PDA

View Full Version : Έχω παπι 125 και θέλω παραπάνω κυβικά , γίνεται κάτι τέτοιο?

Nospecialname
08/05/2019, 16:07
Έχω ένα παπι Daytona 125cc κάτι μήνες απολύτως ευχαριστημένος , αλλά σκέφτομαι να το ανεβάσω στο μέλλον κυβικά

Είμαι άσχετος και έχω κάποιες ερωτήσεις , μπορώ να του βάλω κινητήρα crypton x135 η το κάθε παπί παίρνει συγκεκριμένους κινητήρες;Μπορώ κάπως να του βάλω 150cc η ακόμα και κινητήρα 200cc? Ευχαριστώ εκ τών προτέρων

GogosLux
08/05/2019, 16:11
Κρατα το οπως ειναι για οσο καιρο παραμένεις ευχαριστημένος και οταν δεν εισαι πια πουλα το και παρε ενα μεγαλυτερο ;).

Τα λεφτα που θα δώσεις για τις πατέντες και τις αναβαθμίσεις θα ειναι σαφως περισσότερα απο την διαφορά να αγοράσεις κατι αλλο.

Ασε που ποτε δεν θα γίνει οπως θα το ειχες φανταστει και ολο και κατι θα του/σου φταίει :lol:

Acacius
08/05/2019, 17:08
Crypton λογικά δε μπαίνει εύκολα, τα Daytona είναι αντιγραφές Honda. Υπάρχουν κινέζικοι παπιοκινητήρες με παραπάνω κυβικά οι οποίοι θα πρέπει να κουμπώνουν χωρίς πολλές δυσκολίες (παράδειγμα (https://www.car.gr/parts/view/22337593-engines-parts-engines-motors-lifan)). Το αν θα είσαι νόμιμος και αν θα πάρεις το μοτέρ στο χέρι πιο σύντομα απ' όσο θα ήθελες δεν τα γνωρίζω. Το αν αξίζει να ρίξεις τόσα λεφτά σε παπί, θα το απαντούσα όπως και ο GogosLux με "όχι".

sakdrama
08/05/2019, 18:10
Επειδη εχω το ίδιο ...θα σε συμβουλευα να μην το πειραξεις
Παει μεχρι εκει 80-90 και του φτανει ... για το βαρος του ειναι καλα (σε μεγαλυτερη ταχυτητα θα ειναι επικίνδυνο.. φρενα κτλ)
Αν θελεις περισσοτερα πρεπει να αλλαξεις κατηγορια ... κατι σε 250 για να δης διαφορα (ειχα και το cbf250 παλιότερα)

Panos76
08/05/2019, 20:49
Πουλάς το δικό σου + τα χρήματα της όποιας μετατροπής + κάτι κολλάς και εσύ Κ παίρνεις μτχ κρυπτονα και είσαι άρχοντας.