PDA

View Full Version : CRF 250L γνώμες

myt.jim
25/03/2019, 12:53
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το CRF250L. Η χρήση του θα είναι διπλή για μέσα στην πόλη και για οδήγηση σε χώμα ( χωματόδρομο ) όπου θα κάνει γύρω στα 250χιλιομετρα τον μήνα στον χωματόδρομο όπου πάω στην δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι επιδόσεις έχει καθώς τώρα οδηγάω XT125R και δεν με απασχολεί η ταχύτητα. Σίγουρα πιο άνετο το CRF250L στο δρόμο και σαφώς καλύτερα φρένα . Το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις , θετικά και αρνητικά? Ευχαριστώ

Bob_o_mastoras
25/03/2019, 14:35
Δεν το εχω ουτε και το εχω οδηγησει αλλα η χρηση που περιγραφεις ειναι ο λογος για τον οποιο σχεδιαστηκε και κατασκευαστηκε το συγκεκριμενο μηχανακι. Θα το επαιρνα με κλειστα ματια.
Υπαρχει και το KLX 250 στα ιδια λεφτα.
Δεν ξερω πιο θα επελεγα απο τα δυο. Στα specs νομιζω το Kawasaki ειναι λιγο καλυτερο.

νεοσσός
25/03/2019, 15:33
Μεγάλο ευτύχημα να κάνεις 250 χιλιόμετρα το μήνα σε χώμα για να πηγαίνεις στη δουλειά σου. :)

myt.jim
25/03/2019, 17:17
Και όχι μόνο αυτό ... Αλλά και η διαδρομή είναι απίστευτη.. μέσα από ελαιώνες , πευκοδάσος και καστανιωνα όπου υπάρχουν αγριογούρουνα και ελάφια στην διαδρομή ( δεν τα βλέπεις κάθε φορά αλλά αρκετά συχνά )

myt.jim
25/03/2019, 17:19
Σε σύγκριση με το klx 250 το μόνο που μου αρέσει είναι το made in japan σε σχέση με το crf250l και ότι έχει πολλές ρυθμίσεις για την οδήγηση. Δεν έχει όμως abs που έχει το crf250l όπου έχει την δυνατότητα να το ενεργοποιεις οπότε θες

azar41
25/03/2019, 18:00
Το klx έρχεται φιμωμένο στους 18 ίππους , θέλει μόντα για να ζωντανέψει και η ποιότητα των πλαστικών είναι πολύ χάλια,το έχει φίλος και το βλέπω καθημερινά,αναρτήσεις πολύ καλές και μοτέρ διαμάντι,μιλάμε πάντα για το ψεκαστό.

doctoras
25/03/2019, 18:05
Αν μπορεις να πας για καινούργιο πήγαινε για το ραλι crf ειναι πιο μαματο

myt.jim
25/03/2019, 18:25
Αν μπορεις να πας για καινούργιο πήγαινε για το ραλι crf ειναι πιο μαματο

Είναι πιο ογκώδες το rally και πιο ταξιδιαρικο. Εγώ το θέλω πιο ευέλικτο και πιο χωμάτινο

Λευκάδιος
25/03/2019, 18:26
Είχα την εντύπωση ότι φτιαχνεται στην Ταϊλάνδη.Πάντως μικρή σημασία έχει το που φτιάχνεται καθώς είναι μια χαρά μηχανάκι για αυτό που θέλεις να κάνεις.

DRAKONET
25/03/2019, 19:15
Συγχαρητηρια....καλοριζικο !!!:D:D

Kickstart
01/04/2019, 12:32
παρτο φίλε...το χει φίλος στο gym και το χρησιμοποιεί για παρόμοια κατάσταση που περιγράφεις...καθε μέρα commuting εδω Αθήνα και ΣΚ πάει αξω απο την Αθήνα σε χωμάτινη διαδρομή 50 χλμ για κάτι μελίσσια και ζαρζαβατικά που έχει σε ιδιόκτητο χώρο.

To χω καβαλήσει στατικά και είναι μια χαρά, δείχνει ποιοτικό και οπτικά σε σχέση με το klx (το ψεκαστο) ένα κλικ πάνω σε όλα, και είναι κάπως ψηλό να ξέρεις.

DRAKONET
01/04/2019, 14:46
παρτο φίλε...το χει φίλος στο gym και το χρησιμοποιεί για παρόμοια κατάσταση που περιγράφεις...καθε μέρα commuting εδω Αθήνα και ΣΚ πάει αξω απο την Αθήνα σε χωμάτινη διαδρομή 50 χλμ για κάτι μελίσσια και ζαρζαβατικά που έχει σε ιδιόκτητο χώρο.

To χω καβαλήσει στατικά και είναι μια χαρά, δείχνει ποιοτικό και οπτικά σε σχέση με το klx (το ψεκαστο) ένα κλικ πάνω σε όλα, και είναι κάπως ψηλό να ξέρεις.
=================================
ΔΕΝ συμφωνω...
Δεν εχει καμια σχεση το KLX...
το καβα ειναι καλυτερο..παντου και σε ολα...αποδεδειγμενα...ειναι japan...
το περνεις οπως ειναι και πας αγωνα !
φιλικα παντα :lol:

Kickstart
02/04/2019, 10:07
Δράκε..για το οπτικό εννοώ πάντα έτσι;

τα πλαστικά του klx είναι εντελώς γτπ.

μοτέρ δεν ξέρω δεν μιλάω...

επίσης ειχα την εντύπωση οτι το klx το δυομισαρι το ψεκαστο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ japan

αντιγράφω από σαϊτ εξωτερικου απο συγκριτικό του χονδα και του καβα

Now the KLX has returned with fuel injection. The main point to the bike is the price. It’s $5349 for the standard green one and $5549 for the Matrix Camo edition, which has different graphics and a blacked-out frame and motor. That falls right in line with the wildly popular Honda CRF250L, which sells for $5149. Both are manufactured in Southeast Asia rather than Japan to keep the price low. It’s interesting to note that the KLX was once made in Japan and that its quality survived the transition flawlessly.

επίσης αν και ο ενδιαφερόμενος δεν έχει θέσει τέτοιες απαιτήσεις, θα το ρωτήσω..

σε τι αγώνα πάς που δεν πας με το crf;

μην νομίζεις ότι έχω κανα θέμα με την καβασακι ή κανα κόλλημα με τη χοντα..

τα τελευταία 4 χρόνια κάνω μοτοκρος-εντουρο με ένα klx450r..(το οποίο είναι japan και φαίνεται)..

DRAKONET
02/04/2019, 12:20
Δράκε..για το οπτικό εννοώ πάντα έτσι;

τα πλαστικά του klx είναι εντελώς γτπ.

μοτέρ δεν ξέρω δεν μιλάω...

επίσης ειχα την εντύπωση οτι το klx το δυομισαρι το ψεκαστο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ japan

αντιγράφω από σαϊτ εξωτερικου απο συγκριτικό του χονδα και του καβα

Now the KLX has returned with fuel injection. The main point to the bike is the price. It’s $5349 for the standard green one and $5549 for the Matrix Camo edition, which has different graphics and a blacked-out frame and motor. That falls right in line with the wildly popular Honda CRF250L, which sells for $5149. Both are manufactured in Southeast Asia rather than Japan to keep the price low. It’s interesting to note that the KLX was once made in Japan and that its quality survived the transition flawlessly.

επίσης αν και ο ενδιαφερόμενος δεν έχει θέσει τέτοιες απαιτήσεις, θα το ρωτήσω..

σε τι αγώνα πάς που δεν πας με το crf;

μην νομίζεις ότι έχω κανα θέμα με την καβασακι ή κανα κόλλημα με τη χοντα..

τα τελευταία 4 χρόνια κάνω μοτοκρος-εντουρο με ένα klx450r..(το οποίο είναι japan και φαίνεται)..
=================================
δεν γνωριζα οτι σταματησε να βγαινει στην μαμα ιαπωνια ειχα την εντυπωση οτι συνεχιζε μεχρι το 16 τουλαχιστον !
λεω για αγωνες εντουρο....Kawasaki KX 125 πλαισιο ειχε τοτε (ακομη το ιδιο εχει νομιζω)..πλαστικο ρεζερβουαρ(τωρα μεταλικο)...λιτο και απεριτο απο κλειδαριες..και πηγαινε τελεια!

Bob_o_mastoras
02/04/2019, 12:38
Δρακονετ μιλαμε για το καινουργιο ψεκαστο KLX250, το οποιο σε αγωνα enduro θα σκορπιζε σε ολο το βουνο και εχει το μισο γκαζι απο τα καθαροαιμα 250. Οπως αλλωστε και το crf 250L.

kordix
02/04/2019, 12:51
Δρακονετ μιλαμε για το καινουργιο ψεκαστο KLX250, το οποιο σε αγωνα enduro θα σκορπιζε σε ολο το βουνο και εχει το μισο γκαζι απο τα καθαροαιμα 250. Οπως αλλωστε και το crf 250L.

Ένας έμπειρος αναβάτης θα μπορούσε να τερματίσει αγώνα εντούρο και με τα δύο, με μικρές αλλαγές, πχ πιο κοντό γραναζωμα, ποδιά, οξω φλας, σχαρες κτλ. ,αλλά χωρίς να το ευχαριστηθεί. Εννοείται χωρίς να έχει απαιτήσεις για καλή θέση.

Ενας νέος στο χώμα θα του έπινε το αίμα χωρίς λόγο και σίγουρα κάπου θα τον πέταγε κάτω το μηχανάκι να τον ξεφορτωθεί να ησυχάσει.

Και τα δύο είναι καλά, προσωπικά θα αγόραζα αυτό που θα το ένιωθα πιο άνετο για γενική χρήση.

(To klx είναι made in Malaysia)

myt.jim
06/04/2019, 18:09
Παιδιά τελικά το πήρα... Το CRF250L . Η χρήση του κάθε άλλο παρά για αγώνες ! Το θέλω για μηχανάκι διπλής χρήσης για άσφαλτο αλλά και για χωματόδρομο ώστε να μπορώ να πηγαίνω στην δουλειά μου πιο άνετα. Τα γκάζια δεν με απασχολούν καθόλου όσο να έχει χαμηλή κατανάλωση και το ότι crf έχει και abs όπου όπως και να έχει γία την άσφαλτο είναι μια χαρά για το χώμα έχουν προβλέψει και πολύ απλά έχει εν κουμπακι το πατάς και το απενεργοποιείς!! Οπότε καλά μας χιλιόμετρα

Bob_o_mastoras
06/04/2019, 18:41
Kαλοριζικο, καλοταξιδο και καλολασπωτο λοιπον! :beer:

myt.jim
06/04/2019, 18:49
Kαλοριζικο, καλοταξιδο και καλολασπωτο λοιπον! :beer:

Ευχαριστώ πολύ!! Καλά μας χιλιόμετρα σε όλους

doctoras
06/04/2019, 19:45
Καλορίζικο! ρίξε και καμια φωτό

thunder ace
06/04/2019, 19:57
Παιδιά τελικά το πήρα... Το CRF250L . Η χρήση του κάθε άλλο παρά για αγώνες ! Το θέλω για μηχανάκι διπλής χρήσης για άσφαλτο αλλά και για χωματόδρομο ώστε να μπορώ να πηγαίνω στην δουλειά μου πιο άνετα. Τα γκάζια δεν με απασχολούν καθόλου όσο να έχει χαμηλή κατανάλωση και το ότι crf έχει και abs όπου όπως και να έχει γία την άσφαλτο είναι μια χαρά για το χώμα έχουν προβλέψει και πολύ απλά έχει εν κουμπακι το πατάς και το απενεργοποιείς!! Οπότε καλά μας χιλιόμετρα

καλοταξιδο αδελφε.
Αγορασες το μηχανακι που το εχω και εγω ονειρο(μαζι με το 450L)

sapila racing
06/04/2019, 20:37
Καλά χιλιόμετρα, να το ευχαριστηθείς! :beer:

kordix
06/04/2019, 20:53
Μπράβο καλή αγορά. Να είσαι καλά να το ευχαριστηθείς το πολυ-εργαλείο.

George_M.
06/04/2019, 21:25
καλοταξιδο αδερφε,σχεδον ολοι μας το χουμε λιγουρευτει,ειναι αξιοπρεπεστατο!

tarifas
06/04/2019, 21:51
Καλοτάξιδο, καλά, πολλά, και ασφαλή χιλιόμετρα, να' σαι καλά να το χαρείς
Και στην δική μου καρδιά μέσα είναι,
Γράψε και αργότερα εντυπώσεις :a014:
:beer: :beer:

Akalestos
07/04/2019, 17:28
Το γουσταρω κι εγω κι αυτο κ το 450L καλοριζικο φιλε να το ευχαριστηθεις!

Kickstart
10/04/2019, 11:48
ωραίος!

εκανες καλή επιλογή και θα σε βολέψει πολύ σε αυτό για το οποίο το προορίζεις..

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ

paraligo
09/05/2019, 09:04
Καλορίζικο και καλό λάσποτο!!!!!
Για γράψε μας αν θέλεις εντυπώσεις?

Sebastian1980
10/05/2019, 18:24
Καλοταξιδο φίλε και καλορίζικο.
Όταν με το καλό μπορέσεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου.
Κάποια στιγμή το σκεφτόμουνα και εγώ σοβαρά να το πάρω για να συνδυάσω δουλειά-σπιτι και κοντινές εξορμήσεις για κυνήγι.