PDA

View Full Version : Kawasaki versys 650 vs Aprilia shiver 750 GT

fatsas35
07/08/2019, 01:40
Γειά σας παιδιά.!! . Ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 μηχανάκια και θα ήθελα ιδιοκτήτες και μη αν θέλετε να μου πείτε την άποψή σας.. Το μηχανάκι το θέλω για καθημερινή μηχανή για εκδρομές αλλά κ ταξίδια μακρινά.. Το μπάτζετ είναι Μαξ στα 6Κ αλλά ιδανικα θα ήθελα μέχρι 5..
Περυσι κοιτούσα το TREK 1130 το οποίο το είχα ερωτευτεί αλλά από ιδιοκτήτη έμαθα ότι πίνει πολύ.. Γύρω στα 9l/100km..Πήρα το bandit 600 s τελικά του 2004 λόγο κάποιων οικονομικών απροοπτων..
Μετά σκαλωσα με το TRK 502 X.. Το έκανα κ test ride.. Πανέμορφο αλλά αδύναμο.. Με βαλίτσες κ δικάβαλλο θα ζορίζεται..
Τα strom τα απέκλεισα λόγο εμφάνισης..
Έχω βρει το Shiver του 2009 στα 3600 ευρώ με 5350 Χιλ κ το kawasaki versys 650 του 2018 με 5560 Χιλ στα 5600 ευρώ..
Μην σας παραξενευουν τα Χιλ κ οι τιμές. Είναι Γερμανία.. Οποιαδήποτε πληροφορία για αναρτήσεις, αξιοπιστία, άνεση, φόρτωμα, κατανάλωση βενζίνης κτλ θα μου είναι πολύ χρήσιμη.. Ευχαριστώ!!

lleonidas
07/08/2019, 01:53
Γεια σου φάτσα!
Λιγάκι αταίριαστο αλλά ωραίο δίλημμα!Προσωπικά συμπαθώ αρκετά το τελευταίο versys, έχει ιδανική θέση οδήγησης για τα δικά μου γούστα και το δικό μου σώμα.Επίσης έχει πολύ ωραίο μοτεράκι.Και το shiver όμως δεν είναι κακό, το βρίσκεις και σε συμπαθητικές τιμές διότι τα περισσότερα aprliia δεν κρατούν υψηλές μεταπωλητικές αξίες.
Αν κατάλαβα καλά ζεις στη Γερμανία.Προ μηνών υπήρχε μια ελληνική αγγελία για ένα shiver 900 στο εύρος τιμών που ψάχνεις...δες μήπως και εκεί υπάρχει κάτι αντίστοιχο, είναι πολύ μεγάλη αγορά η γερμανική, όλο και κάποιο θα πετύχεις.

fatsas35
07/08/2019, 03:49
Γεια σου φάτσα!
Λιγάκι αταίριαστο αλλά ωραίο δίλημμα!Προσωπικά συμπαθώ αρκετά το τελευταίο versys, έχει ιδανική θέση οδήγησης για τα δικά μου γούστα και το δικό μου σώμα.Επίσης έχει πολύ ωραίο μοτεράκι.Και το shiver όμως δεν είναι κακό, το βρίσκεις και σε συμπαθητικές τιμές διότι τα περισσότερα aprliia δεν κρατούν υψηλές μεταπωλητικές αξίες.
Αν κατάλαβα καλά ζεις στη Γερμανία.Προ μηνών υπήρχε μια ελληνική αγγελία για ένα shiver 900 στο εύρος τιμών που ψάχνεις...δες μήπως και εκεί υπάρχει κάτι αντίστοιχο, είναι πολύ μεγάλη αγορά η γερμανική, όλο και κάποιο θα πετύχεις.

Γειά σου φίλος! Ευχαριστώ για την απάντηση.. Το Shiver 750 GT μου είναι αρκετό από άποψη κυβικών κ δύναμης οπότε δεν ψάχνομαι γ το 900.. Η θέση του versys είναι ψηλά? Γτ μου αρέσει να οδηγαω ψηλά. (motardakias χρόνια.

doctoras
07/08/2019, 08:03
Κοιτα εαν σε αυτον το κινητήρα του βερσις δεν ειχε ακουστεί για το ενδεχόμενο καρφωμα βαλβιδας θα ελεγα οκ το ιαπωνικο προεχει σε μακροζωία.
Ομως λαμβανοντας υπόψη το παραπανω και την στρουθοκαμηλιστικη υποστηριξη της Kawasaki europe θα προτεινα shiver gt γιατι σιγουρα ειναι πανεμορφο κλασικη ιταλικη σχεδίαση, περιφερειακα πολυ υψηλότερα απο τον μεσο της κατηγοριας και καλα εξοπλισμένο. Το μοτερ ειναι οριακα πιο γρηγορο απο του βερσις ομως με περισσοτερη ροπη και διαθεση απο χαμηλα

lleonidas
07/08/2019, 08:12
Γειά σου φίλος! Ευχαριστώ για την απάντηση.. Το Shiver 750 GT μου είναι αρκετό από άποψη κυβικών κ δύναμης οπότε δεν ψάχνομαι γ το 900.. Η θέση του versys είναι ψηλά? Γτ μου αρέσει να οδηγαω ψηλά. (motardakias χρόνια.

Καλημέρα, να είσαι καλά!
Ψηλά δε μου φαίνεται, εγώ "χώνομαι" στο κάθισμα του και εφαρμόζω τέλεια αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι για'σένα, καλό θα είναι να πας εσύ να το καβαλήσεις έστω στατικά :)
Είσαι σταθερά προσανατολισμένος σε αυτά τα δύο μοντέλα ή ανοιχτός σε προτάσεις;

πυξιδας990
07/08/2019, 11:59
το gt να παρεις που εχει abs και το μινι φαιρινγκ..
το 750 μοτερ του απριλια ειναι πολυ αξιοπιστο και για 750 κυβικα δεν ειναι πιεσμενο.
το μοτερ αυτο στις διαφορες εκδοσεις του,shiver-shiver gt-dorso βγαζει περιπου 77-78 αλογα τροχο,οποτε δεν το λες και πιεσμενο για 750

Bob_o_mastoras
07/08/2019, 12:26
Tα ηλεκτρικα του ομως????

fatsas35
07/08/2019, 13:01
Κοιτα εαν σε αυτον το κινητήρα του βερσις δεν ειχε ακουστεί για το ενδεχόμενο καρφωμα βαλβιδας θα ελεγα οκ το ιαπωνικο προεχει σε μακροζωία.
Ομως λαμβανοντας υπόψη το παραπανω και την στρουθοκαμηλιστικη υποστηριξη της Kawasaki europe θα προτεινα shiver gt γιατι σιγουρα ειναι πανεμορφο κλασικη ιταλικη σχεδίαση, περιφερειακα πολυ υψηλότερα απο τον μεσο της κατηγοριας και καλα εξοπλισμένο. Το μοτερ ειναι οριακα πιο γρηγορο απο του βερσις ομως με περισσοτερη ροπη και διαθεση απο χαμηλα

Έχω διαβάσει για τα περιστατικά με τις βαλβίδες.. Έχει γίνει κ στα versys τρίτης γενιάς? Ναι το gt είναι πανέμορφο το άτιμο αν κ εξίσου μου αρέσει κ το versys 3ης γενιάς.. Γνωρίζεις κάτι για άνεση οδήγησης, συνεπιβάτη αλλά κ φόρτωμα? Επίσης απο κάλυψη αέρα νομίζω υπολείπεται σε σχέση με το versys αν δεν κάνω λάθος..

fatsas35
07/08/2019, 13:04
Καλημέρα, να είσαι καλά!
Ψηλά δε μου φαίνεται, εγώ "χώνομαι" στο κάθισμα του και εφαρμόζω τέλεια αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι για'σένα, καλό θα είναι να πας εσύ να το καβαλήσεις έστω στατικά :)
Είσαι σταθερά προσανατολισμένος σε αυτά τα δύο μοντέλα ή ανοιχτός σε προτάσεις;

Θα πάω να το κάνω κ test ride.. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αν κ στα θέλω μου νομίζω ότι εμφανισιακά έχουν μείνει αυτά τα 2 μηχανάκια.. Φυσικά είμαι ανοιχτός να ακούσω.. Ίσως ξέχασα κάποιο :D

fatsas35
07/08/2019, 13:08
το gt να παρεις που εχει abs και το μινι φαιρινγκ..
το 750 μοτερ του απριλια ειναι πολυ αξιοπιστο και για 750 κυβικα δεν ειναι πιεσμενο.
το μοτερ αυτο στις διαφορες εκδοσεις του,shiver-shiver gt-dorso βγαζει περιπου 77-78 αλογα τροχο,οποτε δεν το λες και πιεσμενο για 750

Το έχεις οδηγησει? Έχω διαβάσει γ το μοτερακι του ότι είναι καλό.. Γιαυτό κ μπήκα σε σκέψεις.. Με προβληματίζει όμως η άνεση το φόρτωμα κ τα ηλεκτρικά.. Δεν γνωρίζω κάτι για αυτά.. Αν έχεις κάποια παραπάνω πληροφορία ευπροσδεκτη

fatsas35
07/08/2019, 13:10
Tα ηλεκτρικα του ομως????
Έχει ακουστεί ότι βγάζει προβλήματα το Shiver συγκεκριμένα? Η το εννοείς γενικά για τα ιταλικά που ξέρω ότι σε σχέση με τα Japan έχουν τα θεματακια τους..

Bob_o_mastoras
07/08/2019, 13:23
Ναι το Shiver συγκεκριμενα. Ψαξε εδω, εχουν γραφτει κατα καιρους ή εναλακτικα στο aprilia bikers οπου θα λενε ολοι ναι παρ'το ειναι τελειο απλα εχει αυτα τα 5000 μικρα θεματακια.. :lol:

lleonidas
07/08/2019, 14:27
Θα πάω να το κάνω κ test ride.. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αν κ στα θέλω μου νομίζω ότι εμφανισιακά έχουν μείνει αυτά τα 2 μηχανάκια.. Φυσικά είμαι ανοιχτός να ακούσω.. Ίσως ξέχασα κάποιο :D

Είναι καλές επιλογές, αρκεί να ελεγχθούν πριν από την αγορά.Και ναι, εννοείται να πας για το test ride :)
Τώρα από extra προτάσεις...Tiger 800, NC 750, ίσως και fazer 800.

fatsas35
07/08/2019, 14:50
Είναι καλές επιλογές, αρκεί να ελεγχθούν πριν από την αγορά.Και ναι, εννοείται να πας για το test ride :)
Τώρα από extra προτάσεις...Tiger 800, NC 750, ίσως και fazer 800.
Το tiger 800 ενδιαφέρον μηχανάκι.. Μου αρέσει συνολικά αν κ δεν μ αρέσει το μούτρο του.. Κοιτάω όμως μηχανάκια μέχρι 10000 Χιλ το πολύ κ tiger σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα Χιλ δεν υπάρχει εκτός από ένα που δεν μ αρέσει το χρώμα.. Το NC οικονομικό αλλά δεν μ αρέσει εμφανισιακά κ είναι κ μικροκαμωμενο.. Το fazer 800 ωραίο εργαλείο αλλά 4κυλινδρο..Προτιμω 2κυλινδρο μέχρι κ 3κυλινδρο βαριά...

fatsas35
07/08/2019, 14:50
Ναι το Shiver συγκεκριμενα. Ψαξε εδω, εχουν γραφτει κατα καιρους ή εναλακτικα στο aprilia bikers οπου θα λενε ολοι ναι παρ'το ειναι τελειο απλα εχει αυτα τα 5000 μικρα θεματακια.. :lol:

Ωχ.. Δεν είμαι για τετοια....

costas_versys
07/08/2019, 15:03
Πάρε το Versys

lleonidas
07/08/2019, 15:23
Το tiger 800 ενδιαφέρον μηχανάκι.. Μου αρέσει συνολικά αν κ δεν μ αρέσει το μούτρο του.. Κοιτάω όμως μηχανάκια μέχρι 10000 Χιλ το πολύ κ tiger σε αυτά τα λεφτά με αυτά τα Χιλ δεν υπάρχει εκτός από ένα που δεν μ αρέσει το χρώμα.. Το NC οικονομικό αλλά δεν μ αρέσει εμφανισιακά κ είναι κ μικροκαμωμενο.. Το fazer 800 ωραίο εργαλείο αλλά 4κυλινδρο..Προτιμω 2κυλινδρο μέχρι κ 3κυλινδρο βαριά...

Και πολύ καλά κάνεις, το ίδιο θα προτιμούσα και εγώ για τη χρήση που προορίζεται.
Τα έχεις τακτοποιημένα στο μυαλό σου και πιστεύω πως θα κάνεις σωστή επιλογή, αρκεί να σταθείς λίγο τυχερός και με το μεταχειρισμένο που θα επιλέξεις !

fatsas35
07/08/2019, 15:53
Πάρε το Versys

Από ότι καταλαβαίνω από το όνομα είσαι κάτοχος.. Μπορείς να μου πεις κάποιες πληροφορίες για το μηχανάκι? Άνεση, ροπή, αναρτήσεις κτλ..

MG-KTiNoS
07/08/2019, 17:22
Και για τα 2 έχουν ακουστεί πολλά για την αξιοπιστία τους και σοβαρά.
Εγώ θα σε συμβούλευα κάτι άλλο ν αγωράσεις

Bob_o_mastoras
07/08/2019, 17:26

Πόσο έχει; Μόνο φράγκα εφτά. Αφού το θέλεις, πάρτο. :whistle:

costas_versys
07/08/2019, 17:32
Τι πληροφορίες αναζητάς?
Για την άνεση, το Versys έχει πολύ καλή θέση οδήγησης, οδηγείς σε όρθια στάση και σέλα είναι άνετη αλλά με σχετικά ψηλά τοποθετημένους μαρσιπιέδες.
Η ροπή έρχεται χαμηλά λόγω το 2κυλ κινητήρα. Εγώ κατά 90% (συνθήκες πόλης) το δουλεύω μεταξύ 2.000-4.000 στροφές (με κοκκινο >10.000) και είναι δυνατό. Εϊναι επίσης σβέλτο λόγω πολύ χαμηλού μετατρόχιου.
Για τις αναρτήσεις θα έλεγα ότι σε εμένα τουλάχιστον λειτουργούν υποδειγματικά όπως και τα φρένα.

fatsas35
07/08/2019, 19:27
Και για τα 2 έχουν ακουστεί πολλά για την αξιοπιστία τους και σοβαρά.

Για το versys άκουσα γ βαλβίδες στα 2ης γενιάς σε κάποια κομμάτια.. Έχεις ακούσει κάτι για τα 3ης?Δεν έχω κ πολλές επιλογές σύμφωνα με αυτά που ζητάω...

Bob_o_mastoras
07/08/2019, 19:29
Μεχρι ποσα διαθετεις?

fatsas35
07/08/2019, 19:30
Τι πληροφορίες αναζητάς?
Για την άνεση, το Versys έχει πολύ καλή θέση οδήγησης, οδηγείς σε όρθια στάση και σέλα είναι άνετη αλλά με σχετικά ψηλά τοποθετημένους μαρσιπιέδες.
Η ροπή έρχεται χαμηλά λόγω το 2κυλ κινητήρα. Εγώ κατά 90% (συνθήκες πόλης) το δουλεύω μεταξύ 2.000-4.000 στροφές (με κοκκινο >10.000) και είναι δυνατό. Εϊναι επίσης σβέλτο λόγω πολύ χαμηλού μετατρόχιου.
Για τις αναρτήσεις θα έλεγα ότι σε εμένα τουλάχιστον λειτουργούν υποδειγματικά όπως και τα φρένα.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. Ο συνεπιβάτης είναι άνετος πίσω? Από άνεμοκαλυψη είσαι καλυμμένος να φανταστώ..

fatsas35
07/08/2019, 20:08
Μεχρι ποσα διαθετεις?
5700 ευρώ περίπου.. Το μπάτζετ είναι μέσα σε αυτο που ζητάω.. 2κιλυνδρο-3κιλυνδρο. Μεσαια κατηγορία.. Το θέμα είναι ότι εμφανισιακά αυτά τα 2 μου αρέσουν όπως κ η TREK 1130 το οποίο είναι έρωτας (αλλά αλκοόλα...) και το ΤRK το οποίο επίσης είναι πανέμορφο αλλά λίγο αδύναμο.. Αν το TRK ήταν 600-650 cc με 60-65 αλογάκια θα το είχα πάρει ασυζητητί..

πυξιδας990
07/08/2019, 20:24
εδω κατω ειχαμε shiver και εχουμε 2 dorsoduro με 30000 χλμ και 60000 χλμ..
προβληματα ουδεν..αν αλλοι ειχαν, πασο..

atom_smasher
07/08/2019, 20:37
Ναι μια χαρά η θέση οδήγησης του versys. Ορθιος αρκετα και βλεπεις μακρυα. Η συνεπιβατης εαν δεν είναι πολυ ψηλη θα κρύβεται σχετικά απο εσενα. Στα 2-4.000 Μια χαρά είναι. Και μπόλικη δύναμη παραπάνω, τηρουμένων των αναλογιών. Οικονομικο και Ευκολο και για ταξιδακια. Βαλιτσα πισω χωραει 2 κρανη η οριτζιναλ. βαλε χούφτες και μανιτάρια. Εμένα με γλίτωσαν απο έξοδα. Δεν μπορω να το συγκρινω με το απριλια. Ενα ψηλο στριτ με καμποσες τουριστικες ικανοτητες που εγω δεν εχω σχεδον καθολου χρησιμοποιήσει περα απο 3 ωρες ταξιδι... ανεμοκαλυψη εως τα 140 νομίζω είναι καλα με μαμα ζελατίνα. Αλλά δεν την εχω ψάξει και πολύ. Είμαι μετρίου αναστήματος, 1,73. 17,6 χλμ/λίτρο εχω μ.ο. με κυρίως εντός πόλεως μετακινήσεις. Εχω δει και 20 αλλά σε ανοιχτούς δρόμους, αλλά Γενικά η ζωή είναι μικρη για να μετράς τα πάντα με το σταγονόμετρο. Παρε οτι σε κάνει να χαμογελάς όταν το χαζεύεις.

fatsas35
07/08/2019, 21:14
Ναι μια χαρά η θέση οδήγησης του versys. Ορθιος αρκετα και βλεπεις μακρυα. Η συνεπιβατης εαν δεν είναι πολυ ψηλη θα κρύβεται σχετικά απο εσενα. Στα 2-4.000 Μια χαρά είναι. Και μπόλικη δύναμη παραπάνω, τηρουμένων των αναλογιών. Οικονομικο και Ευκολο και για ταξιδακια. Βαλιτσα πισω χωραει 2 κρανη η οριτζιναλ. βαλε χούφτες και μανιτάρια. Εμένα με γλίτωσαν απο έξοδα. Δεν μπορω να το συγκρινω με το απριλια. Ενα ψηλο στριτ με καμποσες τουριστικες ικανοτητες που εγω δεν εχω σχεδον καθολου χρησιμοποιήσει περα απο 3 ωρες ταξιδι... ανεμοκαλυψη εως τα 140 νομίζω είναι καλα με μαμα ζελατίνα. Αλλά δεν την εχω ψάξει και πολύ. Είμαι μετρίου αναστήματος, 1,73. 17,6 χλμ/λίτρο εχω μ.ο. με κυρίως εντός πόλεως μετακινήσεις. Εχω δει και 20 αλλά σε ανοιχτούς δρόμους, αλλά Γενικά η ζωή είναι μικρη για να μετράς τα πάντα με το σταγονόμετρο. Παρε οτι σε κάνει να χαμογελάς όταν το χαζεύεις.

Σε ευχαριστώ φίλος για τις πληροφορίες! Το πρόβλημα είναι ότι με κάνουν να χαμογελάω 3-4 :) γιαυτό κ αμφιταλαντευομαι.. Βράζω στο ζουμί μου.. Χάχα Κάθε 5 λεπτά αλλάζω γνώμη. Που θα πάει.. Θα καταλήξω κάπου :D

costas_versys
07/08/2019, 21:26
Οπως τα λέει ο απο πάνω είναι. Το Versys είναι το κλασικό Made in Japan εργαλείο. Καμία σκουριά, κανένα ηλεκτρολογικό και κανένα μηχανολογικό ή σχεδιαστικό θέμα. Στο δικό μου έχω αλλάξει μπαταρία, σελόπανο, ρουλεμάν τιμονιού, δισκόπλακες και αμέτρητα ελαστικά στα 110.000 χιλιόμετρα μέχρι σήμερα και δεν με άφησε ΠΟΤΕ, δεν έχει χαλαρώσει μια βίδα και δεν έχει βγάλει καμία μα καμία βλάβη. Οδηγικά, παίρνει μεγάλες κλίσεις που δεν φοβίζουν και με τα κατάλληλα ελαστικά είναι απολαυστικό στα στροφηλίκια. Εαν έχεις απαιτήσεις, τα φρένα θα σου φανούν λίγο ελαστικά και εαν θες ποιό νευρική συμπεριφορά θα πρέπει να ανεβάσεις στροφές αλλά και να συνηθίσεις τις κοντές σχέσεις του.

Versys να πάρεις και θα με θυμηθείς

atom_smasher
07/08/2019, 22:19
Εντάξει σε καταλαβαίνω, αν και εγω Δεν είχα καμία αμφιταλαντεύση. Ο ΣΤΟΧΟΣ απο την αρχή ηταν το versys 3ης γενιάς το οποίο καλύπτει 100% τις ανάγκες μου, απλά τσέκαρα το mt07 (tracer πολλά τα λεφτά εδω), nc 750, (μιεχ..) βρηκα μια ευκαιρια και το χτύπησα. Αλλιως λεφτα να ειχαμε να αλλαζουμε καθε μηνα. Το trk ίσως να ειναι αδύναμο αλλά τιμη εξαιρετική και η αντιπροσωπεία εδω -ΔΑΝΙΑ-φαίνεται σοβαρη να το στηρίξει. Απριλια και λοιπές ιταλικές ονειρώξεις ίσως σε επόμενο στάδιο για εμένα όταν θα με παίρνει οικονομικα Και οδηγικα. Καβαλησε τα παντως να παρεις μια γευση.

fatsas35
07/08/2019, 22:36
Εντάξει σε καταλαβαίνω, αν και εγω Δεν είχα καμία αμφιταλαντεύση. Ο ΣΤΟΧΟΣ απο την αρχή ηταν το versys 3ης γενιάς το οποίο καλύπτει 100% τις ανάγκες μου, απλά τσέκαρα το mt07 (tracer πολλά τα λεφτά εδω), nc 750, (μιεχ..) βρηκα μια ευκαιρια και το χτύπησα. Αλλιως λεφτα να ειχαμε να αλλαζουμε καθε μηνα. Το trk ίσως να ειναι αδύναμο αλλά τιμη εξαιρετική και η αντιπροσωπεία εδω -ΔΑΝΙΑ-φαίνεται σοβαρη να το στηρίξει. Απριλια και λοιπές ιταλικές ονειρώξεις ίσως σε επόμενο στάδιο για εμένα όταν θα με παίρνει οικονομικα Και οδηγικα. Καβαλησε τα παντως να παρεις μια γευση.

Το TRK είναι πανέμορφο μηχανάκι και είχα φάει σκάλωμα για καιρό.. Έκανα test ride το TRK X.. Μου άρεσε πολύ.. Γαματος ήχος.. Φρένα.. Πηρουναρα. Λίγο βαρύ αλλά οκ.. Βρήκα του 2019 το απλό όχι το Χ με 100 Χιλ 4850 ευρώ.. Μπήκε όμως λίγο και η λογική ότι με γυναίκα πίσω κ φορτωμένο θα ζορίζεται.. Αν ήταν λίγο πιο δυνατό θα έδινε πόνο..
Έκλεισα τελικά πριν λίγο το versys του 2018 με 5530 Χιλ περίπου ένα χρόνο εργοστασιακή εγγύηση στα 5600 από 5800..Πολυ ευχαριστημένος με αυτή την αγορά.. Με το TRK θα συναντηθούμε σίγουρα στο μέλλον.. Όταν βάλουν κ πιο δυνατό κινητήρα.. Άκουσα τέλος του 2019 θα γίνει.. Δεν ξέρω αν ισχύει..

fatsas35
07/08/2019, 22:38
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?dam=0&fe%21=EXPORT&fr=2017%3A&id=279584871&mk=13100&ms=13100%3B%3B%3BVersys650&s=Motorbike&scopeId=MB&t=Versys650&vc=Motorbik Αυτό είναι το μοτορι.. Ελπίζω αύριο το απόγευμα να το έχω στην κατοχή μου :D

lleonidas
07/08/2019, 23:06
Ωραίος ο φάτσας!Με το καλό να παραλάβεις φίλε, θα το καταευχαριστηθείς :)

Bob_o_mastoras
07/08/2019, 23:22
MT 09! :smokin:

fatsas35
07/08/2019, 23:54
Ωραίος ο φάτσας!Με το καλό να παραλάβεις φίλε, θα το καταευχαριστηθείς :)
Ευχαριστω πολύ φίλος!!Το πιστεύω ότι είναι ακριβώς ότι έψαχνα.. :D

fatsas35
07/08/2019, 23:55
MT 09! :smokin:

Αν πήγαινα σε γυμνό θα χτυπούσα το benelli TNT 899 η το MV Agusta Brutalle.. Αλητεία οι Ιταλοί...

lleonidas
08/08/2019, 00:45
Ευχαριστω πολύ φίλος!!Το πιστεύω ότι είναι ακριβώς ότι έψαχνα.. :D

Ναι, είναι καλό!Παραλίγο να γίνω και εγώ κάτοχος πρόσφατα που άλλαξα μοτοσυκλέτα αλλά έγειρα αλλού...την επόμενη φορά ίσως!
Πόσα χρόνια εγγύηση δίνει εκεί η Kawa;Εδώ τρέχει μια προσφορά και δίνει 4.

fatsas35
08/08/2019, 02:19
Ναι, είναι καλό!Παραλίγο να γίνω και εγώ κάτοχος πρόσφατα που άλλαξα μοτοσυκλέτα αλλά έγειρα αλλού...την επόμενη φορά ίσως!
Πόσα χρόνια εγγύηση δίνει εκεί η Kawa;Εδώ τρέχει μια προσφορά και δίνει 4.

Τι μηχανή είχες και ποια πήρες? Το παλικάρι μου είπε ότι έχει άλλον ένα χρόνο οπότε συνολικά λογικά 2 χρόνια εγγύηση..

Kickstart
08/08/2019, 08:13
μπες οπωσδηποτε στο φορουμ των apriliaνων να διαβασεις για το shiver...το κοιταγα κι εγω το gt και μαλιστα ειχα βρει ενα ολομαυρο σε εξαιρετικη τιμη αλλα μολις διαβασα για υγρασιες στο κοντερ προβληματα στα ηλεκτρικα αλυτες διαρροες υγρων φρενων απο τα καπακια των δοχειων και καποια αλλα κουλα σε αλλα μοντελα της εταιρειας οπως ακόμα και φωτια κατω απο τη σελα σε ντορσοντουρο ε καπου το πηρα αλλιως και κοιταξα αλλου...

το νου σου...μην βιαστείς...δεν ειναι φυσικα ολα τα απριλια για πεταμα...αλλα οσο να ναι ενα προβληματισμο στον δημιουργει η συχνότητα των κουλών περιστατικών που ακούγονται για τα μοντέλα της εταιρείας.

fatsas35
08/08/2019, 16:43
μπες οπωσδηποτε στο φορουμ των apriliaνων να διαβασεις για το shiver...το κοιταγα κι εγω το gt και μαλιστα ειχα βρει ενα ολομαυρο σε εξαιρετικη τιμη αλλα μολις διαβασα για υγρασιες στο κοντερ προβληματα στα ηλεκτρικα αλυτες διαρροες υγρων φρενων απο τα καπακια των δοχειων και καποια αλλα κουλα σε αλλα μοντελα της εταιρειας οπως ακόμα και φωτια κατω απο τη σελα σε ντορσοντουρο ε καπου το πηρα αλλιως και κοιταξα αλλου...

το νου σου...μην βιαστείς...δεν ειναι φυσικα ολα τα απριλια για πεταμα...αλλα οσο να ναι ενα προβληματισμο στον δημιουργει η συχνότητα των κουλών περιστατικών που ακούγονται για τα μοντέλα της εταιρείας.

Γειά σου φίλος.. Δεν θα πάρω το Shiver gt.. Είχα κλείσει το versys αλλά το ακύρωσα και τελικά θα πάρω το TRK 502..Θα κάνω έναν συμβιβασμό στα άλογα αλλά μου αρέσει τόσο εξωτερικά που δεν μπορώ να αντισταθώ.. Είναι και καινούργιο.. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

Bob_o_mastoras
08/08/2019, 17:12
Γειά σου φίλος.. Δεν θα πάρω το Shiver gt.. Είχα κλείσει το versys αλλά το ακύρωσα και τελικά θα πάρω το TRK 502..Θα κάνω έναν συμβιβασμό στα άλογα αλλά μου αρέσει τόσο εξωτερικά που δεν μπορώ να αντισταθώ.. Είναι και καινούργιο.. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

Οχιιιιι!!! Ελεος!!!! Μην παρεις τον Κινεζο!!!!

fatsas35
08/08/2019, 17:59
Οχιιιιι!!! Ελεος!!!! Μην παρεις τον Κινεζο!!!!

Όλοι Κινέζοι Ταυλανδοι κ Ινδοί είναι φίλος.. Τπτ πλέον δεν κατασκεύαζεται Ιαπωνία.. Να σου πω κ γ τα ευρωπαϊκά κ τα ιαπωνικά. Διάβασα για το versys οτι κάποια βάρεσαν βαλβίδες.. Μαγκωθηκα..Το Shiver προβληματάκια..Το KTM που είχα προβλήματα.. Το KLX650 που είχα παλιά επίσης θέματα.. Το FZ1 πηνία.. κτλ..
Το benelli είναι ιταλικό που κατασκεύαζεται στην Κίνα.. Όπως το versys ταυλανδη τα ΚΤΜ Ινδία κτλ..
Έχει ένα μοτερακι λίγο αδύναμο αλλά ελαστικό κ λογικά αξιόπιστο.. Έχει φρενάρες, πηρουναρα, είναι φουλ έξτρα με ικανοποιητικα πλαστικά.. Μόνο το φινίρισμα στο πλαίσιο δεν μ άρεσε..
Θα το πάρω 4850 ευρώ με 100 Χιλ κ 2 χρόνια εγγύηση.. (Αν δεν το προλάβει κάποιος μέχρι την Δευτέρα).. Δεν είναι άσχημη η τιμή για αυτά που προσφέρει..

Bob_o_mastoras
08/08/2019, 19:26
Όλοι Κινέζοι Ταυλανδοι κ Ινδοί είναι φίλος.. Τπτ πλέον δεν κατασκεύαζεται Ιαπωνία.. Να σου πω κ γ τα ευρωπαϊκά κ τα ιαπωνικά. Διάβασα για το versys οτι κάποια βάρεσαν βαλβίδες.. Μαγκωθηκα..Το Shiver προβληματάκια..Το KTM που είχα προβλήματα.. Το KLX650 που είχα παλιά επίσης θέματα.. Το FZ1 πηνία.. κτλ..
Το benelli είναι ιταλικό που κατασκεύαζεται στην Κίνα.. Όπως το versys ταυλανδη τα ΚΤΜ Ινδία κτλ..
Έχει ένα μοτερακι λίγο αδύναμο αλλά ελαστικό κ λογικά αξιόπιστο.. Έχει φρενάρες, πηρουναρα, είναι φουλ έξτρα με ικανοποιητικα πλαστικά.. Μόνο το φινίρισμα στο πλαίσιο δεν μ άρεσε..
Θα το πάρω 4850 ευρώ με 100 Χιλ κ 2 χρόνια εγγύηση.. (Αν δεν το προλάβει κάποιος μέχρι την Δευτέρα).. Δεν είναι άσχημη η τιμή για αυτά που προσφέρει..

Τι να πω... :rolleyes:
Δεν σας καταλαβαινω οσους παιρνετε αυτα τα μηχανακια και μαλλον δεν θα σας καταλαβω ποτε..

Οπως και να εχει καλοριζικο και καλοταξιδο και μακαρι να βγω ψευτης.

doctoras
08/08/2019, 21:49
Δεν σας καταλαβαινω οσους παιρνετε αυτα τα μηχανακια και μαλλον δεν θα σας καταλαβω ποτε..

Εγω θεωρώ οτι παρα τα οποια τερτίπια εχει βγει καλο (για τα λεφτα του παντα), το μεγαλο μερίδιο στην Ευρώπαικη αγορα σημαίνει κατι, αν υπηρχαν σοβαρα θεματα θα βρωμούσε..

Καλορίζικο φίλος να το χαρεις
Βαλε φώτο

fatsas35
09/08/2019, 03:53

Σιγά σιγά αλλάζει η αγορά φίλος.. Όπως τότε που μπήκανε οι Ιάπωνες κ λέγανε όλοι τι είναι αυτοί? Μόνο Ευρώπη.. Το μηχανάκι αν το κάνεις βόλτα θα δεις ότι είναι τίμιο για τα λεφτά του κ κάτι παραπάνω.. Καταλαβαίνω την αντίδραση λόγο καταγωγής αλλά άλλο που κατασκεύαζεται κάτι κ άλλο τι είναι.. Το versys 300x πχ είναι ταυλανδος αν δεν κάνω λάθος.. Το κοίταξα κ αυτό κ μου φάνηκε πολύ ποιοτικό.. Άρα δεν πλέον κ μεγάλη σημασία που κατασκεύαζεται κάθε μηχανάκι αλλά τι σου δίνει..
ΥΓ. Ξέχασα τα gsxr που σκορπαγανε τα πλαίσια..

fatsas35
09/08/2019, 03:55
Εγω θεωρώ οτι παρα τα οποια τερτίπια εχει βγει καλο (για τα λεφτα του παντα), το μεγαλο μερίδιο στην Ευρώπαικη αγορα σημαίνει κατι, αν υπηρχαν σοβαρα θεματα θα βρωμούσε..

Καλορίζικο φίλος να το χαρεις
Βαλε φώτο

Ευχαριστω φιλαράκι!! Αν κ ακόμα κ τώρα που γράφω αμφιταλαντευομαι.. Μια αποφασίζω μια το γυρνάω.. Χεχε Όπως κ να έχει ότι κ να πάρω θα βάλω φωτός.. Να σαι καλα

Kickstart
09/08/2019, 08:31
με το καλό φίλε.

να μην μας ξεχασεις μετα την αγορά..

να μας λες εντυπωσεις (οταν περασει ο πρωτος καιρος με τα μέλια) και να βαζεις καμια φωτο να παιρνουμε ματι εμεις οι ματακηδες..

sapila racing
09/08/2019, 13:35
Όλοι Κινέζοι Ταυλανδοι κ Ινδοί είναι φίλος.. Τπτ πλέον δεν κατασκεύαζεται Ιαπωνία..

Κάνεις λάθος. :nono:
Πολλές μοτο κατασκευάζονται στην Ιαπωνία εξ ολοκλήρου, απλά ειναι πιο ακριβές οι Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες απο τις κινέζικες και ειναι φυσιολογικό.
Οι Ιάπωνες κατασκευαστές φτιάχνουν αρκετές low budget μοτοσυκλέτες σε αλλες χώρες, κάνουν και συναρμολόγηση κάποια μοντέλα στην Ευρώπη για να βγαίνουν φτηνότερα λόγω δασμών, αλλά συνεχίζουν και φτιάχνουν και στην Ιαπωνία φυσικά.

Μακάρι να σου βγεί καλή η TRK και να την ευχαριστηθείς.
Αυτό που έχει κάνει 100 χλμ πως προκύπτει, εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο. Τα μηχανάκια που έχουν για test rides δεν πωλούνται τόσο νωρίς.

fatsas35
09/08/2019, 15:24
Κάνεις λάθος. :nono:
Πολλές μοτο κατασκευάζονται στην Ιαπωνία εξ ολοκλήρου, απλά ειναι πιο ακριβές οι Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες απο τις κινέζικες και ειναι φυσιολογικό.
Οι Ιάπωνες κατασκευαστές φτιάχνουν αρκετές low budget μοτοσυκλέτες σε αλλες χώρες, κάνουν και συναρμολόγηση κάποια μοντέλα στην Ευρώπη για να βγαίνουν φτηνότερα λόγω δασμών, αλλά συνεχίζουν και φτιάχνουν και στην Ιαπωνία φυσικά.

Μακάρι να σου βγεί καλή η TRK και να την ευχαριστηθείς.
Αυτό που έχει κάνει 100 χλμ πως προκύπτει, εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο. Τα μηχανάκια που έχουν για test rides δεν πωλούνται τόσο νωρίς.

Μπορεί να κάνω κ λάθος κ να μην φτιάχνονται όλα αλλά πολλα. Το point δεν είναι αυτό όμως.. Είναι ότι σημασία δεν έχει το που φτιάχνεται κάπου αλλά τι προδιαγραφές έχει και τι ποιότητα.. Το Honda cb500x πχ που είναι ανταγωνιστής δεν φτιάχνεται στην Ιαπωνία.. Και όμως φαίνεται ποιοτικό μηχανάκι.. Το ίδιο κ το versys x κτλ..
Το TRK είναι από έμπορο κ εδώ στην Γερμανία πουλάνε πολλά μηχανάκια με 100 με 500 με 1000 Χιλ..

fatsas35
09/08/2019, 15:33
με το καλό φίλε.

να μην μας ξεχασεις μετα την αγορά..

να μας λες εντυπωσεις (οταν περασει ο πρωτος καιρος με τα μέλια) και να βαζεις καμια φωτο να παιρνουμε ματι εμεις οι ματακηδες..

Χάχα σε ευχαριστώ φίλος!! Θα βάλω φωτός ναι από την ταυλιαρα..

katsar
09/08/2019, 15:57
Με ένα τύπο που μίλησα πριν λίγες ημέρες στο φερυμποτ άκουσα καλά λόγια γενικά,βέβαια ποιος θα πει κακό λόγο για το μοτέρ του,άλλη ιστορία αυτή.
Αρκετά εμφανίσιμο για αυτό που είναι,το μόνο που δεν μου άρεσε ο τρόπος που ακουγόταν όταν μαρσάριζε,η γνωστή ηλεκτρική σκούπα αλλά μάλλον όλα τα καινούργια έτσι ακούγονται πάνω κάτω.

doctoras
09/08/2019, 16:26
Με ένα τύπο που μίλησα πριν λίγες ημέρες στο φερυμποτ άκουσα καλά λόγια γενικά,βέβαια ποιος θα πει κακό λόγο για το μοτέρ του,άλλη ιστορία αυτή.
Αρκετά εμφανίσιμο για αυτό που είναι,το μόνο που δεν μου άρεσε ο τρόπος που ακουγόταν όταν μαρσάριζε,η γνωστή ηλεκτρική σκούπα αλλά μάλλον όλα τα καινούργια έτσι ακούγονται πάνω κάτω.

Ενταξει και ο ηχος υποκειμενικός δεν λεω...ομως ρε φιλε ενα απο τα μεγαλα αβανταζ τους στα μπενελι ειναι ο ηχος, ειδικά αυτος ο δικυλινδρος 270μοιρων ακούγεται σε τρικυλινδρο triumph..!

katsar
09/08/2019, 16:33
Όντως υποκειμενικός αλλά τι να πω,με νεκρά και ξερογκαζιές σαν αλυσοπρίονο το άκουγα :(

fatsas35
09/08/2019, 16:38
Όντως υποκειμενικός αλλά τι να πω,με νεκρά και ξερογκαζιές σαν αλυσοπρίονο το άκουγα :(

Με πρόλαβε ο doctoras.. Ο ήχος του είναι από τα δυνατά του σημεία.. Το άκουσες καλά? Έχω βρει κ μια εξατμισαρα να βάλω που θα την κάνει ακόμα πιο ταυλα..

fatsas35
09/08/2019, 16:40
https://m.youtube.com/watch?v=8GzVYUcpdR0

katsar
09/08/2019, 16:40
Εντάξει,ας μην κολλήσουμε εκεί,προφανώς και ένα Versys το ίδιο θα ακουγόταν στα αυτιά μου,δεν είναι καν μειονέκτημα,γεροντοπαραξενιές οκ.
Ας σταθούμε στο ότι ταξιδιάρης τύπος μου είπε καλά λόγια,με γεια σου επίσης :beer:

Edit ε ναι καμία σχέση.Προφανώς οι γιουρο4 εξατμίσεις κάνουν την ζημιά.

fatsas35
09/08/2019, 16:50
Εντάξει,ας μην κολλήσουμε εκεί,προφανώς και ένα Versys το ίδιο θα ακουγόταν στα αυτιά μου,δεν είναι καν μειονέκτημα,γεροντοπαραξενιές οκ.
Ας σταθούμε στο ότι ταξιδιάρης τύπος μου είπε καλά λόγια,με γεια σου επίσης :beer:

Edit ε ναι καμία σχέση.Προφανώς οι γιουρο4 εξατμίσεις κάνουν την ζημιά.

Δεν την πήρα ακόμα αλλά σε ευχαριστώ προκαταβολικά!! :D Δεν περνάνε οι μέρες.. Μέχρι την Δευτέρα θα μου βγει η ψυχή.. Χάχα

doctoras
09/08/2019, 17:07
προφανώς και ένα Versys το ίδιο θα ακουγόταν στα αυτιά μου,δεν είναι καν μειονέκτημα,γεροντοπαραξενιές οκ.

Edit ε ναι καμία σχέση.Προφανώς οι γιουρο4 εξατμίσεις κάνουν την ζημια.

Φιλε για πολλούς ο ήχος ειναι το ήμισυ του παντός. Ο λογος που πολλοί αγοραζουμε ακομη Ι4 κινητηρες ειναι ο ηχος παρα το πρόσθετο βάρος και την επιπλέον συντήρηση.

Παρεμπιπτόντως ο ηχος του βερσυς 650 ακουγεται και ακουγοταν(ευρο3)ως ηπιότερο μεν μονοκυλινδρο δε, λογο του 360 στροφαλου
https://youtu.be/XfW0jrcllqU

Ενω απο την αλλη ο ηχος του I4 του βερσις 1000 αλλη φαση!
https://youtu.be/yatSRZV-AYg

Τα benelli ηχητικά, ειναι καταπληκτικά!

katsar
09/08/2019, 23:27
Να αναφέρω ότι και εγώ τέτοιο 2 κύλινδρο με 270 μοίρες οδηγάω αν και περασμένων δεκαετιών ,μάλλον συνήθισα τα μπουριά.

fatsas35
13/08/2019, 12:06
Καλησπέρα παιδιά! Τελικά έκλεισα το TRK X ζελατίνα σε άσπρο χρώμα.. Μουναρος.. :D Πέμπτη θα πάω να το πάρω και θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις.. 5900 ευρώ.. Πολυ καλή τιμή πιστεύω για αυτά που δίνει..

Panos76
13/08/2019, 23:42
Πολύ όμορφο μηχανάκι! Το είχα πετύχει πρίν λίγες μέρες παρκαρισμένο και έδειχνε τεράστιο.

Με το καλό να παραλάβεις!

fatsas35
14/08/2019, 03:30
Πολύ όμορφο μηχανάκι! Το είχα πετύχει πρίν λίγες μέρες παρκαρισμένο και έδειχνε τεράστιο.

Με το καλό να παραλάβεις!

Ευχαριστω πολύ φίλος!! :)

doctoras
14/08/2019, 06:53
Καλορίζικο να ειναι! Κερνας φωτο

fatsas35
14/08/2019, 09:46
Καλορίζικο να ειναι! Κερνας φωτο
Ευχαριστω πολύ φίλος! :) Θα ανεβάσω φωτός ναι κ πρώτες εντυπώσεις... Πως ανεβάζω φωτός όμως?

doctoras
14/08/2019, 15:27
Ευχαριστω πολύ φίλος! :) Θα ανεβάσω φωτός ναι κ πρώτες εντυπώσεις... Πως ανεβάζω φωτός όμως?
Ειναι πολυ απλο κατεβάζεις μια φωτο στον υπολογιστή σου και μετα την κανεις attach στο ποστ σου απο το συγκεκριμένο εικονίδιο εισαγωγης εικόνων

fatsas35
17/08/2019, 15:13
409208409209409210409211
Kalispera paidia!!To ergaleio to parelava kai eimai triseutixismenos!!:D Me pinakida x502 to eskasa:D

fatsas35
17/08/2019, 15:13
Ειναι πολυ απλο κατεβάζεις μια φωτο στον υπολογιστή σου και μετα την κανεις attach στο ποστ σου απο το συγκεκριμένο εικονίδιο εισαγωγης εικόνων

Euxaristw polu filos!:beer:

kyo
17/08/2019, 16:10
Πολύ όμορφο.Σκιστο στις βόλτες.:beer:

katsar
17/08/2019, 19:55
Μπράβο φίλε,ωραίο.Έτσι να χαμογελάς πάντα και καλές βόλτες μαζί του!!!!

Bob_o_mastoras
18/08/2019, 00:07
Kαλοριζικο καλοταξιδο και καλες βολτες!! :beer:

taisteal
18/08/2019, 00:23
Πολύ όμορφη μοτοσικλέτα
Καλόβολτη!

:beer::beer::beer:

fatsas35
18/08/2019, 09:31
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!! Να είστε όλοι καλά και να απολαμβάνετε τα μοτορια σας!! :D :D

Sebastian1980
18/08/2019, 09:54
Καλορίζικο φίλε. Καλά χιλιόμετρα πάνω στο εργαλείο.
Πολύ όμορφο το άσπρο χρώμα.
Περιμένουμε εντυπώσεις.

fatsas35
18/08/2019, 11:14
Καλορίζικο φίλε. Καλά χιλιόμετρα πάνω στο εργαλείο.
Πολύ όμορφο το άσπρο χρώμα.
Περιμένουμε εντυπώσεις.

Ευχαριστω πολύ φίλος! Η αλήθεια είναι ότι στην έκδοση Χ το άσπρο ξεχώριζε.. Στο απλό το γκρι μου άρεσε πιο πολύ..
Θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις από το μηχανάκι έχωντας κάνει 300 Χιλ..
Θετικα:
1.Αντικειμενικα πανέμορφο!! Όλοι έχουμε προσωπικό γούστο όμως όσοι το βλέπουν τους αρέσει πολύ..
2.Πολυ καλή θέση οδήγησης..
3.Σελαρα!Λες κ κάθεσαι στον καναπέ σου
4.Καλες αναρτήσεις με πηρουνι που δεν νιώθει..
5.Καλα φρένα..
6.Ομορφο όργανο ένδειξης ταχυτητων κ λοιπών.. Απλό κ όμορφο..
7.Τα έξτρα που φοράει από την μαμά του..
8.Ικανοποιητικη ροπή.. (τουλάχιστον για μένα)..
9.Ελαστικο μοτερακι που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις το μηχανάκι με 5η ταχύτητα στην πόλη με ελάχιστες στροφές..
10.Καυλωτικος ήχος..
11.Πολυ καλή προστασία από τον αέρα.. Είμαι 1.80 κ με καλύπτει στο 90% θα έλεγα.. Με ένα φρυδακι θα είναι τέλεια η προστασία αλλά κ έτσι είναι πολύ καλά..
12.Δυνατοτητα απενεργοποιησης του abs
13.Καλη ποιότητα κύλισης..

Αρνητικα:
1.Το φινίρισμα στο πλαίσιο.. (Αν κ του 2019 που πήρα εγώ είναι αρκετά βελτιωμενο)
2.Τα καλωδιακια για τα πίσω φλας είναι εκτεθημενα (Στο πρώτο σέρβις των 1000 Χιλ θα τα βάλω στην σιδερια)
3.Λιγο βαρύ αλλά προσωπικά δεν μου φάνηκε κ δεν με ενόχλησε..
4.Η κοντή κλιμάκωση των ταχυτητων έχουν ως αποτέλεσμα υψηλές στροφές όμως με ένα γραναζακι διορθώνεται αρκετά..
5.Δεν γνωρίζουμε αξιοπιστία.. Θα φανεί στον χρόνο..
Γενικό συμπέρασμα πάντα προσωπική μου αποψη (δέκτες όλες οι ενστάσεις) είναι ότι το μηχανάκι σου δίνει σε καλό επίπεδο αυτά για το οποίο φτιάχτηκε..
Θα σε πάει παντού άνετα και οικονομικά και είναι από τα καλύτερα vfm.. Αν είχε κ 10-15 αλογάκια παραπάνω θα ήταν τοπ.. Αλλά και έτσι καλά είναι..!
Αυτά για αρχή!
:D

Kickstart
19/08/2019, 08:49
κουκλα είναι.

καλά χλμ.

αν εγραφε bmw στο πλαϊ με αυτή την τιμή θα πουλούσε σα ζεστό ψωμί.

fatsas35
19/08/2019, 11:15
κουκλα είναι.

καλά χλμ.

αν εγραφε bmw στο πλαϊ με αυτή την τιμή θα πουλούσε σα ζεστό ψωμί.

Euxaristw polu filos!!:D Nomizw exei kanei polu kales pwlhseis pagkosmia..An apodeixtei kai axiopisto tha parei megalo meridio sthn agora..Eidika an vgaloune sthn agora k opws akougetai toTRK oxtakosari se kalh timh..

ptc
29/03/2020, 19:59
Για να μη χαλαω το αλλο θεμα που ανοιξες, θα σε ρωτησω εδω. Αν δεν ειναι δυσκολο να μας εγραφες δυο πραγματακια για το 502. Το θεμα σου και ο λογος που τη δινεις τοσο γρηγορα ηταν μονο η ελλειψη δυναμης του μοτερ; Γενικα ως κατοχος πώς την ειδες τη μηχανη;

fatsas35
29/03/2020, 22:13
Για να μη χαλαω το αλλο θεμα που ανοιξες, θα σε ρωτησω εδω. Αν δεν ειναι δυσκολο να μας εγραφες δυο πραγματακια για το 502. Το θεμα σου και ο λογος που τη δινεις τοσο γρηγορα ηταν μονο η ελλειψη δυναμης του μοτερ; Γενικα ως κατοχος πώς την ειδες τη μηχανη;

Γειά σου φίλος!! Ναι ο λόγος είναι ξεκαθαρα η δύναμη.. Προερχόμενος από δυνατά μηχανάκια άρχισε να μου λείπει η πορωση αυτή.. Νόμιζα ότι στα 37 μ θα έβαζα μυαλό αλλά δεν.... Χάχα..
Το μηχανάκι είναι πολύ καλο αν κάποιος δεν έχει απαιτήσεις για γκάζια τρελά.. Παρόλα αυτά για 500αρακι έχει καλή ροπή..
Έκανα λάθος επιλογή λόγο κυβικών κ όχι λόγο μοτοσυκλέτας..
Η μοτο είναι πανέμορφη κ δίνει αυτά που υπόσχεται.. Στο μοντέλο του 20 ειδικά διόρθωσαν κ κάποιες λεπτομέρειες κ έγινε ακόμα πιο ωραίο..
Αν είχε 15 με 20 αλογάκια παραπάνω κ ήταν 650 cc δεν θα σκεφτόμουνα να την πουλήσω με τπτ..