View Full Version : Αισθητήρας Λ Daytona Sprinter injection 18
Sprinterakias
08/07/2019, 18:24
Πως ξεβιδωνει ο αισθητήρας Λ?δεν βγαίνει με τιποτα υπαρχει καποιο κολπο?
Εδω δεν εχει καλησπερες και ελπίδες για την καλή μας υγεια..???
Ετσι στεγνα και στην ψυχρα να σου πουμε πως βγαινει ο αισθητηρας..?? :D
Sprinterakias
09/07/2019, 11:46
χαχαχα αδερφε ισχυει!!στο προηγουμενο μηνυμα πουthread που ανοιξα ακριβως παρακατω το εγραψα ομως και δεν μου εμφανιζε τα υπολοιπα !!
Sprinterakias
09/07/2019, 11:48
μηπως γνωριζεις τι παιζει με τον αισθητηρα Λ και δεν ξεβιδωνει με τιποτα?υπαρχει καποιο κολπο?η καποιος που εχει ιδιο μηχανακι και τον εχει ξεβιδωσει?ευχαριστω εκ των προτερων!!
Μηπως ειναι κουμπωτος και οχι βιδωτος..??
(δεν γυριζει καθολου ή γυριζει αλλα δεν βγαινει..??)
Sprinterakias
09/07/2019, 12:58
Μηπως ειναι κουμπωτος και οχι βιδωτος..??
(δεν γυριζει καθολου ή γυριζει αλλα δεν βγαινει..??)
γυριζει δηλαδη ως ενα σημειο ξεσφιγγει αλλα μετα ξανα γινεται παρα πολυ σκληρο..σα να τελειωνουν τα πασα κατι τετοιο..οση δυναμη και να βαλω δεν βγαινει δηλαδη!δεν εχει βγαλει καποιος εδω αισθητηρα Λ απο σπριντερ αλανια?ευχαριστω για τις απαντησεις σας το εκτιμω πολυ:D
Sprinterakias
09/07/2019, 19:37
γυριζει δηλαδη ως ενα σημειο ξεσφιγγει αλλα μετα ξανα γινεται παρα πολυ σκληρο..σα να τελειωνουν τα πασα κατι τετοιο..οση δυναμη και να βαλω δεν βγαινει δηλαδη!δεν εχει βγαλει καποιος εδω αισθητηρα Λ απο σπριντερ αλανια?ευχαριστω για τις απαντησεις σας το εκτιμω πολυ:D καποιος που να εχει κανει τη διαδικασια η σε παρομοιο μηχανακι??δεν μπορω να βρω λυση..οι μηχανικοι θα με αφησουν ταπι:cry::cry::cry:
Δεν ξέρω αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα το sprinter, αλλά απ'όσο έχω δει σε αυτοκίνητο, το περισσότερο ζόρι είναι στην αρχή γιατί ο αισθητήρας είναι βιδωμένος σχετικά σφιχτά. Άπαξ και λασκάρει, είχα την εντύπωση ότι έπρεπε να βγαίνει χωρίς πρόβλημα.
Με το χέρι προσπαθείς να τον βγάλεις, ή με κλειδί και δε μπορείς; Να τον αφήσεις ήσυχο παίζει, ή θέλεις να τον βάλεις σε άλλη εξάτμιση;
Sprinterakias
09/07/2019, 21:07
Δεν ξέρω αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα το sprinter, αλλά απ'όσο έχω δει σε αυτοκίνητο, το περισσότερο ζόρι είναι στην αρχή γιατί ο αισθητήρας είναι βιδωμένος σχετικά σφιχτά. Άπαξ και λασκάρει, είχα την εντύπωση ότι έπρεπε να βγαίνει χωρίς πρόβλημα.
Με το χέρι προσπαθείς να τον βγάλεις, ή με κλειδί και δε μπορείς; Να τον αφήσεις ήσυχο παίζει, ή θέλεις να τον βάλεις σε άλλη εξάτμιση;
Εχει λασκαρει εμενα ναι αλλα μετα οταν παω να τον λασκαρω κιαλλο αυτος σφιγγει..με κλειδι προσπαθω και βαζω τοσο δυναμη που ψιλοεφαγα το παξιμαδι....θελω να τον βαλω σε αλλη ναι φιλε μου δεν λεει να τον καταργησω...
Ρε μπας και τον ξεβιδωνεις δεξιόστροφα..??
(μη παρεξηγηθεις.. εχουν ακουστει πολλα εδω μεσα..);)
Sprinterakias
10/07/2019, 15:04
Απο οποια πλευρα και να τον στριβω παλι το ιδιο ειναι..Αλλα οχι,ξερω πως τον στριβω αριστεροστροφα,δηλαδη αντίθετα απτη φορα του ρολογιού...πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεία και μου ειπαν οτι τα πασα χαλανε απτη συστολή διαστολη και οτι ειναι λαχειο η θα το γυρίσω και θα σπασουν τα πασα αλλα θα βγει η θα φαγωθεί τελειως η βιδα και θα μείνει εκει...αν γινει κατι απο αυτα τα δυο ένας μηχανικος μπορει να τα τακτοποιησει και ξερετε τι θα χρειαστεί να κάνει; οποιαδήποτε λυση η βοήθεια σας για να.το βγαλω είναι δεκτη παιδια
πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεία και μου ειπαν οτι τα πασα χαλανε απτη συστολή διαστολη και οτι ειναι λαχειο
Απο λαχειοπωλη αγορασες το μηχανακι..??? :cool:
(ξυλο και μαμησι που θελουν μερικοι μερικοι ρε πστμ..)
Μπορει να βγει ο σενσορας στην τελικη αν κοπει γυρω γυρω η εξατμιση (και να ξαναμπαλωθει αν την χρειαστεις..)
Sprinterakias
10/07/2019, 21:47
Απο λαχειοπωλη αγορασες το μηχανακι..??? :cool:
(ξυλο και μαμησι που θελουν μερικοι μερικοι ρε πστμ..)
Μπορει να βγει ο σενσορας στην τελικη αν κοπει γυρω γυρω η εξατμιση (και να ξαναμπαλωθει αν την χρειαστεις..) προκειται να βαλω μια απιντο εξατμιση και δεν ξερω μετα τι θα κανω οταν χρειαστει να βαλω την μανησια για κτεο...και τωρα να ασχολουμαι με κοψε ραψε την μανησια εξατμιση δυσκολα τα πραγματα ασε που μπορει να γινει και καμια ζημια στο αισθητηρα..
borgiriadis1
11/07/2019, 13:23
Ασχέτως με το τι περιμένεις να κερδίσεις με την αλλαγή αυτή αλλά ο αισθητήρας στην καινούρια μπαίνει? Και αν ναι τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν θα περνάει ΚΤΕΟ? Είναι αρκετά υποψιασμένοι όλοι οι υπάλληλοι όσον αφορά τον θόρυβο.(δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο μόνος που το κάνει)
Όσο αφορά το ΚΤΕΟ εγώ πέρασα πριν 2 εβδομάδες με 2 αφτερμαρκετ μπουριά στο TDM μου,είχα μέσα τα σιλανσιέ βέβαια αλλά και πάλι έχει παραπάνω από το επιτρεπτό όριο,δεν μου είπαν τίποτα.
Ίσως βέβαια έχει σημασία και σε ποιους θα πέσεις.Αν σε κόψουν νομίζω έχεις 1 μήνα διορία και με 5ε ξαναπερνάς.
Τσάμπα κουράζεσαι . Στο ΚΤΕΟ και με κομμένη εξάτμιση να πας , το πιθανότερο είναι να σε περάσουνε , για να μην σε χάσουν απο πελάτη . Εχω περάσει τον πάπιο δύο φορές με protech , με τον σιγαστήρα μεν , φασαριοζικη δε .Ούτε παρατήρηση .
Sprinterakias
14/07/2019, 12:56
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!καλο αυτο που λετε,εχω και τον σιγαστηρα αν χρειαστει αλλα το θεμα ειναι οτι θα αχριστεψω την μανισια αν την κοψω...επισης ακομα δεν ξερω τι να κανω με τον αισθητηρα που δεν λεει να ξεβιδωθει..επισης την απιντο θα την κανω τρυπα και θα κανω ενα παξιμαδι οξυγονο κολληση ωστε να βιδωνει ο αισθητηρας[οχι εγω ενας φιλος]καμια λυση για τα παραπανω?
nikosmec
14/07/2019, 23:58
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!καλο αυτο που λετε,εχω και τον σιγαστηρα αν χρειαστει αλλα το θεμα ειναι οτι θα αχριστεψω την μανισια αν την κοψω...επισης ακομα δεν ξερω τι να κανω με τον αισθητηρα που δεν λεει να ξεβιδωθει..επισης την απιντο θα την κανω τρυπα και θα κανω ενα παξιμαδι οξυγονο κολληση ωστε να βιδωνει ο αισθητηρας[οχι εγω ενας φιλος]καμια λυση για τα παραπανω?
Βγάζεις αισθητήρα από την φύσα, πας σε ένα μαγαζί daytona, παραγγέλνεις άλλον αισθητήρα, κάνεις τρύπα στην άλλη εξάτμιση για να βιδώσει ο αισθητήρας, αλλάζεις εξάτμιση, κουμπώνεις τον καινούργιο αισθητήρα και είσαι έτοιμος....
Βγάζεις αισθητήρα από την φύσα, πας σε ένα μαγαζί daytona, παραγγέλνεις άλλον αισθητήρα, κάνεις τρύπα στην άλλη εξάτμιση για να βιδώσει ο αισθητήρας, αλλάζεις εξάτμιση, κουμπώνεις τον καινούργιο αισθητήρα και είσαι έτοιμος....
Και περναμε εμεις καλα κι αυτος τον ταραχο του..
Sprinterakias
15/07/2019, 17:47
Και περναμε εμεις καλα κι αυτος τον ταραχο του..
χαχααχα αυτο ακριβως δηλαδη πρεπει να ξεσυνδεσω τον αισθητηρα απο τον εγκεφαλο η οπου κουμπωνει επειδη απτην εξατμιση δεν,να παραγγειλω καινουριο που πιστευω ειναι και ακριβως και μετα να συνδεω παλι :uplate::uplate: για πατατα μου μυριζει το θεμα πως θα γινει..τελος παντων κατασταλαξα στο να παω σε ενα φιλο μηχανικο και να κανει αυτος οτι ξερει για να βγει ο αισθητηρας ακομα και να φαγωθουν τα πασα τι να κανω..απλα θα μεινει η απιντο μια για παντα εκει...εκτος αν ειναι ευκολο παιδια να ξεκουμπωσει ο αισθητηρας απο τον εγκεφαλο???ξερει κανεις??δηλαδη να βγαλω απο κει τον αισθητηρα και αντε να παρω καινουριο[μονο αν ειναι φθηνος σχετικα] και να εχω εναν για καθε εξατμιση:lol::lol::lol: