Σύνδεση

View Full Version : 1ος Αγωνας VisitQatar Grand Prix 2019

Σελίδες : 1 [2] 3

MG-KTiNoS
10/03/2019, 19:00
Αμα καταλαβες αυτο απο τα οσα εγραψα λυπαμαι αλλα εχεις σοβαρο προβλημα

Σοβαρό πρόβλημα έχεις εσύ που μας ζαλίζεις τα ΧΧ με τους 5 6ους
:lol:
Σε βαρεθήκαμε ρε φίλε πως να το κάνουμε.
Κι εγώ Πετρούτσι είμαι αλλά δεν σας σας ψέλνω όλη μέρα

:smokin:

RaGe_Raptor
10/03/2019, 19:01
Παρηγορηθείτε τώρα ότι ο μπάρμπας πέρασε τον Βινιάλες...
Μπράβο Μπάρμπα !
Στον επόμενο αγώνα αν πέσουν 5 6 πας και βάθρο !
χαχαχαχαχα

Κτηνε, σοβαρά τώρα? Λολ ρε φίλε...

basilis_k6
10/03/2019, 19:03
η κίνηση του μαρκεζ σε στυλ "εγω μπαινω αμα θες πέφτουμε παρέα αλλιως κάνε ακρη" ειναι πλέον κανονική προσπάθεια προσπέρασης?

FotisFz1
10/03/2019, 19:03
Σοβαρό πρόβλημα έχεις εσύ που μας ζαλίζεις τα ΧΧ με τους 5 6ους
Σε βαρεθήκαμε ρε φίλε πως να το κάνουμε.
Κι εγώ Πετρούτσι είμαι αλλά δεν σας σας ψέλνω όλη μέρα
(που σας τον φόρεσε κι όλας)
:smokin:

Παιδια εσεις που τον ξερετε κι ολας εχει κατι ;
κριμα ειναι να τον κοροιδευουμε αν εχει καποιο προβλημα
δεν ειναι σωστο
Ο Πετρουτσι πως ακριβως μας τον φορεσε;

RaGe_Raptor
10/03/2019, 19:05
η κίνηση του μαρκεζ σε στυλ "εγω μπαινω αμα θες πέφτουμε παρέα αλλιως κάνε ακρη" ειναι πλέον κανονική προσπάθεια προσπέρασης?

Πραγματικά, αν δεν τον "περίμενε" ο Ντόβι, μαλλιοκουβαρα θα γινόταν

Akalestos
10/03/2019, 19:05
Κτηνος επειδη μας τα ειχες πρηξει ολο αυτο τον καιρο με τον Χορχε με τις υγειες σου... ασπρο πατο βαθυ λαρυγγακι!

g_m900
10/03/2019, 19:07
Νικο (MG-KTINOS) Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση απαξιωση στον Ροσσι.
Κερδισε τον poleman teamate του και κερδισε 13 θεσεις σε εναν ΦΟΒΕΡΟ αγωνα.
Αποδειξη οτι τα ΥΑΜΑΗΑ δεν πανε ειναι οτι ηταν και η 1η ΥΑΜΑΗΑ στον αγωνα τερματιζοντας 5ος.
Δεν επεσε κανενας και κερδισε τους παντες μια και αν ηταν σε κανα Ducati... Θα σου λεγα εγω.
Το τι κινητρο ηταν αυτος ο αγωνας για τον γιατρο δεν λεγεται γιατι ειναι και η αποδειξη οτι η ηλικια δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο. Τον κερδισανε οσοι ειχανε καλυτερο μηχανακι... Οχι απαραιτητα ταλεντο στην οδηγηση.
Απο κει και μετα... Κομπιουτερ ο Ντοβι και υπολογιστικός Μαρκεθ.
Ο Ρινς πηγαινε για νικη... Αλλα εκανε λαθακι.
Λορενθο... Ας περιμενουμε αγωνες που του αρεσουν.
Κουανταραρο... Μικρος... Του φυγανε τα φλοκια απο την καυλα και γενικα ηταν μικρος σε διαρκεια λογω οτι εκαψε και τα ελαστικα του.

MG-KTiNoS
10/03/2019, 19:08
Κτηνε, σοβαρά τώρα? Λολ ρε φίλε...

Όχι ασόβαρα....
Εγώ το έβαλα ένα μπαστούνι στις ρόδες και ήρθες 17ος (ξέρω που ήτανε)
και μετά ήρθε 5oς
Μεγάλο αποτέλεσμα μπράβο.
Αλλά μια και μιλάμε για ήρωες
Δεν σας άκουσα να λέτε τίποτα για ΚΑΛ
που έτρεχε μ ένα πόδι
Έχει κολλήσει η βελόνα στο μπάρμπα.
Γουέλ συνηθίστε το γιατί ΚΑΙ φέτος εκεί θα είναι και πάλι καλά.
Κι αν είναι τόσο πιλοτάρα ας βρει πιο ανταγωνιστικό μηχανάκι
-καράλολ-

Κτηνος επειδη μας τα ειχες πρηξει ολο αυτο τον καιρο με τον Χορχε με τις υγειες σου... ασπρο πατο βαθυ λαρυγγακι!
Κατ αρχή εγώ έχω ξεκαθαρίσει εδώ και κάμποσα χρόνια ότι είμαι Ιταλόφιλος Ντουκάτι κλπ
αλλά όπως σας είπα και στην αρχή του Σαββατοκύριακου
Μηδένα προ του τέλους κακάριζε γιατί στο κάτω κάτω
μετά τα 30 τι 3ος τι 15ος ούτε η τηλεόραση δεν σε δείχνει
:cool:

FotisFz1
10/03/2019, 19:20
Την λακαμια σου με τον Πετρουτσι τι την εκανες εντιτ??
αφου φαινεται απο κατω στην "παραθεση" που εκανα
Να παραδεχθεις οτι την πεταξες την "χοντρη" για αλλη μια φορα δεν παιζει ε?
κ.ktine μας

Stavrakos
10/03/2019, 19:22
Έλα ρε σιγά τι έκανε ο Rossi επειδή κόλλησε πίσω από τους πρώτους και βγήκε 5ος ενώ ξεκίνησε στην πέμπτη σειρά? Σιγά τα αυγά.... Πάτε καλά ρε?

MG-KTiNoS
10/03/2019, 19:28
Την λακαμια σου με τον Πετρουτσι τι την εκανες εντιτ??
αφου φαινεται απο κατω στην "παραθεση" που εκανα
Να παραδεχθεις οτι την πεταξες την "χοντρη" για αλλη μια φορα δεν παιζει ε?
κ.ktine μας

Και τι έγινε ρε φίλε?
Θα μου κόψεις το μισθό ή θα χάσω:D... το πούλιτζερ δημοσιογραφίας?
Όλη τη σεζόν θα σπάω πλάκα με τις Ροσσικές αναλύσεις σας τύπου
-Ποιος έριξε το μπέναλτι και μου κλεισε το σπίτι

Άντε τώρα στην Αργεντινή για νέες περιπέτειες.
Θα περάσει ο Γιατρός το Γιώργη και το Βινιάλες τι λετε???

TROOPER
10/03/2019, 19:34
Νικο...
Στα 40 του, με ενα μηχανακι 20 χαω κατω, ξεκινωντας απο του διαολου τη μανα το να βγαινεις 5ος σε εναν αγωνα που ολα ηταν τοσο κοντα...ε δεν το λες το παλικαρι για αποσυρσυ.

Οσο για τον Ντοβι οπως και για τον Μαρκ ειπα. Repeat!

Και οσο για τον Καλεχω πει ηδη απο το προηγουμενο ποστ μου οτι το παιδι ειναι σκυλος και τρομερα σκληροτραχηλος "μπασταρδος" αγγλαρας και θα φτυσουν αιμα μαζι του. Το απεδειξε με το καλημερα σας.

Οσο για τον φιλο σου τον Ιανονε...τετοιον μαλακα η πλαση βγαζει μονο κατα λαθος!!!

MikeG
10/03/2019, 19:44
Κονσέρβα για εμάς που πίναμε ρακες;

g_m900
10/03/2019, 19:47
Πηγες στο Καρδισταν και επινες ρακες???
Σε πειραξαν τα πολλα τα κυβικα

THRESH
10/03/2019, 19:53
Νομίζω οτι ο Καλ είναι σκληροτράχηλος αλλά κ σκληρός γενικά, γιαυτό κ έχει αρκετές τούμπες , στη συνέντευξη ευχαρίστησε τον χειρούργο του , μακάρι να έχει διάρκεια.

Πάρα πολύ καλή Honda σε δύναμη κ σε Μάρκο, η Ducati μοιάζει μυαλωμένη για άλλη μια φορά με αυτόν τον τρομερό αναβάτη που δε λαλά, δε πολυμιλά, απλά κερδίζει κ κάνει την δουλειά του.

