Σύνδεση

View Full Version : 8ος Αγωνας Motul TT Assen

Σελίδες : 1 [2]

DoctoR_k6
01/07/2019, 11:57
Αυτονοητο θα ελεγα.

Το ιδιο βεβαια θα επρεπε να ισχυει και για τον Γιωργο στον προηγουμενο αγωνα. Αλλα εκει ειδα καποιους να ειναι λιιιιιιιγο πιο αυστηροι. Τοσο δα, ενα τσικ που λεμε. :lol:

Δεν το λες κ ακριβως ιδιο το συμβαν αλλα οκ...προς αποφυγην περαιτερω σχολιων.
Ο αλλος εκανε strike...:p

Vice
01/07/2019, 12:12
Δεν το λες κ ακριβως ιδιο το συμβαν αλλα οκ...προς αποφυγην περαιτερω σχολιων.
Ο αλλος εκανε strike...:p

Ναι, στο ένα είναι θύμα ο Ρόσσης και στήνουμε διαδικτυακό λαϊκο δικαστήριο και στο άλλο είναι ο Νακαγκάμης οπότε όλα καλά, thats racing. Ελπίζω να έγινε μάθημα σε όλους οσους κατακρίνουν και να κατάλαβαν επιτέλους οτι όλοι κάνουν λάθη και όλοι είναι άνθρωποι εκει μέσα. Θα έχουν και τις καλές μέρες, θα έχουν και τις κακές.

DoctoR_k6
01/07/2019, 12:16
Ναι, στο ένα είναι θύμα ο Ρόσσης και στήνουμε διαδικτυακό λαϊκο δικαστήριο και στο άλλο είναι ο Νακαγκάμης οπότε όλα καλά, thats racing. Ελπίζω να έγινε μάθημα σε όλους οσους κατακρίνουν και να κατάλαβαν επιτέλους οτι όλοι κάνουν λάθη και όλοι είναι άνθρωποι εκει μέσα. Θα έχουν και τις καλές μέρες, θα έχουν και τις κακές.

Οτι καταλαβες, καταλαβες.
Δεν θα μπω στη διαδικασια να συγκρινω...

Vice
01/07/2019, 12:25
Συμπεριφορές συγκρίνω όχι συμβάντα. Δεν καταλαβάινω που διαφωνείς

slzr
01/07/2019, 12:35
Αυτονοητο θα ελεγα.

Το ιδιο βεβαια θα επρεπε να ισχυει και για τον Γιωργο στον προηγουμενο αγωνα. Αλλα εκει ειδα καποιους να ειναι λιιιιιιιγο πιο αυστηροι. Τοσο δα, ενα τσικ που λεμε. :lol:

Ένα δίκιο το έχεις, αλλά ο Γιώργος καθάρισε τον βασικό διεκδικητή μαζί με τον γιατρό. Άλλωστε ο ίδιος ο Ρόσι δεν είπε κάτι εναντίον του..
Όταν με το καλό το μάθει το Χόντα και ανέβει και η Γιαμάχα θα δούμε ωραία πράγματα ! :beer:

cityfly
01/07/2019, 12:43
Συμπεριφορές συγκρίνω όχι συμβάντα. Δεν καταλαβάινω που διαφωνείς

Τα διαφορετικά συμβάντα συνεπάγονται και διαφορετικές συμπεριφορές.
Τώρα μη μου πεις ότι υπάρχει κανένα κοινό στα δύο περιστατικά εκτός της πτώσης.
Εκτός κι αν δεν παίζει ρόλο το πότε γίνεται, το πώς γίνεται το πόσοι την πληρώνουν, τη θέση στην οποία βρίσκονταν τις βαθμολογικές συνέπειες κλπ κλπ
Εγώ πάντως δεν είδα κανένα λαϊκό δικαστήριο, είδα αντιδράσεις εν βρασμώ που του τα χωναν (κι εγώ ομοίως).
Εδώ έγινε το σκηνικό και δεν ξέραμε τι ακριβώς συναίβει, αν ήταν φάση λαϊκού δικαστηρίου θα έπρεπε να υπήρχε κράξιμο στον νακαγκάμο γιατι αποκλείεται να φταίει ο ρόσσι.
Καλύτερα άσε τις flameοσυγκρίσεις.

g_m900
01/07/2019, 13:05
Δηλαδη εναν αδιαφορο αγωνα για τα στανταρ του Ασσεν να το κανουμε παλι debate και να αναστησουμε τον τραυματια και γκαφατζη Λορενθο και τον Ροσσι που παραπαιει φετος μετα το πολυ δυνατο του ξεκινημα.
Ο Λορενθο εκανε γκαφα. Τελος. Η γραμμη και η ταχυτητα στο ακάθαρτο κομματι της στροφης ηταν σαν επιλογη τουλαχιστον εγκληματικη.
Ο Ροσσι μετα τον Στονερ το 2011 ηταν η δευτερη φορά που περνει μαζι του αντιπαλο.
Μιλαμε για μαχη για την 13η θεση αν θυμάμαι καλα και ο Χορχε ξαποστειλε ολους τους πρωτους πλην Μαρκεθ.

Οκ το καταλαβαινω οτι οπως δεν γουστάρουμε εμεις Λορε... Να γινεται το ιδιο για τον Ροσσι που ως γνωστον εχει καταστρεψει το αθλημα.

Το καθαριζει το ματσακι ο Μαρκεθ πολυ ανετα. Αντε καμμια νικη για Ντουκατι στην Αυστρια αλλα και παλι η Χοντα ειναι πιο γρηγορη φετος.

sapila racing
01/07/2019, 13:06

Eίσαι λάθος.
Δεν στήσαμε τίποτα τέτοιο.

Ας σταματήσει εδω το θέμα παρακαλώ.

Αν το συνεχίσετε κι άλλο απλά θα τα σβήσω όλα μαζί, δεν πρόκειται να κάτσω να ξεκαθαρίζω.

sniper
01/07/2019, 13:31
Εγώ το μόνο που είδα ήταν ένας καλούτσικος αγώνας, με αρκετές χαζές τούμπες, και με νικητή τον ΜΜ τελικά (βαθμολογικά).

Η Υamaha κέντησε εκεί μέσα, όπως και το ίδιο θα έκανε η Suzuki αν δεν έπεφτε ο Ρινς (ο Μιρ έχει δουλειά ακόμα να διαχειριστεί τέτοια πίεση) και θα βλέπαμε ακόμα καλυτερο αγώνα.

Θα πρέπει η ίδια η Υamaha να δώσει καλύτερη μηχανή στον Φάμπιο, ή η Πετρόνας να αλλάξει τα μοτοσακά (δεν παιζει λόγω χορηγών, συμβολαίων κλπ, οπότε απο του χρόνου).

Ο δε τζάρβις παιζει να είναι σε πολλή άσχημη θέση... Πως θα γίνει να έχω 2 καλούς νέους και με τι @@ θα πω στον Βάλε να φύγει....

sapila racing
01/07/2019, 13:39
Εγώ το μόνο που είδα ήταν ένας καλούτσικος αγώνας, με αρκετές χαζές τούμπες, και με νικητή τον ΜΜ τελικά (βαθμολογικά).

Η Υamaha κέντησε εκεί μέσα, όπως και το ίδιο θα έκανε η Suzuki αν δεν έπεφτε ο Ρινς (ο Μιρ έχει δουλειά ακόμα να διαχειριστεί τέτοια πίεση) και θα βλέπαμε ακόμα καλυτερο αγώνα.

Συμφωνώ.
Εγώ είδα επίσης οτι ο Rins δεν ειναι στο επίπεδο που νομίζουν μερικοί.
Στον αγώνα αυτό το πούλησε πολύ άδοξα, ενώ στον προηγούμενο δεν ειχε την υπομονή και την ψυχραιμία να μελετήσει και να περάσει αποτελεσματικά τον Petrucci.
Και δεν ειναι νέος στπ Motogp πλέον.

Κι επειδή κάποιος έλεγε νωρίτερα οτι ο Rins ειναι ψημένος και φέρνει αποτελέσματα σε αντίθεση με τον Quartararo, να που ο Γάλλος Rookie εχει την ψυχραιμία που χρειάζεται κι ας ειναι 20 χρονών.

Οταν τον ρώτησαν μετά οι δημοσιογράφοι τι γινόταν και κούναγε ετσι το Yamaha του, απάντησε με τρόπο καθάρά επαγγελματικό, τους γείωσε κοινως. :D

FotisFz1
01/07/2019, 14:18
Συμφωνώ.
Εγώ είδα επίσης οτι ο Rins δεν ειναι στο επίπεδο που νομίζουν μερικοί.
Στον αγώνα αυτό το πούλησε πολύ άδοξα, ενώ στον προηγούμενο δεν ειχε την υπομονή και την ψυχραιμία να μελετήσει και να περάσει αποτελεσματικά τον Petrucci.
Και δεν ειναι νέος στπ Motogp πλέον.

Κι επειδή κάποιος έλεγε νωρίτερα οτι ο Rins ειναι ψημένος και φέρνει αποτελέσματα σε αντίθεση με τον Quartararo, να που ο Γάλλος Rookie εχει την ψυχραιμία που χρειάζεται κι ας ειναι 20 χρονών.

Οταν τον ρώτησαν μετά οι δημοσιογράφοι τι γινόταν και κούναγε ετσι το Yamaha του, απάντησε με τρόπο καθάρά επαγγελματικό, τους γείωσε κοινως. :D

Συμφωνω απολυτα ως προς τον Ρινς
Για τον Κουαρταραρο θα περιμενω μεχρι την στιγμη που θα παρει πραγματικα καλο μηχανακι οποτε και αυτοματως θα αυξηθει η πιεση για αποτελεσματα..Τοτε θα φανει αν εχει το κατι παραπανω.Ταλεντο σιγουρα διαθετει μπολικο και μακαρι να αποδιδει και υπο πιεση
Τωρα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα γι αυτον
Σου λεει ειμαι ρουκι και εχω κ το χειροτερο γιαμαχα απο ολους
Δεν θα μου πει κανεις τπτ αν δεν παω τοσο καλα
αν ομως του χρονου παει στην εργοστασιακη αλλαζουν τα δεδομενα

sniper
01/07/2019, 14:26
...
Για τον Κουαρταραρο ...

Αυτός με χέρι που πονάει απο το χειρουργείο και μηχανάκι που ταλαντώνει τόσο, και πάει έτσι, δεν σκέφτεται τίποτα παρά τη νίκη.

Vstrommer71
01/07/2019, 16:57
Ο δε τζάρβις παιζει να είναι σε πολλή άσχημη θέση... Πως θα γίνει να έχω 2 καλούς νέους και με τι @@ θα πω στον Βάλε να φύγει....
Πιό πιθανό βλέπω να παίρνει αυτός τα παπούτσια στο χέρι και να του πάρει την δουλειά ο Vale άμα βαριέται να τρέξει και του χρόνου:lol:
Τον έχει στην μπούκα ο Γιατρός και βλέπω να διακτινίζεται με συνοπτικές διαδικασίες.

MG-KTiNoS
01/07/2019, 16:59
Πιό πιθανό βλέπω να παίρνει αυτός τα παπούτσια στο χέρι και να του πάρει την δουλειά ο Vale άμα βαριέται να τρέξει και του χρόνου:lol:

και μεταξύ μας δεν θα είναι και πολύ κακή ιδέα.
Σκατά τα έχει κάνει.
Πρώτα του έφυγε ο Βάλε
Μετά ο Γιώργης
και τώρα δεν έχει τ @@ να πατήσει πόδι για εργοστασιακό στο μικρό
Δημόσιος υπάλληλος ένα πράμα

Vstrommer71
01/07/2019, 17:01
αν ομως του χρονου παει στην εργοστασιακη αλλαζουν τα δεδομενα
Α τότε ΟΚ,ψώνισε από σβέρκο:bawl:

THRESH
01/07/2019, 18:41
δεν είναι τίποτα φοβερό η εργοστασιακή , 90% όμοια μηχανάκια είναι , γι'αυτό αν ταλαντώνεται του Κουαρταραρο , ταλαντώνεται κ του Βινιάλες , κ ο ίδιος είχε φοβερά προβλήματα.

Βλέπω πολλοί πάντως έχουν ήδη ξεγράψει το Γιατρό κ ήδη θεωρούν οτι ο Κουαρταραρο θέλει έστω κ το 10% παραπάνω , απο τώρα !

Κύριοι, βιάζεστε , το καλύτερο Yamaha βαθμολογικά συνεχίζει να ανήκει κ φέτος , όπως κ τα τελευταία χρόνια , στο γηραιότερο αναβάτη του grid.

Ακόμα κ μια άσχημη χρονιά να έχει ο Rossi φέτος , δικαιούται μια ακόμη ευκαιρία, ίσως τελευταία λόγω ηλικίας(?).

Με αυτά τα δεδομένα, ο Βινιάλες έπρεπε να είχε πάρει πόδι χρόνια τώρα απο τη Yamaha ....

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/07/2019, 19:31
Παλι βιαζεστε με τον κουαρταραρο. Ετσι και με τον Zarco περισυ

Kas_Tracer
01/07/2019, 19:56
Άδικη σύγκριση.
Ο Ζαρκο έιχε 2 παγκόσμια στην μοτο2 και ήταν 27 όταν πρωτοήρθε στα μεγάλα.
Ο Quartararo είναι μόλις 20 και μάλλον κανένας δεν ήξερε το όνομα του γιατί η προηγούμενη χρονιά του στην μοτο2 ήταν μέτρια.
Έχει κάνει μικρολάθη που στοίχισαν θέσεις , αλλά υπάρχει και άμμεση σύγκριση με τον επίσης πρωταθλητή και εμπειρότερο και (ευνοούμενο του Ρόσι) Morbindeli τον οποίο έχει νικήσει κατά κράτος σε ταχύτητα.
Εγώ νομίζω ότι οι επιδόσεις τους τελευταία ανέβασαν και τον Vinales .
Έχει πάρει 3 pole μέχρι τώρα με μηχανάκι που υστερεί.
Τι άλλο θα πρέπει να κάνει ένας νέος μόλις 20 ετών για να χαρακτηριστεί ελπιδοφόρος?

(Φαινόμενο Marquez θα πρέπει να περιμένουμε λίγα χρόνια για να ξαναεμφανιστεί)

BLiTzER
01/07/2019, 20:29
Γιατί να μην είναι ισάξιος του MM; Απλά ο ένας σπρώχτηκε γλοιωδώς από την 1η μέρα, ενώ ο άλλος όχι.

Vstrommer71
01/07/2019, 20:55
Ο Quartararo είναι μόλις 20 και μάλλον κανένας δεν ήξερε το όνομα του γιατί η προηγούμενη χρονιά του στην μοτο2 ήταν μέτρια.
Έχει κάνει μικρολάθη που στοίχισαν θέσεις , αλλά υπάρχει και άμμεση σύγκριση με τον επίσης πρωταθλητή και εμπειρότερο και (ευνοούμενο του Ρόσι) Morbindeli τον οποίο έχει νικήσει κατά κράτος σε ταχύτητα.
Μπά,τον ήξερα τον μικρό.Και στις περσινά δοκιμαστικά της Valencia που είμασταν με τον συμφορουμίτη sanctusan περάσαμε πολύ κοντά από το motorhome της Petronas την ώρα που μπαίνανε μέσα ο Morbido με τον μικρό.Φώναξα τον Morbi,παραλίγο να τσιμπάγαμε ένα αυτογραφάκι αλλά τελικά δεν έκατσε.Τότε λοιπόν έκανα την πρόβλεψη ότι οι μικροί της Petronas θα κάνουνε κηδείες.Δεν πέφτω έξω έως τώρα.Κι επίσης όλοι έχουν να λένε ότι Morbi και El Diablo είναι δύο από τα καλύτερα παιδιά του grid.
Χαίρομαι ειλικρινά με την πορεία τους έως τώρα:beer:

borgiriadis1
01/07/2019, 22:38
Πολυ ωραιο θεαμα θα ηταν αν αντι για τον Vinales(που μπραβο του και μακαρι να συνεχισει τις καλες εμφανισεις) ηταν στους τελευταιος γυρους 1ος ο Fabio. Εκει νομιζω οτι θα σκυλιαζε ο Markez να τον περασει κι ας ειχε κανει το λαστιχο μπουρδελο.

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/07/2019, 23:24

Όσοι ασχολούνται με την κατηγορία motogp λογικό να μην γνωρίζουν ποιος ήταν ο μικρός.
Όσοι όμως ασχολούνται πραγματικά με τους αγώνες, θα έπρεπε να θυμούνται ότι ο μικρός γΑμουσε και έδερνε από την κατηγορια rookies, και ανέβηκε moto3 πριν συμπληρώσει όριο ηλικίας. Δεν είναι κάνας χθεσινός

Για τα υπόλοιπα, και για να κατανοηθεί το σκεπτικό μου, αύριο από πληκτρολόγιο

Rac3rX
01/07/2019, 23:26
Γιατί να μην είναι ισάξιος του MM; Απλά ο ένας σπρώχτηκε γλοιωδώς από την 1η μέρα, ενώ ο άλλος όχι.

Σπρώξιμο φαντάζομαι εννοείς την αλλαγή κανονισμών για να τρέξει στα μεγάλα ο ΜΜ. Ακριβώς αντίστοιχη αλλαγή έγινε για να τρέξει ο Quartararo στα μικρά πάντως,κατέβηκε το όριο ηλικίας κατά 1 έτος.

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/07/2019, 23:52
^^ λαθος

Rac3rX
02/07/2019, 00:13
^^ λαθος

Σε ποιο σημείο?

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/07/2019, 05:08
Εγω είδα ένα μαρκεθ να κάθεται πίσω από το βινιαλες και να αρκείται στη 2 η θέση. Δεν έχω συνηθίσει να τον βλέπω έτσι. Λέτε να μεστωνει ?

Vice
02/07/2019, 07:56
Δεν ειχε το λάστιχο ούτε κίνητρο από την στιγμή που ο Dovi ήταν πίσω του. Ειδικά στην συγκεκριμένη πίστα που ξέρει οτι τα yamaha ειναι δυνατά, ούτε το φανταζόταν οτι θα τερμάτιζε βάθρο. Κερδισμένος βγήκε στην τελική

ΟΚΤΑΝΙΟ
02/07/2019, 08:16
Σε ποιο σημείο?

Γιστι οποιος και να ηταν στη θεση του, απο τη στιγμη που κερδιζει το τιτλο της κατηγοριας rookies, ειχε το δικαιωμα να ανεβει Μοτο3 ανεξαρτητου ηλικιας.

Rac3rX
02/07/2019, 08:25
Γιστι οποιος και να ηταν στη θεση του, απο τη στιγμη που κερδιζει το τιτλο της κατηγοριας rookies, ειχε το δικαιωμα να ανεβει Μοτο3 ανεξαρτητου ηλικιας.

Δεν έχω κάνει λάθος,ξεκίνησε να ισχύει "φωτογραφικά" την χρονιά που ο Quartararo πήρε τον τίτλο στα 14 και θα είχε θέμα στην επόμενη σεζόν να συμμετάσχει στο Π.Π: https://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/just-how-fab-fabio

ΟΚΤΑΝΙΟ
02/07/2019, 08:52
Για τα υπόλοιπα, και για να κατανοηθεί το σκεπτικό μου, αύριο από πληκτρολόγιο

Τα fUcktory συμβολαια μπορει να εχουν φακτορυ απολαβες και φακτορυ μηχανακια, αλλα εχουν και φακτορυ απαιτησεις.
Που σημαινει, οταν οι δορυφορικοι τρεχουν με τα περσινα, δοκιμασμενα parts, οι φακτορυ πιθανοτατα να πρεπει να τρεξουν νε τα καινουρια, να τα δοκιμασουν, και
αμα δε τους βγει, την κατσανε και παλι απο την αρχη

Άδικη σύγκριση.

Γιατι? Περα απο αυτο που εγραψα πιο πανω, περισυ λεγανε οτι αν ο Ζαρκο ειχε φακτορυ μηχανακι, θα τους εκανε κηδειες.
Φετος που εχει φακτορυ, τους κανει κηδειες?

Και επειδη ειστε ηδη στο πληκτρολογιο, ετοιμοι να μου πειτε οτι το ΚΤΜ του Ζαρκο δεν ειναι Γιαμαχα, να σας ιππενθυμησω οτι το ΚΤΜ του Ζαρκο ειναι ιδιο με το ΚΤΜ του Πολ

Αφου ειναι τοσο γαμΑτος οδηγος λιππον (που ειναι, οπως ολοι τους εκει μεσα) ας κερδισει πρωτα τον Β κλασης ομοσταυλο του με ιδιο μηχανακι, και μετα ας σκεφτουμε τι ΘΑ
εκανε αν ειχε φακτορυ Γιαμαχα

sniper
02/07/2019, 11:02
Τα fUcktory συμβολαια μπορει να εχουν φακτορυ απολαβες και φακτορυ μηχανακια, αλλα εχουν και φακτορυ απαιτησεις.
Που σημαινει, οταν οι δορυφορικοι τρεχουν με τα περσινα, δοκιμασμενα parts, οι φακτορυ πιθανοτατα να πρεπει να τρεξουν νε τα καινουρια, να τα δοκιμασουν, και

Γιατι? Περα απο αυτο που εγραψα πιο πανω, περισυ λεγανε οτι αν ο Ζαρκο ειχε φακτορυ μηχανακι, θα τους εκανε κηδειες.
Φετος που εχει φακτορυ, τους κανει κηδειες?

Και επειδη ειστε ηδη στο πληκτρολογιο, ετοιμοι να μου πειτε οτι το ΚΤΜ του Ζαρκο δεν ειναι Γιαμαχα, να σας ιππενθυμησω οτι το ΚΤΜ του Ζαρκο ειναι ιδιο με το ΚΤΜ του Πολ

Αφου ειναι τοσο γαμΑτος οδηγος λιππον (που ειναι, οπως ολοι τους εκει μεσα) ας κερδισει πρωτα τον Β κλασης ομοσταυλο του με ιδιο μηχανακι, και μετα ας σκεφτουμε τι ΘΑ
εκανε αν ειχε φακτορυ Γιαμαχα

Εχει μια ισχυρή λογική το παραπάνω... Πχ ο Φάμπιο τους γλεντάει με το περσινό μηχανάκι (εκτός από το πλαίσιο που νομίζω είναι του 19) και με το "νορμαλ" ψαλίδι και οι υπόλοιποι (ΟΚ, ο Βινιάλες μόνο σ' αυτόν τον αγώνα πήγε καλά) κοιτάνε από μακρυά. Πιθανώς κουμπωσε πάνω στο μοτοσακό, όπως ο ΜΜ στο RCV κι όχι ο πρωταθλητής της καρδιάς μας - αν τον έβαζαν πάνω στο μηχανάκι του Βινιάλες (δεν λέω του ροσσι, λογω κακού αποτελέσματος) μπορεί να τελείωνε πιο κάτω.

ΟΚΤΑΝΙΟ
02/07/2019, 11:25
αν τον έβαζαν πάνω στο μηχανάκι του Βινιάλες (δεν λέω του ροσσι, λογω κακού αποτελέσματος) μπορεί να τελείωνε πιο κάτω.

Thats my point :beer:
Οπως και στη Μοτο2 (νταξ, δεν ειχε πλαισιο το μηχανακι του*) τα πηγε μετρια παρολο που ειναι τιμονι, ετσι και στο "θεωρητικα" καλυτερο Μ1 να μην εβρισκε
τη λεπτομερεια να το παει ταπα

Ολα αυτα, θεωρητικα παντα

sniper
02/07/2019, 11:29
Thats my point :beer:
Οπως και στη Μοτο2 (νταξ, δεν ειχε πλαισιο το μηχανακι του*) τα πηγε μετρια παρολο που ειναι τιμονι, ετσι και στο "θεωρητικα" καλυτερο Μ1 να μην εβρισκε
τη λεπτομερεια να το παει ταπα

Ολα αυτα, θεωρητικα παντα

Ψαχνω χορηγούς, πληροφορίες inbox. :tooth:

MG-KTiNoS
02/07/2019, 13:31

Αν το νέο μηχανάκι είναι γτμκ τότε είσαι και ομάδα γτμκ και έχεις δοκιμαστές γτμκ και πιλότους γτμκ
Αυτό που βλέπουμε με τη γιαμάπα τα δορυφορικά να είναι πιο γρήγορα απ τα εργοστασιακά
είναι όχι εξαίρεση αλλά δεν ξέρω κι εγώ τι...
Δηλαδή αυτό ΠΟΤΕ έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο?
Σε ποια ομάδα το έχεις ξαναδεί?
Οι άνθρωποι είναι απλά γελοίοι και τίποτε παραπάνω

υγ
Ο καταξιωμένος πιλότος δεν παίζει το κεφάλι του κορόνα γράμματα
ειδικά αν είναι και κάποιας ηλικίας.

υγ 2
ΑΝ παίζει γιατί ο Ρόσσι είπε ότι τα μηχανάκια είναι σχεδόν ίδια

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/07/2019, 15:52
Δεν ειχε το λάστιχο ούτε κίνητρο από την στιγμή που ο Dovi ήταν πίσω του. Ειδικά στην συγκεκριμένη πίστα που ξέρει οτι τα yamaha ειναι δυνατά, ούτε το φανταζόταν οτι θα τερμάτιζε βάθρο. Κερδισμένος βγήκε στην τελική

Χωρίς να γκουκλαρω γιατί βαριέμαι. Ποτέ ήταν που ο Μάρκος έτρεχε για να πάρει πρωτάθλημα.Στον τελευταίο αγώνα κρίνονταν. Εάν απλά τερμάτιζε από τη δέκατη θέση και κάτω επερνε πρωτάθλημα. Εάν έπεφτε όχι. Αυτός όμως κοντάροχτυπηθηκε με τον πρώτο που δε θυμάμαι ποιος ήταν νομίζω ντοβι. Είχε μια έξοδο που αν έπεφτε θα έχανε πρωτάθλημα.

Ο Μάρκος πότε δεν υπολόγισε κίνητρο. Πάντα θέλει να βγαίνει πρώτος με κάθε κόστος. ..

sniper
02/07/2019, 16:02
Χωρίς να γκουκλαρω γιατί βαριέμαι. Ποτέ ήταν που ο Μάρκος έτρεχε για να πάρει πρωτάθλημα.Στον τελευταίο αγώνα κρίνονταν. Εάν απλά τερμάτιζε από τη δέκατη θέση και κάτω επερνε πρωτάθλημα. Εάν έπεφτε όχι. Αυτός όμως κοντάροχτυπηθηκε με τον πρώτο που δε θυμάμαι ποιος ήταν νομίζω ντοβι. Είχε μια έξοδο που αν έπεφτε θα έχανε πρωτάθλημα.

Ο Μάρκος πότε δεν υπολόγισε κίνητρο. Πάντα θέλει να βγαίνει πρώτος με κάθε κόστος. ..

Παλιά, τώρα όχι.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/07/2019, 16:32
Παλιά, τώρα όχι.

Ναι αλλά το τώρα ήρθε τη Κυριακή πρώτη φορά.

MG-KTiNoS
02/07/2019, 17:07
Ναι αλλά το τώρα ήρθε τη Κυριακή πρώτη φορά.

Μπα εδώ και κάμποσο καιρό έχει γίνει υπολογιστής.
Όταν ήταν μικρός ήθελε να καταξιωθεί.
Τώρα έχει βγει το κομπιουτεράκι κι έχει ανοίξει η ταμειακή.
Νορμαλ πράματα

ΑΝ έδιωχνε κι αυτό το μλκ το Πούιγκ

Nitse3
02/07/2019, 17:21
Μπα εδώ και κάμποσο καιρό έχει γίνει υπολογιστής.
Όταν ήταν μικρός ήθελε να καταξιωθεί.
Τώρα έχει βγει το κομπιουτεράκι κι έχει ανοίξει η ταμειακή.
Νορμαλ πράματα

ΑΝ έδιωχνε κι αυτό το μλκ το Πούιγκ

Μήπως βρήκε γκόμενα και πάθει σιγά σιγά Γιαννονε;;;

Kas_Tracer
02/07/2019, 18:23
Αν το νέο μηχανάκι είναι γτμκ τότε είσαι και ομάδα γτμκ και έχεις δοκιμαστές γτμκ και πιλότους γτμκ
Αυτό που βλέπουμε με τη γιαμάπα τα δορυφορικά να είναι πιο γρήγορα απ τα εργοστασιακά
είναι όχι εξαίρεση αλλά δεν ξέρω κι εγώ τι...
Δηλαδή αυτό ΠΟΤΕ έχει ξαναγίνει κάτι ανάλογο?
Σε ποια ομάδα το έχεις ξαναδεί?
Οι άνθρωποι είναι απλά γελοίοι και τίποτε παραπάνω

υγ
Ο καταξιωμένος πιλότος δεν παίζει το κεφάλι του κορόνα γράμματα
ειδικά αν είναι και κάποιας ηλικίας.

υγ 2
ΑΝ παίζει γιατί ο Ρόσσι είπε ότι τα μηχανάκια είναι σχεδόν ίδια

Το 2003-2004 κύριος αντίπαλος(και 2ος στην τελική βαθμολογία) του Rossi ήταν ο Gibernau και το 2005 ο Melandri .
Και οι 2 έτρεχαν με την ομάδα του Pons.
Στην εργοστασιακή Honda ήταν ο Biaggi ο οποίος όπως συνήθως γκρίνιαζε για το μηχανάκι του και στο τέλος τον έδιωξν από την Honda.

ΟΚ. Την απάντηση την ξέρω. Ο Biaggi ήταν κουλός και ο Πονς είχε καλύτερα μηχανάκια από τα εργοστασιακά.

MG-KTiNoS
03/07/2019, 00:55
Το 2003-2004 κύριος αντίπαλος(και 2ος στην τελική βαθμολογία) του Rossi ήταν ο Gibernau και το 2005 ο Melandri .
Και οι 2 έτρεχαν με την ομάδα του Pons.
Στην εργοστασιακή Honda ήταν ο Biaggi ο οποίος όπως συνήθως γκρίνιαζε για το μηχανάκι του και στο τέλος τον έδιωξαν από την Honda.

ΟΚ. Την απάντηση την ξέρω. Ο Biaggi ήταν κουλός και ο Πονς είχε καλύτερα μηχανάκια από τα εργοστασιακά.

Όχι δεν την ξέρεις γιατί κατ αρχήν δεν ήταν στην ομάδα του Πονς αλλά του Γκρεζίνι
και μετά είχαν εργοστασιακά (RC211V ufficiale) ίδια με του HRC

+ Όλοι οι Χονταίοι (4 5 πόσους είχαν δεν θυμάμαι) ήταν κουλάδγια (όχι μόνο ο Μπιάτζι) και κανένας δεν μπορούσε να πάει το μηχανάκι τέζα,
για αυτό ο Ροσσι τους καλαφάτιζε τα πρέκια.
:lol:
(οπότε στους στραβούς ο μονόφθαλομος καταλαβαίνεις...)
70 βαθμούς τους είχε ρίξει νομίζω???
Τεσπα πολύυυυυυ ξυλο !

υγ
και ο Ρόσσι δεν το πήρε το 91 με HRC αλλά είχε ίδιο μηχανάκι που έγραφε Νάστρο Ατζούρο

Τεσπα το θέμα μας παραμένει
Δεν μπορεί μια σοβαρή εταιρία να φτιάχνει ένα μηχανάκι χειρότερο απ το περσινό
Δεν γίνετε, είναι κουλό, είναι κόντρα στη λογική.

ΑΝ πράγματι το έχουν καταφέρει...
Πρέπει να πάρει άλλους μηχανικούς κι αυτούς να τους δώσουν στον Ούτσιο να τους βατέψει !

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/07/2019, 05:18
Α τώρα έγινε και μονόφθαλμος ο ροσσι. ..πολυ ωραία :beer:

Vice
03/07/2019, 07:51

Περασμένα μεγαλεία. Αυτόν τον Μαρκέζ αγαπήσαμε.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
03/07/2019, 08:54
Περασμένα μεγαλεία. Αυτόν τον Μαρκέζ αγαπήσαμε.

αγαπησαΤΕ:D

Vice
03/07/2019, 09:40
αγαπησαΤΕ:D

MG-KTiNoS
03/07/2019, 09:51
όλοι περιμένουν κάπχοιν να σαπίσει τον ΜΜ
αλλά θα πάρει χρόνο :cool:
(εκτός απροόπτου)

16 Bit Lolitas
03/07/2019, 18:05
όλοι περιμένουν κάπχοιν να σαπίσει τον ΜΜ
αλλά θα πάρει χρόνο :cool:
(εκτός απροόπτου)

Και εγώ αυτό περιμένω να μπει αλάτι και πιπέρι,καυτερή πιπεριά plus γουασάμπι να γουστάρουμε.