View Full Version : Είδατε σήμερα στις ειδήσεις......
yannis24
14/05/2019, 19:38
.....που στο κέντρο της Αθήνας, ενα ζευγάρι έπεσε σε ενα φρεάτιο νερών, απο το οποίο οποίοι (ποιο άραγε ;;), είχαν κλέψει τι καπάκι ;;
Καρφώθηκαν κανονικά.......προσοχή παιδια....εχει ξεφύγει το πράγμα!!!!
ok αυτο ειναι το 1 κομματι και το ποιο σημαντικό μετα.... οτι ο δήμος δεν το αντικατεστησε και τελος ποιος εριξε ενα νοβοπαν απο πανω σε μια τρύπα, ναι σιγα μην κράταγε μηχανη, ουτε παπακι βασικα...
ομως..... οδηγάς και βλεπεις ενα κομματι ξυλο, χαρτονι, γυψοσανιδα και ειναι στην ακρη του δρομου, το 70% των οδηγών θα φανταστεί οτι κατι παιζει και το 90% οτι δεν πρεπει να το πατησω αυτο το πράγμα, μηπως αυτος που επεσε δεν εχει την αντίληψη και την αισθηση του κινδύνου ωστε να οδηγάει μηχανη? και τελος το αποτέλεσμα να ειναι οτι ευτυχώς δεν επαθε κατι χειρότερο ή δεν σκότωσε κανενα?
thanosgp
14/05/2019, 20:27
[QUOTE=yannis24;2993017].....που στο κέντρο της Αθήνας, ενα ζευγάρι έπεσε σε ενα φρεάτιο νερών, απο το οποίο οποίοι (ποιο άραγε ;;), είχαν κλέψει τι καπάκι ;;
Ο υπερπληθυσμός των φυλακών εχει οδηγήσει ορισμένες ''ασθενέστερες ομάδες'' στην ατιμωρησία.Για τέτοια πλημμελήματα παρουσιάζει ο ακριβοπληρωμένος δικηγόρος τους, την εικόνα ενός πολύτεκνου μεροκαματιάρη που παρασύρθηκε από την παρέα του.Χώρια τα ναρκωτικά που ελέγχουν αυτοί οι ''εξαθλιωμένοι"...
Στην επαρχία δίπλα από οικισμούς "ασθενεστερων" ομάδων δεν υπάρχει ούτε για δείγμα καπάκι φρεατιου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τεράστιες τρύπες "παγίδες θανάτου".
basilis_k6
15/05/2019, 13:00
ναι και? αυριο θα παμε ομως στο παζαρι να παρουμε φθηνά χαλάκια απο τους γυφτους. και κανα καρπουζακι ε?
yannis24
15/05/2019, 13:04
παιδια ....για αλλο θεμα το εβαλα το post ......
για να εχουμε τον νου μας και να προσεχουμε.......οχι για τους γυφτους.....
ο ανθρωπος επεσε μεσα και καρφωθηκε η μηχανη του...η γυναικα του επαθε καποιο διαστρεμμα......
οπως και στην παλαια Εθνικη Αθηνων-Κορινθου, που ειναι και στενη, σε καποια σημεια λειπουν οι σχαρες των φρεατιων......
οποτε προσοχη......
ναι και? αυριο θα παμε ομως στο παζαρι να παρουμε φθηνά χαλάκια απο τους γυφτους. και κανα καρπουζακι ε?
Όταν κάποιος θέλει να κάνει μια τίμια δουλειά δεν έχει νόημα να τον αποκλείεις απλά λόγω καταγωγής. Αν τώρα εκτός από καρπούζια ή χαλιά πουλάει και σκραπ που έχει σηκώσει παράνομα, αλλάζει το πράγμα.
Εσείς! Εμείς ψωνίζουμε χαλιά μόνο από τον Οίκο Μοιραράκη , καρπουζάκια βιολογικά και επίσης δεν περνάμε από δρόμους καλυμμένους με ναβοπάν.πφφφ
yannis24
16/05/2019, 08:26
δειτε και εδω :
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/981630/athina-freatio-xoris-sxara-katapie-mixani-video?fbclid=IwAR14Qq1fBw-oLDf2oXM_cenFgUgVAfgcoouPFE92SY17G_kUXEOvRPOAkew
Και καλά οι γύφτοι που τα πουλάνε! Αυτοί που τα αγοράζουν για σκραπ;
Αν τσιμπισουν κάνα δυο και τους πάνε για κλεπταποδοχους, θα συνεχίσουν οι υπόλοιποι να αγοράζουν;
Και καλά οι γύφτοι που τα πουλάνε! Αυτοί που τα αγοράζουν για σκραπ;
Αν τσιμπισουν κάνα δυο και τους πάνε για κλεπταποδοχους, θα συνεχίσουν οι υπόλοιποι να αγοράζουν;
Το αυτό.... Όσο υπάρχει η "ζήτηση" θα υπάρχει και η "προσφορά" .... Που μυαλό όμως.
αυτο δεν ειναι μερος της σχαρας?
406812
MG-KTiNoS
16/05/2019, 13:59
[QUOTE=yannis24;2993017].....που στο κέντρο της Αθήνας, ενα ζευγάρι έπεσε σε ενα φρεάτιο νερών, απο το οποίο οποίοι (ποιο άραγε ;;), είχαν κλέψει τι καπάκι ;;
Ο υπερπληθυσμός των φυλακών εχει οδηγήσει ορισμένες ''ασθενέστερες ομάδες'' στην ατιμωρησία.Για τέτοια πλημμελήματα παρουσιάζει ο ακριβοπληρωμένος δικηγόρος τους, την εικόνα ενός πολύτεκνου μεροκαματιάρη που παρασύρθηκε από την παρέα του.Χώρια τα ναρκωτικά που ελέγχουν αυτοί οι ''εξαθλιωμένοι"...
δεν ξέρεις τι σου γίνεται και είσαι πολύ κωλόφαρδος
που δεν γεννήθηκες σε μια ασθενέστερη ομάδα
να δεις πόσα απίδια παίρνει ο σάκος και πόση κατανόηση
έχει η Ελληνική δικαιοσύνη.
Τώρα για το ποιος ελέγχει τα ναρκωτικά
κοίτα λίγο γύρω σου να (ξανα)δεις...
Ποιος είναι τυφλός, κουφός και μουγκός
κι άμα δεν μπορείς μόνο σου έλα στην Πλ Βάθη που
δουλεύω καθημερινά ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΊΞΩ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
να γράφεις τέτοια πράματα
Kickstart
16/05/2019, 14:05
Κι εγω Βαθη είμαι φιλε ktinos 21χρονια τωρα...τι ζημια εχουμε παθει ρε φιλος; τα τελευταια 10 χρονια εχει ξεφύγει εντελώς το πραμα
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
πραγματικά οποιος δεν καταλαβαίνει ιδικά για την εμπορία ναρκωτικών τι γίνετε πρέπει υποχρεωτικά να το παίρνεις 2 απογεύματα μαζι σου. και γενικοτερα μια βολτα και ενα απογευμα εκει αρκει να ανοιξουν λιγο τα ματια και τα μυαλα.
Υπάρχει ήδη το τοπικ εδώ https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=156867
yannis24
16/05/2019, 21:38
[QUOTE=thanosgp;2993020]
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
Καλά εγώ γενικά τα εχω χαμένα....ρε συ φαρμακοποιέ....εσυ κανεις quote, εμένα, σε κατι που δεν έγραψα εγώ παραπανω.....πως το κατάφερες αυτο.....???
[QUOTE=MG-KTiNoS;2993284]
Καλά εγώ γενικά τα εχω χαμένα....ρε συ φαρμακοποιέ....εσυ κανεις quote, εμένα, σε κατι που δεν έγραψα εγώ παραπανω.....πως το κατάφερες αυτο.....???
Οτι χάπι λήξει, το καταναλώνει ο ίδιος..........