View Full Version : Εξωτερικό τέλη Ιουνίου
Τέλος Ιουνίου, ετοιμάζω εκδρομή εξωτερικό. Πατρα- Βενετία- Μπλεντ Σλοβενίας- βόλτες 7 μέρες - Βενετία- Πάτρα- Αθήνα.
Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή το πρόγραμμα μου, εγώ πάντως ετοιμάζομαι.
Αν κάποιος είναι εκείνες τις ημερομηνίες προς εκείνα τα μέρη, ευχαρίστως να οδηγήσουμε μαζί κανένα χιλιόμετρο, ή να πιούμε κανένα καφέ ή μπύρα, ή παρέα στο καράβι.
karellen
02/03/2019, 09:18
Σε ζηλεύω ρε μαγκάκι.
Καλό ταξίδι. :wave2:
Τέλος Ιουνίου, ετοιμάζω εκδρομή εξωτερικό. Πατρα- Βενετία- Μπλεντ Σλοβενίας- βόλτες 7 μέρες - Βενετία- Πάτρα- Αθήνα.
Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή το πρόγραμμα μου, εγώ πάντως ετοιμάζομαι.
Αν κάποιος είναι εκείνες τις ημερομηνίες προς εκείνα τα μέρη, ευχαρίστως να οδηγήσουμε μαζί κανένα χιλιόμετρο, ή να πιούμε κανένα καφέ ή μπύρα, ή παρέα στο καράβι.
Διπλός?
Μονός φίλε. Έχω ξαναπάει σε εκείνα τα μέρη, είναι πανέμορφα, αλλά λόγο καιρού αναγκαστικά να φύγω και να προσαρμόσω το ταξίδι αλλιώς, αφήνοντας πίσω ανοιχτούς λογαριασμούς.
Ομοίως νοιώθω ότι έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε ταξίδια που έχω κάνει. Αλλά δεν είναι μοτοσυκλετιστικοί. Είναι κυρίως κορυφές βουνών που δεν πρόλαβα να περπατήσω και νησάκια στα οποία επίσης δεν είχα χρόνο να πάω κολυμπώντας. Τέτοιοι στόχοι μου αφήνουν την αίσθηση των "χρωστούμενων".
Μοτοσυκλετιστικά, ανοιχτό λογαριασμό νιώθω ότι έχω με τους καταρράκτες Δρυμώνα. Κάποια στιγμή θέλω να το κάνω με καλή παρέα.
Καλό ταξίδι!
Grafton 505
02/03/2019, 20:33
Με το καλό !!!