Σύνδεση

View Full Version : διπλωμα και δικαστηριο

lakisgre
08/01/2019, 21:02
καλησπερα σε ολους, αρχικα εχω κλεισει τα 18 και οδευουμε δυναμικα για τα 19!!

αρχικά είμαι στην αναμονή για δίπλωμα 4 μήνες ... έχω περάσει σήματα και είναι να δώσω οδήγηση αλλά οι απεργίες δεν το επιτηρούν (ατυχώς η δυστυχώς...)

προς το τέλος του 2018 όπως έφευγα από την σχολή, δεν κρατήθηκα και συμπλεκταρα μια πρώτη ισα ισα για να έρθει 20 πόντους ... (άδειος δρόμος... γνωρίζω το λάθος μου) δυστυχώς ήταν μπροστά από τμήμα όπου είχε και μπλόκο... να μην τα πολυλογώ μπήκε το πρόστιμο για επίδειξη ικανοτήτων και ένα μικρό ποσό για το δίπλωμα (μαζί με 2 δικαστήρια και αφαίρεση πινακίδας και άδειας)

τώρα το θέμα μου είναι τα δικαστήρια, διότι το μηχανάκι είναι στης μητέρας μου το όνομα (1ο δικαστήριο για παραχώρηση οχήματος) και το 2ο όπου είναι για το δίπλωμα μου. ο αστυνομικός ( πέρα από οσα ειχα ακουσει ηταν τερμα ευγενικοί στο όλο θεμα απέναντι μου) με βεβαίωσε οτι στο δικο μου δικαστήριο απλα θα δείξω το δίπλωμα μου και θα αθωωθώ και στης μητέρας μου απλά θα πει οτι το έδωσε για δουλειά η κατι τέτοιο... επειδή πολλα ακούγονται τι θα γινει γενικα στο δικαστήριο ?! θα υπάρξει κάποια παραπάνω επιβάρυνση χρηματικά η απλά θα ειναι μια αγχωτική μερα ?! (τα δικαστήρια ειναι να γίνουν σε 1,5 χρόνο)

υ.γ. κατανοώ τον κίνδυνο του να οδηγω χωρις διπλωμα κυρίως για το αμα γινει καποιο ατύχημα δεν χρειαζεται να τα ξανα λεμε.
ευχαριστώ προκαταβολικά

Andreasnemea
08/01/2019, 21:10
Η μονη επιβαρυνση θα ειναι το 200 αρι στον δικηγορο για την παρασταση που θα δωσεις κατα τα αλλα τιποτα θα αθωωθεις αφου θα εχεις το διπλωμα σου

Nostradamus
08/01/2019, 21:37
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παραστεί δικηγόρος. Και μόνος του να πάει με την επιδειξη του διπλώματος θα αθωωθεί, θεωρω.
Έτσι είχε γίνει (πολλά χρόνια πριν) σε πάρα πολύ κόσμο που ξέρω (και εμού συμπεριλαμβανομένου) σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

lakisgre
08/01/2019, 21:49
Σχετικά με το δεύτερο δικαστήριο που είναι στο όνομα της μητέρας μου για παραχώρηση οχήματος, τι γίνεται ? ( Είναι σε χωριό και εγώ σε πόλη φοιτητής)

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/01/2019, 22:32
Θα κανεις αυτο που σου ειπανε τα οργανα.Ετσι ακριβως γινετε.Ενοειτε πως δε χρειαζεσαι δικηγορο.Το μονα εξοδα για το δικαστηριο θα τα δωσεις στα ΜΜΜ για να φτασεις ως εκει...

S705
09/01/2019, 00:19
Για αρχή βγάλε μια φωτοτυπία την κλίση και κάνε την κορνίζα!
Πολύ θα ήθελα μια κλίση για επίδειξη ικανοτήτων.
Τόσες ταρζανιες έκανα στην μιναρουπολη ένας άνθρωπος να τις επιβεβαίωση δεν βρέθηκε.

Υ. Γ. Καλά ξεμπερδέματα με την δικαιοσύνη.

Bowleno
09/01/2019, 00:25
Θα κανεις αυτο που σου ειπανε τα οργανα.Ετσι ακριβως γινετε.Ενοειτε πως δε χρειαζεσαι δικηγορο.Το μονα εξοδα για το δικαστηριο θα τα δωσεις στα ΜΜΜ για να φτασεις ως εκει...

Γιατί ΜΜΜ ρε συ; εφόσον θα έχει διπλωμα πλέον

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/01/2019, 06:16
Γιατί ΜΜΜ ρε συ; εφόσον θα έχει διπλωμα πλέον

Οπ.Σωστος ρε ση.Εμεινα στο οτι του πειρανε πινακιδες:lol:

Andreasnemea
09/01/2019, 06:30
Ετσι χανοντε τα ταλεντα ρεεεεεε του κοψαν την φορα.Αστο το παιδι τι εκανε ρε μια σουζα πηγε να κανει☺ αφου δεν κρατηθηκε δεν το ειδανε ελεος και αυτοι οι αστυνομικοι κομπλεξικοι...Λακι τους το ειπες αγορι μου οτι δεν κρατηθηκες η δεν το καταλαβανε?

viper1
09/01/2019, 07:43
Η μάνα σου τα ξέρει? :D

vaska
09/01/2019, 09:01
Τόσες ταρζανιες έκανα στην μιναρουπολη ένας άνθρωπος να τις επιβεβαίωση δεν βρέθηκε.

Κάπου πρέπει να παίζουν 2 δικές μου η μία μετά την άλλη με διαφορά μίας μέρας στο ίδιο σημείο από τον ίδιο τσέο. Πλ. Γεωργίου στο πάνω μέρος έμπαινα με πολλά με Renault 5 και στην αριστερή στροφή όλη η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου ήταν στον αέρα.
Αν τις βρω θα σου στείλω φωτο έτσι για να έχεις κάτι να θυμάσαι από την Πάτρα

Nostradamus
09/01/2019, 09:14
Είχα μια που έγραφε " .. κάνοντας επίδειξη οδηγικων ικανοτήτων, χωρίς τεταμένη την προσοχή (μάλλον γιατί δεν είδα το μπλόκο :lol: αλλιώς εγώ αισθανομουν ιδιαίτερα προσηλωμένος εκείνη την ωρα ) και προκαλώντας τον τρόμο σε οδηγούς και πεζούς... " Από Έβρο..

συγγραφείς τα όργανα εκεί :lol: :lol:

Bowleno
09/01/2019, 10:05
Κάπου πρέπει να παίζουν 2 δικές μου η μία μετά την άλλη με διαφορά μίας μέρας στο ίδιο σημείο από τον ίδιο τσέο. Πλ. Γεωργίου στο πάνω μέρος έμπαινα με πολλά με Renault 5 και στην αριστερή στροφή όλη η δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου ήταν στον αέρα.
Αν τις βρω θα σου στείλω φωτο έτσι για να έχεις κάτι να θυμάσαι από την Πάτρα

Είπαμε γκαντεμιά Αλλά εσύ το ανέβασες επίπεδο λέμε :lol:

Έλα να αποκαλύπτονται κι άλλα φρόνιμα ταλέντα ....:D

νεοσσός
09/01/2019, 10:15
Προσοχή μη βγει καμιά φωτογραφία της κλήσης στο διαδίκτυο (forum, Facebook, Instagram, κλπ). Έχω γνωστό που έκανε το λάθος να την ανεβάσει και να σχολιαστεί έντονα. Η φωτογραφία, δεν ξέρω με ποιο τρόπο, έφθασε στα μάτια των οργάνων και κατέληξε να τρέχει περισσότερο για να ξεμπλέξει.

Μπερδεύτηκα. Τελικά είχες πάρει κλίση ή κλήση; Ή και τα δύο; :p

Andreasnemea
09/01/2019, 10:44
Προσοχή μη βγει καμιά φωτογραφία της κλήσης στο διαδίκτυο (forum, Facebook, Instagram, κλπ). Έχω γνωστό που έκανε το λάθος να την ανεβάσει και να σχολιαστεί έντονα. Η φωτογραφία, δεν ξέρω με ποιο τρόπο, έφθασε στα μάτια των οργάνων και κατέληξε να τρέχει περισσότερο για να ξεμπλέξει.

Κλυσμα ο αστυνομικος του εκανε παντος

vaska
09/01/2019, 11:16

Εγώ αν την βρω (την έχω φυλάξει είμαι σίγουρος) θα την ανεβάσω. 30 χρόνια πριν τι να μου κάνουν οι τσεοι ?? το πολύ πολύ να σβήσω το όνομα του οργάνου που στην τελική δεν κάνει και καμία διαφορά γιατί ως γνωστόν ΜΓΔ.

Πήρα κλήση γιατί η Ρένα είχε πάρει μεγάλη κλίση
:lol:

lakisgre
09/01/2019, 12:44

γιατί φωτοτυπία και οχι ακομα καλύτερα την original ? :D

Ετσι χανοντε τα ταλεντα ρεεεεεε του κοψαν την φορα.Αστο το παιδι τι εκανε ρε μια σουζα πηγε να κανει☺ αφου δεν κρατηθηκε δεν το ειδανε ελεος και αυτοι οι αστυνομικοι κομπλεξικοι...Λακι τους το ειπες αγορι μου οτι δεν κρατηθηκες η δεν το καταλαβανε?

του λεω, κύριε αστυνόμε ηταν της στιγμής, δεν κρατήθηκα και πόσο μάλλον δεν σας πρόσεξα αλλιώς του λέω δεν θα έκανα εδώ :D :cool:

Είχα μια που έγραφε " .. κάνοντας επίδειξη οδηγικων ικανοτήτων, χωρίς τεταμένη την προσοχή (μάλλον γιατί δεν είδα το μπλόκο :lol: αλλιώς εγώ αισθανομουν ιδιαίτερα προσηλωμένος εκείνη την ωρα ) και προκαλώντας τον τρόμο σε οδηγούς και πεζούς... " Από Έβρο..

συγγραφείς τα όργανα εκεί :lol: :lol:

για την ακρίβεια λεει "οδηγεί προς επίδειξη ικανοτήτων, έκανε σούζες" πρέπει να με είχαν δει και τις προηγούμενες φορές που έκανα εκεί!...

vstrider
10/01/2019, 07:38

Γιατί?

Το '97 είχα πάρει την πρώτη, "ελιγμός επίδειξης έμπροσθεν σχολείου" έγραφε. 17000 δρχ το πρόστιμο... είχε βρέξει, έβλεπα τον τροχονόμο και ξεκίνησα από κόκκινο, το λάστιχο από το bandit ήταν λιωμένο, το μηχανάκι πάντιασε και εγώ παραλίγο να πέσω. Ο τροχονόμος το εκτίμησε όπως το προανέφερα.
Κανά δυό χρόνια μετά η "επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων" δεν θυμάμαι πόσο μου κόστισε, αλλά είχα καταευχαριστηθεί τη σούζα! Αρεσε και στον αστυνομικό πάντως.

MG-KTiNoS
10/01/2019, 09:00
lakisgrιδης!