View Full Version : Σταντ για μονόμπρατσο Puig
macdeath_s
17/06/2019, 22:42
Είπα να στηρίξω την τοπική (Καταλανική) οικονομία και να αγοράσω ένα stand από την Puig. Σχετικά φτηνή τιμή, κάτω του κατοστάρικου αλλά @@ καταλανικό είναι αφού made in PRC. Θα μου πεις η Καταλονία επίσης @@ χώρα είναι αλλά ας μην πάμε εκεί τη κουβέντα. :a014:
Το θέμα μου είναι ότι όταν σηκώνω το μηχανάκι δν κάθεται τελείως ίσιο και όπως φαίνεται και στη φωτό, ο πυρός που μπαίνει στον τροχό δεν σφηνώνει και εξέχει λίγο. Δεν φαίνεται ασταθές και το μετακινώ χωρίς φόβο πάνω στο σταντ. Αλλά δν ξέρω κατά πόσο νορμάλ είναι αυτό το κενό.
Δεν είχα ποτέ σταντ εξού και το ποστ.
407493
407494
407495
Ο πειρος, θα πρεπει ιδανικα να εχει 1-2mm μικροτερη διαμετρο απο την τρυπα του αξονα σου. Να μπαινει δηλαδη και να μην εχει μποσικα.
Το ιδιο και στο stand. Να εφαρμοζει τελεια και να βρισκεται οριζοντια.
Ενα μικρο flex υπαρχει στο σασι του stand οποτε εν μερει ειναι λογικο να γερνει προς τα δεξια, αλλα τοσο πολυ, οχι.
macdeath_s
18/06/2019, 01:44
Ο πειρος, θα πρεπει ιδανικα να εχει 1-2mm μικροτερη διαμετρο απο την τρυπα του αξονα σου. Να μπαινει δηλαδη και να μην εχει μποσικα.
Το ιδιο και στο stand. Να εφαρμοζει τελεια και να βρισκεται οριζοντια.
Ενα μικρο flex υπαρχει στο σασι του stand οποτε εν μερει ειναι λογικο να γερνει προς τα δεξια, αλλα τοσο πολυ, οχι.
O πυρός μπόσικα δεν έχει δλδ αν ήταν πιο μεγάλος θα έμπαινε με ζόρι.
Τι εννοείς το σταντ να εφαρμόζει τέλεια ? οριζόντια κάθεται αυτό, το μηχανάκι δν είναι οριζόντια.
karellen
18/06/2019, 09:26
Made in PRC.....
nuf said!
macdeath_s
18/06/2019, 11:01
Μίλησα με τον προμηθευτή και θα επικοινωνήσει με Puig. Θα γράψω εδώ την απάντηση :a014:
macdeath_s
25/06/2019, 20:16
Σημειώνουμε τα εξής:
- Πολύ καλό customer care η Puig. Μολονότι το e-mail τους θυμίζει σε γραφικά 90s απαντήσαν με αφοσίωση και ταχύτητα.
- Γιωταρία δικιά μου (Ι5) το αποτέλεσμα γιατί δν είχα βάλει σωστά τα ρουλεμάν. Πλέον στέκεται ευθεία τελείως.
Επίσης, με τη γιωταρία δοκιμάστηκε και η ποιότητα κατασκευής μιας και παρότι κακώς τοποθετημένο και λυγισμένο δν έχει καμιά εμφανή παραμόρφωση.