Εντυπωσιακη η Suzuki , κάνει τη Yamaha να φαίνεται μικρό εργοστάσιο που τώρα πρωτομπήκε.

Κι φτάνουμε στο ρεζουμέ : όλοι περίμεναν το κάτι παραπάνω απο τη Yamaha, σε αγώνα πλέον. Να δεχτούμε οτι αυτό είναι το μέλλον για φέτος απο δω κ πέρα -> καλύτερα κλείδωμα ή μήπως να το δούμε ψύχραιμα ως πρώτος αγώνας σε μια πίστα που βλέπει το πρωί 35 βαθμούς άσφαλτο κ προς το βράδυ 14 ?

Γιατρός προσπάθησε 110% (φοβόμουν μην πέσει , κάτι έλεγε κ ο Διατσίδης για το μπροστινό του) , Vinales συνεχίζει να πηγαίνει καλά στο Β μισό του αγώνα αλλά να χάνει εμφατικά στο Α μισό.
Εντυπωσιακοί επισης οι ρούκις,πολύ πάθος πολύ όρεξη.

Για να δούμε στα επόμενα

ΥΓ Τζακ Μίλερ, σου αξίζουν συγχαρητήρια που πήρες θέση ενώ δεν είχες...

ptc
10/03/2019, 20:38
Ο ΡΟΣΣΙ 0.6 από τον νικητή....

Τον ειδα τον αγωνα Γιωργο, ευχαριστω. :p
Βαθρο δεν υπηρχε περιπτωση να δει φυσικα, αλλα πραγματικα ηταν υπερπροσπαθεια και αξιζουν πολλα respect στον γιατρο.

Φοβερος αγωνας. Μπροστα εγινε της πουτανας, ειχαμε και το γιατρο να δινει θεαμα στα μετοπισθεν. Καλα ξεκιναμε... :)

Κονσέρβα για εμάς που πίναμε ρακες;

https://www.dailymotion.com/video/x73x114

cityfly
10/03/2019, 20:54
Τον κυνηγάει ο Quartararo!

Που ξεκίνησε από τα πιτ...

slzr
10/03/2019, 20:55
Ωραίος αγώνας.. Θα έχει πολύ θέαμα το '19 !

404369

cityfly
10/03/2019, 21:01
Νικο (MG-KTINOS) Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση απαξιωση στον Ροσσι.
Κερδισε τον poleman teamate του και κερδισε 13 θεσεις σε εναν ΦΟΒΕΡΟ αγωνα.
Αποδειξη οτι τα ΥΑΜΑΗΑ δεν πανε ειναι οτι ηταν και η 1η ΥΑΜΑΗΑ στον αγωνα τερματιζοντας 5ος.
Δεν επεσε κανενας και κερδισε τους παντες μια και αν ηταν σε κανα Ducati... Θα σου λεγα εγω.
Το τι κινητρο ηταν αυτος ο αγωνας για τον γιατρο δεν λεγεται γιατι ειναι και η αποδειξη οτι η ηλικια δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο. Τον κερδισανε οσοι ειχανε καλυτερο μηχανακι... Οχι απαραιτητα ταλεντο στην οδηγηση.
.

Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, αν είχε κερδίσει 13 θέσεις θα τερμάτιζε πρώτος. 14ος ξεκίνησε 9 θέσεις κέρδισε.
Δεν έπεσε κάποιος αλλά υπήρξε ένα θέμα μηχανικού (αν θεωρήσουμε μηχανικό θέμα τη σέλα) προβλήματος.
Συμφωνώ όμως με το πνεύμα του σχολίου σου.

cityfly
10/03/2019, 21:07
Ωραίος αγώνας.. Θα έχει πολύ θέαμα το '19 !

404369

Αυτή πρέπει να μπει σε αρχείο για τους προληπτικούς αν το πάρει ο Ντόβι φέτος. Ήταν ανάποδα σε σχέση με πέρισυ (ως προς το ποιος είναι πιο άκρη). Αν το ξαναπάρει ο Μάρκεζ κι οι προληπτικοί θα πετάξουν τα γούρια τους :p

faf
10/03/2019, 21:08
Ο Miller πιστεψε οτι χωρις σελα θα πηγαινε πιο γρηγορα και γι αυτο την ξηλωσε;;;:D

MG-KTiNoS
10/03/2019, 21:08
Και μια μικρή λεπτομέρεια...
Αυτοί από κάτω κέρδισαν ε? :D
404370

THRESH
10/03/2019, 21:11
δεν έτρεξαν οι θεατές σήμερα, απο Τρίτη αυτοί, γύρω στις 8-9 το πρωί, για κάνα 8ώρο τουλάχιστον

basilis_k6
10/03/2019, 21:31
μπράβο ρε ντοβι. αυτο που έκανε στο μαρκ στο τέλος ηταν απλα θεικο. τον γείωσε πολύ ασχημα, ηξερε οτι θα κάνει πουστια και τον άδειασε. μεγαλο respect.

Kas_Tracer
10/03/2019, 22:22
By the way που λένε και στο χωριό μου.
Η κίνηση της βλαχαδερής αυστραλέζικης δευτεράτζας να πετάξει το κάθισμα στον αέρα στην μέση του δρόμου (ούτε καν στην άκρη της πίστας δεν έκανε ο αθεόφοβος)
δεν είναι εγκληματική και χρήζει βαρειάς τιμωρίας ?

GIOTIS750
10/03/2019, 22:22
link :):hunter:

btsport2

http://cricfree.ws/bt-sport-2-live-stream

http://www.tvball7.com/bt-sport-2

https://www.streamgaroo.com/television/united-kingdom/bt-sport-2-streaming αργει λιγο στην αρχη αλλα μετα παιζει καλα

https://ketemulagi.net/live-streaming-motogp/ πολλα λινκ

https://motorsports-stream.com/live/motogp-live-stream-2/channel-1/

http://motosteki.blogspot.com/2016/05/motogp-live.html

https://servusmotogp.com/livestream-servustv/

http://sportlemons.com/

http://www.tvgolazo.com/2018/09/motogp.html

13:35 ΜΟΤΟ3 ΖΕΣΤΑΜΑ

14:05 ΜΟΤΟ2 ΖΕΣΤΑΜΑ

14:35 MOTOGP ΖΕΣΤΑΜΑ

15:45 ΜΟΤΟ3 ΑΓΩΝΑΣ

17:05 ΜΟΤΟ2 ΑΓΩΝΑΣ

18:30 MOTOGP ΑΓΩΝΑΣ

20:30 Εκπομπή Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=31715

slzr:beer:

sek:beer:

MG-KTiNoS:beer:

dimitris777:beer:

BLiTzER
10/03/2019, 22:26
Παιδιά, επειδή δεν είδα τον αγώνα, αυτή η πιλοτάρα ο Lorenzo πώς τα πήγε;

GIOTIS750
10/03/2019, 22:31
Ευχαριστώ, με έσωσες. Το ξέχασα τελείως.

:beer::beer:

peterTHErider
10/03/2019, 22:36

με απλα λογια ηταν ανταξιος του εαυτου του και σταθερος στα αποτελεσματα που μας εχει συνηθισει.σταθερος αναβατης.μ

Rac3rX
10/03/2019, 22:41
Μερικές παρατηρήσεις:

-Εμφανως βελτιωμενες σε ισχύ οι Honda αλλά ακόμα θέλουν βελτίωση στο setup.Φαινοταν στον τρόπο που φρεναρε ο ΜΜ ότι ακόμα δεν έχουν σωστή αίσθηση στο μπροστινό,κατι για το οποίο έχει παραπονεθεί και ο Cal.

-Οι Suzuki θα παιζουν δυνατά για το βάθρο στις πιο κλειστές πίστες.Εχουν μειώσει και ελαφρώς τη διαφορά σε δύναμη.

-Ο Ροσσι πρέπει να βελτιώσει την απόδοση του στα χρονομετρημενα,αν και ή Yamaha για αλλη μία χρονιά δε φαίνεται να μπορεί στον αγώνα. Μεγάλος αγώνας από τον Ροσσι σήμερα,αλλα σημαντικό το οτι το μπροστινό γκρουπ έδινε αργό ρυθμό.

-Vinales μεγάλη απογοήτευση,και με την απόδοση του αλλά κυρίως με το ότι δεν φαίνεται να μπορεί να αξιολογήσει σωστά το πακέτο που έχει.Πως γίνεται κάθε φορά να θεωρεις ότι δουλεύεις με την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση και κάθε φορά να διαψευδεσαι στον αγώνα? Ελπίζω να ήταν κακή παρένθεση το σημερινό.

-Οι ΚΤΜ μπαίνουν στον 3ο χρόνο έχοντας ρίξει τεράστια ποσά και πόρους.Αν μέχρι το τέλος της σεζόν δεν έχουν μονιμοποιησει την παρουσία τους στη δεκάδα θα πρέπει να επαναξιολογησουν την τακτική τους.

-Δε νομίζω ότι ή σημερινή εικόνα του Lorenzo θα επαναληφθεί στη συνέχεια.Παντως οι 2 πτώσεις σε ένα ΣΚ όταν με την Ducati είχε 3 σε ολόκληρη σεζόν (εκτός από αυτές που οφείλονταν σε μηχανική βλάβη) ίσως κάτι να δείχνουν για την Honda.Θα δείξει και στους επόμενους αγώνες.

BLiTzER
11/03/2019, 02:12
με απλα λογια ηταν ανταξιος του εαυτου του και σταθερος στα αποτελεσματα που μας εχει συνηθισει.σταθερος αναβατης.μ

Επιτέλους, καβάλησε καλό μηχανάκι και έδειξε την πραγματική του αξία, γιατί το ντουκάτι τον είχε θάψει.

7Tolis
11/03/2019, 06:06
Η κίνηση της βλαχαδερής αυστραλέζικης δευτεράτζας να πετάξει το κάθισμα στον αέρα στην μέση του δρόμου (ούτε καν στην άκρη της πίστας δεν έκανε ο αθεόφοβος)
Ω ναι.Το ιδιο πιστευω και εγω ως προς τη κίνηση του αυτή.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/03/2019, 06:38

Επιτελους.Και καποιος αλλος που το ειδε.Για μενα πρεπει να φαει τιμωρια ο παλιομαλακας.Ειναι δυνατον?Τι σκαιφτοτανε.Βεβαια οι αγωνοδικες για αλλη μια φορα κοιμουνται.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
11/03/2019, 06:39

Οπως πολυ σωστα ειχανε πει καποιοι.
1 2 η χοντα...

Vice
11/03/2019, 08:04
Επιτέλους, καβάλησε καλό μηχανάκι και έδειξε την πραγματική του αξία, γιατί το ντουκάτι τον είχε θάψει.

Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι δεν ειναι καλός οδηγός και αδίκως πέτυχε ότι πέτυχε στην καριέρα του; Και στην Ντουκάτι τα ίδια αποτελέσματα έφερνε αρχικά.

Επίσης αυτά να τα βλέπουν μερικοί που μας τα ζάλιζαν πέρισυ οτι η χόντα κερδίζει μόνη της.

thunder ace
11/03/2019, 08:48

Γελατε τωρα που μπορειτε :roflmao:
Γιατι προς το τελος της χρονιας θα σας σκισει ο Γιωργαρος. :cry:

g_m900
11/03/2019, 09:39
Μονο μην αρχίσει τα κλωτσιδια στην Honda οπως με τον Ντουκο και τον βλεπω να τον ευνουχιζουν καταραμενοι Νιντζα

Vstrommer71
11/03/2019, 10:00
Το ξαναλέω:FQ20 θα κλείσει σπιτάκια προσεχώς.
Στα λοιπά,μην ποδοσφαιροποιείτε άλλο την ατμόσφαιρα.Ειρήνη υμίν.Σιγά μην τσακωθούμε και στα gp.Μας φτάνουν τα μπαόκια και οι γάβροι στην μπάλλα και οι ντεμέκ Μακεδονομάχοι του γλυκού νερού στην πολιτική,δεν θέλουμε άλλο πονοκέφαλο,ευχαριστούμε.Τα σέβη μου:D

NxOxT
11/03/2019, 10:02
Παντος ειμαι μεγαλος γατος... πως τα καταφερα και το 6μηνο μπαν μου να ληγει στις 11/3 μια μερα μετα τον αγωνα ουτε γω ξερω... ακολουθει φωτογραφικο ντοκουμεντο γιατι εγω παντα μιλαω με στοιχεια και ντοκουμεντα.

Κατα τα αλλα τα κομπλεξακια οι μοντς θα μου ριξουν ακομα ενα μετα απο αυτο το επικο ποστ που ακολουθει... γιατι απο οτι βλεπω να μιλαμε για λαρυγγια οταν αναφερομαστε στο λορε ( μεγας κλαρινογαμπρος ), για βλαχαδερα αυστραλεζικα η και πλεον το κλασσικο ποσες πουστιες κανει ο μαρκ και τι τσογλανι ειναι.... και αχ κανε θεε μου να σπασει χερια ποδια και να βγαλει πολαπλουν μυελωμα (που επειδη αντρες δεν γινατε ποτε για να παραδεχθειτε τι σκατοψυχια σας και ντρεπεστε για τον ιδιο σας τον εαυτο, δεν τα λετε στα ισα αλλα με τη μορφη... δεν ειναι δυνατον να μην τραυματιστει... και πολλα ρισκα παιρνει... και αλλα τετοια χαριτωμενα ) και φυσικα οι ειρωνειες για το λορε, ειναι χιουμορακι αλλα οταν μιλαμε για τον γοατ τον επιβητορα του γιβερναου σστραβωνουν και ειναι flame.

Επισης αλλαξα γνωμη... τον θελω μεσα το γοατ για τουλαχιστο 3-4 χρονια... να βλεπω τα κιτρινα μινιονς να πανιγυριζουν 5ες θεσεις (που ειναι για 9ες και κατω αλλα εχουμε φερει ολη την ακαδημια να παιρνει εντολες μπας και σωσουμε τα ασωστα) και τη γιαμαχα να δινει εντολες στην ομαδα της πετρονας να πεφτει πισω απο τους εργοστασιακους (γιατι τα μπλουζακια δεν πολουντε μονα τους καποιος πρεπει να τα αγοραζει)

ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ειναι εκει !!! να βλεπει το μαρκ να σηκωνει το 10ο το 11ο κλπ.. αλλα και τον ντοβι στα 33 να παιρνει τιτλο (μακαρι) ενω ο γοατ στα 33 επερενε τα δεοντα, οποτε βαλσαμωμα στον 40ρι γοατ μεχρι το 21 τουλαχιστo.... εκει τον θελω !!!! και με εργοστασιακο μηχανακι να στελνει τους εκαστοτε ζαρκο στο λακο με τα ΚΤΜ και τα ΑΠΡΙΛΙΑ... να γινονται ολα μπροστα στα ματια του και στα ματια των οπαδων του και να μην μπορει να κανει τιποτα, να σηκωνει πρωταθληματα ο μαρκ και ο ντοβι μπροστα σε κιτρινες σημαιες και σε γιουχαρισματα, χεστρες και καταρες !!!

Το αλλο καρναβαλι η Dorna παλι θα ζηταει απο τη FIM να ανοιγει σφραγιδες στα μοτερ (γκουχ...μαλαισια γκουχ) μπας και νικησει φετος ο γοατ, δεν τους εκατσε στη μαλαισια περσυ γιατι ξεχασαν οτι αλλο να σε κυνηγαει ο γιβερναου και αλλο ο μεγαλυτερος αναβατης που εχει δει το σπορ.

Τωρα στα του αγωνα, επιτυχια για τον γοατ να τον περναει ο κρατς με αστραγαλο μακαροναδα και ο σεμι-ρουκι ρινς... αλλα ειπαμε το γιαμαχα φταιει, στο κατω κατω τι κανανε τα γιαμαχα ? πηρανε πολ σιγα τα οα... σωβρακο ειναι το μηχανακι λεμε... συγγνωμη ζητησαν οι σχιστοματηδες απο το αφεντικο τους που βγηκε 5ος ?? γιατι εδω και 10+ χρονια που εχει στρωσει σβερκο ο γοατ απο οποιον δεν ειναι τελειως αναπηρος τα μηχανακια φταινε.

Ο λορε βρηκε καμια γκομενα η γκομενο που του πε οτι ειναι ομορφαντρας και το εχει ριξει στο πρετ απορτε, οποιος τον ακολουθει στο τουιτερ εχει καταντησει ξερασμα... αντε να δουμε που θα το παει ο ομορφαντρας 1.60 με τα χερια στην αναταση... αμα παρει καμια νικη ποιος τα ακουει τα αφριζοντα μινιονς μετα ομως, τους εκανε τον κωλο ταληρο (FLAAAAAAAAAAAME) με το ντουκατι που ο γοατ ετρωγε φαπες αν τους τον κανει και με το χοντα ποιος τα ακουει απο το σκουξημο μετα...

Μορβιδελλι το πηρες το μηνυμα σα καλο πεκινουα που εισαι... ετσι μπραβο, κατσε πισω και ασε τις μαγκιες γιατι ουτε τεστ ραιντερ στην κτμ δεν σε βλεπω που θα ανοιξεις διαφορα απο τον γοατ... ενδιαφερον θα ηταν το καντραν του με το που εριξε στον γοατ... σαν χριστουγεννιατικο δεντρο θα αναψε απο τα σατζεστιντ μαπινγ 9 10 και 46.... Τα ιδια εκανε και ο ζαρκο περσυ και προπερσυ και τον στειλαμε ΚΤΜ γιατι πολλα μας τα πε τα τελευταια χρονια.

Ο βινιαλες ειναι αθλητης ψυχολογιας... νικες θα παιρνει, πρωταθλημα ΠΟΤΕ !!! λουζερ... ο λεον χασλαμ των GP...

εχει και συνεχεια....

NxOxT
11/03/2019, 10:03
η συνεχεια...

Μαν οφ δε ρεις ο γοατ γιατι απο 14ος βρεθηκε 5ος πισω απο τον κουτσο τον κρατς και τον σεμι ρουκι ρινς (ο αγαπημενος μου οδηγος οποτε κατω τα χερια).... δυστηχως για αυτη την εμπορευματοποιημενη καρικατουρα των αγωνων, την αρκουδιτσα με το χαλκα στη μυτη που περιφερουν η DORNA και η FIM και της κανουν ολα τα χατηρια (γιατι με το που θα αποχωρησει ολες οι 50-60ρες πατοζες εμινοπαυσικες γκομενες και οι εποχιακοι φανς των αγωνων με τα βαραντερο και τα αυτοκολητα 46 σε οτι χρεπι μπορεις να φανταστεις στο δρομο θα παψουν να δινουν χρηματα για μπιχλιμπιδια και κιτρινους καλτσοδετες) πλεον ο μαρκ και ο ντοβι απομακρυνονται οποτε δεν θα μπορει να βαζει τα σκυλια δημοσιαγραφακια που εχει στο πει (απο τος πεος) ρολλ να τα κανουν ολα πουτανα οπως περσυ στην αργεντινη που εσκασε κατω σα σακι με παπατες απο κατι που εχει κανει Πολλακης (απο τον υπουργο) στο παρελθον...

περσι βγηκε 3ος με μηχανακι που ηταν 8ο στα δοκιμαστηκα φετος 5ος με μηχανακι που ειχε πολ... μα το θεο μεινε μεχρι τα 50... μεχρι τα 50... μεγαλος αγωνας λεει απο τον γοατ αχαχαχαχαχ πηγαινανε οι μπροστα σα παρθενες πριν το γαμο μη φανε τα μουτρα τους στον πρωτο αγωνα και μετα τρεχουν και δε φτανουν που μεχρι και ο αναπηρος ο καλ τους ειχε και ο μιρ στον πρωτο του αγωνα....

Μεγαλυτερη ηδονη να βλεπω τα μινιονς να πανηγυριζουν 5ο-10ες θεσεις και μεσα τους να αποδεχονται την καταντια δεν υπαρχει...μεχρι τα 50 !!! μη διανοηθεις να φυγεις !!! θα τσονταρω και γω στο μισθο σου μπαγασα να εισαι εκει να σε βλεπω να ξεφτυλιζεσαι καβαλα στο εργοστασιο...

Μαρκ και ντοβι το βιολι τους, η διαφορα (οχι οδηγικα γιατι ο μαρκ ειναι ο μεγαλυτερος αναβατης στην ιστορια του σπορ και δεν υπαρχει συγκριση με κανενα) ειναι οτι οταν το ντουκατι δεν δουλευει ο ντοβι δεν εχει τα χερια να το κανει να δουλεψει σε αντιθεση με το μαρκ, οποτε το θεμα ειναι αν οι πτωσεις του μαρκ και οι χαμενοι βαθμοι ειναι ικανοι να του στερησουν τον τιτλο.

Επομενος στοχος του τρισμεγιστου γοατ να ξεφτυλισουμε τον κουαρταραρο σαν το ζαρκο, δεν μπορει το κωλοπαιδι να μας κουνιεται και και να δινει φαπες στον γοατ και στον μορβιντελι... εκει ξεκινα απο τα πιτσ μεχρι να στρωσεις χαρακτηρα λεμε και αν κουνηθεις στους επομενους αγωνες τραβα στην κτμ του χρονου να κανεις παρεα στον αλλο γαλλο που μοιραζε φαπες δεξια και αριστερα με υποδιεστερο μηχανακι και του τελειωσαμε την καρριερα απλα και σταλινικα...

ειπαμε ΘΑ ΧΩΡΕΨΕΤΕ !!!!! τιποτα δεν θα πεφτει κατω.... που μου θεωρειτε επιτυχια την πεμπτη θεση με ρυθμο χελωνας των πρωτων και πισω απο ρουκις, κουτσους και με τον κουαρταραρο απο τα πιτς...

και ενταξει τα μινιονς μινιονς ειναι τοσα ξερουν τοσα λενε, εδω κανανε θρυλο και γουσταρανε που ο γοατ πεταγε στις αμμοπαγιδες τον κακομοιρο τον γιβερναου, στην πεμπτη θεση θα κωλοσουν ??? και θα πανε απο εκει που ηρθαν οταν φυγει ο τσοπανης... οι υπολουποι τι καθεστε ρε και τα κοιτατε σα χανοι και τα αφηνετε να λενε οτι τους καπνισει ??? επειδη πονανε ??? Ας πονανε !!!

Ξεχασα τιποτα τσαουσες ?

ελα να ακουσω τα μινιονς να σκουζουν... music to my ears ειναι...

μοντς καντε με ρε μπαν αλλα αφηστε το ποστ, οπως ειδατε ημουν καλο παιδι και το σεβαστηκα το 6μηνο ακομα και οταν ο περιφερομενος θιασος της ΦΙΜ εφαγε τα μουτρα του στη μαλαισια με το που γινανε τα 0.700 0.300 σε 3 στροφες και στα μινιονς κοπηκε η περιοδος για κανα δημηνο μετα... οποτε παταξον μεν, ακουσον δε.

και το ντοκουμεντο που ειπα στην αρχη....

404382

GIOTIS750
11/03/2019, 10:21
404383

cityfly
11/03/2019, 10:50
Φαντάσου αν το 14 σε 5 είναι αδιάφορο αποτέλεσμα τι θα είναι το 1 σε 7

g_m900
11/03/2019, 10:57
Νομιζω οτι και τοσο που εγραψε πρεπει να βραβευτει με τιμες απο το φορουμ.

thunder ace
11/03/2019, 10:59
Βρε αγόρι Nxoxt...φχαριστιεσαι καθόλου όταν βλέπεις MotoGP ή μόνο πίκρα νιώθεις;
Βλέπουμε αγώνες για να νιώσουμε ωραία και γιατί κάτι γουστάρουμε,όχι για νά τά βάλουμε με όλους και όλα.
Αυτό είναι αρωστια.

sapila racing
11/03/2019, 11:10
και το ντοκουμεντο που ειπα στην αρχη....

404382

Εκανες πολύ εντυπωσιακή επάνοδο ομολογώ, βέβαια παλι τα ίδια και τα ίδια γράφεις και ο μοναδικός σου σκοπός είναι και πάλι το flame και όχι η συζήτηση.

Βάσει των κανονισμών με άλλη μια κάρτα, που και την επιζητάς και την αξίζεις, το μπαν σου γίνεται ισόβιο.
Το γνωρίζεις φαντάζομαι.
Εχω προωθήσει την υπόθεσή σου στους admins, μιας και πρόκειται πραγματικά για case study.

simoril
11/03/2019, 11:14
Προς όσους γράφουν ειρωνείες για τον Γιώργο...

Απο τη Χερέθ και μετά μη χαθείτε... όπως κάνατε πέρσι...

Και μετά όταν σας πήρε φαλάγγι τον βγάλατε πιλοτάρα και φαβορί και τον εκτιμήσατε και δήθεν τον παραδεχτήκατε... Μέχρι να τραυματιστεί... για να τον ξαναβγάλετε άχρηστο...

Εγώ εδω θα είμαι...

Εσείς;

Είπαμε κάποια ζώα δεν πιστευουν, αλλά στο τέλος θα πιστέψουν ακομη και τα ζώα...

NxOxT
11/03/2019, 11:21
Εκανες πολύ εντυπωσιακή επάνοδο ομολογώ, βέβαια παλι τα ίδια και τα ίδια γράφεις και ο μοναδικός σου σκοπός είναι και πάλι το flame και όχι η συζήτηση.

Βάσει των κανονισμών με άλλη μια κάρτα, που και την επιζητάς και την αξίζεις, το μπαν σου γίνεται ισόβιο.
Το γνωρίζεις φαντάζομαι.
Εχω προωθήσει την υπόθεσή σου στους admins, μιας και πρόκειται πραγματικά για case study.

συζητηση ειναι τα παρακατω φανταζομαι... τα οποια σε καθε νημα αναφερονται αλλα μπαν δεν βλεπω..

«Επιτέλους, καβάλησε καλό μηχανάκι και έδειξε την πραγματική του αξία, γιατί το ντουκάτι τον είχε θάψει.»
«μπράβο ρε ντοβι. αυτο που έκανε στο μαρκ στο τέλος ηταν απλα θεικο. τον γείωσε πολύ ασχημα, ηξερε οτι θα κάνει πουστια και τον άδειασε. μεγαλο respect»
«Η κίνηση της βλαχαδερής αυστραλέζικης δευτεράτζας να πετάξει το κάθισμα στον αέρα στην μέση του δρόμου»
«Παιδιά, επειδή δεν είδα τον αγώνα, αυτή η πιλοτάρα ο Lorenzo πώς τα πήγε;»
«με απλα λογια ηταν ανταξιος του εαυτου του και σταθερος στα αποτελεσματα που μας εχει συνηθισει.σταθερος αναβατης.»
«Για μενα πρεπει να φαει τιμωρια ο παλιομαλακας.Ειναι δυνατον?»
«Χορχε με τις υγειες σου... ασπρο πατο βαθυ λαρυγγακι!»
«Οσο για τον φιλο σου τον Ιανονε...τετοιον μαλακα η πλαση βγαζει μονο κατα λαθος»
«Ιανονε εισαι μεγαλο παλτο και τελος σε ολους εσας που ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ με το παλτο τον Jorge απλα θα σας πω : ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΧΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΚ?? ΦΙΛΑΚΙΑ»

εγω ανετα παιζω με τους κανονες (αλλα ολα τα παιδακια με τους ιδιους κανονες) και σας εχω γιατι δεν εχετε ιδεα απο αγωνες γενικως, αλλα στις ειρωνειες θα ΕΧΕΙ ΦΑΠΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ.

simoril
11/03/2019, 11:26

Ασε μας ρε φίλε, όταν κράζουν και "ειρωνευονται" οι άλλοι τον Μαβερικ και τον Λορενθο δεν πάνε για flame αλλά για να συζητήσουν.

Δώσε και ένα μπαν για την υπόδειξη για να γουστάρω.

ΥΓ: ΡΙΣΠΕΚΤ ΡΕ ΝοΧοΤ, ρισπεκτ ρε μαν... Το μόνο που δεν μου αρέσει στο ποστ σου είναι οτι δεν το έγραψα εγω αλλά εσυ.

peterTHErider
11/03/2019, 11:32
Προς όσους γράφουν ειρωνείες για τον Γιώργο...

Απο τη Χερέθ και μετά μη χαθείτε... όπως κάνατε πέρσι...

Και μετά όταν σας πήρε φαλάγγι τον βγάλατε πιλοτάρα και φαβορί και τον εκτιμήσατε και δήθεν τον παραδεχτήκατε... Μέχρι να τραυματιστεί... για να τον ξαναβγάλετε άχρηστο...

Εγώ εδω θα είμαι...

Εσείς;

Είπαμε κάποια ζώα δεν πιστευουν, αλλά στο τέλος θα πιστέψουν ακομη και τα ζώα...

και τα χαλασμενα ρολογια δειχνουν σωστα 2 φορες το 24ωρο...καπως ετσι και ο χορχες...αληθεια εχθες ετρεχε??

υ.γ.η χερεθ ειναι ο τεταρτος αγωνας...σε μεγαλη εκτιμηση την εχεις την πιλοταρα σου που εχεις ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως για τρεις σερι αγωνες απλα θα περιφερετε στην πιστα...μπαγκοσμιος...

simoril
11/03/2019, 11:39
υ.γ.η χερεθ ειναι ο τεταρτος αγωνας...σε μεγαλη εκτιμηση την εχεις την πιλοταρα σου που εχεις ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως για τρεις σερι αγωνες απλα θα περιφερετε στην πιστα...μπαγκοσμιος...

ε... ψιτ... δεν θα περιφέρεται στην πίστα... θα δουλευει με τη μοτο που του είναι άγνωστη και έχει μειονεκτήματα...

όπως και στη ντουκάτι... που τους έκανε μάγκες...

τι να κάνουμε η πρόοδος θέλει χρόνο και υπόμονη...

peterTHErider
11/03/2019, 11:44
ε... ψιτ... δεν θα περιφέρεται στην πίστα... θα δουλευει με τη μοτο που του είναι άγνωστη και έχει μειονεκτήματα...

τα ψιτ αλλου...
καποιος αλλος οδηγος την πρωτη φορα που αλλαξε μηχανακι και πηγε σε χρεπι και οχι σε αυτο που εχει 3 σερι παγκοσμια ΚΑΙ νικησε και στον πρωτο αγωνα του ΚΑΙ το πρωταθλημα πηρε...
η προοδος θελει χρονο και υπομονη για τις δευτεραντζες...

NxOxT
11/03/2019, 11:54
τα ψιτ αλλου...
καποιος αλλος οδηγος την πρωτη φορα που αλλαξε μηχανακι και πηγε σε χρεπι και οχι σε αυτο που εχει 3 σερι παγκοσμια ΚΑΙ νικησε και στον πρωτο αγωνα του ΚΑΙ το πρωταθλημα πηρε...
η προοδος θελει χρονο και υπομονη για τις δευτεραντζες...

και μετα καβαλησε και ο λορε το ιδιο μηχανακι και ο σβερκος του γοατ αλλαξε 7 χρωματα...

και μετα ο γοατ πηγε σε αλλο χρεπι κοκκινο που ειχε πρωταθλημα στην τσεπη και με βαση τα λεγομενα του θα το εφτιαχνε σε 3 μερες αλλα ακομα γελαμε που εφυγε με την ουρα στα σκελια... αλλα ετσι ειναι οταν εισαι χειρωτερος απο δευτερατζα ουτε η υπομονη ουτε ο χρονος σε κανει οδηγο...

και μετα πηγε ο μοντελος του 1.60 στο ντουκατι και τα γελια κοπηκαν μαχαιρι τη δευτερη χρονια... γιατι οπως ειπες οι δευτερατζες θελουν χρονο αλλα στο τελος κατι κανουν... οι ψευτοπρωταθλητες οσο χρονο και να τους δωσεις αν δεν εχουν τα αεροπλανα τις bridgestone να πετανε με αλεξιπτωτα ειδικα λαστιχα τις μερες των αγωνων για να μπορεσουν να πεταξουν σε καμια αμμοπαγιδα τον γιβερναου και να παιρνουν τιτλους δεν φτουρανε μια...

borgiriadis1
11/03/2019, 11:57
Πω ρε μλκ μεγαλη κωλλοπιλαλα εχετε με το Ροσσι. Οποιος δεν βλεπει οτι ο ανθρωπος ειναι ενας απ τιυς καλυτερους στο grid με ενα ψοφιο μηχανακι πρεπει να παει να τον δει κανας γιατρος (ψιχολογος καλυτερα). Ναι δεν παιζει να εφτανε τους πρωτους 3 αν δεν ηταν ο ρυθμος στο 1,55 οπου και γυρναγε ολο το ΣΚ αλλα τους υπολοιπους ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ. Κ γι αυτο αξιζει μπραβο. Εινα 8μηνο μας ζαλισατε για το ποσο παλτο ειναι κ τι τσιμπουκια θα εκανε στον Λορε.

Στα του αγωνα. Ρε Σουζουκαρα νεφτη τους εβαλες. Και 2ον dovi αγορινα μπραβο για την νικη αλλα ετσι δεν παμε για πρωταθλημα γτ αν σε περναγε νωριτερα ο μαρκ θα τα λεγατε μετα το τελος του αγωνα. Μολις βρει το τελειο setup (και θα το βρει) θα βολοδερνουν ολοι σε ενα πρωταθλημα χωρις ανταγωνισμο.

g_m900
11/03/2019, 12:00
Οταν ξυπνησεις απο το ονειρο σου ισως θυμηθεις οτι ολες τις χρονιές που ηταν ομασταβλοι... Ο Λορενθο μολις 2 χρονιές τον ξεπερασε και εγινε Πρωταθλητης. 2010 οταν εσπασε το ποδι ο Ροσι και 2015 με την γνωστη πλεον και κατ ομολογια του ιδιου βοηθεια απο τον Μαρκεθ.
Μαθε αλλο ποιημα σε παρακαλω.

NxOxT
11/03/2019, 12:07
Πω ρε μλκ μεγαλη κωλλοπιλαλα εχετε με το Ροσσι. Οποιος δεν βλεπει οτι ο ανθρωπος ειναι ενας απ τιυς καλυτερους στο grid με ενα ψοφιο μηχανακι πρεπει να παει να τον δει κανας γιατρος (ψιχολογος καλυτερα). Ναι δεν παιζει να εφτανε τους πρωτους 3 αν δεν ηταν ο ρυθμος στο 1,55 οπου και γυρναγε ολο το ΣΚ αλλα τους υπολοιπους ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ. Κ γι αυτο αξιζει μπραβο. Εινα 8μηνο μας ζαλισατε για το ποσο παλτο ειναι κ τι τσιμπουκια θα εκανε στον Λορε.

Στα του αγωνα. Ρε Σουζουκαρα νεφτη τους εβαλες. Και 2ον dovi αγορινα μπραβο για την νικη αλλα ετσι δεν παμε για πρωταθλημα γτ αν σε περναγε νωριτερα ο μαρκ θα τα λεγατε μετα το τελος του αγωνα. Μολις βρει το τελειο setup (και θα το βρει) θα βολοδερνουν ολοι σε ενα πρωταθλημα χωρις ανταγωνισμο.

ψωφιο μηχανακι με πολ ποζισιον... μαλιστα.

NxOxT
11/03/2019, 12:14
Οταν ξυπνησεις απο το ονειρο σου ισως θυμηθεις οτι ολες τις χρονιές που ηταν ομασταβλοι... Ο Λορενθο μολις 2 χρονιές τον ξεπερασε και εγινε Πρωταθλητης. 2010 οταν εσπασε το ποδι ο Ροσι και 2015 με την γνωστη πλεον και κατ ομολογια του ιδιου βοηθεια απο τον Μαρκεθ.
Μαθε αλλο ποιημα σε παρακαλω.

και ο ροσσι αλλες τοσες με ενα μηχανακι που οδηγουσε 4 χρονια ειδη... στα πρωταθληματα ειναι 3-2 και στις νικες 47 - 27 με το που ανεβηκε ο λορε....φαπα παντου. και τον μοντελο του 1.60 ουτε τον πολυσυμπαθω ουτε τον θεωρω κατι το ιδιαιτερο αλλα απο το κατασκευασμα των μιντια ειναι κλασσεις ανωτερος.

peterTHErider
11/03/2019, 12:15
nxoxt και simoril σας ευχαριστω που υπαρχετε στο φορουμ και σκορπατε απειρο γελιο.δεν αξιζει κανεις να καταναλωσει ουτε την απειροελαχιστη φαια ουσια για να σας απαντησει.

borgiriadis1
11/03/2019, 12:17
Ειπα κ πριν μερικοι κοιταχτητε. Α ξεχασα κ τον Πετρουτσι. Που αν το παμε αναλογικα μαλλον ειναι μακραν καλυτερος οδηγος απο τιν Λορε γτ το βρηκε το ducati στον πρωτο αγωνα ενατι του 5 φορες παγκοσμιου πρωταθλητη της καρδιας μας. Μαθετε μ εσεις κανα αλλο ποιημα γτ γινατε περισσοτερο γραφικοι κ απο το Ναυπλιο.

thunder ace
11/03/2019, 12:27
Δλδ για να καταλάβουμε..δεν θά τούς κάνει πλάκα ο Γιώργος σέ κάνα δυο αγώνες;
Γελάτε τώρα.....

NxOxT
Ειπα κ πριν μερικοι κοιταχτητε. Α ξεχασα κ τον Πετρουτσι. Που αν το παμε αναλογικα μαλλον ειναι μακραν καλυτερος οδηγος απο τιν Λορε γτ το βρηκε το ducati στον πρωτο αγωνα ενατι του 5 φορες παγκοσμιου πρωταθλητη της καρδιας μας. Μαθετε μ εσεις κανα αλλο ποιημα γτ γινατε περισσοτερο γραφικοι κ απο το Ναυπλιο.

τι οδηγουσε ο πετρουτσι τα 4 τελευταια χρονια πριν παει στο εργοστασιο ?

thunder ace
.....
που μπορείτε

NxOxT
11/03/2019, 12:33
nxoxt και simoril σας ευχαριστω που υπαρχετε στο φορουμ και σκορπατε απειρο γελιο.δεν αξιζει κανεις να καταναλωσει ουτε την απειροελαχιστη φαια ουσια για να σας απαντησει.

συμφωνω απολυτα για λογους υγειας... η καταναλωση απειροελαχιστης φαιας ουσιας απο οπαδους της αρκουδιτσας με το ντεφι που τον κανατε θεο επειδη πεταγε τον γιβερναου με τα δυο αριστερα χερια στις αμοπαγιδες μπορει να εχει τραγικα αποτελεσματα σε ανθρωπους που διαθετουν περιορισμενη ποσοστητα.

ptc
11/03/2019, 12:40
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η κοντρα σας αφορα εναν αναβατη που τελευταια φορα πηρε πρωταθλημα το 2009 και εναν αλλον που πηρε το 2015.

2019 εχουμε παιδια. Αλλοι ειναι οι πρωταγωνιστες σημερα. Ειχαμε εναν αγωνα που κριθηκε στο φοτο φινις και εσεις μαλωνετε για τον πεμπτο και τον δεκατοτριτο. Ξεκολληστε απο τον οπαδισμο και απολαυστε τους αγωνες και το θεαμα.

borgiriadis1
11/03/2019, 12:41
.....
που μπορείτε

Μακαρι φιλε μου αλλα δεν μπορω να δεχτω εναν παγκοσμιο να συναγωνιζεται εναν rookie. Και για να νικησει να πρεπει να ταιριαζει το μηχανακι, η πιστα, οι πλανητες και να μην εχει περιοδο. Δεν διαφωνν για το ταλεντο αλλα ρε παιδια αν 3η χρονια παει ετσι καπου το χανουμε.

GIOTIS750
11/03/2019, 12:53
συμφωνω απολυτα για λογους υγειας... η καταναλωση απειροελαχιστης φαιας ουσιας απο οπαδους της αρκουδιτσας με το ντεφι που τον κανατε θεο επειδη πεταγε τον γιβερναου με τα δυο αριστερα χερια στις αμοπαγιδες μπορει να εχει τραγικα αποτελεσματα σε ανθρωπους που διαθετουν περιορισμενη ποσοστητα.

404385

Μην ρωτάς Αγγελικούλα γιατί θα γράψει δύο παπλωματσεντονα:lol:

NxOxT:beer:

cityfly
11/03/2019, 13:03

Όπως και στη Ντουκάτι; Εννοείς λοιπόν την Χερέζ του 2020;

BLiTzER
11/03/2019, 13:19
Τελικά όσο γερνάει, τόσο πονάει. :lol:

cityfly
11/03/2019, 13:46
ψωφιο μηχανακι με πολ ποζισιον... μαλιστα.

Άρα αφού το μηχανάκι πετούσε ο Βινάλες, το «θύμα» του Ρόσσι γιατί τερμάτισε έξι θέσεις πιο κάτω και δύο πίσω από τον «άχρηστο θύτη»;

BabisStinson
11/03/2019, 13:47
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι η κοντρα σας αφορα εναν αναβατη που τελευταια φορα πηρε πρωταθλημα το 2009 και εναν αλλον που πηρε το 2015.

2019 εχουμε παιδια. Αλλοι ειναι οι πρωταγωνιστες σημερα. Ειχαμε εναν αγωνα που κριθηκε στο φοτο φινις και εσεις μαλωνετε για τον πεμπτο και τον δεκατοτριτο. Ξεκολληστε απο τον οπαδισμο και απολαυστε τους αγωνες και το θεαμα.

Πέστα ρε φίλε. Αντί η συζήτηση να είναι για το δέκατο του δευτερολέπτου που κρίθηκε πάλι η νίκη, την εμφανή άνοδο της Suzuki, τα τεχνικά της Ducati με την πεταλούδα στο τιμόνι, το πώς πήγαν ΚΤΜ και Aprilia, το πώς οδηγούσαν Quartaro, Mir κλπ, συζητάμε για τον Rossi και τον Lorenzo σε κάθε θέμα MotoGP. Πραγματικά τραγική η κατάσταση.

Προς Διαχειριστές: Μάλλον πρέπει να δείτε αλλιώς το θέμα, για τα MotoGP-Related θέματα έστω. Γιατί το μόνο που γίνεται είναι να χάνει την όρεξή του ο κόσμος να συνομιλεί διαβάζοντας τα ίδια και τα ίδια ανούσια πράγματα κάθε 2 εβδομάδες.

FotisFz1
11/03/2019, 14:01
https://www.gpone.com/en/blog/paolo-scalera/2019/03/11/why-i-dont-like-the-180-second-grand-prix-races-anymore.html

Ωραιο αρθρο..Προσωπικα δεν μ αρεσει αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια που εχουμε μαχες μονο για κανα δυο γυρους στο τελος
Θελω να ξεκινανε ολοι ταπα με την ταυτοτητα στο στομα και να μην κλεινουν γκαζι μεχρι το τελος
Και ας ειναι οι διαφορες 10 κ 15 δευτερολεπτα

BLiTzER
11/03/2019, 14:02
Άρα αφού το μηχανάκι πετούσε ο Βινάλες, το «θύμα» του Ρόσσι γιατί τερμάτισε έξι θέσεις πιο κάτω και δύο πίσω από τον «άχρηστο θύτη»;

Ναι, αλλά πήρε pole. :lol: :lol: :lol: :lol:

https://www.gpone.com/en/blog/paolo-scalera/2019/03/11/why-i-dont-like-the-180-second-grand-prix-races-anymore.html

Ωραιο αρθρο..Προσωπικα δεν μ αρεσει αυτο που γινεται τα τελευταια χρονια που εχουμε μαχες μονο για κανα δυο γυρους στο τελος
Θελω να ξεκινανε ολοι ταπα με την ταυτοτητα στο στομα και να μην κλεινουν γκαζι μεχρι το τελος

Έτσι. Αυτό είναι που ξεχώριζε το GP από την F1. Ότι έτρεχαν για 30-40 λεπτά, μονίμως τέρμα, αντί για 2-3 ώρες σε βαρετό αγώνα τακτικής, με πίτστοπ, αλλαγές ελαστικών, ανεφοδιασμούς και λοιπά καραγκιοζιλίκια. Αν συνεχιστεί έτσι, ας μειώσουν τους γύρους στους 10, να αποκτήσει ξανά θέαμα.

GIOTIS750
11/03/2019, 14:06
Πάντως από ότι είδαμε η Σουζούκι είναι πιο κοντά στα ντουκατι και Χόντα, τώρα πώς και τι έκανε ο Βινιαλες δεν ξέρω
ο γιατρός το πάλεψε και θα το έχανε το μπροστινό παρά λίγο.Αρα τα γιαμαχα δεν για την νίκη και γενικά σε διάρκεια πολλών γύρων,στον έναν ναι είναι γρήγορη...άντε να δούμε τι θα γίνει .

Πολύ γουσταρισα τον Ρινς πώς τους πέρναγε σε attack mode!!

slzr:beer:

ΤάκηςΜπ
11/03/2019, 14:51
1)Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να κοροϊδεύεται μια 5η θέση όταν το motogp έχει φτάσει σε ένα πάρα πολύ υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο τουλάχιστον μετά την 2αδα και ειδικότερα σε αυτόν τον αγώνα με πολύ γρήγορους ρυθμούς μετά τον 15ο γύρο. Και να πεις ότι βγήκε 5ος ο καλύτερος οδηγός του grid με το καλύτερο μηχανάκι του grid να τον γλεντησουμε λίγο, αλλά βγήκε 5ος ο 40χρονος πρώην καλύτερος οδηγός του κόσμου με ίσως το χειρότερο εργοστασιακό μηχανάκι του grid.
2)Πώς γίνεται να συγκρίνουμε το duc του γιατρού με το duc το τωρινό; Έλεος ρε σεις με το κόμπλεξ.
3)semi rookie ο rins, 3η χρόνια με πολύ καλύτερο μηχανάκι, το ακούσαμε κι αυτό
4)μην κρίνουμε τον lore μετά από high side εγχειρημένος, not cool
5)ο dovi θα αποσυρθεί κάποια στιγμή και θα του δώσει η duc μεγαλύτερο συμβόλαιο από ο,τι έχει τώρα για να κάνει αναλύσεις για το πως μπορεί και κουμαντάρει τόσο αναίμακτα και χειρουργικά τον MM. Πολύ τον πάω αυτόν τον οδηγό. Μου θυμίζει lore με ξεσπάσματα MM.
6)+1000 στο παλικάρι που είπε για τον Miller και ξαφνιάστηκα που κανένας από τους speakers δεν το ανέφερε, ήταν όντως πολύ επικίνδυνο, αντιθέτως τον εκθειάζαν που οδηγεί με τόσο δύσκολες συνθήκες.
7)Ο Vin δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θέλει για να πάρει αποτέλεσμα, όχι πως έκανε κακό αγώνα, αλλά να φεύγεις off the line σαν rookie και να λούζεις και την 1η στροφή; Κοιμισμένος ήταν;

Πολύ καλή αρχή της χρονιάς, πάμε για καλύτερα!

Edit:να μην αλλάξει κανένας τίποτα σε αυτά τα threads όσο είναι δυνατόν φυσικά, έχει ένα καφενειακο στυλακι που όταν δεν χοντραινει(πχ nxoxt) γ@μαει... Γουστάρω να ακούω και simoril και gioti και vstrommer. Μοτοσυκλέτες οδηγάμε, ξέρουμε ότι πήγαιναν κοπείο dovi και mm, ότι η suzuki έδειξε πολύ θετικά δείγματα, ότι ο vin και o lore έλουσαν κλπ κλπ, γουστάρουμε τις αντιδικίες και τον χαβαλέ όσο δεν ξεφεύγουν.

faf
11/03/2019, 14:59

Με τα ελαστικα που τρεχουν τωρα, αν κανουν αγωνα οπως το λες...

...οι τελευταιοι 4-5 γυροι θα ειναι με τις ζαντες:rockon:

RaGe_Raptor
11/03/2019, 15:06
Πολλά tl;dr ποστ. Παιδιά, πιο σύντομοι και περιεκτικοί στις τοποθετήσεις σας, παρακαλώ. :lol:

DJTaurus
11/03/2019, 15:11
Θα μου εξηγήσει κανείς τι σχέση έχει ο ροσι με το ότι ο Ζάρκο πήγε KTM;

FotisFz1
11/03/2019, 15:17

Αμα βγαλεις τα κιτρινα vr46 γυαλια θα δεις και εσυ ολοκαθαρα:D

ptc
11/03/2019, 15:40

Η φημη στηριζεται σε μια δηλωση του Laurent Fellon (ατζεντη του Zarco), ο οποιος σε μια συνεντευξη που εδωσε στο Eurosport υποστηριξε οτι ο Rossi μπλοκαρε οποιαδηποτε συζητηση της Yamaha με τον γαλλο αναβατη. (πηγη (https://www.paddock-gp.com/jerez-motogp-johann-zarco-a-t-choisi-ktm-laurent-fellon-regle-comptes/))

Δεν ειναι κατι που πρεπει να το παιρνουμε τοις μετρητοις, καθως ο Fellon ειχε πιθανοτατα κι ο ιδιος συμφεροντα για το πού θα καταληξει ο οδηγος του. Αργοτερα κι ο ιδιος ο Zarco τον αδειασε στο συγκεκριμενο θεμα, λεγοντας πως δεν πιστευει οτι εγινε ποτε κατι τετοιο. (πηγη (https://www.gp-inside.com/23562-24-mai-2018-zarco-valentino-rossi-ne-m-a-pas-bloque-la-route-yamaha/))

BLiTzER
11/03/2019, 15:45
Αλλά ακόμα και να συνέβη κάτι τέτοιο, ποιο το πρόβλημα του οποιουδήποτε; Η Yamaha ξέρει καλύτερα το δικό της συμφέρον, δε νομίζω ότι ζήτησε συμβούλους από δω. Αν και ξεκάθαρα κάποιοι διαθέτουν τις ικανότητες. :lol:

GIOTIS750
11/03/2019, 16:23
Το ξέρατε ότι όλοι πλιν γιαμαχα κάνανε στο τέλος του αγωνα στην Ducati ένσταση στους αγωνοδικες για το κάτω φτερό του πίσω τροχού.αν κέρδιζαν ο Ντοβι έχανε την νίκη αλλά ευτυχώς δεν έγινε δεκτο ...πηγή bikerspirit

g_m900
11/03/2019, 16:32
Το ξέρατε ότι όλοι πλιν γιαμαχα κάνανε στο τέλος του αγωνα στην Ducati ένσταση στους αγωνοδικες για το κάτω φτερό του πίσω τροχού.αν κέρδιζαν ο Ντοβι έχανε την νίκη αλλά ευτυχώς δεν έγινε δεκτο ...πηγή bikerspirit

Oντως και κανανε και εφεση κιολας...
Οποτε μεχρι τον αγωνα της Αργεντινης η νικη του Ντοβι ειναι στον αερα.

http://www.bikerspirit.net/main/efesi-enantion-tis-apofasis-tis-dieythynsis-agona-gia-tin-enstasi-enantion-tis-ducati/

fotis3
11/03/2019, 17:36
Παίζει καμιά κονσέρβα ρε μάγκες?

slzr
11/03/2019, 17:46
Εδώ (https://youtu.be/GxIHy8F3dd8?t=244) προς το παρόν,σε μικρό παράθυρο δυστυχώς.

GIOTIS750 :beer:
fotis3 :beer:

GIOTIS750
11/03/2019, 18:11
Oντως και κανανε και εφεση κιολας...
Οποτε μεχρι τον αγωνα της Αργεντινης η νικη του Ντοβι ειναι στον αερα.

http://www.bikerspirit.net/main/efesi-enantion-tis-apofasis-tis-dieythynsis-agona-gia-tin-enstasi-enantion-tis-ducati/
Ελπίζω να μην ακυρωθεί η νίκη του Ντοβι .καταρχήν για να βρίσκεται πάνω στο πρωτότυπο άρα πέρασε από έλεγχο και πήρε έγκριση ωραία; φτιάξτε και εσείς άμα έχετε έξυπνους ανθρώπους που στελεχώντουν την ομάδα σας και μην κόβετε τέτοιες προσπάθειες.και στο φινάλε η ίδια νίκη καρμπον έγινε και πέρσι χωρίς το κάτω φτερό και τέσσερα δευτερόλεπτα πιο αργός.

που είναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα τοοοοσο μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας το λάστιχο της Ντουκ από τα άλλα ;; εύχομαι πάντως να μην χάσει την νίκη ο 04.

thunder ace
11/03/2019, 18:18
Αμα το εγκρινει ο NxoxT δεν τρεχει τιποτα .

GIOTIS750
11/03/2019, 18:57
Η άποψη του Βινιαλες τι έγινε εδώ.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=31816

Και από Ντοβι. http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=31812

FotisFz1
11/03/2019, 19:31
Η άποψη του Βινιαλες τι έγινε εδώ.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=31816

Και από Ντοβι. http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=31812

«Όταν ήμουν μόνος μου έκανα χρόνους στο χαμηλό 1:55, δηλαδή ήμουν στους χρόνους των μπροστά, αλλά μόλις έφτανα κοντά σε άλλους, είχα αυτό το θέμα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό».

Κοιτα ποσο εξελιχθηκε η Μισελεν...εβαλε και τεχνητη νοημοσυνη στα λαστιχα..Μολις φτανεις τον μπροστα τσουπ χανουν προσφυση

Vstrommer71
11/03/2019, 20:36
Να ενημερώσω το φίλαθλο ακροατήριο ότι έκανα τις πρώτες ενέργειες για Βαλένθια.Άφιξη Πέμπτη 14/11/2019 και επιστροφή Πέμπτη 21/11/2019.Πρόγραμμα το γνωστό Παρασκευή-Σάββατο δοκιμαστικά και χρονομετρημένα,Κυριακή αγώνας.Τρίτη και Τετάρτη bonus τα δοκιμαστικά της νέας χρονιάς.Μεταφορά το θρυλικό Peugeot Tweet 125 και διαμονή θα κλειστεί εν καιρώ.Εισιτήρια Tribuna Verde ψηλά.Οι τυχόν ενδιαφερόμενοι να ετοιμάζονται.

Αν σας φαίνεται νωρίς,να ξέρετε ότι το νωρίτερο είναι το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις.

πυξιδας990
11/03/2019, 20:59
οι αλλες ομαδες γιατι δεν εκαναν ενσταση ολο το τριημερο αλλα μονο οταν εγραψε το αποτελεσμα?
τουλαχιστον ο μαρκ,ειπε οτι κερδισε ο ντοβι καθαρα στην πιστα

Vstrommer71
11/03/2019, 21:45
«Όταν ήμουν μόνος μου έκανα χρόνους στο χαμηλό 1:55, δηλαδή ήμουν στους χρόνους των μπροστά, αλλά μόλις έφτανα κοντά σε άλλους, είχα αυτό το θέμα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό».

Κοιτα ποσο εξελιχθηκε η Μισελεν...εβαλε και τεχνητη νοημοσυνη στα λαστιχα..Μολις φτανεις τον μπροστα τσουπ χανουν προσφυση

Και τα Χόνδα είχαν παρόμοιο θέμα με υπερθέρμανση του μπροστινού ελαστικού όταν έμπαιναν στο slipstreaming πίσω από άλλο μηχανάκι.Πιθανολογώ για κάτι αντίστοιχο παραπονιέται ο Maverick.Τώρα όμως στην στραβή θα φανεί αν όντως έχει αλλαξει την φιλοσοφία του και δεν τον πάρει από κάτω.Άν το καταφέρει,θα είναι σίγουρα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

GIOTIS750
11/03/2019, 21:47

Αυτό το θέμα είχαν και πέρσι και από ότι δείχνει θα τους παιδεύει και φέτος...ας ελπίσουμε το αντίθετο

Εντωμεταξυ η Σουζούκι δέχεται πολύ κολακευτικά σχόλια ειδικά για την ταχύτητα μέσα στην στροφή.
Έμπαινε Ρινς!!

Vstrommer71
11/03/2019, 21:56
Εντωμεταξυ η Σουζούκι δέχεται πολύ κολακευτικά σχόλια ειδικά για την ταχύτητα μέσα στην στροφή.
Έμπαινε Ρινς!!
Το είδαμε και με τα ματάκια μας.Στην στροφή τους πέρναγε από τα αυτιά,αλλά τον μαζεύανε στις ευθείες.Κάτι σαν Yamaha 2016 δηλαδή.
Και είδαμε και το αταίριαστο δίδυμο ΚΤΜ-Ζarco.Γιά εναν οδηγό που οδηγεί στρωτά με απαλές γραμμές δεν είναι ότι καλυτερο το ΚΤΜ που κουνάει σαν τρελλό και θέλει μαστίγωμα για να βγάλει καλό χρόνο.Το γκάζι το έχει αλλά πλαίσιο-αναρτήσεις θελουν δουλειά ακόμη.Ο Zarco θα την βρεί την άκρη,αλλά δεν το βλέπω για φέτος.Προβλέπω πρώτο ΚΤΜ φετος τον Oliveira.

blackbusa
11/03/2019, 23:30
404405

g_m900
12/03/2019, 00:56
Μαλλον για εδω παει :bawl:

ΤάκηςΜπ
12/03/2019, 05:26

Rac3rX
12/03/2019, 08:23
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα με την ένσταση.Αρχικά οι ενστάσεις γίνονται τη μέρα του αγώνα,όχι πριν.Το φτερό αυτό δεν παραβιάζει κανονισμούς μόνο αν όντως δεν είναι εκεί για λόγους αεροδυναμικής αλλά για λόγους ψύξης,όπως ισχυρίζεται η Ducati.Ο Massimo Rivola της Aprilia αρκετές μέρες πριν τον αγώνα είχε δηλώσει ότι σε προσομοίωση CFD που έτρεξαν είδαν ότι το φτερό είναι αεροδυναμικό βοήθημα,κάτι που (κατά λάθος; ) είπε εμμέσως και ο Petrucci.Δε νομίζω πάντως να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα,ούτε πρέπει.Υπαρχει μια ανάλυση για το θέμα στο Motomatters.

TROOPER
12/03/2019, 09:47
Το θεμα με το φτερακι που χρησιμοποιησε η Ντουκ ξεκινησε ηδη απο τη συνεντευξη τυπου στην οποια ημουν παρων.
Οταν ο Ντοβι ρωτηθηκε γι αυτο η απαντηση ητανε "δεν ξερω τπτ".

Και σαφως δεν ηξερε τπτ αφου μετα τον αγωνα εγινε η στεψη και καπακι συνεντευξεις και πρες κονφερανς σε ιδιαιτερα φιλικο κλιμα αναμεσα στους οδηγους.

Σε 2ο χρονο βγαινοντας απο την πρε κονφερανς πηγανα δω τι γινεται με την ενσταση.

Οι Σουζουκι, ΚΤΜ και απριλια δεν ειχαν τπτ να χασουν κανοντας ενσταση. Η δε Χοντα εχει αμεσο συμφερον ενω Η Γιαμαχα δεν συμμετειχε αφου προφανως κατι τετοιο δεν την συμφερει αν οι 25 βαθμοι περασουν στον Μαρκ.
Σε 1η φαση η ενσταση απορριφθηκε και σε δευτερη φαση αναμενεται η τελικη αποφαση αφου προσεβληθει η 1η απο τις εταιριες.

Αυτα ειναι πραματα που συνηθως γινονται στους αγωνες αλλα οχι συχνα σε αυτο το επιπεδο. Θα δουμε την τελικη εκβαση...

Ωστοσο οπως αναφερε αλλο παλικαρι εδω, ο Μαρκ παραδεχθηκε την καθαρη ηττα του στην πιστα απο τον Ντοβι και αυτο μονο ποντους του δινει. Ισως μαρκετινιστικο αλλα οπως και να χει...

Εν κατακλειδι ολο ειναι ακομα στον αερα και θα δουμε τι θα γινει στο τελος.

TROOPER
12/03/2019, 09:49
Εγω παλι θα θελα να ακυρωθει ο αγωνας και να ξαναγινει μπας και ξαναζησω καπακι το 4ημερο αυτο!!!:D

thunder ace
12/03/2019, 09:58
Εγω παλι θα θελα να ακυρωθει ο αγωνας και να ξαναγινει μπας και ξαναζησω καπακι το 4ημερο αυτο!!!:D

Και εγω,για να τον δω live ...γιατι τον ειδα κονσερβα.

Vstrommer71
12/03/2019, 10:00

Mιας και το Κατάρ ανανέωσε για ακόμη 10 χρόνια το συμβόλαιο με Dorna,εσύ ετοιμάσου για του χρόνου.Θα ετοιμάσω σπέσιαλ guest star εμφάνιση να σε κυνηγάω γύρω γύρω στην πίστα.Μου έγινες και πρώτη μούρη στο BT2 παλιοχιπστερά:lol: