View Full Version : Όλα στη φόρα ...
Χθες έγραψα "Alfa" στο ποστ με την f1 και το ίδιο βράδυ στο pinterest (που μ' είχε γράψει η μικρή πριν κανά δυο χρόνια) σκάει Alfa romeo θεματάκι μπλα μπλα μπλα μέχρι εδώ να το δεχθώ ΟΚ.
Φίλος μηχανικός αεροσκαφών που γράφει περιστασιακά εδώ μέσα καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι του πριν καιρό και συζητούσε με τον αγρότη πεθερό για τα τρακτέρ ΖΕΤΟΡ ,pc αφημένο ανοιχτό στη γωνία του σαλονιού.Το επόμενο πρωί που το άνοιξε ,φάτσα κάρτα διαφήμιση ΖΕΤΟΡ !
:ufo::ufo::ufo:
Ναι και??Αφού όταν κατεβάζεις app σε ρωτάνε οι άνθρωποι θες να δώσεις την άδεια σου να χρησιμοποιεί η εφαρμογή κάμερες μικρόφωνα κλπ?λες εσύ Ναι.....Εεε περαστικά μας...new age μάνιτσαμ..:p
Καλά... Τώρα ξύπνησες εσύ; Όταν κάνεις αναζήτηση στον γκουγκλη για κάποιο προϊόν, σου βγάζει στο φατσοβιβλίο ανάλογα πράγματα...
Ναι και??Αφού όταν κατεβάζεις app σε ρωτάνε οι άνθρωποι θες να δώσεις την άδεια σου να χρησιμοποιεί η εφαρμογή κάμερες μικρόφωνα κλπ?λες εσύ Ναι.....Εεε περαστικά μας...new age μάνιτσαμ..:p
:faint::faint::faint:
Καλά μου λεγε ο αχαίρευτος ο Ντα βίντσι " κάτσε εσύ με τα έμβολα σου " στο θρεντ με τα αεροπλανάκια δηλαδή. :bawl:
Welcome to the age of digital marketing.
KotsosDR
25/07/2019, 09:48
https://www.youtube.com/watch?v=b1Vc6oJ2qOM
:cry:
kalimera8764
25/07/2019, 09:53
Κουβέντιαζα με ένα φίλο μου στο κινητό, το λάπτοπ ανοιχτό στα πόδια. Είπαμε σε κάποια στιγμή οτι προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα και δοκιμάζει κάτι τσιρότα Νικορετ.
Δεν καπνίζω, δεν καπνίζει κανείς στο σπίτι, δεν έχω ψάξει ποτέ για Νικορέτ σε google κτλ. Μετά από λίγο, διαφημίσεις γειτονικού φόρουμ... Προϊόντα Νικορετ...
Έκανα ένα σεμινάριο για social media κτλ. Ρωτάμε στον εισηγητή σχετικά με το θέμα και μία εικόνα του Ζούκενμπεργκ που είχε καλυμμένη την κάμερα του λάπτοπ του σε ομιλία του. Μας είπε μία ιστορία-πείραμα που έκανε ο ίδιος. Άφησε το σταθερό ανοιχτό και ξεκίνησε να μιλάει κάθε μέρα για ένα θέμα που σίγουρα δεν είχε ενδιαφερθεί ποτέ: εξωλέμβιες μηχανές. Μετά από λίγες μέρες, σχετικές διαφημίσεις άρχισαν να εμφανίζονται...
Επίσης θυμάμαι να ακούω για ένα bug στα προϊόντα της apple, ότι σε κλίσεις, άκουγες τον συνομιλητή σου, πριν εκείνος απαντήσει.
Προσωπικά δε το θεωρώ απίθανο. Δεν ξέρω για το σταθερό τηλέφωνο, αλλά σε συσκευές που μικρόφωνο-κάμερα είναι ενσωματωμένα και πάντα ενεργοποιημένα (π.χ. κινητό και φωνητικές εντολές) μου κολλάει. Αναγνώριση φωνής και εικόνας και big data handling τεχνικά μπορούν να το υποστηρίξουν ούτως ή άλλως. Τουλάχιστον οι γνωστές εταιρίες-μεγαθήρια. Οι ίδιοι ουσιαστικά έχουν τον έλεγχο, οπότε γιατί όχι... Είδη το facebook είχε ξεσκεπαστεί ότι έκανε κάτι παρόμοιο, νομίζω.
