Σύνδεση

View Full Version : Δίχρονο 125 με Α1 δίπλωμα.

Fadead
29/07/2019, 17:34
Καλησπέρα στα παιδιά της ομάδας. Όπου να ναι θα βγάλω α1 δίπλωμα και έχω μια απορία. Σκέφτομαι να πάρω δίχρονο motard όπως πχ KTM EXC 125 η HUSQVARNA 125 αλλά το όριο ίππων στο α1 είναι 14 άλογα ενώ το ktm είναι 28. Θέλω να ρωτήσω κινδύνους αν με σταματήσουν ή πάθω κάτι. υ.γ δεν είμαι άνθρωπος που θα κάνω βλακείες οπότε βγάζουμε τους κινδύνους άμα με σταματήσουν πάνω στην μέση της σουζας κτλπ. Ευχαριστώ πολύ!

JasonEV
29/07/2019, 18:11
Αν σε σταματησουν ειναι στο τι θα σου κατσει. Μπορει και να δε αφησουν να φυγεις. Το αν θα κανεις βλακειες δεν εχει καμια σχεση με το αν θα τυχει να εμπλακεις σε ατυχημα. Σε αυτη την περιπτωση λοιπον να ξερεις οτι το διπλωμα σου δεν σε καλυπτει λογω ιππων και οτι ποινικα θα ειναι σαν να μην ειχες καθολου διπλωμα. Not good at all!!!

νεοσσός
29/07/2019, 19:17
Κάνε υπομονή μέχρι να βγάλεις δίπλωμα κατηγορίας Α2 ή Α. Μέχρι τότε πάρε μοτοσυκλέτα στα όρια του διπλώματός σου.

BLiTzER
29/07/2019, 19:22
Γιατί να πάρεις ΚΤΜ αν δε σκοπεύεις να κάνεις βλακείες; Πάρε κάνα σκούτερ.

Mpoufos
31/07/2019, 10:27
Γιατί να πάρεις ΚΤΜ αν δε σκοπεύεις να κάνεις βλακείες; Πάρε κάνα σκούτερ.

Σώπα ρε φίλε δηλαδή για να πάρει αυτό που του αρέσει στο μάτι πρέπει να καγκουριαζει?
Δεν κάνεις σούζα αρα δεν παίρνεις ότι σου αρέσει παίρνεις ότι σου αρμόζει?
Συγνώμη αλλά δεν το βρίσκω λογικό..
Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι ερωτευτεί εμφανισιακά..δεν έχει να κάνει με το στυλ οδήγησης..το αν θα εκμεταλλεύεται την απόδοση και το στήσιμο κτλπ στο έπακρο είναι δικό του θέμα..
Αν θα κυκλοφορεί με 50 χλμ όλη την ώρα πάλι στο χέρι του είναι..από τη στιγμή που ξυπνάει κοιτάει στο γκαράζ και του φτιάχνει η μέρα δεν πέφτει σε κανέναν ο λόγος...μόνο σε αυτόν..

BLiTzER
31/07/2019, 10:33
Φυσικά και έχει να κάνει. Αν πάρει ΚΤΜ τελικά, ένα εκ των 2 θα συμβεί:

1. Μια χαρά βλακείες θα κάνει και μας δουλεύει όλους. :lol:
2. Είναι όπως τα λες και θα το δώσει σε 2 μήνες για να πάρει σκούτερ. Ή χόντα. :D