View Full Version : Σουνιάδα Δοκιμής
telegonos
11/04/2019, 10:03
Μόλις τελείωσα την συναρμολόγηση αυτουνού εδώ. Ασφάλιση, άρση ακινησίας, ΚΤΕΟ κομπλέ.
405982
Λέω αύριο Παρασκευή, αν έχει γαλανό ουρανό, να το κάνω μια βολτούλα δοκιμής Σούνιο. Κατά τις 11 να είμαι ήδη Ανάβυσσο.
Αν είναι κανείς για παρέα, ας έρθει πολύ ευχαρίστως. Δηλώσεις εντός.
Πανέμορφο. Καλόβολτο!
Αν δε δούλευα αύριο, δεν έβρεχε και ήμουν πιο τρεχαδερός, θα 'ρχόμανε. :p
Κουκλάρα!Να τη χαρείς όσο δεν πάει άλλο.Μου "θύμησες" πως πρέπει κι εγώ να τελειώνω με τo BROS που υπομονετικά περιμένει στη γωνιά του δωματίου...Πολύ θα ήθελα να το δω κι από κοντά αλλά είμαι "λίγο" μακριά η αλήθεια είναι για να 'ρθω στη βόλτα.
Anyways,καλόστριφτο,καλόβολτο και άπεφτο!!!
karellen
11/04/2019, 14:52
Μόλις τελείωσα την συναρμολόγηση αυτουνού εδώ. Ασφάλιση, άρση ακινησίας, ΚΤΕΟ κομπλέ.
405982
Λέω αύριο Παρασκευή, αν έχει γαλανό ουρανό, να το κάνω μια βολτούλα δοκιμής Σούνιο. Κατά τις 11 να είμαι ήδη Ανάβυσσο.
Αν είναι κανείς για παρέα, ας έρθει πολύ ευχαρίστως. Δηλώσεις εντός.
:beer::beer:
Ρε δεν δουλεύεται της καθημερινές?
Θα ήθελα πολύ να έρθω μιας που πρέπει να μετρήσω των χιλιομετρητη της μηχανής εν όψη του 36ωρου ΑΛΛΆ ΔΟΥΛΕΥΩ.
Καλη σου βόλτα.
telegonos
11/04/2019, 16:56
Καλά όλα, αλλά δίνει βροχή η πρόγνωση. Γμτ, μια ιδέα είχα κι εγώ... :mad:
Για να δούμε αύριο, τι θα δούμε...
telegonos
12/04/2019, 09:24
Και .... βροχή. Γκρρρρρρ!
Η δοκιμή ακυρώνεται. Αλλά όπως είπε κι ο συνάδελφος >>> https://www.youtube.com/watch?v=SZdVWKM1ILs
Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια, τα μηνύματα και την όλη καλή διάθεση.
Εχμ θα μπορουσες να το δοκίμασεις αλλη μερα ξερω γωμ..Κυριακή ας ουμε που δίνει λιακαδα:rolleyes:
telegonos
14/04/2019, 21:18
Την έκανα τελικά μοναχός μου. Πλάκα είχε. Ε πόσο ακόμα θα κρατήσει ο παλιόκαιρος;
Ακολουθούν φωτό.
406085
Μάζωξη οι Λαντσιάκηδες απότι φαίνεται
406086
406087
The only way is up
406088
406089
Και ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει.
406090
406091
406092
Πολύς ο κόσμος στο Ναό σήμερα.
Κούκλα η μοτοσυκλέτα σου.
Πολύ ωραίες όλες οι φωτογραφίες. Τοπία, τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα (πού έχει διάδρομο απογείωσης; ) και βέβαια η μάζωξη με τις απίστευτες Lancia Delta Integrale και HF.
telegonos
14/04/2019, 21:31
Οι αερομοντελιστές, αλλά και οι μηχανοπαραπεντιστές-μηχανοαιρωπτεριστές λίγο παραπέρα, κάνουν τις πτήσεις τους, στην γνωστή μεγάλη έκταση αμέσως πριν την Παλαιά Φώκαια, πίσω από την μεγάλη παραλία δλδ της Αναβύσσου. Εκεί που γινόταν και η σούπερ ειδική του Ραλλυ Ακρόπολις, την δεκαετία του ΄80.
Πιο μέσα στην έκταση, κάνουν προπόνηση-σπορ-πλάκα-χαβαλέ οι εντουράδες και μοτοκροσάδες.
Έκανα βρουμ για το Corrado.
:lol:
Δε μας είπες εντυπώσεις από το μοτοσακό σου. Πώς σου φάνηκε; Είναι CBR400 του 1990; Με μπερδεύει το μονόμπρατσο πίσω και η εξάτμιση στα αριστερά.
Δε μας είπες εντυπώσεις από το μοτοσακό σου. Πώς σου φάνηκε; Είναι CBR400 του 1990; Με μπερδεύει το μονόμπρατσο πίσω και η εξάτμιση στα αριστερά.
εεεε vfr 400, μηχανάρα.
Είναι 400 vfr, rvf, rfv, frv, κάτι τέτοιο.
Ντροπή!:ninja:
Ο telegonos είναι γνωστός για τη λατρεία του στα vfr....:smokin:
Πέτυχα τη μάρκα, τη χρονολογία, τα κυβικά και το ...R. Πώς κάνετε έτσι για δύο γράμματα; :p
telegonos
14/04/2019, 22:33
Είναι VFR400R-NC30, ο αριθμός πλαισίου είναι του 1992. Είναι το δεύτερο τέτοιο που έχω, αν και δεν είναι πια ακριβώς NC30, μια και έχει μπει κινητήρας-πίσω τροχός-μοχλικό-καρμπυρατέρ από RVF400R-NC35. Μπορείς να πεις ότι είναι NC32.5 :D
Το κουστούμι που βλέπεις στις φωτό, είναι από το πρώτο μου NC30, το έχω βάλει προσωρινά στο δεύτερο, όσο το δικό του επισκευάζεται από τις φθορές του χρόνου και των...ξαπλωμάτων.
Αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του, την έχω γράψει αναλυτικά, εδώ (http://forcev4.blogspot.com/2014/10/rvfr-project-2012.html) όπου και φαίνεται πως είναι με το δικό του κουστούμι.