View Full Version : ΚΤΕΟ
Outopia4
22/06/2019, 19:32
Καλησπέρα ομάδα!! Είμαι 19 χρ και πρώτη φορά περνάω Κτεο το μηχανάκι μου. 125cc
Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται;
telegonos
22/06/2019, 19:48
Άδεια οχήματος, ταυτότητα δική σου, το όχημα να είναι στην κατάσταση που προβλέπει ο νόμος, πινακίδα στην σωστή θέση-φώτα πλήρη-φλας πλήρη-καθρέπτες, λάστιχα και μηχανικά μέρη να μην είναι έτοιμα να σκορπίσουν από στιγμή σε στιγμή. Α και 25 ευρώ.
Α και 25 ευρώ.
Έχε μαζί σου κάτι παραπάνω.
Κάπου άκουσα ότι πήγε 29 ευρώ...
basilis_k6
22/06/2019, 20:29
Έχε μαζί σου κάτι παραπάνω.
Κάπου άκουσα ότι πήγε 29 ευρώ...
απο 10 πηγε 25 και τωρα 29? σε λίγο θα αγοράζεις μηχανάκι πιο φθηνα απο το να το περάσεις κτεο. αστα διαλα
panavour
22/06/2019, 20:35
πηγε 29 λογω εξομοιωσης με τα δημοσια ΚΤΕΟ που δεν μπορουσαν να ανταγωνισθουν τις τιμες των ιδιωτικων,ετσι το κρατος ΕΠΕΒΑΛΕ ενιαιες τιμες,
Outopia4
22/06/2019, 21:57
Άδεια οχήματος, ταυτότητα δική σου, το όχημα να είναι στην κατάσταση που προβλέπει ο νόμος, πινακίδα στην σωστή θέση-φώτα πλήρη-φλας πλήρη-καθρέπτες, λάστιχα και μηχανικά μέρη να μην είναι έτοιμα να σκορπίσουν από στιγμή σε στιγμή. Α και 25 ευρώ.
Παίζει ρόλο που το μηχανάκι είναι επάνω στον πατέρα μου; Πρέπει να το πάει αυτός; Η απλά πάω την άδεια και την δική μου ταυτότητα κι όλα κομπλέ; Επίσης η πινακίδα είναι από κάτω δεν υπάρχει φτερό. Υπάρχει πρόβλημα έτσι;
Παίζει ρόλο που το μηχανάκι είναι επάνω στον πατέρα μου; Πρέπει να το πάει αυτός;
Ή θα το πάει εκείνος ή θα νοικιάσεις ένα κλαρκ να τους μεταφέρεις στο ΚΤΕΟ.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/06/2019, 05:00
Παίζει ρόλο που το μηχανάκι είναι επάνω στον πατέρα μου; Πρέπει να το πάει αυτός; Η απλά πάω την άδεια και την δική μου ταυτότητα κι όλα κομπλέ; Επίσης η πινακίδα είναι από κάτω δεν υπάρχει φτερό. Υπάρχει πρόβλημα έτσι;
Η πινακίδα πρέπει να είναι σε εμφανή σημείο και ευδιάκριτη.
telegonos
23/06/2019, 09:52
πηγε 29 λογω εξομοιωσης με τα δημοσια ΚΤΕΟ που δεν μπορουσαν να ανταγωνισθουν τις τιμες των ιδιωτικων,ετσι το κρατος ΕΠΕΒΑΛΕ ενιαιες τιμες,
Η υπέροχη Ρένα ''Χάρου'', όχι το κεντρικό κράτος.
borgiriadis1
23/06/2019, 14:44
Δεν παιζει ρολο σε ποιον ειναι το μηχανακι αν εχεις μαζι σου ολα τα απαραιτητα εγγραφα. Εγω σε φιλαρακι που δουλευε και δεν μπορουσε να το παει το πηγα εγω κ δεν μου ειπαν τπτ.
Να ρωτησω εγω κτ αλλο? Οταν ο αδερφος μου αγορασε τη μηχανη φετος κρατησαν στο υπουργειο τα εγγραφα του ΚΤΕΟ. Και στην πινακιδα το αυτοκολλητο ειναι σε κακη κατασταση κ δεν φαινεται ποτε ληγει. Αυτο που μπορει να το μαθει?
Ή θα το πάει εκείνος ή θα νοικιάσεις ένα κλαρκ να τους μεταφέρεις στο ΚΤΕΟ.
Και πατάκι παίζει
Εγώ πέρασα πριν λίγο,30ε ακριβώς έδωσα,σε ιδιωτικό.