Θα είχαμε να διαβάζουμε στις καραντίνες του Κορωνοϊού, αλλά τον πήρατε από τα μούτρα και τέλειωσε το θέμα σε 7 σελίδες....

Shinigami Ryuk
31/03/2020, 14:57
Απόλαυση...

Θα είχαμε να διαβάζουμε στις καραντίνες του Κορωνοϊού, αλλά τον πήρατε από τα μούτρα και τέλειωσε το θέμα σε 7 σελίδες....

Φανταζεσαι να μπορουσαμε να κανουμε ταγκ ατομα και να ξαναζωντανευε?

buckley
31/03/2020, 15:14
Που ναι ο Ντάλτον ρε :cry: