PDA

View Full Version : ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

dopelakos
16/03/2019, 17:44
Καλησπερα παιδια.εδω και 5 χρονια εχω ενα παπι honda innova 125i του 2010 και ηρθε να αγορασω το καινουριο μου μηχανακι.αρχικα θελω ενα μηχανακι για να μετακινουμαι στην δουλεια μου (πρπ 15 χιλιομετρα πανε και 15 γυρνα) καθως και μετακινησεις μεσα στην πολη (θεσσαλονικη).Επισης θα ηθελα να μπορω να πηγαινω και κοντινες διαδρομες εως 100 χλμ μακρυα. Ειμαι ανάμεσα στο piaggio beverly 350 police kai sto Ktm Duke 390. θα ηθελα να μου πειτε αν ισχυουν ολα αυτα που λενε για την ΚΤΜ( καθε τριτη μαστορα). Απο την μια το BEVERLy 350 θα ειναι ανετο εντος και εκτος πολης αλλα ειναι σκουτερ (πολλα τα 5500 για σκουτερ) και απο την αλλη εχω ερωτευτει το DUKE 390.Σας παρακαλω πειτε μου την αποψη σας !:)

mikes
16/03/2019, 17:57
αυτα που λεγονται για τα ΚΤΜ και αλλα μηχανακια ειναι ανεκδοτα για να πειραζομαστε οι μηχανοβιοι μεταξυ μας... μια χαρα μηχανακι ειναι το 390..
εννοειται οτι θα παρεις αυτο που ερωτευτηκες...

azar41
16/03/2019, 17:58
Καλώς ήρθες!
Μηχανάκι αγοράζουμε με την καρδιά,αν είσαι επιμελής με την συντήρησή του δεν θα έχεις πρόβλημα,προχώρα!

o_gavros
16/03/2019, 17:58
είναι αστείο πλέον...
Κάντε ρε μάγκες μια αναζήτηση...
μόνο 4 εκατομμύρια παρομοια θρεντ έχουν ανοιχτεί...
Δε γίνεται ο ΚΑΘΕ νέος να θεωρεί την περίπτωση σου τόσο μοναδική πια!
Στο θέμα σου τώρα, μας ζητάς να συγκρίνουμε ένα σκούτερ με ένα μικρό μπιστόλι...:rolleyes:
Ε τι θες να σου πούμε ρε παλίκαρε;

lleonidas
16/03/2019, 18:02
Καλωσόρισες στο forum!
Δύο εντελώς διαφορετικά δίτροχα...το ένα πιο γρήγορο, πιο στριφτερό, πιο κ@@λωτικό(και μάλλον πιο όμορφο για την πλειοψηφία όσων γράφουν εδώ!) ενώ το άλλο πιο πρακτικό για καθημερινή μετακίνηση και πιο βολικό όσον αφορά τους χώρους, την ανεμοκάλυψη και την κάλυψη του αναβάτη ώστε να φτάνει ''ατσαλάκωτος'' στον προορισμό του :)
Έχεις οδηγήσει κάποιο εκ των δύο;

BLiTzER
16/03/2019, 18:28
Το έχω γράψει περίπου 43556 φορές σε αυτό το φόρουμ. Όταν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις μεταξύ ΚΤΜ και οποιουδήποτε άλλου, επιλέγεις το άλλο.

Kickstart
17/03/2019, 09:59
Το ενα ειναι μοτοσυκλετακι και το αλλο πολυθρονα-παπουδιερα γκαζι-φρενο υπνος...

Παρε το πρώτο να συνηθιζεις σιγα-σιγα για αργοτερα που θα ωριμασεις ως μοτοσυκλετιστης και θα θες μεγαλύτερο..

Εχω μια απεχθεια για τα σκούτερ γενικά....τεμπελομηχανακια τα λεω..

Bowleno
17/03/2019, 10:31
Μα θέλει ερώτημα; Εννοείται το 390!

Akalestos
17/03/2019, 15:42
Ανα το χεις ερωτευτει το Duke παρτο αλλωστε η μηχανη ταξιδευει το μυαλο! Τωρα αν τη θες για πρακτικοτητα ε ναι παρε σκουτερ. Βρες τι θες μεσα σου και τσιμπα το.

dopelakos
17/03/2019, 20:21
Γεια σου λεωνιδα. εχω οδηγησει το beverly to 300..μου αρεσε ειχε γκαζακι αλλα σκεφτομαι οτι σε κανα χρονο μπορει να το βαρεθω.απο την αλλη τον δουκα τον βλεπω που κ που στα φαναρια και αρρωσταινω.το θεμα ειναι ο δουκας θα ειναι βολικος ?επισης το 2ο ατομο πισω θα την παλευει ?

dopelakos
17/03/2019, 20:26
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις γνωμες! μαλλον τεινω προς τον δουκα γιατι αυτο που θελω ειναι οταν το βλεπω και το καβαλαω να το γουσταρω...επισης θελω να ρωτησω το 2ο ατομο πισω στον δουκα την παλευει η μπα ?

νεοσσός
17/03/2019, 20:47
Το Beverly είναι πολύ πιο άνετο για το πίσω άτομο. Είναι λίγες οι μοτοσυκλέτες naked που έχουν άνετη θέση για τον πισινό του ...πισινού.

doctoras
17/03/2019, 23:49
Το benelli bn 302 διαθέτει την μεγαλύτερη σελα συνεπιβάτη και το μεγαλύτερο μεταξόνιο
(1410)

alexis72
18/03/2019, 00:51
εχεις κλειστό parking για να το παρκάρεις το βράδυ για ασφάλεια η θα το αφήνεις απλά στο δρόμο στο πεζοδρόμιο κλπ ...γιατί πρέπει
να ξέρεις οτι ειναι απο τα πιό σταμπαρισμένα μοτο για κλέψιμο κ ειδικά τα ktm ... αν το πάρεις να κάνεις απαραίτητα ασφάλεια κλοπής σε καλή ασφαλιστική ομως ...
πολύ φίλος μου δικηγόρος με μεγάλη πείρα σε δικαστήρια κ μηχανόβιος ο ιδιος πολλά χρόνια ,μού ελεγε οτι με το νέο νομοσχέδιο οσον αφορά τίς ποινές για κλοπές σε σπίτια - αυτοκινήτων - μοτο κλπ ,θα ειναι πολύ αστείες με αυτές πού ισχύουν εως τώρα... και φοβάται οτι ακόμα κ σταματημένος σε κόκκινο φανάρι να εισαι θα ερχεται ο αλλος κ θα σε πετάει κάτω κ θα την κλέβει ανετα κ ωραία κ θα ειναι πλέον σύνηθες αυτο το κλέψιμο μοτο....συνέβη πρόσφατα σε γειτονά μου ερχόμενος απο λαγονήσι οπου εχει εξοχικό στο φανάρι εξω απο το ribas πρίν 1 μήνα 23.30 το βράδυ καθημερινή ...κ μιλάμε για 1.95 υψος ατομο 100 κιλά πολύ γυμνασμένο αλλά στην θέα τού οπλου εκανε τήν κότα μπροστά σε 3 ατομα με οπλο κ σιδερολοστούς ...κ ευτυχώς που εκανε την κότα κ αυτός κ η γυναίκα του κ σήμερα τουλάχιστον ειναι μαζί με τα 2 παιδιά τους ...