Τέλος, ένα τυχαίο βιντεάκι...
https://www.youtube.com/watch?v=zBnDWSvaQ1I
Χθες έγραψα "Alfa" στο ποστ με την f1 και το ίδιο βράδυ στο pinterest (που μ' είχε γράψει η μικρή πριν κανά δυο χρόνια) σκάει Alfa romeo θεματάκι μπλα μπλα μπλα μέχρι εδώ να το δεχθώ ΟΚ.
Φίλος μηχανικός αεροσκαφών που γράφει περιστασιακά εδώ μέσα καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι του πριν καιρό και συζητούσε με τον αγρότη πεθερό για τα τρακτέρ ΖΕΤΟΡ ,pc αφημένο ανοιχτό στη γωνία του σαλονιού.Το επόμενο πρωί που το άνοιξε ,φάτσα κάρτα διαφήμιση ΖΕΤΟΡ !
:bawl::bawl::bawl::bawl:
Εγώ γουστάρω που, είτε ψάχνω ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είτε στη Γουαδελούπη, πάντα είναι το τελευταίο δωμάτιο και ίσα που προλαβαίνω να το κλείσω :D
Εγώ γουστάρω που, είτε ψάχνω ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είτε στη Γουαδελούπη, πάντα είναι το τελευταίο δωμάτιο και ίσα που προλαβαίνω να το κλείσω :D
Το ίδιο και με τις θέσεις στ' αεροπλάνα..................
thunder ace
25/07/2019, 10:17
Και εμενα με γουσταρουν ολες οι μου.....ρες στο ιντερνετ..
Και στη πραγματικη ζωη ουτε η μανα μου.
Και εμενα με γουσταρουν ολες οι μου.....ρες στο ιντερνετ..
Και στη πραγματικη ζωη ουτε η μανα μου.
Κι άλλος γαμπρός :p
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155664&p=3000919&viewfull=1#post3000919
Εγώ με το που άνοιξα νήμα του μπακλεη μου έβγαλε αυτό το ποπ απ......
408556
:p
:D
thunder ace
25/07/2019, 10:36
Λοιπον ,στο θεμα...εκαναν οι γιοι μου ενα πειραμα: χωρις να ψαξουν κατι σχετικο στο ιντερνετ (πχ οργανα γυμναστικης--ωστε να σου βγαλει κατι σχετικο) ΑΠΛΑ μιλαγαν για το game super mario.
Ε.. λοιπον μετα απο κανα δυο μερες ΝΑ ΤΟ...κατι σχετικο με το super mario!!!!!!.
Kαι ειμαστε ολοι μας μεσα στο σπιτι ανθρωποι που δεν χαμπαριαζουμε απο φαντασματα, υπερφυσικα,θεους δαιμονες κλπ
Ειμαστε ομως λατρεις της λογικης και της πραγματικοτητας.
Τωρα τι συμβαινει..μακαρι να γνωριζα.
Οχι ρε μλκ..... Ισχύει;
Εκτός απο την πιθανότητα να ηχογραφεί το κινητό, το facebook σίγουρα πετάει για πρόταση φίλου κάποιον που έχει βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιον. Και ανάλογα τη συχνότητα.
Επίσης η google σίγουρα πετάει διαφημίσεις αν στον ίδιο χώρο που είναι κάποιος και δεν έχει πολλά άτομα μαζί (σπίτι) ενας αναζητήσει κάτι ή δεί ένα βίντεο για παράδειγμα.
Προσωπικά άλλαξα το εμαιλ μου απο το gmail σαν πρώτο βήμα και διέγραψα όλα μου τα δεδομένα απο τα free cloud space (dropbox, google drive κλπ).
Δρομολογώ και άλλα βήματα...
Οχι ρε μλκ..... Ισχύει;
:moutza::p
Εγώ με το που άνοιξα νήμα του μπακλεη μου έβγαλε αυτό το ποπ απ......
408556
:p
:D
Χθες σε amer. pickers στη βόρεια Ντακότα σε έκταση 500 εκτάρια 6000+ παλιά αμάξια κι άλλα τροχοφόρα :cry:
Χθες σε amer. pickers στη βόρεια Ντακότα σε έκταση 500 εκτάρια 6000+ παλιά αμάξια κι άλλα τροχοφόρα :cry:
Σε φαντάζομαι να κάνεις βουτιά στους σωρούς, όπως ο Σκρουτζ στο κόμικ.
:lol:
Εκτός απο την πιθανότητα να ηχογραφεί το κινητό, το facebook σίγουρα πετάει για πρόταση φίλου κάποιον που έχει βρεθεί στον ίδιο χώρο με κάποιον. Και ανάλογα τη συχνότητα.
Επίσης η google σίγουρα πετάει διαφημίσεις αν στον ίδιο χώρο που είναι κάποιος και δεν έχει πολλά άτομα μαζί (σπίτι) ενας αναζητήσει κάτι ή δεί ένα βίντεο για παράδειγμα.
Προσωπικά άλλαξα το εμαιλ μου απο το gmail σαν πρώτο βήμα και διέγραψα όλα μου τα δεδομένα απο τα free cloud space (dropbox, google drive κλπ).
Δρομολογώ και άλλα βήματα...
Αλουμινόχαρτο πάρε.
Αλουμινόχαρτο πάρε.
Όλο μισές δουλειές είσαι ρε πστ μου.....πες του και πως να το χρησιμοποιήσει......:cry:
408557:bawl:
Αυτό είναι χιούμορ ή οφείλετε σε άλλα προβλήματα?
Άγνοια?
Ωχαδερφισμός?
Άγνοια?
Ωχαδερφισμός?
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είσαι εκτός grid.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είσαι εκτός grid.
δεν είπα ότι αυτός είναι ο σκοπός μου
προσπαθώ να περιορίσω το data leak
το μεγαλύτερο data leak γίνεται απο το android κινητό μου και περιμένω πώς και πώς ένα κινητό με stock full open source λειτουργικό ή έστω να να το βάλω εγώ και να είναι 100% compatible
ήδη έχω αντικαταστήσει κάποιες εφαρμογές με άλλες
αν δεν είχα το κινητό τότε δεν θα υπήρχε φάκελος σε καμία μεγάλη εταιρία με τα δεδομένα μου
λύσεις υπάρχουν αλλά πρέπει να κουνήσουμε τον κώλο μας
AUFGEBRACHT
25/07/2019, 13:41
Έκανα ένα πείραμα με αφορμή τα παραπάνω, μπήκα από facebook στη σελίδα BMW Motorrad, κλείνω την εφαρμογή, ανοίγω το browser και... από το πουθενά διαφημίσεις για οδική βοήθεια και συνεργεία! Το γράφω και ανατριχιάζω!...
yannis24
25/07/2019, 13:54
Έκανα ένα πείραμα με αφορμή τα παραπάνω, μπήκα από facebook στη σελίδα BMW Motorrad, κλείνω την εφαρμογή, ανοίγω το browser και... από το πουθενά διαφημίσεις για οδική βοήθεια και συνεργεία! Το γράφω και ανατριχιάζω!...
cookies....μπορεις να τα σβησεις , αλλα δεν ειναι δυνατον καθε φορα που μπαινεις σε μια σελιδα να τα σβηνεις.....
cookies....μπορεις να τα σβησεις , αλλα δεν ειναι δυνατον καθε φορα που μπαινεις σε μια σελιδα να τα σβηνεις.....
αν και δεν είναι μόνο τα cookies
ο περιορισμός τους είναι εύκολος
https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-websites-storing-cookies-site-data-firefox
Άγνοια?
Ωχαδερφισμός?
Ο μόνος που έμεινε εκτός του γκριντ ήταν μέρος του treadstone project.
Α! Ξέχασα και ένας ερημητης που ζούσε σε μια σπηλιά εδώ στην γύρω περιοχή.
Μπορείς. Χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές. Και χωρίς ηλεκτρικό, για σιγουριά. :lol:
Μόνο εγώ το κατάλαβα;:cry::cry::bawl::bawl:
Ο μόνος που έμεινε εκτός του γκριντ ήταν μέρος του treadstone project.
Α! Ξέχασα και ένας ερημητης που ζούσε σε μια σπηλιά εδώ στην γύρω περιοχή.
καταλαβαίνω απο όλα τα ποστ σου στο thread το πρόβλημα σου :)
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/07/2019, 15:23
Μόνο εγώ το κατάλαβα;:cry::cry::bawl::bawl:
Οχι ρε φυλε:lol:
MG-KTiNoS
25/07/2019, 16:23
Καλά... Τώρα ξύπνησες εσύ; Όταν κάνεις αναζήτηση στον γκουγκλη για κάποιο προϊόν, σου βγάζει στο φατσοβιβλίο ανάλογα πράγματα...
εγώ όλο μηχανάκια και κώλους ψάχνω αλλά μετά μόνο παπαργιές που εμφανίζει
χαλαζμένο είναι ?
telegonos
25/07/2019, 16:43
λύσεις υπάρχουν αλλά πρέπει να κουνήσουμε τον κώλο μας
ΟΚ, λυσεις υπαρχουν, αλλα πρεπει να υπαρχει και καποιο προβλημα. Υπαρκτο προβλημα.
Εδω το προβλημα, ποιο ακριβως ειναι;
Nobody cares about your cookies.Είναι invasion of privacy από ένα bot και έναν αλγόριθμο.Λίγο μυαλό να έχουμε να μην αγοράζουμε το πρώτο πράγμα που μας εμφανίζει στο feed μας και όλα οκ.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν το αναγνωρίζετε καν.
Μία αγορά είναι το μικρότερο πρόβλημα.
Ad blocker και ublock δεν παίζουν ε; Τουλάχιστον κόβουν πολλές διαφημίσεις.
Και σε όλες τις εφαρμογές του κινητού έχω μπλοκάρει το μικρόφωνο.
Επίσης στους λόγ της google έχω απενεργοποίησει τα πάντα σχετικά με διαδημισεις. Είναι λίγο δαιδαλώδεις αυτές οι ρυθμίσεις. Όλοι μας από ευκολία πατάμε το αρχικό "ναι συμφωνώ" και αυτό ήταν.
Παρακαλώ να σηκώσουν το χέρι όσοι πιστεύουν ότι η γκουγκλ τους κρυφακούει ή τους παρακολουθεί από την κάμερά τους, να έχουμε να κοροϊδεύουμε.
Εγώ δεν πιστεύω ότι γίνεται ηχογράφηση γιατί πολύ απλά θα έπεφτε τρελό πρόστιμο.
Δεν χάνουν και πολλά απο την ηχογράφηση αφού όλα γίνονται ψηφιακά και η επεξεργασία της ηχογράφησης θα κόστιζε να επεξεργαστεί.
... η επεξεργασία της ηχογράφησης θα κόστιζε να επεξεργαστεί.
Δεν είσαι του επαγγέλματος ε;
Τώρα διάβασα πώς το έγραψα. Με 5 διαλείμματα για να γράψω μία πρόταση λόγω πελατών λογικό είναι!
μπορείς να δοκιμάσεις το Private Window (σε Firefox) ή το Incognito Window (σε Chromium)
όχι ότι θα καταφέρεις θαύματα... :rolleyes:
7gibernau
08/08/2019, 01:20
Κουβέντα με φίλο, χώρις να έχω ψάξει στο car,για Suzuki vitara 1993 και πάνω μοντέλο να είναι και αέριο Ε υπάρχουν, αφού μου το πέταξε το φεις μπουκ με το που μπήκα στο market place.
Όπως πάει το θέμα θα φοβόμαστε να κλασουμε όταν έχουμε το κινητό κοντά μας, ανάλογα τον κρότο θα μπορεί να περνει μέτρα το κινητό και να βγάζει δονητές για κάθε γούστο, λέμε τώρα, παράδειγμα ήταν αυτό
MG-KTiNoS
08/08/2019, 08:27
408918
Είπα κι εγώ ο Μπρούκλης τώρα...
όλα στη φόρα
κααααλαααααα.....
408918
Είπα κι εγώ ο Μπρούκλης τώρα...
όλα στη φόρα
κααααλαααααα.....
Αυτό ρε μαέστρο είναι το νέο μηχανάκι του Πλίτσερ..................
MG-KTiNoS
08/08/2019, 08:54
Αυτό ρε μαέστρο είναι το νέο μηχανάκι του Πλίτσερ..................
Θα το πήρε κοψοχρονιά μετά τη φωτογράφιση
:cool: