View Full Version : Κλειδωμα κουλούρας, πάνω σε άλλη κουλούρα
Καλησπέρα παιδιά.
Χρειάζομαι τα φώτα σας σ' ένα θέμα. Παρκάρω εδώ και 7 χρόνια το μηχανάκι μου, κάτω από το σπίτι μου και το κλειδώνω με κουλούρα η οποία είναι μόνιμα στο δέντρο (Χωρίς να το ενοχλεί). Εδώ και ένα μήνα έχει έρθει καινούριος γείτονας στην πολυκατοικία (αγόραστής). Εδώ και 3 μέρες "τσαμπουκά" έχει βάλει δύο δικές του κουλούρες πάνω από τη δικιά μου και μου έχει πάρει φυσικά τη θέση που πάρκαρα τόσα χρόνια. Φυσικά τα έχω πάρει...Τι μου προτείνετε; Πώς να το χειριστώ το θέμα; Είμαι γυναίκα και δεν θέλω να τσακωθώ...
Πως λέγεται αυτό? Χρησικτησία δημόσιου χώρου ??
Πως το χειρίζεσαι αυτό?
Πολύ απλά ..Δεν το χειρίζεσαι
taisteal
31/01/2019, 00:02
Θα σου έλεγα να αφήσεις απειλητικό σημείωμα ότι θα του το σπάσεις,αλλά θα μπει ρωτώντας εδώ
τι να κάνει γιατί τον απειλούν :p
Βασικά πες του ευγενικά ότι αυτό που κάνει είναι αγένεια,αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά
γιατί το δέντρο δεν ανήκει σε κανέναν.
Οπότε αν δεν δεις προκοπή με την ευγένεια,άστο και πάρκαρέ την αλλού,μην ασχολείσαι.
Καλησπέρα παιδιά.
Χρειάζομαι τα φώτα σας σ' ένα θέμα. Παρκάρω εδώ και 7 χρόνια το μηχανάκι μου, κάτω από το σπίτι μου και το κλειδώνω με κουλούρα η οποία είναι μόνιμα στο δέντρο (Χωρίς να το ενοχλεί). Εδώ και ένα μήνα έχει έρθει καινούριος γείτονας στην πολυκατοικία (αγόραστής). Εδώ και 3 μέρες "τσαμπουκά" έχει βάλει δύο δικές του κουλούρες πάνω από τη δικιά μου και μου έχει πάρει φυσικά τη θέση που πάρκαρα τόσα χρόνια. Φυσικά τα έχω πάρει...Τι μου προτείνετε; Πώς να το χειριστώ το θέμα; Είμαι γυναίκα και δεν θέλω να τσακωθώ...
Είχα παρόμοιο περιστατικό με έναν λεβέντη που κάθε Τρίτη και Πέμπτη κλείδωνε την μηχανή του μπροστά στην πλαϊνή είσοδο του μαγαζιού μου σε τέτοια θέση που σχεδόν δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα. Η μηχανή με συναγερμό και την έπαιρνε το μεσημέρι. Μετά από 3-4 φορές τον περίμενα ένα μεσημέρι κι ευγενικά του εξήγησα ότι ενοχλεί. Του έδωσα 20 εναλλακτικές θέσεις που θα μπορούσε να βάζει το μηχανάκι του χωρίς να ενοχλεί και να είναι και ασφαλές. Με έγραψε στα παπάκια του, μου είπε ότι είναι δημόσιος χώρος και ότι θα το βάζει όπου γουστάρει.
Την επόμενη φορά του το κλείδωσα εγώ με κλειδαριά φτηνιάρικη στο γρανάζι. Μόλις το είδε άρχισε να βλαστημάει και να βρίζει, έφυγε και γύρισε πίσω σε 1 ώρα με τροχό κι έκοψε το λουκέτο. Και την επόμενη το ίδιο. και την επόμενη το ίδιο. Συνεχίστηκε αυτό το βιολί 5-6 φορές ακόμα μέχρι που την τελευταία του το κλείδωσα και με μία κρυπτονάιτ. Εκεί ζορίστηκε αρκετά στο κόψιμο, ήταν και καλοκαίρι και είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα οπότε αποφάσισε να μην το ξαναβάλει εκεί.
Δυστυχώς όταν ο άλλος είναι μικρόμυαλος και με έντονο το ιδιοκτησιακό μέσα στο λίγο μυαλό του, έχεις θέμα, αλλά όλα λύνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
σατανικό σχέδιο :uplate:αλλά αποτελεσματικό. Εγκρίνεται
Απ' όσο ξέρω υπάρχει "άγραφος νόμος" που λέει δεν βάζουμε την κουλούρα μας εκεί που υπάρχει ήδη άλλη. Οκ. Δεν μου ανήκει προφανώς ούτε το δέντρο, ούτε το πεζοδρόμιο ή η θέση πάρκινγκ. Αλλά...
Και οι 2 είστε παράνομοι, οπότε δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Έχετε και οι δυο ακριβώς 0 δικαιώματα στα δέντρα. Βρες τον, μίλησέ του, εξήγησέ του όμορφα, κι αν δεν αλλάξει κάτι, άλλαξε δέντρο.
Προσωπικά, αν κάποιος μου κλείδωνε το μηχανάκι μου, θα τον είχε πάρει ο διάολος και θα του το έκανα κλύσμα, μαζί με το λουκέτο του (σόρι βάσκα, όχι σε σένα :p). Ο βάσκας είναι τυχερός που έπεσε σε αφελή. Αλλιώς στην καλύτερη θα έβρισκε την αστυνομία στην πόρτα του, μαζί με ό,τι νομικό προβλέπεται, στη χειρότερη θα έβρισκε το μαγαζί του καλοκαιρινό. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ακουμπήσεις ξένη περιουσία, οπότε μην παίρνεις ιδέες.
Δεν μου ανήκει προφανώς ούτε το δέντρο, ούτε το πεζοδρόμιο ή η θέση πάρκινγκ.
Δυστυχώς για εσένα, το ζουμί είναι εδώ.
Υποθέτω ότι τώρα παρκάρει όποιος βρει τη θέση άδεια; Δεν μου φαίνεται και άδικο.
Χωρίς να παρεξηγηθεις ή να θηκτης με αυτό που θα σου πω.
Είσαι κοπέλα, βρες τον μιλά του ευγενικά και ωραία.
Πρέπει να είναι πολύ γκασμας για να κάνει μανούρα σε μια κοπέλα.
That's sexist.
Είσαι κοπέλα, βρες τον μιλά του ευγενικά και ωραία.
Σεξισμός! Ως πότε θα είναι οι άντρες πολίτες δεύτερης κατηγορίας στο καβάτζωμα δέντρων; :lol:
Edit: Πρέπει να πληκτρολογώ γρηγορότερα....
Αλλιώς στην καλύτερη θα έβρισκε την αστυνομία στην πόρτα του, μαζί με ό,τι νομικό προβλέπεται, στη χειρότερη θα έβρισκε το μαγαζί του καλοκαιρινό. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ακουμπήσεις ξένη περιουσία, οπότε μην παίρνεις ιδέες.
Μάλλον θα πάρκαρε και παράνομα ο λεβέντης.:D¨Οπως είπα είναι διαβολικό σχέδιο και των άκρων και σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνεται για να παίρνουμε ιδέες. Προσωπικά με ευγενικό διάλογο θα άρχιζα και αν δεν καταλάβαινε με την πρώτη δέυτερη θα είχαμε δράματα.Ευθέως και ευθαρσώς στην προκειμένη μιας και πρόκειτα για δημόσιο ΄χωρο Και όλο αυτό μόνο στην περίπτωση που δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος χώρος.
That's sexist.
Αυτό κατάλαβες από αυτό που έγραψα?
Εσύ δηλαδή σε κάτι ανάλογο θα έκανες τσαμπουκά σε μια κοπέλα?
Χαρά στα παντελόνια σου...
Ρε ας σταματήσουμε να ψάχνουμε το λαυρακι στα γραφόμενα του καθενός και ας επεξεργαστουμε λίγο αυτό που διαβάζουμε.
[...]ας επεξεργαστουμε λίγο αυτό που διαβάζουμε.
Συμφωνώ, φίλε!
Και οι 2 είστε παράνομοι, οπότε δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Έχετε και οι δυο ακριβώς 0 δικαιώματα στα δέντρα. Βρες τον, μίλησέ του, εξήγησέ του όμορφα, κι αν δεν αλλάξει κάτι, άλλαξε δέντρο.
Προσωπικά, αν κάποιος μου κλείδωνε το μηχανάκι μου, θα τον είχε πάρει ο διάολος και θα του το έκανα κλύσμα, μαζί με το λουκέτο του (σόρι βάσκα, όχι σε σένα :p). Ο βάσκας είναι τυχερός που έπεσε σε αφελή. Αλλιώς στην καλύτερη θα έβρισκε την αστυνομία στην πόρτα του, μαζί με ό,τι νομικό προβλέπεται, στη χειρότερη θα έβρισκε το μαγαζί του καλοκαιρινό. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ακουμπήσεις ξένη περιουσία, οπότε μην παίρνεις ιδέες.
Ο Vaska δεν είναι τυχερός, ξέρει τι κάνει και πότε το κάνει. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είχε και μπόλικα λουκέτα περισσευούμενα και άπειρη υπομονή να ενεργήσει όποτε και όταν. Και βεβαίως ήταν παράνομος ο λεβέντης παρκάροντας εμπρός στην πόρτα μου πάνω στο πεζοδρόμιο, και βεβαίως ο vaska περίμενε να περάσει η όλη φάση στο επόμενο λέβελ αλλά μπααα, ο λεβέντης έβαλε μυαλό ή τουλάχιστον σταμάτησε να ενοχλεί.
Σε καμία περίπτωση δεν λέω η κοπελιά να κάνει το ίδιο αλλά είναι μερικοί εκεί έξω που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους τους ανήκει.
Για την κοπελιά: ο διάλογος είναι η μόνη λύση για σένα γιατί και οι δύο είστε παράνομοι πάνω στο πεζοδρόμιο. Κατανοητό ότι είχες το σημείο σου, και στο πήρε αλλά δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι νόμιμα. Φυσικά α δεν βγεί άκρη, μπορείς να το παίξεις οποίος προλάβει, αλλιώς αλλάζεις σημείο. Το σκηνικό με το λουκέτο πιο πάνω, εσένα δεν σε βοηθάει γιατί πολύ απλά θα βάλει αύριο λουκέτο σε σένα.
Για το λουκέτο: ο φίλος έγραψε ότι πρώτα του μίλησε ( σωστή κίνηση) και ο άλλος εκτός του ότι ήταν παράνομος λόγο πεζοδρομίου, ήταν και μη συζητήσιμος. Μπορούσε κάθε μέρα να παίρνει τροχαία και να έχει το πρόστιμο του. Προτίμησε άλλο τρόπο (δεν λέω ότι ήταν ο σωστος) , δεν έκανε ζημιά, τελικά είχε αποτέλεσμα, βασικό ότι δεν τον είδε ο ιδιοκτήτης της μηχανής γιατί μετά πάει αλλού. Για τον φίλο που λέει ότι θα του κατέβαζε την βιτρίνα ... Ποιανού βιτρίνα και γιατί; Επειδή είσαι μάλλον σίγουρος ότι αυτός το έκανε; Να φωνάξεις Αστυνομία στην πόρτα του με ότι νόμιμο προβλέπεται, τι εννοείς. Ότι κάποιος έβαλε λουκέτο στην μηχανή σου και μάλλον είναι αυτός που σε έκανε παρατήρηση προχθές αλλά δεν τον είδες και δεν μπορείς να το αποδείξεις, την ώρα που έχεις το μηχανάκι σου πάνω στο πεζοδρόμιο;
Όλοι μας συνηθίζουμε σε καταστάσεις που μας έχουν βολέψει και μας ενοχλεί το ξεβόλεμα από τρίτους. Δυστυχώς σε δημόσιο χώρο δε μπορείς να αξιώσεις δικαίωμα θέσης, πόσο μάλλον παράνομα στο πεζοδρόμιο, ακόμα κι αν η κουλούρα σου είναι εκεί 10 χρόνια. Το συζητάς ευγενικά κι αν δε συμφωνήσει ο άλλος, υποχωρείς επίσης ευγενικά και παρκάρεις όπου βρίσκεις θέση.
Με την πρακτική του vaska διαφωνώ. Συζητάς μία, συζητάς δύο και τέλος καλείς τροχαία. Τρεις γραμμές στο autoexec.bat...
Με την πρακτική του vaska διαφωνώ. Συζητάς μία, συζητάς δύο και τέλος καλείς τροχαία. Τρεις γραμμές στο autoexec.bat...
Δεν μου αρέσουν οι διαμεσολαβητές για να βρεθεί λύση και να γίνει το σωστό ούτε είμαι από κείνους που γυρίζουν την πλάτη στο πρόβλημα. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά έτσι λειτουργώ εγώ.
Πήγα νόμιμα κι έχουν περάσει 6 χρόνια από την ημέρα που μία κ@ριόλα γειτόνισσα μας γέμισε τα αυτοκίνητα πιτσιλιές από χρώμα γιατί ήθελε να βάψει τα κάγκελα στο μπαλκόνι της και ακόμα αργεί η λύση δια της νόμιμης οδού.
Λουκέτο κ@ριόλη και να δεις αν ξαναβάζεις το ρδέλο σου σε σημείο που ενοχλεί.
Καλησπέρα παιδιά.
Πώς σου φαίνεται να βρίσκεις καφάσια στο δρόμο απο καβατζωμένες θέσεις?
Για μένα δεν έχει νόημα ούτε η συζήτηση.
Όποιος προλάβει πρόλαβε είναι το δίκαιο (που και αυτό παράνομο είναι).
Μπορείς να του θέσεις το θέμα όποιος προλάβει πρόλαβε και αν διαφωνήσει αρχίζεις τις καταγγελίες όποτε το βάζει ώστε στο τέλος να μη το βάζει κανείς σας. :)
Γενικοτερα παιζουν συχνα παρατημενες κουλουρες οποτε δεν ειναι δειγμα πιασιματος θεσης
o_gavros
31/01/2019, 11:37
Απ' όσο ξέρω υπάρχει "άγραφος νόμος" που λέει δεν βάζουμε την κουλούρα μας εκεί που υπάρχει ήδη άλλη. Οκ. Δεν μου ανήκει προφανώς ούτε το δέντρο, ούτε το πεζοδρόμιο ή η θέση πάρκινγκ. Αλλά...
Να ξέρεις ότι αυτός δεν είναι και πολύ γερός σαν νόμος.
Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχουν αρκετά μηχανάκια που κλειδώνονται στις νερατζιές του πεζοδρομίου.
Κανείς μας δεν καβατζώνει θέση και κανείς ποτέ δεν έχει πει κουβέντα στον άλλον σε στυλ "ρε συ,μου πήρες τη θέση".
Όποιος βρίσκει κενό,βαζει το μηχανάκι του.
Και δεν έχουμε και μανούρες απο τους υπόλοιπους ενοικους με τα αμάξια,που ως επι τω πλείστον βρίσκουν εύκολα να παρκάρουν.
Μπορείς μεν να δοκιμάσεις να του μιλήσεις αλλά μην περιμένεις θαύματα.
Γενικοτερα παιζουν συχνα παρατημενες κουλουρες οποτε δεν ειναι δειγμα πιασιματος θεσης
κουλούρα περασμένη σε κουλούρα για προέκταση.
Οντως για κάποιο λόγο παίζουν πολλές παρατημένες.
Πώς σου φαίνεται να βρίσκεις καφάσια στο δρόμο απο καβατζωμένες θέσεις?.....
Πολύ μ' αρέσει.....που κάποιοι καλοί άνθρωποι, σκέφτονται, πώς είναι κρίμα να ψάχνω γύρω-γύρω για μιά άδεια θέση, μόλις
μάλιστα εμφανιστούν (που πάντα πετάγονται μόλις ακούσουν τον θόρυβο από τα καφάσια που σπρώχνω εμπρός-πίσω) τους
ευχαριστώ και δεν ξεχναω να τους τονίσω, τι θα τους κοστίσει μια πιθανή ζημια στ' αυτοκίνητό μου.....
basilis_k6
31/01/2019, 12:53
εγω δεν εχω καταλάβει ακομα γιατι ο αλλος εβαλε κουλουρες αφου μηχανη δεν εχει (?) και γιατι την ενοχλουν. χωραει 50 κουλουρες ενα δεντρο. ποιο το προβλημα στο να παρκαρει πάλι εκει.
εγω δεν εχω καταλάβει ακομα γιατι ο αλλος εβαλε κουλουρες αφου μηχανη δεν εχει (?) και γιατι την ενοχλουν. χωραει 50 κουλουρες ενα δεντρο. ποιο το προβλημα στο να παρκαρει πάλι εκει.
Πρέπει να εχει μηχανή ,αλλά έχει ρίξει 2 κουλούρες καραβίσιες (τα ακάθαρμα ) αντί για μια και καπακώνει την παλιά μικρή κουλουρίτσα που βρίσκεται απο κάτω.:D
Προφανώς βάζει και μοτοσακό πριν από εκείνη κι επαληθεύεται ο Κηλαηδόνης. Θα κοιμηθώ νωρίς κλπ.
basilis_k6
31/01/2019, 14:43
Προφανώς βάζει και μοτοσακό πριν από εκείνη κι επαληθεύεται ο Κηλαηδόνης. Θα κοιμηθώ νωρίς κλπ.
δεν βλέπω κατι κακο αν ειναι έτσι. προφανώς το δεντρο αυτο ειναι σε sweet spot και θέλει και αυτος να παρκάρει εκει οποτε οποιος προλάβει.
DRAKONET
31/01/2019, 15:19
Πολύ μ' αρέσει.....που κάποιοι καλοί άνθρωποι, σκέφτονται, πώς είναι κρίμα να ψάχνω γύρω-γύρω για μιά άδεια θέση, μόλις
μάλιστα εμφανιστούν (που πάντα πετάγονται μόλις ακούσουν τον θόρυβο από τα καφάσια που σπρώχνω εμπρός-πίσω) τους
ευχαριστώ και δεν ξεχναω να τους τονίσω, τι θα τους κοστίσει μια πιθανή ζημια στ' αυτοκίνητό μου.....
===============================================================
εγω τα χτυπαω με το αυτοκινητο οταν βρεθω σε τετοια φαση....εχω ενα παλιο ουτως η αλλως και δεν με νοιαζει και σιγα την ζημια
βεβαια βγαινω μετα εξαλλος εξω και φωναζω για αυτους που βαζουν μεσα στην μεση του δρομου τα καφασια και λεω θα καλεσω την αστυνομια...ουδεις να παρατηρει βεβαια..καθως κοταρες ειναι οταν ξερουν την κοτσανα τους ...και ακουν για αστυνομια !
Οντως για κάποιο λόγο παίζουν πολλές παρατημένες.
Να σε πω γιατί. Παθών βλέπεις...
Αυτές οι κινέζικες κουλούρες του 10ευρου είναι ΓΤΠΚ.
Ειδικά έξω που βρέχονται είναι θέμα χρόνου η κλειδαριά να παραδώσει πνεύμα και να μπλοκάρει. Οπότε αν δεν έχεις εργαλεία να την κόψεις (ή αν δεν είσαι τυχερός όπως εγώ να κλαδέψουν το δέντρο και να μπορεί να βγει από την κορυφή του) το 99% τις παρατάει
Να του αφησεις ενα σημειωμα:
"Αυτο ειναι το δεντρο μου και το κατουραω εδω και αρκετα χρονια. Μην κατουρας το δεντρο μου, βρες καποιο αλλο -Γαβ!"
... και το κινητο σου στο τελος για να βρειτε ακρη τηλεφωνικως γι'αρχη! :lol:
doctoras
01/02/2019, 08:04
είναι μερικοί εκεί έξω που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους τους ανήκει.
Γιαυτους που περιγραφεις η θεραπεία θα ηταν να ενταχθουν σε ενα κλιμάκιο κομμουνιστικής κοινωνιας για μερικα χρονακια να φαει μπόλικη κοινοκτημοσύνη μεχρι να επανεκτιμήσει καποια ιδιωτικα δικαιώματα στην καθημερινότητα
argy_kap
01/02/2019, 12:04
Δεν μου αρέσουν οι διαμεσολαβητές για να βρεθεί λύση και να γίνει το σωστό ούτε είμαι από κείνους που γυρίζουν την πλάτη στο πρόβλημα. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά έτσι λειτουργώ εγώ.
Πήγα νόμιμα κι έχουν περάσει 6 χρόνια από την ημέρα που μία κ@ριόλα γειτόνισσα μας γέμισε τα αυτοκίνητα πιτσιλιές από χρώμα γιατί ήθελε να βάψει τα κάγκελα στο μπαλκόνι της και ακόμα αργεί η λύση δια της νόμιμης οδού.
Λουκέτο κ@ριόλη και να δεις αν ξαναβάζεις το ρδέλο σου σε σημείο που ενοχλεί.
Μου έλειψες.... :a01:
Γυναίκα και να εχει πρόβλημα με κουλούρα πρώτη φορά το ακούω :p
τις εχει βαλει στο δέντρο ή πανω στην δικια σου κουλούρα(ως προέκταση)?
Γυναίκα και να εχει πρόβλημα με κουλούρα πρώτη φορά το ακούω :p
:cool::p:p:yuck:
τις εχει βαλει στο δέντρο ή πανω στην δικια σου κουλούρα(ως προέκταση)?
Πάνω στο δέντρο...
Πώς σου φαίνεται να βρίσκεις καφάσια στο δρόμο απο καβατζωμένες θέσεις?
Για μένα δεν έχει νόημα ούτε η συζήτηση.
Όποιος προλάβει πρόλαβε είναι το δίκαιο (που και αυτό παράνομο είναι).
Μπορείς να του θέσεις το θέμα όποιος προλάβει πρόλαβε και αν διαφωνήσει αρχίζεις τις καταγγελίες όποτε το βάζει ώστε στο τέλος να μη το βάζει κανείς σας. :)
Δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση που κάνεις με τα καφάσια και τη δική μου περίπτωση η οποία είναι διαφορετική...Είναι σα να έχεις βγάλει αλάρμ για να παρκάρεις και να έρχομαι εγώ σφήνα και να σου παίρνω τη θέση ''τσαμπουκά'', αν θες έτσι θα το παρομοίαζα πιο πολύ.
Δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση που κάνεις με τα καφάσια και τη δική μου περίπτωση η οποία είναι διαφορετική...
Δεν είναι τόσο διαφορετική, στη ουσία ένα καφάσι - σε σχήμα κουλούρας - έχεις στο δέντρο συνέχεια. Απλά τώρα έβαλε και ο τύπος τα δικά του καφάσια.
mia_zoi_kawa
02/02/2019, 05:35
Κοπελιά δεν έχω καταλάβει που ακριβώς έχεις αδικηθεί στην φάση με το δέντρο αλλά για να μπαίνεις και να το γράφεις εδώ πάει να πει ότι έχεις κάπου νιώσει άσχημα και μειωτικά με αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά θα σου θυμίσω ότι στην Ελλάδα κάθε είδους επιθετικότητα απέναντι στις γυναίκες οδηγούς (και όχι μόνο οδηγούς) είναι καθημερινό φαινόμενο (και αυτό στο γραφεί καποιος που έχει πάει στο νοσοκομείο απο γυναικα οδηγό). Ειναι εύκολο για τον καθένα να κάνει τσαμπουκα ή να λειτουργεί σαν άρπαγας απέναντι στον ποιο αδύναμο και αυτό φαίνεται σε όλα τα κοινωνικα επίπεδα και τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Από την κουλούρα στο δέντρο, την ουρά σε ένα ταμείο μέχρι τις καταπατήσεις ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Ετσι λοιπόν μην απορεις που ένας μοτοσυκλετιστης μπορει να φερθεί γαϊδούρινα σε μια συνάδελφο του. Είναι θέμα νοοτροπίας και παιδειας.
Τώρα από εκεί και πέρα μην ξεχνάς ότι ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού έχει μανιες και διάφορες ψυχοπαθειες και πραγματικά είναι μεγαλος μπελάς να βγάλεις άκρη μαζί του . Κουβεντιασε λοιπον μαζί με τον άνθρωπο ζύγισε τα πράγματα και δες πόσο άξιζει να ασχοληθεις για όλη την φαση....
βασικά ναι μίλα του να δεις αν ειναι άνθρωπος και παίρνει απο λογική κουβέντα να βρείτε μια λύση μαζι, αν ειναι κάνα ζώον αστο καλύτερα.
ποιο καλα να κόψεις το δεντρο να μην εχει κανεις παρα να προσπαθήσεις να βρεις λυση.
παίρνεις την μοτο σου απο εκει για το επόμενο ποστ θα είναι " βρήκα την σελα σκισμένη να βάλω κάμερα?"
Πιστεύω σε έχουμε καλύψει με τις απαντήσεις. Έχεις δίκαιο να αισθάνεσαι άσχημα , γιατί υπάρχει ο άγραφος νόμος, έχω την κουλούρα μου στο δέντρο, άρα κλειδώνω εγώ. Ουσιαστικά είστε και οι δύο παράνομοι, γιατί είστε πεζοδρόμιο. Όλοι σου λένε να τον γνωρίσεις, να δεις αν μπορεί να συζητήσει ή όχι.
Η περίπτωση να κλειδώνεται και οι δύο παίζει, ένας δεξιά ένας αριστερά από το δέντρο;
Αν δεν μιλιέται, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση που κάνεις με τα καφάσια και τη δική μου περίπτωση η οποία είναι διαφορετική...Είναι σα να έχεις βγάλει αλάρμ για να παρκάρεις και να έρχομαι εγώ σφήνα και να σου παίρνω τη θέση ''τσαμπουκά'', αν θες έτσι θα το παρομοίαζα πιο πολύ.
Όχι δεν είναι έτσι.
Στα αλάρμ ΕΙΜΑΙ εκεί.
Δεν καβατζώνω θέση ενώ μπορεί να είμαι σε άλλη χώρα για παράδειγμα.
telegonos
02/02/2019, 18:57
Ερώτηση.
Τι μηχανή παρκάρεις εσύ; Μάρκα, μοντέλο, χρονιά.
Τι μηχανή παρκάρει αυτός; Μάρκα, μοντέλο, χρονιά.
Αρχικά,εσύ γιατί αφήνεις την κουλούρα στο δέντρο?Για να καβατζώσεις θέση,σωστά?Αυτό δεν το βλέπεις λάθος?Τη θέση τη δικαιούσαι όσο το όχημά σου είναι εκεί και δεν υπάρχει άλλο "παρκαρισμένο".Φεύγοντας οφείλεις να "παραχωρείς" τη θέση που καταλάμβανε το όχημά σου στον επόμενο ενδιαφερόμενο.Γιατί να την καβατζώσεις εσύ τη θέση εφόσον πρόκειται για σημείο σε δημόσιο χώρο (άρα ανήκει σε όλους) και όλοι έχουν δικαίωμα "στάθμευσης" σ'αυτό?Μήπως κάποιος σε "πληρώνει με το ίδιο νόμισμα"?(κάνοντάς σου τη ίδια μλκια που εσύ άρχισες αφήνοντας την κουλούρα σου εκεί χωρίς να έχεις σταθμευμένη τη μηχανή σου)Εν τέλει,έχεις εξ αρχής λάθος τρόπους και σου κακοφαίνεται που κάποιος έχει "πιο λάθος" τρόπους απ'ότι εσύ και μάλιστα ανοίγεις και θρεντ θεωρώντας πως είσαι αδικημένη.Μάθε πως όταν παίζεις με τους "νόμους της ζούγκλας"(αφήνω εδώ την κουλούρα μου άρα εδώ παρκάρω μόνον ΕΓΩ) θα κερδίζεις μέχρι να βρεθεί κάποιος που την έχει πιο μεγάλη...(την κουλούρα:p )
Live2ride
02/02/2019, 20:48
Κοπελιά αν είχε δει ότι πάρκαρες το μηχανάκι σου εκεί μπορεί να το κάνει επίτηδες για να σε γνωρίσει. Υποψήφιος γαμπρός. :p
Αν το κάνει επίτηδες βάλε sugru ή εποξική 2 συστατικών στην τρύπα της κλειδαριάς και άστον να παιδεύεται. :owned:
Προσπαθούμε να βρούμε ποιος ειναι πιο νόμιμος απο τον αλλο. Η κοπέλα θεωρώ οτι αναφέρεται στο ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Ανέφερε οτι δεν ειναι κτήμα της η θεση, ωστόσο θα ήθελε μια συμβουλή ως προς τι πρεπει να κανει για να συνεχίσει να «παρανομεί» στο ίδιο δέντρο. Προφανώς και μπορει να «παρανομήσει» σε διπλανό σημείο του πεζοδρομίου.
Γνώμη μου ειναι οτι δεν κανεις τιποτα. Οποίος προλαβαίνει θα παρκάρει, μην χαλάς τη ζαχαρένια σου με ανούσια πράγματα.
Προσπαθούμε να βρούμε ποιος ειναι πιο νόμιμος απο τον αλλο. Η κοπέλα θεωρώ οτι αναφέρεται στο ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Ανέφερε οτι δεν ειναι κτήμα της η θεση, ωστόσο θα ήθελε μια συμβουλή ως προς τι πρεπει να κανει για να συνεχίσει να «παρανομεί» στο ίδιο δέντρο. Προφανώς και μπορει να «παρανομήσει» σε διπλανό σημείο του πεζοδρομίου.
Γνώμη μου ειναι οτι δεν κανεις τιποτα. Οποίος προλαβαίνει θα παρκάρει, μην χαλάς τη ζαχαρένια σου με ανούσια πράγματα.
Νόμιμος δεν είναι κανείς.Ούτε λιγότερο,ούτε περισσότερο. Η κοπέλα αναφέρεται στο ηθικό κομμάτι, όταν η ίδια φέρεται "ανήθικα" θεωρώντας πως καβατζώνει αρχικά μια "δημόσια" θέση με τη δική της κλειδαριά μόνο για πάρτη της???
Σόρυ κοπελιά αλλά μια χαρά σου ξηγήθηκε ο τύπος που σε έγραψε κανονικότατα και πέταξε τη δικιά του κλειδαριά πάνω από τη δική σου...μέχρι να βρεθεί κάποιος ακόμη, να σας γράψει και τους δυο και πάει λέγοντας ...Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της μλακίας τους μέχρι αυτή να τους γυρίσει μπούμερανγκ όπως στη δική σου,κατά τη γνώμη μου πάντα,περίπτωση.Θα είχες κάθε δίκιο αν το σημείο που έδενες τη μηχανή σου ήταν ιδιόκτητο(πχ κάγκελο του σπιτιού)και κάθε δικαίωμα να αφήνεις εκεί την κλειδαριά σου.Αφού είναι δημόσιο οφείλεις ξεπαρκάροντας να παίρνεις το λουκέτο σου μαζί.-
Ερώτηση.
Τι μηχανή παρκάρεις εσύ; Μάρκα, μοντέλο, χρονιά.
Τι μηχανή παρκάρει αυτός; Μάρκα, μοντέλο, χρονιά.
αυτη την ερωτηση δε τη καταλαβαινω.. τι σημασια μπορει να εχει κατι τετοιο?
θεωρεις δλδ οτι οποιος εχει μεγαλυτερη, ακριβοτερη, νεοτερη μηχανη εχει περισσοτερα δικαιωματα στο δρομο απ'τους υπολοιπους αναβατες?
Live2ride
03/02/2019, 09:27
Έτσι είναι, νόμιμος δεν είναι κανείς, αλλά ανήθικα φέρεται ο ένας από τους 2 που πάει και βάζει την μηχανή του εκεί που βλέπει ότι την παρκάρει ο άλλος, πόσο μάλλον στην περίπτωση που πιο δίπλα μπορεί να έχει άλλο δέντρο ή κολόνα χωρίς λουκέτο και πάει λέγοντας. Και δεν μιλάω για ένα ανοιχτό δημόσιο χώρο που εννοείται θα πας να την χώσεις και ας έχει λουκέτο, αλλά σε κάποια γειτονιά που πάνω κάτω ο καθένας ξέρει και βλέπει τις συνήθειες του άλλου.
Αν ο άλλος δεν έχει ήθος τρόπους συμπεριφοράς και είναι ο κλασικός Μ@λάκας, τραμπούκος, δικομανής Έλληνας που 9 στις 10 φορές παρανομεί αλλά την 1 θυμάται να επικαλεστεί τον Νομοθέτη γιατί έτσι τον συμφέρει θέλοντας να την μπει στον άλλον, ζήτω που καήκαμε. Ένας σωστός και λογικός άνθρωπος θα κοιτούσε πρώτα να έρθει σε συζήτηση με τον άλλο ακόμα και σε συνεννόηση να βάζει πχ την μηχανή τις ώρες που ο άλλος λείπει στην δουλειά και πάει λέγοντας.
Και επειδή η μοιχεία έχει πάψει να διώκεται ποινικά από το 1982 με νόμο της Κυβέρνησης Παπανδρέου, θα ήταν ηθικό να έρθω να παρκάρω το πουλί μου εκεί που ξέρω και βλέπω ότι το παρκάρεις μόνιμα εσύ βάζοντας ένα μονόπετρο και μια βέρα, σωστά?
ρητορική η ερώτηση. :rolleyes:
Δε μιλαμε για οποιοδήποτε πράγμα. Μιλαμε για τη γειτονιά. Δεν εξέφρασε παράπονο που πχ πηγα εγω κάποια στιγμή στη ζωή μου και έβαλα τη μηχανή μου εκει. Αυτο προφανώς εχει γίνει πολλές φορές. Δεν ειναι ολα στη ζωή «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» γιατι απλά μπορει να το κανει. Γιατι θα βρεθεί κι ενα μικρό ψάρι που κάποια στιγμή θα αρχίσει να βάζει «λουκέτα» και θα στη σπάει. Θα σου ξεφουσκώσει τα λάστιχα, θα σου κανει ζημιά γενικά κι όλο αυτο γιατι πολυ απλά δεν ειναι περισσότερο «ανήθικο» το να προκαλέσεις ζημιά σε κάποιο μοτο που «ανήθικα» ειναι παρκαρισμένο πανω στο πεζοδρόμιο.
Ειναι ωραίο πράγμα να σου λένε καλημέρα το πρωι κι οχι να αποξενώνονται οι άνθρωποι απο χαζοπαρεξηγησεις. Ετσι θα καταντήσουμε πρωταθλητές του πληκτρολογίου και θα ανταλλάσουμε μηνύματα με τον απέναντι μας μόνο στο «μοτο».
Στη προκειμένη περίπτωση αν ήμουν ο τυπάς δε θα πήγαινα με τον τσαμπουκά μου να παρκάρω εκει που εχει σημάδια οτι παρκάρει ήδη άλλος, ούτε φυσικά αν ήμουν στη θέση της κοπέλας θα ασχολιόμουν περισσότερο. Αν το σημείο ειναι καλο και προλαβαίνω θα παρκάρω εκει, αν οχι κάπου δίπλα. Στενόμυαλοι υπάρχουν πολλοί, δε θα διευρύνω εγω το μυαλο τους.
αυτη την ερωτηση δε τη καταλαβαινω.. τι σημασια μπορει να εχει κατι τετοιο?
θεωρεις δλδ οτι οποιος εχει μεγαλυτερη, ακριβοτερη, νεοτερη μηχανη εχει περισσοτερα δικαιωματα στο δρομο απ'τους υπολοιπους αναβατες?
Θυμίζει λίγο ερώτηση asl στα τσατ :p
Θυμίζει λίγο ερώτηση asl στα τσατ :p
asl! Με πήγες χρόνια πίσω τώρα. IRC, Yahoo Messenger, ICQ.
Και επειδή η μοιχεία έχει πάψει να διώκεται ποινικά από το 1982 με νόμο της Κυβέρνησης Παπανδρέου, θα ήταν ηθικό να έρθω να παρκάρω το πουλί μου εκεί που ξέρω και βλέπω ότι το παρκάρεις μόνιμα εσύ βάζοντας ένα μονόπετρο και μια βέρα, σωστά?
Respect
Έτσι είναι, νόμιμος δεν είναι κανείς, αλλά ανήθικα φέρεται ο ένας από τους 2 που πάει και βάζει την μηχανή του εκεί που βλέπει ότι την παρκάρει ο άλλος, πόσο μάλλον στην περίπτωση που πιο δίπλα μπορεί να έχει άλλο δέντρο ή κολόνα χωρίς λουκέτο και πάει λέγοντας. Και δεν μιλάω για ένα ανοιχτό δημόσιο χώρο που εννοείται θα πας να την χώσεις και ας έχει λουκέτο, αλλά σε κάποια γειτονιά που πάνω κάτω ο καθένας ξέρει και βλέπει τις συνήθειες του άλλου.
Αν ο άλλος δεν έχει ήθος τρόπους συμπεριφοράς και είναι ο κλασικός Μ@λάκας, τραμπούκος, δικομανής Έλληνας που 9 στις 10 φορές παρανομεί αλλά την 1 θυμάται να επικαλεστεί τον Νομοθέτη γιατί έτσι τον συμφέρει θέλοντας να την μπει στον άλλον, ζήτω που καήκαμε. Ένας σωστός και λογικός άνθρωπος θα κοιτούσε πρώτα να έρθει σε συζήτηση με τον άλλο ακόμα και σε συνεννόηση να βάζει πχ την μηχανή τις ώρες που ο άλλος λείπει στην δουλειά και πάει λέγοντας.
Καταρχήν το παράδειγμά σου είναι λίγο-πολύ άκυρο μιας και στην περίπτωση του πουλιού σου θα έχει λόγο και το ίδιο το "πάρκινγκ" για το αν τελικά θα "παρκάρεις" ή όχι...
Ανήθικο είναι το να "καβατζώνεις" κάτι που δε σου ανήκει...και αυτό το ξεκίνησε η κοπελιά αφήνοντας το λουκέτο της στο δέντρο ακόμη κι όταν έφευγε θεωρώντας πως μόνο αυτή έχει δικαίωμα να παρκάρει εκεί.
Επίσης δεν έχουμε θίξει κάτι ακόμα. Ο νέος κουλουράς είναι αγοραστής διαμερίσματος στην πολυκατοικία που έχει μπροστά της το δέντρο. Η κοπέλα έχει ιδιόκτητο διαμέρισμα στο όνομά της;
rainmike
03/02/2019, 20:23
Καταρχήν το παράδειγμά σου είναι λίγο-πολύ άκυρο μιας και στην περίπτωση του πουλιού σου θα έχει λόγο και το ίδιο το "πάρκινγκ" για το αν τελικά θα "παρκάρεις" ή όχι...
Ανήθικο είναι το να "καβατζώνεις" κάτι που δε σου ανήκει...και αυτό το ξεκίνησε η κοπελιά αφήνοντας το λουκέτο της στο δέντρο ακόμη κι όταν έφευγε θεωρώντας πως μόνο αυτή έχει δικαίωμα να παρκάρει εκεί.
Δηλαδή δεν είναι ανήθικο να πας με μια αρραβωνιασμένη-παντρεμένη κοπέλα ασχέτως αν επιθυμεί διακαώς να γίνει< το πάρκινγκ σου>
Δηλαδή δεν είναι ανήθικο να πας με μια αρραβωνιασμένη-παντρεμένη κοπέλα ασχέτως αν επιθυμεί διακαώς να γίνει< το πάρκινγκ σου>
Για εσένα που θα πας,όχι.Για αυτή που το επιθυμεί διακαώς, πολύ...
ps:Έχετε μπλέξει τις "κουλούρες" ορισμένοι...:bawl:
Επίσης δεν έχουμε θίξει κάτι ακόμα. Ο νέος κουλουράς είναι αγοραστής διαμερίσματος στην πολυκατοικία που έχει μπροστά της το δέντρο. Η κοπέλα έχει ιδιόκτητο διαμέρισμα στο όνομά της;
Ε, και; δεν ανήκει στην πολυκατοικία και κατ επέκτασιν στα όποια διαμερίσματα, ούτε το δέντρο ούτε το πεζοδρόμιο... Όταν έμενα στο σπίτι της πρώην μου (ιδιόκτητο) επί 20+ χρόνια πάντα πάρκαρα πλησίον της εισόδου της (το πεζοδρόμιο έχει πλάτος 3 μέτρα) και το έδενα στα κάγκελα. Ήρθε ενοικιαστής με σκούτερ και το εβαλε στην θέση αυτή. Πήγα και του εξήγησα όμορφα ότι είμαι ιδιοκτήτης, ότι παρκάρω εκεί χρόνια και να το βάλει πιο πίσω από το δικό μου, και αυτό ήταν όλο....
panos_zip
03/02/2019, 21:34
Το πιο πιθανο ειναι να μην εχει παρει καν χαμπαρι ο τυπος οτι παρκαρε αλλο μηχανακι εκει
Βρηκε δεντρο ελευθερο και το εβαλε.
Μίλα του. Αμα τα βρείτε, καλώς. Άμα τη βρείτε, καλύτερα. ΑΝ δεν βρείτε τίποτα, βρες αλλο δεντρο να βρεις την ησυχια σου.
tzimidis
03/02/2019, 22:08
Για να καταλάβω, οι ιδιοκτήτες έχουν δικαιώματα και επί της δημόσιας περιουσίας?
Είμαι ενοικιαστης. ΌΛΟΙ γύρω μου είναι ιδιοκτήτες.
Μου πήρε αρκετό χρόνο να καταλάβουν ότι δεν είναι έτσι.
Βέβαια τώρα όταν περνάω, κλείνουν στη γειτονιά παντζούρια κουρτίνες παράθυρα και μπαλκονοπόρτες,
κρύβονται τα παιδιά στις πιλοτες, τα σκυλιά μαζεύουν την ουρά και σκυβουν σεβασμια το κεφαλι, μανιατισσες μαυροφορεμενες μου κάνουν βουντού στο σταυροδρόμι τις νύχτες με ολογιομο φεγγάρι,
αλλά το point, το πιάσανε.
You don't mess with the zoohan.
Ελλάδαρα.....
Tzimidis... οταν περνας απο τη γειτονια γινεται η νυχτα μερα απο τα @@ που σερνονται στην ασφαλτο και βγαζουν σπιθες?? :lol:
tzimidis
03/02/2019, 22:33
Tzimidis... οταν περνας απο τη γειτονια γινεται η νυχτα μερα απο τα @@ που σερνονται στην ασφαλτο και βγαζουν σπιθες?? :lol:
Οχι γιατί σκαλωνουν στα μαρσπιε.
Και δεν είναι θέμα @@@,
είναι ποιος θα δείξει πιο insane.
Αυτό με τον ιδιοκτήτη και τον ενοικιαστή σε δέντρο/κάγκελο/whatever στον δρόμο που κάνουν αρκετοί δεν το καταλαβαίνω.Δεν εννοώ κάποιον απο εδώ,απλά συμβαίνει. Να δεχτώ ότι είσαι παλιότερος στην γειτονιά και έχεις καβατζώσει αλλά το ότι εγώ νοικιάζω τι σε νοιάζει;Σπίτι σου μπήκα;
Βρίσκω άδειο δέντρο/κάγκελο βάζω το μηχανάκι,τι να κάνουμε.Όταν το βρίσκεις άδειο κλειδώνεις εσύ.Ή ο απέναντι.Ή ένας άσχετος με την γειτονιά,μην κάνετε σαν το κολοχώρι μου που δεν μπορείς να παρκάρεις μπροστά στο σπίτι του απέναντι γιατί είναι ''δικό'' του πάρκινγκ.
Μαζι με το σπίτι στο συμβόλαιο επειδή δεν θα είχε θέση πάρκινγκ το διαμέρισμα έβαλαν στο συμβόλαιο την θέση στο δέντρο
o_gavros
04/02/2019, 14:52
Νεοσσέ αν υποψιαστώ ότι γυπαετίζεις προικοθηρικά, θα πηδηχτω απο το παράθυρο.
Για να καταλάβω, οι ιδιοκτήτες έχουν δικαιώματα και επί της δημόσιας περιουσίας?
Είμαι ενοικιαστης. ΌΛΟΙ γύρω μου είναι ιδιοκτήτες.
Μου πήρε αρκετό χρόνο να καταλάβουν ότι δεν είναι έτσι.
Βέβαια τώρα όταν περνάω, κλείνουν στη γειτονιά παντζούρια κουρτίνες παράθυρα και μπαλκονοπόρτες,
κρύβονται τα παιδιά στις πιλοτες, τα σκυλιά μαζεύουν την ουρά και σκυβουν σεβασμια το κεφαλι, μανιατισσες μαυροφορεμενες μου κάνουν βουντού στο σταυροδρόμι τις νύχτες με ολογιομο φεγγάρι,
αλλά το point, το πιάσανε.
You don't mess with the zoohan.
Ελλάδαρα.....
Επικό πόστ!!!
(μου΄χει συμβεί ένα ξημέρωμα στην Αρκίτσα.ακόμα γελαω)
Μ@λ@κί@ είναι ο συγκεκριμένος τρόπος ασφάλισης γιατί καταργείται με ένα 10ράκι πολύγωνο αλλά μιας και βγήκε μπροστά μου στο φβ και μιλάει για δέντρα το βάζω για τον χαβαλέ
https://www.facebook.com/diamandino/videos/1021771824696138/?t=27
Live2ride
04/02/2019, 20:57
Και με μία λίμα κόβεις την αλουμινένια μανέτα εσωτερικά της κλειδαριας και απελευθερώνεται σε 2 λεπτά. Πολύ μλκ όντως.
Πιστεύω σε έχουμε καλύψει με τις απαντήσεις. Έχεις δίκαιο να αισθάνεσαι άσχημα , γιατί υπάρχει ο άγραφος νόμος, έχω την κουλούρα μου στο δέντρο, άρα κλειδώνω εγώ. Ουσιαστικά είστε και οι δύο παράνομοι, γιατί είστε πεζοδρόμιο. Όλοι σου λένε να τον γνωρίσεις, να δεις αν μπορεί να συζητήσει ή όχι.
Η περίπτωση να κλειδώνεται και οι δύο παίζει, ένας δεξιά ένας αριστερά από το δέντρο;
Αν δεν μιλιέται, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
To ξέρω ότι είμαστε και οι δύο παράνομοι, το έγραψα και από μόνη μου...Να τον γνωρίσω σίγουρα αλλά δεν τον πετυχαίνω. 2 μέρες τώρα απλά δεν πιάνει όλη τη θέση και αφήνει χώρο να παρκάρουμε και οι δύο. Σ' ευχαριστώ.
Παπί εγώ honda, αυτόματο αυτός Sym. Αλλά γιατί ρωτάς λεπτομέριες;
Παπί εγώ honda, αυτόματο αυτός Sym. Αλλά γιατί ρωτάς λεπτομέριες;
Μάλλον έχει το sym και ήθελε να ξερει με ποιον εχει να κανει. :roflmao:
Live2ride
06/02/2019, 08:42
Sym έχει και το κλειδώνει μη του το κλέψουν? :eleison:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
TsoliasGR
09/02/2019, 12:43
Sym έχει και το κλειδώνει μη του το κλέψουν? :eleison:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αυτόματο είναι όχι παπί της SYM.Κυκλοφορούν πολλά εκεί έξω και χρειάζονται λογικά ανταλλακτικά οπότε ναι...
Τώρα αν αφήσω εγώ το δικό μου έξω ξεκλείδωτο δεν θα το κλέψει κανείς γιατί ακόμα και ο κλέφτης θα φοβάται μην μείνει παρακάτω και τον δέσουν...
Τώρα για το παρκάρισμα.Μιας και σου αφήνει χώρο να δέσετε και οι 2 νομίζω όλα καλά...
Εμένα μου χε τύχει όταν πρωτοήρθα στην πολυκατοικία που είμαι (όχι για πολύ ακόμα βέβαια) ένας συνάδελφος ντελιβεράς που εντελώς τυχαία μένει στην ίδια πολυκατοικία...
Να δένει μια στο κάγκελο που έδενα εγώ μια παρακάτω.Κάποια στιγμή τυχαία συναντηθήκαμε την ώρα που έδενα εγώ το μηχανάκι και αυτός πήγε να πάρει το δικό του,με είδε που μπήκα μέσα, και ως δια μαγείας ΠΟΤΕ εδω και 2 χρόνια δεν έχει δέσει στην θέση μου.
Και δεν είπαμε ούτε λέξη.Οπότε μπορείς να θεωρήσεις νομίζω λήξαν το συμβάν;