View Full Version : 6ος Αγωνας Gran Premio d'Italia Oakley
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/06/2019, 21:18
Ναι ήταν ξεκάθαρη η διαφορά στο ανηφορικό κομμάτι μέχρι την κορυφή που νόμιζες ότο Ducati-Honda έχουν 200cc παραπάνω.
Του Marquez σήμερα του ανταπέδωσαν πολύ άγρια και ο Μιλερ και ο Πετρούτσι.
Αν και δεν μου αρέσουν τέτοιες κινήσεις , μάλλον του άξιζαν γιατί εξακολουθεί (ενώ είναι οδηγικά ανώτερος από όλους) να κάνει βρώμικες κινήσεις.
Στην συνέντευξη εν τω μεταξύ είπε ότι έχασε από τον Πετρούτσι γιατί ήταν ανώτερος , αλλά χάρηκε που τερμάτισε μπροστά από Ντόβι (οκ φυσιολογικό) και Ρόσσι (έλεος , τι στο διάολο σκεφτόταν????)
Πιστεύω ότι αν τερμάτιζε μπροστά του όχι ο πετρουτσι αλλά ο ντοβι ή ο ροσσι δε θα παραδεχοταν ότι ήταν πιο γρήγοροι από αυτόν όπως παραδέχτηκε για τον πετρουτσι. Ο άνθρωπος έχει σοβαρά προβλήματα να λύσει. Ο ροσσι είναι ιδέα. ..Όπως και να το κάνουμε. Ητε όρθιος ητε ξάπλα.
Τον πετρουτσι δε τον χωνεύω αλλά σήμερα τον παραδέχτηκα. Έδειξε στη ντουκατι ότι υπάρχει και είναι εκεί. Αν και η πίστα ευνουουσε τη ντουκατι.
Ο ντοβι. Το περίμενα ότι στο τελευταίο γύρο δε θα βουτούσε. Αν ήταν ζαρκο Μίλερ μπαναια ροσσι κτλ θα είχαν κάνει κίνηση. Αυτό δείχνει πραγματικά ότι δεν είναι φτιαγμένος για μεγαλεια. Αν και μου είναι αρκετά σημπαθης.
Ο Μάρκος. Αν σε αυτή τη πίστα κόντραρε ανοιχτά της ντουκατι τότε στις άλλες πίστες τι???
Αυτό με φοβίζει. ..Θέλω να βλέπω αγώνες σαν τον σημερινό. Όπως παλιά.
Ο ρινς. Τι να πεις. Από που ήρθε αυτός? ΠΟΛΛΈΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ. Μου φαίνεται ο Μάρκος βρήκε τον μάστορα του. ....
Παντως κι εσυ δεν πρεπει να το λες σοβαρα οτι δε χασαμε τιποτα. Με εξαιρεση την προσπεραση του τελευταιου γυρου ηταν μαλλον η δευτερη πιο σημαντικη φαση ολου του αγωνα. Αλλαξε ο προπορευομενος στον αγωνα και αν δεν κανω λαθος και στο πρωταθλημα (live championship standings) εκεινη τη στιγμη.
ΥΓ: Ξερω ειναι μαλακια μου να γραφω εδω μεσα οτιδηποτε "κατα" του γιατρου, αλλα σπαστηκα ασχημα εκεινη την ωρα.
Κατά του σκηνοθέτη έγγραψες όχι κατά του γιατρού.
Είναι παράλογο να δείξεις τη φάση που κάποιος που ξεκίνησε πολύ πίσω είχε ανέβει κάποιες θέσεις βρέθηκε τελευταίος επειδή βγήκε μαζί με έναν άλλο; Αυτό έδειξε. Εκείνη την ώρα το τρενάκι μπροστά ήταν το ίδιο. Χάσαμε τη μία προσπέραση όλες τις εναλλαγές μετά τις είδαμε.
Ναι καλύτερα να μην την χάναμε αλλά έχουν χαθεί και χειρότερα. Δεν είναι μάγοι οι σκηνοθέτες να ξέρουν τι θα γίνει το κάθε δευτερόλεπτο
Σοβαρα μιλαω τωρα. Σε εναν τετοιο αγωνα ειναι οντως πολυ για οποιονδηποτε αναβατη βρισκεται εξω απο την πρωτη δωδεκαδα. Ποσες φορες δεν ενημερωνομαστε για πτωσεις των ουραγων με μια απλη καρτελα που λεει "x crashed" χωρις καν να δουμε την πτωση; Τον Λορενθο δεν τον εδειξαν ουτε μια φορα ολον τον αγωνα. Και πολυ σωστα για μενα -με το χαμο που γινοταν μπροστα.
Στο οτι εγινε προφανως απο λαθος του σκηνοθετη το καταλαβαινω, αλλα για μενα που θελω να δω αγωνα και δεν ειμαι οπαδος κανενος, ειναι βλακεια να ασχολειται εκεινη την ωρα -που σκυλιαζαν μπροστα- με τους ουραγους (ασχετα αν ειναι ο Ροσι, ο Αμπραχαμ ή ο οποιος). Παντως κι εσυ δεν πρεπει να το λες σοβαρα οτι δε χασαμε τιποτα. Με εξαιρεση την προσπεραση του τελευταιου γυρου ηταν μαλλον η δευτερη πιο σημαντικη φαση ολου του αγωνα. Αλλαξε ο προπορευομενος στον αγωνα και αν δεν κανω λαθος και στο πρωταθλημα (live championship standings) εκεινη τη στιγμη.
ΥΓ: Ξερω ειναι μαλακια μου να γραφω εδω μεσα οτιδηποτε "κατα" του γιατρου, αλλα σπαστηκα ασχημα εκεινη την ωρα.
Εδώ δείχνουν πολλές φορές τον Abraham να πέφτει που το κάνει 3-4 φορές κάθε σκ,τον γιατρό δεν θα δείξουν που dnf-άρει στο Mugello; Fan service λέγεται. Και στο κάτω κάτω,κι ο γιατρός να μην ήταν,έπεσε ο 5ος στο πρωτάθλημα,έπρεπε να το δείξουν,δεν αντιτίθεμαι επειδή είπες κάτι "κατά" του γιατρού,αντιτίθεμαι γιατί είπες κάτι παράλογο.Και στην τελική,υπάρχει και το replay.
Edit:τώρα διάβασα το μήνυμα του παπασούζα,ρε σεις,ξεκολλάτε με τον Dovi,το παιδί είναι οδηγάρα,ήξερε πως δεν μπορούσε,γι'αυτό δεν μπήκε με τα όλα,ειδικά μετά από το χτύπημα με τον Petrux που είμαι σίγουρος τον ταρακούνησε ηρέμησε λίγο και αποδέχτηκε ότι 2 ducati θα'ναι podium,μεγάλη νίκη για την εταιρεία θεωρώ,πόσο μάλλον έτσι όπως κατέληξε.
FotisFz1
02/06/2019, 21:28
Τωρα εισαι καλυτερα;
Σου περασε;
Ρε συ ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ γιατι δεν χωνευεις τον Πετρουξ?
Ειναι πολυ γαματος ο τυπος
Κατά του σκηνοθέτη έγγραψες όχι κατά του γιατρού.
Χαιρομαι που το καταλαβαινεις. Οποιος αναβατης κι αν ηταν την ιδια αντιδραση θα ειχα, απλα αν δεν ηταν ο γιατρος κατα πασα πιθανοτητα δε θα μας το εδειχναν καν.
Για τα υπολοιπα, δεν ξερω γιατι επιμενεις. Εχεις τη γνωμη σου, σεβαστο. Θες να σου πω οτι συμφωνω; Δεν προκειται, γιατι δεν ισχυει. :beer:
edit:
...Και στην τελική,υπάρχει και το replay.
Μιλαμε για τη σκηνη που βγηκε εκτος πιστας και εχασε καποιες θεσεις, οχι για την πτωση. Εκεινη την ωρα επεσε ο Μαρκ απο πρωτος πεμπτος αν θυμαμαι καλα.
By the way, τη φαση την εδειξαν σε replay; Το εχασα μαλλον εγω. Εκανε καποιο λαθος ο Μαρκ και τον περασαν τοσοι; Honest question.
Χαιρομαι που το καταλαβαινεις. Οποιος αναβατης κι αν ηταν την ιδια αντιδραση θα ειχα, απλα αν δεν ηταν ο γιατρος κατα πασα πιθανοτητα δε θα μας το εδειχναν καν.
Για τα υπολοιπα, δεν ξερω γιατι επιμενεις. Εχεις τη γνωμη σου, σεβαστο. Θες να σου πω οτι συμφωνω; Δεν προκειται, γιατι δεν ισχυει. :beer:
Γις τα υπόλοιπα απλώς προσπαθώ να σου εξηγήσω πώς το βλέπω δεν προσπαθώ να σε κάνω να συμφωνήσεις
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/06/2019, 21:49
Τωρα εισαι καλυτερα;
Σου περασε;
Ρε συ ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ γιατι δεν χωνευεις τον Πετρουξ?
Ειναι πολυ γαματος ο τυπος
Γιατί είναι τσεος. ...:moutza:
πυξιδας990
02/06/2019, 22:16
Μετά από 6 αγώνες μπορούν να βγούν και μερικά συμπεράσματα:
Η Honda φέτος έχει βελτιώσει πολύ τον κινητήρα, φάνηκε σήμερα ότι η διαφορά στη δύναμη με τα Ducati είναι μικρή και διαχειρίσιμη. Όμως έχει χαθεί μέρος της αυτοπεποίθησης που έδινε το μπροστινό στα φρένα, κάτι που επίσης φάνηκε ξανά σήμερα. Είναι εντυπωσιακό και ενδεικτικό του ταλέντου του το πώς ο Marquez με το καλημέρα έπαψε να στηρίζεται στο πιο δυνατό σημείο της Honda τα τελευταία χρόνια και βρήκε αμέσως τον τρόπο να κερδίσει δια περιπάτου 3 αγώνες + 2 βάθρα. Δείτε πχ πόσο δυσκολεύεται συγκριτικά ο Crutchlow. Ο Jorge είναι στη χειρότερη σεζόν της καριέρας του, ακόμα και το 2017 που χρειάστηκε να κάνει για πρώτη φορά μεγάλη αλλαγή στο στυλ οδήγησής του με την Ducati στο ίδιο χρονικό σημείο είχε ήδη ανέβει στο βάθρο μια φορά και είχε εδραιωθεί στο Top 10, με τη Honda ακόμα δεν έχει καταφέρει να μπεί στη δεκάδα και βρίσκεται στους 19 βαθμούς αντί για τους 46 του 2017. Είναι βέβαια ακόμα νωρίς, αλλά αυτό αποδεικνύει ξανά πως όσοι θεωρούν ότι το RCV "οδηγεί" τον Marquez στα πρωταθλήματα λένε μπούρδες. Όπως είπε πριν λίγες μέρες ο Lorenzo η κατάσταση στη Honda θυμίζει εποχές Stoner με Ducati, δηλαδή με τα χρόνια η μηχανή έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο στύλ του Marquez σε σημείο που κανείς άλλος να μην καταφέρνει να είναι σταθερά ανταγωνιστικός πάνω της. Αν κάποτε αποφασίσει να φύγει ο Marquez, αυτό θα είναι σοβαρό πρόβλημα για την Honda.
Η Ducati έχει τη μηχανή αλλά όχι τον κατάλληλο αναβάτη για πρωτάθλημα, τουλάχιστον όχι κάποιον που να μην εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα του αντιπάλου του. Ο Dovi όταν στενεύουν τα περιθώρια δεν τολμάει,το έδειξε σήμερα που δεν "βούτηξε" μπροστά απο τον Marquez στον τελευταίο γύρο, όπως και στην Αργεντινή με τον Rossi. Αν θες όμως το πρωτάθλημα δεν αρκεί να φτάνεις στο όριο,πρέπει και να το ξεπερνάς. Δεν ξεγράφω τον Dovi προφανώς, αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο τα λάθη του Marquez.
Η Yamaha χρειάζεται ένα γερό restart σε πολλά επίπεδα, αντίστοιχο της εποχής Furusawa και Rossi. H M1 δεν είναι καθόλου κακή μηχανή, έχει τα δυνατά της σημεία και έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με πέρυσι. Το θέμα είναι η στασιμότητα στις μακροχρόνιες αδυναμίες (πχ δύναμη κινητήρα και ηλεκτρονικά), ενώ και το team φαίνεται σε αρκετές περιπτώσεις να δουλεύει χειρότερα από αυτό της Petronas. Ξέρω ότι θα φάω κράξιμο, αλλά θεωρώ πως έχει έρθει η ώρα για τον Rossi να δώσει τη θέση του σε κάποιον νεότερο. Και βάθρα θα πάρει, και νίκες θα ξαναπάρει, και πιθανώς να είναι και πάλι 1η Yamaha στο τέλος του πρωταθλήματος. Όμως οι αδυναμίες του όσο περνάει ο καιρός φαίνονται όλο και περισσότερο, το Q1 τείνει να γίνει κανόνας και ρεαλιστικά δε νομίζω ότι θα ξαναβρεθεί σε θέση ισχύος για το πρωτάθλημα. Αν η Yamaha θέλει να επιστρέψει στην κορυφή πρέπει να δώσει βήμα σε αναβάτες όπως ο Quartararo, εκεί είναι το μέλλον και σε αυτό πρέπει να χτίζει μια εταιρεία του μεγέθους της.
H Suzuki έχει καλούς αναβάτες και καλή βάση, χρειάζεται όμως να το πιστέψουν περισσότερο στα κεντρικά και να δώσουν budget για εξέλιξη και δορυφορική ομάδα. Είναι ιστορική ευκαιρία τώρα που η Yamaha έχει προβλήματα και πρέπει να την εκμεταλλευτούν.
Η ΚΤΜ έχει πάρει μεγάλο ρίσκο με το πλαίσιο και τις αναρτήσεις, και καλά κάνει. Ο Pol δείχνει πως υπάρχει προοπτική επιτυχίας, αλλά οδηγεί συνεχώς στο 102%. Έχω πει πως ο στόχος τους πρέπει να είναι οι RC16 να εδραιώσουν την παρουσία τους στη 10άδα φέτος, και αν για τον Pol αυτό φαίνεται να συμβαίνει ήδη οι υπόλοιποι έιναι ακόμα πολύ μακριά. Για μένα πρέπει του χρόνου να δώσουν εργοστασιακή μηχανή στον Binder και ανάλογα με τα αποτελέσματα του να κρίνουν αν πρέπει να αλλάξουν κατεύθυνση εξέλιξης όπως ζητάει ο Zarco ή να συνεχίσουν με μια "ζόρικη" μηχανή που δεν θα είναι για όλους.
πολυ καλη αναλυση
Μιλαμε για τη σκηνη που βγηκε εκτος πιστας και εχασε καποιες θεσεις, οχι για την πτωση. Εκεινη την ωρα επεσε ο Μαρκ απο πρωτος πεμπτος αν θυμαμαι καλα.
By the way, τη φαση την εδειξαν σε replay; Το εχασα μαλλον εγω. Εκανε καποιο λαθος ο Μαρκ και τον περασαν τοσοι; Honest question.
Απο την 14η στην 22η, μεσα στην πιστα οδηγου που ειχε δικη του κερκιδα, οτι ειχς περασει τον Λορε. Λογικο μου φαινεται.
Ναι εκανε λαθος ο Μαρκ και το δειξανε 2 φορες ρηπλει. Μια αμεσως αφου εφυγαν απο το ρηπλει του Ροσι και μια ακομα μετα απο πολυ λιγο.
Αυριο που θα ξαναδω τον αγωνα, να σου σημειωσω και τα ταϊμ-μαρκς.
Πετρουξ ταμενος για το Μουτζελο. Αξιος!
Θα τον ξαναδουμε αραγε με το τομαχοκ ανα χειρας η αυτο ηταν?
Λογικα στο Ασσεν θα ειναι παλι δυνατός ο Πετρουξ
Ναι εκανε λαθος ο Μαρκ και το δειξανε 2 φορες ρηπλει. Μια αμεσως αφου εφυγαν απο το ρηπλει του Ροσι και μια ακομα μετα απο πολυ λιγο.
Αυριο που θα ξαναδω τον αγωνα, να σου σημειωσω και τα ταϊμ-μαρκς.
Thanks για την απαντηση. Θα το δειξουν λογικα και στα highlights. Δεν το πετυχα το replay, μπορει να κολλησε το stream εκεινη την ωρα.
borgiriadis1
02/06/2019, 22:50
Φανταστικο το πεταγμα του dovi στην αρχη. Τωρα εκει στον τελευτσιο γυρω ειναι ο γνωστος κλασικος τυπος που ξερουμε κ δεν ρισκαρε. Αυτο με χαλαει σε αυτον τον αναβατη. Δεν παθιαζετε κ δεν ρισκαρει. Μπραβο στον Πετρουτσι που απεδειξε ποιος ειναι κ χωθηκε στα ισα στο τελος αλλα MM κ οποιον παρει ο χαρος. Ρινς αξιος γτ ηταν εκει κ επεμηνε μεχρι το τελος. Απο εκει κ πισω το χαος με εκπληξη τους Nakagami κ Pirro.
Βεβαια σκοπιμος δεν αναφερομαι στον MM γτ ειναι ολοφανερο οτι αν η πιστα του πηγαινε περισσοτερο θα τους σουβλιζε.
407114
https://youtu.be/SPblvCQ77U4?t=574
Πόση κλίση πια; (https://youtu.be/SPblvCQ77U4?t=152)
giorgos.boun
02/06/2019, 23:21
Τωρα εισαι καλυτερα;
Σου περασε;
Ρε Φώτη πραγματικά σε ξερω και από κοντά αλλά θα στο πω από εδώ.χαλαρωσε λίγο με την ειρωνεία, άραξε λίγο στα κιλά σου. Κουβέντα γίνετε δεν χρειαζετε η ειρωνεία.
Διαβάζω ανθρώπους εδώ που πραγματικά έχουν μια άποψη συμφωνώ ή όχι δεν έχει σημασία αλλά εσυ (και ένας ακόμη) είσαι τόσο κολλημένος που αν δεν συμφωνείς ειρωνεύεσαι. Τέλος παντων.
FotisFz1
02/06/2019, 23:37
Ρε Φώτη πραγματικά σε ξερω και από κοντά αλλά θα στο πω από εδώ.χαλαρωσε λίγο με την ειρωνεία, άραξε λίγο στα κιλά σου. Κουβέντα γίνετε δεν χρειαζετε η ειρωνεία.
Διαβάζω ανθρώπους εδώ που πραγματικά έχουν μια άποψη συμφωνώ ή όχι δεν έχει σημασία αλλά εσυ (και ένας ακόμη) είσαι τόσο κολλημένος που αν δεν συμφωνείς ειρωνεύεσαι. Τέλος παντων.
Σου απαντω πραγματικα χωρις κανενα ιχνος ειρωνειας..Πιστευεις αληθεια οτι εχει καποιο νοημα τωρα αυτο που εγραψες και το κηρυγμα που μου εκανες;
Νομιζεις οτι θα παψω να αναφερομαι με το ιδιο τροπο στους συγκεκριμενους(και μονο σε αυτους φυσικα και οχι παντα οπως υπονοησες) ??
Ναι ειμαι κολλημενος και αυτες οι πολιτικαλ κορρεκτ χαζομαρες δεν ειναι για μενα
Μπορεις καλλιστα ειτε εσυ ειτε αυτοι που θιγονται(αραγε γιατι δεν απαντουν και τους εκπροσωπεις εσυ?) να μου απαντουν στο ιδιο υφος η να με αγνοησετε και να συνεχισετε τις ζωες σας
MG-KTiNoS
03/06/2019, 00:10
και για όσους δεν κατάλαβαν
Ο ΜΜ έκανε ακόμα ένα βηματάκι για τον τίτλο γιατί σε μία πίστα που δε ν καλή άφησε πίσω του το Ντόβι.
Μπράβο στο Πετρούτσι που είναι φτωχόπαιδο και χωρίς μέσα και λεφτά έφτασε εδώ που έφτασε.
Χίλια μπράβο πραγματικά και την ψυχάρα που έδειξε εντός έδρας.
giorgos.boun
03/06/2019, 00:28
Σου απαντω πραγματικα χωρις κανενα ιχνος ειρωνειας..Πιστευεις αληθεια οτι εχει καποιο νοημα τωρα αυτο που εγραψες και το κηρυγμα που μου εκανες;
Νομιζεις οτι θα παψω να αναφερομαι με το ιδιο τροπο στους συγκεκριμενους(και μονο σε αυτους φυσικα και οχι παντα οπως υπονοησες) ??
Ναι ειμαι κολλημενος και αυτες οι πολιτικαλ κορρεκτ χαζομαρες δεν ειναι για μενα
Μπορεις καλλιστα ειτε εσυ ειτε αυτοι που θιγονται(αραγε γιατι δεν απαντουν και τους εκπροσωπεις εσυ?) να μου απαντουν στο ιδιο υφος η να με αγνοησετε και να συνεχισετε τις ζωες σας
Πολύ λυπάμαι... πίστευα ότι μπορεί να είχε κάποιο νόημα, ίσως σε κάποιον κόσμο που ο συνομιλητής μου μπορεί να καταλαβει τα βασικά-στοιχειώδη. Έκανα λάθος συγνωμμη. Συνεχίστε.
