PDA

View Full Version : Zx 130 σωστή μετατροπή/υπερκυβισμος

Σελίδες : 1 [2]

billy84
29/01/2019, 14:08
Α έχω και λάθος και δεν το παραδεχομαι...

Μόνο που πιστεύεις ότι υπάρχει παπί (όχι σύγχρονο injection) που να αλλάζει λάδια ανά 6.000 km δείχνει την άγνοια που έχεις για τα πάπια. Ήδη αρκετοί κάτοχοι θα γελάνε με αυτήν την τοποθέτηση.

Επισης δε μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει η πολύ υψηλότερη κατανάλωση βενζίνης μιας και δε βλέπω διαφορά από τότε που το πήρα μέχρι σήμερα . Οπως επίσης δεν είδε κανείς υπερκαταναλωση βενζίνης πχ με cbr1000 που έκαιγαν φουλ λάδι.

Οπότε επαναπροσδιορισε τους υπολογισμούς σου και αν θες να πιάνουν τόπο οι συμβουλές σου επικεντρώσου σε αυτές. Μη με χρεώνεις μέχρι και την κατάπτωση ενός φόρουμ για μια ελλιπή συντήρηση ενός παπιου.

MAIK72
29/01/2019, 14:36
Tα μαθηματικά μου μπορεί να ήταν μπακάλικα ή λάθος για το οικονομικό μοντέλο που έχεις στο μαυλό σου αλλά η ουσία παραμένει. Προσωπικά έιχα και μοτέρ που συμπλήρωνα λάδια κάθε βδομάδα αλλά έχανε πέριπου 400 ml τον μήνα μέχρι που το ξέχασα και βάρεσε. Κιι ειλικρινά όσο κι αν πω δεν με ένοιζε γιατί ήταν μοτέρ λιφαν δεν υπήρχε χειρότερο πράγμα απ το να ελέγχω τα λάδια κάθε μέρα γιατί εχθές άνοιξα το γκάζι τέρμα για 3 χλμ.
Είχα βάλει και συμπλήρωμα σαν το δικό σου κανα δυο φορές και το έκαψε την επομένη.
Τα λάδια τα αλλάζω κάθε μήνα στα 1300 χλμ περίπου και αυτή την στιγμή βάζω τα bel ray full αντί ορυκτέλαιο και δεν καίει σταγόνα. Πριν με motul ορυκτέλειο τα ψιλοέκαιγε.
Για 1300 χλμ τον μήνα θα βάλω το καλύτερο λάδι

Δεν μπορώ να φανταστω τι παραπέρα ζημιά έχει γίνει στον κινητήρα, Kawasaki παρακαλώ, με το να βάζεις το πρώτο σογιέλαιο που βρίσκεις μόνο και μονο για να πούμε ότι κάνεις οικονομία. Εσύ έχεις αυτήν την λάθος λογική ότι ένα μηχανάκι πρέπει μόνο να του συνμπληρώνεις οικονομικό λάδι κάθε μέρα και ότι θα αντέξει γιατί έιναι kawasaki. Και σου επιστρέφω το επιχείρημα γιατί ότι όπου και να πεις ότι κάνεις 1000 χλμ τον μήνα με παπι, μόνο συμπληρώνοντας λάδι από τα lidl, δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά.

sapila racing
29/01/2019, 15:33
Εδώ και κάποιο διάστημα συνεχίζετε μια εκτός θέματος συζήτηση και έχετε επικεντρωθεί στο πως συντηρεί η δεν συντηρεί κάποιος το μηχανάκι του.

Γούστο του και καπέλο του του καθενός να κάνει οτι θέλει.

MAIK72
29/01/2019, 15:38
Εδώ και κάποιο διάστημα συνεχίζετε μια εκτός θέματος συζήτηση και έχετε επικεντρωθεί στο πως συντηρεί η δεν συντηρεί κάποιος το μηχανάκι του.

Γούστο του και καπέλο του του καθενός να κάνει οτι θέλει.

Kαι αυτό το έιπαμε και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Για μένα :a3:

Coyote.V
29/01/2019, 16:00
https://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/article/to-delivery-opos-8a-eprepe-na-ine :priest:

:tooth:

ΤάκηςΜπ
29/01/2019, 16:35
Α έχω και λάθος και δεν το παραδεχομαι...

Μόνο που πιστεύεις ότι υπάρχει παπί (όχι σύγχρονο injection) που να αλλάζει λάδια ανά 6.000 km δείχνει την άγνοια που έχεις για τα πάπια. Ήδη αρκετοί κάτοχοι θα γελάνε με αυτήν την τοποθέτηση.

Επισης δε μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει η πολύ υψηλότερη κατανάλωση βενζίνης μιας και δε βλέπω διαφορά από τότε που το πήρα μέχρι σήμερα . Οπως επίσης δεν είδε κανείς υπερκαταναλωση βενζίνης πχ με cbr1000 που έκαιγαν φουλ λάδι.

Οπότε επαναπροσδιορισε τους υπολογισμούς σου και αν θες να πιάνουν τόπο οι συμβουλές σου επικεντρώσου σε αυτές. Μη με χρεώνεις μέχρι και την κατάπτωση ενός φόρουμ για μια ελλιπή συντήρηση ενός παπιου.

Μην ασχολείσαι ρε συ.

kostaskk
29/01/2019, 16:41
Το μανουαλ του kawasaki κάθε πότε λέει αλλαγή λαδιών?

viper1
01/02/2019, 02:01
Το μανουαλ του kawasaki κάθε πότε λέει αλλαγή λαδιών?
Ποια manual? Εδώ κάνουμε τηλεδιαγνωσεις μέσα από το φόρουμ κι εσυ μιλάς για manual? Αυτά είναι ξεπερασμένα

Bowleno
01/02/2019, 09:46
403421

jimkot84
28/11/2022, 16:12
Γεια σας εγώ έχω ένα zx 130 όπως και ένας φίλος και τα δύο μαμά το δικό μου πάει 110 του φίλου 130 τι μπορεί να φταίει?

o_gavros
28/11/2022, 16:16
439700

jimkot84
28/11/2022, 16:30
Εγώ έχω ένα zx 130 όπως και ένας φίλος και τα δύο μαμά το δικό μου πάει 110 με το ζόρι και του φίλου 130 τι μπορεί να φταίει?

telegonos
28/11/2022, 17:34
Εγώ έχω ένα zx 130 όπως και ένας φίλος και τα δύο μαμά το δικό μου πάει 110 με το ζόρι και του φίλου 130 τι μπορεί να φταίει?

Αμα αλλάξετε, πάρεις εσύ του φίλου σου, κι αυτός το δικό σου, πηδάνε οι τελικές του ενός στο άλλο ή παραμένουν ως έχουν ανά όχημα;