PDA

View Full Version : βρέθηκε χειρολαβή ...τιμονιού ( μέσα στο ...αιδοίο γυναίκας )

alexis72
16/05/2019, 10:36
τελικά μάς ΨΕΚΑΖΟΥΝ ...:alien:
πάει τρελάθηκαν παγκοσμίως οι ανθρωποι ...:eyepop:http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1355931/mia-gynaika-eihe-mesa-tis-gia-2-hronia-mia-heirolavi-apo-mihanaki-pics
(επρεπε να γράψω βρέθηκε μέσα στη μήτρα αντί για αιδοίο οπως ειναι το σωστό ...αλλά το εγραψα πιό ...κομψά )

Panos76
16/05/2019, 10:42
πάει τρελάθηκαν παγκοσμίως οι ανθρωποι

Σε όσους το λέω μου λένε ότι δεν είχαμε ιντερνέτε πριν και δεν τα μαθαίναμε (ιδίως σε ότι έχει να κάνει με παιδιά).

Ποτέ προσωπικά δεν θυμήθηκα τόσα πολλά περιστατικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα (να τα πετάνε από μπαλκόνια, σε κάδους, βασανισμούς, κλπ)

OldMan
16/05/2019, 12:52
Και τοσα χρονια σπαζαμε την κεφαλα μας πως θα βγαλουμε τα γκριπς χωρις να τα χαλασουμε, ρε φούστη μου...!!! :eek:

sniper
16/05/2019, 15:24
Και τοσα χρονια σπαζαμε την κεφαλα μας πως θα βγαλουμε τα γκριπς χωρις να τα χαλασουμε, ρε φούστη μου...!!! :eek:

Power suck.

Pew
16/05/2019, 18:02
Ρενθαλακια σκληρα diamond cut ???

Μερακλου η τυπισσα, τα καλυτερα διαλεξε!!! :lol:

vaska
16/05/2019, 18:48
" Η μήτρα της είχε διαβρωθεί τελείως και για αυτό έπρεπε να την αφαιρέσουμε, επισκευάζοντας παράλληλα την ουροδόχο κύστη μέσω ενός στεντ».Το χειρουργείο που κράτησε κράτησε συνολικά 4 ώρες και διεξήχθη από μία ομάδα 19 γιατρών."

Για την μήτρα οκ μάθαμε, τα γκριπάκια ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν?? Ρωτάω για να έχουμε εικόνα της ποιότητας κατασκευής.
:lol:

VANDA
17/05/2019, 09:20
Ωραίο άρθρο. Την απείλησε ότι θα τη δείρει, έμεινε δύο χρόνια έτσι (wtf).. κατά τα άλλα, μιλάμε για 'ερωτικά παιχνίδια'.
Όπου βλέπει κανείς είδηση από Ινδία, βρίσκει πάντα έναν καλό λόγο να γίνει ρατσιστής. Έλεος πια. Τουλάχιστον δεν ήταν κανα μωρό ο αποδέκτης, τι να πω.

Επίσης, ωραία σχολιάκια ρε. Τι περιμένετε, γκριπς έχετε, πού να τα βάλετε έχετε επίσης, μην ψάχνετε αλλού.. προπονηθείτε.

thunder ace
17/05/2019, 09:39
Προς το ιατρικο team:αν βρειτε και ενα δεξιο αντιβαρο τιμονιου μαυρο,δικο μου ειναι.

ggs
17/05/2019, 09:52
Ωραίο άρθρο. Την απείλησε ότι θα τη δείρει, έμεινε δύο χρόνια έτσι (wtf).. κατά τα άλλα, μιλάμε για 'ερωτικά παιχνίδια'.
Όπου βλέπει κανείς είδηση από Ινδία, βρίσκει πάντα έναν καλό λόγο να γίνει ρατσιστής. Έλεος πια. Τουλάχιστον δεν ήταν κανα μωρό ο αποδέκτης, τι να πω.

Επίσης, ωραία σχολιάκια ρε. Τι περιμένετε, γκριπς έχετε, πού να τα βάλετε έχετε επίσης, μην ψάχνετε αλλού.. προπονηθείτε.

+1

..and locked...:wave2: