View Full Version : Μπρουκληδες και Πλέμπα...
Ωραίους φίλους έχεις με 996 ,1198 ,v4 Λαουτζίκος μιλάμε:lol:
Και που να μάθεις και τα υπόλοιπα...:tooth:
Τι δεν καταλαβαίνεις; Υπάρχουν οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Όχι, ενδιάμεσο δεν υπάρχει σε χώρο που μιλάμε για αγορές μηχανών. Υποθέτω οι πολύ φτωχοί δεν έχουν ούτε για κουλούρι, οπότε δεν μπάινουμε σ' αυτή τη διαδικασία εδώ.
Οι πλουσιοι λοιπόν είναι οι μπρουκληδες και οι φτωχοί οι πληβείοι. Δεν ξέρω αν στο μυαλό σας έρχονται σκηνές από το μεσαίωνα αλλά δεν ισχύουν.
Τωρα εμενα που μου ρχεται σκηνη απο τον μεσαιωνα "εσυ σε καπηλιο της αυστρουγγαριας, χεσμενος στο αλκοολ να ανασηκωνεις το το ριχταρι που φορας κατω απο την ματωμενη πανοπλια σου, αφοτου εχεις σκοτωσει ολο το χωριο, για να δειξεις τα τριχωτα παπαρια σου στον λανσελοτ που καθεται απεναντι σου" με κανει πολυ ανωμαλο; :bawl:
Από την τελευταία συνεδρία με τον ψυχολόγο μου ,τον οποίο επισκέφτηκα μετά από παρότρυνση συναδέλφου μοτοσυκλετιστή. :D
Illusion of Choice: The Myth of Free Will (https://www.psychologytoday.com/intl/blog/neuraptitude/201608/illusion-choice-the-myth-free-will)
Εγω μετα απο επισκεψη στον ορθοπαιδικο μου αφοτου εκανα τρειλμπρεικι στη θηβων επειδη το κανει ο ΜΜ δηλωνω ευθαρσως οτι δεν τολμαω να ξανανοιξω λινκ σου και παω για υπνο γιατι ως γνωστο οποιος φοβαται πεφτει και τελεια. :bawl:
RaGe_Raptor
20/12/2018, 08:11
Τωρα εμενα που μου ρχεται σκηνη απο τον μεσαιωνα "εσυ σε καπηλιο της αυστρουγγαριας, χεσμενος στο αλκοολ να ανασηκωνεις το το ριχταρι που φορας κατω απο την ματωμενη πανοπλια σου, αφοτου εχεις σκοτωσει ολο το χωριο, για να δειξεις τα τριχωτα παπαρια σου στον λανσελοτ που καθεται απεναντι σου" με κανει πολυ ανωμαλο; :bawl:
Εγω μετα απο επισκεψη στον ορθοπαιδικο μου αφοτου εκανα τρειλμπρεικι στη θηβων επειδη το κανει ο ΜΜ δηλωνω ευθαρσως οτι δεν τολμαω να ξανανοιξω λινκ σου και παω για υπνο γιατι ως γνωστο οποιος φοβαται πεφτει και τελεια. :bawl:
λες ευθαρσώς ψέματα,ορθοπΕδικός και τρεϊλμπρέικι ντον'τ γκόου τουγκέδερ
περνάει ο ΜΜ από Θηβών? :eek:
λες ευθαρσώς ψέματα,ορθοπΕδικός και τρεϊλμπρέικι ντον'τ γκόου τουγκέδερ
περνάει ο ΜΜ από Θηβών? :eek:
Δεν ειπα κανενα ψεμα!
Εγω σε ορθοπΑΙδικο πηγα γιατι ως παιδι δεν χρειαζομουν ορθοπΕδικο ;)
Σαφως τρειλμπρεικι και δοκτορας γκοου τουγκεδα!!! Ειδικα αν μιλαμε για θηβων!!!
ΜΜ περασε απο Θηβων με ελμποου νταο :bawl:
RaGe_Raptor
20/12/2018, 08:51
Δεν ειπα κανενα ψεμα!
Εγω σε ορθοπΑΙδικο πηγα γιατι ως παιδι δεν χρειαζομουν ορθοπΕδικο ;)
Σαφως τρειλμπρεικι και δοκτορας γκοου τουγκεδα!!! Ειδικα αν μιλαμε για θηβων!!!
ΜΜ περασε απο Θηβων με ελμποου νταο :bawl:
ναι αλλά σίγουρα φορούσε ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΠΕΝΤΕ!!!!11!!!
εσύ έχεις στοκάρει ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΠΕΝΤΕ!!!11!!!11!!!???
:lol: :beer:
ναι αλλά σίγουρα φορούσε ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΠΕΝΤΕ!!!!11!!!
εσύ έχεις στοκάρει ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΠΕΝΤΕ!!!11!!!11!!!???
:lol: :beer:
ΔΓΙΑΔΩΣΤΕ111!1!!!1
75 τρειλμπρεικι ελμπου νταο και θηβων πατημενος αλλα χερεθ γιατι οι γληγοροι ξερουν!!!
ΓΑΤΑΚΙΑ!!!
:bawl:
Τωρα εμενα που μου ρχεται σκηνη απο τον μεσαιωνα "εσυ σε καπηλιο της αυστρουγγαριας,
Δεν υπήρχε αυστρουγγαρία τον μεσαίωνα.
χεσμενος στο αλκοολ να ανασηκωνεις το το ριχταρι που φορας κατω απο την ματωμενη πανοπλια σου,
Κυρίως chainmail είχαν στον μεσαίωνα, οι πανοπλίες εμφανίστηκαν στην τέλη αυτού και κυρίως αναγέννηση
αφοτου εχεις σκοτωσει ολο το χωριο,
Γιατί ρε γίδι να τους φάω τους ανθρώπους;
για να δειξεις τα τριχωτα παπαρια σου στον λανσελοτ που καθεται απεναντι σου" με κανει πολυ ανωμαλο; :bawl:
....
Ρε φίλΑΙ, δεν είμαστε όλοι μαλλιαροί.
Κυρίως chainmail είχαν στον μεσαίωνα, οι πανοπλίες εμφανίστηκαν στην τέλη αυτού και κυρίως αναγέννηση
Γιατί ρε γίδι να τους φάω τους ανθρώπους;
Ρε φίλΑΙ, δεν είμαστε όλοι μαλλιαροί.
Βρε δυσκοιλιε μια μαλακια ειπα κι εκατσες να διορθωσεις τη μαλακια για να καταληξεις οτι εισαι ατριχος;
ΑΧ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!! :kiss:
Βρε δυσκοιλιε μια μαλακια ειπα κι εκατσες να διορθωσεις τη μαλακια για να καταληξεις οτι εισαι ατριχος;
ΑΧ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!! :kiss:
402220
Πώς φαίνεται ο μπρούκλης ο μΕρφωμένος...:lol:
karellen
20/12/2018, 10:43
Θα τους ρωτήσω το καλοκαίρι που θέλω να δώσω (να 'μαστε καλά) 7.200 για καινούριο cbx τι με θεωρούν (εκτός από μλκα) :bawl:
Εδώ είσαι (https://www.honda-motorcycles.gr/offers.php)
Εδώ είσαι (https://www.honda-motorcycles.gr/offers.php)
Thanx,
τo Nc καλή φάση αλλά 8 max έχω μπατζετάρει με εξοπλισμό (και σχολή).
Όσων αφορά στο cb, έχω κολλήσει με τον 19άρι μπροστά και τις καλύτερες αναρτήσεις και το έχω πάρει απόφαση να κάνω την (μικρή) υπέρβαση ώστε να πάρω το μοντέλο του '19 :D
Thanx,
τo Nc καλή φάση αλλά 8 max έχω μπατζετάρει με εξοπλισμό (και σχολή).
Όσων αφορά στο cb, έχω κολλήσει με τον 19άρι μπροστά και τις καλύτερες αναρτήσεις και το έχω πάρει απόφαση να κάνω την (μικρή) υπέρβαση ώστε να πάρω το μοντέλο του '19 :D
Καλόγριες ? :bawl:
Καλόγριες ? :bawl:
Σήμερα, για 8Κ ολόκληρο μοναστήρι σε εξυπηρετεί.
Σήμερα, για 8Κ ολόκληρο μοναστήρι σε εξυπηρετεί.
