View Full Version : τι μηχανη να παρω
spiros1973
23/09/2019, 20:58
Σύμφωνα με τα παραπάνω, το μεγάλο σέρβις στα ντουκάτια είναι εξόχως υποθετικό - διότι τρως χοντρό υπόθετο :D
Φιλε αν για να βγει ενα απωθημένο χαλάσω και 800 ευρώ (εκτος αγοράς)επησκευαζοντας το μοτερ και να ξερω και τι εχω νομηζω οτι αξίζει
rainmike
23/09/2019, 21:33
Φιλε αν για να βγει ενα απωθημένο χαλάσω και 800 ευρώ (εκτος αγοράς)επησκευαζοντας το μοτερ και να ξερω και τι εχω νομηζω οτι αξίζει
Πάντως το 620 είναι σκυλι μάυρο το μοτέρ μην το φοβάσαι απο τα πλέον αξιόπιστα.
Δεν νομίζω οτι αλαζοντας μια σέλα εχεις θεμα γιατι ειναι απο της πιο χαμηλές μηχανές εκτος απο τύπου τσόπερ
εε ενταξει, για να λεμε και του στραβου το δικιο, αυτο το πραμα στην αγγελεια δε το λες και "μια απλη αλλαγη σελας"
ο τυπος το εχει ξεχειλωσει το θεμα..
410180
spiros1973
24/09/2019, 20:34
εε ενταξει, για να λεμε και του στραβου το δικιο, αυτο το πραμα στην αγγελεια δε το λες και "μια απλη αλλαγη σελας"
ο τυπος το εχει ξεχειλωσει το θεμα..
410180
https://media3.giphy.com/media/11sBLVxNs7v6WA/200w.gif?cid=87bb43335c85556c794c396d3257759a
doctor_john
24/09/2019, 20:49
E, το καημένο το δικύλινδρο, 140hp για 150Km τελική... υπάρχουν λάστιχα που είναι λογικότερα ρε γμτ...
spiros1973
07/10/2019, 22:04
λοιπον μετα απο αρκετο καιρο με ταξιδια σε βολο θεσσαλονικη και δυο μετακομησεις ξανα στο ψαξημο . και ξανα θελω τα φωτα σας εχοντας αλαξει αρκετες φορες γνωμη ,για διαφορετηκους λογους την καθε φορα ..... και μηλοντας με εναν τεχνικο κτεο . μου ειπε πιο πολυ σημβουλευτηκα οτι αν παω εκη μια μηχανη εντελος διαφορετηκη απο την αρχικη της εκδοση δεν θα με περασει . ισος αν βρω ενα κτεο και δοσω κανενα 30αρικο να περασω αλλα μελοντηκα θα το βρω μπροστα μου ..γιαυτο τωρα κηταζω για κανενα cm 400 και οχι 250 για εναν και μονο λογο οτι το 250 δεν θα εχει την δηναμη και την αντοχη για ενα ανετο ταξηδι με δυκαβαλο αλλα το 400 ειναι εισαγωγης ,,δεν βρησκω απο εδω δεν ξερω τι παιζει με ανταλακτικα , αν βρησκω απο ιντερνετ δεν ειναι προβλημα . ειναι του 82 μοντελο και αρκετα προσητο σε τιμη τι λετε ?
kostaskk
08/10/2019, 01:24
μπα, οι ποιο πολλοί εκει ειναι ασχετοι. αν τους πας και κανενα παλιο ή σπανιο μοτο δεν θα ξερουν καν να το λειτουργησουν για τον ελενχο, θα κοιταζουν λες και ειναι εξωγήινος. οχι να ξερουν πως εβγαινε μαμα και τι αλλαγες εχει.
spiros1973
08/10/2019, 07:12
μπα, οι ποιο πολλοί εκει ειναι ασχετοι. αν τους πας και κανενα παλιο ή σπανιο μοτο δεν θα ξερουν καν να το λειτουργησουν για τον ελενχο, θα κοιταζουν λες και ειναι εξωγήινος. οχι να ξερουν πως εβγαινε μαμα και τι αλλαγες εχει.
για το συγγεκριμενο μοντελο γνομες θα ηθελα
Μα εν έτη 2019 κοιτάς για cm 400 και μάλιστα για καθημερινή χρήση?
Πάρε κάτι πιο σύγχρονο, ένα cb 500, er 500, gs 500 όλα αυτά είναι δικύλινδρα, με φτηνή χρήση συντήρηση και πολύ αξιόπιστα. Επίσης έχουν υποστήριξη ανταλλακτικών. Πήγαινε με μια βόλτα στον Σακαράκη και ζήτα ανταλλακτικά για cm 400 να πάρεις μια ιδέα τι σε περιμένει αν πας σε κάτι τόσο παλιό.
Το μπάτζετ σου ποιο είναι; Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις/μπορείς να δώσεις;
spiros1973
08/10/2019, 15:22
Μα εν έτη 2019 κοιτάς για cm 400 και μάλιστα για καθημερινή χρήση?
Πάρε κάτι πιο σύγχρονο, ένα cb 500, er 500, gs 500 όλα αυτά είναι δικύλινδρα, με φτηνή χρήση συντήρηση και πολύ αξιόπιστα. Επίσης έχουν υποστήριξη ανταλλακτικών. Πήγαινε με μια βόλτα στον Σακαράκη και ζήτα ανταλλακτικά για cm 400 να πάρεις μια ιδέα τι σε περιμένει αν πας σε κάτι τόσο παλιό.
μολης μηλησα με σαρακακη ανταλακτικα και μου ειπε οτι για μηχανηκα μεροι βρησκουμε απο περηφεριακα δεν υπαρχουν εμενα με καληψε γιατι τα περηφεριακα δεν με ενδιαφερουν αν δηλαδη οπος μου ειπε δεν θα μπορει να μου βρει μανιβελα η φαναρι
spiros1973
08/10/2019, 19:17
Το μπάτζετ σου ποιο είναι; Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις/μπορείς να δώσεις;
στα 3000 εχω υπολογησει και της μετατροπες και δυο κρανοι και με αυτην την μηχανη θα κανω της ληγοτερες γιατι δεν πηραζω υποπλεσιο απλα πεταω την σελα και το τεραστιο πησω φτερο και του βαζω ενα πιο μικρο και μια σελα φλατ +ενα τιμονι
spiros1973
11/10/2019, 17:43
τεληκα τη μηχανη την εκλεισα δια λογου και την επομενη εβδομαδα θα δοσω και προκαταβολη ...περημενω εναγονιοδος !!!!!!!
spiros1973
12/10/2019, 06:18
Ποια μηχανή τελικά;
cm 400 του 82
wow,καλές βόλτες !
( τι γούστα έχουμε βγάλει με το 125 φίλου όταν ήμασταν 18 :beer: )
spiros1973
12/10/2019, 09:57
ξερει κανεις τι χρομα ειναι αυτο στο ντεποζιτο ?
https://www.youtube.com/watch?v=V3fPFui9Vfc&t=9s
andreastwin
12/10/2019, 09:59
το βλεπω για ασημι μεταλικο.
spiros1973
12/10/2019, 10:02
wow,καλές βόλτες !
( τι γούστα έχουμε βγάλει με το 125 φίλου όταν ήμασταν 18 :beer: )
σε ευχαριστω φιλε
spiros1973
12/10/2019, 13:44
το βλεπω για ασημι μεταλικο.
Εμενα μου φενεται οτι επάνω ειναι μπλέ και κατεβενοντας γίνετε γκρί ασήμι ενώ εχει και εναν τόνο μπλέ. Τι να πω δεν καταλαβαίνω
spiros1973
12/10/2019, 14:01
Η απαντηση του για το χρώμα
it's a gun metal Grey powder coat
spiros1973
15/10/2019, 09:43
Την μηχανη την οδηγισα ειναι πολυ καλη στην συμπερηφορα της τέλια
spiros1973
21/10/2019, 14:51
Παιδια ξερει κανεις που θα βρω δίσκους συμπλέκτη για το cm 400 ?
sapila racing
21/10/2019, 14:59
Παιδια ξερει κανεις που θα βρω δίσκους συμπλέκτη για το cm 400 ?
Αν θέλεις original Honda μαλλον απο εξωτερικό μόνο.
Αν δεν σε νοιάζει παιζουν ιμιτασιον και στην Ελλάδα. Ψαξε στο car.gr για ιμιτασιον και θα βρείς.
spiros1973
21/10/2019, 22:09
Αν θέλεις original Honda μαλλον απο εξωτερικό μόνο.
Αν δεν σε νοιάζει παιζουν ιμιτασιον και στην Ελλάδα. Ψαξε στο car.gr για ιμιτασιον και θα βρείς.
αξηζουν οι ιμιτασιον ?
spiros1973
10/11/2019, 08:51
για σας και καλη κυριακη ..λιπον πηρα αυτην https://imgur.com/a/ekPYYUw και την μετετρεψα σε αυτην https://imgur.com/a/ErsBLjv ειμαι πολυ ευχαριστημενος και σε οπιον μηχανηκο πηγα μου ειπε οτι ειναι σε τελεια κατασταση αυτο που θελει τωρα ειναι τσιμουχες στα καλαμια και τα προστατευτηκα τους (της οπιες μου της εδοσε ο προηγουμενος ιδιοκτητης γνησιες ) και κατευασμα οι εξατμησεις και οι μαρσπιεδες του σηνοδηγου . επησης να πω οτι δεν εχω βγει απο το μπατζετ που ειχα πει απο την αρχη εχοντας παρει και δυο κρανοι και δυο μπουφαν
Υ.Γ οι δισκοι ειναι μια χαρα ο προηγουμενος ειχε σφηξει πολυ τον σημπλεκτη και πατηναρηζε τελικα το προλαβαμε και δεν αρπαξαν οι δισκοι
καλη δουλιτσα, αλλα μπορει να βελτιωθει κι αλλο....
πχ συμφωνα με τη προσωπικη μου αποψη:
-πιο λεπτη σελα ντυμενη με σκουρα καφε δερματινη με εγκαρσιες ραφες
-τοποθετηση της πινακιδας και πισω φαναριου πιο ψηλα και κοψιμο του υπολοιπου πισω φτερου
-βαψιμο του μπροστινου φτερου στο χρωμα της μηχανης
-ελαφρως πιο χαμηλο τιμονι
doctor_john
10/11/2019, 10:02
Με'γειες φίλε! να το χαρείτε!
Μάζεψε το να είναι τέλειο λειτουργικά, να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε (και λάστιχα αν είναι παλιά) και αν θες την γνώμη μου
μην πειράξεις τίποτα αισθητικά χωρίς να έχεις εικόνα (προσχέδιο) του συνόλου που θα φτιάξετε.
Τυπώνεις μια καλή πλαϊνή φωτογραφία του, ασπρόμαυρη, στο 20% του printer.
Κάθεσαι με τον καφέ σου και χαζεύεις "cm 400""custom cafe" στο google, σχεδιάζεις πάνω στο εκτυπωμένο πως θες να το κάνεις.
Αυτό θα σου δώσει ποιότητα και οικονομία γιατί θα το εξελίξεις έχοντας την καθημερινή εμπειρία του και πολύ καλύτερη αντίληψη
όσων δεν σου αρέσουν και του όγκου.
Με το πάσο σου, έχοντας πλήρη εικόνα του τι θες, μαζεύεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι απο τα βουνά των μετ/νων, τους κάνεις service - αλλαγες,
δεν στερείσαι την μοτό και όταν είσαι έτοιμος κάνεις ένα πάρτυ στο μηχανικό και το έχεις πλήρες.
ιζι λιβιν που κάνουμε εμείς οι μαύροι σέρφερ :wlae:
spiros1973
10/11/2019, 19:21
θα κατεβουν οι εξατμησεις οσο πιο χαμηλα γηνετε για να κατεβουν οι μαρσπιεδες του συνοδηγου ,,αν εκει μπορει να ανεβει η γυναικα μου τοτε για φετος αραζουμε στα κυβηκα μας .γιατι μεχρη και εκει δεν θα χρωσταμε τιποτα ..οι υπολιπες μετατροπες του χρονου να μαζεψουμε μπικικινια και ποποποψα χαχαχαχαχα..... και να την δουλεψουμε για να εχουμε πιο αντικημενηκη αποψη ... σας ευχαριστω ολους σας για της συμβουλες σας καθε γνωμη περναει απο σκαναρισμα αααα μην το ξεχασω εχω παραγγηλει δυο καθρεπτες με αντιβαρα και ενδοεπικηνονια για τα κρανοι απο εξωτερικο
Nospecialname
10/11/2019, 22:36
Ωραίο το έκανες :beer:
DRAKONET
12/11/2019, 19:29
με τα φλας τι εκανες...εχει?
spiros1973
14/11/2019, 15:53
με τα φλας τι εκανες...εχει?
μπροστα τα εβαλα επανο στην βαση του φαναριου αν το δεις σε μεγενθηνση φενεται και πισο εβαλα αυτο
https://electronicroom.eu/el/fanaria/17481-moto-taillight-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83.html που εχει ενσοματομενα φλας
doctoras
14/11/2019, 21:02
Ωραίο μηχανάκι ωραιο χρωμα να το χαιρεσαι!
Καλορίζικη!
Ενδιαφέρουσα η μετατροπή που ξεκίνησες... μπορείς σιγά-σιγά να την κάνεις κούκλα!
spiros1973
15/11/2019, 19:08
Καλορίζικη!
Ενδιαφέρουσα η μετατροπή που ξεκίνησες... μπορείς σιγά-σιγά να την κάνεις κούκλα!
μα για κουκλα παει χαχαχαχαχαχαχ βρηκα δυο κενουριες εξατμησεις απο 250 ρεμπελ μοτορσπρτ αυριο θα της δω να δω και τι θελει ο μπαμπας τους γιατι οι δηκες της εχουν κατι τριπουλες απο κατω ....ιδωμεν
spiros1973
03/12/2019, 19:36
για σας και παλι , οι εξατμησεις τελικα δεν ελεγαν τιποτα δυο κενουριες θα παρω απο μοτορσπορτ 100 ευρω εχουν και δεν κανουν και θορηβο . αλλα εχω κολησει με τα αμορτησερ θελω να το χαμηλοσω τωρα φοραει 33αρια και θελω να χαμηλοσει οσο μπορω αλλα και να μην γηνει τελια τσοκος ψαχνω για 31 εκατοστα αμορτισερ τριπα δυχαλο και δεν βρησκω , μονο κατι για παπια βρησκω υπαρχει κανενας που να εχει καμια προταση ? για οικονομηκα οχι πανω απο 150 ευρω ,
doctor_john
03/12/2019, 21:09
Νομίζω πως είσαι κοντά στο να μπλέξεις, έχε το νού σου.
Αναρτήσεις 310mm μπορεί να βρείς σαν ανταλλακτικά για ATV εκτός από μοτοσυκλέτες.
Θα χρειαστείς βοήθεια από κάποιον που ασχολείται με αναρτήσεις για να σε βοηθήσει με τα κιλά
που χρειάζεται να διαχειριστούν και αν αλλάζει το κάτω άκρο τους.
Αν έχεις ατσάλινο ψαλίδι και επαληθεύσεις ότι η τεχνολογία που χρειάζεσαι υπάρχει με τρύπες μόνο
ίσως είναι καλύτερα να αλλάξεις τις βάσεις στο ψαλίδι.
Πρόσεχε με το ύψος, δεν ξέρω για ποιο λόγο σκέφτεσαι για πιο κοντές, αν είναι για να ανεβαίνει
ο συνεπιβάτης ευκολότερα, καλύτερα να το ξεχάσεις, να έχεις καλά πίσω μαρσιπιέ και να ανεβαίνει
χρησιμοποιόντας το αριστερό σαν σκαλοπάτι.
Αν πείς ότι το χαμηλώνεις και έστω πως έχεις πετύχει τα κιλά που θες + του χαμηλώματος
γιατί πλέον θα πρέπει να διαχειριστούν τα ίδια σε μικρότερη διαδρομή, με το μπροστινό τι θα κάνεις;
Δεν θα χάνει πρόσφυση στις στροφές; Έχεις την δυνατότητα δικάβαλος και με την απόκριση που έχει
το μοτέρ να ανοιγοκλείνεις το γκάζι μέσα στην στροφή για να ξεφορτίσεις λίγο τις πίσω;
Δε νομίζω :)
Τα τελευταία χρόνια έχω δεί απίστευτα πράγματα από παιδιά που νόμιζαν ότι είναι εύκολο
να διαμορφώσουν μια μοτό ορίζοντας οι ίδιοι τις αξίες του κάθε περιφερειακού.
Έχω φτάσει σε σημείο να ξηλώσω καλώδιο για μην οδηγηθεί "χειροποίητη" "custom" παπαριά
ούτε μέχρι το μηχανικό της..
Βλέπε την σαν σύνολο, ζήτησε βοήθεια από επαγγελματία και άκου τι θα σου πεί.
Μη με παρεξηγείς, με ενδιαφέρει να είσαι ασφαλής.
spiros1973
08/12/2019, 10:28
Νομίζω πως είσαι κοντά στο να μπλέξεις, έχε το νού σου.
Αναρτήσεις 310mm μπορεί να βρείς σαν ανταλλακτικά για ATV εκτός από μοτοσυκλέτες.
Θα χρειαστείς βοήθεια από κάποιον που ασχολείται με αναρτήσεις για να σε βοηθήσει με τα κιλά
που χρειάζεται να διαχειριστούν και αν αλλάζει το κάτω άκρο τους.
Αν έχεις ατσάλινο ψαλίδι και επαληθεύσεις ότι η τεχνολογία που χρειάζεσαι υπάρχει με τρύπες μόνο
ίσως είναι καλύτερα να αλλάξεις τις βάσεις στο ψαλίδι.
Πρόσεχε με το ύψος, δεν ξέρω για ποιο λόγο σκέφτεσαι για πιο κοντές, αν είναι για να ανεβαίνει
ο συνεπιβάτης ευκολότερα, καλύτερα να το ξεχάσεις, να έχεις καλά πίσω μαρσιπιέ και να ανεβαίνει
χρησιμοποιόντας το αριστερό σαν σκαλοπάτι.
Αν πείς ότι το χαμηλώνεις και έστω πως έχεις πετύχει τα κιλά που θες + του χαμηλώματος
γιατί πλέον θα πρέπει να διαχειριστούν τα ίδια σε μικρότερη διαδρομή, με το μπροστινό τι θα κάνεις;
Δεν θα χάνει πρόσφυση στις στροφές; Έχεις την δυνατότητα δικάβαλος και με την απόκριση που έχει
το μοτέρ να ανοιγοκλείνεις το γκάζι μέσα στην στροφή για να ξεφορτίσεις λίγο τις πίσω;
Δε νομίζω :)
Τα τελευταία χρόνια έχω δεί απίστευτα πράγματα από παιδιά που νόμιζαν ότι είναι εύκολο
να διαμορφώσουν μια μοτό ορίζοντας οι ίδιοι τις αξίες του κάθε περιφερειακού.
Έχω φτάσει σε σημείο να ξηλώσω καλώδιο για μην οδηγηθεί "χειροποίητη" "custom" παπαριά
ούτε μέχρι το μηχανικό της..
Βλέπε την σαν σύνολο, ζήτησε βοήθεια από επαγγελματία και άκου τι θα σου πεί.
Μη με παρεξηγείς, με ενδιαφέρει να είσαι ασφαλής.
Σωστά μαντεψες για ανέβαινει η γυναίκα μου θέλω .αλλά μηλαμε για 2 εκατοστά στα αμορτισέρ θα βρει λες στο φτερό ? Το βυθησμα δεν μέτρησα για να μπορώ να υπολογίσω και την σκληρότητα στα δύο εκατοστά μείον .θα δω και τι μου βρήκε ο μηχανηκος μου που και αυτός την ίδια άποψη με εσένα έχει .......ιδωμεν
doctor_john
08/12/2019, 11:20
Καλά μαρσιπιέ και μια κλάσικ σχαρίτσα να δίνει λαβές στο πλάϊ και θα το ξεχάσετε. ;)
...να έχεις καλά πίσω μαρσιπιέ και να ανεβαίνει
χρησιμοποιόντας το αριστερό σαν σκαλοπάτι..
Καλά μαρσιπιέ και μια κλάσικ σχαρίτσα να δίνει λαβές στο πλάϊ και θα το ξεχάσετε. ;)
Τα "μαρσιπιέ" τι είναι; Εξάρτημα μοτοσικλέτας για να στηρίζει τα πόδια του ο αναβάτης, το οποίο δέχεται και μωρό καγκουρό;
doctor_john
08/12/2019, 13:54
πες πως λέγονται και μην κοροϊδεύεις :lol:
υγ: και τα σκριπάκια! τα έχω σκίσει αυτά τα δύο..
Μαρσπιέ. Τι είναι τα "σκριπάκια";
doctor_john
08/12/2019, 14:26
οι χειρολαβες, σκριπ; γκριπ; τα έχω βαφτίσει..
"Γκριπ" τότε. :p Από πού βγαίνει το "σκριπ";!
Από πού βγαίνει το "σκριπ";!
Από το "σκριπτ" ... :bawl:
spiros1973
08/12/2019, 18:26
Τα "μαρσιπιέ" τι είναι; Εξάρτημα μοτοσικλέτας για να στηρίζει τα πόδια του ο αναβάτης, το οποίο δέχεται και μωρό καγκουρό;
αναβατηρα ήθελε να πει το παιδί έλα και εσύ τώρα από τα μούτρα το έπιασες ,,
spiros1973
08/12/2019, 18:31
Από το "σκριπτ" ... :bawl:
Αυτό κάνει και σκριπτιζ ? Χαχαχαχ
doctor_john
08/12/2019, 19:17
τι είστε 'σεις ρε :lol:
spiros1973
08/12/2019, 20:57
τι είστε 'σεις ρε :lol:
:D:D:D
Η ελληνοποιημένη πλέον λέξη είναι "μαρσουπιές". Καμία σχέση με μαρσιποφόρα. Με θαλασσινές σουπιές ίσως :D
Με τον σουμιε έχει καμμία σχέση?
doctor_john
09/12/2019, 15:56
οχι και μ'αυτόν! ο παππούς του ήταν ο Μαρξιπιές, γνωστος στον αγωνιστικό χώρο..
οχι και μ'αυτόν! ο παππούς του ήταν ο Μαρξιπιές, γνωστος στον αγωνιστικό χώρο..
Αριστερός που έχει σχεδόν πάντα δίπλα τον Λενινβιέ ταχυτήτων...
(οκ, φεύγω μόνος μου)
spiros1973
09/12/2019, 18:32
xaxaxaxaxaxaax ρε σεις τι πινετε και δεν μας δινετε ? χαχαχαχχαχαχαχαχα
Kickstart
09/12/2019, 18:44
Να μην ρωτήσω αν τα λέει άλλος πατηράκια..:D
(Ορολογία φίλου που πάμε παρέα βουνό)
Στην Πάτρα αν θυμάμαι καλά (παλιά όταν ήμουν φοιτητής) τα λέγανε πατητήρια :p
basilis_k6
09/12/2019, 20:57
Στην Πάτρα αν θυμάμαι καλά (παλιά όταν ήμουν φοιτητής) τα λέγανε πατητήρια :p
μα έτσι τα λένε
μα έτσι τα λένε
Εγώ μαρσπιέ τα ήξερα και πατάκια..
Όταν έμενε κανένας μας από βενζίνη στο παπί , τον πήγαινε κάποιος πατάκι (τον έσπρωχνε πατώντας τον μαρσπιέ του) στο βενζινάδικο.
Μετά από λίγους μήνες στην Πὰτρα , τα έλεγα κι εγώ πατητήρια... :bawl:
basilis_k6
09/12/2019, 21:41
Εγώ μαρσπιέ τα ήξερα και πατάκια..
Όταν έμενε κανένας μας από βενζίνη στο παπί , τον πήγαινε κάποιος πατάκι (τον έσπρωχνε πατώντας τον μαρσπιέ του) στο βενζινάδικο.
Μετά από λίγους μήνες στην Πὰτρα , τα έλεγα κι εγώ πατητήρια... :bawl:
μαρσπιε τα λεω με αντρες, πατητήρια με γυναικες/ασχετους. Η κοπελα μου τα λέει πατίστρες και έχει πλακα σαν λεξη.
μαρσπιε τα λεω με αντρες, πατητήρια με γυναικες/ασχετους. Η κοπελα μου τα λέει πατίστρες και έχει πλακα σαν λεξη.
Χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ τα λέω μαρσπιέ και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
doctoras
09/12/2019, 22:01
Πατηρακια,παταρακια,πατητηρια ποδοστηρια,μαρσπιε,κουντουπιε ζετε, αρασε
Μοτοσυκλετίστριες στην Πάτρα, χθες:
https://www.youtube.com/watch?v=fUxjOS3g6Uc
spiros1973
16/12/2019, 19:06
ΛOΙΠΟΝ με χαρα σας ανακηνονω οτι μολις τελειωσα με της μετατροπες ..η μηχανη ειναι ετοιμη..https://ibb.co/gVV7CNQ ...........https://ibb.co/WGvCbkn ........................https://ibb.co/wM8yYBZ και ....https://ibb.co/nPXwwNK ....με λιγοτερα απο 3000 ευρω που ειχα μπατζετ εγηνε η αγορα 1400.. η αγορα 2 κρανων και 2 μπουφαν 650 τα μπουφαν ηταν προσφορα ls2 η μαρκα τα κρανοι 1 nolan και 1 givi 2 flas για μπροστα 10 ευρω ενα φαναρι πισω με ενσοματομενα flas 25 ευρω 2 κριπ 10 ευρω 2 καθρεπτες 25 ευρω η αλαγη τω τσιμουχων στα εμπρος καλαμια και τα προστατευτικα 25 και τα εργατικα 70 και τελος αφερεθηκε το καζανακι των εξατμησεων (που μαλον θα ξαναμπει ) 50 ευρω συνολο 2265 τα μονα εργατικα που εδωσα ειναι για τα εμπρος αμορτισερ και για της εξατμησεις τα υπολοιπα τα εκανα μονος μου και με την βοηθια του γιου μου
Υ.Γ τελικα ακοψα την βαση της σελας και την κατεβασα γυρο στους 4 ποντους και η σελα μπηκε βιδοτη πλεον και χορις κανενα κενο απο κατω ....αυτα τα ολιγα
Υ.Γ 2 τα λαστιχα κοστησαν 120 ευρο ειναι dunlop dunlop k82 και αυτα σε πολυ καλη προσφορα αρα τωρα ειμαστε στα 2385 ευρω
Μπράβο Κ. Σπύρο έδωσες ζωή σε μια μοτοσυκλέτα που είχε πολλές πιθανότητες να καταλήξει σκραπ.Καλές βόλτες
doctor_john
17/12/2019, 08:31
Καλά χιλιόμετρα!
Στα CM επαληθεύεται η διαφήμιση της Honda για τους καλύτερους ανθρώπους. :a013:
Διαθέτεις φυσικό ταλέντο, με λίγα λεφτά έκανες πολύ καλή δουλειά! Μπορείς να την εξελίξεις κι άλλο τη μοτοσυκλέτα όταν θα έχεις όρεξη, μπράβο σου πάντως!
spiros1973
19/12/2019, 17:47
μη μου βαζεις ιδεες .. ειπα αμαν και πως να πω οτι τελιωσα χαχαχα αλλα δεν λεω και οχι σε ενα αλο προτζεκτ .θα ηθελα παρα πολα να (φτιαξω ) ενα cx500 οχι ομος οπος τα κανουν cafe racer αλλα με εναν τροπο που να δηχνει οτι σεβομε και τον κατασκευαστη αλλα και τι ηταν πρην και να μην ειναι κατι διαφορετικο θελω να θημηζουν αυτο που βγηκε απο το εργοστασιο καποτε
spiros1973
24/12/2019, 19:53
413700
spiros1973
24/12/2019, 19:56
413701
spiros1973
24/12/2019, 19:57
413702
spiros1973
24/12/2019, 19:58
413703
Πολύ όμορφο. Πρέπει να φτιάξω κι εγώ το δικό μου.....
spiros1973
24/12/2019, 22:33
Πολύ όμορφο. Πρέπει να φτιάξω κι εγώ το δικό μου.....
ευχαριστω τι εχεις εσυ ?
ευχαριστω τι εχεις εσυ ?
Ένα cb400n
spiros1973
25/12/2019, 00:05
Ένα cb400n
φτιαχνετε πολυ πολυ ομορφα
ioannispar
31/12/2019, 11:42
Μπράβο πολύ ωραία έγινε! Σίγουρα θα γίνει και καλύτερη με τον καιρό! Να την χαρείτε και καλά χλμ!!!
spiros1973
24/03/2020, 19:50
για σας και παλι .εδω μεσα και εγω οπος ολοι μας .ελπηζω να τελιοσει ολο αυτο οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα γινεται ...... αυτο που ψαχνω αφου δεν εχω κατι να κανω ειναι να φτιαξω τελικες εξατμησεις για την μηχανη και βεβεα χορις θορυβο εχω ενα σχεδιο στο μυαλο μου και θελω την γνωμη και τα φωτα σας 416326 οι σωλινες μεσα ειναι διατριτες και ταπομενες στο τελος τους δεν ξερω αν ομος χριαστει να ντιθουν με ψυλο σιρμα κουζινας η υαλοβαμβακα
Κουκλάκι το CΜ. Παλεύω κι εγώ το cb250rs που έχω από τα φοιτητικά μου χρόνια.
Κουκλάκι το CΜ. Παλεύω κι εγώ το cb250rs που έχω από τα φοιτητικά μου χρόνια.
;)
416328
1985
;)
416328
1985....με μαλί............
:bawl:
doctor_john
24/03/2020, 20:46
Αν είναι δυνατόν.. τσούξαν τα μάτια μου :lol:
Αν είναι δυνατόν.. τσούξαν τα μάτια μου :lol:
https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/tobradex
Ναι την έχω δει τη φωτογραφία. Το δικό μου είναι μαύρο.
Ναι την έχω δει τη φωτογραφία. Το δικό μου είναι μαύρο.
Οπότε δεν έχει μίζα, καλύτερα πίστεψέ με...
Σωστά. Τέρας αξιοπιστίας, μετά από 30 χρόνια (τα τελευταία 15 δεν το κυκλοφορώ) και πάνω από 300.000km.
spiros1973
25/03/2020, 08:49
https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/tobradex
https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/alcaine
αυτο περνω εγω
spiros1973
25/03/2020, 10:52
τιποτα για της εξατμησεις ? για κολλυρια οτι θετε εδω σε μενα
τιποτα για της εξατμησεις ? για κολλυρια οτι θετε εδω σε μενα
Το κολλύριο είναι για τον κτηνίατρο που δεν του άρεσε η φωτό ;)
Για τις εξατμίσεις τι θέμε ?
Το κολλύριο είναι για τον κτηνίατρο που δεν του άρεσε η φωτό ;)
Για τις εξατμίσεις τι θέμε ?
Θέλει να φτιάξει devil μόνος του :lol:
Θέλει να φτιάξει devil μόνος του :lol:
Τζάμπα κόπος πιστεύω :(
doctor_john
26/03/2020, 19:59
για σας και παλι .εδω μεσα και εγω οπος ολοι μας .ελπηζω να τελιοσει ολο αυτο οσο πιο ανωδυνα και γρηγορα γινεται ...... αυτο που ψαχνω αφου δεν εχω κατι να κανω ειναι να φτιαξω τελικες εξατμησεις για την μηχανη και βεβεα χορις θορυβο εχω ενα σχεδιο στο μυαλο μου και θελω την γνωμη και τα φωτα σας 416326 οι σωλινες μεσα ειναι διατριτες και ταπομενες στο τελος τους δεν ξερω αν ομος χριαστει να ντιθουν με ψυλο σιρμα κουζινας η υαλοβαμβακα
Ώπα πως μου ξέφυγε αυτό, στραβώθηκα με τον Buckley πιγκαλ και το πέρασα στο ντούκου :lol:
Λοιπόν φίλε μου το να θες σιγαστήρες που λειτουργούν σαν σιγαστήρες είναι ευγενές.
Το μήκος που αναφέρεις είναι οκ, το σχέδιο σου οχι άσχημο αλλά:
θα χρειαστείς στήριξη στο μέσο που να δένει τις φλογέρες με το εξωτερικό. Αυτό είναι λίγο
δύσκολο γιατί θα πρέπει να γίνει η συγκόλληση με το εξωτερικό χωρίς εύκολη πρόσβαση ενώ το εξωτερικό
καλό θα είναι να μην υπερβαίνει το 1mm - 1,2mm πάχος για να μην φτιάξεις λέβητες αντί για εξατμίσεις.
Βρες την λύση σου σε αυτά τα δύο ουσιαστικά θέματα και παρατήρησε εξατμίσεις εσωτερικά ψάχνοντας
τον όρο motorcycle exhaust inside στο google.
Θα δεις τρόπους να έχεις εισαγωγή - εξαγωγή στο κέντρο του σιγαστήρα και άλλες ιδέες να εκμεταλευτείς
το εσωτερικό.
Πόσταρε τα σχέδια που θα προκύψουν εδώ να δούμε που βρίσκεσαι και να πούμε μια γνώμη.
Μην χρησιμοποιείς ψιλό σύρμα κουζίνας πουθενά κοντά σε φλόγες, είναι εύφλεκτο.
Όταν θα έχεις το νέο σχέδιο θα δεις-ουμε που μπορείς να χρησιμοποιήσεις υαλοβάμβακα για αυτή τη δουλειά.
spiros1973
07/04/2020, 19:58
μια προχηρη κατασκευη 417267 417268 417269 417270
Lioulios
08/04/2020, 02:13
Εγω εκατσα και τα διαβασα ολα απο την αρχη
.
Σπυρο σου ευχομαι να σαι καλα.
spiros1973
09/04/2020, 20:42
ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΥΣΗΧΟΣ 417306 417307 417308 417309
spiros1973