Σύνδεση

View Full Version : Διπλωμα

crazycamber
26/06/2019, 16:44
Καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω με το παρακατω διπλωμα μεχρι τι μηχανη μπορω να οδηγησω;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
(Εχω κανει την αιτηση για ανανεωση)
407608

Bob_o_mastoras
26/06/2019, 17:23
Μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα το απεριοριστο πρεπει να ειναι.
Το αμαξι βλεπω βγηκε το 1984, για μηχανη ποτε ειχες βγαλει?

Bowleno
26/06/2019, 17:58
Απεριόριστο είναι. Είναι τα παλαιού τύπου διπλώματα πριν βγει το Α2....

Jimmu
26/06/2019, 18:20
Εγώ καταλαβαίνω ότι μπορείς να οδηγήσεις μοτοσακα μέχρι 25kw (περίπου 35 ίππους) ή με σχέση βάρους -ισχύος μέχρι 0,16kw/kg.Το απεριόριστο από που προκύπτει ρε παιδιά?

cityfly
26/06/2019, 18:51
Εγώ καταλαβαίνω ότι μπορείς να οδηγήσεις μοτοσακα μέχρι 25kw (περίπου 35 ίππους) ή με σχέση βάρους -ισχύος μέχρι 0,16kw/kg.Το απεριόριστο από που προκύπτει ρε παιδιά?

Από το ότι η ημερομηνία είναι στην από κάτω γραμμή
Απεριόριστο είναι.

BLiTzER
26/06/2019, 19:15
Από το ότι η ημερομηνία είναι στην από κάτω γραμμή
Απεριόριστο είναι.

Αυτό. Υπάρχουν 2 κελιά στο Α. Το περιορισμένο πάνω και το απεριόριστο κάτω. Το ότι δεν έχει ημερομηνία έκδοσης είναι λίγο περίεργο πάντως.

crazycamber
26/06/2019, 19:42
Παλικαρια σας ευχαριστω για τις απαντησεις, Αν θυμαμαι καλα, το 84 εβγαλα της μηχανης, του αυτοκινητου βγηκε ενα η δυο χρονια αργοτερα απλα αυτες οι ημερομηνιες γραφτηκαν οταν συννενωθηκαν ολα στο κοινοτικο οπως το ελεγαν τοτε.
Οποτε η γνωμη σας ειναι οτι δεν περιοριζομαι απο καποια ορια kw/kg?
Mπορω δηλαδη να οδηγησω και R6? (λεω εγω τωρα) :D
Θα ρωτουσα σημερα που πηγα για την ανανεωση, αλλα με παιδεψαν τοσο που το μονο που ηθελα ηταν να φυγω απο εκει τρεχοντας...

nassosxlvbros
26/06/2019, 19:46
Παλικαρια σας ευχαριστω για τις απαντησεις, Αν θυμαμαι καλα, το 84 εβγαλα της μηχανης, του αυτοκινητου βγηκε ενα η δυο χρονια αργοτερα απλα αυτες οι ημερομηνιες γραφτηκαν οταν συννενωθηκαν ολα στο κοινοτικο οπως το ελεγαν τοτε.
Οποτε η γνωμη σας ειναι οτι δεν περιοριζομαι απο καποια ορια kw/kg?
Mπορω δηλαδη να οδηγησω και R6? (λεω εγω τωρα) :D
Θα ρωτουσα σημερα που πηγα για την ανανεωση, αλλα με παιδεψαν τοσο που το μονο που ηθελα ηταν να φυγω απο εκει τρεχοντας...

Βρες έναν τροχαίο -σε αμάξι ή μηχανή- στο δρόμο,δείξτου το δίπλωμα και θα σου πει αμέσως. On line είναι όλοι τους,άρα αποτέλεσμα εγγυημένο. :)

crazycamber
26/06/2019, 19:59
Μηπως ξυστω στην γκλιτσα του τσοπανη;:D
Μου εχουν δωσει μια βεβαιωση για μεχρι να το παραλαβω η οποια γραφει σε 60 εργασιμες!
Η υπαλληλος μου ειπε σε 20 εργασιμες.
Ποτε λετε να παω; εχει παραλαβει κανεις σε 20;
Ειναι τραυματικη η εμπειρια μαζι τους παναθεμα τους!:facepalm:

Bowleno
27/06/2019, 01:27
Μηπως ξυστω στην γκλιτσα του τσοπανη;:D
Μου εχουν δωσει μια βεβαιωση για μεχρι να το παραλαβω η οποια γραφει σε 60 εργασιμες!
Η υπαλληλος μου ειπε σε 20 εργασιμες.
Ποτε λετε να παω; εχει παραλαβει κανεις σε 20;
Ειναι τραυματικη η εμπειρια μαζι τους παναθεμα τους!:facepalm:

'Εχει τύχει σε μένα να το παραλάβω νωρίτερα από ότι μου είπαν, σε 20 μέρες αντι έναν μήνα.
πως γκεγκεν αυτό μην ρωτάτε δεν ξέρω, ίσως τους έπιασε ευσυνειδησία....:D

crazycamber
27/06/2019, 14:18
Πηγα σημερα για ανανεωση της αδειας της RVουλας, και ρωτησα μια κοπελλια που με εξυπηρετησε.
Στα δεξια εχει μια στηλη που την ονομαζει με 12.
Αριστερα εχει τις επεξηγησεις τι σημαινει καθε στηλη.
Στο 12 γραφει περιορισμοι.
Στο κελι που αντιστοιχει στην μοτοσυκλεττα, δεν εχει κατι γραμμενο (οπως στο απο κατω του αυτοκινητου που γραφει εναν αριθμο), πραγμα που σημαινει οτι δεν υπαρχει καποιος περιορισμος, αρα απεριοριστο.
Μετρησε η ομορφαδα μου! (τρομαρα μου)! :lol:
Το R6 ερχεται!:D