PDA

View Full Version : 2ος Αγώνας 2019, Termas de Rio Hondo, Argentina

Σελίδες : 1 [2] 3

BabisStinson
31/03/2019, 21:11
Marquez/Honda σε άλλο επίπεδο από τους άλλους, 1 δευτερόλεπτο τον γύρο τους έριχνε. Αν και οι επόμενοι 2 αγώνες πάνε ανάλογα, δεν χάνει ακόμα έναν τίτλο. Αλλά να δούμε και στην Ευρώπη τι θα γίνει.
Rossi συγκινητικός, φαινόταν ότι έχει χειρότερη μοτοσικλέτα απλά την πάει αυτός γρήγορα. Μακάρι να τον βοηθήσει η Yamaha με κανένα upgrade.
Vinales πάλι λίγα πράγματα.
Dovi σήμερα δεν μπορούσε.
Αν είδε κανείς jump start του Cal να μας το πει, γιατί εγώ απ' όσα replay έδειξαν δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Τον χαντάκωσαν μάλλον.
Rins επίσης εξαιρετικός, η Suzuki έχει ανέβει πολύ φέτος. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Lorenzo θέλει περίοδο προσαρμογής και αποθεραπείας.
KTM/Aprilia πουθενά, ούτε καν αναλαμπές.
Morbidelli έκανε κακή κίνηση και στοίχισε

Jimmu
31/03/2019, 21:16
Γιατί ο Cal μπήκε στο πιτ του Vin?Βασικά, γιατί έφαγε ποινή?

Akalestos
31/03/2019, 21:22
Ετσι ΓΙΑΤΡΕ μου ετσι να σε βλεπω να σε χαιρομαι και στα 40,50,100,1000 να πηγαινεις βαθρο και 2ος κιολας!!!

Μπραβο σε Ρινς,κριμα κι αδικο πιστευω για Καλ,μλκια μεγαλη Μορμπιντελι αυτα πανω κατω.

Υ.γ παλι 1 (2) τα Χοντα βαρεθηκαμε αχαχαχαχαχαχα νταξει ο 93 απο αλλο πλανητη,το ξεραμε και το ξερουμε! τον αλλο τον ΠΟΥΘΕΝΑ τον (99) τον πρωταθληταρα δε βλεπω ξερει κανεις τι θεση τερματισε???

cityfly
31/03/2019, 21:38
Πάντως δεν φάνηκε για jump-start η περίπτωση του Καλ.

Κάνα χιλιοστό του δευτερολέπτου θα τανε. Υπερβολικό φάνηκε από το βίντεο πάντως

Vstrommer71
31/03/2019, 21:39
Nα φύγει ο Γέρος επειγόντως,κατέστρεψε το άθλημα και κόβει τον δρόμο στους νέους και φιλόδοξους αναβάτες:lol:
(Άμα κάτσει κανά πεντάρι χρόνια ακόμη,το μισό grid θα είναι αναβάτες της VR46 Academy)

cityfly
31/03/2019, 21:41
Τι εγινε με τον μαρκεθεθεθ γιατι τον εχασα τον αγωνα? :eek:

Άστον αυτόν, αυτός σήμερα την έκανε νωρίς

cityfly
31/03/2019, 21:41
Ο γιατρός ρε παιδιά γιατί τρέχει ακόμα; Αφού φαίνεται ότι δεν το χει το παιδί. :p

cityfly
31/03/2019, 21:43
Ο χόρχε πώς διάολο ξεκίνησε τόσο αργά και βρέθηκε τελευταίος στην εκκίνηση;

BLiTzER
31/03/2019, 21:43
Παιδιά, επειδή δεν είδα τον αγώνα, ο Lorenzo πώς τα πήγε;

faf
31/03/2019, 21:52
Παιδιά, επειδή δεν είδα τον αγώνα, ο Lorenzo πώς τα πήγε;

https://youtu.be/NVpJXQ7zEF0

BLiTzER
31/03/2019, 21:55
Εντάξει μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος θα καταφέρει να μαζέψει 10 βαθμούς η οδηγάρα της καρδιάς μας!

blackbusa
31/03/2019, 21:59
Εντάξει μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος θα καταφέρει να μαζέψει 10 βαθμούς η οδηγάρα της καρδιάς μας!

eisai ebathis kai asxetos...

FotisFz1
31/03/2019, 22:13
eisai ebathis kai asxetos...

ειναι και αντιπροσωπος

https://youtu.be/9ec75jTeT74

GIOTIS750
31/03/2019, 22:16
405265
:a012::a012::a012::a08::a08::a08::a33:

Jimmu:beer:

GIOTIS750
31/03/2019, 22:18
ειναι και αντιπροσωπος

Χαχαχαχαχα έχω λειωση :lol::lol:

GIOTIS750
31/03/2019, 22:21
https://youtu.be/NVpJXQ7zEF0
:lol::lol:που τα βρισκετε

GIOTIS750
31/03/2019, 22:25
Ο χόρχε πώς διάολο ξεκίνησε τόσο αργά και βρέθηκε τελευταίος στην εκκίνηση;

Βασικά έγινε μαλ@κ1@ στην εκκίνηση έχασε ταχύτητα και τον περάσανε όλοι μετά τίποτα πέρασε όμως τον Ιανονε.Ο Καλ άμα είδατε j.s εσείς είδα καιγω .

cityfly:beer:

Vice:beer:

cityfly
31/03/2019, 22:33
Ο Καλ άμα είδατε j.s εσείς είδα καιγω .

Εγώ πάντως δεν είδα

:beer:

FotisFz1
31/03/2019, 22:34
Κριμα για τον Καλ γιατι τελικα συμφωνα και με την διαφορα που τερματισε θα ηταν μαλλον ευκολα 2ος
Ειχε και τον 2ο ταχυτερο γυρο του αγωνα με μετα τον ΜΜ

ptc
31/03/2019, 22:45
Ενας αγωνας που ενω εδωσε χαρα σε αρκετο κοσμο εμενα προσωπικα, που δεν ειμαι οπαδος καποιου συγκεκριμενου και θελω απλα να παρακολουθω ενδιαφερον πρωταθλημα, με στεναχωρησε. Οταν βλεπεις τον μοναδικο αναβατη που εχει ρεαλιστικα πιθανοτητες να διεκδικησει τιτλο να παλευει με τον Ροσι μια αιωνιοτητα και μια μερα πισω απο τον πρωτοπορο, εμενα μου φαινεται πολυ δυσοιωνο για το ποσο ενδιαφερον μπορει να εχει και το φετινο πρωταθλημα.

Μπραβο στον γιατρο που αγωνιστηκε με ψυχη και φανηκε να εχει βρει αυτο το κατι παραπανω απο το Yamaha, αλλα η διαφορα ολου του γκριντ με τον πρωταθλητη ηταν απελπιστικα μεγαλη. Και φυσικα μπορουσε να ειναι και ακομα μεγαλυτερη αν αυτος δεν εκανε συντηρηση δυναμεων απο ενα σημειο και μετα. Ελπιζω να ηταν θεμα πιστας και να μην ξαναδουμε τετοιους αγωνες. Κανενας δε θελει να παρακολουθει πρωταθληματα που κρινονται πριν απο τον τελευταιο γυρο.

ΥΓ: Highlight του αγωνα οι φωνες απο τον ροσικο στο διπλανο τραπεζι στην καφετερια στους τελευταιους γυρους "Πεσε ρε πουστη, πεσε!". :lol:

simoril
31/03/2019, 22:46
Ο μπάρμπας κέρδισε τον Ντόβι λόγω της εξόφθαλμης ανωτερότητας της γιαμάχα.

Η κόκκινη ντουντούκα - νταλίκα δε στρίβει ούτε με βοηθητικές. Αχαχαχαχαχα.

motormaniac
31/03/2019, 22:48
Υπάρχει κάπου να το δούμε όσοι ειμασταν εκτός?

g_m900
31/03/2019, 22:55
Η Χοντα θα κανει ενσταση η οχι?
Αυτο με τα μαλακα ελαστικα που ειναι αρκετα σκληρα και βγαζουν αγωνα σε πιστα με σχετικα καινουργια ασφαλτο... Με ξεπερναει.
Χοντα και Μαρκεθ απο αλλο πλανητη λογικα θα κερδισει περπατωντας και στο Τεξας.
Αντε να ερθουν οι Ευρωπαϊκές πιστες να δουμε λιγο θεαμα.
Ο Αναβατης Βινιαλες νιωθει περίεργα στην τοποθεσια Αργεντινή.
Το ειπανε και στο ΒΤ2 οτι αν χασει και φετος απο τον Ροσσι θα παρθουν αποφασεις για το μελλον του.

sek
31/03/2019, 23:08
ΥΓ: Highlight του αγωνα οι φωνες απο τον ροσικο στο διπλανο τραπεζι στην καφετερια στους τελευταιους γυρους "Πεσε ρε πουστη, πεσε!". :lol:

Κοντοκουρεμένος με μεγάλο μούσι; στην Κρήνη;

GIOTIS750
31/03/2019, 23:10

Όποιος έχει μυαλό και καβαλάει και ξέρει δεν λέει τέτοιες κουβέντες τώρα αν το είπε ένας δεν πάει να πει ότι μας εκφράζει ολους:beer:

ΤάκηςΜπ:beer:

GIOTIS750
31/03/2019, 23:16
Υπάρχει κάπου να το δούμε όσοι ειμασταν εκτός?

Εδώ https://ketemulagi.net/video-full-race-motogp-argentina/

Παίζει και σε ανδροιδ.

slzr:beer:

ptc
31/03/2019, 23:25
Κοντοκουρεμένος με μεγάλο μούσι; στην Κρήνη;

Οχι. Θεσσαλονικη μεν, αλλα οχι στην Κρηνη. Κυριαρχησε κι αλλου το φιλαθλο πνευμα βλεπω.

Όποιος έχει μυαλό και καβαλάει και ξέρει δεν λέει τέτοιες κουβέντες τώρα αν το είπε ένας δεν πάει να πει ότι μας εκφράζει ολους:beer:

Αυτονοητο.

motormaniac
31/03/2019, 23:25
Εδώ https://ketemulagi.net/video-full-race-motogp-argentina/

Παίζει και σε ανδροιδ.
Ευχαριστώ !

GIOTIS750
31/03/2019, 23:26

Η κόκκινη ντουντούκα - νταλίκα δε στρίβει ούτε με βοηθητικές. Αχαχαχαχαχα.

Εγώ δεν είδα καμία ανωτερότητα της γιαμαχα πάντως.

BLiTzER
31/03/2019, 23:29
Εγώ δεν είδα καμία ανωτερότητα της γιαμαχα πάντως.

Με αντίπαλο τον Lorenzo, και η KAISAR SX 100/7/32 ανώτερη δείχνει.

GIOTIS750
31/03/2019, 23:40
Με αντίπαλο τον Lorenzo, και η KAISAR SX 100/7/32 ανώτερη δείχνει.
Να τετοια λες και μετά την πληρώνει ο Ροσσι:lol::lol:με υποβάθμιση του βάθρου όχι λόγο ικανότητας αλλά λόγο μηχανακιου ανώτερου.

blackbusa
01/04/2019, 00:00

Η κόκκινη ντουντούκα - νταλίκα δε στρίβει ούτε με βοηθητικές. Αχαχαχαχαχα.#

πεστα μεγαλε....εφυγε η πιλοταρα παιρνοντας και το ντεποζιτο του μαζι και σερνετε ο κοκκινος ντενεκες....σαν κοροιδα την επαθαν η ιταλικες λαδιερες...

GIOTIS750
01/04/2019, 00:07
ptc..Κυριαρχησε κι αλλου το φιλαθλο πνευμα βλεπω.
............................
:rolleyes::rolleyes:

TROOPER
01/04/2019, 07:05
Γιατί ο Cal μπήκε στο πιτ του Vin?Βασικά, γιατί έφαγε ποινή?

Ποινη ride through για jump start.
Γιατι μπηκε και τσαμπουκαλεμενος στο box του Mav δεν ξερω να απαντησω.

Overall
MΜ απλα ΑΛΛΟΥ!!! Κι ερχεται και τεξας που εχει 6/6
VR αποδεικνυει οτι αν το διαπασον φτιαξει σωστα το μηχανακι ειναι ακομα εκει και το τι λετε για αποσυρση τα ακουω βερεσε.
AD παλεψε οπως ολα τα ντουκατι και πηρε αυτο που αξιζε.
Μαβ...αδικα εμεινε στο 0 αλλα εδειξε αλλη μια φορα ποσο καλο παλικαρι ειναι με τη συμπεριφορα του στον Φρανκι που ηταν ο υπευθυνος για την πτωση τους.
Jack Miller πολεμησεωοσο μπορεσε.
Cal τι εγινε ακριβως δεν μπορεσα να καταλαβω. Το jump start δεν ηταν και τοσο προφανες ενω μετα δεν εχω ιδεα τι εγινε στο box του Mav
Οι ρουκις πανε αεροπορια!!! Κουαρταραρο και Ολιβειρα (και να μου το θυμηθειτε για τον Ολιβειρα οτι θα ανεβει πολυ στα επομενα χρονια) πολυ δυνατοι!!!
Ζαρκο...δεν σε βλεπω καλα...
Ρινς...2ος αγωνας σερι που απλα ΟΥΑΟΥ!!! Και η σουζουκαρα προοδο τρομερη!!!
JLo...ΟΥΤΕ εκκινηση...!!!!

Χαιλαιτς πριν βγουνε στο βαθρο τα συγχαρητηρια του ντοκ στον Μαρκ, το χειροκροτημα του για τον Μαρκ και η φωτο μετα που τους δειχνει πιο κοντα. Για να δουμε...

Αυτα και παμε στους καμποϋδες

TROOPER
01/04/2019, 08:05
Και ομως ήταν jump start!!!

TROOPER
01/04/2019, 08:06
http://https://www.crash.net/motogp/news/917005/1/crutchlow-slams-ridiculous-jump-start-penalty-updated (https://www.crash.net/motogp/news/917005/1/crutchlow-slams-ridiculous-jump-start-penalty-updated")

RaGe_Raptor
01/04/2019, 08:25
405315

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/04/2019, 08:37
Ρε παιδια, με ενα replay που εδειξε απο το ελικοπτερο 7 χιλιομετρα ψηλα, συμεραινατε οτι δεν ιππαρχει jump start?

Δε το λεω ειρωνικα, αλλα ρε παιδια, το race direction που εχει 200 καμερες στην εκκινηση, αισθητηρες μεχρι και στον πρωκτο των οδηγων, και να εκανε τετοιο σφαλμα?
Ελατε ρε παιδια.... :(

Edit
Τωρα ειδα και το ποστ του Τρουπη :a013:
Δεν ιππηρχε περιπτωση να μην ηταν ;)

sapila racing
01/04/2019, 09:45
Ο Marquez απλά εξαφανίστηκε και το ενδιαφέρον ήταν για την 2η θέση και πίσω.
Φοβερός και πολύ φοβαμαι οτι και στο Texas το ίδιο θα γίνει και θα εξαφανιστεί και πάλι.

Παλι καλά που είχε ενδιαφέρον το τραινάκι και είδαμε αρκετές προσπεράσεις.
Ο Rossi τα κατάφερε και πήρε άξια την 2η, μέτρησε καλά τον Dovi Κι ήξερε που θα του την κάνει, αλλά κι ο Dovi ηταν καλύτερος από περσι στην ίδια πίστα.

Vice
01/04/2019, 09:53
Αυτός ο Ρινς τι παλικάρι...έχει κερδίσει τον θαυμασμό μου. Η στάση του σώματος του μου φαινεται λιγο περίεργη όταν στρίβει.

GIOTIS750
01/04/2019, 10:36
Αυτός ο Ρινς τι παλικάρι...έχει κερδίσει τον θαυμασμό μου. Η στάση του σώματος του μου φαινεται λιγο περίεργη όταν στρίβει.

Eμενα να σου πω με θυμιζει λιγο διχρονη εποχη αλλα το παει πολυ ωραια το σουζουκι .
Εμπαινε RINS:vroum::a013:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/04/2019, 10:51
Γιαυτον που στεναχωριεμαι είναι ο ζαρκο. Δεν του αξίζει η θέση που παίρνει. Έχει τεράστιες δυνατότητες. ..

GIOTIS750
01/04/2019, 11:27
Γιαυτον που στεναχωριεμαι είναι ο ζαρκο. Δεν του αξίζει η θέση που παίρνει. Έχει τεράστιες δυνατότητες. ..

Εαν δεν εχουν ανοδικη πορεια στο μελλον παντως τον βλεπω να την κανει με ελαφρα,και επειδη τους βλεπω πεισματαρηδες με το θεμα πλαισιου και αναρτησεων ισως παρει περισσοτερο απο οτι υπολογιζουν
να ειναι σε κορυφαιο επιπεδο.

Ντανι πες τους τιποτα:D αντε να τον δουμε με κτμ δερματα .

sapila racing
01/04/2019, 11:38
Ο Lorenzo κατα λάθος πάτησε το κουμπί για το pit limiter στην εκκίνηση.

https://www.dailystar.co.uk/sport/motogp/769126/Jorge-Lorenzo-MotoGP-news-Honda

THRESH
01/04/2019, 12:28
Αποκλείεται να έκανε τέτοιο λάθος ο Γιώργης, δάκτυλος Μάρκου ξεκάθαρα

Πόσο μετρημένος οδηγός ο Ντόβι, εγκεφαλικός κ τεχνικός, αν μπορέσει να φτιάξει λίγο καλύτερα το Duc μέσα στη στροφή θα πλακώνονται με
Μάρκο παντού.

Ο Ρόσι κλασικά, όταν νιώθει καλά πάνω στο μηχανάκι , θα πάει τέρμα , πολύ ωραίος κ πανηγυρίζει λες κ είναι 20.

Μάρκο, άστο αγόρι μου, δεν κάνεις, ούτε γύρο δεν έριξες, ξεφτίλα , ντεφορμέ , μαύρο χάλι :D

ΥΓ μαχητικός Μορμπιντέλι , ο μαθητής είναι πολύ καλός

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/04/2019, 12:38

:bawl::bawl::bawl::bawl:
αγαπαμε χορχΙε (....για τις μ@λ@κιες που κανει :D )

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/04/2019, 12:39
Πολυ χαρηκα το ποντιουμ του Ρεμι. Κουβαλαει βαρυ ονομα κι'αυτος

sapila racing
01/04/2019, 12:43
Κρίμα για την τούμπα Morbidelli, Vinales, βέβαια πολλοί πίσω τους χάρηκαν που ανεβηκαν 2 θέσεις ανέλπιστα.

Lorenzo, Iannone απογοήτευση σκέτη.
Ο Zarco εκτός του οτι είναι πάτος με το ΚΤΜ τερμάτισε και 8 sec πίσω απο τους ομοσταυλούς του Oliveira, Espargaro.

Τελικά στα video είδαμε οτι ο Crutchlow έκανε όντως jump start, οπότε κρίνω οτι θα έπρεπε να το μαζέψει και να ζητήσει συγγνώμη απο τον Freddie Spencer γιατί πάνω στα νεύρα του είπε διάφορα που δεν θα έπρεπε.

GIOTIS750
01/04/2019, 12:46
Πολυ χαρηκα το ποντιουμ του Ρεμι. Κουβαλαει βαρυ ονομα κι'αυτος

φαινοτανε απο τα φπ και στον αγωνα εκει απο δεξια απο αριστερα αλλες γραμμες στο χιλιοστο με τον τροχο του αλλου ,γενικα χαιρεσαι να τον βλεπεις να αγωνιζεται

sniper
01/04/2019, 12:48

Δεν ξέρω τι λέει αλλά εγώ τον είδα στα δοκιμαστικά, τρενάκι μόνοι τους με τον ΜΜ μπροστά να κάνει +0,5.....

Παλτό πολυτελείας, έπρεπε να πάει ο Ζαρκό στο HRC, κι όχι πρωταθλητής της κλάψας και της δικαιολογίας.

sapila racing
01/04/2019, 12:58
Δεν ξέρω τι λέει αλλά εγώ τον είδα στα δοκιμαστικά, τρενάκι μόνοι τους με τον ΜΜ μπροστά να κάνει +0,5.....

Παλτό πολυτελείας, έπρεπε να πάει ο Ζαρκό στο HRC, κι όχι πρωταθλητής της κλάψας και της δικαιολογίας.

Ναι αλλά ο Zarco δεν είχε τα κότσια να παει στο HRC με τον Marquez κι ετσι αρκεστηκε στα φράγκα και στην θέα του βάθρου με το κυάλι.

sniper
01/04/2019, 13:05
Ναι αλλά ο Zarco δεν είχε τα κότσια να παει στο HRC με τον Marquez κι ετσι αρκεστηκε στα φράγκα και στην θέα του βάθρου με το κυάλι.

Σαφώς, απλά λέω τι θα έπρεπε να γίνει.

Κανένας (ή ελάχιστοι) δεν είπε τίποτα για τον Μίλερ που πάει τέζα.... και τον Πετρούτσι να βγαίνει 6ος και χαίρεται...

Ο Νακαγκάμι δείχνει σημάδια βελτίωσης...

Οι υπόλοιπες ομάδες... ΚΤΜ και ρέστα, αστα να πάνε... Αναμονή για Ευρώπη μπας και.

FotisFz1
01/04/2019, 13:55
Επρεπε να το σηκωσει μια σουζα:lol:

405327

lospsi
01/04/2019, 13:56
Για καθίστε ρε παιδιά. Παλτό και κράξιμο στον Λορένθο, τον 5κις παγκόσμιο???
:D

Πέρα από την πλάκα, όσο αχώνευτος και αν είναι ο Λόρε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον ξεγράφουμε. Θα το πάει το Honda, απλά θέλει χρόνο. Μαρκέζ δύσκολο να γίνει ( είναι αλλού το παλικάρι) αλλά όχι και παλτό, έστω και πολυτελείας. Θα πάρει νίκες. Πέρσι όταν βρήκε άκρη, κοντράριζε Μαρκ και Ντόβι και ίσως μπορούσε να διεκδικήσει κάτι αλλά, προσωπική μου γνώμη, το παράτησε μετά την υπογραφή στην Χόντα.

Όσο για Καλ, νομίζω ότι το θέμα δεν είναι αν κουνήθηκε αλλά αν ωφελήθηκε. Εκεί γκρινιάζει ο εγγλέζος αφού λέει ότι απλά κουνήθηκε και δεν ήταν στο γκάζι.

DoctoR_k6
01/04/2019, 14:02
Επρεπε να το σηκωσει μια σουζα:lol:

405327

Εν τω μεταξυ τους πανηγυρισμους του Ροσι δεν τους εδειξε καθολου...κ δεν ηταν οτι ειχε κ 50-60 ατομα :lol: να πεις οκ.
Μια ολακερη κερκιδα στα κιτρινα...

Τελοσπαντων...αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι στο τελος το Μ1 δεν ηταν κ πολυ πισω στην ευθεια...μην πω πιο κοντα σε σχεση με την αρχη του αγωνα.
Μηπως το μαλακο του Dovi δεν του βγηκε?
Σε δηλωσεις ο παππους το σαββατο ελεγε πως κ με το μαλακο κ το μεσαιο ειχε καλους χρονους κ θα εξαρτηθει απο τον καιρο με τι θα τρεξει την κυριακη.

sapila racing
01/04/2019, 14:10
Όσο για Καλ, νομίζω ότι το θέμα δεν είναι αν κουνήθηκε αλλά αν ωφελήθηκε. Εκεί γκρινιάζει ο εγγλέζος αφού λέει ότι απλά κουνήθηκε και δεν ήταν στο γκάζι.

Μπορεί και να μην ωφελήθηκε, αλλά ο κανονισμός αναφέρει οτι το μηχανάκιι πρέπει να είναι ακίνητο όσο είναι αναμμένα τα κόκκινα φανάρια,
Στο video βλέπουμε καθαρά το μηχανάκι να κινείται πριν σβήσουν τα κόκκινα φανάρια, άρα είναι φάουλ σύμφωνα με τον κανονισμό και σωστά του επεβλήθη jump start.
Αν δεν του επεβαλαν ποινή και τερματιζε στο βάθρο αλλά μετά γινόταν ένσταση απο άλλη ομάδα κι έβλεπαν και το video, ποια θα ηταν η θέση του Spencer?

Φαντάζομαι οτι τις χοντράδες που είπε μετα δεν θα τις ξεχάσει ο Fast Freddie. ;)

BLiTzER
01/04/2019, 14:20

Έλα, δε σε πιστεύω. Ο παγκόσμιος, ο πρωταθληταράς, η τιμονάρα των 9 ηπείρων, δεν ξέρει ποια κουμπάκια δεν πρέπει να πατάμε στην εκκίνηση; Πιθανότατα ο Ρόσσι πήγε το βράδυ στο γκαράζ και του το πάτησε.

lospsi
01/04/2019, 14:31
Μπορεί και να μην ωφελήθηκε, αλλά ο κανονισμός αναφέρει οτι το μηχανάκιι πρέπει να είναι ακίνητο όσο είναι αναμμένα τα κόκκινα φανάρια,
Στο video βλέπουμε καθαρά το μηχανάκι να κινείται πριν σβήσουν τα κόκκινα φανάρια, άρα είναι φάουλ σύμφωνα με τον κανονισμό και σωστά του επεβλήθη jump start.
Αν δεν του επεβαλαν ποινή και τερματιζε στο βάθρο αλλά μετά γινόταν ένσταση απο άλλη ομάδα κι έβλεπαν και το video, ποια θα ηταν η θέση του Spencer?

Φαντάζομαι οτι τις χοντράδες που είπε μετα δεν θα τις ξεχάσει ο Fast Freddie. ;)

Ναι, αλλά υποτίθεται ότι ο Σπένσερ σαν πρωην αγωνιζόμενος θα έπρεπε να ερμηνεύσει σωστότερα τον κανονισμο. Κατά Καλ, πάντα. Συμφωνώ και εγώ ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, όπως σωστά λες, αν κάποιος το παρατηρούσε και έκανε θέμα, θα υπήρχε νέο πρόβλημα. Δεν υποστηρίζω Κράτσλοου, κουβέντα κάνουμε. Ο οποίος, από τότε που κέρδισε αγώνα, έχει γίνει λίγο μυστήριος του τύπου "ότι όλοι συνομοτούν εναντίον μου ώστε να μην κερδίζωι καμιά 10αρια αγώνες κάθε χρονιά"...

FotisFz1
01/04/2019, 14:32
Έλα, δε σε πιστεύω. Ο παγκόσμιος, ο πρωταθληταράς, η τιμονάρα των 9 ηπείρων, δεν ξέρει ποια κουμπάκια δεν πρέπει να πατάμε στην εκκίνηση; Πιθανότατα ο Ρόσσι πήγε το βράδυ στο γκαράζ και του το πάτησε.

Αν ειχες σπασει και εσυ το παϊδι σου ουτε αυτο το κουμπι θα μπορουσες να πατησεις
405328

sapila racing
01/04/2019, 14:55
Ναι, αλλά υποτίθεται ότι ο Σπένσερ σαν πρωην αγωνιζόμενος θα έπρεπε να ερμηνεύσει σωστότερα τον κανονισμο. Κατά Καλ, πάντα. Συμφωνώ και εγώ ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, όπως σωστά λες, αν κάποιος το παρατηρούσε και έκανε θέμα, θα υπήρχε νέο πρόβλημα. Δεν υποστηρίζω Κράτσλοου, κουβέντα κάνουμε. Ο οποίος, από τότε που κέρδισε αγώνα, έχει γίνει λίγο μυστήριος του τύπου "ότι όλοι συνομοτούν εναντίον μου ώστε να μην κερδίζωι καμιά 10αρια αγώνες κάθε χρονιά"...

Εννοείται οτι κανουμε κουβέντα!
O ρόλος του Spencer σαν πρόεδρος των αγωνωδικών του FIM MotoGP δεν ειναι να ερμηνεύσει τον κανονισμό αλλά να τον εφαρμόσει.
Εφ όσον ο Crutchlow ηταν σε κίνηση οταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα καλά έκανε και του έριξε ποινη. Τα υπόλοιπα είναι κόλπα του Cal που είναι και λίγο αγροίκος.
Αν δεν του αρέσει μπορεί να παραμενει ακίνητος όπως κι οι άλλοι ή να ζητήσει να αλλάξει ο κανονισμός. Το να τα χώνει αδίκως σε εναν θρύλο είναι άκομψο τουλάχιστον μην πω και τιποτα άλλο.
Ετσι το βλέπω εγω.

Ο πραγματικός ρόλος του Spencer θα φανεί σε φάσεις αντικανονικής προσπέρασης με τζαρτζάρισμα/τούμπα/κλωτσιές/μπουνιές κλπ.

basilis_k6
01/04/2019, 15:39
O ρόλος του Spencer σαν πρόεδρος των αγωνωδικών του FIM MotoGP δεν ειναι να ερμηνεύσει τον κανονισμό αλλά να τον εφαρμόσει.
Εφ όσον ο Crutchlow ηταν σε κίνηση οταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα καλά έκανε και του έριξε ποινη. Τα υπόλοιπα είναι κόλπα του Cal που είναι και λίγο αγροίκος.
Αν δεν του αρέσει μπορεί να παραμενει ακίνητος όπως κι οι άλλοι ή να ζητήσει να αλλάξει ο κανονισμός. Το να τα χώνει αδίκως σε εναν θρύλο είναι άκομψο τουλάχιστον μην πω και τιποτα άλλο.
Ετσι το βλέπω εγω.

Ο πραγματικός ρόλος του Spencer θα φανεί σε φάσεις αντικανονικής προσπέρασης με τζαρτζάρισμα/τούμπα/κλωτσιές/μπουνιές κλπ.

εγω ενα βιντεο ειδα και δεν βλεπω καμια παράβαση. μηπως υπάρχει κανα slow mo που δεν βρηκα?

edit
το βρηκα κουνιέται 10 εκατοστα πριν σβυσουν τα φωτα. αστεια "παράβαση", εχει δικιο, στον μαρκες δεν θα το εδιναν ποτε αυτο.

aldel
01/04/2019, 15:40
Ετσι το βλέπω εγω.

Ναι, ο αγωνοδίκης είναι εκεί για να εφαρμόσει τον κανονισμό, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση είναι ο ίδιος ο κανονισμός που αφήνει παραθυράκι στον αγωνοδίκη να κρίνει αν τελικά η κίνηση πριν τα κόκκινα φώτα έδωσε πλεονέκτημα στον οδηγό ή όχι.

Το παράπονο του Καλ δείχνει να είναι πως είναι οφθαλμοφανές οτι δεν κέρδισε τίποτα με αυτή του την κίνηση, και πως κάποιος με την εμπειρία του Σπένσερ θα έπρεπε να μπορεί να το δει αυτό, "γι' αυτό βάλαμε εκεί κάποιον με την εμπειρία του Σπένσερ".

Για τον τρόπο του, ναι είναι πάντα ο Κρατσακρούτσας που όλοι ξέρουμε κι αγαπάμε... :lol:, αλλά δεν είναι και λίγο αυτό που έπαθε. Πήγαινε για βάθρο χτες και βρέθηκε τελευταίος γιατί κούνησε με τα δάχτυλα των ποδιών του το μηχανάκι δυο πόντους.

Νομίζω πάντως πως η εμπειρία με τα φτεράκια στο ψαλίδι της Ντουκάτι, και όλες οι φασαρίες και τα δικαστήρια που ακολούθησαν, τους αγρίεψαν όλους εκεί στα ρέις νταϊρέκσια, κανείς δεν θέλει να ακούσει αυτά που άκουσε ο Aldridge για αυτήν την ιστορία, γι' αυτό πάνε όλοι ψυχρά by the book...

sapila racing
01/04/2019, 15:55
Ναι, ο αγωνοδίκης είναι εκεί για να εφαρμόσει τον κανονισμό, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση είναι ο ίδιος ο κανονισμός που αφήνει παραθυράκι στον αγωνοδίκη να κρίνει αν τελικά η κίνηση πριν τα κόκκινα φώτα έδωσε πλεονέκτημα στον οδηγό ή όχι.

Το παράπονο του Καλ δείχνει να είναι πως είναι οφθαλμοφανές οτι δεν κέρδισε τίποτα με αυτή του την κίνηση, και πως κάποιος με την εμπειρία του Σπένσερ θα έπρεπε να μπορεί να το δει αυτό, "γι' αυτό βάλαμε εκεί κάποιον με την εμπειρία του Σπένσερ".

Για τον τρόπο του, ναι είναι πάντα ο Κρατσακρούτσας που όλοι ξέρουμε κι αγαπάμε... :lol:, αλλά δεν είναι και λίγο αυτό που έπαθε. Πήγαινε για βάθρο χτες και βρέθηκε τελευταίος γιατί κούνησε με τα δάχτυλα των ποδιών του το μηχανάκι δυο πόντους.

Νομίζω πάντως πως η εμπειρία με τα φτεράκια στο ψαλίδι της Ντουκάτι, και όλες οι φασαρίες και τα δικαστήρια που ακολούθησαν, τους αγρίεψαν όλους εκεί στα ρέις νταϊρέκσια, κανείς δεν θέλει να ακούσει αυτά που άκουσε ο Aldridge για αυτήν την ιστορία, γι' αυτό πάνε όλοι ψυχρά by the book...

Για την περίπτωση του δεν υπάρχει κανένα παραθυράκι.
https://twitter.com/MotoGP/status/1112501864082391040/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1112501864082391040&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crash.net%2Fmotogp%2Fnews%2F917005%2F1%2Fcrutchlow-slams-ridiculous-jump-start-penalty-updated

Θα ήταν στην κρίση των αγωνοδικών ΑΝ είχε σταματήσει να τσουλάει πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα, αλλά αυτός δεν σταμάτησε.
Οπως φαίνεται στο video τσουλάει σιγα σιγα μέχρι που τελικά ξεκινάει.

Καλά θα κάνει να σταματήσει τις κλάψες και να συγκεντρωθεί.

sniper
01/04/2019, 16:04
https://twitter.com/MotoGP/status/1112501864082391040/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1112501864082391040&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crash.net%2Fmotogp%2Fnews%2F917005%2F1%2Fcrutchlow-slams-ridiculous-jump-start-penalty-updated

Θα ήταν στην κρίση των αγωνοδικών ΑΝ είχε σταματήσει να τσουλάει πριν σβήσουν τα κόκκινα φώτα, αλλά αυτός δεν σταμάτησε.

Εδώ που τα λέμε, πέρσυ που έσβησε το μηχανάκι του ΜΜ και έκανε βόλτες στο grid, δεν έγινε τίποτα....

basilis_k6
01/04/2019, 16:12
Εδώ που τα λέμε, πέρσυ που έσβησε το μηχανάκι του ΜΜ και έκανε βόλτες στο grid, δεν έγινε τίποτα....

https://www.youtube.com/watch?v=TqacVRSB5DA

μια μαυρη σημαία ηταν ολος ο αγωνας του μαρκ. καλα δεν πεφτουμε και απ τα σύννεφα πλέον.

BLiTzER
01/04/2019, 16:27

μια μαυρη σημαία ηταν ολος ο αγωνας του μαρκ. καλα δεν πεφτουμε και απ τα σύννεφα πλέον.

Υπερβολές. Αφού σήκωνε το χέρι.

TROOPER
01/04/2019, 16:33
Στο 1ο briefing οδηγων της χρονιας που ημουν μεσα οι αγωνοδικες ηταν σαφεις.
Zero tolerance.
Μεχρι στιγμης το κρατανε. Θα δουμε τη συνεχεια. Για μενα ητανε jump start. Κινειται (και οχι δεν ισορροπει στα δαχτυλα του ποδιου) προς τα μπρος. Προσωπικη εκτιμηση η ποινη ειναι σωστη και καλως δοθηκε.

aldel
01/04/2019, 17:10

Δεν είχα υπόψιν μου αυτό το "και" στην τρίτη παράγραφο, έχεις δίκιο. Νόμιζα πως ο Σπένσερ μπορούσε να το πάρει επάνω του, μιας και αντικειμενικά ο κρατσακρούτσας δεν έκλεψε, ούτε άνοιξε γκάζι πιο νωρίς.

Τι να πεις, ρουλς αρ ρουλς, ακόμα και στο motogp καμιά φορά... :p

FotisFz1
01/04/2019, 17:32
https://www.instagram.com/motogp/p/Bvt7lGfojMZ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1gtip96eopxb1

Ενταξει θεος ο κριτης
Διωχνει και τον αλλον που παει να βγει σελφι και μετα πανηγυριζει:lol:

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/04/2019, 17:59
Ρε παιδια, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

Νομιζετε μονο οι αγωνοδικες εχουν ματια εκει περα? Και ο αλλαχ ο ιδιος να ηταν, ποινη θα ετρωγε. τοσο απλα. Εκτος και αν νομιζετε οτι οι ιππολοιπες ομαδες θα ελεγαν "Δε πειραζει, αστον να τρεξει τωρα που ξεκινησε"..... Ντε νομιζω νταρλινγκ
Τωρα τα κλαψοpussyκα του καλ τα εχουμε μπουχτησει...
Ισορροπουσα, αν ηταν ο ταδε δε θα επαιρνε ποινη, αν ειχα φακτορυ θα'παιρνα μπαγκοζμιο κτλ κτλ κτλ κτλ

borgiriadis1
01/04/2019, 18:08
Μαρκεζ ασταματητος. Ο μονος τροπος να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα ειναι να τον κρατανε πισω γτ αλιως θα τελειωσει απο το πρωτο μισο ο τιτλος. Ντοβι αναμενομενος κ γραφηκος 3 χρονια μετα κ καλα εκανε και τον κερασε τσαγακι ο γιατρος μπα κ ξυπνησει. Ριν σε καθε αγωνα αποδικνυει το ποσο βελτιωμενος ειναι κ αυτος και η μηχανη. Κριμα για Βιναλες κ Μορμπιντελι παλι καλα ποιυ δεν χτυπησαν. Χορχε υπερτατη μλκ λες και πρωτη φορα τρεχει. Ναι ειναι τραυματισμενος, ναι θελει χρονο ακομα να συνηθησει τη μηχανη αλλα το λαθος σε αυτο το επιπεδο ειναι ανεπητρεπτο.

cityfly
01/04/2019, 18:58

Ναι έπρεπε να πάρει μαύρη τότε. Το σημαίνει αυτό τώρα; Επειδή κάποιος κάποτε τη γλίτωσε να επιτρέπουμε τις παραβάσεις και στους άλλους; Στο φινάλε αν αυτό τον ενόχλησε ας αναφερόταν συγκεκριμένα όχι όπως τα είπε τώρα

cityfly
01/04/2019, 19:02
https://www.instagram.com/motogp/p/Bvt7lGfojMZ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1gtip96eopxb1

Ενταξει θεος ο κριτης
Διωχνει και τον αλλον που παει να βγει σελφι και μετα πανηγυριζει:lol:

-έλα εντάξει τέλειωσα
-κάτσε λίγο ακόμα μάστορα θα στην προσέχω

ΤάκηςΜπ
01/04/2019, 19:49
Το ότι θα έπρεπε να πάρει 2 black flags ο ΜΜ πέρυσι δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Cal έκανε jump start(ναι οκ στην πιο ελαφριά μορφή του,αλλά και πάλι) και άξιζε να τιμωρηθεί,ας μην παρομοιάζουμε 2 γεγονότα που έγιναν υπό 2 διαφορετικές διοικήσεις.Εγώ συμφωνώ μόνο με τους casters του btsport που έλεγαν ότι υπάρχει penalty lane πια και θα έπρεπε να υπάρχει και μια λίγο πιο αξιοκρατική τιμωρία για ένα τόσο αμελητέο ατόπημα.Δεν είναι ότι έφυγε μισό δεύτερο νωρίτερα και κέρδισε 3-4 θέσεις ή μπήκε 1ος στην στροφή,κέρδισε κυριολεκτικά τίποτα και καταστράφηκε ο αγώνας του.Τέλος πάντων,σωστοί οι αγωνοδίκες,ας ελπίσουμε να τηρούν τόσο αυστηρά τους κανόνες και στα ατοπήματα εργοστασιακών και ειδικά του ΜΜ.

Triathlon 7
01/04/2019, 22:15
Βλέπω ότι όλοι ασχολούνται με τον C. Crutchlow και το αν παραβίασε τον κανονισμό ή όχι. Και κανείς δεν έκανε αναφορά στο πραγματικό σκάνδαλο του αγώνα. Μιλάω για το εξόφθαλμο jump start του ΜΜ.
Καλά να μην το πρόσεξαν οι τηλεθεατές. Οι αγωνοδίκες όμως; Πάλι του χαρίστηκαν; Με τόσα τεχνικά βοηθήματα στη διάθεση τους, είναι σίγουρο ότι έκαναν πάλι τα στραβά μάτια. Και με την ανοχή τους αυτή, του επέτρεψαν να πάρει την πρωτοπορία του αγώνα από την αρχή και τελικά να κερδίσει ανεμπόδιστος.
Τι θα γίνει ρε παιδιά; Που θα πάει αυτή η κατάσταση με το "χαϊδεμένο" τους;
Πιστεύω ότι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν από δω και στο εξής, είναι να του επιβάλουν ride through σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες για τα js που θα κάνει....

....αλλά και να μην κάνει, η ποινή πρέπει να του επιβάλλεται!
Διαφορετικά, μας βλέπω όλους εμάς τους ένθερμους οπαδούς του σπορ, να προτιμάμε την Κυριακάτικη βολτούλα μας και το μπανάκι μας. Και το βραδάκι να μπαίνουμε στο νετ για να ενημερωθούμε πόσα δευτερόλεπτα έριξε στα αυτιά στους υπόλοιπους και τι καινούργιες αταξίες έκανε!
Νισάφι ρε Μαρκ πιά. Έκανες τον προηγηθέντα αγώνα της F1 να δείχνει θεαματικότερος από το MotoGp!
Δεν μπορείς να κάνεις ένα pit stop ενδιάμεσα του αγώνα, να πιείς λίγο νερό; Ένα red bull; Κάτι τέλος πάντων; Μην ανησυχείς. Το έχουν κάνει και άλλοι. (Ο πολύς στην εποχή του Ραγκέλοφ, σε Ελληνοβουλγαρικό MX, σταμάτησε, ήπιε νερό, πλύθηκε! και συνέχισε κερδίζοντας με άνεση τον αγώνα).

Τώρα, χωρίς πλάκα, παλαιότερα σε κάποιους αυτοκινητάδικους αγώνες (νομίζω DTM) η σχάρα εκκίνησης του 2ου σκέλους ήταν η κατάταξη του 1ου σκέλους ανεστραμμένη. Δηλαδή ο πρώτος ξεκινούσε τελευταίος, ο δεύτερος πρότελευταίος κοκ. Λέω μήπως...

thunder ace
02/04/2019, 06:38
Διαφορετικά, μας βλέπω όλους εμάς τους ένθερμους οπαδούς του σπορ, να προτιμάμε την Κυριακάτικη βολτούλα μας και το μπανάκι μας. Και το βραδάκι να μπαίνουμε στο νετ για να ενημερωθούμε πόσα δευτερόλεπτα έριξε στα αυτιά στους υπόλοιπους και τι καινούργιες αταξίες έκανε!
Νισάφι ρε Μαρκ πιά. Έκανες τον προηγηθέντα αγώνα της F1 να δείχνει θεαματικότερος από το MotoGp!
Δεν μπορείς να κάνεις ένα pit stop ενδιάμεσα του αγώνα, να πιείς λίγο νερό; Ένα red bull; Κάτι τέλος πάντων; Μην ανησυχείς. Το έχουν κάνει και άλλοι. (Ο πολύς στην εποχή του Ραγκέλοφ, σε Ελληνοβουλγαρικό MX, σταμάτησε, ήπιε νερό, πλύθηκε! και συνέχισε κερδίζοντας με άνεση τον αγώνα).

Τώρα, χωρίς πλάκα, παλαιότερα σε κάποιους αυτοκινητάδικους αγώνες (νομίζω DTM) η σχάρα εκκίνησης του 2ου σκέλους ήταν η κατάταξη του 1ου σκέλους ανεστραμμένη. Δηλαδή ο πρώτος ξεκινούσε τελευταίος, ο δεύτερος πρότελευταίος κοκ. Λέω μήπως...[/QUOTE]

Που το θυμηθηκες ρε αδελφε αυτο το περιστατικο!!!!!!!!!!!!

Vice
02/04/2019, 07:42
Βλέπω ότι όλοι ασχολούνται με τον C. Crutchlow και το αν παραβίασε τον κανονισμό ή όχι. Και κανείς δεν έκανε αναφορά στο πραγματικό σκάνδαλο του αγώνα. Μιλάω για το εξόφθαλμο jump start του ΜΜ

Πρωταπριλιάτικο αστείο;

GIOTIS750
02/04/2019, 09:09
Βλέπω ότι όλοι ασχολούνται με τον C. Crutchlow και το αν παραβίασε τον κανονισμό ή όχι. Και κανείς δεν έκανε αναφορά στο πραγματικό σκάνδαλο του αγώνα. Μιλάω για το εξόφθαλμο jump start του ΜΜ.
Καλά να μην το πρόσεξαν οι τηλεθεατές. Οι αγωνοδίκες όμως; Πάλι του χαρίστηκαν; Με τόσα τεχνικά βοηθήματα στη διάθεση τους, είναι σίγουρο ότι έκαναν πάλι τα στραβά μάτια. Και με την ανοχή τους αυτή, του επέτρεψαν να πάρει την πρωτοπορία του αγώνα από την αρχή και τελικά να κερδίσει ανεμπόδιστος.
Τι θα γίνει ρε παιδιά; Που θα πάει αυτή η κατάσταση με το "χαϊδεμένο" τους;
Πιστεύω ότι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν από δω και στο εξής, είναι να του επιβάλουν ride through σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες για τα js που θα κάνει....

Τώρα, χωρίς πλάκα, παλαιότερα σε κάποιους αυτοκινητάδικους αγώνες (νομίζω DTM) η σχάρα εκκίνησης του 2ου σκέλους ήταν η κατάταξη του 1ου σκέλους ανεστραμμένη. Δηλαδή ο πρώτος ξεκινούσε τελευταίος, ο δεύτερος πρότελευταίος κοκ. Λέω μήπως...

O mρκεζ να ξεκιναει τελευταιος !!!και μεχρι να φτασει μπροστα θα ψαχνουμε το μισο γκριντ στισ αμμοπαγιδες ,σαν κορινες του μποουλινγκ θα τους στελνει ολους .....οπως περσι :beer:

Vice
02/04/2019, 09:15
O mρκεζ να ξεκιναει τελευταιος !!!και μεχρι να φτασει μπροστα θα ψαχνουμε το μισο γκριντ στισ αμμοπαγιδες ,σαν κορινες του μποουλινγκ θα τους στελνει ολους .....οπως περσι :beer:

Γιαυτό φέτος ειπε να τους αφησει όλους στην ησυχία τους. Μακριά και αγαπημένοι :lol:

GIOTIS750
02/04/2019, 09:33
Γιαυτό φέτος ειπε να τους αφησει όλους στην ησυχία τους. Μακριά και αγαπημένοι :lol:

:lol::lol::beer:

leftos
02/04/2019, 09:45
Στα του αγώνα ο Marquez πραγματικά είναι πολύ μπροστά το μηχανάκι τα λάστιχα ο ίδιος δεν ξέρω αλλα φαίνεται οτι στις hondoπιστες θα κανει περίπατο.
Ίσως με cal και rins και τους υπόλοιπους βέβαια στην Ευρώπη να δούμε λίγο παραπάνω συναγώνισμο.
Απο την άλλη όλοι είναι ανεβασμένοι σε σχέση με πέρσυ η πιό κοντά ίσως. Cal Rins Vale Dovi και Mav και νεοφερμένοι φαίνεται να είναι σε καλύτερη μοίρα.
Το yamaha πραγματικά στην αρχή δεν μπορούσε να κάνει slipstream στην ευθεία νομίζω οτι πρώτη φορά συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό αυτο. Εγω δεν το θυμάμαι να μου έχει κάνει τόσο εντύπωση αλλου πάντως.
Ισως στο τέλος όπως είπε και παραπάνω κάποιος να μάζεψε την διαφορά.

Και εκτός αγώνα το βιντεάκι που ανέβασε παραπάνω με το μηχανάκι του Rossi και τον κριτή πραγματικά απίστευτο ο άλλος εχει ετοιμαστεί πρίν σταματήσει ο Rossi και εκεί που του λέει πρόσεχε κάνω εικόνα να πατάει ο άλλος γκάζι!!!

cityfly
02/04/2019, 11:42
Στις χοντόπιστες έτις όπως πάει μόνο από δικό του λάθος ή μηχανικό πρόβλημα θα χάσει

sniper
02/04/2019, 11:45
Στις χοντόπιστες έτις όπως πάει μόνο από δικό του λάθος ή μηχανικό πρόβλημα θα χάσει

Είναι νωρίς ακόμα. Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα δούμε αγώνες F1 (και) φέτος

slzr
02/04/2019, 13:55

:lol: καλό!

Sapadak
02/04/2019, 15:31
Είναι νωρίς ακόμα. Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα δούμε αγώνες F1 (και) φέτος

Ευτυχώς υπάρχει και θα υπάρχει πάντα μάχη για τις πίσω θέσεις

sniper
02/04/2019, 15:33
Ευτυχώς υπάρχει και θα υπάρχει πάντα μάχη για τις πίσω θέσεις

Πως δεν το σκεφτήκαμε ήδη, εύγε Σαπαδάκιε παιδί μου.
Σου λέει το HRC, με τον ΜΜ μπροστά 17 ώρες, ας έχουμε και πίσω κάποιον δικό μας, εκεί προς το τέλος, για τα διαφημιστικά... Εξού και ο πρωταθλητής της καρδιάς μας στην ομάδα.

Well done HRC.

Sapadak
02/04/2019, 15:45
Πως δεν το σκεφτήκαμε ήδη, εύγε Σαπαδάκιε παιδί μου.
Σου λέει το HRC, με τον ΜΜ μπροστά 17 ώρες, ας έχουμε και πίσω κάποιον δικό μας, εκεί προς το τέλος, για τα διαφημιστικά... Εξού και ο πρωταθλητής της καρδιάς μας στην ομάδα.

Well done HRC.

In Lore we trust

BLiTzER
02/04/2019, 16:13
Μεγαλύτερο τιμόνι που έχει περάσει ποτέ από τις τελευταίες 10 θέσεις.

telegonos
02/04/2019, 16:25
Τώρα που το λέτε πάντως, έχει περάσει και ΑΛΛΟ , ακόμα μεγαλύτερο τιμόνι από τις τελευταίες 10 θέσεις.

Κάτι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής λέει είναι, κάτι γιατρός λέει είναι, κάτι θα έφτιαχνε το πρόβλημα με το μπροστινό σε 1 ώρα.... δυο χρόνια, μαχόταν χωρίς καμία ελπίδα και κανένα αποτέλεσμα.

sniper
02/04/2019, 16:29
Τώρα που το λέτε πάντως, έχει περάσει και ΑΛΛΟ , ακόμα μεγαλύτερο τιμόνι από τις τελευταίες 10 θέσεις.

Κάτι 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής λέει είναι, κάτι γιατρός λέει είναι, κάτι θα έφτιαχνε το πρόβλημα με το μπροστινό σε 1 ώρα.... δυο χρόνια, μαχόταν χωρίς καμία ελπίδα και κανένα αποτέλεσμα.

Σύμφωνοι, αλλά ξεχνάς ότι και τα 2 μπουρδέλ@ τότε της ίδιας ομάδας, τα ίδια αποτελέσματα έγραφαν. Εδώ μιλάμε για έναν που τερμάτισε σβηστός και ο άλλος διάβαζε στο manual για την εκκίνιση, τη σχάρα.

RaGe_Raptor
02/04/2019, 16:50
Σύμφωνοι, αλλά ξεχνάς ότι και τα 2 μπουρδέλ@ τότε της ίδιας ομάδας, τα ίδια αποτελέσματα έγραφαν. Εδώ μιλάμε για έναν που τερμάτισε σβηστός και ο άλλος διάβαζε στο manual για την εκκίνιση, τη σχάρα.

Λεπτομέρειες....

Αν δουλέψει στο προοδευτικό άνοιγμα γκαζιού, θα τα καταφέρει πάντως ο 99

sniper
02/04/2019, 16:52
Λεπτομέρειες....

Αν δουλέψει στο προοδευτικό άνοιγμα γκαζιού, θα τα καταφέρει πάντως ο 99
Του έστειλα το τηλ του του Τρούπερ.

RaGe_Raptor
02/04/2019, 16:54
Του έστειλα το τηλ του του Τρούπερ.

Μπορεί να του κανονίσει κάνα ΕΞΉΝΤΑ...! 1!!
(ή ΕΒΔΟΜΉΝΤΑ ήταν?)

:tooth::a05:

(χωρίς κακία Τρουπ)

sniper
02/04/2019, 16:58
Μπορεί να του κανονίσει κάνα ΕΞΉΝΤΑ...! 1!!
(ή ΕΒΔΟΜΉΝΤΑ ήταν?)

:tooth::a05:

(χωρίς κακία Τρουπ)

Νομίζω 65.... αλλά ειναι και κοντοί αυτοι οι αγωνιάρηδες (για τον τρούπερ λέω) και όλα τα προφιλ τους φαίνονται μεγάλα..

telegonos
02/04/2019, 17:11

Ναι αλλά ο ένας, στα ίδια μπουρδέλα όπως λες, ήταν 30'' πίσω στον τερματισμό και μαχόταν για 10τος, επί 2 χρόνια, χωρίς καμία προκοπή.

Ο άλλος, έφερε και μια νίκη προς το τέλος της διετίας, έκανε και κάτι καλές εμφανίσεις.

Αυτά όλα, μια και είπατε για καλύτερο τιμόνι της 10δας...

GIOTIS750
02/04/2019, 17:19

Kοιταξε το προβλημα τοτε της Ντουκατι δεν ηταν κατι που φτιαχνωτανε σε μια ωρα , ετσι λες οταν το μηχανακι ειναι ενταξει και απλα χρειαζεται στησιμο..οκ αμα εχεις ομως το μηχανακι του τοτε φιλε μου τοτε
χρειαζετραι λιωσιμο και ξανα στα καλουπια ..και να φανταστεις με την ταχυτητα μεσα στην στροφη ακομα παιδευονται, στην σουζουκι οχι ομως .ναι και ο Γιατρος ξεκινησε απο τερμα πισω στο ΚΑΤΑΡ αλλα τερματισε τεταρτος και πολυ κοντα στην κορυφη.
Ο Χορχε θα το βρει οπως με την ντουκατι καποια στιγμη αλλα ποια στιγμη θα ειναι δεν ξερω.

sniper
02/04/2019, 17:20
Ναι αλλά ο ένας, στα ίδια μπουρδέλα όπως λες, ήταν 30'' πίσω στον τερματισμό και μαχόταν για 10τος, επί 2 χρόνια, χωρίς καμία προκοπή.

Ο άλλος, έφερε και μια νίκη προς το τέλος της διετίας, έκανε και κάτι καλές εμφανίσεις.

ΟΜG & LOL ©Βyron όμως.... Μιλάμε για τον ίδιο που πάτησε το pit limiter στην εκίννηση;

GIOTIS750
02/04/2019, 17:28

καμια μα καμια σχεση το μηχανακι πριν την εποχη Νταλινηα με μετα εως τωρα ,εσυ θυμασαι παλια που τερματιζαν ολοι σοι ηταν στην Νουκατι .Eπι Στονερ που τερματιζανε οι αλλοι Χεηντεν ,Μελαντρι. Ειδικα ο Χεηντεν θεοσ σχωρεστον τον ανθρωπο ειχε πατησει πολυ δουλεια για καμποσα χρονια και τιποτα παλι

MG-KTiNoS
02/04/2019, 18:35
Πάντως για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα οτι ΜΜ κερδίζει
και ΟΛΟΙ οι άλλοι ψάχνουν ψύλλος στα άχυρα.
Εδώ φαίνεται ότι ένα απ τα πιο μεγάλα τιμόνια όλων των εποχών δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν
και μας ενδιαφέρει αν ο Ρόσσι πάει καλύτερα από το Χόρχε ή τον άλλονα τον Τιμ Μέιτ πως τον λένε...
Γουέλ όταν ο ΜΜ λέει ότι τράβηξε μόνο για 5 γύρους και μετά έκοψε τι ακριβώς ψάχνεται δεν μπορώ να καταλάβω?
Αν ο Χόρχες ήρθε 12ος???
Ε στα @@ μας!
:lol:

:wave2:

υγ
θα ανανήψει ο Χόρχες και θα χτυπάει, βάθρα θέμα χρόνου.
ΠΠ όμως δεν θα δει ΟΥΤΕ αυτός ΟΥΤΕ κανένας άλλος.
Οπότε?
Αλλάζει κάτι?

υγ
υπό Κ.Σ
Γιατί μπορεί ο ΓιαΝΝοΝε να βάλει το γκομενάκι
να κάνει κανά προξενιό στο Μαρκ και μετά να λέει
το μ και το μπουκάλι
μ έφεραν σ αυτό το χάλι '

GIOTIS750
02/04/2019, 19:05
Πάντως για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα οτι ΜΜ κερδίζει
και ΟΛΟΙ οι άλλοι ψάχνουν ψύλλος στα άχυρα.
Εδώ φαίνεται ότι ένα απ τα πιο μεγάλα τιμόνια όλων των εποχών δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν
και μας ενδιαφέρει αν ο Ρόσσι πάει καλύτερα από το Χόρχε ή τον άλλονα τον Τιμ Μέιτ πως τον λένε...
Γουέλ όταν ο ΜΜ λέει ότι τράβηξε μόνο για 5 γύρους και μετά έκοψε τι ακριβώς ψάχνεται δεν μπορώ να καταλάβω?
Αν ο Χόρχες ήρθε 12ος???
Ε στα @@ μας!
:lol:

υγ
θα ανανήψει ο Χόρχες και θα χτυπάει, βάθρα θέμα χρόνου.
ΠΠ όμως δεν θα δει ΟΥΤΕ αυτός ΟΥΤΕ κανένας άλλος.
Οπότε?
Αλλάζει κάτι?

υγ
υπό Κ.Σ
Γιατί μπορεί ο ΓιαΝΝοΝε να βάλει το γκομενάκι
να κάνει κανά προξενιό στο Μαρκ και μετά να λέει
το μ και το μπουκάλι
μ έφεραν σ αυτό το χάλι '

Δεν μας ενδιαφερει ο Μαρκ βρε αδερφε εμας και συζηταμε γιαυτα που μας ενδιαφερουν
στα κακαλα μας αμα παρει και εκατο παγκοσμια τον εχουμε γραμμενο εσυ αμα τον γουσταρεις τοσο αλλο θεμα.

δηλαδη με το ζορι να μιλαμε για καποιον που θες εσυ . βρε μανια με την ρεπσολ.
Που λέει και η διαφημηση:D

FotisFz1:beer: