Σύνδεση

View Full Version : Αγορα μηχανης για Α2 , YZF-R3 ?

NEETShonen
26/07/2019, 23:32
Καλησπέρα σε ολους , μιας και πηρα Α2 θελω να πάρω κατι δυνατοτερό απο το CBF σκεφτομαι για YZF-R3 μιας και θέλω να δοκιμάσω Super-Sport αλλα με μία γρήγορη αναζήτηση , είδα οτι δεν υπάρχουν και πολλές στην χώρα μας .
Πήγα να δω και αλλες Ninja 300 , CBR 300 αλλα και παλι , το 300αρι δεν πουλάει...

Την θέλω κυρίως γιατι ειναι πανέμορφο το νεο μοντέλο , ειναι δυκύλινδρη και βγαζει 42 ίππους καθώς και εχει κατανάλωση γύρω στο 4 !!

Οπότε εχω μερικές απορρίες,

Αξίζει να πάρω καινούργια R3 ;
Αν πάρω R3 θα εχω το κατάλληλο support ; (service , ανταλλακτικά κτλπ)
Αξίζει καλύτερα καποιο αλλο μοντέλο

Thanksz

BabisStinson
27/07/2019, 13:33
Είναι πολύ ωραίο το μοντέλο του 2019, αν έχεις τα χρήαμτα γιατί να μην το πάρεις κιανούριο? Θα έχεις και εγγύηση, σερβις δεν εχει ακριβα.
Αν δεν σου αρέσει το Ninja 400 (Που απ' ότι διαβάζω είναι πιο γρήγορο) χτύπα το και καλές βόλτες. :)

NEETShonen
27/07/2019, 16:59
Είναι πολύ ωραίο το μοντέλο του 2019, αν έχεις τα χρήαμτα γιατί να μην το πάρεις κιανούριο? Θα έχεις και εγγύηση, σερβις δεν εχει ακριβα.
Αν δεν σου αρέσει το Ninja 400 (Που απ' ότι διαβάζω είναι πιο γρήγορο) χτύπα το και καλές βόλτες. :)

Ευχαριστώ για την απάντηση Μπάμπη ,
πήγα και το είδα σήμερα (το μοντέλο του 16) πολύ όμορφο και αυτό ,
ομώς η ποιότητα κατασκευής ηταν μέτρια , ακόμα και το ντεπόζιτο ήταν πλαστικό...
Θα περιμένω να δω και του 19

BabisStinson
27/07/2019, 18:49
Ευχαριστώ για την απάντηση Μπάμπη ,
πήγα και το είδα σήμερα (το μοντέλο του 16) πολύ όμορφο και αυτό ,
ομώς η ποιότητα κατασκευής ηταν μέτρια , ακόμα και το ντεπόζιτο ήταν πλαστικό...
Θα περιμένω να δω και του 19

Του 16 δεν μου άρεσε, του 2019 όμως είναι κουκλί.