View Full Version : 5ος Αγωνας SHARK Helmets Grand Prix de France @Le Mans
Με Χορχε κ Κρατσλοου δεν περιμενεις ΠΠ.
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :a48:
basilis_k6
22/05/2019, 16:57
ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ :a48:
απο τον κρατσλοου ε?
https://m.imgur.com/wIfEnaS
https://m.imgur.com/v5QCTc3
Φυσικα και δεν ειναι μονο το μοτο. Αλλα δεν υπαρχει κ αναλογος αναβατης στη honda. Με Χορχε κ Κρατσλοου δεν περιμενεις ΠΠ. Αν ειχε κανεναν αξιολογο αναβατη ικανο να παρει 1η θεση τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα. Το σεναριο που λεγαμε περσυ ας πουμε με τον Χορχε. Αν οντως γαζονε κ ηταν στις πρωτες θεσεις (οπως η αληθεια ειναι οτι πολλοι το πειμενανε- κ εγω το ιδιο περιμενα) τοτε θα ειχε ενδιαφερον τι θα εκανε ο Μαρκεζ.
Όπως το βλέπει ο καθένας.Εγώ από το Χόρχε περιμένω πολλά και θεωρώ πως είναι ακόμη νωρίς να προδικάζουμε πως δεν "τα βρήκε" με το Χόντα. Και στη Ντουκάτι έτσι πίστεψαν αρχικά όλοι, πως δε θα τα καταφέρει κι είχαν αρχίσει τα "είναι κουλομαρία...κτλ κτλ", αλλά έκλεισε αρκετά στόματα πριν φύγει για τη Χόντα από εκεί.Ο ίδιος ο Τζίτζικας είχε πει πως είναι λυπηρό που πάρθηκαν αποφάσεις οι οποίες θα κοστίσουν στη Ντουκάτι στο μέλλον σχετικά με την αναχώρισή .
https://m.imgur.com/wIfEnaS
https://m.imgur.com/v5QCTc3
Νομίζω είναι επόμενο να φύγει ο ΜΜ από την Honda.Μακάρι κιόλας.
Όπως το βλέπει ο καθένας.Εγώ από το Χόρχε περιμένω πολλά και θεωρώ πως είναι ακόμη νωρίς να προδικάζουμε πως δεν "τα βρήκε" με το Χόντα. Και στη Ντουκάτι έτσι πίστεψαν αρχικά όλοι, πως δε θα τα καταφέρει κι είχαν αρχίσει τα "είναι κουλομαρία...κτλ κτλ", αλλά έκλεισε αρκετά στόματα πριν φύγει για τη Χόντα από εκεί.Ο ίδιος ο Τζίτζικας είχε πει πως είναι λυπηρό που πάρθηκαν αποφάσεις οι οποίες θα κοστίσουν στη Ντουκάτι στο μέλλον σχετικά με την αναχώρισή .
Φυσικά, πήραν τον υπερΜπαγκόσμιο κι επί ΕΝΑΜΙΣΗ χρόνο ήταν τελευταίος. Ε στο τέλος που τον βαρέθηκε η ψυχή τους, αποφάσισε οτι μπορεί.
Και δεν το πίστεψαν, το έβλεπαν, ότι βλέπουν και στο HRC τώρα.
borgiriadis1
24/05/2019, 10:55
Αναφέρθηκε σε κάποιο προηγούμενο ποστ. Όταν είσαι παγκόσμιος αυτού του επιπέδου και δεν είσαι και πιστσιρικάς δεν χρειάζεσαι μιάμιση σεζόν για να αρχίσεις να το πηγαίνεις. Ναι θα σου πάρει ένα διάστημα να αρχίσεις τις πρωτιές ΑΛΛΑ δεν θα είσαι από 10ος μέχρι τελευταίος. Είναι απόλυτα δίκαιοι οι χαρακτηρισμοί κατ εμέ. Όσο για την ducati εγώ πιστεύω ότι ακόμα γελάνε με τη honda και τη μεταγραφή που έκανε.
Όσο για την ducati εγώ πιστεύω ότι ακόμα γελάνε με τη honda και τη μεταγραφή που έκανε.
Εσύ κι οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύετε ότι θέλετε.Όλοι όμως ξέρουμε πως εκεί στη Ducati έκλαιγαν όταν τον έβλεπαν να φεύγει...
.....
Και δεν το πίστεψαν, το έβλεπαν, ότι βλέπουν και στο HRC τώρα.
Όταν όμως άλλαξε αυτό που έβλεπαν μέχρι στιγμής (όπως πρόκειται να αλλάξει και στο HRC σίγουρα και σύντομα)την προσπάθειά τους να τον κρατήσουν στην ομάδα την έκαναν,άσχετο αν δεν τους έκατσε. Αυτό λέει πολλά νομίζω..
Εσύ κι οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύετε ότι θέλετε.Όλοι όμως ξέρουμε πως εκεί στη Ducati έκλαιγαν όταν τον έβλεπαν να φεύγει...
Όταν όμως άλλαξε αυτό που έβλεπαν μέχρι στιγμής (όπως πρόκειται να αλλάξει και στο HRC σίγουρα και σύντομα)την προσπάθειά τους να τον κρατήσουν στην ομάδα την έκαναν,άσχετο αν δεν τους έκατσε. Αυτό λέει πολλά νομίζω..
H διαφορά μας είναι ότι εμείς αναφέρουμε γεγονότα, ενώ εσύ κάνεις υποθέσεις.
Όταν όμως άλλαξε αυτό που έβλεπαν μέχρι στιγμής ,την προσπάθειά τους να τον κρατήσουν στην ομάδα την έκαναν,άσχετο αν δεν τους έκατσε. Αυτό λέει πολλά νομίζω..
Κατσε, πως γινεται αυτο?
Το σαββατο δηλωνει οτι εκανε συμβολασιο με τη χοντα, και τη Κυριακη κερδιζει
Πως το προσπαθησαν δηλαδη?
Του ειπαν "κατσε" ? :lol:
Εδωσαν στη χοντα τις ρητρες για να σπασει το συμβολαιο? (2-5 μυρια δλδ)
Κατσε, πως γινεται αυτο?
Το σαββατο δηλωνει οτι εκανε συμβολασιο με τη χοντα, και τη Κυριακη κερδιζει
Πως το προσπαθησαν δηλαδη?
Του ειπαν "κατσε" ? :lol:
Εδωσαν στη χοντα τις ρητρες για να σπασει το συμβολαιο? (2-5 μυρια δλδ)
Μπορεί να μην είπαν "σε παρακαλούμε πάρα μα πάρα πολύ".
Μπορεί να μην είπαν "σε παρακαλούμε πάρα μα πάρα πολύ".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μου βγηκε ο καφες απο το δεξι ρουθουνι ρε συ :bawl:
Όσο για την ducati εγώ πιστεύω ότι ακόμα γελάνε με τη honda και τη μεταγραφή που έκανε.
Ίσως και να ισχύει, αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...
Και πέρσι στη ντουκ απο την ανακούφιση που δικαιολογημένα ένιωσαν όταν ξεφορτώθηκαν το πανάκριβο συμβόλαιο που δεν απέφερε (σχεδόν) τίποτα πήγανε στο "ωχ τι πάθαμε" στην Αυστρία. (Και αν μπορούσαν θα του ανανέωναν με τα ΙΔΙΑ φράγκα, αλλά το πουλάκι είχε πετάξει)
(Όπως πχ. και στη γιαμάχα στις αρχές του '17 επίσης γελάγανε, αλλά αργότερα διαπιστώσανε οτι ο Μάβερικ δεν είναι Χόρχε.)
Αυτό κοινώς σημαίνει : μη βιάζεστε.
*Και κάτι ακόμα: στη ντουκ γενικά κάνουν τραγική διαχείριση των αναβατών, οπότε δε τους παίρνει και για πολλά... γέλια, γιατί απο τη μια μακακία στην άλλη πάνε.
borgiriadis1
26/05/2019, 11:31
Δεν ειναι βιασινη. Ειναι γεγονοτα. Τον πληρωσαν για να κανει μια δουλεια. Κ αυτος πηγαινε για καφε με την ducati και του φταιγαν ολα. Ειναι γνωστο οτι η ducati κανει τραγικη διαχειριση. Παρολα αυτα, μετα την πανολεθρια του Lore ο Petrux του φαινεται λουκουμι. Και στο μην βιαζεστε να προσθεσουμε οτι ισως κτ περιμενουν και στην ducati. Γτ αραγε το συμβολαιο του Petrux ειναι 1 χρονο?
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/05/2019, 14:41
Δεν ειναι βιασινη. Ειναι γεγονοτα. Τον πληρωσαν για να κανει μια δουλεια. Κ αυτος πηγαινε για καφε με την ducati και του φταιγαν ολα. Ειναι γνωστο οτι η ducati κανει τραγικη διαχειριση. Παρολα αυτα, μετα την πανολεθρια του Lore ο Petrux του φαινεται λουκουμι. Και στο μην βιαζεστε να προσθεσουμε οτι ισως κτ περιμενουν και στην ducati. Γτ αραγε το συμβολαιο του Petrux ειναι 1 χρονο?
Γιατί είδαν τι πάθανε με το Γιώργη και τώρα ξέρουν. ...
.. Γτ αραγε το συμβολαιο του Petrux ειναι 1 χρονο?
Σε δηλώσεις του ο Petrux είχε πει πάντως πως αυτός ήταν που επέμενε για μονοετές συμβόλαιο κι όχι η Ducati.
Τον πληρωσαν για να κανει μια δουλεια. Κ αυτος πηγαινε για καφε με την ducati και του φταιγαν ολα.
Απολύτως σεβαστή και σωστή η άποψή σου οτι άργησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να φέρει αποτελέσματα...
ΑΛΛΑ!
Στους αγώνες και τις δοκιμές δεν κατέβαινε για καφέ σε καμμία περίπτωση. Ακόμα και ΑΦΟΥ του είχανε πει οτι τελείωσε απο την ομάδα αυτός συνέχισε να το παλεύει και για τραγική ειρωνεία να κερδίσει το ΣΚ που ανακοίνωσαν τον Πετρούτσι.
(Υπόψιν οτι ούτε φέτος κατεβαίνει για καφέ... παρόλο που τρώει σκόνη απο όλους)
Γτ αραγε το συμβολαιο του Petrux ειναι 1 χρονο?
Γιατί είναι αναλώσιμος... όπως ήταν και ο Ιαννόνε... και ο Μίλερ μετά... και ο Μπανάνας πιο μετά... και ίσως και ο Ντόβι (που τους βγήκε απο σπόντα χωρίς να τον έχουν πιστέψει)...
Είπαμε, τραγική διαχείριση.
Απολύτως σεβαστή και σωστή η άποψή σου οτι άργησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να φέρει αποτελέσματα...
ΑΛΛΑ!
Στους αγώνες και τις δοκιμές δεν κατέβαινε για καφέ σε καμμία περίπτωση. Ακόμα και ΑΦΟΥ του είχανε πει οτι τελείωσε απο την ομάδα αυτός συνέχισε να το παλεύει και για τραγική ειρωνεία να κερδίσει το ΣΚ που ανακοίνωσαν τον Πετρούτσι.
(Υπόψιν οτι ούτε φέτος κατεβαίνει για καφέ... παρόλο που τρώει σκόνη απο όλους)
Ναι εχεις δικιο.
Τον Λορενθο περιμενε η Ντουκα να στανιαρει.
Ο Λορε εφαγε σουτ γιατι δεν επεφτε σεντ κατω απο το συμβολαιο του. 12 χαρτια νομιζω ειχε.
Δεν τα δικαιολογησε ποτε και πλεον δεν δικαιολογει πλεον και στην Χοντε που εχει παει στο 1/3 του συμβολαιο της Ντουκατι.
Τωρα εκανε 2-3 αναλαμπες σε πιστες που ειτε βολευαν τον ιδιο η βολευαν την Ντουκατι. Οποτε στο καλο και καλο WSBK.
Aναβατης World class αλλα λιγος σαν χαρακτηρας και πλεον τον εχει παρει απο κατω λογω καθαρα προσωπικων επιλογων
GIOTIS750
27/05/2019, 13:42
Δεν λέει οτι δεν συμφωνεί. Λέει ότι δεν έχει λόγο να το κάνει, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Άσε που αυτα είναι και π@υστικ@ mind games του γιατρού για να παει σε καμιά ΚΤΜ και να πάρει τκανα 2 πρωταθληματα ακόμα, ο γιατρός. :tooth:
:lol::beer:
MG-KTiNoS
28/05/2019, 13:29
Ναι εχεις δικιο.
Τον Λορενθο περιμενε η Ντουκα να στανιαρει.
Ο Λορε εφαγε σουτ γιατι δεν επεφτε σεντ κατω απο το συμβολαιο του. 12 χαρτια νομιζω ειχε.
Δεν τα δικαιολογησε ποτε και πλεον δεν δικαιολογει πλεον και στην Χοντε που εχει παει στο 1/3 του συμβολαιο της Ντουκατι.
Τωρα εκανε 2-3 αναλαμπες σε πιστες που ειτε βολευαν τον ιδιο η βολευαν την Ντουκατι. Οποτε στο καλο και καλο WSBK.
Aναβατης World class αλλα λιγος σαν χαρακτηρας και πλεον τον εχει παρει απο κατω λογω καθαρα προσωπικων επιλογων
Ο Λόρε δεν έφαγε σουτ...
Τους έκλασε κι έφυγε.
Τώρα όταν ζητάς μια σέλα να βολευτείς κι άλλος κάνει 6 μήνες
αυτό ίσως δικαιολογεί μια καθυστέρηση.
υγ
Όταν ο Ρόσσι έλεγε τα ίδια για τη ντουκάτι
-Τους λέω πράγματα να κάνουν και με γράφουν
ήταν κουλάδι κι έπρεπε να έρθει ένας σοβαρός πιλότος όπως Ντόβι να φέρει αποτελέσματα (πάρτε τώρα αποτελέσματα δευτεράντζες μια ζωή)
Τα ίδια περίπου είπε και ο Στόνερ φεύγοντας (έχει σταματήσει η εξέλιξη)
Μπας όμως και υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος που οι Τζαπ γαμάνε τελικά ?
:cool:
υγ2
Ας ελπίσουμε εμείς οι Ιταλόβιοι ότι θα τους κόψει να φέρουν Μπανιάια στην 1η ομάδα μαζί με Ντόβι
και να τον υποστηρίξουν όπως αξίζει σ έναν ΠΠ μοτο2 που θέλει να κερδίσει μοτο τζι πι
Αλλιώς τον βλέπω στη Γιαμάπα κι αυτόν σύντομα κι τους ντουκαταίους να λένε τις ίδιες μλκιες
υγ3
Μαλακίες βολιουμ 4 γιατί
επιστρέφει ο Στόνερ
ο Ρόσσι είναι παλιάτσος
ο Γιώργος κουλάδι
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και μένει????
Ο Καβουρογιάννης του μοτο τζι πι?
:lol:
Θα ανοίξετε κανά Μουτζέλο που θα γίνει ανάσταση του Γιαννονε ή μπα???
:D
Ο Λόρε δεν έφαγε σουτ...
Τους έκλασε κι έφυγε.
Δεν συμφωνω γιατι πολυ βολικο ηταν να λεει ετσι ο Χορχε οταν 1.5 χρονο τον επαιζε κανονικα.
Επισης ζηταγε τα ιδια λεφτα πριν κανει οποιοδηποτε νικη με την ομαδα που δεν δικαιολογουνταν στο ελαχιστο βαση αποτελεσματων πριν αρχισει να κανει τις σερι νικες. Απο κει και μετα παλι επεφτε...παλι μετριοτητα...παλι γκρινια και ποτε αυτος ο φταιχτης.
Οποτε δεν με πειθει...αλλα και τους περισσοτερους οτι ηταν η σελα.
sapila racing
28/05/2019, 13:54
H πλάκα με τον Lorenzo και την σέλλα είναι οτι του πήρε αλλους πόσους μήνες στην Honda για να καταλάβει οτι πάλι η σέλλα του έφταιγε....
https://www.bikesportnews.com/news/news-detail/motogp-le-mans-seat-change-helps-lorenzo
Εγώ ξέρω οτι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει μια ομάδα/αναβάτης οταν καβαλάει νέα μοτοσυκλέτα ειναι η εργονομία.
DoctoR_k6
28/05/2019, 13:55
Ο Λόρε δεν έφαγε σουτ...
Εδω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=156920)εισαι...
Απορω που ακομα γραφετε...λες κ θα βρειτε ακρη.
H πλάκα με τον Lorenzo και την σέλλα είναι οτι του πήρε αλλους πόσους μήνες στην Honda για να καταλάβει οτι πάλι η σέλλα του έφταιγε....
https://www.bikesportnews.com/news/news-detail/motogp-le-mans-seat-change-helps-lorenzo
Εγώ ξέρω οτι το πρώτο πράγμα που κοιτάζει μια ομάδα/αναβάτης οταν καβαλάει νέα μοτοσυκλέτα ειναι η εργονομία.
Αυτό που φαίνεται ενδιαφέρον είναι η παρακάτω πρόταση
This type of seat from my times in Yamaha, I keep it at Ducati, I bring it to Honda,” said the 32-year-old
Τελικά τι έγινε; Αυτός δεν έλεγε ότι ήταν κακιά η σέλα του ντουκάτι κι επί μήνες ζήταγε να την αλλάξουν; Τώρα λέει ότι την έφερε από τη γιαμάχα στη ντουκάτι κι από εκεί στη χόντα; Τι διάολο με μια σέλα στην πλάτη είναι; Κι άμα είναι η δικιά του σέλα που του αρέσει γιατί δεν τον βολεύει;
This type of seat from my times in Yamaha, I keep it at Ducati, I bring it to Honda,” said the 32-year-old
Τελικά τι έγινε; Αυτός δεν έλεγε ότι ήταν κακιά η σέλα του ντουκάτι κι επί μήνες ζήταγε να την αλλάξουν; Τώρα λέει ότι την έφερε από τη γιαμάχα στη ντουκάτι κι από εκεί στη χόντα; Τι διάολο με μια σέλα στην πλάτη είναι; Κι άμα είναι η δικιά του σέλα που του αρέσει γιατί δεν τον βολεύει;
Μάλλον γιατί δεν έχει βγάλει τις άλλες 2 από πίσω.
DoctoR_k6
28/05/2019, 15:04
Μαλλον ηταν το ντεπόζιτο το προβλημα...:lol:
Μαλλον ηταν το ντεπόζιτο το προβλημα...:lol:
Εγώ πριν λίγο διάβασα ότι ζήταγε έξι μήνες σέλα :p
Εγώ πριν λίγο διάβασα ότι ζήταγε έξι μήνες σέλα :p
Και δεν έπαιρνε ένα τηλ τον Σπάρτακο;
Nostradamus
28/05/2019, 16:15
Και δεν έπαιρνε ένα τηλ τον Σπάρτακο;
Μπορει να μην ηθελε να βαλουν επανω λογοτυπο/ταμπελακι απο το μαγαζι.. :lol:
GIOTIS750
28/05/2019, 17:16
Ο Λόρε δεν έφαγε σουτ...
Τους έκλασε κι έφυγε.
υγ
Όταν ο Ρόσσι έλεγε τα ίδια για τη ντουκάτι
-Τους λέω πράγματα να κάνουν και με γράφουν
ήταν κουλάδι κι έπρεπε να έρθει ένας σοβαρός πιλότος όπως Ντόβι να φέρει αποτελέσματα (πάρτε τώρα αποτελέσματα δευτεράντζες μια ζωή)
Τα ίδια περίπου είπε και ο Στόνερ φεύγοντας (έχει σταματήσει η εξέλιξη)
Μπας όμως και υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος που οι Τζαπ γαμάνε τελικά ?
υγ2
Ας ελπίσουμε εμείς οι Ιταλόβιοι ότι θα τους κόψει να φέρουν Μπανιάια στην 1η ομάδα μαζί με Ντόβι
και να τον υποστηρίξουν όπως αξίζει σ έναν ΠΠ μοτο2 που θέλει να κερδίσει μοτο τζι πι
Αλλιώς τον βλέπω στη Γιαμάπα κι αυτόν σύντομα κι τους ντουκαταίους να λένε τις ίδιες μλκιες
υγ3
Μαλακίες βολιουμ 4 γιατί
επιστρέφει ο Στόνερ
ο Ρόσσι είναι παλιάτσος
ο Γιώργος κουλάδι
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και μένει????
Ο Καβουρογιάννης του μοτο τζι πι?
:lol:
:beer::beer: