PDA

View Full Version : Μεταφορα μοτοσυκλετας με πλοιο χωρις διπλωμα

Nolimitsninja
12/05/2019, 20:41
Καλησπερα σε ολους,εχει ενας φιλος στην αθηνα μια μηχανη και θελω να την αγορασω,το προβλημα ειναι ομως οτι δεν εχω διπλωμα και οτι μενω στην παρο,ειναι δυνατον να την μεταφερω μεσω πλοιου? Θα μου ζητησουν το διπλωμα για την μηχανη στο πλοιο?. Ευχαριστω εκ των πρωτερων οσοι ασχοληθουν..

BLiTzER
12/05/2019, 20:49
Τι να την κάνεις αν δεν έχεις δίπλωμα;

taisteal
12/05/2019, 20:53

Λες κάτι κουλά κι εσύ ώρες ώρες...

:lol:

Coyote.V
12/05/2019, 20:55

Ο γιος του τροχονόμου είναι, αν όχι τότε του παπά. .

lykourgi
12/05/2019, 20:56
Αυτό δεν μας αφορά. Μπορεί να την θέλει για διακοσμητικό ή να βγάλει δίπλωμα και να την χρησιμοποιήσει αργότερα.

Επί του θέματος, δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ δίπλωμα για να συνοδεύσω μηχανή σε πλοίο.
Εννοείται βέβαια ότι την μηχανή πρέπει να την βάλει και να την βγάλει κάποιος με δίπλωμα. Αλλιώς σπρωχτή. Το λιμενικό έχει δικαίωμα ελέγχου μέσα στο λιμάνι και στο πλοίο.

BLiTzER
12/05/2019, 20:57
Εμένα με αφορά. Πηγαίνω Πάρο πού και πού. :lol:

Coyote.V
12/05/2019, 21:02
Εμένα με αφορά. Πηγαίνω Πάρο πού και πού. :lol:

Πολύ ωραία, αυτό τότε θα σου φανεί χρήσιμο.

406745

korkod
12/05/2019, 21:11
Ειδικά Ο τρόπος απόκτησης διπλώματος στην χώρα μας κάνει τους κατόχους πολύ ασφαλής και σωστούς οδηγούς !!11

Επί του θέματος λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα την άδεια κυκλοφορίας θα σου ζητήσουν

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
12/05/2019, 21:14
Καλησπέρα. Έχω ταξιδέψει πολλές φορές με πλοίο και μηχανή και πότε δε μου ζήτησαν δίπλωμα.

borgiriadis1
13/05/2019, 01:37
Ειδικά Ο τρόπος απόκτησης διπλώματος στην χώρα μας κάνει τους κατόχους πολύ ασφαλής και σωστούς οδηγούς !!11

Επί του θέματος λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα την άδεια κυκλοφορίας θα σου ζητήσουν

+1 την αδεια θα χρειαστει και μονο στον γκισε οταν βγαλει εισητηριο.
Οσο για τα διπλωματα χρονια πιστευω πως εκπαιδευουν δημοσιους κινδυνους. Κανενας δεν εμαθε πραγματικα σε σχολη οδηγων. Το προβλημα γεννιεται οταν ο εκαστοτε κατοχος που εβγαλε διπλωμα νομιζει οτι ξερει και μπορει να διαχειρηστει σε συνθηκες δρομου το αυτοκινητο-μηχανακι.

BLiTzER
13/05/2019, 01:42
Έτσι είναι, παιδιά. Όποιος δεν έχει δίπλωμα, άρα δε διαθέτει ούτε καν αυτά τα ελάχιστα που διδάσκουν οι σχολές/εξετάσεις, και, πιθανότατα, δεν έχει ούτε την εμπειρία, ούτε το μυαλό, αφού μιλάμε κατά βάση για πιτσιρικάδες, είναι σίγουρα πολύ καλύτερος οδηγός από αυτούς τους φονιάδες με τα διπλώματα, που πληρώνουν τους εξεταστές για να τα πάρουν.

Because fuck logic.

basilis_k6
13/05/2019, 01:54
το μηχανάκι στο πλοίο θα το βάλει αυτος. οταν φτασει θα το κατεβασεις εσυ με τα πόδια και μολις βγεις απο το λιμάνι παρτο και φυγε.

οσο για το διπλωμα προφανως και ολοι σας μαθατε αρκετα απο την σχολη. εκτος απο τα σήματα μάθατε και πως να κινηστε στο οδοστρωμα και να αλληλεπιδρατε με τους αλλους. τι μηδενιστικη λογικη ειναι αυτη?

MG-KTiNoS
13/05/2019, 08:17
Καλησπερα σε ολους,εχει ενας φιλος στην αθηνα μια μηχανη και θελω να την αγορασω,το προβλημα ειναι ομως οτι δεν εχω διπλωμα και οτι μενω στην παρο,ειναι δυνατον να την μεταφερω μεσω πλοιου? Θα μου ζητησουν το διπλωμα για την μηχανη στο πλοιο?. Ευχαριστω εκ των πρωτερων οσοι ασχοληθουν..

ΟΧΙ

p@nos
13/05/2019, 14:06
η οδηγηση στα νησια χωρις διπλωματα ειναι συνηθισμενη πρακτικη...οπως επισης και το να τους μαζευουν με το κουταλι αργοτερα απο το γκρεμo που τσακιζονται...και αυτο δεν ειναι μονο θεμα διπλωματος αλλα και γενικοτερης νοοτροπιας...τεσπα, δεν ειναι δικο μας θεμα ομως, ειναι θεμα πρωτιστως του κρατους και επειτα της τοπικης κοινωνιας να αναλαβει να φρεναρει τους τοπικους ηρωες απο τη μ@λ@κια που τους δερνει...

τωρα για την ερωτηση οχι, δεν θα ζητησει κανεις διπλωμα, αλλα το να ξεκινας να οδηγας χωρις διπλωμα μονο και μονο επειδη ξερεις οτι δε θα εχεις καμμια συνεπεια ειναι μια παρα παρα πολυ κακη αρχη

Nostradamus
13/05/2019, 14:15
Να φτιάξουμε ένα θέμα για το σε ποιες καταστάσεις δεν χρειάζεται δίπλωμα και να το κάνουμε stickie ώστε να είναι πιο εύκολο στην αναζήτηση των επόμενων.. :lol: :lol:

Μπορεί να βιάζεται κάποιος και να μην είναι παρόν κάποιος να απαντήσει..

Nolimitsninja
13/05/2019, 16:53
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ!!! Με σωζετε απο μεγαλο κοπο,ημουν ετοιμος να φερω τον ανθρωπο εδω περα και τον ξαναστειλω μεγαλη ταλαιπωρια.Μαρεσει παντως που δεν hateρεται,και με συνβουλευεται,δεν προκειται να την κυκλοφορω μεχρι να βγαλω το διπλωμα...απλως ο φιλος θα φυγει μονιμα για εξωτερικο και δεν θελω να σαπισει η μηχανη του σε εμα γκαραζ,και ειναι ευκαιρια να την παρω εγω,και νομιμα σε λιγους μηνες θα την κυκλοφορω νονικα και εγω! ,Προς το παρων μονο λιγη υπομονη και φροντιδα :)

Lioulios
14/05/2019, 01:07
Tι μηχανακι ειναι ;

Nolimitsninja
14/05/2019, 19:25
Ενα Ninja 600αρι

thanosgp
14/05/2019, 20:55
ninja 600 χωρίς δίπλωμα/εμπειρία μήπως ήταν βιαστική κίνηση?Eκτός και αν είναι αυτό406784

Coyote.V
14/05/2019, 22:37
Αυτό το μηχανάκι το είχα το 1991 στα χρώματα της Rothmans . :)

SONone
18/05/2019, 10:51
Αυτό το μηχανάκι το είχα το 1991 στα χρώματα της Rothmans . :)

Σε είχα για μικρότερο!!!!

Coyote.V
18/05/2019, 12:22
Σε είχα για μικρότερο!!!!

Είμαι 52, για όλα φταίει μια εγχείρηση στον εγκέφαλο το 2006, μου άνοιξαν τον κεφάλι, μου έβγαλαν έναν κάλο που είχε γίνει 5cm X 3,5 cm και παράλληλα πήραν και τα μυαλά μου αέρα ! :smokin:

atom_smasher
18/05/2019, 14:29
βρε μαλακισμενο τι να το κανεις το ninja600 στην παρο; πάρε πρώτα ένα 250 μην σε κλαίνε οι αγγλιδές το καλοκαίρι.

teogtp
18/05/2019, 14:44
Να τον ακους τον Στέφανο.
406829

Red Rider
18/05/2019, 17:50
ninja 600 χωρίς δίπλωμα/εμπειρία μήπως ήταν βιαστική κίνηση?Eκτός και αν είναι αυτό406784

Γιατι αυτό είναι καλύτερο? Τουλάχιστον τα μεταγενεστερα φρεναραν κιολας(όχι όλα) :D

tzimidis
18/05/2019, 22:40
η οδηγηση στα νησια χωρις διπλωματα ειναι συνηθισμενη πρακτικη...οπως επισης και το να τους μαζευουν με το κουταλι αργοτερα απο το γκρεμo που τσακιζονται...και αυτο δεν ειναι μονο θεμα διπλωματος αλλα και γενικοτερης νοοτροπιας...τεσπα, δεν ειναι δικο μας θεμα ομως, ειναι θεμα πρωτιστως του κρατους και επειτα της τοπικης κοινωνιας να αναλαβει να φρεναρει τους τοπικους ηρωες απο τη μ@λ@κια που τους δερνει...

τωρα για την ερωτηση οχι, δεν θα ζητησει κανεις διπλωμα, αλλα το να ξεκινας να οδηγας χωρις διπλωμα μονο και μονο επειδη ξερεις οτι δε θα εχεις καμμια συνεπεια ειναι μια παρα παρα πολυ κακη αρχη

Πάντως, φέτος είδα στο χωριό μου, το ξακουστό ΑΒΓΌ Ιωαννίνων, με 100 κατοίκους, ψηλά σε λόφο και 4 χλμ εκτός εθνικής οδού, μπλόκο, όπου και σταματήσανε μια 85χρονη θεία μου επειδή πήγαινε με το παπι από το ένα αχουρι στο άλλο.

Anritsu
18/05/2019, 22:49

Ουτε καν . Έναν αριθμό κυκλοφορίας τυπικά ....

andreastwin
19/05/2019, 13:15
μπορει να το βαλει στο καραβι να πληρωση το εισητηριο, και να το παραλαβεις εσει απο το νησι. απλα θα δωσει το ονομα αυτου που θα το παραλαβει, και εσει με ταυτοτητα το παραλαμβανεις. [2] μπορεις να συνεννοηθείς μαζι του και να το παραλαβει καποιος αλλος φιλος σου, αν εχεις δουλεια εκεινη την ωρα ,η εχεις τον φοβο για διπλωμα στο λιμανι.

atom_smasher
19/05/2019, 17:54
Εντάξει, φαντάζεστε οτι ταυτότητα έχει.