Πρόσεχε μη σκίσεις το ριχτάρι εσύ, ρε ιππότη της ελεεινής μορφής :bawl:
402220
:bawl::bawl:
Εκλαψα ρε ηληθιε!!! :bawl:
rainmike
20/12/2018, 20:17
Δεν έχω ιδέα γιατί αλλά συνεχίζω να διαβάζω τον τίτλο ως μπακλήδες και πλέμπα:tooth:
Δεν έχω ιδέα γιατί αλλά συνεχίζω να διαβάζω τον τίτλο ως μπακλήδες και πλέμπα:tooth:
Γιατί είσαι εγκάθετος ρε :moutza:
RaGe_Raptor
20/12/2018, 21:01
Γιατί είσαι εγκάθετος ρε :moutza:
κι εγώ,από τη στιγμή που ανέφερε πανιγκάλια βετέσσερα,έντεκανενηνταχτώ κτλ-κτλ :bawl:
κι εγώ,από τη στιγμή που ανέφερε πανιγκάλια βετέσσερα,έντεκανενηνταχτώ κτλ-κτλ :bawl:
Επειδή σε τρώει ο κώλος σου εσένα, να σου δείξω κι άλλο ένα του παιδιού, που πήρε κατόπιν βέβαια δικιάς μου επέμβασης :smokin:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154573&p=2946733&viewfull=1#post2946733
rainmike
20/12/2018, 21:10
Επειδή σε τρώει ο κώλος σου εσένα, να σου δείξω κι άλλο ένα του παιδιού, που πήρε κατόπιν βέβαια δικιάς μου επέμβασης :smokin:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154573&p=2946733&viewfull=1#post2946733
πω τον έκαψες τον άνθρωπο
RaGe_Raptor
20/12/2018, 21:12
:a23::pink::a08:
RaGe_Raptor
20/12/2018, 21:13
πω τον έκαψες τον άνθρωπο
αχασουρε... :tooth:
Είναι και στο σωστό χρώμα, έτοιμο.
Είναι και στο σωστό χρώμα, έτοιμο.
Ναι ρε, είδαμε κι αυτά με το σωστό χρώμα ...:moutza:
:faint::faint::faint::faint::faint:
https://www.car.gr/13445610-ducati-996-sps-f
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
https://www.moto.it/moto-usate/ricerca?offer=&brand=ducati&brandacc=&model=ducati%2F996&modelname=&version=&cat=&categoryacc=&condition_expl=®ion=&province=&zipcode=&price_f=&price_t=&place=&place_rad=&longitude=&latitude=&disp_f=&disp_t=&pow_f=&pow_t=&weig_s=&weig_t=&electric=&emis_s=&strokes_s=&gear_s=&seat_s=&seat_t=&km_s=&km_t=&year_s=&year_t=&circuit=&crashed=&special=&photo=&tradein=&person=&newtype=&abs=&unpw=&sort=3_0&sortdir=&kw=&adref=&docs=&work=&rest=&pres=&asi=
rainmike
21/12/2018, 12:28
Ναι ρε, είδαμε κι αυτά με το σωστό χρώμα ...:moutza:
:faint::faint::faint::faint::faint:
https://www.car.gr/13445610-ducati-996-sps-f
φίλος η τιμή είναι συζητήσιμη:tooth:
φίλος η τιμή είναι συζητήσιμη:tooth:
Πριν καμμιά 5ετία παίρνω τηλ για ένα unitrack 1100 στις Σέρρες 3500 συζητήσιμη.Είχε κάποια θέματα λάθος χρώμα (πράσινο) ,ζάντες από zxr ,carbs ...
Στην ουσία να δω αν είχε κρατημένα όλα τα μαμά πράγματα και να κανονίσουμε μια τιμή...
'Ναι αν θυμάμαι καλά έχω τα πράγματά του κλπ κλπ" μου λέει."ΟΚ τα βρίσκεις σε παρακαλώ και πες μια τιμή" του λέω.
"Δεν την βλέπεις ρε φίλε την τιμή 3500 θέλω". "Το συζητήσιμη τι σημαίνει του λέω ? "
"Συζητάμε για να καταλάβεις ότι τόσα αξίζει το μηχανάκι " μου λέει :faint::faint::faint::faint::faint::faint:
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
https://www.moto.it/moto-usate/ricerca?offer=&brand=ducati&brandacc=&model=ducati%2F996&modelname=&version=&cat=&categoryacc=&condition_expl=®ion=&province=&zipcode=&price_f=&price_t=&place=&place_rad=&longitude=&latitude=&disp_f=&disp_t=&pow_f=&pow_t=&weig_s=&weig_t=&electric=&emis_s=&strokes_s=&gear_s=&seat_s=&seat_t=&km_s=&km_t=&year_s=&year_t=&circuit=&crashed=&special=&photo=&tradein=&person=&newtype=&abs=&unpw=&sort=3_0&sortdir=&kw=&adref=&docs=&work=&rest=&pres=&asi=
Δεν είναι γνώσται.
Πριν καμμιά 5ετία παίρνω τηλ για ένα unitrack 1100 στις Σέρρες 3500 συζητήσιμη.Είχε κάποια θέματα λάθος χρώμα (πράσινο) ,ζάντες από zxr ,carbs ...
Στην ουσία να δω αν είχε κρατημένα όλα τα μαμά πράγματα και να κανονίσουμε μια τιμή...
'Ναι αν θυμάμαι καλά έχω τα πράγματά του κλπ κλπ" μου λέει."ΟΚ τα βρίσκεις σε παρακαλώ και πες μια τιμή" του λέω.
"Δεν την βλέπεις ρε φίλε την τιμή 3500 θέλω". "Το συζητήσιμη τι σημαίνει του λέω ? "
"Συζητάμε για να καταλάβεις ότι τόσα αξίζει το μηχανάκι " μου λέει :faint::faint::faint::faint::faint::faint:
Το έχεις τώρα μαζί με το κατρουλί;
rainmike
21/12/2018, 12:54
Ο τύπος ήταν βλάκας αν και κανονικα επρεπε να του πεις εγώ δίνω τόσα.Το συζητάμε?;)
Τεσπα ωραιο το 996 αλλά ο τύπος απευθύνεται καθαρά σε συλλέκτες δε θα το παιρνα ακόμα και αν μου τρέχαν απο τα μπατζάκια
Ισως καποιος αν το αγοράσει στο μελλον να βρει καναν να το πουλησει ακριβότερα,idiocracy:lol:
Το έχεις τώρα μαζί με το κατρουλί;
Δεν σας καταλαβαίνω αγαπητέ μου :hmm:
Ο τύπος ήταν βλάκας αν και κανονικα επρεπε να του πεις εγώ δίνω τόσα.Το συζητάμε?;)
Τεσπα ωραιο το 996 αλλά ο τύπος απευθύνεται καθαρά σε συλλέκτες δε θα το παιρνα ακόμα και αν μου τρέχαν απο τα μπατζάκια
Ισως καποιος αν το αγοράσει στο μελλον να βρει καναν να το πουλησει ακριβότερα,idiocracy:lol:
Μερικοί τα δίνουν σε μερικούς τζάμπα...:whistle:
:tooth:
Μερικά δεν τα παίρνεις ούτε τζάμπα.
rainmike
21/12/2018, 13:05
Στη ζωή δεν είναι τίποτα τζάμπα,στο έδωσε μεν για καποιους λογους δε
Μερικά δεν τα παίρνεις ούτε τζάμπα.
Καλά εσένα τζάμπα πασχίζουμε να σου βάλουμε μυαλό, χρόνια τώρα...:p
:smokin:
Στη ζωή δεν είναι τίποτα τζάμπα,στο έδωσε μεν για καποιους λογους δε
Τελικά εσύ εν αντιθέσει με κάτι άλλους ,είσαι πολύ ώριμος για την ηλικία σου :tooth::tooth::tooth:
rainmike
21/12/2018, 13:14
Τελικά εσύ εν αντιθέσει με κάτι άλλους ,είσαι πολύ ώριμος για την ηλικία σου :tooth::tooth::tooth:
Τα βάσανα της ζωής:p
Monster & daytona να υποθέσω ? :tooth::tooth:
Γέρασες πριν την ώρα σου εννοεί.
Katana & Bimota εσύ; :vroum::giggle:
rainmike
21/12/2018, 13:20
Γέρασες πριν την ώρα σου εννοεί.
και εγώ το ίδιο εννοώ;)
rainmike
21/12/2018, 13:21
Αυτά είναι απο τα ωραία βάσανα
Katana & Bimota εσύ; :vroum::giggle:
Αν είχα μόνο δύο άφτιαχτα θα ήμουν ευτυχής .:a022::a022::a022:
Χθες βράδυ τα πίναμε με το μούτρο στο γνωστό κατάστημα (Μιχαλάκη τελευταία στιγμή οργανώθηκε γι αυτό δε σε πήρα).
Θα καθυστερήσει λίγο η φάση με το 996 γιατί κάνει δεύτερες σκέψεις για 1299 final edition αντί V4.
Πάνω που χα ψηθεί ότι θα φιλοξενούσα σύντομα την Ιταλίδα πιτσιρίκα...
:bawl::bawl::bawl:
rainmike
22/12/2018, 17:44
Χθες βράδυ τα πίναμε με το μούτρο στο γνωστό κατάστημα (Μιχαλάκη τελευταία στιγμή οργανώθηκε γι αυτό δε σε πήρα).
Θα καθυστερήσει λίγο η φάση με το 996 γιατί κάνει δεύτερες σκέψεις για 1299 final edition αντί V4.
Πες μου ποτε την παιρνεις και έρχομαι.Εννοειται θελω φωτο:D
devil's animal
22/12/2018, 21:31
Πες μου ποτε την παιρνεις και έρχομαι.Εννοειται θελω φωτο:D
μην εισαι μονοφαγας...
Μπουκλη και εμεις θελουμε φωτο οταν την παιρνεις...:a01:
:lol:
rainmike
22/12/2018, 22:08
Απορώ πως του ξέφυγε το desmosedici.Θυμάμαι κάποτε υπήρχε ένα προς πώληση απο fan motorcycles.Είχα πάρει και τηλέφωνο.
Ναι πόσο το πουλάτε?55000 ευρώ ενδιαφέρεστε?Οχι απλά θέλω να τ ακούω:lol:
.....Μπουκλη και εμεις θελουμε φωτο οταν την παιρνεις...
Άντε ρε να πεις τα κάλαντα ...:moutza:
rainmike
24/12/2018, 12:19
Άντε ρε να πεις τα κάλαντα ...:moutza:
πλακα,πλακα μπορει να ανοιχτεί ένα νήμα για το πόσο επηρρεάζουν τα μουσια τον μεσο ελληνα κατα
την ακροαση των Καλάντων:lol:
Karateo, μην μασάς, ζηλεύουνε! Υπάρχουν δύο κατηγορίες μοτοσυκλετιστών: Οι χαρούμενοι κάτοχοι MT-07 κι εκείνοι που δεν έχουν MT-07 και τους ζηλεύουν.
Όσο για την πλέμπα, δεν ισχύει. Αν πας στη Yamaha με 30.000 ευρώ για να πάρεις R1 M, σε ρωτάνε αν θέλεις τα ρέστα σε μετρητά ή σε MT-07. Οπότε ξανασκεφτείτε ποιος έχει MT-07. :p
Karateo, μην μασάς, ζηλεύουνε! Υπάρχουν δύο κατηγορίες μοτοσυκλετιστών: Οι χαρούμενοι κάτοχοι MT-07 κι εκείνοι που δεν έχουν MT-07 και τους ζηλεύουν.
Όσο για την πλέμπα, δεν ισχύει. Αν πας στη Yamaha με 30.000 ευρώ για να πάρεις R1 M, σε ρωτάνε αν θέλεις τα ρέστα σε μετρητά ή σε MT-07. Οπότε ξανασκεφτείτε ποιος έχει MT-07. :p
Έχω να γράψω 11 μέρες και προς στιγμή μπερδεύτηκα!
Το ΜΤ είναι ένα ΜΤ.
Για μένα είναι €3700 (6400-2700 του SH που πούλησα) entry-level budget μηχανή ή όπως προτιμώ μηχανάκι.
o_gavros
30/12/2018, 15:28
Παιδες;
Εσάς τους νέους λέω...αμα συνεχίσετε έτσι γοα τα ΜΤ θα ξεπεράσετε σε γραφικότητα ακόμα και την Αυτού εξοχοτητα τον Πλιτσερ τον χορχοδειλα τον Ι. :p
Εγώ το χρησιμοποίησα και το πούλησα πριν το πάρουν όλοι. :smokin:
Εγώ πριν 2 μήνες δεν ήξερα ότι υπήρχε :lol:
rainmike
30/12/2018, 19:10
Εσύ πριν 2 μηνες δεν ήξερες και το φόρουμ:)
Μα το μηχανάκι δεν υπάρχει, είναι απίστευτο! M-T νομίζεις; :p
Σαν το βεστρώμ ένα πράμα, απλά χωρίς κινητήρα V και χωρίς ...strom.
Εσύ πριν 2 μηνες δεν ήξερες και το φόρουμ:)
Πόσοι ξέρουν το φόρουμ και πόσοι το ΜΤ? :p
rainmike
30/12/2018, 21:33
he had mt before it was cοol:cool:
Ρε τρολλ έχεις καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη:lol: