PDA

View Full Version : Yamaha YBR 125 - Brat style

Σελίδες : 1 [2]

universalgr1
03/03/2019, 09:11
Η σελα δόθηκε στον καλύτερο μάστορα σελων και καλό μου φίλο Ζεφο στο Κερατσίνι.
Το αποτέλεσμα με ενθουσιασε καθώς έγινε και δουλίτσα γεμίσματος στο κοίλο πίσω μέρος της σέλας ώστε να έχει τον Brat χαρακτήρα αλλά να παραμείνει και μια αναπαυτική σελα. Όπως ακριβώς ήθελα.

doctoras
03/03/2019, 09:30
πολύ ωραία το πας!!

universalgr1
03/03/2019, 09:54
Τοποθετήθηκε το κωλοφαναρο. Όλα καλά.

universalgr1
03/03/2019, 10:02
Μπήκε και η σελα.
Οπως προείπα χάνουμε αρκετά σε ομορφιά, καθώς η σωστή brat σελα είναι λεπτή και στενή. Όμως είπα να μη θυσιάσω την άνεση μου, οπότε έκανα αυτόν τον συμβιβασμο. Καλώς ή κακώς τώρα αυτό έγινε.

universalgr1
03/03/2019, 10:07
Είμαστε κάπου εδώ λοιπόν. Κατά 90% έτοιμοι.
Σήμερα η μοτοσυκλέτα θα βγει έξω στην κοινωνία με τη νέα της ταυτότητα.
Έχουν γίνει αρκετές μικροεπεμβάσεις που δεν πρόλαβα να ανεβάσω και απομένουν επίσης μερικά πραγματάκια.
Χρωστάω μερικές σωστές φωτογραφίες όταν βγει έξω και φυσικά όλες τις επόμενες εργασίες/διορθώσεις που αξίζουν να παρουσιαστούν.
:beer:

ΤάκηςΜπ
03/03/2019, 10:28
Ακριβώς όπως τα είπες, δεν ταιριάζει φουλ, αλλά φαίνεται σελαρα.

ptc
03/03/2019, 10:40
Λίγο off topic, αλλά αν θυμηθείς γράψε δυο κουβέντες για το πώς σου φάνηκαν οι συγκεκριμένοι καθρέφτες στη βόλτα. :beer:

Κούκλα πάντως...

universalgr1
03/03/2019, 10:57
Λίγο off topic, αλλά αν θυμηθείς γράψε δυο κουβέντες για το πώς σου φάνηκαν οι συγκεκριμένοι καθρέφτες στη βόλτα. :beer:

Κούκλα πάντως...

Σ'ευχαριστώ πολύ. Τους καθρέπτες τους δοκίμασα πριν λύσω τη μηχανή. Από ορατότητα χάλια μαύρα. Βλέπεις μόνο τα βασικά. :lol:

doctoras
03/03/2019, 11:07
Πολυ ωραιο αποτέλεσμα μπραβο σου! Η σελα πολυ ωραια και πολυ καλη επιλογη απόχρωσης!

Ιδεα: μελλοντικά βρες μεταχειρισμένους τροχούς xt125x(μοταρτ εκδοση) φοραει 130/70/17 & 100/80/17+ τα δισκοφρενα (και το υδραυλ.κυκλωμα του πισω)
Με ενα αντάπτορα θα το ταιριαξεις στο πιρούνι σου
Θα εχεις πιο εξειδικευμένο ως προς το προτζεκτ λουκ λογο των πιο μοτοσικλετιστικων διαστασεων (απο τους υπάρχον που ειναι σχεδον παποδιαστασεων) + πισω δισκοφρενο με το υδραυλικο κυκλωμα του

universalgr1
03/03/2019, 12:09
Συμφωνώ 100%
Ηταν στα σχέδια κάτι ρόδες από sr250, όμως αφενός θα άνοιγα μεγαλύτερες εργασίες και αφετέρου θα έχανα σε φρένα. Επίσης θα ανέβαζα δραματικά την κατανάλωση.
Γι αυτό και τα λάστιχα που πήρα ήταν 2 νούμερα μεγαλύτερα από τα μαμισια. 3.00/18 μπρος 3.50/18 πίσω.
Κοιτώντας όμως το αποτέλεσμα πιστεύω μια τέτοια προσθήκη θα ομορφαινε το αποτέλεσμα.
Στα υπόψην... :beer:

universalgr1
03/03/2019, 21:40
Βγήκαμε έξω.. :D

ΤάκηςΜπ
03/03/2019, 21:49
Αμήχανο το τελικό αποτέλεσμα imho. Φαίνεται ότι έχει γίνει προσεκτική δουλειά, αλλά η σέλα και το φανάρι το χαλάνε πααααααρα πολύ. Δεν φαινόταν τόσο στις προηγούμενες φωτογραφίες. Φυσικά αν σου αρέσει εσένα λόγος δεν πέφτει σε κανέναν μας. Καλές βόλτες :beer:

universalgr1
03/03/2019, 22:34
Αμήχανο το τελικό αποτέλεσμα imho. Φαίνεται ότι έχει γίνει προσεκτική δουλειά, αλλά η σέλα και το φανάρι το χαλάνε πααααααρα πολύ. Δεν φαινόταν τόσο στις προηγούμενες φωτογραφίες. Φυσικά αν σου αρέσει εσένα λόγος δεν πέφτει σε κανέναν μας. Καλές βόλτες :beer:

Το ξέρω γι αυτό και το έγραψα αμεσως μετά την τοποθέτηση της σέλας. Προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πήρα την απόφαση να μείνει η σελα αναπαυτικη και θα πορευτω με αυτή μέχρι να με ενοχλησει τελικά τόσο ώστε να την αντικαταστησω.. :lol:
Σ'ευχαριστώ πολύ! Καλο βραδυ! :wave2:

doctoras
04/03/2019, 06:34
Πολύ ωραίο μου αρέσει!:a18:

katsar
04/03/2019, 09:45
Ωραίο ,θα μου άρεσε πολύ κάτι τέτοιο για μετακινήσεις σαν εναλλακτική πάπιας ή σκούτερ ίδιων κυβικών.
Το γούστο είναι καθαρά προσωπικό θέμα ,τι δεν μου κάνει κλικ προσωπικά : Η εξάτμιση που είναι σαν ρουκέτα rpg,το χρώμα που τύλιξες τον λαιμό,τα κόκκινα grips και το χρώμα της σέλας.
Τι μου άρεσε πολύ,το χρώμα, όλο το τιμόνι-φανάρι-κοντέρ,το πίσω στοπ ωραίο.To τεπόζιτο το έβαψες ωραία μάστορα.
Θα ήθελα πολύ να το δω με κατάμαυρα αμορτισέρ,άλλες μανέτες και βαμμένο μαύρο τον κινητήρα.

universalgr1
04/03/2019, 10:15
Σας ευχαριστώ παιδες!! :beer:

Ωραίο ,θα μου άρεσε πολύ κάτι τέτοιο για μετακινήσεις σαν εναλλακτική πάπιας ή σκούτερ ίδιων κυβικών.
Το γούστο είναι καθαρά προσωπικό θέμα ,τι δεν μου κάνει κλικ προσωπικά : Η εξάτμιση που είναι σαν ρουκέτα rpg,το χρώμα που τύλιξες τον λαιμό,τα κόκκινα grips και το χρώμα της σέλας.
Τι μου άρεσε πολύ,το χρώμα, όλο το τιμόνι-φανάρι-κοντέρ,το πίσω στοπ ωραίο.To τεπόζιτο το έβαψες ωραία μάστορα.
Θα ήθελα πολύ να το δω με κατάμαυρα αμορτισέρ,άλλες μανέτες και βαμμένο μαύρο τον κινητήρα.

Δεν έχει ολοκληρωθεί πάντως. Τα αμορτισέρ θα αλλαχθούν μελλοντικά συμφωνώ, ο θερμικός ιμάντας δεν βρήκα άλλο χρώμα (ήθελα μαύρο), τα γκριπς είναι καφέ όχι κόκκινα. Η εξάτμιση θα διαφωνήσω, μου αρέσει πολυ!! :D
Το μοτέρ ωραίο θα ήταν μαύρο αλλά δεν την πήρα την απόφαση. Ίδωμεν..

Επίσης στα πλαινά προγραμματίζω να μπουν καφέ τσαντάκια από τεχνόδερμα.

THRESH
04/03/2019, 11:30
Πάρα πολύ ωραίο αλλά φωνάζει οτι πάει για scrambler , όχι για cafe racer.

2 ζάντες με ακτίνες κ ίσως λαστιχάκια πιο τακουνάτα, είσαι έτοιμος.
Γμτο θα γίνει.