Σήμερα όποιος γουστάρει GP είδε ένα γαμηστερό αγώνα.Γνώμη μου,τον καλύτερο της σεζόν.Πολύ κρίμα ο Ρινς που αν η μηχανή του είχε κάποια άλογα παραπάνω θα τους έπαιρνε το σκαλπ.Μακάρι να μην αλλάξει ομάδα γιατί έχει χτίσει κάτι πολύ καλό με τη Σουζουκάρα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/06/2019, 05:01
Σήμερα όποιος γουστάρει GP είδε ένα γαμηστερό αγώνα.Γνώμη μου,τον καλύτερο της σεζόν.Πολύ κρίμα ο Ρινς που αν η μηχανή του είχε κάποια άλογα παραπάνω θα τους έπαιρνε το σκαλπ.Μακάρι να μην αλλάξει ομάδα γιατί έχει χτίσει κάτι πολύ καλό με τη Σουζουκάρα.
Ναι τον πο@στη.Και αρκετά σημπαθης ε?
Vstrommer71
03/06/2019, 05:57
Eπίσης να με συμπαθάτε αλλά κακώς έχετε μερικοί μια ψυχρασία με τον Dovi.Eίναι οδηγός κορυφαίου επιπέδου και συγγνώμη δηλαδή αλλά κλάϊνμάϊν στις κριτικές του τύπου δεν ρισκάρει,ηττοπαθής και λοιπές οπαδικές αηδίες.Εγώ τον κρίνω και σαν άνθρωπο.Και όσοι ξέρουν τα grid από μέσα λένε ότι ο Dovi είναι ο πιο low profile τύπος εκεί μέσα.
Και ο τρόπος με τον οποίο συνεχάρη τον Danilo για την ανταμοιβή των κόπων τόσων χρόνων με την πρώτη του νίκη,λέει πολλά.Και το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Danilo στην ομάδα ο πρώτος που έτρεξε να τον βοηθήσει με όλα τα μέσα(δικό του φυσιοθεραπευτή και γυμναστή) ήταν ο Dovi.
Oπότε μετά συγχωρήσεως σκοτίστηκα αν θα κερδίσει το πρωτάθλημα ο Dovi.Σαν άνθρωπος και χαρακτήρας όμως μετράει για μένα.Και μπράβο του.Μπορεί να κοροϊδεύετε τις Αγγλάρες αλλά αυτός είναι όπως τον ορίζουν ο πραγματικός sportsman.:a23:
Όλοι όσοι οδηγούν εκεί είναι οδηγοί ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ επιπέδου. Δυστυχώς, στον Dovi φαίνεται να λείπει το κλικ που θα τον κάνει πραγματικά οδηγό για πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ακριβώς επειδή είναι συμπαθής, gentleman, δεν θα γίνει ποτέ πρωταθλητής. Κάτι σαν τον Pedrosa. Προσωπικά μου είναι συμπαθής, όπως και ο Petrucci. (Θα δούμε βέβαια αν τώρα που ο Petrucci αποδεικνύει ότι μπορεί να κόψει βαθμούς από τον Dovi, ο δεύτερος θα συνεχίσει να είναι το ίδιο φιλικός μαζί του. Καλά παιδιά όλοι τους αλλά πάνω από όλα είναι ανταγωνιστικοί μεταξύ τους στον μέγιστο βαθμό)
Αυτο που η πίστα δεν βολευει τον Μαρκεθ....να το κοιταξουμε λιγο... Μη λεμε οτι θέλουμε.
Να λεγαμε οτι δεν βολεύει την Χοντα ναι αλλα και αυτο δεν στεκει μια και στην μεγαλη ευθεια μια χαρα τα περναγε τα Ducati.
Ωραίος αγώνας πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Όλοι μπροστά να πολεμάνε.
Μαρκέθ μαζί με honda ειναι άπιαστοι το μηχανάκι τελικά είναι πολύ δυνατο ίσως το πίο δυνατό και ο οδηγός το κάνει ότι θέλει.
Ωραίος ο Πετρούτσι που πήρε και την νίκη.
Ο Ντόβι και εγώ περίμενα οτι θα κάνει κίνηση στον τελευταίο γύρω αλλά φαίνεται οτι του έχουν μείνει κατάλοιπα απο τότε που είχε φούλ εγκαταλέιψεις απο λάθη αλλών.
Ο Ρινς πραγμάτικα του βγάζω το καπέλο δεν κατάλαβα πότε εφτάσε μπροστά και ήταν πραγμάτικα τρομακτικός και είπα θα κάνει διαφορά εκεί που μπήκε 1ος αλλα στην ευθεία το μήχανάκι είχε μεγάλη διαφορά.
Περίμενα όπως πάντα να είναι και ένα yamaha εκει μπροστά αλλα δεν.
Μαρκεζ ο καλύτερος από όλους με διαφορά.
Και γιατι δε κερδισε χθες? :confused:
Γιατί δεν καβαλάει Ducati
sapila racing
03/06/2019, 11:19
Ο αγώνας του Mugello αποδείχθηκε πολύ καλός.
Εντονες καταστασεις, συναγωνισμός που κράτησε σε όλο τον αγώνα, τον ευχαριστήθηκα.
Μπράβο στον Petrucci που κατάφερε με οδήγηση μυαλωμένη αλλά και με ψυχή να παρει την 1η του νίκη.
Μεγάλοι χαμένοι η Pramac αφού έπεσαν και οι δύο οδηγοί της.
Η Yamaha κάτι πρέπει να κάνει η ομάδα γιατι εχουν πιάσει πάτο.
Επεσε κι ενα καθάρισμα εδω μέσα, κρατείστε το καθαρό παρακαλώ.
Γιατί δεν καβαλάει Ducati
να βαλω και το ιππολοιποι μυνημα του φιλου λιππον....
Συγνώμη αλλά θεωρώ ότι η πιο δυνατή μηχανή φέτος είναι η honda. Είχε μεγάλη διαφορά και με τις ντουκατι.
Μαρκεζ ο καλύτερος από όλους με διαφορά.
(Και να κΣαναρωτησω)
να βαλω και το ιππολοιποι μυνημα του φιλου λιππον....
(Και να κΣαναρωτησω)
Γιατί δεν είναι πιο δυνατή, αν ήταν θα ήταν και πιο μπροστά όλοι οι υπόλοιποι πλην ΜΜ.
Πιο δυνατή μάλλον είναι η Ducati, αλλά ο συνδυασμός rcv/MM είναι μάλλον εξαιρετικός.
Αφού αφήσουμε τα δράματα στην άκρη, ο αγώνας ήταν εξαιρετικός. Η Γιαμάχα απογοητευτική, η ΚΤΜ απούσα, η Απρίλια κάπου στο βάθος, και ο Λορένθο πίσω κι από το Απρίλια με τα επριθώρια να στενεύουν.
Ο Γιατρός της καρδιάς μας τα έκανε (μαζί με την ομάδα του) μπάχαλο από το Σάββατο, κι από 18ος, καλύτερρα που έπεσε, απογοήτευση σχέτη.
Μπράβο στην Ducati κι ιδιαίτερα στον Πετρούτσι.
Είχαμε να δουμε τόσο ωραίο αγώνα απο το Assen κατα την γνώμη μου
sapila racing
03/06/2019, 13:03
Σωστα μιλας για τον ΜΜ.
Οδηγαρα αλλά αχωνευτος.
Τις δοκιμές δεν τίς είδα, αλλά απ ότι διαβάζω δεν το πιάσατε σωστά το θέμα με την pole του Marquez.
https://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/i-said-myself-i-must-quit-racing
Οποιοσδήποτε από τους 3 θα μπορούσε να κερδίσει χθες.
Ο ΜΜ πάει με ένα μηχανάκι που μόνο αυτός το οδηγαει έτσι. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αρκετά πιο πίσω.
Γιατί δεν κέρδισε χθες ρωτά τον ίδιο. Θα ξέρει καλύτερα.
Κι εγώ απογοητεύτηκα λίγο με την επίδοση του , οι καλές πέννες του χώρου είπαν οτι το motoGp πλέον δεν είναι καθαρά μόνο θέμα οδηγικής
ικανότητας αλλά έξυπνης στρατηγικής. Δεν ανέφεραν δηλαδή οτι ο Rossi είναι τελειωμένος πλέον αλλά χρειάζεται καλύτερη στρατηγική.
Ακόμη κ τα ψυχρά νούμερα συμφωνούν , σε επιδόσεις-βαθμούς
Χθες κ ο ίδιος έδειξε να προσαρμόζεται αλλά στάθηκε άτυχος με την επιλογή του σταθεί πίσω το Rins.Τελικά , την πάτησαν κ οι 2.
Όλοι χθες αυτό έκαναν, να είναι δηλαδή πίσω απο κάποιον για να εκμεταλλευτούν το slipstream, εκτός απο Quartararo, ο οποίος ή
θα κάνει φοβερό αγώνα σήμερα ή θα πέσει.
Εκτίμηση μου για σήμερα : όλοι θα κοιτάξουν να γαντζωθούν πίσω απο Ducati ή Honda , θα παίξουν πτώσεις , οι rookies θα είναι ψηλά.
Ένα είναι σίγουρο , το MotoGP έχει γίνει δραματικά πιο έξυπνο κ στρατηγικό, ο Μάρκος επίσης το πάει έτσι.
ΥΓ οι rookies είναι ψηλά σε αυτή τη πίστα γιατί το στυλ είναι παρόμοιο με Moto2 : φρένα νωρίς, άφημα, πλάγιασμα κ επιτάχυνση.
Στα MotoGP συνήθως είναι φρένα βαθιά μέσα, άφημα κ γρήγορο σήκωμα για γκάζι.
Τάδε έφη ένας απο αυτούς που διάβαζα για την ανάλυση των δοκιμαστικών , απορημένος απο τις χαμηλές επιδόσεις
βετεράνων του χώρου αλλά καλές των νεότερων με πιο πρόσφατη εμπειρία σε Moto2 - 3 .
Να συμπληρώσω στην εκτίμηση που είχα κάνει :
- η πίστα όντως θέλει αλλαγές , ιδιαίτερα στο τέλος της ευθείας. Γενικά απο εγκαταλείψεις καλά πήγαμε (5+)
- οι rookies το πάλεψαν αλλά όπως έχουμε δει , άλλο αγώνας άλλο δοκιμαστικά. Ο Bagnaia έκανε
την διαφορά για αρκετή ώρα, αλλά σαν rookie έκανε το λάθος.Οι υπόλοιποι κινήθηκαν μέτρια.
- οι Ducati όντως οδήγησαν τον αγώνα κ όντως ήταν σημαντικό το slipstream.
Όπως αποδείχθηκε, η Honda είναι πολύ δυνατή ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα φέτος.
Η Honda τερμάτισε σε μια πίστα που υποτίθεται δεν την βολεύει με 3 μηχανάκια εντός.
- Απογοήτευση η Yamaha, με 2 μηχανές εκτός κ μάλιστα με ιταλούς αναβάτες , κ τον Vinales καλύτερο όλων, εμφατικά πίσω
όμως απο τη Suzuki του Rins.
- Θα σταθώ σε 2 παλικάρια , οι υπόλοιποι λίγο πολύ παραμένουν όπως τους ξέρουμε :
-> Dovi, πολύ εχθρικότητα για έναν φοβερά εγκεφαλικό αναβάτη , που ήξερε οτι ο Petrucci παίζει το κεφάλι του (μτφ , τη θέση του)
στη Ducati κ δεν πίεσε παραπάνω. Σίγουρα αιφνιδιάστηκε (κ συνειδητοποίησε) τη κρισιμότητα, όταν 2 μηχανάκια τον έκαναν σάντουιτς με 80+ km/h.
Πολύ επικίνδυνοι τόσο ο Μάρκος , ο οποίος είναι συνήθης ύποπτος κ ο Πετρούτσι , για το λόγο που εξήγησα.
Συγκρατήθηκε , πήρε τα πονταλάκια του κ άλλη μια φορά αποτελεί το κυριότερο αντίπαλο του ασταμάτητου Μάρκου, ο οποίος πρέπει να ηρεμήσει κάποια στιγμή με την επιθετικότητα.
-> όπως έβαλε κ ο @sapila το άρθρο του Oxley, ο Rossi επιμένει να παλεύει με μια εμφατικά χειρότερη Yamaha σε μια πίστα που είναι απρόβλεπτη για την YZR M1. Ναι, το ΣΚ αυτό ήταν χάλια απο κάθε άποψη , ο ίδιος επίσης
φταίει για το Σάββατο , αφού κατάφερε κ έχασε φρένα ενώ η Brembo έχει παρουσιάσει ένα σύστημα για να επανέρχεται το τακάκι μετά απο headshake , όπως λέγεται , που ο μοναδικός που δεν το έχει σε ΟΛΟ το grid είναι ο
Rossi κ μετά απο καιρό οι άλλοι ήταν γρηγορότεροι απο αυτόν, στον αγώνα. Δεν ξέχασε να οδηγεί απο το Austin που πήρε τη 2η θέση ή απο πέρυσι που τερμάτισε 3ος, ή... ή... ή...
Το στοίχημα που διαμορφώνεται πλέον, είναι αν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του , η Yamaha θα είναι αξιοπρεπής κ πάλι , κ καλή σε περισσότερα χέρια κ πίστες ή ο Rossi θα πει αντίο στα GP ως αγωνιζόμενος
με μια μέτρια YZR M1 κ τις ηλίθιες επιλογές της Michelin , προς χάριν θεάματος
.... του ασταμάτητου Μάρκου, ο οποίος πρέπει να ηρεμήσει κάποια στιγμή με την επιθετικότητα.
...
Παίζει να μην μπορεί να οδηγηθεί αυτο το πράγμα διαφορετικά΄και γι αυτο να πηγαίνει έτσι.
Από την άλλη, τα σενάρια με τον 73 στην Pramac του χρόνου, παίζει να φέρουν και τον 93 εκεί, κι αν το μοτοσακό οδηγείται εύκολα, να μην ξαναδεί ποτέ κανένας νίκη...
DoctoR_k6
03/06/2019, 16:02
...Rossi κ μετά απο καιρό οι άλλοι ήταν γρηγορότεροι απο αυτόν, στον αγώνα. Δεν ξέχασε να οδηγεί απο το Austin που πήρε τη 2η θέση ή απο πέρυσι που τερμάτισε 3ος, ή... ή... ή...
Το στοίχημα που διαμορφώνεται πλέον, είναι αν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του , η Yamaha θα είναι αξιοπρεπής κ πάλι , κ καλή σε περισσότερα χέρια κ πίστες ή ο Rossi θα πει αντίο στα GP ως αγωνιζόμενος
με μια μέτρια YZR M1 κ τις ηλίθιες επιλογές της Michelin , προς χάριν θεάματος
Οπως τονισε ο Oxley ο παππους με το Γιαμαπα γυρνουσε (πριν την πτωση του) ενα τσικ γρηγοροτερα απο τον Ντοβι που ηταν μπροστα. Αργο δεν το ελεγες εκεινη την ωρα. Δεν ξεραμε τι θα κανει αργοτερα με τα θεματα που κουβαλαει το Γιαμαπα βεβαια.
Εμενα δε με χαλαει να τον δω Suzukαρα με Brivio παλι...
Το μοτο αν παρει λιγο ιπποδυναμη παραπανω Κ του χρονου θα ειναι μεσα στους διεκδικητες (θελω να πιστευω).
Το απεδειξε κ εχθες.
Κατα τ αλλα το εχουμε πει...Honda κ ΜΜ ειναι το καλυτερο διδυμο αυτη την στιγμη κ δεν βλεπω πως μπορει να το χασει φετος.
basilis_k6
03/06/2019, 16:26
Οπως τονισε ο Oxley ο παππους με το Γιαμαπα γυρνουσε (πριν την πτωση του) ενα τσικ γρηγοροτερα απο τον Ντοβι που ηταν μπροστα. Αργο δεν το ελεγες εκεινη την ωρα. Δεν ξεραμε τι θα κανει αργοτερα με τα θεματα που κουβαλαει το Γιαμαπα βεβαια.
Το μοτο αν παρει λιγο ιπποδυναμη παραπανω Κ του χρονου θα ειναι μεσα στους διεκδικητες (θελω να πιστευω).
Το απεδειξε κ εχθες.
Κατα τ αλλα το εχουμε πει...Honda κ ΜΜ ειναι το καλυτερο διδυμο αυτη την στιγμη κ δεν βλεπω πως μπορει να το χασει φετος.
απο υπεροψία. μπορω να χωθω, μπορω να περάσω, μπορω να τους πιάσω. για να παρεις τιτλο πρεπει να τερματιζεις και αν συνεχισουν να πηγαινουν καλα τα ντουκάτι, ο cal και ο rins ειναι πολύ πιθανο να το "χασει" και να κάνει βλακείες. φετος θα μπει σε μαχες με πολύ κοσμο. αν δεν ειναι ευκολα πρωτος να φυγει θα πρεπει να παλεψει και λιγο πολύ τον εχουν διαβασει πλεον, θα τον παιξουν οπως παιζει. θα αντεξει? ειναι σιγουρα ο πιο ικανος στο πιο γρηγορο μηχανακι μαζι με τα ντουκατι. δεν εχει εσωτερικο ανταγωνισμο, δεν εχει και πολύ ροσσι κοντα του αλλα οι αλλοι φετος ειναι δυνατοι.
Γιατί δεν κέρδισε χθες ρωτά τον ίδιο. Θα ξέρει καλύτερα.
Σορρυ, αλλα ουτε να τον φτυσω δε θα ασχολιομουνα, ποσο μαλλον να του μιλησω
borgiriadis1
03/06/2019, 18:45
απο υπεροψία. μπορω να χωθω, μπορω να περάσω, μπορω να τους πιάσω. για να παρεις τιτλο πρεπει να τερματιζεις και αν συνεχισουν να πηγαινουν καλα τα ντουκάτι, ο cal και ο rins ειναι πολύ πιθανο να το "χασει" και να κάνει βλακείες. φετος θα μπει σε μαχες με πολύ κοσμο. αν δεν ειναι ευκολα πρωτος να φυγει θα πρεπει να παλεψει και λιγο πολύ τον εχουν διαβασει πλεον, θα τον παιξουν οπως παιζει. θα αντεξει? ειναι σιγουρα ο πιο ικανος στο πιο γρηγορο μηχανακι μαζι με τα ντουκατι. δεν εχει εσωτερικο ανταγωνισμο, δεν εχει και πολύ ροσσι κοντα του αλλα οι αλλοι φετος ειναι δυνατοι.
Αν γίνει αυτό (που μακάρι για να δει πως είναι) θα πάει η αγορά οικοπέδων στα ύψη. Ειδικά αν δει ότι κινδυνεύει ο τίτλος θα γίνει πάλι καμικάζι.
GIOTIS750
03/06/2019, 21:26
1ο τα ντουκατι είναι μηχανακη για τίτλο ο Ντοβι θα τα βρει σκούρα αν συνεχίσει έτσι ο Πετρουτσι .
2ο Ρινς απαιχτος !!! Λίγο περισσότερη δύναμη η Σουζούκι και θα χτυπούσε βάθρο ίσως και νίκη.
3ο (46)απτην αρχή ήταν στραβό το κλίμα κλπ κλπ.
4ο ΚΤΜ έτσι και έτσι.
5ο Απρίλια τα ίδια ....
6οκαι άμα δεν τίθεται θέμα ιπποδύναμης γιατί είναι τόσο αδύναμη?Λοιπον γιαμαχα κάνε κάτι γιατί δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα μείνατε πίσω ...αν δεν βγαίνουν αλλά άλογα υπάρχει και η V διάταξη .
7ο Χόρχε.....νο κομεντς.
8ο πολύ τα φχαριστηθηκα το μπασιμο του Πετρουτσι στον Ντοβι
9ο μακάρι να βλέπουμε συνέχεια τετοιους αγώνες και με τα γιαμαχα στο παιχνίδι!.
slzr:beer:
Jimmu:beer:
Παίζει να μην μπορεί να οδηγηθεί αυτο το πράγμα διαφορετικά΄και γι αυτο να πηγαίνει έτσι.
Από την άλλη, τα σενάρια με τον 73 στην Pramac του χρόνου, παίζει να φέρουν και τον 93 εκεί, κι αν το μοτοσακό οδηγείται εύκολα, να μην ξαναδεί ποτέ κανένας νίκη...
Δεν νομίζω οτι είναι θέμα μοτό , που έχεις δίκιο, το έχει πει κ ο Κράτσλοου οτι έχει απότομες στιγμές η RC213V αλλά , 3 οδηγοί μπόρεσαν κ την έβαλαν στη 10άδα του Μουτζέλο.
Είναι περισσότερο οτι έχει κάποιο fixation όταν βάζει ένα στόχο , σε βαθμό που περνά ξυστά - κόβει απότομα - ή θα δοκιμάσει πράγματα που ξεπερνούν τη συνήθη λογική κ με επικίνδυνο για τους άλλους αναβάτες τρόπο.
Εϊναι σχεδόν psychotic ο Μάρκος όταν δεν του βγαίνει κάτι , θυμηθείτε όταν χάνει θέσεις απο λάθος του πως οδηγεί στους επόμενους γύρους.
Παρατηρώ κ τον πατέρα του , κ μου σπάει τα νεύρα , βγαίνει κάτι πολύ νευρώδες κ αγχωτικό, runs in the family.Τον αδερφό του δεν τον έχω δει πως τρέχει.
Δεν μειώνει την οδηγική αξία του η επιθετική συμπεριφορά ,
είναι καταπληκτικός κ μακράν το καλύτερο πακέτο αυτή τη στιγμή. Η ικανότητα του, όπως έλεγε κ ο Mick Doohan , να ελέγχει το μπλοκάρισμα του μπροστινού , είναι μοναδική
Το απεδειξε κ εχθες.
Εκτιμώ οτι δύσκολα να πάει σε άλλη ομάδα ο Valentino , αν κ είναι η πιο σωστή κίνηση να πήγαινε στη Suzuki ή Honda για παράδειγμα.
Υπάρχει εκτενής οικονομική συνεργασία με τη Yamaha σε πολλά επίπεδα (ακαδημία, σπονσορας, μηχανάκια στο ράντσο, αναγνώριση του εργοστασίου προς το πρόσωπο του)
ΥΓ κάτι ακόμα , γιατί το βλέπω κ άλλες φορές : επίσης εκτιμώ οτι πολύ δύσκολα να πάει η Yamaha σε V διάταξη, για να έχει μια άλφα ελευθερία στο σετάρισμα του κινητήρα ανα αγώνα.
Η εμπερία της είναι κυρίως σε Ι4 σύνολα , έστω κ με διαφορετικό χρονισμό ανάφλεξης.
Το πιο ενδιαφέρον θα είναι να ανέβει ο μικρός Μάρκεζ στη μεγάλη κατηγορία και να πάει Ντουκάτι.Ο Γιατρός ομάδα δεν αλλάζει μέχρι να αποσυρθεί και μέχρι τότε η yamaha καλά θα κάνει να έχει παρουσιάσει ένα αξιόλογο μηχανάκι, τουλάχιστον να φύγει με το κεφάλι ψηλά.(V πάντως δε θα είναι ..)
Triathlon 7
03/06/2019, 22:41
του ασταμάτητου Μάρκου, ο οποίος πρέπει να ηρεμήσει κάποια στιγμή με την επιθετικότητα.
Εμένα αυτή η επιθετικότητα του μου αρέσει. Είναι μέρος του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του. Είναι η "αλητεία" που βγάζουν πολλοί γεννημένοι πρωταθλητές, σε πολλά αθλήματα (και όχι μόνο). Αν "ο μη γένοιτο" καταντήσει και ο Μαρκ ένας "καθώς πρέπει βαθμοθήρας", τότε - ευτυχώς - βλέπω πολλούς θερμόαιμους και καραδιψασμένους νεανίες που έρχονται φουριόζοι, να σφετερίζονται τη θέση του.
Αμήν!
Μερικοί το λένε επιθετικότητα, μερικοί το λένε "that's racing"
Η αλήθεια είναι ότι και ο Μίλερ με τον Πετρούτσι του ξηγήθηκαν λίγο "that's racing" και μαζεύτηκε.
Τρελό τιμόνι ο ΜΜ αλλά αυτός έχει να χάσει τα περισσότερα., αν αρχίσουν όλοι να οδηγούν έτσι.
Άσε που δεν χρειάζεται κιόλας αφού πάει για περίπατο όπως φαίνεται.
Εμένα αυτή η επιθετικότητα του μου αρέσει. Είναι μέρος του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του. Είναι η "αλητεία" που βγάζουν πολλοί γεννημένοι πρωταθλητές, σε πολλά αθλήματα (και όχι μόνο). Αν "ο μη γένοιτο" καταντήσει και ο Μαρκ ένας "καθώς πρέπει βαθμοθήρας", τότε - ευτυχώς - βλέπω πολλούς θερμόαιμους και καραδιψασμένους νεανίες που έρχονται φουριόζοι, να σφετερίζονται τη θέση του.
Αμήν!
Εμένα μου φαίνεται πολύ φλώρος για αλητείες , αυτά που κάνει μου φαίνονται λίγο πολύ φάση "μου φάγαν το μπιφτέκι μου" κ "θα σας δείξω εγώ , θα δείτε τι θα πάθετε"
Αλητεία, με την καλή την έννοια στα όρια της, για μένα ήταν του Ρόσσι στη Λαγκούνα , έναντι του Στόνερ ή όταν ο Gary McCoy driftαρε το Kawasaki σαν να μην υπάρχει αύριο
ή η οδήγηση της πολύ δύστροπης μα ταχύτατης Ducati του 2008 απο τον Stoner ή πόσα ακόμη που θυμάμαι κ σκέφτομαι οτι τα MotoGP ναι μεν έγιναν έξυπνα κ απέκτησαν στρατηγική
αλλά θες κάτι παραπάνω απο εκείνες τις μέρες...
karellen
04/06/2019, 11:36
Εμένα μου φαίνεται πολύ φλώρος για αλητείες , αυτά που κάνει μου φαίνονται λίγο πολύ φάση "μου φάγαν το μπιφτέκι μου" κ "θα σας δείξω εγώ , θα δείτε τι θα πάθετε"
Και έτσι αν το εκλάβεις πάλι αλητεία είναι γιατί όταν του τρώνε το μπιφτέκι δεν τρέχει στη μαμά του αλλά καθαρίζει μόνος του.
RaGe_Raptor
04/06/2019, 12:04
Η αλήθεια είναι ότι και ο Μίλερ με τον Πετρούτσι του ξηγήθηκαν λίγο "that's racing" και μαζεύτηκε.
Τρελό τιμόνι ο ΜΜ αλλά αυτός έχει να χάσει τα περισσότερα., αν αρχίσουν όλοι να οδηγούν έτσι.
Άσε που δεν χρειάζεται κιόλας αφού πάει για περίπατο όπως φαίνεται.
Ναι, σ'εκεινη τη φάση έφαγε ξύλο, έτσι έπρεπε με τα "μπασίματα" που τους έκανε.
Και έτσι αν το εκλάβεις πάλι αλητεία είναι γιατί όταν του τρώνε το μπιφτέκι δεν τρέχει στη μαμά του αλλά καθαρίζει μόνος του.
Τρέχει στο μπαμπά του, οκ ή μάλλον γονέας 1 , ας μην είμεθα συντηρητικοί :lol:
Oύτε μπαμπά ούτε μαμά.Ο Μάρκος καθαρίζει μόνος του...
Το 'χει αποδείξει πολλάκις αλλά και φέτο βόλτα το κάνει το πρωτάθλημα.Και στη Ντουκατόπιστα το Μουτζέλο, πλάκα τους έκανε μέχρι που έκανε λάθος (το οποίο δεν έδειξαν οι κάμερες και παρεπιπτόντως δε μπορώ να βρω κάπου...)και από 1ος κατέληξε 5ος,για να τερματίσει τελικά 2ος.
Ότι και να λέμε αν δε δώσει η Σουζούκι άλογα στο Ρινς η αν δεν ξυπνήσει ο Χόρχε κανείς δεν πρόκειται να του χαλάσει τη "βόλτα"...
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο κάνουν στην Γιαμάπα....
Ειλικρινά, τόσο ασταθή αποτελέσματα δεν θυμάμαι από άλλη ομάδα. Την μια ο Ρόσσι πάει για νίκη και ο Βινάλες 12αδα. Την άλλη ο Βινάλες 3ος και ο Ρόσσι πίσω. Δοκιμαστικά ο Βινάλες 1η σειρά την μια, πίσω την άλλη. Και τούμπαλιν.
Περίεργα πράγματα....
Έκατσα και είδα τα στατιστικά. Αντιγράφω:
QATAR
QUAL VIN 1, ROS 14
RACE ROS 5, VIN 7
ARGENTINA
QUAL VIN 2, ROS 4
RACE ROS 2, VIN DNF
AUSTIN
QUAL ROS 2, VIN 6
RACE ROS 2, VIN 11
JEREZ
QUAL VIN 5, ROS 13
RACE VIN 3, ROS 5
LE MANS
QUAL ROS 5, VIN 11
RACE ROS 5, VIN DNF
MUGELLO
QUAL VIN 7, ROS 18
RACE VIN 6, ROS DNF
Και στη Ντουκατόπιστα το Μουτζέλο, πλάκα τους έκανε μέχρι που έκανε λάθος (το οποίο δεν έδειξαν οι κάμερες και παρεπιπτόντως δε μπορώ να βρω κάπου...)και από 1ος κατέληξε 5ος,για να τερματίσει τελικά 2ος.
Μιας και το εψαχνα κι εγω...
https://youtu.be/l-AP5Ethpng?t=67 (@1:07)
Kas_Tracer
04/06/2019, 14:46
Αυτή η φάση είναι από τους πρώτους γύρους.
Εδώ δεν είχε πέσει ακόμα ο Μίλερ :bawl:
MG-KTiNoS
04/06/2019, 15:59
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο κάνουν στην Γιαμάπα....
Ειλικρινά, τόσο ασταθή αποτελέσματα δεν θυμάμαι από άλλη ομάδα. Την μια ο Ρόσσι πάει για νίκη και ο Βινάλες 12αδα. Την άλλη ο Βινάλες 3ος και ο Ρόσσι πίσω. Δοκιμαστικά ο Βινάλες 1η σειρά την μια, πίσω την άλλη. Και τούμπαλιν.
Περίεργα πράγματα....
Κάποιοι λένε πως φταίει η Μισελέν για αυτό
(όχι δεν το λέω εγώ και μην αρχίσουμε τι μλκιες πάλι, γιατί βαριέμαι) :D
MG-KTiNoS
04/06/2019, 16:05
Oύτε μπαμπά ούτε μαμά.Ο Μάρκος καθαρίζει μόνος του...
Το 'χει αποδείξει πολλάκις αλλά και φέτο βόλτα το κάνει το πρωτάθλημα.Και στη Ντουκατόπιστα το Μουτζέλο, πλάκα τους έκανε μέχρι που έκανε λάθος (το οποίο δεν έδειξαν οι κάμερες και παρεπιπτόντως δε μπορώ να βρω κάπου...)και από 1ος κατέληξε 5ος,για να τερματίσει τελικά 2ος.
Δεν μου φάνηκε να κάνει και πολύ πλάκα εκεί στο τέλος με τα 2 ντουκάτια στην εσωτερική
κι αν δεν σήκωνε ο Ντόβι εκεί το μηχανάκι θα σου έλεγα πόση πλάκα θα είχε.
Παίδες όποιος βλέπει τρύπα χώνεται
Από πολύ παλιά.
Ο ΜΜ αν μπορούσε θα κέρδιζε.
Δεν μπόρεσε ΕΔΩ αλλά ο φεύγει με πολύ θετικό αποτέλεσμα
Σε μια πίστα που δεν είναι φαβορί τερματίζει μπροστά απ τον επικρατέστερο αντίπαλο, το Ντόβι.
FotisFz1
04/06/2019, 16:13
Πολυ ωραιο βιντεο απο τον τελευταιο γυρο
Βλεπουμε καθαρα το γιατι ο Ντοβι ΔΕΝ ειναι για πρωταθλημα..Εχει 2-3 σημεια που μπορουσε να χωθει μπας κ κερδισει τον ΜΜ αλλα εκανε την κοτα και δεν το προσπαθησε
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157821820320769&id=58201805768&fs=1&focus_composer=0
Βλεπουμε καθαρα το γιατι ο Ντοβι ΔΕΝ ειναι για πρωταθλημα..Εχει 2-3 σημεια που μπορουσε να χωθει μπας κ κερδισει τον ΜΜ αλλα εκανε την κοτα και δεν το προσπαθησε
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157821820320769&id=58201805768&fs=1&focus_composer=0
ε, καλά τώρα και εσύ, το παρατράβηξες...
Βλέπεις από την οθόνη σου και ξέρεις αν μπορούσε να χωθεί???
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/06/2019, 19:50
Ολοι από την οθόνη μας βλέπουμε και βλέπουμε ότι όντως μπορούσε να χωθεί και δε το έκανε. Ένας ροσσι ένας Μάρκος ένα στονερ ένας ζαρκο ρινς θα είχαν χωθεί. ..
FotisFz1
04/06/2019, 20:22
Αυτο που ειπε ο απο πανω
Αν ηταν αναποδα λες να μην χωνοτανε ο ΜΜ?
pano kato
04/06/2019, 20:41
Ο Μαρκεζ χωραει παντου και αν ειναι στριμοκωλα τα πραματα, χρησιμοποιει τεχνικη γριας που σκουνταει να μπει σε αστικο !!!:p
basilis_k6
04/06/2019, 21:28
περιμενε να τον περάσει καθαρα και ομορφα με την δυναμη και στο σλιπστριμ στο τελος αλλα έκανε λαθος πανω στην στροφη. φαινετε κιολας στο 1,40. αντι να βγει κολλημένος πισω έχασε 10 μετρα οταν βγηκαν στην ευθεια
https://www.youtube.com/watch?v=dZIeC8C3K8M στο 46:10 φαινετε το λαθος, παραλίγο να βγει 4ος
GIOTIS750
04/06/2019, 22:19
Ο Μαρκεζ χωραει παντου και αν ειναι στριμοκωλα τα πραματα, χρησιμοποιει τεχνικη γριας που σκουνταει να μπει σε αστικο !!!:p
:lol::lol::beer:
Εγώ βλέπω οτι προσπαθεί αλλά ο Μάρκος πήγαινε 11/10 πίσω απο ένα γρήγορο Ducati.
Στη μοναδική στροφή που κάπως ήταν καλές οι συνθήκες , δεν του βγήκε κ άνοιξε γραμμή όπου παραλίγο να έχανε κ τη θέση που είχε.
Το πρωτάθλημα έχει ψωμί ακόμη , μπόλικο, νομίζω οτι το πήγε συνετά.